“Domoljub” Cerar kot priden pionirček proti poljskemu in madžarskemu uporu glede sprejemanja migrantov

Foto: epa

Premier Miro Cerar se je po počitnicah že vrnil k svojemu primarnemu delu, in sicer k nadaljevanju okrepljenega komuniciranja z mediji ter podajanja sporočila, da vlada okrepljeno dela za dobrobit državljank in državljanov. Namesto, da bi vlada nemudoma začela s sprejemanjem nujno potrebnih reform, se je usmerila v referendumsko kampanjo o zakonu o drugem železniškem tiru med Divačo in Koprom, Cerar pa si je vzel čas tudi za ameriški portal Bloomberg in v intervjuju dejal, da bo Slovenija naredila vse, kar je v njeni moči, da bo ostala na “hitrem pasu” Evropske unije. Glede na to, da se je kritično odzval na pokončno držo Poljske in Madžarske, ki ne sprejemata vsiljevanja migrantskih kvot, se poraja vprašanje, do kam je pripravljen iti, da bo prispeval kamenček v mozaik spodkopavanja evropske identitete. 

Težko najdemo koga, ki še ni slišal za madžarskega premiera Viktorja Orbana, ki je v času migrantske krize zavzel odločno držo in kljub pregovarjanjem odločno sporočil, da bo Madžarska zaradi varnosti svojih državljanov zaprla svoje meje. Pri marsikaterem zagovorniku odprtih meja je poteza Orbana naletela na njegovo obsojanje, nekateri pa so šli celo tako daleč, da so ga označili z diktatorjem. Kljub raznovrstnim pritiskom je Orban opozoril na “izjemno močno logično” povezavo med terorizmom in premikanjem muslimanov v Evropo, tako v zadnjih mesecih kot v minulih desetletjih, ki je zanj in za številne Evropejce “očitno dejstvo, pa če vam je to všeč ali ne”, in dodal: “Večina naših voditeljev na Zahodu to dejstvo zanika.” Zanikanje “očitnega”, kar gre po mnenju madžarskega premierja pripisati politični korektnosti, ki se je snela z vajeti, pa “s povečevanjem razkola med voditelji in ljudstvom” destabilizira evropsko politiko.

Viktor Orban. Foto: epa

Soros se zavzema za pomuslimanjanje Evrope
Orban, ki od začetka ostaja zvest svojim prepričanjem, evropske države poziva, naj prekinejo svoje sodelovanje z odprtjem meja za migrante, ki jih financira milijarder George Soros, katerega cilj je očitno pomuslimanjenje Evrope. Več kot očitno se je izkazalo, da kultura migrantov nasprotuje kulturi Evropejcev in da obe ne moreta živeti v sožitju. Medtem ko Madžarska skuša ohraniti svojo kulturo, pa ima Slovenija za migrante odprta vrata. Slovenska vlada z Mirom Cerarjem na čelu namreč ostaja gluha za pozive k prenehanju podpiranja Sorosa pri omogočanju migracij, prav tako se ne zavzema za uresničitev misije vračanja ilegalnih migrantov v svoje domovine.

Miro Cerar. Foto: epa

Cerar bi podprl ukrepe proti Poljski
Med državami, ki so zavrnile sodelovanje v programu EU za širjenje 160.000 priseljencev iz Italije in Grčije, je bila poleg Madžarske tudi Poljska, kateri pa sodeč po intervju ni naklonjena niti slovenska vlada. Cerar je namreč zatrdil, da bi podprl ukrepe proti njej v primeru, če bi bilo to potrebno. Po zadnjih terorističnih napadih v Barceloni so na Poljskem poudarili, da so neintegrirane muslimanske skupnosti tiste, ki predstavljajo teroristično grožnjo in pojasnili, da so se iz tega razloga odločili, da Poljska ne bo več sprejemala muslimanskih migrantov. Stališče Poljske se ujema s splošnim mnenjem Višegrajske skupine, ki jo poleg Poljske in Madžarske sestavljata tudi Češka in Slovaška. Poljska predsednica vlade Beata Szydło si je, podobno kot Orban, upala spregovoriti o povezavi med migranti in terorizmom ter napovedala, da se Poljska kljub grožnjam ne bo podredila vsiljevanju kvot.

Beata Szydło. Foto: epa
Kot lahko vidimo, slovenski vladi varnost in blaginja njenih državljanov ne predstavlja prioritete, saj se ji zdi bolj pomembno, da je solidarna do horde mladih moških iz Severne Afrike, ki si želijo lagodnega življenja. Mar ne bi bilo bolj prav pomagati slovenskim družinam, ki se komaj prebijajo iz dneva v dan ali da bi mladim brez vplivnih stricev v ozadju pomagali priti do prve zaposlitve? Le upamo lahko, da bodo državljani na prihajajočih se volitvah dobro premislili, komu bodo namenili svoj glas, da ne bomo prej postali etnična manjšina znotraj Evrope.
H. M.
 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Cerar namesto, da bi poskrbel za varnost državljanov raje lezeš EU politikom tja v tazadno.

 • Valter BraniSlav

  Pravite ““Domoljub” Cerar kot priden pionirček proti poljskemu in madžarskemu uporu glede sprejemanja migrantov”
  Morali pa bi napisati “Domoljub” Cerar kot priden Slovencelj proti poljskemu in madžarskemu uporu glede sprejemanja migrantov”
  Slovenci smo od nekdaj bili narod hlapcev – in nas hrbet je bica vajen bica zeljan. Taki pac smo, pa ce smo Titovi pionircki ali Jansevi vojaki. (Ja tudi Janez Jansa je bil nekoc clan Partije in na veliko lizal Titov anus).
  POZABILI PA STE NAPISATI DA BI LJUDMILA NOVAK, PO NAVDIHU NJENE KRSCANSKE KOLEGICE ANGELE MERKEL, V SLOVENIJO VSAKO LETO NASELILA KAR PET TISOC MUSLIMANOV, KAR JE 12 KRAT VEC OD LEVE VLADE “PIONIRCKA CMEROTA”.
  Cudno je tudi da usoda Slovencev zivecih v Venezueli ne zanima nikogar… Slovenec se Slovencu pac ne smili, saj smo kot je pravilno ugotovil Cankar NAROD HLAPCEV. Vazni so samo drugi, mi pa imamo sami o sebi taksno mnenje kot ga ima hlapcic …

  • janez zorman

   Venezuelo obvladujejo v ZL (Atomička, Mesec, Kordež), kaj bi se drugi sekirali, če je tam tako lepo.

  • Lustrator

   Ne piši neumnosti. Slovenci smo zgodovinsko gledano borci kakršnim ni para v celotni Evropi – majhni kakor smo, smo kljubovali več ali manj vsem najmočnejšim velesilam tega kontinenta in širše, obdržali svoj jezik, vero, vrednote in kulturo, vse dokler nas ni doletela komunistična kuga, ki nam je zapravila večji del ozemlja ter zgoraj navedene tvorce naroda. Ne sodi torej vseh po sebi – za razliko od tebe, se je Janša partiji ostro uprl (in si s tem zapečatil usodo podobno kot če bi to storil v Cosa Nostri), nas osamosvojil in je danes s svojo stranko še edini preostali borec proti komunizmu. Za razliko od tebe, nekateri jasno razločujemo med totalitarnim in komunističnim polom, pa čeprav smo zaradi tega deležni šikaniranja v lastni državi. Sam si se pač raje nadel jugoslovanski vzdevek in tule stresaš vsegliharske neumnosti, kot dobro vzgojena Cmerarjeva ovca. Vsegliharji namrweč tvorijo veliko večino njegovega volilnega telesa.

 • VERZIFIKATOR

  Miroljub Cepar

  ČASTNA PIONIRSKA

  Pionir sem, vsega ne razumem,
  nisem vsem zadevam še dorasel,
  toda ko zadosti bom odrasel,
  kot mladinci bom še sam razumen.

  Častno dajem zdaj že pionirsko,
  da bom zoper čisto vse kontriste
  uporabil vse metode iste
  kot starejši, delal brigadirsko.

