#Fakenews: “Novinar” Dejan Karba spet grdo laže – Zdaj piše, da na taboru v Bovcu stranki SDS kuha vojska in da to plačujemo davkoplačevalci!

Foto: Dnevnik. Dejan Karba.

Režimski novinar Dnevnika Dejan Karba, ki si je v preteklosti že večkrat izmišljal laži, s katerimi je skušal očrniti Slovensko demokratsko stranko in njenega predsednika Janeza Janšo ter bil zato tudi obsojen na sodišču, je znova udaril. Tokrat si je v sredini tiskani izjavi omenjenega režimskega časopisa izmislil zgodbo o tem, da slovenska vojska kuha malice za tabor SDS, ki v teh dneh poteka v Lepeni pri Bovcu. Karba je namreč zapisal, “da se po službeni dolžnosti tabora zadnja leta udeležujejo tudi pripadniki kuharske ekipe Slovenske vojske, ki bodo privržencem politične stranke vseh štirinajst dni kuhali in razdeljevali hrano tudi letos in da vojski pri kuhi zato pomagamo kar vsi slovenski davkoplačevalci”. Njegove navedbe ne bi mogle biti dlje od resnice, mu odgovarjajo iz največje opozicijske stranke, saj so v resnici pri kuhanju pomagali lokalni gasilci iz Bovca, pa še to samo en dan, minulo soboto, za kar jim je stranka SDS tudi plačala. V oči bodejo tudi njegovi pristranski komentarji, saj člane stranka napada z besedami, “da stranka med svoje privržence ni razdelila le ideologije, temveč predvsem kruha in iger ter da zna poskrbeti za navidezno regularnost svojih dejanj”. V nadaljevanju pa piše, da je bilo sicer vse skladno z zakonom.

Naj spomnimo. V soboto je v Bovcu potekalo tradicionalno srečanje občinskih in mestnih odborov Slovenske demokratske stranke, osrednja prireditev pa je bila neke vrste uvod v 22. poletni tabor SDS, ki traja zadnja dva tedna v mesecu juliju. Slavnostni govornik je bil tudi predsednik stranke SDS Janez Janša, zbrane je nagovoril bovški župan Valter Mlekuž. Tradicionalno druženje so popestrili tudi z glasbenim in kulturnim programom, obvezni del je bila tudi tradicionalna slovenska kulinarika. Na Dnevniku jim je uspelo iz tega narediti senzacionalno zgodbo o tem, kako so sobotni piknik financirali vsi slovenski davkoplačevalci in kako so “golaž” kuhali tudi slovenski vojaki.

V SDS so se na lažnive zapise novinarja Dejana Karbe že odzvali in na Dnevnik poslali zahtevek za popravek, ki ga bodo v omenjenem režimskem mediju, glede na pretekle izkušnje, bržkone hitro objavili, saj je Karba svojemu prejšnjemu delodajalcu, časopisnih hiši Delo (od koder je sicer pred kratkim moral oditi) nakopal odškodninsko tožbo, saj je primorana SDS-u plačati 10 tisoč evrov.

Foto: Dnevnik.

SDS: Ne vemo, kje je Karba slišal takšne neumnosti, morda si jih je spet preprosto izmislil
“Trditev, da slovenska vojska kuha za tabor SDS, je čista laž,”
so nam potrdili v njihovi službi za odnose z javnostjo. “Avtor članka Dejan Karba je navedel eklatantno laž, da se po službeni dolžnosti tabora zadnja leta udeležujejo tudi pripadniki kuharske ekipe Slovenske vojske, ki bodo privržencem politične  stranke  vseh štirinajst dni kuhali in razdeljevali hrano tudi letos ter da bodo SDS pri kuhi prek Slovenske vojske pomagali kar vsi davkoplačevalci. Kje je avtor slišal takšno neumnost, nam ni znano, morda pa si jo je preprosto izmislil, kot je to v preteklosti že storil za nek drugi časopis, ki se je v teh dneh moral opravičiti za njegove laži,” so nam obrazložili.

Kot so še povedali, so namreč na srečanju odborov 22. julija 2017, s katerim je SDS otvorila letošnji že 22. poletni tabor, za topli obrok poskrbeli bovški gasilci, stranka pa je  za  to  storitev  plačala. Za  lokalne  kulinarične  dobrote  so  poskrbeli  odbori  Slovenske demokratske stranke, preostalih 14 dni tabora pa prehrana sploh ni organizirana.

Foto: Dnevnik.

SDS za kuhanje najela gasilce in jim za storitve ustrezno plačala
Za kaj torej gre? Gasilska zveza Slovenije je ena od organizacij, ki preko civilno-vojaškega sodelovanja uporablja storitve Slovenske vojske. Gasilci imajo od SV torej sposojeno kuhalno opremo, hrano pa pripravljajo na številnih dogodkih, številnim organizacijam, med drugim tudi na taboru SDS. Največja opozicijska stranka za pripravo približno 1000 obrokov gasilem plača nekaj tisoč evrov, kje pa si GZS sposodi svojo opremo, ni problem stranke. Zato so trditve, da slovenska vojska kuha za SDS, neresnične, zavajujoče in predvsem škodoželjne.

Ni prvič, da je Karba o SDS pisal laži. Naj spomnimo, časopisna hiša Delo je po letih pravosodnih izgubila bitko s s stranko SDS, potem ko jo je slednja tožila zaradi prispevka, objavljenega 23. novembra 2009 pod naslovom: “Denar iz Patrie ni končal pri Janezu Janši, temveč v njegovi stranki SDS”. Avtor članka je bil, jasno, Dejan Karba. SDS je tožila časopisno hišo Delo in terjala javno opravičilo ter izplačilo 300.000 evrov odškodnine. Prvostopenjsko sodišče je odločilo, da mora Delo tožnici plačati 10.000 evrov odškodnine in se ji javno opravičiti. Ker pa se je Delo na odločitev prvostopenjskega sodišča vložilo pritožbo, je slednja romala na višje sodišče. Prav tako je pritožbo vložila SDS. Višje sodišče jo je sicer zavrnilo, časopisni hiši Delo pa ugodilo, tako da ji ni bilo treba plačati niti odškodnine niti se javno opravičiti.

Karba se je podlo spravil tudi že na družino Janeza Janše in kardinala Franceta Rodeta
Na koncu je sodba priromala na Ustavno sodišče RS, ki je 24. aprila leta 2013 razveljavilo sodbo v delu, ki se nanaša na javno opravičilo in jo vrnilo v ponovno sojenje na višje sodišče. Sodnice Tadeja Primožič, Metoda Orehar Ivanc in Tanja Kumer so nato odločile, da se mora Delo za svoje lažnive in zavajajoče trditve javno opravičiti. Tako smo šele osem let po objavi članka v Delu prišli do epiloga, ki je dokazal, da časopisna hiša Delo, predvsem pa novinar Dejan Karba, ustvarjata lažne novice, ki koristijo stricem iz ozadja. Nič drugače ni zdaj, ko Karba dela za konkurenčni režimski medij, Dnevnik.

Karba se je v preteklosti znal spraviti tudi osebno na družino Janeza Janšo, ko je preko sms sporočila poklical policijo oz. njihovo piar službo in povedal, da ima informacije o tem, da naj bi predsedniku vlade Janezu Janši umrl sin Črtomir, ki naj bi bil poln uspaval. Karba si je drznil še vprašati, če “policija kaj dela na tem”. Karba in Delo pa sta si v preteklosti nakopala še odškodninski zahtevek v višini 30 tisoč evrov s strani kardinala Franceta Rodeta, o katerem je Karba prav tako trosil podle neresnice o njegovem nezakonskem otroku Petru.

L. S.

 • učko

  Dejan Kurba režimska je pač pisunarček, ki ne more bit kvaliteten novinar. In po stari partijski direktivi so bili tisti, ki niso imeli izobrazbe, znanj in volje do dela pač režimski cepci, partijci. Tako je še danes !!!!!!

  • janez zorman

   Ne žali rdečih izobražencev, ker imajo vsi faxe; ostareli beograjskega, starejši kumrovšega, mlajši “partižani” pa Dolančev FSPN – FDV.

   • baubau

    nekateri-ne tako redki -pa imajo kar teološki faks…

 • janez zorman

  Ker ima Karba bujno domišljijo bi ga verjetno zaposlili pri Zvitorepcu ali Alan Fordu. Za stripe bi pa bil maček.

 • Steiermark

  Lažnive rdeče podgane pač nemorejo iz svoje kože……sicer pa je vsesplošno znano in dokazano, da komunistična idelogija temelji in deluje izključno na lažeh, katerim nasedajo levaške rdeče ovce in pokvarjenci! Sicer pa, kaj naj normalen človek pričakuje od “lastnika” tako srepega pogleda…..

 • Bastian

  A Karba še piše? Kdor ga zaposljuje in mu to tudi plačuje je še večji bedak, bebo, bedaček, zblojenček…

 • von Rhein

  Ko kurba za svojo uslugo zasluti dobro plačilo postane super Kurba.

 • Franc Bizjak

  Tudi med novinarji je kar precejšne število predstavnikov poldebilne rdeče opranoglave sodrge. Njihov novinarski domet je zgolj pljuvanje po vsem kar ni dovolj rdeče. Drugega ti opranoglavi, poldebilni bogci ne zmorejo in ne znajo. Seveda je Janez Janša kot vnet nasprotnik rdeče mafije pri tem pljuvanju na častnem mestu. Mislim, da mu je dobršen del novinarskega ceha lahko iz srca hvaležen saj si bo vsaj 99 % svoje penzije prislužili z blatenjem vsega njegovega početja.

  • von Rhein

   Imaš prav,lahko so hvaležni,da obstaja. Če ne bi,bi ženski”novinarski svet” v večini delal preko študenta v bifejih.moški pa služili z občasnim delom pri kakšnem šiptarskem fasaderju.Najbolj leni pa bili socialni podpiranci.

   • Borut Stari

    Režimski pisuni in njihova glasila s tem početjem pravzaprav delajo Janši in SDS zastonj reklamo. Razumni volivci imajo itak svoje mnenje. O opranoglavih debilih pa je škoda porabe časa.

 • vsemojebabe

  Slovenska vojska nima niti toliko denarja, da bi se spodobno oblekla, vse cmerko popapcal.

  Pisunčka pred sodišče, naj mu tam povedo, koliko stanejo take klevetve.

  • samsara

   Ima pa denarja dovolj z anajrazličnejše posrednike. Tudi take, ki posredujejo za izvedbo rednega servisa za nek kos vojaške opreme. Ta zahtevna miselna akcija, dogovor glede izvedbe servisa namreč, s kombinacijo zahtevne logistike namreč presega zmožnosti tam zaposlenih. Druge razlage nekako ni moč najti.
   Doma najbrž tudi zakonskemu partnerju prepuščajo obisk servisa za npr. avto, morda sorodniku, ali pa tudi privat najdejo nekoga, ki jim npr. avdo odpelje do nekega serviserja. Morda pa te skrbi nimajo, ker avta ali kakih drugih naprav, ki jih je potrebno občasno servisirati preprosto nimajo. Prezahtevno zanje…

 • totex39

  Napihnjeni novinarček Karbek je spet vsekal mimo, pač ni najdel bolj intezivne zgodbe o stranki SDS in si je moral izmisliti laž o njej, samo da bi škodilo v javnosti.

