fbpx

[Ekskluzivno] To je človek, ki sta ga Šarec in Cerar žrtvovala, da bo sodeloval pri sprejemu izdajalske deklaracije o migrantih v Marakešu!

Državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve Sandi Čurin. (Foto: Vlada RS)

“Vodja delegacije Republike Slovenije na konferenci v Marakešu bo državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve (MNZ) mag. Sandi Čurin. Slednji bo potrdil politično zavezanost Slovenije globalnemu dogovoru o migracijah,” so na vprašanje Nova24TV, kdo bo podpisnik marakeške deklaracije, odgovorili na ministrstvu za zunanje zadeve.

Pod deklaracijo, ki pomeni beli genocid, iztrebljanje Evropejcev na lastni celini in s tem tudi smrtno obsodbo za slovenski narod, ne bo podpisa predsednika Boruta Pahorja, ne premierja Marjana Šarca, niti ne zunanjega ministra Mira Cerarja, ampak podpis najbrž nič hudega slutečega Sandija Čurina. Toda odločitev je njegova: ali bo podpisal veleizdajo ali ne.

Cerar in Šarec žrtvovala neznanega političnega uradnika
Škodljivemu globalnemu dogovoru o migracijah nasprotuje vse več Evropejcev in vlade vse večjega števila držav napovedujejo, da k dogovoru ne bodo pristopile. Slovenske vlade ni med njimi, čeprav velika večina državljanov Slovenije dogovora ne podpira, Vlada RS trmasto vztraja pri podpori dogovora. Vendar pa predsednik vlade Marjan Šarec in zunanji minister Miro Cerar ne nameravata osebno sodelovati pri sprejemu dogovora prihodnji teden v Marakešu. Namesto njiju bo odšel v Maroko državni sekretar Sandi Čurin, kar so za Nova24TV potrdili tudi na MZZ:

“Vodja delegacije bo državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve mag. Sandi Čurin. Naj poudarimo, da bo globalni dogovor sprejet z aklamacijo, torej podpisa ne bo.”

Foto: epa

Očitno v nasprotju z vladno propagando, ki nam zagotavlja, da gre za pozitiven dogovor, ki bo blagodejno vplival na družbo in svet, predsednik vlade in zunanji minister lastni propagandi ne verjameta. Namesto da bi torej ponosno prispevala svoj podpis pod dogovor in prevzela odgovornost za vse posledice, bosta delegirala nekoga drugega, da podpiše dokument, ki mu večina javnosti nasprotuje.