  Je na Poljskem neka Solidarnost,
  to so me že dobro podučili,
  v glavo vtepli mi, dodobra vbili,
  da za buržoazno gre nevarnost.

  In pomoč da na Madžarskem bratsko
  zavrnili so reakcionarji,
  te podpira pa zahod z denarji,
  gre za intervencijo piratsko.

  Dajem torej pionirsko častno,
  da se takim vedno bom upiral,
  pravo pionirsko pot ubiral,
  vodstvo bom ubogal vedno lastno.

  Sam podpiram le neuvrščene,
  kot maršal mladincem je veleval,
  zgodbo to bom še naprej pogreval,
  črke v njej ne bom spremenil ene.

  Sam kot pionir sem domoljuben,
  dom ponujam vsem prav na široko,
  pravijo, da zlezel bom visoko,
  drugi pa, da bom za vse poguben.

  Ne razumem zadnje te besede,
  nismo je še pionirji vzeli,
  smo sicer predavanja imeli,
  a jemali družbene smo vede.

  Pravijo, da z mano res so srečni,
  saj četudi z leti se postaram,
  dozoreti da v moža ne maram,
  pionir bom miroljuben večni.

 • marker

  Če bi bil na oblasti JJ, bi podprl držo držav višegrajske skupine glede migrantov. Tako pa ima sedanja vlada raje migrante z juga in vzhoda, kot matično avtohtono ljudstvo. Mi mali ljudje obstajamo samo zato, da plačujemo te vladne mahinacije.
  ZDA nas ne mara, Rusija tudi ne in tudi države višegrajske skupine nas ne marajo. Iz Bruslja prihajajo samo še kazni za neizpolnjevanje danih obljub. Da ne omenjamo še Hrvaške, ki se dobesedno brije norca iz nas. Ni kaj, ostali smo komunistična oaza sredi Evrope. Če v lastni državi nimaš zglednega gospodarstva in urejenih financ ne moreš drugim deliti nauke. Naši politiki delajo prav to.

 • janez zorman

  Škoda se je ukvarjati z to prodano dušo, ki je itak odpisana, tako od leve, kot od desna opcije. Večjo pazljivost bo potrebno pokazati pri naslednjih volitvah; da ne podtaknejo ljudstvu ponovno polpismenega vodljivega kekca. Prav tako je potrebno mobilizirati nezadovoljno množico (kavčarje), da grejo končno enkrat na volitve in da povedo, kaj bi sploh radi; Venezuelo sredi EU ali normalno srednjeevropsko državo.

 • Antonius

  Prekleti pudelj brez ročajev naj zgine v tri pm.
  Za ceno pufanja s katerim plačujemo njihove zaposlene volivce je moralistična baraba pripravljena z=bati integriteto Slovenije v mednarodnem odločanju.
  Pudlju brez ročajev, murglskemu veleizdajalcu in forumskim zajedavcem dol visijo varnost, zgodovina in prihodnost Slovenije. 21 let izvoljeni zlorabljajo priložnost, da s krajo vsega, kar jim je dosegljivo, skrbijo izključno za svojo prihodnost.
  Edina stranka, ki se v parlamentu osamljena bori proti njihovim svinjarijam je Janševa SDS.
  Že predsedniške volitve bodo lakmusov papir, ki nam bo pokazal, koliko volilne pameti premoremo.
  Pahor je namreč začel, kar pudelj brez ročajev nadaljuje. Za ceno kreditov nam zapravljajo slovensko suverenost odločanja. Bruselj je za Slovenijo še slabši od nekdanjega Beograda.
  Zgodovinska Slovenija je na poti izginotja, če se SLOVENSKI volivci ne boste spravili k pameti in volili edino pošteno stranko SDS.

  • RealRevolution

   Datum do volitev se pa vlece,kot pri fusbalu cas vodecega nogometnega mostva.Ce to niso izdajalci drzave kdo je potem?!Hinavski serif z mosejo in Cerar,ki uvaza seriat,no pudelj kot si rekel.

  • Štalmajster

   Ej, ti si pa nabrit Antonius.
   Dobro poslušaj, kaj pravijo o tvojem občudovanem stričeku. Vse štima….ma črni klobuček, ma kubanko,……..ups. kitke si je pa pozabil splest. :-(
   https://youtu.be/6obIo9xptHQ?t=2512

 • Cenzuriran 4x

  Desni spet izbirajo tujega gospodarja? Merkel je out, Orban je in?

  • Majda

   Ti pa si idiot. Prevelik za Slovenijo, zato emigriraj v Sirijo, se bolje, poisci ISIS, to so nebesa zate. Slovenijo pa pusti na miru, bomo sami znali obdrzati svojo avtohtonost, vero in zemljo. Cerar je pa itak zmene.

   • Aron

    Tvoja vera izhaja iz Bliznjega Vzhoda, sam toliko v vednost.

    • if

     In prav na tem stebru je zrasla in stoji vsa znastveno in blaginsko stanje Evrope!
     Zmorete dojeti to dejstvo?

  • FUCK COMMUNISM

   Ko bo ta drek od kozjejebcev v Sloveniji posiljeval, pretepal, uniceval in ubijal, za kar ni vprasanje ali bo ali ne ampak je vprasanje casa, vas je treba podpornike te golazni vse polovit in zatolct! Majmun!!!

  • resnicaboli

   Tako je tudi prav zmeraj je potrebno izbrati najboljše.

  • Nata

   Hja. . . . časi se spreminjajo.

 • učko

  Cmirko bo naredil vse za svojo kariero oziroma ZASE. Kar koli ! Za državo in narod se mu gladko jebe !!!!

 • totex39

  Kako se lahko moralneš obnaša tako arogantno in se kliče plazi tem bruseljskim butlnom v ta zadnjo, ko ga tako in tako ne šmirglajo. Namesto, da bi se povezali z višegrajsko skupino in jih podprli, rinemo raje v še večjo greznico. Samo zaradi take politike, nas več noben ne jemlje resno.

  • Nata

   Saj ravno zato nekam leze, da bi ga morda le ” šmirglali ” !!

 • Aron

  Presnete horde mladih Africanov v Spodnjem Dupleku pa v Begunjah, nam odzirajo socialo in sluzbe, hahaha.

  • FUCK COMMUNISM

   Ej kreten, samo eden od teh podljudi je prevec, dokler VSI Slovenci ne zivijo dostojno! Kako si lahko tako zabit, ds tega ne vidis?!?!? To je isto kot bi tvoja familija trpela v revscini (1/3 Slovencev je na pragu ali pod pragom revscine), potem pa bi ti v bajto naselili se enega nasilnega kozjejebca, da ga bos povrhu vsega se ti zivel! Pizda, a si fuknen?!?!?

   • Aron

    Če lahko živim in podpiram stotine takih lenuhov in neizobražencev kot si ti in tvoja družina, nimam nobenih problemov s tem, da pomagam še nekaj desetim beguncem in azilantom.

    • Nata

     Hm ?? Morda pa bi vseeno pomagal še nekaj desetim ” našim ” revežem ??

     • Aron

      Pomagam, vsak mesec odleti od moje plače kar precejšen odstotek vsem pomoči potrebnim.

     • Nata

      Se opravičujem.

 • princeska

  Pahor nam je zapravil zemljo in daroval Hrvaški ljudi, cmerar nam bo zapravil še dostojanstvo in žrtvoval ljudi na oltarju muslimanskega boga.

 • Danilo Dragan

  Oborožit se in začet pri vladi…

 • Štalmajster

  “ameriški portal Bloomberg ” Jooooj kako lepo ……….cvetoči hribček :-))) Kako leeepe priimke imajo eni??
  No Mirkec je pa povedal tisto, kar stričeki s klobučeki hočejo,…… in to je TO.
  Sem prepričan, da bi Janezek naredil popolnoma enako.

  Aaaa Poljska ??? Nekoč se menda zaradi enih sričekof ni hotela pogajati z Nemčijo. No zdaj bomo pa videli, kako dolgo se bo upirala volji stričekof.

  Živelaaaa EU.
  https://en.wikipedia.org/wiki/European_Jewish_Parliament

 • if

  Orban&Njegovi višjegrajci delujejo v korist svojih narodov, svojih držav in v korist Evrope!