  • dež

   Kisle kumarice, pa to …
   Bo jeseni še bolj intenzivno, ker se takšne in drugačne volitve neizogibno bližajo.

   • von Rhein

    Namiguješ,da jeseni nastopi prva liga?

    • dež

     Če misliš na politike da, pod pogojem, da volitve kot ponavadi ne bodo ponarejene, sploh tiste v državni izbor. Ukrasti mislim, da se jih ne da več.
     MSM novinarji so pa vsi po vrsti tretja liga, jaz jim ne verjamem popolnoma nič. Pa lahko pokažejo tudi video ali papirnate dokaze, kako npr. JJ nese kovček denarja.

     • von Rhein

      Tudi politiki so v pravem smislu državniške politike samo rekreacijska liga.

     • dež

      Na žalost. Dokler se bo vlekla ta kontinuiteta iz l.1945 bomo “jebali ježa”.
      Pri čemer meni politiki niti niso največji problem, ker se (večinoma) vsake 4 leta zamenjajo. Težava so pravosodje, policija, šolstvo, da o novinarjih ne govorim.
      Ne morem tudi razumeti, kako se lahko en osebek tipa Mirko Cerar, pravnik, univerzitetni profesor, ugleden državljan, tako primitivno in bebavo obnaša kot PV. Ali njegovih sorodnikov in kolegov na fakulteti ni nič sram, ko iz dneva v dan dokazuje svoje šalabajzerstvo in narcisoidnost. In takšnih rekreativcev je v tej državi na vodilnih mestih v javni upravi in politiki na tone.

   • totex39

    Čakajo nas bujni lažni članki režimskih novinarskih pacarjev, ki bodo kar med sabo tekmovali, kateri bo napisal čim večjo laž o opozicijskih strankah.

  • VERZIFIKATOR

   Fant sam sebi kajpada verjame,
   če pa kdaj sam vase le podvomi,
   dvom nikakor upanja ne zlomi,
   kuža pridni brž piškotek vzame.

 • Priden kot SDS ovčka

  Na število objavljenih laži na tem portalu me s tem člankom ne prepričate. Bo treba ven potegnt kakšne dokaze.

  • von Rhein

   Le kdo tebe želi kaj prepričati?

  • pajot

   O kakšnih dokazih govoriš?

  • Škrgat

   Dokaz je to, da vaši indoktrinirani možgani ne znajo ocenjevati novinarskih člankov.
   Priporočila: Do nadaljnega, ne berite časopisov, ne gledajte informativnih oddaj, izogibajte se pogovorov o političnih temah, pojdite v Bovec in uživajte v prečudoviti slovenski naravi.

  • goldhorn

   Saj imaš fotko članka iz Dnevnika v članku. Tam si preberi kaj je povedal predsednik PGD Bovec.

 • dr Janez Sveti

  “Novinarstvo” v Sloveniji je greznica plačancev, ki nimajo morale in ne pameti. Pa ne samo zato, ker Karba blati SDS in laže. Najbolj nevarno je to, da se laži zapiše in objavi veliko “novinarjev” in bralci več ne morejo ločevati med lažjo in resnico. Takšno pisanje ja smrt za novinarski poklic.
  Kaj počne društvo novinarjev, da bi očuvalo svoj ugled in verodostojnost??
  DR Janez Sverti genij

  • von Rhein

   Odgovor lahko ponudi Repovž.

  • dež

   Če tiste na vodilnih mestih MSM človek še nekako razume, da zvesto služijo svojim gospodarjem, ostalih pod njimi nikakor ne morem. Kako ne uvidijo, da so stvari prignali do absurda, ko ljudje ne verjamemo več niti resničnim informacijam, ki jih objavijo v tisku ali elektronskih medijih.

   • dr Janez Sveti

    Ravno TO je najbolj nevarno za družbo. Si predstavljate, da greste k zdravniku in niste prepričani ali je šarlatan ali je zdravnik?? To je enako.
    DR Janez Sveti RESEN

   • dob

    Udinjanje Partiji je pred resnico!

  • dob

   Super komentar!
   Po moje hodijo v lekarno po borove obkladke, ker jih boli kurac

 • PLavi-mil

  Kdor laže, tudi krade, to je značilno za take kruhoborce, kot je Karbić.

 • opazovalec

  Nekaj pa je le res in ni mogoče zanikati:

  -vojska je postavila/dostavila kuhinjo Karcher
  -menda kuhajo trije vojaški kuharji, visoki vojaški predstavnik namreč točno ne ve koliko

  Problem je samo v tem, da je “naročnik” PGD Bovec in je stvar formalno pokrita preko civilno-vojaškega sodelovanja. Vojska in njeni vojaki namreč ne smejo sodelovati na političnih prireditvah, kar tabor SDS je. Za gasilce pa to ne velja.
  Pravno je torej stvar pokrita, nepravno pa davkoplačevalci plačujemo kuhanje strankarskega golaža v lepeni. In pika!

  • von Rhein

   Na kateri položnici bo to vidno?<<>>
   Plačujete?Če si član SDSstranke in plačuješ članarino.

  • dež

   Potem je razlika samo v tem, da bo SDS tistih 1000 € za hrano plačala vojski in ne gasilcem. Ali ni tako ?

  • Nata

   No, samo da je zate stvar formalno pokrita!? Pravno, ali ne pravno. Samo,da se zopet piše o SDS.

   • VERZIFIKATOR

    Samo se za dobrim konjem diže prašina,
    pravijo južno od nas.

    • Nata

     Pišuka, je res, no !!
     Me sicer malo skrbi. Dvoje.
     Od silnega prahu nam grozi zadušitev, ali pa tako zelo prašijo namenoma ! ” Vidimo ” že tako bolj malo .In ,ker nas poznajo, da pred problemi pokažemo pete, bodo s prašenjem nadaljevali.

     • VERZIFIKATOR

      Poudarek je na “južno od nas”, ne “pri nas”.

     • Nata

      vsekakor. . . . .tam tako pravijo, pri nas se pa res praši . . . . . .prašijo . . . . . . prašimo .

  • goldhorn

   Si ti pismen? Stranka je najem kuhinje PLAČALA.

   • von Rhein

    Pismen kot karba.

   • opazovalec

    Stranka je najem kuhinje plačala PGD in ne vojski, saj vojska plačila od stranke nikakor NE SME prejeti. Vojska nudi določeno pomoč civilnim organizacijam menda brezplačno

  • anzek

   Kaj si to ti Karba, presstitut Karba??

   Predlagam, da se v skladu s svojim obnašanjem preimenuješ v kurba.

  • tohuvabohu

   Haaaaahaha, kakšna ubijalska logika: ni mogoče zanikati, da menda …
   Sploh si pa zmeden kot kura, opazovanec. Kuhanje je po tvojem SODELOVANJE na politični prireditvi. Krepneš.

   • opazovalec

    Glede na tvoje razumevanje logike je čisto razumljivo da si ostal faliran študent matematike! Pa brez zamere, sem ti že napisal, da s teboj ne nameravam debatirati, pa kar siliš in siliš. Pa se naj ve, da si folirant!

    • tohuvabohu

     Spet si zamudil priložnost za držanje gobca. Ker ne znaš pojasniti svojih butastih nesmislov, napadeš mene osebno. O meni ne veš NIČ! Jasno, jesihar?

 • VERZIFIKATOR

  Dejan Barka

  DNEVNIK LAŽNIVEGA KLJUKCA

  (apologija Münchhausnove bolezni – ob odkritju dnevnika lažnega barona Münchhausna)

  Prav nikoli niso mu verjeli,
  ko Münchhausen sam se je izdajal,
  za barona norček se prodajal,
  vsi so za lažnivca ga imeli.

  Njega narativni so izlivi
  osvojili svet, še medicino,
  klavrno prišli so v zgodovino,
  pravijo zdaj Kljukec mu lažnivi.

  Zdaj še dnevnik je prišel na plano,
  ki lažnivec sproti ga je pisal,
  nebuloze v njem za sabo brisal,
  vse pisanje je bilo neslano.

  Dobrodošli dnevniški zapiski
  silno res za zgodovino bodo,
  v njih prebral boš, sebi kakšno škodo
  povzročijo ti lažnivi tiski.

  Patološko je po eni strani
  dnevniško pisanje tragedíje,
  žarek upanja tja ne posije,
  kjer možgani so povsem izprani.

  Celi da armadi je zakuhal,
  kar bilo v celoti je neznano,
  kar bilo že dolgo je postano,
  je o tem lažnivček danes bruhal.

  Znana je Münchhausnova bolezen,
  prav totalitarno agresivna,
  do bolnika silno represivna,
  ta nazadnje je sam nase jezen.

  Jezen, ker nihče mu ne verjame,
  ko objavlja zopet »fake«-novico,
  cipo ko razglaša za devico,
  še hudič več resno ga ne vzame.

  V dnevnik si zapisal je dejanje,
  zopet novo, patološko čisto,
  ah pustite, kaj bi vendar tisto,
  jasno: za bolezensko gre stanje.

  Kar bilo je v glavi bolni skrito,
  kar bilo predolgo je zatrto,
  kar bilo in s pametjo je sprto,
  v dnevniku v celoti je razkrito.

 • AlojzZ

  Sedaj mora SDS narediti dva koraka:
  1. korak: tožba zaradi laži in
  2. korak: referendum, da si preneha plačevati Delo in RTV iz davkoplačevalskega denarja.

  Bo šlo SDS? Ali je negativna selekcija pregnala vse sposobne kadre?

 • soc

  Država, v kateri kot novinarji večjih medijiev lahko prosperirajo Karbe, je res dreka vredna.

 • Sloustava

  Ko si pa enkrat tako primitiven, zleht in nor, da ne doumes, da delas, pises, ustvarjas , kontraproduktivno, postanes Kucanov hlapec! Bo pa Karba prisel v nebesa, kajti Jezus je rekel: Blagor ubogim na duhu, zakaj njih je nebesko kraljestvo! Samo enega podatka Jezus ni dodal, namrec nebesa zgoraj ali spodaj….Nekaj bo ze res na tem, kajti postati hlapcevski novinar kljub dejstvu, da poznas 10 Bozjih zapovedi, je hudimano tezko breme, a ne, a? OK, ja, OK! Razumem, da to velja za ljudi z vestjo….

 • domovina mili dom

  Zdaj pa ima Šketa delo, ker se hvali, da bo preganjal sovražni govor, kriminal pa je v drugem planu.
  Me zanima če bo preganjal bando 571&tovariši.

  http://reporter.si/clanek/slovenija/prvi-tozilec-bo-prioritetno-preganjal-sovrazni-govor-na-twitterju-kaj-pa-banksterje-525461

  • Slovenec 33

   Morilci, ki so naredili nad 600 grobišč slovenskih domoljubov po slovenskih deželah še vedno čakajo, da jih tožilstvo odkrije.
   Ker je pa to izgleda ž razredna tema, se pa ne bojijo, da jih taki podleži, ki jih ščitijo tudi odkrijejo.
   Temu lahko tudi nadaljevanje okupacije slovenskih dežel s strani okupatorjev in izdajalcev slovenskega naroda rečemo.

   • domovina mili dom

    Kaj misliš, da bo preganjal turnška in ostalo tovarišijo, ki govorijo, da je treba demokrate pobiti, pozabi.
    Se ve zakaj ga je nastavila murglska paradržava.

