fbpx

Fajonova, Potič in mediji so lahko pomirjeni – Na seji sveta SDS v prepolni dvorani ni bilo govora o uredniški politiki Dnevnika, na dnevnem redu veliko bolj pomembne tematike

Seja Sveta SDS

Danes v hotelu Radin v Radencih poteka Seja sveta stranke SDS. Udeleženci poročajo o prepolni dvorani, nekateri pa se so pošalili in z javnostjo delili, da uredniška politika Dnevnika ni bila na dnevnem redu.

Spomnimo namreč, kako so mediji pograbili šalo Janeza Janše, ko je na vprašanje o načrtih organov stranke SDS na seji sveta v šali odgovoril, da se bo vmešaval v uredniško politiko Dnevnika. A levičarski mediji so to izjavo grdo popačili in zmanipulirali in že so bili mediji polni naslovov, kakšna nevarna napoved je to in da je konec s svobodno državo. Spodaj si lahko pogledate videoposnetek in presodite sami. Janša seveda tovrstnih posegov v medije nikoli ni počel, niti jih ne bo v prihodnje.

Kakorkoli, seveda da uredniška politika Dnevnika ni bila na dnevnem redu seje Sveta, saj so na sporedu veliko bolj pomembne zadeve, zaradi katerih se seje tudi udeležilo toliko ljudi. Prepolna dvorana hotela priča na pripravljenost za spremembe, ki so še kako potrebne.

https://twitter.com/RaGlaSi/status/1228672214335205376

Ni bilo pa tako polno na včerajšnjem srečanju stranke LMŠ, kjer je po slikah sodeč le nekaj članov in simpatizerjev.

https://twitter.com/JJansaSDS/status/1228430008873517056

 

Lana Božič