  Cerar&Njegovi delujete natanko obratno, v časovnem nizu zaporedoma bizonsko lomite ustavo RS, ki v 6. členu pravi: “Slovencov porodnico, Deželo našo živi Bog. Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom!”

  Cerar&Njegovi, obravnavam vas kot okupatorje in veleizadajlce svobodnega slovenskega naroda, obravnavam vas kot uzurpatorje demokracije v škodo demokracije!
  Namenjam vam učinke iz ustave RS: “V sovražnike z oblakov Rodu naj na’šga treši grom!”

  • FUCK COMMUNISM

   Za to, pa pustimo zdaj politike drugih drzav, kar pocne slovensko drzavno vodstvo, JE veleizdaja slovenskega naroda! Delajo stvari, za katere NE preverijo volje naroda. NE poskrbijo za varnost drzavljanov. NE poskrbijo za enakost pred zakoni. NE poskrbijo za dostojno zivljenje drzavljanov. NE porabljajo davkoplacevalskega smotrno in varcno. NE zavedajo se, da so samo in izkljucno le drzavni uradniki, v sluzbi naroda in placani od naroda. NE delujejo v interesu vseh Slovencev. NE spodbujajo patriotizma in narodne zavesti. Dovoljujejo in celo sodelujejo pri razkazovanju zlocinskega redcuharskega pentagama. Vec so jim vredni tujci in homici, kot vecina tradicionalno usmerjenih sonarodnjakov. Tako vodstvo si ne zasluzi drugega kot obsodbo za veleizdajo in dosmrtno gnitje v kehi! Slovenijo, njeno zgodovino, tradicijo, vrednote in VSE Slovence v nasi domovini na 1. mesto!!!!!

 • PLavi-mil

  Izvolili ste največje izdajalce Slovenije in naroda.

 • resnicaboli

  Mamin sinček je izgubljen nima pojma kako se vodi država.

  • Štalmajster

   Kdo bi vedel ?? Mogoče pa le mi sanjamo, da smo ….. samostojni in neodvisni. ;-((
   Napuh v Babilonu ?? ………… pa jim je bog za kazen ….. zmešal jezike…..???
   A je to delal z multikulti agendo ????

   No, danes so še dovoljene sanje ………….. jutri je pa nov dan ………………. počasi že grizemo kislo jabolko od drevesa spoznanja, ki nas je premamilo ………… in da smo v bistvu ………. goli in bosi !!
   Da je Bog je v nebesih, na zemlji pa ima svoje izvoljeno ljudstvo….. Amen.
   In pomaga le ………..prošnja (molitev)……..in Mirkec to zelo dobro ve!

  • Borut Stari

   Ni pomembno će zna ali ne voditi države. Mafija, ki ima svojo državo za svoj reket rabi pohlevnega,vodljivega in ubogljivega osebka.

 • antimur

  To nizkotno, uvelo, nesposobno antislovensko zgubo Cerarja z njegovo najslabšo vlado in koalicijo kar je možno, moramo za vsako ceno pregnati in to pred volitvami, kajti takoj, ko ta baraba odpre mavel, naredi ogromno škode in sramote domovini, Slovencem in vsem lojalnim državljanom. Kar počne ta zločinska zverjad je kolaboracija najhujše vrste, to je genocid nad slovenskim narodom. Zato moramo vsi domoljubi v obrambo domovine, seveda se to ne pričakuje od kučanistov, vseh deformiranih in ogabnih civilnih združenj, zločincev in kriminalcev vseh vrst ter vse ostale antislovenske drhali.
  P.S.: Vse kar sledi Sorosu je gnojna, smrdljiva tvorba, ki jo je potrebno na vsak način izrezati. Soros, madžarski Žid, je med vojno sodeloval z nacisti v nacistični organizaciji Judenrat, v kateri so bili včlanjeni samo Židje, kateri so imeli predvsem eno nalogo, ovajati ostale Žide nacistom. To je nekaj najbolj sprevrženega, zato je takšni drhali, ki sledi temu satanu nemogoče verjeti. Rdeča nit med Sorosovimi podaniki in komunisti je ovajanje svojih sonarodnjakov, zato se tako razumejo. Kučan je leta 92, celo odlikoval tega zločinca.

 • Stajerka

  butl na kubik……nič novega……
  pećenih je iz dneva v dan več……standard imajo višji kot marsikateri Slovenec……

 • Kučko pod pručko

  Poljska predsednica vlade Beata Szydło ima jajca, Cmero žal ne

  To, da je Cmero velika lutka murgelskega ponija, itak vemo že od vsega začetka, ko je ustanovil Sramotni Murgelski Center. Ko pa se je odurno lizal in kušoval z Junckerjem, je povedal o sebi vse. Je navadna koristoljubna pijavka, ki s pomočjo svojega položaja vodi Slovenijo v propad, Sorosu pa pomaga pri njegovem peklenskem načrtu uničenja Stare celine. Cmero bo tako veljal za enega od grobarjev Evrope.

  Cmero je z velimi črkami napisan CMERO. Je prava mevža, brezhrbteničar in nedonošeni sinček komunajzarske mamice Zdenke. Če je Kučan, ko je pred leti izbiral nove obraze, v čem zadel, je v tem, da je na vrvico dobil psička, ki mu zvesto liže rit. Boljšega res ne bi mogel najti.

  In še o jajcih. To, da jih ima Viktor Orban daleč največ v celi Evropi, ve že vsak, ki vsaj malo spremlja življenje. Veseli me, da mu sledita tudi Češka in slovaška vlada, sedaj je pa še poljska premierka dokazala, da ima kot ženska večja jajca od našega Cmerota.

  Kako bi sedaj potrebovali odločnega Janeza Janšo!!!

 • FeriSS.H

  Resda je Orban opozoril na povezavo ISLAM-TERORIZEM, samo ni to problem, PROBLEM je Srednjeveški ISLAM sam, tudi brez terorizma, v navezi s Globalisti. Kar pa zadeva Politično Korektnost, ta bedna fraza je samo “poetični” nadomestek za konkretno DEMONTAŽO Evropske Civilizacije

  Sluzasto nagnusen Junkiev kurcoljub Serar je pač kvisling na oblasti, izvoljen od DOMOSOVRAŽNIH maloumnežev. In ta banda DOMOSOVRAŽCEV si drzne še danes sikati o DOMOBRANSKI izdaji. Domobranci so prisegli Hitlerju ki je ČISTIL (čeprav ponesrečeno) Evropo od nesnage ki jo danes zopet ogroža – KOMUNISTI in MARXISTIČNI AshkeNAZIsti. Slovenistanski DOMOSOVRAŽCI pa prisegajo ONESNAŽEVALCEM Evrope – PRVEM EXEKUTORJU Juden-Junkie-ju in njegovemu pohlevnem vazalu Serarju. Ni kaj modrovati, na volitvah se bo videlo razmerje DOMOSOVRAŽCI – DOMOBRANCI.

  Od Antičnih časov Evropa je z VOJNAMI urejala notranje NESPORAZUME in NASPROTJA, in skoraj vsaka naslednja Velika Vojna je prekosila prejšnjo. Evropa je še vedno Evropa in nikjer ni rečeno da se zgodovinska Folklora Velikih Vojn ne bo nadaljevala.

  Po WW1 so skoraj vsi mislili da take ne bo NIKOLI več – pa je bila še hujša, daleč hujša. “Geniji” Ekonomske Ponzi Sheme bazirajo svoje “modrosti” na konstanti Gospodarskega Rasta, kmalu bodo dobili še eno komponento KONSTANTNEGA RASTA – MEGA VOJNO WW3. Domnevno naj bi ta vojna bila “omejena samo” na USA in Evropo, a ko začne enkrat ornk goreti, ogenj VEDNO zajame tudi okolico.

  NAZIsti so plačali račun za WW2, Komunisti in AshkeNAZIsti pa bi tokrat morali plačati za WW3, in za izstaviti im bo še PORAČUN za WW2.

  PS
  Ko sem pa zagledal bljuvotine pederčine Arona, sem se spomnil še ene skupine ki bo dobila položnico za DOMOSOVRAŠTVO – LGBTQ DEGENERACIJA.