 • FUCK COMMUNISM

  Ta levuharski novinarski pankrt naj svoje gobcanje podpre s kaksno sliko ali pa naj raje zapre gobec, da se slucajno ne najde nekdo, ki mu ga bo dokoncno zaprl namesto njega!!!

 • Slovenec 33

  No, saj ni bilo potrebno dolgo čakati, da se zasliši blejanje podpornikov nadaljevanja okupacije slovenskega naroda.
  Veleizdajalci slovenskega naroda in okupatorji nikakor ne morejo dojeti, da “naprodaj mi nismo Sloveni nikdar” in da vemo, da nas okupatorji in izdajalci slovenskega naroda zatirajo že od 1. 12. 1918 naprej in da so nad nami že genocid izvajali, na kar nas spominja nad 600 grobišč po slovenskih deželah.
  Zatirajo in ropajo nas ob podpori topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, LGBTQ izrodkov in sorošistov in zato take izjave s strani režimskih nikakor niso presenečenje.

 • Anton

  Dejan Kurba ups Karba zopet v akciji!

  sarkazem press

 • Borut Stari

  Novinarski kodeks je za režimske prostitute znanstvena fantastika. Njihovo pisunstvo le nazorno kaže pritlehno narav režima, ki nam vlada. Odsev vladajočega režima so njegovi služabniki. Režima pa postaja vedno bolj strah svojih podanikov. Ni dvoma.

  • resnicaboli

   Saj ta ni novinar je navaden trobentač levičarjev ko ga ne rabijo ga brcnejo v rit kot na Delu.

 • Snorri Sturluson

  Hans Christian Andersen ni imel tako bujne domišljije

 • WatsonForus

  tožit kretena !

 • goldhorn

  Zanima me reakcija Društva novinarjev 571 na ta zmazek od članka.

 • antimur

  Dejstvo je, da je Karba omejena oseba. Takšni modeli so pa lahko sprejemljivi samo v okolju kot je Dnevnik, kjer je dosti takšne družbe, od Rogljičke do ostalih lažnivcev in kučanističnih fenov. Banda pokvarjena, potrebno jih bo malo pošlatati.

 • črnaovca

  No da bi Karbo postavili na laž bi morali objaviti sliko kuharjev in njih opreme ampak posneto preden je začel pisati. Bi kar verjel da za tako množico lahko poskrbi le vojska. No saj za kaj drugega tako ali tako ni sposobna, malo pekošega pasulja bo pravi navdih za govorce in njihove prdce

  • Viktorh

   .Tik – tak, še 41 dni, pa…

  • Ryuk

   Zakaj pa Karba ni objavil slike? Če koga obtožuješ, moraš še dokazati!

  • učko

   Sej lepo piše, da so gasilci poskrbeli za vse in pokasirali denar. Če pa so oni določene aktivnosti dali na “outsourcing”, pa je to stvar gasilcev. In če so gasilci najeli kar koli od vojske in niso plačali, spet problem zasebno-državnega sodelovanja.

   • črnaovca

    Zadel si žebljico na glavico

 • Priden kot SDS ovčka

  Sdsovcem žal ni za verjet na besedo.

  • Viktorh

   Tik – tak, še 40 dni, pa…

  • milanček

   predvsem tebi, cepec

 • Đoni

  Pa dobro, no…če se tim zmišljuje, potem naj se že najde en junak in gre in naj ga useka na gobec. In tako vedno ko bo tako. Pa se bo počasi navadil, da laž boli.

 • Johan

  Gaden je ko pes tale pederčina. Tele srbske novinarje je potrebno takoj zabit !

 • Johan

  Režimski RTV, Delo, Dnevnik, Pop tv in A kanal, plačujemo vse davkoplačevalci.
  Agencija za medije je dovolila, da dobi tretjerazredna RTV Pop tv in A kanal od vsakega naročnika mesečno 5 EVROV. Zelo lep honorar, pa nihče nič ne piše o tem !!!

 • karpelec

  Le vkup, le vkup uboga gmajna, borba za boljši piškotek se je začela, tisti z malo prakse so za otvoritveno pokušino že dali zgled.

 • TOML

  Čudno se mi zdi, da Karbo nihče ne klepne okoli tiste rdeče butare.
  Prej ali slej tudi to pride.
  Domoljubna pest v rdeče čelo!

  • karpelec

   Škoda pesti za tako čelo.

 • RATATA

  Če ta gnus Karba ni iz epruvete, je iz kps inkubatorja ali njihove baterijske reje

 • sprehajalec

  Ne poznam scene tam doli, ampak mislim da je pomagala s prehrano oseba zaposlena v vojski, vendar v neslužbenem času in za svoj žep… Karba je verjetno nekaj v tem smislu ujel na uho. Pa napihnil seveda z visokotlačno levičarsko tlačilko. Sedaj verjetno kroži po facebooku, samoupravni socialistični penzionerji pa vidijo le stavek “Ivan Janez se prehranjuje na davkoplačevalske stroške v Bovcu”. Seveda ni česa hujšega na tem svetu.

  Noben v vojski ne bi upal odobriti prehranjevanje #nenaših# ob takšni priliki.

 • Minovak

  Poglejte, ta narodni izdajalček in smet v nadaljevanju, ki ga sploh ne bom imenoval drugače, je plačanec murgeljskega klana in dela po naročilu, kar reče veliki, mali rdeči lider murgeljski. To so potomci največjih rdečih izdajalcev med in po vojni in nam vsak dan bolj dokazujejo, da so bili pravi domoljubi domobranci, kar tudi ime pove. Normalni državljani to smet sploh ne bi smeli zaznati, ker je pač ničvredna in tudi njegove objave so ničvredne, ker jih ne bere skoraj (samo nekaj praznoglavcev) nihče več, ker je naklada Dela padla za 80%, kar že zdavnaj pomeni stečaj, samo pri nas pa MORAMO vsi plačevati lažnive medije, ker nam nasilno UKRADEJO iz denarnic. VOLITVE SO TISTE, KI BODO UTIŠALE RDEČO MAFIJO in veliki um je napisal:
  Narod, ki izvoli skorumpirance, sleparje, lopove in izdajalce, ni žrtev, temveč sokrivec.
  George Orwell

  • Štalmajster

   Medije je treba znat brat, Ene in druge !! Mene je presenetilo hujskanje proti Erdoganu (zanimivo tudi na nova24tv je kar izdatno število hujskaških člankov), dokler nisem prebral članka v Delu in zaključil: “Kriv je zid, ki ga je postavil na meri s Sirijo, ki ga je skoraj “stal glave, ker je EU multikultivatorskim zionistom prekrižal račune !”
   http://www.delo.si/svet/evropa/erdogan-dokoncal-evropski-protibegunski-zid.html

   Za Janšo je tudi zelo lepo pisalo v Dnevniku, v čem je problem Patrie:
   https://www.dnevnik.si/1042591837

   Ni vse zrnje, kaj kura vidi na enem in na drugem PODNU !

 • Miha

  Kjer je Janša in SDS tam je tudi korupcija.

  • soc

   Bolj brihtni dežurni bebci za dober denar pišejo v Dnevnik (in Delo, Mladino…), manj brihtni za majhen denar trolajo po forumih. Naloga je pa ista, kajne?

   • Janez

    Jaz?
    Pišem sem – na ta ok domoljubni portal !
    – zastonj
    in
    – nenaročeno od nikogar.Iz moje skrbi za dobro nas Slovencev. L.r. Janez KOMENDA
    P.s.
    Lepo petje naših vrlih
    Bratov, Slovencev iz Argentine.
    https://www.google.si/search?q=marko+fink&oq=marko+fink&aqs=chrome..69i57j0l3j69i60.10643j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Janez

   In v čem ti “tele mamino” vidiš korupcijo?

 • Janez

  ” PRIČEVALCI – 2017 ”
  ŠT.20, KOMENDA – tema: mediji

  JAZ JANEZ K. KOMENDA KOT EX PRIZNANO DOBER KNJIŽNIČAR V LJ !
  BEROČE SEZNANJAM,
  – DA TEKOČE MALOKVALITETNE DNEVNE IN REVIJALNE PUBLIKACIJE, ČASOPISE KOT SO
  – ” DNEVNIK ” IN
  – “ND= NEDELJSKI DNEVNIK”,
  – “DELO” – EX SZDL OZ. KP, ZK DNEVNO GLASILO-TTROBILO,
  – “MLADINA” – KRATEK ČAS POZITIVNA, ZDAJ PA ŽE DOLGO – NEGATIVNA USTVARJALKA MEGLE

  SKRATKA: VSE TE V TRAFIKAH KUPLJIVE TISKANE EDICIJE

  – V A M – NI TREBA !!! – KUPOVATI !!!

  Dnevno ažurno jih imate
  DOSEGLJIVE ZA BRANJE, NA RAZPOLAGO
  – V ČITALNICAH SLO SPLOŠNIH ( VČASIH “LJUDSKIH” ) KNJIŽNIC R. SLO.
  – V KRAJEVNIH IN MESTNIH SPLOŠNIH KNJIŽNICAH R. SLO !

  – “MESTNA KNJIŽNICA LJUBLJANA” JE V LJUBLJANI JE SPLOŠNA KNJIŽNICA, V EX LJ OBČINAH IN
  V SOSESKAH PA IMA VEČJE ŠTEVILO
  – “MKL” – KNJIŽNIČNIH. ENOT ” MKL-BEŽIGRAD, MKL ŠENTVID, MKL- VIČ ITD.

  PODOBNO JE VSAJ S
  -SPLOŠNIMI KNJIŽNICAMI ZA SILO ZADOVOLJIVO STANJE TUDI V OSTALIH
  – MESTIH npr. KRANJ, MB, KP, ITD
  IN V
  – VEČJIH KRAJIH NPR. DOBROVA, MEDVODE BREZVICA, BOROVNICA ITD.V R. SLO.
  Manjše vasi splošnih knjižnic nimajo,

  TOREJ !
  KO GRE ZA VAŠO
  – OSKRBO
  – S TISKANIMI REVIJALNIMI IN ČASOPISNIMI PUBLIKACIJAMI – KOT SO

  – “DNEVNIK, ND DVEVNIK, DELO,
  – MLADINA,
  – SVET 24 UR ITD.
  KI SO
  V SVOJIH POLITIČNIH VSEBINAH – PRO-KOMUNISTIČNE,
  – PRO “REŽIMSKE” – KOT SE REČE !
  Vseh teh publikacij
  VAM PREPROSTO – NI TREBA
  – KUPOVATI !
  Ne kupujte jih, ker so vam dnevno tekoče
  – na razpolago v
  – vaših krajevnih in mestnih SPLOŠNIH KNJIŽNICAH V VSEJ R. SLO !
  SPLOŠNE KNJIŽNICE V R. SLO
  POSLUJEJO NA SISTEM
  ČLANARIN: ZA
  – ODRASLE, ZAPOSLENE CCA DO 20€- LETNO ,
  za stale kategorije članov – pa manj. . TOREJ : NE KUPUJTE “AGITPROPA” L.r. JANEZ KOMENDA

 • Stajerka

  Janšitis je huda neobvladljiva, novodobna psihična motnja…….včasih bi rekli paranoja ali shizofrenija……in žalostno je, da je psihična motnja v Sloveniji še vedno tabu tema…….ta novinar vsekakor potrebuje pomoč, strokovno pomoč……ali ma Janšitis al pa je patološki lažnivec……vsekakor se medijska hiša naj vpraša, kako dolgo še jim bo to nosilo solde…….bumerangi so se že obrnili in letijo direktno v betice “poštenih akterjev namišljenih afer”…..
  ….edina škoda je, da Rode z odškodnino ni z njega slekel kože – lahko bi jo podaril Karitasu……in vsaj v tem pogledu bi bilo nekaj pozitivnega od “novinarčka” Karbe…….

