fbpx

Dolge lovke ekstremnega homoseksualnega aktivizma, v družbi financiranega na vaš račun

(Foto: iStock)

Predstavili vam bomo zgodovino gibanj, ki v Slovenji stojijo za ideološko spornim Družinskim zakonikom oz. LGBT-ideologijo. Vpliv tujih homoseksualnih gibanj na nastanek tovrstnih skupin in organizacij je izjemen. Zaradi lažjega razumevanja dolgoročne “politične agende” vas vabimo, da se seznanite z zgodovino, cilji in strategijo te majhne, vendar družbeno in politično izredno privilegirane skupine.

Današnje homoseksualne organizacije so med seboj izredno dobro usklajene. V nasprotju z drugimi skupinami in združenji, ki si med seboj konkurirajo, so homoseksualne organizacije tako doma kot v tujini med seboj dobro povezane in so vse osredotočene na iste cilje. V ta namen so tudi centralno vodene, koordinirane in financirane. Pri tem ima vsaka organizacija svoje specifične naloge.

Zaradi lažje predstave vam posredujemo seznam najpomembnejših mednarodnih homoseksualnih organizacij:

1. Human Rights Campaign (HRC) – Politična organizacija s sedežem v Washingtonu – ZDA, ki je osredotočena na lobiranje in vplivanje na medije.

2. Lambda Legal (LL) – Pravno svetovanje in spreminjanje zakonodaje.

3. Parents and Friends of Lesbians and Gays (PFLAG) – Deluje s starši in družinskimi člani homoseksualno usmerjenih oseb z namenom, da postanejo homoseksualni aktivisti. Uradno postanejo del t. i. “skupine za podporo.”

4. Gay Lesbian Straight Education Network (GLSEN) – Skupina homoseksualno usmerjenih učiteljev, šolskih uradnikov in javnih uslužbence, ki dela na t. i. “homoseksualizaciji osnovnih in srednjih šol”.

5. Gay-Straight Alliance (GSA) ali “Heterohomo naveza” – Nacionalna mreža dijaških in študentskih klubov v javnih šolah in študentskih domovih.

6. Gay and Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD) – Združenje homoseksualnih aktivistov in medijev, ki manipulirajo z javnim mnenjem. To delajo tako, da v medijih podpirajo homoseksualne cilje in zatirajo drugače misleče družinske organizacije.

7. International Gay and Lesbian Human Rights Commission (IGLHRC) – Deluje na področju mednarodnega homoseksualnega aktivizma in vsiljevanja homoseksualne agende posameznim državam.

Ter seveda še mnoge druge organizacije.

(Foto: iStock)

Vsem tem organizacijam danes prištevamo še naslednja “radikalna homoseksualna aktivistična” združenja, kot so npr. Amnesty InternationalAmerican Civil Liberties Union in Southern Poverty Law Center.

V Sloveniji so v skladu z mednarodnimi navodili v samo nekaj letih ustvarili posebno mrežo homoseksualnih organizacij. Nekatere so bile ustanovljene v skladu z mednarodnim homoseksualnim programom, druge pa so bile za potrebe homoseksualnih aktivistov “prevzete” z lobiranjem in nastavitvijo prohomoseksualnega vodstva:

1. Društvo informacijski center Legebitra – Koordinacijska organizacija vseh slovenskih homoseksualnih aktivistov ter vez z mednarodnimi centri.

2. Amnesty International Slovenija – Izvaja zakonodajno in mednarodno podporo homoseksualnim aktivistom; homoseksualna propaganda po osnovnih in srednjih šolah.

3. DIH – Društvo za integracijo homoseksualnosti – Zbiranje finančnih sredstev in vplivanje na medije.

4. Zavod za kulturo raznolikosti Open – Zbiranje finančnih sredstev in vplivanje na medije.

5. Društvo Parada ponosa – Vsako leto organizirajo shod homoseksualnih aktivistov z namenom, da prek medijev vsiljujejo svojo ideologijo in diskreditirajo svoje nasprotnike.

6. Heterohomo naveza ali GSA-skupine – Delujejo po slovenskih srednjih šolah.

7. Škuc LL – Kulturno-umetniška platforma homoseksualnih aktivistov z namenom pridobivanja finančnih sredstev slovenskih davkoplačevalcev.

8. Društvo za nenasilno komunikacijo – Propagira homoseksualnost in homoseksualni aktivizem po šolah.

9. Mirovni inštitut – Študijska platforma homoseksualnih organizacij.

10. Mladi forum SD – Zagotavljanje politične in finančne podpore homoseksualnim organizacijam.

11. Mlada liberalna demokracija – Po mnenju nekaterih t. i. “glavna stranka homoseksualnih aktivistov”.

12. Stranka Mira Cerarja – Zagotavljanje politične in ekonomske podpore homoseksualnim organizacijam.

13. Društvo Ženska svetovalnica – Propagira homoseksualnost in homoseksualni aktivizem po šolah.

Vse omenjene slovenske organizacije in strankarski podmladki podpirajo in se zavzemajo za homoseksualno ideologijo v šolah in družbi. V ta namen so v zadnjih nekaj letih pridobili več kot 1.425.840,79 EUR.

24kul.si