  • Lustrator

   Domobranci so prisegli Bogu in ne Hitlerju. Ne zavajaj s komunističnim agitpropom, pa čeprav morda nevede.

  • FeriSS.H

   Ker sta se mi pod komentar blickavo in brez veze nasračkala dva meni “najljubša” modela, ki sta še najmanj poklicana da po svoji “expertnosti” replicirata komur koli, me je izzvalo da sklanfam tole –

   Ne vem če ste že kdaj secirali organogram tukajšnje komentatorske scene, ki je po svoje dokaj komična žvau. Čeprav je Portal klinično Desni, vseeno sem lezejo Levuharji, kot pregoreli AntiFa pacienti ki im lastne ustanove ne nudijo zadostne ambulantne nege. V tej skupini izstopajo modeli tipa –

   Najplemenitejši
   Goran Hvala
   Pravi Slovenec
   Jurij Musar
   Zlati Stojan
   Mamas & Papas
   Tarantela
   Hun
   Prle

   V dobro bi im štel da so vsaj jasno in klasno profilirana LEVIČARSKA, torej SOVRAŽNA stran, pod svojim zastavcami. Kaj in kako s takimi ni dileme. Tudi Pederski karneval-band tu nastopa ponosno pod svojo mavrično plahtico. Pri obojih je mentalno “progresivno” vezje nalotano z homo-marxističnimi upori in usmerniki najnižje kvalitete – “Made in Afrika”

   Dokaj razsodna Desna stran, pa je “obogatena” z nekaj “ne vrit ne mimo” modelov, vsaj tako ih jaz vidim, ki mislijo da niso, a SO – zmedeni kot dirkalne kure z nogami v gipsu. IMHO, “elitni drkači” teh zagipsanih kur bi naj bili –

   • Lustrator – poleg kontroverznih “misli”, kot prvošolska špeckahla pogosto apelira na Adminove “intervencije”, pod megleno pretvezo “zaščitnika portala”
   • MižekFiga – ta komaj da ve za kaj gre, tava od ene fantazije do druge, replicira pa kot namišljena “avtoriteta”
   • xtc – Poleg nogic še polpismena glava v gipsu, in tudi ta je znan po apelih za Adminove “intervencije”

   Mentalna vezja teh treh pa “funkcionirajo” na še starejših tehnologijah – lampah, seveda pregorelih. Ta trojka, IMHO, prekaša celo Levuharje v – NAPIHOVANJU KURJEGA EGA

   Taku bi naj ta frdaman organigram po domače zgledil … šmecnu anu hecnu

 • Franz Kobilar

  Matej 7, 15-23:

  »Varujte se lažnih prerokov, ki pri­hajajo k vam v ovčjih oblačilih,
  znotraj pa so grabežljivi volkovi. Po njihovih sadovih jih boste
  spoznali. Se mar grozdje obira s trnja ali smokve z osata? Tako vsako
  dobro drevo rodi dobre sadove, slabo drevo pa slabe. Dobro drevo ne
  more roditi slabih sadov in sla­bo ne dobrih. Vsako drevo, ki ne rodi
  dobrega sadu posekajo in vržejo v ogenj.

  Po njihovih sadovih jih boste
  torej spoznali.«

 • Kučko pod pručko

  18. september 2014 – prisega brez jajc

  Na ta dan je prisegla aktualna vlada RS in na ta dan je Cerar s figo v žepu izrekel naslednje:

  “Prisegam, da bom spoštoval ustavni
  red, da bom ravnal po svoji vesti in z vsemi svojimi močmi deloval za
  blaginjo Slovenije.”

  Koliko hinavščine je bilo v teh besedah, koliko britja norcev iz Slovencev. Preklemanski Cmero, mamin sinček brez jajc. Kaj je ostalo od tvoje prisege, saj ves čas slepo pomagaš svojemu stricu Don Murgleoneju, da uničuje Slovenijo. Kaj je s tvojo moralo, da si postal eden od sramotnih uničevalcev Evrope.

  Si navadna mehkužna baraba, ki pa nima niti toliko jajc, da bi obdržal vsaj eno od številnih njegovih žena oziroma življenskih sopotnic!!!

  • Poštenje velja

   Potomec komunistične zalege pac.

 • Lisjak

  Cmero lapa pač to,kar mu naroči EU komisija,kako pa glasujejo naši EU poslanci proti Višegrajcom je pa še večja sramota.

 • paradajz

  Ko zagledam Cerarja na sliki moram na hitro nekam. Lažnivec in hinavec, ki nekaj bevska v kamero. Nima pokončne drže, ne zna se izražat, pač nula od politika in človeka. Kar naj prihajajo migranti, ki si želijo boljšega življenja. Ampak glede na to, da nas hočejo izbrisat z obličja Zemlje bo standard v Evropi kmalu padel, pozabljajo, da jih mi živimo. Če bodo odvisni od lastnega dela bo kmalu konec blagostanja, Evropa pa samo razvalina. Politikov kot sta madžarski premier in poljska premierka manjka. To so domoljubni politiki, tudi v Sloveniji jih imamo, samo pravo ime moraš na volitvah obkrožit. Ma dopovej to ljudem, ki tako zelo sovražijo vse kar je domoljubnega in volijo “nove” obraze, ki pa so neverjetno pokvarjeni. Če se na naslednjih volitvah narod ne zbrihta … se nam slabo piše. Zelo slabo.

  • Poštenje velja

   Bankrot in drzavljanska vojna.

 • MižekFiga

  Preprosto:
  Soros se zavzema za pomuslimanjanje Evrope. Ddr. Kučan je Sorosa nagradil z državnim odlikovanjem.
  Prvi minister Cerar ne spoštuje ustavo … Ddr. Kučan je Cerarjev mentor.
  Ddr. Kučan še vedno predseduje tajnem CK ZKS. Menda jih je enajst. To so Pahorjevi “strici iz ozadja”, ki odločajo o Sloveniji.

  Na naslednjih volitvah se moramo še osvoboditi, osamosvojili smo se že. SDS in druge domoljubne stranke so garancija za to !!!

  • karlina

   Popravek-MI SE NISMO ZNEBILI KOMUNIZMA !!!!!

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  …država,ki ima take politikante v parlamentu…ne rabi nobenih migrantov

 • Osti jarej

  ..ste videli..kako ameri na oblasti in za njo..delajo brezdomce

 • Lustrator

  Cmerar je že od samega začetka lutka, ki so jo Murgle v silni paniki pred spremembo na oblasti v zadnjih trenutkih izvrgle na politični oder, da požanje glasove večno razočaranih levakov vsegliharjev (ortolevaki bodo pač vedno zvesti SD-ju). To je nekaj kar nam je vsem jasno in glede tega nima smisla parlamentirati ali se čuditi njegovim protirazumskim potezam. Imam pa občutek, da vse prepogosto pozabljamo, da so ljudje sami, torej naši SODRŽAVLJANI tisti, ki so ga izvolili. Cmerarjev šalabajzerizem, protislovenskost, totalitarnost, so torej pri čisti zavesti (kar je sicer relativen pojem pri sloovcah) PROSTOVOLJNO PODPRLI tisti s katerimi si (želeli ali ne) delimo našo domovino in si jo bomo morali tudi v prihodnje. Kruto dejstvo; Vrednote in lastnosti Cmerarja so torej vrednote in lastnosti večine slovenskega prebivalstva – SMC je namreč na zadnjih volitvah (še pomnite tovariši?) dobila REKORDNO podporo in danes ima komunistični pol krepko dvotretjinsko večino v parlamentu. Tudi, če/ko lutkarji Cmerarja odstranijo z odra, zvesto občinstvo obstaja. In to je tisto, ki ga je potrebno osvestiti, prebuditi, okarati, predno se nam zgodi naslednja katastrofa.

  • karlina

   TOČNO, za naslednje leto, se močno bojim, da bo Kučan za predsednico nastavil Fajonko, ki je zelo, zelo navdušena za migrante, zakaj ze-plačuje jo Soros

   • Lustrator

    Jaz pa mislim, da je kar naravno prismojena. Sorošu se pomoje niti sanja ne, da bi naši komiji vse te norosti izvajali tudi brez njegovega denarja, povsem prostovoljno.