 • Še pomnite tovariši

  Tudi delo gasilcev ni kuhanje za politične stranke! Pika.

  • von Rhein

   Ja,Merkatorjeva.

 • Vrhovni sodnik

  Če nimate denarja za prave kuharje bolš da se ne grete stranke. A bojo naslednjič, ko bo gorelo, kuharji gasili požar? In kdo bo vodil Slovenijo? Vojak?

  • karpelec

   A! Kaj je pa tu narobe, če kuhar gasi požar? Koliko pa je poklicnih gasilcev napram prostovoljcem?

   • Še pomnite tovariši

    Največji problem v Sloveniji je ravno ta, da vsakdo misli, da vse zna. V nemčiji ne boš nikoli videl, da gasilci kuhajo politikom. To se je počelo v socializmu, SDS pa očitno nadaljuje partizansko tradicijo kuhanja golažev in gasilskih veselic.

    • Minovak

     Kaj misliš, kdo je kuhal v Dražgošah rdečim smetem…morda vojska, gasilci, policija? Ali si kaj napisal o tem častilec vsega najslabšega???

  • tohuvabohu

   Rdeči tatovi uporabniških imen so spet na pohodu, hehehe. Rokomavhi.

  • učko

   Fejkić, dobr’s povedau !

  • von Rhein

   Zakaj pa ne. Vsi kuharji morajo imeti izpit iz požarne varnosti.

 • Snorri Sturluson
 • Priden kot SDS ovčka

  Da sranko sds plačujemo davkoplačevalci o tem sploh ni dvoma. Tko da tist golaž al je res al ne, sploh ne pride do izraza. In to niso majhni denarji pa čeprav jih ne podpiram jih moram financirat. Zakaj že? Drugač bi si pa na sdsovem mestu zarad varnosti golaž raje kuhal sam.

  • Janez

   TUNNEK .
   KDAJ BOŠ OBJAVIL KNJIGO ?

   ” MOJE ŽALOSTNE PRIGODE PLAČANEGA
   POKOMUNISTIČNEGA PROTISLOVENSKEGA PISUNA”
   Saj
   bo ta tvoja knjiga “spominov”
   ex KP, ZK AGITPROP BEDNIKA”
   – VERJETNO PRAV ZANIMIVA IN PRODAJANA . Morda. Poizkusi ! A ne ? L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   NEKAJ OK GLASBE

   https://www.google.si/search?q=marko+fink&oq=marko+fink&aqs=chrome..69i57j0l3j69i60.10643j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • milanček

   cepec

  • tohuvabohu

   Pravi komunist nikoli ne dvomi. Zlasti ne dvomi o resnicah, ki jih prejema od vzvišenega partijskega vodstva.

  • von Rhein

   Po tem kar si napisal sklepam,da vodiš evidenco izdatkov,torej domače knjigovodstvo. Serviraj nam podatek kakšen strošek je zate stranka SDS. Če tega ne storiš pomeni,da zlobno podtikaš laži,torej spadaš v skupino “karba”.

  • Minovak

   Ne pij več rdečega vina…po njem je vse rdeče…tudi pamet(?)

 • Še pomnite tovariši

  Največji problem v Sloveniji je ravno ta, da vsakdo misli, da vse zna. V Nemčiji ne boš nikoli videl, da gasilci kuhajo politikom. To se je počelo v socializmu, SDS pa očitno nadaljuje partizansko tradicijo kuhanja golažev in gasilskih veselic…

  • Snorri Sturluson

   No ta pojav lahko vidimo in tudi čutimo pri vodstveni strukturi prebivalstva .Bogo je.

  • učko

   Nej vsak kuha golaž kolk’r ga je volja! Ne bomo zdej poslušal diktate nekaterih bimbotov, ki bi radi na golažu doktoriral. Mamo že FDV polhen raznih doktorjev komunistično balkanističnih budalaštin. Golaž znam še jest skuhat.

   • tarantela

    Vsaj eden od desnih, ki zna vsaj golaž skuhat. Pohvalno!

  • milanček

   partizani so ti tvojo mater….

  • von Rhein

   Kako veš? Si bil kdaj na kakšnem organiziranem srečanju? V Nemčiji,ne v Banja Luki.

   • Še pomnite tovariši

    Ne na enem. Na večih. In ne samo v Nemčiji. Zato pa trdim tisto, kar trdim. In ti? Si bil kdaj na kakšnem organiziranem srečanju? V Nemčiji,ne v Banja Luki.

    • von Rhein

     Če nisi bil v HH na Herbertstrasse ne veš nič.Ne o gasilcih in ne o kuharjih.

 • Priden kot SDS ovčka

  Za tiste ki ne vejo kaj pomeni Viktorh jevo tiktakanje – čez 40 dni bo Orban zaprl komentiranje člankov oziroma močno cenzuriral. Tako da, hvala za tako stranko kot je sds, precej slabša od najbolj trdih komunistov za železno zaveso. Na naslednjih volitvah ji pokažemo katero mesto pripada wanabe diktatorčkom.

  • tarantela

   Orban naj bi prispeval za NOVO 800 jurjev. A je res tako radodaren ali pa je to opran denar? Sam uprašam.

   • tohuvabohu

    Teatralna, s formulacijo “naj bi” si z odliko opravila izpit za režimskega časnikarja. Čestitam! Pa tudi pranje denarja obvladaš, vidim …

    • karpelec

     Kako lahko dvomiš v tako kapaciteto in znanje, ona vendar obvlada vse-VSE.

   • von Rhein

    Na tvoja vprašanja lahko poda samo radio Erevan.

   • učko

    Kučo je v Mehiko “izvozu” še 2,3 dodatne milijarde, da stražmojstru Voljču nau dolgcajt in bo lahko šteu denar !!!!

  • milanček

   cepec in ponovno cepec

  • von Rhein

   Pokažete? Kaj lahko osebki tvoje mentalne kapacitete lahko pokažejo?

  • goldhorn

   Kdaj že so zaprli komentarje na Mladini in Dnevniku…… Brez Orbana.

  • Lustrator

   V čem konkretno pa je SDS trda? Si lasti vse državne firme in banke in preko tega izloča iz trga nesvoje tuje firme? Ima v lasti raznorazne zveze borcev, sindikaliste, plačane huligane in štuidente, ki na pritisk gumba izvedejo državni udar? Obvladujejo šolstvo in pravosodje v katerih še vedno veljajo isti aksiomi, kot jih je 70 let prej zapisal totalitarni režim? Onemogoča neodvisnim državljanom in opoziciji izvajanje referendumov in celo javne debate o milijardnih poslih? Vlaga na stotine obtožnic proti vodji opozicije, opozicijskim strankam nelegalno zasega serverje, protiustavno zapira vodjo opozicije in protiustavno jemlje mandat demokratično izvoljenim poslancem?

   Lahko naštevam še kakšno uro ali dve, a dvomim, da ti bo to kaj pomagalo, piškotkar.

 • Iva

  SDS dela napako, ker razlaga – zapiše resnico.

  Morali bi napisati, da so kuhali vojaki, ki jih je tja napotila ministrica za obrambo Katičeva na izrecno željo predsednika vlade Cerarja. SDS je na prigrizek povabila tudi častnega člana SDS novinarja Karbo, ki pa se povabilu ni odzval. Je pa napisal članek. Po čigavem nareku ga je pisal?

 • soc

  Kviz: Če bi morale vse inštitucije javnega sektorja in vsa podjetja v večinski državni lasti odpovedati naročnine na Delo in Dnevnik, koliko sto izvodov bi se vsak dan prodalo?

 • tarantela

  Kaj se jezite? Kot je opisano, je res, da SV kuha za stranko SDS, sicer preko posrednika, to je gasilcev, vendar je res!!!

  • učko

   Vsaj kuharji v SV ne bojo lačni! Smo že brali, kako ušivi slovenski vojaki fehtajo na mednarodnih misijah hrano in prevoze. Italijani so jih svoj čas futrali, Američani pa okol vozili s svojimi Hummveji. Novi slogan: golaž za vsakega bogega slovenskega vojaka !!!!!!

 • Janez

  “PRIČEVALCI – 2017 !”
  ŠT. 20, KOMENDA
  : NEKUPOVANJE EX KP, ZK, SD, LDS, PS, SMC, ZL -“FAKE. NEWS AGITPROP TISKA !

  NE KUPUJTE. – “FAKE NEWS” AGITPROP TISKOV !
  – DNEVNIK, ND, SVET 24, DELO, MLADINA
  – TI TISKI SO – “KUČANISTIČNI AGITPROP” POLN “FAKE-LAŽI” PODTIKANJ – PROTI OK SDS !
  Vso
  TO – TISKANO MEDIJSKO ŠARO !
  Imate
  NEPLAČLJIVO=ZASTONJ NA RAZPOLAGO !
  V
  ČITALNICAH
  – KRAJEVNIH IN
  MESTNIH K N J I Ž N I C – PO VSEJ R. SLO. L.R. EX OK KNJIŽNIČAR JANEZ K. KOMENDA
  Đ.S.
  Lepo petje naših
  vrlih Slovencev iz Argentine
  https://www.google.si/search?q=marko+fink&oq=marko+fink&aqs=chrome..69i57j0l3j69i60.10643j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • učko

   K’ mate u Begnah internet ?

 • milanček

  karba ima resne težave, kot buzerant ga nikakor noče nihče od gejevskega lobija pofrzenkat po anusu in vsled tega se mu meša oz piše kar se mu sanja včasih pa , kar mu naroči murgelski pritlikavec!

 • Janez

  “PRIČEVALCI – 2017”
  Št. 21, KOMENDA

  “PRIČEVANJE” UŽALOŠČENEGA “EX KP,, ZK , ZL – VOHLJAČA IN PISUNA NA TA. PORTAL.

  ” SEM BIL PRETEKLI VIKEND NA SHODU SDS V BOVCU !
  – KOT PLAČAN “RDEČI” VOHLJAČ .
  A sem še danes ves depresiven: spregledali so me kot vštuljenca, nobene zastonj hrane in pijače ni bilo zame. Nobena ni hotela plesati z menoj.
  Tam v Bovcu sem visel kot en nebodigatreba po bifejih.
  In si moral sam plačevati pir in sendviče.
  PRECEJ SEM V BOVCU ZAPRAVIL, NIHČE ME NITI POVOHAL – NI.
  Pa še sonce me je opeklo. Kmalu bom bankrotiral.itd.
  Tako je tarnal – vohljač in mnogopisec na ta ok domoljubni portal. L.r. J. KOMENDA

 • tohuvabohu

  Karba je lulibuli. Za vsemi svinjarijami izpod njegovega “peresa” tiči zahrbtni lopov Darjan Košir. Skupaj sta bila na delu na Delu pri aferi Patria, zdaj sta spet skupaj, tokrat na Dnevniku.

