fbpx

Dr. Anže Logar se bo prihodnjo sredo tudi uradno podal v tekmo za predsednika republike

Dr. Anže Logar (foto: Twitter)

Več kot 12.500 podpisov smo zbrali v samo treh dneh zbiranja, za kar se vsem iskreno zahvaljujem. Še posebej tistim, ki ste aktivno sodelovali pri zbiranju,” je na svoji spletni strani zapisal dr. Anže Logar, ki bo prihodnjo sredo, 21. 9., dan pred uradnim začetkom kampanje, v družbi prvopodpisane Romane Jordan na Državno volilno komisijo (DVK) vložil kandidaturo za predsednika republike.

Priznam, odziv me je pozitivno presenetil, bil je nad vsemi pričakovanji. Tudi zato bom kandidaturo na DVK vložil kot neodvisni kandidat s 5000 podpisi. V kampanji za predsednika bom nagovarjal prav vsakega izmed vas in vam predstavil, zakaj je SODELUJMO #ZAprihodnost tista formula, ki bo Sloveniji v naslednjih petih letih prinesla boljšo, bolj sproščeno in uspešnejšo prihodnost,” je še dodal dr. Logar.

Med drugim si je dr. Anže Logar zadal, da se bo v času kampanje povzpel na 30 slovenskih vrhov, ki so jih ob 30-letnici samostojne Slovenije izbrali za njeno predstavitev v akciji in publikaciji 30 slovenskih vrhov. Katere je že osvojil in katere še bo, kaže spodnja grafika:

Foto: spletna stran Anžeta Logarja

V prihodnjih dneh pa dr. Logar namerava obiskati tudi naslednje kraje in dogodke:

– v sredo, 14. 9., ob 9.00 vzpon na Mrzlico. Ob 12.30 se bo srečal z županom Žalca. Sledil bo obisk pivovarne Greengold in obiranje hmelja ob 13.30.

– v petek, 16. 9., ob 19.00 se bo udeležil dobrodelnega koncerta Viljem Julijan.

– v soboto, 17. 9. ob 10.00 bo obiskal največji mladinski katoliški festival Stična mladih.

Demokracija