 • Nata

  Eh, ta bo vedno potegnil s tistim, od katerega ima kakšno korist.
  Brez nadaljnega komentarja.

 • Osti jarej

  Celo Obama je leta 2014 ukinil zakon, ki je omogočal najhujšo oborožitev policajev. Po protestih v Fergusonu je to storil ,ko je policija s svojim težkim orožjem prekoračila razumne meje. Ampak Trump tega ne prenaša, edini način, da umirijo in ubijejo lastni narod je vojaško oborožena policija. Čeprav je v zadnjih pol leta umrlo zaradi policijskega nasilja več ljudi kot kdajkoli v ZDA, je to zanj še premalo. Imel je občutek, da je policija ostala brez vojaškega orožja nemočna in je komaj še ubijala ljudi. Zdaj teh težav več ne bo, podpisal je zakon, ki spet omogoča policiji kupovati tudi oklopnike, topove in najhujše orožje. Povsod so že tako oboroženi, pred njegovim stolpom, Trump Tower, med sprehajalci po mestih, po deset do zob oboroženih na nedolžne ženske in na novih protestih, ki bodo proti Trumpu ali Ameriški demokraciji zločinov, bo vojaška policija lahko za vedno odstranjevala ljudi. Tudi in predvsem domorodne nezaželjene indijance. Charlottesville ali Standing rock bosta v eni uri prazean in samo “ta pravi” se bodo lahko še sprehajali. Orkan Harvey bo v bodoče opravljal le prvi del igre, kasneje bodo zaključili oboroženi policisti. Agendo 21, seveda! /virFreeThoughtProject/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/316101/trump-hoce-vojasko-oborozeno-policijo

 • Osti jarej

  Upam, da že dolgo veste, kako vlada plačuje nevladne prevarante, zato, da jim podpirajo nore projekte! V podporo svojim bedarijam imajo celo svojo spletno stran predlagam vladi, ki je na ravni znanja petletnega otroka, morda celo nižje. Zakaj? Ker so predlogi v glavnem s strani najetih piscev, ki ponujajo predloge posameznikov na ravni – a sem res tako zabit. Me je prijatelj opozoril na enega od teh predlogov, da naj vlada vsem starejšim, ki se ne bodo odzvali na obvezno ali neobvezno cepljenje odvzame pravico do plačanega dela. Predlog pove vse, ko pa preberete še večino kometarjev lahko mirno trdimo, da so opijsko kemično kovinska zdravila v Sloveniji že naredila več kot pričakovano škodo. Ljudje so za, slepo verjamejo zločinskim farmacevtom, strupene igle so zanje cerkveni obred zdravja, všeč jim je, da je farmacija donosen posel in malo mar za mrtve in dodatno bolne po cepljenju. In večina udeležencev je dokazano že cepljena. Kreteni, žal ni druge besede zanje, gredo celo tako daleč, da je zanje smrt po cepljenju zgolj postranska škoda, ki pa ostalim pomaga, da preživijo. Ampak dodajmo tisti, ki zadevo poznamo – preživijo necepljeni! Tudi jaz imam en predlog za to stran – predlagam vladi, da razreši avtorja strani in ga skupaj z Vlado pošlje na Dob za dobo do ozdravljenja mentalne in požrešne bolezni. Avtorja predloga pa takoj odstrani iz zdravstvene dejavnosti.

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/316081/predlagam-vladisi-da-najde-pamet

 • Osti jarej

  ..a cmerar?…mlečna kasha in ves z vinklna……še ustaši nas yebejo v glavo…

 • Olga

  Vsi na volitve! Džamijo in muslimane nastaniti v Murgle! Bo Kučan lahko sprejel islam in bral Koran!
  Cerar pa ni vreden komentarja, marioneta!

  • Mošeja je slovenski izraz za džamijo.

   • Olga

    Hvala. Namerno sem uporabila tujko, saj je mošeja skupaj z muslimani tujek v krščanskem svetu!

  • karlina

   Boš videla, kaj se bo dogajalo v Sloveniji, ko bodo odprli dzamijo, samo tega levičarji nočejo vedeti

 • Osti jarej

  …skregaj-pokori-vladaj

  • Nata

   Ja, tale pa res drži, predvsem v naši državi !

 • Osti jarej

  …Ordo Ab

 • Janko Gedlička

  Potrebno je utrjevati hordo levih volilcev, pa makar bodo na koncu vsiljevali muslimansko vero. Spominjam se slike napisa na nekem mostu nad avtocesto v Nemčiji, kjer je pisalo:” Vaši otroci bodo molili alaha, ali pa jih ne bo.”

 • Silka

  Želim si in upam, da je to zadnja prokomunistična vlada v Sloveniji. Če še pa po tolikih slabih izkušnjah Slovence ne sreča pamet, pa tudi Bog ne more več pomagati.

  • Govekar

   Največji problem je s temi, ki čakajo božjo pomoč.

   • Štalmajster

    Ja na kaj pa ?? Saj pa ja njegovo “izvoljeno ljudstvo” daje kredite !

  • karlina

   IZ TVOJIH UST, V BOZJA UŠESA, NAJ SE TI POZLATIJO BESEDE !!!!!!

 • ogledalo

  Lastnika se ne sme kritizirati. Mar ne?! Loleki!

  • centurion

   Hej, ti si pa med bolj bistrimi v Lj.Polje…

 • centurion

  Miro, pojdi raje če imaš jajca ribičem v svoji državi pokazati do kod lahko
  lovijo sardele in ne vtikaj nosu v višegrajsko skupino., ker te
  nw jebejo niti 5%.
  Pa tudi doma te nihče ne jemlje resno.
  Samo en od klovnov levega cirkusa.

  • T-Rex

   NIMA JAJC! ko bo “odslužil” ta usrani mandat tudi ne bo imel jajc stopit v trgovino po kruh !

  • karlina

   VELIK PODPIS

 • Sredina

  Ena izmed evropskih vrednost je tudi solidarnost

  Zakaj bi pa EU morala bit solidarna s Poljsko in Madžarsko glede EU-sredstev? Naj jim dajo nazaj toliko kot vplačajo pa bomo vidl kako zadovoljni bojo potem. Poljska je edina od velikih držav, ki je neto prejemnica proračunskih sredstev EU, Madžarska pa itak med tistimi, ki dobijo največ…

  • tarantela

   Dobro napisano, se strinjam!

   • karlina

    Kdaj se pa ti nisi mogoče strinjali z vsemi, ki pluvajo po nas-domoljubih, samo vprašam

  • Olga

   Solidarnost do tujerodnih divjakov, ki za zahvalo rušijo državo in pobijajo ljudi? Se vidi, da se vam kisajo možgani!

   • Sredina

    Solidarnost z ostalimi članicami EU….

    Vi bi tako samo mel, nihče pa nebi nič dal…pravice poznate vsi, dolžnosti pa noben

    • Nata

     No, to da ne bi nič dal, pa drugim povej. Ne slovenskim državljanom. . . .

    • Olga

     Oprostite, imeli bi, in to tuje, levičarji! Desničarji delamo in ustvarjamo!

     • Sredina

      Sploh Janša ja, on je odličen zgled za to haha, pa itak je velika večina pripadnikov SDS upokojencev, oni majo res izjemno dodamo vrednost za gospodarstvo in javne finance…

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Nata

   Saj smisel EU ni v tem, da daš nazaj toliko , kot vplačaš. Kakšen smisel pa bi to imelo ?
   Zopet dvojna merila ? Koliko pa dajo pri nas od sebe tisti, ki dobijo največ ??

   • Sredina

    Ne res ne, tega nisem nikjer reku…je pa res, da če živiš na račun drugega, ne moreš potem zahtevat še to, da bo ta živel tako kot boš ti rekel…

    npr luksemburg, je neprimerljivo manjši od poljske, pa je neto vplačnik v evropski proračun, in poljska si potem dovoli še solit pamet celi EU, pa ne samo glede kvot, tudi glede vladavine prava, človekovih pravic, svobode medijev…

    • Nata

     Zakaj pa ne bi solila pamet ? Saj s tem nič hudega noče, če pove, kakšno mnenje ima.
     In iz katerih težav izhajajo nespoštovanje čl. pravic, nesvoboda medijev in ostalo ?? Zaradi nenormalnega , velikega števila migrantov, torej kvot, s katerimi se Poljska ne strinja, so nastale te težave.