  • montyamp

   Dva izbrana ultra-idiota

 • montyamp

  Halo ketchup hostarskih gošarjev nasledniki , to niso LAŽGOŠE ,
  to je stranka SDS , brez katere bi v Sloveniji veliko ljudi lovilo pse in mačke , kot lačni v Severni Koreji , sestrični murglosrbskega fašizma .
  Režimski pisuni polni germanskih pomij za posojila , financirani od pralnice denarja za ISIS
  http://www.portalplus.si/686/kapitalizem-hrani-mladino/
  bodo s svojo NKVD-KOMINTERNOVSKO doktrino agitpropovske demagogije blatili prihodnost Slovenije SDS .
  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA .

 • andreas82

  Rožn venc preden napiše članke on izmoli, dipl teolog, seveda zaposlen v Dnevniku, kjer mrgoli slovenskih priimkov hebehe

 • tzt

  Levakarji drzijo v sraufstoku tega mentalnega reveza kateri se klice Karba. Predstavlja sinonim za laz in zavajanje. Kaj ces lepsega in enostavnejsega kot manipulirati z njim katerega nihce vec noce. Koncal bo kot samodiskreditiran revcek kateri prosi za prezivetje.

  Naj se po njem zopet udari in zahteva financno nadomestilo. Je ze kontaminiran. Zabitez ponavlja kazniva dejanja. Levaki ga ne bodo pokrivali v nedogled. S Patrio je odsluzil svoje. Kmalu bo beracil.

  • KIKI

   Dobre zelje! Za nekatere napol dementne bralce zadostuje negativen naslov
   s sliko Janše, pa že mislijo vse najslabše, ne da bi sploh pogledali, kdo piše
   in zakaj! Intelekt je ljudem crknil že v Jugo enoumju ! Ni zdravila!
   Karbo pa “velike časopisne hiše potrebujejo”, ker je ostalim novinarčkom le malo
   nerodno tako javno in na veliko lagat!

 • Osti jarej

  ..pfa…vlade v slomafijandžiji se razlikujejo samo po politični usmerjenosti, drugače pa ne.. sploh ni nobene razlike med levico in desnico…..v slomafijandžiji je je tako kot v ameriki, kjer je popolnoma vseeno, ali so na oblasti republikanci ali demokrati, kajti vseskozi vladajo eni in isti…..nja,de,b reku ,vi nid tajm,moj kamerad mali sivi je kriv,ah,vsega pa ne nadziramo z murgelj,na trstenjakovi jej anko doma

  …povem vam…en lep klinc vas gleda

 • Olga

  Karba je navaden Murglski prostitut! Zadeva se bo uredila, ko bo začelo delovati sodstvo in ko bodo “neodvisni” (levaški lažnivci) “novinarji” (pisuni) svojo “resnico” financirali iz lastnega žepa v obliki odskodnin!

  Prav tako držim za besedo Šketo, ki se je hvalil, da je velik zagovornik svobode govora, vendar bo sodstvo ostro nastopilo proti tistim, ki si delajo norce iz žrtev genocida!?? Upam, da bo poštrafal levake, ki hodijo na portal pljuvati po slovenskih žrtvah genocida!

  • učko

   Šketo ne moreš držat za besedo, lahko pa ga zagrabš za jajca !!!!

   • von Rhein

    Mešanica vonja po žveplu in amonijaku.

 • učko

  “Karba rad vas farba” hehehehe

  • KIKI

   Svinja tvoje sorte, a njee?

   • učko

    Obe bi jest s svojo batino mal po riti !!!!

    • Brane Pomahaj

     Peder

     • učko

      ti je ćaća !!!

 • mginko

  Delovanje podmladka udbe z murgelskim pokritjem, od kjer je vsa država kontrolirana verjetno z pomočjo opranih miljard v vseh sedemdesetih letih do danes. Narod zbudi se !

 • Osti jarej

  …mediji??….sralnice fejknjuvsa…vsi

 • Osti jarej

  ..jah toži naj ga,če laže

 • Osti jarej

  ..česar v slomafijandžiji ne vedo in ne poznajo je:ODLIČNOST TERJA ODGOVORNOST

  ..poznajo pa omertO…..gobec se drži do smrti,ker je pokrita s penezi…omertA

 • PRIČEVALCI

  SDS ne priznava klimatskih sprememb in podpira leglo vahabitskega terorizma, Savdsko Arabijo. Prav tako bi rada ukinila socialno zdravstveno zavarovanje in pustila bolne Slovence umirati na ulicah kot v ZDA. Je tudi proti cenejšemu ruskemu plinu in bi rada, da bi Slovenija podražila cene goriv in ogrevanja, ter uvedla nove sankcije proti Rusiji, ki bodo najbolj prizadele ravno naše največje izvoznike. Toliko, da boste dragi Slovenci vedeli na volitvah za koga in kaj se zavzemata Trump in SDS.

  • učko

   Ti Bolan, pa ne priznavaš zdrave pameti !!!! Nehaj s temi copy-paste bolanarijami !!!

  • sprehajalec

   Daj ga seri, spet en strokovnjak za Rusijo, pa trg pa to. Kakšni bedaki ste, to sploh špeglov nimate doma, da se slučajno ne zagledate v njih.

   Povoha te ne Rus, ali bo nabavil Cassucci gate, ali pa bo vzel poceni kitajske. Vmesnega ni. Nimaš kaj ponuditi v menjavo, kar ga zanima. Vse ostalo je šopanje Škrabca pa mafiozotov, ki so tam. Sem pa hodijo kao investicije, da denar skrivajo pred Putinom.

  • if

   Slovenke in Slovenci vemo, da SDS trasira razvoj slovenstva in Slovenije!

  • tohuvabohu

   Huuuraaaaaaaaaa, kmalu bodo volitve!

  • tramal

   Prav bi ti prišel ruski plin če bi si ga napeljal v rit.Mislim da bi pedr kot si prav uživu.

 • Osti jarej

  Če bi slovenska politika iskreno podpirala spremembe in verjela v še bolj neposredno izvedbo volitev (in referendumov), potem bi bile elektronske volitve samo vprašanje časa. Toda strah pred posledicami takšnih sprememb – ki bi bile dejansko revolucionarne – je tisti, ki ohranja status quo. Koliko časa še, je drugo vprašanje. Prav dolgo ne bo šlo. Celo partijci so na koncu popustili in pristali na svobodne in demokratične volitve, sicer bi jih zgodovina odnesla z oblasti. In to ne z rokavicami.

  https://www.portalplus.si/2312/bombe/

 • Božo

  Vprašanja:
  A je SDS koruptivna stranka
  A se je Janša omastil s provizijami pri Patriji
  A medo serje v gozdu

  • sprehajalec

   Odgovori Božiću;

   A je SDS koruptivna stranka – Ne
   A se je Janša omastil s provizijami pri Patriji – Ne
   A medo serje v gozdu – Da

   če pa imaš kakšne dokaze, da je drugače, pa kar pripopaj.

 • svoboda sloveniji

  GASILCI VAS SKRBIJO.
  LEPO.
  NA VRHNIKI SO TAKOJ OB ZAKURJENJU KEMISA V STAREM MALNU KUHALI ! partizanski golaž !
  ZA PRANJE MOŽGANOV PRIZADETIM OBČANOM.
  (to je, če kdo še ne ve BREZPLAČNA porcija golaža s kruhom vred )
  NA KATERO ZGUBLJENI NIZKOTNEŽI ŽE VES ČAS VZDRŽUJEJO NIVO ŽIVLJENJA SLOVENSKEGA NARODA.
  NJIHOV NADZOR JE BIL ŠE DO PRED KRATKIM POPOLN. KDOR JE ČISTO MALO DVIGNIL LASTNO GLAVO IZ RDEČEGA KOTLA TOTALITARISTIČNE TEME – JO JE TAKOJ DOBI PO GLAVI !
  TRENUTNO SE ŠE NAJBOJE NE ZAVEDAJO, DA JE NJIHOV ČAS MINIL … !!!
  PRIŠEL JE ČAS RESNICE !
  JANEZ JANŠA HVALA TI
  SVOBODA SLOVENIJI

 • Osti jarej

  ..ste gledali včeraj ,križ in pištola….odlično

  Junija 2014 je papež Frančišek izobčil mafijce. Bil je prvi v zgodovini Cerkve, ki je to storil, vendar pa ni jasno, kakšen učinek bo imel njegov boj proti mafijskim klanom in ali ima dejansko moč, da spremeni karkoli. Avtorji oddaje dokažejo, da je črta, ki naj bi ločevala mafijce in Katoliško cerkev, nejasna, izjemno težko pa jo je tudi spoštovati. Mafijci so globoko verni, vero uporabljajo tudi za svojo promocijo. Cerkev in mafija sta pogosto sodelovali v obojestransko korist in marsikje v Italiji je njun uspeh še vedno odvisen od medsebojnega sodelovanja. Ali papež Frančišek sploh lahko dobi vojno proti organiziranemu kriminalu?

  • if

   Z nacizmom so sodelovali Stalin, Tito, Kardelj&Pripadajoči.

   Kako je Vatikan sodeloval s komunizmom, fašizmom in nacizmom?

   Vatikan je spomladi 1937 izdal dve socialni okrožnici.
   Prva imenovana »S pekočo skrbjo« (Mit Brennender Sorge) je obsojala “brezbožni germansko poganski panteistični” nacionalizem in njegovo rasno teorijo.
   Druga »Božanski odrešenik« (Divini Redemptoris) brezbožni komunizem in vso njegovo nasilno kulturno socialno in politično prakso.

   Nemški zgodovinar dr. Michael Hesemann utemeljeno trdi, da je papež Pij XII odločilno vplival pri reševanju dvesto tisoč Judov iz Nemčije.

   • Osti jarej

    …ajde,sestopi……zemlja kliče

    • if

     Niste zapisali mota vseh Zemljanov, zapisali ste moto vsem Zemljanom!

  • tohuvabohu

   “Mafijci globoko verni”? To je najbolj bedasta izjava, kar se jih lahko nekdo spomni. Če sedijo v cerkvi v prvih vrstah, to še ne pomeni nič. So pač ljudje, ki znajo.
   Narežal sem se tudi trditvi, da je težko spoštovati črto, ki naj bi ločevala mafijo in cerkev. Prvič, take črte sploh ni, to je plod bolne fantazije. Drugič, spoštovati neko ČRTO, ta je res ubijalska.
   Pa še zgodovinska laž: če bi cerkev sodelovala z nacizmom, ne bi nemški okupatorji izgnali ali konfinirali pol duhovščine po okupiranih deželah.

  • KIKI

   Ljubi Papež! Prosim te, pridi v našo zafurano Slovenijo in
   jo reši mafijcev in ostale rdeče golazni!
   Zelo ti bom hvaležen in narod naš tudi!

 • ogledalo

  Tožit! Takoj! Tudi pisce trilogije o orožju!

 • dob

  Že po frisu mu vidiš, da je Karba.
  (nisem našel dovolj zaničljivega imena, pa sem pustil kar njegovo)

  • soc

   Ustanovitelj in prvi direktor Zavoda za farmacijo ter eden pobudnikov in ustanoviteljev Farmacevtske fakultete v Ljubljani je bil prof. Dušan Karba, uglajen gospod in dober predavatelj. Njegov sin Rihard je bil (ne vem, če še živi, upam da) fejst dečko, doktor elektrotehnike (upravljanje sistemov). Tako da…

   Upam lahko le, da je ta usrani ptič iz drugega gnezda.

   • dob

    Če hočeš met usrano gnezdo, ga mora en tič usrat! In ta ga je ornk.

