Europol postregel s številkami: levičarsko-anarhistični ekstremizem veliko nevarnejši za Evropo kot skrajno desni

Tanja Fajon v družbi Milana Kučana na shodu v podporo migrantom.

Lani se je v Evropski uniji zgodil le en teroristični napad (primer najstnika v Macerati v Italiji), ki je povezan z desnico, medtem ko so zabeležili kar 19 napadov, ki so bili povezani z levico in levim anarhizmom, je zapisano v poročilu Europola o terorizmu v Evropski uniji v letu 2018.

Medijski mainstream nas prepričuje, da je Evropi edina in najnevarnejša grožnja desnica in z njo povezane ekstremne skupine. No, številke, ki jih je Europol objavil v svojem najnovejšem poročilu, kažejo drugače. Sicer je že kar običajno, da tisto, o čemer pišejo levi mediji, diametralno nasprotno od realnosti.

Kot ugotavlja Europol, je bilo v zadnjih petih letih zabeleženo 96 levičarskih terorističnih napadov (lani 19), aretiranih je bilo 222 levičarskih skrajnežev (lani 34).

(Graf: Europol)

V istem obdobju je bilo v Evropski uniji zabeleženo le 16 napadov, ki so jih povezali z desnico (lani eden), aretiranih je bilo 121 desničarskih skrajnežev (lani 44).

(Graf: Europol)

 • Clemen J.

  S tem da so nemci in nizozemci priznali, da ko je musliman izvrsil antisemitski napad, so to prepisali k desničarjem, zato je tudi nizozemski minister odstopil, v nemčiji pa so židje ki so bili pod napadi islamitov, napisali odprto pismo da nemska vlada naj za islamke zločine ne krivi desnice in druge samo islamistov ne. Politična korektnost pa to.

 • samotoje
 • milanček

  kakšno je zdravstveno stanje tega starega kurca kućana? upam, slabo, še boljš, zelo slabo!!!!

  • Silos

   Zanj ni čakalnih vrst ima najboljše specialiste na razpolago tako,da
   brez skrbi je zdrav ko riba

   • stane

    Ta izdajalec ni vreden,da po cesti hodi. Se bo od kje vzel kaki rotar in ga zrihtu kot je on dal zrihtati Krambergerja in se koga.

   • SIMON ROZIC

    Vso oskrbo z dohtarji vred ima Kučan v Švici, preko Kos-ovke, ki
    hvaležno prenaša tudi njegovo opravilno nesposobno hči!…
    Tudi Štefi svojo demenco zdravi za velik denar tam gori!

 • Imperial Commando

  Ze ko vidis kaksni mentalno zahojeni levi komentatorji so tu, je vse jasno.

 • ZatonMesecnikov

  #Lani se je v Evropski uniji zgodil le en teroristični napad (primer najstnika v Macerati v Italiji), ki je povezan z desnico, medtem ko so zabeležili kar 19 napadov, ki so bili povezani z levico in levim anarhizmom, je zapisano v poročilu Europola o terorizmu v Evropski uniji v letu 2018.#

  Bistvo se skriva v mislih in izrekih znanega Levičarsko marksističnega teoretika Luke Polmeseca;

  “Če napada desničar, gre za terorizem. če napada levičar, gre za obrambo civilizacijskega napredka” (POOP TV, predvolilna soočanja, Maj 2018).

  V imenu tega civilizacijskega napredka, lahko Stalin pobije 7 milijonov svojih sodržavljanov, Borci ZZB NOB izvedejo genocid nad delom svojega naroda, Pol Pot pobije 2 milijona svojih državljanov. Itd.

  Zato je levičarstvo nevarno in ga je treba ukiniti.

  • Imperial Commando

   Levicarstvo je neozdravljiva bolezen, tezko bi bilo to ukiniti.

   • ZatonMesecnikov

    Pravzaprav gre za mladostno distrofijo v mladem človeku, zrastlem v družbi obilja. Zato v Bangladešuu naprimer ni levičarjev.

    Ko ta mladi človek začne delati in se sreča z družino in vsakodnevnimi težavami, levičarstvo izpuhti, kot milni mehurček. Zato smatrajo naprimer levičarji za svoje največje sovražnike odrasle belce po 30 letu starosti.

    S čemer je treba torej opraviti so profesionalni levičarji, ki živijo od Levičarstva. Oziroma jih drugi živijo…

 • Biba Majer

  Za levičarske skrajneže vemo kdo so in da so vedno bolj moteni in agresivni, ker so javno razkrinkani. Ko pa se omenja “skrajna” desnica, se pa resno sprašujem komu se prikazuje “fata morgana”, ker resnično ne vem kdo naj bi bili ti skrajno desni in kaj naj bi do zdaj zagrešili ?

 • Biba Majer

  Če si levičar pri 20-ih, si upornik. Če si levičar pri 30-ih, si bolj počasen. Če si še vedno levičar po 40-ih, si pa resen kandidat za psihiatrijo. Tudi Bog ti ne more pomagat.

 • Skrajno Desni

  Močno upam da se od nekod pojavi novi Adolf, da se pospravi ta nesnaga levičarska, muslimanska.

 • Drago

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!