     • Sredina

      – Oviranje pravice do sprava nima popolnoma nobene veze z migranti
      – oviranje pravice do shodov nima nobene zveze z migranti
      – prevzem kontrole nad sodstvom s strani vladajoče stranke nima popolnoma nobene veze z migranti
      – omejevanje svobode medije, da ne pišejo kar ni všeč oblasti, nima popolnoma nobene zveze z migranti

     • Nata

      Aja ???De,. dej no ??!!
      V Ustavo zapisana PRAVICA do splava je pa v redu ?
      Kdo, ali kaj pa z raznimi shodi dela zgago po svetu ? Kdo razbija in zažiga ? Kdo shode izkorišča za krajo tuje imovine ??
      Ne piši o kontroli nad sodstvom. Ker imajo v EU dobre vzglede o nekontroli, so se dobro odločili !!
      Koliko pa so ti tvoji svobodni mediji po celi EU , sploh pisali o migrantskih packarijah ??

     • Sredina

      Pravica do splava bi morala biti samoumevna, vsak ima pravico sam odločati kaj bo počel s svojim telesom.
      Kdo dela zgago? Nazadnje pripadniki skrajne desnice v ZDA…
      Če ima minister za pravosodje pravico imenovat predsednike sodišče in jih odstavljat če mu niso všeč, pač to ni normalno, če se ti pa to zdi, potem pa ne vem kaj je narobe s tabo..
      O migrantski krizi se je pisalo več kot o čemerkoli drugem, samo videl si samo tisto kar si želel…

     • Nata

      Oh, a res ?? Nisem mislila na krizo, ampak na njihovo kulturo nasilja. O pravici umoriti otročka ne bom govorila. Samo o možnosti v skrajni sili.O predsedniku sodišča. . . pri nas?
      Si tipičen primerek človeka, ki vse ” prilagodi ” kar in kadar mu paše.

     • Sredina

      Če bi bila ti posiljena, bog ne daj, in bi želela naredit splav, bi bila zadovoljna, če bi drugi odločali o tem ali lahko narediš splav ali ne?

      Ne ne, prilagajte vi, js sm napisal samo tako kot je

     • Nata

      Jaz tudi. Primerjavo si pa dal, ja !!!!

     • Sredina

      Pa vprašal sem tudi, postavte se kdaj še v kožo koga druzga…

     • Nata

      Ti pa res preberi vse , kar napišem, če želiš ugovarjati. Imaš vso pravico.Kaj sem že napisala o splavu ? Ti pa takoj pod nos pomoliš posilstvo ??
      ” Samo o možnosti v skrajni sili.” sem napisala.
      Še preveč se oziramo na druge. Ti pa to krepko izkoriščajo.
      a, medsebojno razumevanje in poslušanje bi nam presneto prav prišlo.

     • Sredina

      Z zadnjim stavkom se nebi mogu bolj strinjat, samo tu gor nič ne slišite, samo vsak svoje gonite…vaši v SDS so pa isti

     • Nata

      Pa še malo o drugi temi, ker sva o tejle že uporabila vse možnosti. In, bova ostala vsak na svojem – eni in drugi smo vztrajni, a ne ?’
      Čitala sem tvoj komentar o drugem tiru. . . . . . . .pa samo vprašam,
      Kaj pa če bi vladniki le malo popustili in sprejeli nekaj predlogov g. Kovačiča in ostalih, ki pa tudi nekaj vedo ? Pa še nekaj milijonov cenejša.Le zakaj tako tiščijo svojo ? Celo za ceno referenduma ?
      G. Kovačič je že pri TEŠ 6 dokazal, da kar nekaj ve. . . . .

     • Sredina

      S ceno se ne strinjam, ampak 2. tir pa rabmo, in če ne bo zgrajen zdej, potem smo zamudil vse, ne bo EU sredstev in Italija in Avstrija bosta prevzeli kontrolo

  • Sredina

   Poljska dobi iz proračuna 9,5 milijarde € več kot vanj vplača
   Madžarska dobi 4,5 milijarde € več kot vanj vplača

   Luksemburg vplača v proračun skoraj 100 milijonov več kot dobi iz njega

   Švedska dobi 2,2 milijarde € manj kot vplača, Nizozemska 3,7 milijarde €, Nemčija 15,5 milijarde €, pa imajo take probleme kot Poljska in Madžarska??

 • piko8

  cmero brezvretenčar tako kot komplet smc, sd desus! Totalno nesposobni za vodenje države!!! Edii, ki nas lahko popelje na pota blaginje je g. Janens Janša in stranka SDS!!!

  • Sredina

   humorist

   • Nata

    A Cerar ?? Ja, imaš prav. Čeprav je to bolj črni humor – na naš račun !!

 • Olga

  Ljudje izgubljajo potrpljenje! V Nemčiji je bilo vloženih preko tisoč ovadb proti Merklovi, zaradi veleizdaje! Seveda je sodstvo v svoji maniri to zavrglo, vendar narod ni neumen in bo gotovo šel naprej!
  Vsi politiki, ki ogrožajo svoj narod, so veleizdajalci in odgovorni za smrti nedolžnih ljudi!

  • Sredina

   Mogoče pa zato ker je potrebno za kazensko ovadbo imet pravno podlago…

  • karlina

   Olga, narod je tako neumen, da bo še vedno volil Merklovo, verjemi

 • T-Rex

  ta država je itak toliko domoljubna , da naš kao nacionalni medij, ki ga vsi plačujemo, ne prenaša košarkaške tekme SLO : PL. res , super si slovenistan. REFERENDUM PROTI PLAČEVANJU RTV! naj si cmerar potem na radiu študent reklamo dela!

  • Sredina

   Si mogoče kdaj slišal za zakup pravic?
   Tokrat jih je kupil A kanal in lahko gledaš tam…

   • T-Rex

    in kaj ti potem na rtv ostane? NIČ, sama propaganda! pa toliko denarja majo! a za umetnostno drsanje pa majo pravice? dj dj

    • Sredina

     Maš na RTV svetovne pokale v vseh zimskih športih (alpsko, skoki, teki, biatlon, prosti slog, deskanje), Tour de France, Pokal konfederacij, Svetovno v plavanju, Svetovno v atletiki

     Dnarja na pretek pa ni…

     • T-Rex

      jaja, potem te pa med skoki posiljujejo z biatlonom! za tour de france mi pa dol visi, za tisto je eurosport, tekme reprezentanc v ekipnih športih bi se pa morale prenašati na nacionalnem mediju! in motiš se, denarja imajo kot dreka, samo ne gre za prave stvari

     • Sredina

      biatlon je izmed zimskih športov za alpskim smučanjem najbolj priljubljen zimski šport

     • T-Rex

      pri nas?

     • Sredina

      tut pri nas

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  ..humanitarna vladna organizacija :agencija narod na pašo

 • Metod

  Saj ne ve kaj počne. Tako so mu pač naročili.

  • bojan

   Za denar dela vsak neumnosti tudi če lastno državo zafura …

   tko kot je eden prej zpisal da ljudje vidijo kaj se dogaja, vse bolj izgubljajop potrpljenje, prej ali slej bo počilo … na prvi črti bodo odgovarjali in nastradali za svoja dejanja politiki ki so nas v vse to zrinili … noben NISEM VEDEL ne bo pomagal

   politiki pazite se, vse več ljudi vas iz dneva v dan sovraži je vse bolj … potem ko vas bodo dobili v roke si ne upam niti pomislit kaj bo …

   • karlina

    No, sedaj je verjetno vsem jasno, zakaj se komunistična Slovenija ne zeli povezati z V4, itak pa nas tudi po vsem tem niti ne marajo, vsi vedo, še predobro, kakšen je cmerko

    • Jurij Musar

     S fašisti se pa res ne bomo povezovali.