   • karpelec

    Svobodno lahko upaš, da ni iz njegovega gnezda.

  • KIKI

   Prvi “a” v imenu zamenjaj za “u” ….najbrž je ime “pri Kurbi” pri njih “po domače”, ali
   pa si je dal priimek spremenit !?

   • Beno Cizelj

    Zakaj žališ kurbe? One so poštenjakinje. Že vnaprej veš, kaj boš dobil in koliko boš plačal.

 • Janez

  “PRIČEVALCI – 2017 ”
  ŠT.23, KOMENDA

  TUNNEK !
  Pusti
  Svoje tečnobne zapise,
  ki jih pišeš zato, ker so te v BOVCU prepoznali kot “vohljača-vštuljenca”,
  PA TI ZATO NISO DALI GOLAŽA – IN SI ZDAJ – JEZEN ?!
  Dajmo – kaj bolj vedrega !

  MALO ZA ŠALO, MALO ZARES
  Daj za moje od tvojih veliko bolj verodostojne. “PRIČEVALCE -2017”
  daj eno kratko
  IZJAVO – INTERVJU – NPR. O NASLEDNJH TEMAH :

  1.”EN HUD PESJAN JE ŽIVEL, SE FUTROV JE Z LJUDMI ITD. “= O REALNIH NEVARNOSTIH
  “KANIBALIZMA” V R. SLO !

  Daj, povej za moje ” PRIČEVALCE”

  – KAKO SI DVA DNI NAZAJ UŠEL “LJ-DALJNOVZHODNIM BAJE KANIBALOM”.
  Baje so te hoteli porabiti kot mesno surovino za t. i. ” V O K “!?
  Baje so te s kombijem – nekam odpeljali?!
  Moji prijateljici, ki dela v stolpnici “Dela”
  “PRIČEVALKI” – se je zdelo, da ti ležiš kot mrtev in kot žrtev LGBT posilstva v grmovju !
  pod stolpnico Dela. V grmovju, kjer je od nekdaj znano LGBT shajališče. KAKO SI UŠEL ?

  – SAJ MED DALJNOVZHODNIMI PREBIVALCI V LJ – JE VEČINA GOTOVO CIVILIZIRANIH.
  Seveda pa je med njimi tudi kak “slepi potnik-kanibal” ?
  – v LJ se govori, da so na Barju izginile t.i. ” P I Ž M O V K E ” – kdo pa jih lovi in je ? A kaj veš ?

  – A ? O T. I. ” PIŽMOVKAKAH-INCESTNO ROJENIH” MED KPS STALIN PARTIZANI – KAJ VEŠ ?
  Baje je bil eden iz najožjega vodstva KPS t.i. “PIŽMOVKA=OTROK SESTRE IN BRATA” ?!

  – KAJ PA O MOREBITNEM KPS “STALIN-PARTIZANSKEM KANIBALIZMU” – A O TEM KAJ VEŠ ?
  Znana je Strniševa drama Ljudožerci ? Pa pesem G. Strniše “O fantu, ki je jedel fanta”

  – zasledil sem na internetu, da se domobrance iz Šentjošta dolži (grozno),
  da so na ” ražnjih pekli partizane”. Grozno a ne ? Kaj vse – kar govorijo, pišejo.

  2. VERODOSTOJNOST “PRIČEVALCEV” JE SEVEDA – POMEMBNA !
  Ampak ?!
  Zakaj ?
  VI EX KOMUNISTIČNI PROVOKATORJI VEDNO NAČENJATE TAKO “REVNE” IN MALO POMEMBNE TEME ? Kot je tisti – golaž v Bovcu.

  NO? Saj – zdaj te je žalost zaradi “nedobljenega golaža” v Bovcu – najbrž? Minila.
  Bodi – no !
  PRAVI – JAMES BOND !
  PA
  NAM POVEJ – KJE JE ZDAJ ?
  ŠPANSKO DRŽAVNO ZLATO ?
  KI SO GA STALINOVI
  – NKVDJEVCI LETA 1939 ŠPANCEM V MADRIDU OROPALI !
  In ga odpeljali Stalinu v Moskvo?
  Kje?
  Je zdaj to
  ZLATO – LAST DRŽAVE ŠPANIJE ? Nedvomno je bilo odpeljano v Moskvo.
  Še?
  Celo ” naši” t.i. “španski borci – 500 ljudi” je bilo tam, v Španiji. DAJ POVEJ, no ! L.r. Janez KOMENDA
  P.s.
  “EN HUD PESJAN JE ŽIVEL”
  https://www.google.si/search?q=en+hud+pesjan+je+zivel&oq=en+hud+pesjan+je+zivel&aqs=chrome..69i57j0l3.19076j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • if

  “Karbiranje” ni prijazen posel!
  Obstaja velika verjetnost obolenja za zelo nalezljivo nedemokratično spolno boleznijo.
  Zdravljenje? Na nivoju simptomov, zato je trajno, dosmrtno, posledice ostanejo za vedno.

  Optimalno je upoštevati sledeč predlog!
  V posteljo Poštenega preživljanja vedno z Demokracijo!

 • milanček

  dva buzeranta, pokliči buzeranta karbo, ki ti ga sladko pofarba!

 • Hribouc

  Karba, če te srečam, slučajnično, na ulici, prosim lepo, na hitro kreni drugam, kolikor se da hitro, urno, kolikor te nesejo tvoje tace!
  Pred leti si imel intervju in pisalo je ob družinski, ganljivi slikici, da si pobožen, veren!
  Sam sem tudi, ampak, ti jasno povem, da tebi ne pritiče in ne koristi spoved pri duhovniku, pač pa nekaj bolj konkretnega.
  Kako si, prasje, lahko tako izprijen?

  • KIKI

   Karba je D V O S P O L N I K ! Od glave do pete!

 • radames

  Tovariš religiolog Dejan Karba! Kako kaj tvoj lažnivi sodelavec Boris Jež???. Namreč, ne morem in ne morem pozabiti njegove kolosalne laži pred kakim desetletjem ali več, ko je v Sobotni prilogi Dela pisal, kako so partizani med vojno rušili borovniški viadukt. Niti dotaknili se ga niso, razen, če tiste minerje iz leta 1950 imenuješ partizane.
  Daj, Karba, še ti kaj napiši o partizanih. Recimo, kako so z diverzantsko akcijo nagnili stolp v Pisi in so Nemci bežali visoko gor do samih Dolomitov.

  • dob

   Čak mal, da se posvetuje z Repetom.

   • Osti jarej

    ..eni se morajo z rodetom

    • radames

     Rode z Borovnico nima nič. Ima pa Cukjati.

   • radames

    Repe ti bo povedu, da so Krimsko jamo izkopal in jo prenesli iznad Borovnice v same Bajgne.

   • KIKI

    Repe ga lahko zavede, ker bo Kučana poslušal…

    • dob

     Če ga kučan zavede, bo zaveden Sovenc!

  • KIKI

   Yes, to je tema za Karbo! Pa še Tit Turnšek bo doživel orgazem….

 • Poštenje velja

  Karba in Kordiš dva asa, ki bosta znanega dne na znanem mestu od znane osebe dobila ……..

  • andreas82

   Hehe

 • Resnicoljub

  Ok. Tu pa res ne vidim problema. Če se jih sme najeti, se jih naj najame. Saj pa jih SDS tudi plača. Karbi je idej zmanjkalo…

  • KIKI

   Karba bo še znorel, ko tkejo tam za udbaškim oglom pripovedke brez
   vsebine , brezkončno neumne, take da se nikomur ne zdi vredno niti,
   da ga poščije!
   Revež to ve, neve pa kako bi lahko še škodoval eni sami osebi,s katerega
   naj napada in v katero smer naj gre, da se bo “pricofuknil” plesnivemu!
   Bednik!

 • EOL

  KARBA bo končal v avstralski bolnišnici JANEZA JANŠE, na novo za take izrodke odprtem posebnem psihiatričnem oddelku.
  URŠKA mu bo pa dve ali tri okoli ušes primazala, ko bo prvič odprl usta…

  • Osti jarej

   ..pol si se pa zbudu

 • mojev3

  Karba je veliki lažnivec in ničvrednež ,zato pa teh dve časopisov ,ki mu omogočata take laži nebom
  več nikoli naročil.

 • Osti jarej
 • pupa

  Sama sem na srečanju jedla zelo okusne pečene sardelce, ki jih je na žaru pripravil Silvano ribič iz Kopra. Morda je Karba zamenjal vojake, ki so uprizorili nekaj zgodbic iz druge svetovne vojbe s SV. Karba ni nataknil pravih očal.

 • princeska

  Dejan Karba garba oslovo senco, ko se mu bo palica s katero tepe zlomila, bo priletela nazaj naravnost vanj in mu razčesnila trdo bučo. Kdor drugemu jamo koplje …

 • Artur

  Kaj “dedci” iz desne a se ga bojite . Ja ja saj vem pri vas pobožnjakarjih gre takole , če te kdo udari po enem licu mu nastavi še drugo lice, če ne bo nehal mu nastavi še guzo ali še kaj drugega , ali pa : Ljubíte svoje sovražnike in molíte za tiste, ki vas preganjajo, da boste postali sinovi svojega Očeta, ki je v nebesih oziroma bodi pokoren in trpi, trpljenje osvobaja, trpljenje je pot do prosvetlenja zato pa blagor ubogim na duhu kajti njihovo je božje kraljestvo . Bolano do “amena” !!!
  Saj ni čudno, da nas leva banda “gloda” kjer se ji zahoče , nekoč kaj takega mimo užaljenih dedcev ni moglo iti nekaznovano pa če so bili verni ali ne zdaj pa se vidi ,da imamo na desni same pezdetke.(vidno tudi kar se tiče udeležbe v številčnosti na protestih proti sedanjemu režimu in zapečenim parazitom .

  • if

   V SLovniji gloda leva banda! Imate prav.
   V Avstriji ne gloda leva banda.

  • tramal

   Kaj kriviš Boga če ga ne priznavaš.Med domobranci so bili večinoma verni ljudje in le peščica nevernikov.Vem da si plačan zato da delaš razprtije na desnici in da bi prvi bežal če pride do vojne.Sem kristjan in član SDS pa se ne bojim in nikoli se nisem bal komunajzerjev in bahačev takih kot si ti.

   • Artur

    Ne krivim jaz vašega boga čeprav ga nimam v čislih temveč opozarjam na to do kakšnih devijacij lahko privede indoktrinacija . Jaz ne nastavljam obeh lic niti guze niti kaj drugega, niti nisem ljubil JNA okupatorske komunajzle in molil za njih , ko sem jih z našimi takratnimi domoljubi razoroževal 91 leta , če si ti to počel potem se lahko vprašamo kdo je bil pravzaprav strahopeten. Sicer pa nimam “črednega nagona” nisem niti komunajzel nikdar bil in nikdar ne bom niti pohlevna ovčica.

    • Anthon

     V šoli si zagotovo več vedel od učiteljev in si jih kot domnevni nečrednik moril dan in noč. Hudo je to, če se mora prosveta boriti s takimi. Toliko živčnih učiteljic je.

     • Artur

      Nisem jih glih moril, če se nisem s čim strinjal nisem pa za vsako ceno kimal samo zaradi reda in miru žal smo bili takšni že takrat v manjšini . Velik problem pa je ,če se prosveta ni sposobna boriti proti kimanju za vsako ceno, verjetno gre to “nepravovernim” učiteljem res že na živce.