     • karlina

      Itak, vi ste fašisti, ker vam ni MAR za Slovenijo in Slovence, mar vam je le za svoje oristi, nič drugega in kravav SOROSOV denar !!!!!!

     • traktor

      Čak mal, a niste po vojn use puspravl? Od kje si jih pa zdej prvleku?

 • valentin

  Ko si politično nastavljen, prodan in delaš za gospodarja je pač tako. Striktno po navodilih in pravu, v slednje nisem povsem prepričan.

 • MEFISTO

  Bedaste levičarje so nasrali, da so izvolili najbolj nesposobnega, nekompetnerga in najbolj pokvarjenega človeka za premiera na tem in na onem svetu, vsej njegovi domnevni strokovnosti in ekstremni etiki ter morali navkljub.

  Desničarji smo pri tem kolateralna škoda.

  S Cerarjem se lahko primerja le še tovariš, ki se podpisuje kot Sredina in z ostalimi retardiranimi nicki.

 • Metod

  Le osli – levičarji – gredo večkrat na led.

 • karlina

  Kaj drugega od tega komunističnega, cmeravega tovariša, itak nisem pričakovala, izdajalec slovenskega naroda !!!!!!

 • Jurij Musar

  Vsekakor je potrebno podpreti ukrepe proti Poljski in proti vsakemu fašizmu, zlasti tistemu, ki ga zagovarjata Orban in Janša.

  • šmentanamuha

   Treba je podpreti ukrepe proti izdajalcem, kot si ti.

  • Megatron Arrows

   Od kdaj je to, da imaš rad svojo domovino in svoj način življenja FAŠIZEM? Ali so bili potem tudi partizani fašisti, ker so se uprli vsiljevanju drugačnega načina življenja???

   • Jurij Musar

    Hitler je imel tako zelo rad svojo domovino, da je želel pobiti vse ostale.

   • Darth Vader

    to je mantra političnih omejencev, katere financirajo globalisti…..oni še vedno živijo v svetu, kjer dojemajo zavračanje globalizma samo v vračanju na fašizem ali pa komunizem…..četrte politične teorije še niso jemali……

    • Megatron Arrows

     Mogoče sem res prehitro pisal, pa ne razumeš ironije. Jaz sem mu s tem poizkusil kontrirati, saj Jurček rad krivi za vse IJJ in Orbana, krivi pa so voditelji nemčije, Francije, Italije in Amerike, ki hočejo vpeljati faškapializem, s tem, da primitivcem dajejo več pravic kot tistim, ki so si jih s svojim delom zaslužili

     • Darth Vader

      ti pa maš enostaven pogled na situacijo…..prišlo je do spopada med ultra-globalisti, katerih je 0.001% od vrhnjih 1%…..ter ostalimi 99%…….eni hočejo enotno svetnovno vlado in nobenih mej, ras ali spolov pravzaprav ter želijo avtohtono populacijo nadomestiti z umetno inteligenco……drugi pa smo v ostalih 99% kateri izhajamo iz nacionalnih držav, nacionalnih identitet, smo vpeti v socialni&ekonomski sistem nacionalne države(torej recimo sistemsko varčevanje za pokojnine, zdravstvena zavarovanja itd…) in zgolj nekaj 10% od teh 99% se nas zaveda, da obstaja tudi četrta politična teorija, katera nima veze z komunizmom ali pa nacizmom. kar se tiče krivde, bom dejal, da je veliko bolj na strani naroda, kateri se je pustil pofukat MSM medijem in politikom držav katere omenjaš, kot pa sami politiki…..saj ga je neko polpismeno ignorantsko tele pomagalo izvoliti….bodisi tako da so dejansko obrkožili črke pred njihovimi imeni na lističih, bodisi tako, da pač niso šli volit in je 15% celotnega volilnega telesa odločilo za vseh 100% volilnega telesa……potem pa pridejo v igro strički, kot so George Fucking Soros, kateri dobesedno v praksi uvaja/izvaja takoimenovan “Alinsky model terorističnih taktik” (knjiga Saul Alinsky – rules for radicals) maš notr napisano vso to “taktiko” katero ti danes živiš kot globalno realnost…….in ko bodo enkrat pometli s financerji tega sranja, bodo lahko tudi pometli s politiki, ki so prodali nacionalno identiteto za prgišče iz zraka ustvarjenega na bombažni papir natisnjenega denarja v obliki FIAT valute…ko bodo enkrat počistili z izdajalci naroda……potrebuješ cca.14 dni, da očistiš celotno evropo…..

     • Megatron Arrows

      Ravno to sem tudi jaz pisal vedno, pa še namesto žice na meje bi postavil graničarje z Metal storm napravicami, pa da vidimo “open borders”. Kdor hoče k meni domov, ga moram povabit, lahko pa pride brez vabila, ampak ne bo odšel, ga bojo odnesli.

 • tonite falco

  Cela vlada Mira Cerarja je izdajalska in mačehvska do slovenskega naroda.
  Zato mora ta vlada nemudoma oditi ali pa jo bomo morali sami nagnati in to kaj kmalu. Kajti tako ne gre več in pika. Moramo se skupno upreti islamizaciji Slovenije kot Evrope. Dokler ne bo prepozno za vse nas in seveda krivce najhujše kaznovati!

  • Nata

   + + + + + O, kako se strinjam s teboj !! Ampak. . . . . . . kako ? Saj nobeno pisanje in govorjenje ne pomaga. Mar se desnaki prav v ničemer ne moremo – pardon – ne morejo sporazumeti ??

 • Razocarana

  Da sedanji slovenski vladi ni mar za varnost slovenskih državljanov so Cmerar & co. že jasno pokazali leta 2015. Jasno je to razvidno že iz tega kako nočejo začeti nadzorovati bolj poostreno italjansko-slovensko mejo, medtem pa so Avstrici na svoji meji z Italijo poslali vojsko.

 • Hribouc

  Take mamo! Drekači Udbokučanističnega Rdečega Kombinata Slovenistan, da vas sram ni!

  To, da je ta človek čistokrvna odrska lutka udbokučanizma in njegov položaj ter vladovanje rezultanta antidržavno-lopovskega državnega udara Patria, je jasno in je jasno tudi, da je nosilec vsaj tveh težkokategornih zapuščin. Prva korenini v nj.družini, ki nosi izročilo, znano vsemu ljudstvu, da še tako huda svinjarija ni ravno kriminal in drugo , kriminalno, izročilo pa je, da lahko brez kazni
  za pisanje dvojne kilometrine na stroške davkoplačevalcev, udobno in častno živiš in napreduješ do prvega premiera države Slovencev in to, ko zmagaš na volitvah v imenu gesel o pravičnosti, etiki, kulturi in podobnem ! TO JE NORA BLAZNICA-NE DRŽAVA, S TAKIMI NA ČELU! Katastrofa naroda.
  TO JE NAVADNI , LICEMERNI, SADOMAZO ANTIVREDNOSTEN KRIMINAL NA NAJVIŠJEM NIVOJU!
  ————————
  Zdaj pa še mednarodna sramota!
  Pokončne in mučeniške ter bojevniške, čiste ljudi junaškega velikega in od Boga do skrajnosti preizkušanega naroda bi ta lizunska in nesposobna zgaga rad učil kozjih molitvic v času, ko suvereno in kremenito, demokratično odločajo o svoji usodi !?
  DA TE NI SRAM, CERAR!
  Spokej, nula, nesposobna!

  • luckyss

   No, tudi za “hribouca” s takšnim komentarjem izpadeš kot totalen bebec…
   Povej, kaj bi bilo treba storiti v tem pogledu in kaj so storili v tem ogledu tisti, ki jim očitno pripadaš…torej pripadaš neki bedasti stranki, .ker sam ne moreš biti tako butast..:))

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • luckyss

  Pljuvali ste ga, ko je sprejel direktivo Frau Merkel (refuges Wilkomenn)…in pljuvali ste ga takrat, ko se je polagala bodeča žica…
  Glede na to, da je tudi JJ lizal Merlkovi uvelo roko in se strinjal s kvotami..ne vem kaj bi še radi )?!
  Verjetno nekoga, ki bi si upal povedati Evropi, da je kvota za Slovenijo točno nič..!!
  Ampak takšnega trenutno ni…vsi bi radi lajali iz opozicije, ko pa prdne Frau Merkel pa vsi takoj hitite snifat tiste pline…
  Ovce..

  • centurion

   PEDER!

   • MEFISTO

    Uganil si!

   • šmentanamuha

    Ja, ampak luckyss ima tukaj precej prav, zato ga ni treba treba takoj oblajati, ker pol je res brez veze, ker smo samo kot nogometni navijači. Dejstvo je, da nihče od aktualnih vplivnih politikov ni še nikjer povzdignil glasu in rekel, oprostite, Slovenija je premala država, da bi lahko vanjo brez škodljivih posledic naseljevali horde afro-arabcev. Še največ od vseh bi si upala Alenka Bratušek, če bi bila še vedno predsednica.

 • centurion

  Usranc komunistični!
  So ga zdaj prijeli Poljaki malo za zakrnela klopotca pa se že
  izmotava…. nisem mislu…. napačno interpretiran…novinarji krivi…
  I D I O T !!!

  http://reporter.si/clanek/slovenija/skandal-poljsko-veleposlanistvo-od-premierja-mira-cerarja-pricakuje-uradni-popravek-531719

 • Anton

  to mene kajpak prav nič ne preseneča, on je sin s pedigrejem čistokrvnih komunističnih staršev, izdajlcev slovenskega delavstva , naroda, ki so uničili načrtno malomeščanstvo, ki so načrtno v svet pognali največje ume slovenskega naroda in kot vemo navsezadnje jabolko pač ne pade daleč od drevesa.
  Cerar (beri Cmerar) misli(beri:misliti nič vedeti!), da je sprejemom titule dr. pravne(beri komunistične) fakultete, prejel carte blanche, se hudimana moti.

  sarkazem press

 • MEFISTO

  Ponižno sprašujem, ali je to sovražni govor, če po pravici in resnici povem, da imamo popolnoma nesposobnga, nekompetetnega in pokvarjenega premiera?

  Koiiko zapora bom fasal?

  • šmentanamuha

   Ne, to je samo ugotovitev dejanskega stanje, torej to so dejstva.

  • samotoje

   Nič zapora, ker so tvoje navedbe dokazljiva dejstva.

  • karlina

   vse je RESNICA

 • Najplemenitejši

  V Ljubljani oddajam opremljeno trisobno stanovanje stanovanje. Prednost imajo begunci iz Sirije in Afganistana, desnuhi in katoliki pa niso zaželeni!

  • šmentanamuha

   Za izdajalsko svinjo pri koritu je takšen oglas povsem logičen. Želja se ti utegne kmalu izpolniti, zato ni odveč opozorilo: PAZI KAJ SI ŽELIŠ!

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   ti kar, kdo ti brani

  • Nata

   Oddajaš, ali jih vzameš na stanovanje in tudi skrbiš za njih ??
   Pohvalno !

  • Janez

   A
   NAJBOLJ SO PA ZAŽELENI TISTI,
   KI TE IMAJO NAMEN FENTATI IN TE POPAPCATI V KEBABU ! L.r. J. KOMENDA

  • xtc

   No manjša težava-najprej ga moraš imet ali pa živiš v socialnem in bi še rad nekaj prišparal s sostanovalci.

  • Borut Stari

   Umska prizadetost. Takega stanodajalca tudi zastonj ne želim. Sicer, pa kaj bi. Končno je stanovanje tvoje. In glava na vratu tudi.

 • tradicija,kultura,morala

  Mirko, tvoja glava ni prava,
  kaj šele srce in postava.
  Poln denarja tvoj je bokal,
  a kaj ko bedak boš za vedno ostal.

 • xtc

  Kdor je zmožen trezne presoje vidi da med Murkom in Cerarjem ni nobene razlike,edina stvar je ta ,da je Murko moral v šolo za otroke z posebnimi potrebami,Cerar pa se je remu zaradi “našosti” tej sramoti izognil.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • šmentanamuha

  Tale Cerar je res ena mehka cura. Sploh nočem vedet, kaj si o njem mislijo evropski politiki. In ubogi volivci, ki so mislili, da so volili njegovega očeta, upam, da imate vsaj kaj moralnega mačka.

 • Janez

  Pa?
  DAJMO
  IZDELATI REALEN SCENARIJ ZA ČIMPREJŠNJI ODHOD “KARDELJ” DR. CERARJA !
  In!
  NJEGOVE BREZSMISELNE STRANKE ” S M C ” . Resno naj odidejo. Čimprej.
  DR. CERAR IN SMC
  – NIKOGAR – NE PREDSTAVLJAJO
  – ZLASTI NE NAS – S L O V E N C E V!
  Dr. CERAR NE GOVORI V IMENU NAS SLOVENCEV – LE V SVOJEM LASTNEM. L.R. J. KOMENDA

  • Borut Stari

   Izklopi in ne uporabljaj Caps Lock.Je duhamorno in vzbuja odpor branju tako pisanega teksta. Takoj ko zagledam tako pisanje ga ne berem, Tako piše umsko prizadeta oseba.

 • Janez

  “NAJ-NE-PLEMENITEJŠI !
  I a
  STANOVANJE, KI BI GA ODDAL
  A
  IZKLJUČNO TAKIM ISLAM MIGRANTOM, KI BI GA FENTALI IN POPAPCALI. Čudak? L.r. J. KOMENDA

 • Janez Novak

  Cerar je tipičen Titov pionirček, vzgojen, da uboga, da kima avtoritetam. Tako je prilezel na položaj, ki zahteva vse kaj drugega kot ubogljivost navzgor (do Bruslja, ki se vedno bolj kaže kot zavesten terminator evropskih narodov) in v času, ko je usoda Evropejcev, evropskih narodov, vključno slovenskega, na kocki. Evropa in Slovenija še nikoli v svoji zgodovini nista bili tako ogroženi kot sta zdaj. Mi pa imamo načelu vlade popolnom neprimerno in nekompetentno osebo.
  https://www.youtube.com/watch?v=mcsf3dWzdmE

  • Janez

   Ja,
   SPOMNIM SE, DA JE V 1960. LITIH, KO SE PE PRI NAS ZAČENJALA TELEVIZIJA !
   Bil
   na TV PRENOS ODDAJE ŠTAFETE MARŠALU TITU !
   To
   ŠTAFETO JE TITU PREDAL TUDI DR. CERARJEV OČE – TELOVADEC M. CERAR.
   TO
   ŠTAFETO
   JE TEDAJ
   MARŠALU TITU PREDAJAL KPS, ZKS “SISTEMČIK” DR. JANEZ KOCIJANČIČ
   IN IZREKEL – USTNO ZAKLETEV – TITU IN PAPRTIJI – PRED VSO TEDANJO EX YU.
   REKEL JE :
   ” DATČEMO I SVOJE ŽIVOTE AKO ZATREBA” Za Partijo in Tita – seveda.
   Dobro se spomnim.
   Ja seveda.
   “Kardelj” dr. Cerar je čisto KP, ZK SOCIALISTIČNO VZGOJEN.Se ve. L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   Naj odidide v kakšno zaprašeno odvetniško kancljijo.
   NAJ NEHA SANJATI O POLITIKI. KER JE OIOLN ANTTALENT.

 • Janez

  Ja, ja – ta “kardelj dr.” Cerar !
  In žal še mnogi
  pri nas žibijo v mentaliteti “NEUVRŠČENOST, LAŽNO BRATSTVO ITD.” L.R. Janez KOMENDA

 • Jebem jim mater vse po spisku

  Kurba sarca podpera kucan to so levi ki podpirajo grobarja evrope gorga sorosa ki hoce teroriste uvozit v evropo morte volit pahorja ki ga podpera janez jansa pizda folk da novmo sli po isti poti kot svedska nemcija da bojo nam posiljeval otroke da soros ze zavzema za mile kani zlocincev ali odpustkov pamet v roke izdajalci slovenije nas hocejo prodat muslicem oni sam cakajo kdaj bodo dobil dovoljenje