     • Anthon

      Ja, res. Je videti, da si že v jaslih moral kazati nadpovprečne sposobnosti. Redki ste taki.

 • janez55

  Saj Karba ni napisal ničesar takega, kar ne bi bilo res: v Lepeni res kuhajo vojaki z opremo, ki je last SV, najem in kuharje pa je plačala SDS, ki dobiva denar iz državnega proračuna, torej s sredstvi davkoplačevalcev. Me zanima, če lahko tudi jaz kot navaden državljan na državne stroške najamem vojaške trpezarce, da mi bodo pekli na privatnem pikniku.

  • andreas82

   Nekaj poznam da kuharji v SV niso amaterji
   , nsstopajo celo na tekmovanjih! Bom naslednjič v Lepeno šel poskusit, če bodo vse SDSovke tam!

   • Anthon

    Fižol je bil božanski, le v vrsti je bilo treba nekaj časa čakati ob tisti vročini. A se je splačalo.

  • if

   SDS za pripravo približno 1000 obrokov je gasilem
   plačala nekaj tisoč evrov, kje GZS sposoja svojo opremo in po kakšnih pogojih je problem GZS:.

   • janez55

    V tistih nekaj tisoč evrih, ki jih je plačala SDS, pa je tudi denar iz najinih davkov in prispevkov, ki ga stranka dobi iz državnega proračuna.

    • Anton

     Ti neč ne plačaš ker tudi nič ne delaš.

    • Anton

     Odpri oči in na nasljednjih volitvah voli SDS!

    • antimur

     Si pa kralj med levaškimi bumbarji, ki serjejo po tem portalu. Človek ne more verjeti, da še obstajajo takšni idioti.

     • Priden kot SDS ovčka

      Boš zdaj napisal laž da sds nič ne dobi iz naših žepov? A bi rad izvedel zneske? Mogoče bi bil čas da se to spet objavi.

     • Anthon

      Še en moron!

     • janez cepec

      ni res, SDS se financira izključno iz članarin, prostovolnih prispevkov dobri ljudi (beri zaplankanih ovac), mau pa tud pomaga dnar k so ga dubl kot provizija od Patrije. sam ne okol govort!

     • Anthon

      Tudi jaz komaj verjamem. To ni provokacija, nekateri verniki socializma, še posebej tudi vernice iz obnebja rumene Zarje, dejansko tako švohotkano razumevajo svet in življenje.

    • Anthon

     Pa kaj te to briga! Ti je kakšen udbovc namignil, da to ni v skladu z doktrino krvavega Edija?!

     Zagotovo gre več mojega davkoplačevalskega denarja za komunajzarske derivate Partije, kot ga gre za SDS. Samo moron ne dojame, kaj je zakon, in onanira ob svojem primitivnem razumevanju sveta in življenja.

     • janez55

      Zdaj si pa brcnil v temo! Ravnanje SDS je ravno v skladu z doktrino in časov krvavega Edija, ko je vojska kuhala pasulj in pekla odojke na “tovariških srečanjih” partijskih veljakov.

     • Anthon

      Tvoja žlahta je bila očitno med temi “veljaki” ZK.

      Nemara nisi prav brihten, sicer bi dojel, da vojska danes ne more delovati kot nekdaj tvoji banditi v socializmu.

      Druga bedarija in posledica šibkega verštamenta pa je neznanje o tem, kaj vojska v demokratični družbi sme in česa ne. Tu si spet v megli kot vsak nelustriran socialist z opranimi možgani.

      Nerodno pri vsem tem je le to, da se mi sploh da odgovarjati na tvoje nonsense.

    • if

     Oporekate torej demokratičnemu subjektu, ki je na demokratičnem trgu pridobljen denar demokratično razporejal skladno svoji usmeritvi.

  • Kosobrin

   Lahko. Samo plačali boste, Janez.

 • samsara

  Kurba pač dela to kar zna.

 • tramal

  Sem sigurn da ima v rojstnem listu napisan priimek kurba in ne karba.

 • Anton Slapnik

  ali novinarska akreditacija poštenega slovenskega novinarčka ne zaleže za zastonj obrok za en samcat člančič gebels propagande….??????
  pa daj mu zastojn ene čevape…

 • Janez

  “PRIČEVALCI – 2017 !”
  ŠT. 25, KOMENDA

  PRESENEČENJE SEM DOŽIVEL !
  Pri pregledu pravne literature s področja sociallnih , družinskih iitd,. SPOROV !
  Avtorica
  večih knjig , z letnicami izida okrog leta 200 – s tako pravno tematiko je neka

  Dr. KATARINA KRESAL ŠOLTES. – GLEJ – GOOGLE ?

  Ali gre za isto – vsem nam bolj znano ex ministrico za notranje zadeve LDS KATARINO KRESAL?
  O
  Dr. Katarini Kresal Šoltes – čeprav avtorici več pomembnih knjig
  – ni na Googlu nobenih osebnih podatkov ! Samo vprašam. Firbec pač. L.r. Janez KOMENDA
  P.S. ČE KDO KAJ VE ?
  Ali obstojita dvve Katarini Kresal ?

  • antimur

   Če se je Kresalka fajfala z najboljšimi človeškimi prijatelji, zakaj se ne bi s Šoltesom. Samo tako razmišljam ter logično sklepam.

  • Janez

   Dve !
   Kararini Kresal sta – sem že ugotovil.
   Nam znana ex LDS K. KRESAL, NI AVTORICA TISTIH KNJIG DR. K.K. ŠOLTES. . L.R. J. KOMENDA

 • Tanja Larsson

  https://www.youtube.com/watch?v=M0dIkaqtoGs
  Zakaj so prepovedali koncert, saj nima nobenega U -ja? Če ga pa vseeno ima, ga je pa dobro skril.

 • mannuro

  Ko le bi! Bi dobro jedli. Kar se pa Kurbe tiče.. naj raje napiše, kolikokrat so Zvezi borcv kuhal!

 • Priden kot SDS ovčka

  Če sds skrbijo samo navedbe o tem kdo je kuhal čevape v enem selu, pol to pomen samo to, da se imajo v sds fajn kot “bubregi v loju” in jim trenutna situacija kar odgovarja. Mal so v parlamentu, zažirajo proračun, ne odgovarjajo za nič, delajo se da delajo, spotoma kakšen polen zagonjo komu pod noge in zdraharjo. Večje koristi pa ni od njih.

  • Anthon

   Ponavljam tudi tu: Še en moron.

   • Priden kot SDS ovčka

    Vem da te boli in prav je tko. Ampak zaradi teh razlogov gre sds počas na politično smetišče.

    • tohuvabohu

     A že pripravljate novo krajo volitev?

    • Janez

     Na
     SMETIŠČE ODIDITE VI
     – ZAGOVORNIKI
     IN POTOMCI ! KOMUNISTIČNIH ZLOČINCEV ! Ne gobezdaj ! L.r. J. KOMENDA

    • xtc

     Jep!Vendar jih bo leva druščina kmalu prehitela.

  • Kosobrin

   Lepo opisano. In brez laži.

   • marta

    Kaj pa je opisano ?

 • centurion

  Dejan Kurba::
  Ti povem, da v Bovcu kuha pasulj kratkonogi Milan Plavi.
  Kelnarca pa Štefka.
  Dva zlije vase, enga prnese.
  Res, bil zraven, vidu prjatu….

 • janez cepec

  zdej, pustmo to, de je Karba res en Bunksl, ampak sumlivo pr usej stvar mi j to, k’ SDS al pa Nova 24 ur do potankosti razlagajo, koko, de so gasilci pr vojski opremo rental, pa de gasilci skoz sodelujejo, pa de so jim plačal, pa še pa još. če vojska ni sodelvala, se napiše: vojska ni sodelvala. ende. glede na to, de vemo, de je SDS piar služba na istem nivoju, če ne še nižje u podnu kot Karba, je stvar več al men jasna. usi lažejo, ket pos teče

  • Janez

   Daj, daj !
   UKVARJAŠ SE Z ENO MRAVLJICO !
   ZLOBNEGA RDEČEGA SLONA – PA NE VIDIŠ. “BUNKSL”- A SI TI TO ? L.r. J. KOMEENDA
   P.S.
   KOMENTIRAJ POVOJNO KLAVNICO V LJ.

   http://nova24tv.si/slovenija/crna-kronika/zloglasna-korencanova-mesarija-rezali-naj-bi-tudi-clovesko-meso/

   • janez cepec

    a s mislu tistga slona, k ga je veliki diktator vidu letet, glede na to, kok si pa ti prfuknen, jih pa verjetn videš usak dan

    • Janez

     NE !
     MISLIM NA TEGA VSEM NAM POZNANEGA
     EX KP, ZK – ZL – RDEČEGA SLONA, KI JE LOMASTIL IN ŠE VEDNO LOMASTI
     IN
     DELA ŠKODO PO NAŠI SLOVENIJI :
     – 70 MRD € DRŽAVNEGA DOLGA,
     – 5 MRD € NLB ITD. BANČNE LUKNJE, ” NLB IRAN GATE ”
     TI ?
     Pa odvračaš pozornost od vse te silne škode
     povzročene od ex KP, ZK JEV. Res si usmiljenja vreden revček . L.r. Janez KOMENDA
     P.S.
     ZAGOVARJAŠ KLAVCE NEDOLŽNIH LJUDI. Sram te bodi.
     http://nova24tv.si/slovenija/crna-kronika/zloglasna-korencanova-mesarija-rezali-naj-bi-tudi-clovesko-meso/

     • janez cepec

      pa kva te boli kurac za rdečga slona? jebe se teb za use, maš lepo, tiho sobco u Begnah, futr 3krat na dan, na izlet greš enkat na tedn na grad Kamen, de butaš z glavo u skale, pa se joj mau pomitiš, preskrblen si do smrt, pa kva ti fali?

 • Janez

  ” PRIČEVALCI – 2017 !”

  ŠT. 27, KOMENDA

  Kot en ok, tretje leto upokojen ok knjižničar iz LJ.

  VSEM BEROČIM – DAJEM NA ZNANJE :
  NI !
  VAM TREBA KUPOVATI, ZAPRAVLJTI VAŠ DENAR !

  Za malovredne tiskane ex KP, ZK “CAJTENGE” :
  “DELO”, DNEVNIK IN NEDELJSKI ND, MLADINA, SVET 24 I.T. D.
  VSE
  TE EX KP, ZK ,
  LDS, PS, SD, SMC, DESUS, ZL ITD. A G I T P R O P RUMENO-RDEČE – ČASOPISE !
  Vsak
  OD VAS LAHKO BREZPLAČNO PREGLEDA V

  – ČITALNICA T.I. SPLOŠNIH KNJIŽNIC, KI SO PO VSEJ R. SLO – v mestih in večjih krajih !

  V LJUBLJANI JE SPLOŠNA KNJIŽNIVCA :
  – MKL- MESTNA KNJIŽNICA LJ, Z ENOTAMI PO VSEJ LJ IN OKOLIŠU.
  – MESTNE KNJIŽNICE SO V VSEH VEČJIH
  MESTIH : Kranj, Jesenice, Šk. Loka , Idrija,
  – Tolmin, N. Gorica, Koper itd
  – MB, CELJE, Novo mesto – skratka – povsod po vsej R. SLO !
  Splošne
  KNJIŽNICE V R. SLO IMAJO
  – LETNE ČLANARINE DO CCA 20 € ZA ZAPOSLENE, ZA MLADINO – ZASTONJ ITD. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  NE
  ZAPRAVLJAJTE SVOJ DENAR ZA RUMENO-RDEČI AGITPROP TISK.
  ZASTONJ
  GA DOBITE V PREGLED – V ČITALNICAH R.SLO SPLOŠNIH KNJIŽNIC.

 • Olga

  Karba ni novinar, je zločinec in človek brez časti! V vsaki pravni državi bi ostal brez gat zaradi odškodnin! Tudi VSAK normalen delodajalec bi takemu “novinarju” dal nogo!

  • Janez

   Se !
   STRINJAM GOSPA OLGA – ABSOLUTNO !
   V
   SLOVENIJI IMAMO HVALABOGU
   – DOVOLJ ŽE PRIZNANIH DOMOLJUBNIH NOVINARJEV .
   In tudi mladih kot je npr. obetavni g. Ferjan z Nove24tv in še mnogi.
   Če
   STARI EX KP, ZK TISKANNI MEDIJI – POČSSI – ODMREJO – NIČ NE DE !

   Vem,
   DA SO NAŠI OK DOMOLJUBNI NOVINARJI – SPOSOBNI VZPOSTAVITI – NOVE !
   Tudi
   OSREDNJE – A DOMOLJUBNE – TISKANE MEDIJE :
   Reporter in Demokracija – STA DOKAZ ZA TO. Tudi NOVA 24 TV. Korajža velja. L.r. J. KOMENDA

   • lili pili

    Vse te medije financirajo iz tujine, najvec madzari, ti mediji v sloveniji brez tuje pomoci ne morejo preziveti to pa kaze, da nikakor niso na nivoju kot ga omenjas

  • marta

   Ali ni tale novinar študiral na Teološki fakulteti ?

   • tohuvabohu

    Tudi prva slovenska prostitutka Mara-keš je študiral tam.

   • lokec

    Mislim, da je sramota za Teološko fak

  • Primoz Papez

   Človek brez časti je Janša…

   • tohuvabohu

    Janša ima več časti kot vsi rdečkarji s Kučanom vred.

    • lili pili

     Res je samo na kosovu, hahaaaa

   • slonateg

    Res je…dolenjski albanc brez časti… :)

   • janko

    Četrt stoletja se že trudite za to, pa vam ni uspelo, lopovi.

  • cosmosjasnovidec

   Pa tudi prikrit pedofil proti kateremu se ne sproži preiskava ravno zaradi takih njegovih lažnivih objavljan zato ga levaška komunajzerska elita ščiti.

 • xtc

  Hja v normalni državi bi Karba bil že ob licenco,v arestu in z miljonskimi zahtevki na grbi.

  • tohuvabohu

   Vprašanje je, ali ima licenco. Brez nje bi moral ostati Darijan Košir, ki ga podpira in ščuva.

 • VRHOVNI SODNIK

  Kaj SDS špara to barabo, tožba za tožbo z izvržbami na premoženje, odvzem licence, če to ne bo dost, za 300 EUR mu nekateri spremenijo osebni opis

  • SDS je v mojem srcu

   Tud za 200 se ne bo spoznal.

   • lili pili

    Tebi je sds v srcu, jaz sem jo imel v riti, uganes ije je sedaj???

  • Jezus Kristus

   Ne bo prišel v nebesa, ker laže, kot pes teče

  • cosmosjasnovidec

   Jaz bi ga namlatil zastonj,če bi vedel kje je oziroma ga kje srečal.
   Namreč mi gre na živce njegova faca po kateri se takoj vidi,da je član istospolnih guzačev.

   • VRHOVNI SODNIK

    On sam ponoč okol hod

   • Rdeča kri

    Pa ti si en strašen pretepač, madona, saj se te kar bojim…

  • janko

   A to je on, ki je delal težave našemu kardinalu? Za tako pa moraš biti čisti ateist. Ampak dovolj informacij o nasprotnem dejstvu najdeš na vsakem koraku. Ne bi rad bil v njegovi koži, večni zakoni pa to…

 • Bald Eagle

  Slovensko novinarstvo je z redkimi svetlimi izjemami pretežni del nekdanjega partijskega novinarskega aparata, skrbno izbranega in popolnoma podložnega politiki, ki se ima za levo in kateri suženjsko služi kot transmisija laži in prevar.
  Dejan Karba je tudi eden izmed režimskih lažnivih oprod.
  Živa sramota za demokracijo.

  • VRHOVNI SODNIK

   ++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10

 • cosmosjasnovidec

  Tega prikritega pedofila bi morali že davno zapreti oziroma odstraniti z ulic.
  Ravno zaradi objavljanja takih laži ga ščiti levaška ter komunajzerska elita zato se proti njemu ne sproži preiskava trpijo pa ubogi otroci katere zlorablja ta pedofilska ogaba.
  Že po njegovem ksihtu se takoj vidi kaj je in njegova izprijenost.

 • Janez

  “PRIČEVALCI – 2017!”
  ŠT. 28, KOMENDA – LAHKO NOČ VSEM !

  SPOZNANJA DANAŠNJEGA DNE !

  1. V NEGATIVNOSTI – LJUDJE IZ EX KP, ZK TABORA ŠE VEDNO – “ZMAGUJEJO” !
  JA!
  “V NEGATIVNOSTIH” POKOMUNISTI – ODLOČNO – PREDNJAČIJO, “ZMAGUJEJO” – NI DVOMA !

  1. NEGATIVNOST – TEGA “NOVINARJA” D. KARBE – JE NEDVOMNA IN
  TAKOREKOČ – VODILNA !
  Njegovo ” negativnost
  – v novinarrstvu
  – BO TEŽKO ŠE PRESEČI. – V ŠE VEČJO NEGATIVNOST !
  VERJETNO JE “FAKE NOVINAR ”
  – DEJJAN K.
  – VODILNI ” NEGATIVNEŽ ” – V NEKOREKT PISANJU – MED R. SLO NOVINARJI?!
  2.
  V NEGATIVNOSTI – MED POLITIKI
  – ODLOČNO TUDI MOČNO PREDNJAČIJO EX KP, ZK – ” POLITIKI” !
  KPS. STALINISTI – KARDELJ, MAČEK, M. RIBIČIČ& COMP. !
  Tudi njih bo na področju POLIT MORILSTVA – TEŽKO KDO PRESEGEL..

  Drobna zanimivost, ki sem jjo danes odkril je presenetljivo dejsrvo, da imamo v R. SLO DVE PRAVNICI
  Z IMENOM – Katarina KRESAL: prva je nam vsem znana ex LDS K. KRESAL, druga pa dr. Katarina KRESAL ŠOLTES, DR. PRAVA, AVTORICA PRAVNIH KNJIG. POLITIČNO NEAKTIVNA.

  A – obrat v pozitivno pravo slo domoljubnost se – NEZADRŽNO DOGAJA . Hura! L.r. J. KOMMENDA
  P.S.
  ZNANE SLO LEPE DOMOLJUBNE PESMI.
  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=Emh6WYPfMMf2UpXkoTg&q=bodi+zdrava++lepa+domovina&oq=bodi+zdrava++lepa+domovina&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1j0i8i30k1.42673.48299.0.49099.7.7.0.0.0.0.263.1068.0j5j1.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.1067…0j0i7i30k1j0i5i30k1j0i13k1j0i8i7i30k1j0i13i5i30k1.Yl38WLJpSmQ

 • Marijan Tončić

  Kaj res ni nobenega, ki bi mu pristrigel krila in prilepil brco v mednožje, če ga sploh ima? Na sodišče pa tako in tako nima smisla ker je sodba znana, kot v primeru Patria. V slednjem primeru bi moral nekdo na doživljenjsko sedenje na hladno zaradi nesreče, ki jo imajo vsi državljani vse od Pahorjeve vlade dalje. In v začetni premislek, kdo sodi v Sloveniji? samo ženske sodnice. Neverjetno kakšne matere imamo, ki želijo svojim otrokom in ostalim potomcem samo slabše življenje.

 • Marijan Tončić

  Koliko je meni znano golaž kuhajo samo na shodih ZB, SD, LDS, DESUS, ne vem če obstajajo že tudi shodi SMC.

 • Marijan Tončić

  Kaj, če bi vse poslali v emigracijo v Venezuelo ali obljubljeno deželo Severno Korejo?

 • Majda

  No, tozilec Sketa, kje si? A, na kavi s Kucanom. Zdaj razumem, zakaj preganjas narod, SDS, Karbo pa pustis lajati…

 • Šobar Davorin

  Zanimivo. Jaz sem bil prepričan, da so gasilci gasilci. Ne pa nekšni kuharji. Pa čeprav so Primorci.

  • lokec

   Gasilci radi dobro pijemo in jemo. Gasilska veselica haha. Pomagamo pa v prvi vrsti. Sem štajerski gasilec. Hudič je ko gori plastika in kakšno strupeno olje. Posledice so.

 • Primosio

  No ja, če imajo gasilci možnost sodelovanja s SV in če so za to plačani s strani naročnika, potem v tem ni nič narobe. Saj verjetno so gasilci na enak način kuhali pasulj tudi za kakšno partizansko veselico.

 • lokec

  To je zopet en prozoren napad na SDS, ki s tem izgublja prepotrebno energijo, ki jo bo rabila v prihodnosti. Kar se pa tiče Karbe pa res ne vem kako se ga ubraniti, ima močno krit hrbet in čelo.

 • Martuljek

  Karba je bil zaposlen na Delu, kjer je hudo lagal v svojih člankih in tudi drugače. Ker je Delo moralo plačati za njegove laži nekaj tisoč € SDS-u so ga odpustili. Izgleda pa, da Dnevnik zaposluje dokazane lažnivce, verjetno poiskušajo uveljaviti svojo vizijo razvoja. Boste še naročali Dnevnik?

  • mginko

   Za trosenje laži z neprofesionalnostjo novinarstva, ima murgelska udbomafija dovolj opranega denarja za nagrajevanje takih bednih pisunov. Narod zbudi se !

 • Drago

  Če bo komu prekipelo in mu bo dal potrebno lekcijo, bo pa jok in stok.

 • marker

  Neodvisni novinar Karba prejema plačo, katero financiramo vsi davkoplačevalci.

  • Rdeča kri

   Ja, dr. ekonomije, ti financiraš delniško družbo, lol…

 • mginko

  Že sama faca levega udbomafijskega podmladka vse pove. Normalen državljan ne rabi komentarjev.

 • Aton

  Ne vem, zakaj taka gonja – saj so preklicali članek in se opravičili na 73. strani.

 • Nata

  Malo zanimivega branja o kozerijah tega meseca. Izpod peresa novinarja Jančiča.
  Da osvežimo spomin. . . .
  https://spletnicasopis.eu/2017/07/29/debele-birokratke-denar-katiceve-za-sds-prikriti-cekuta/

 • Andreja Knego

  Fak, kako je pa to en antipatičen tip!

  • lili pili

   A MISLIS NA JAJOTA

 • lili pili

  Videl je neke uniforme od dalec pa je mislil, da so vojaki, zmotil se je….

 • Silka

  Ta odpadek pooseblja vso gnilobo rdečekljunov, od nihovih laži, prevar, do zločinov nad resnoco in pravico.

 • lokec

  Pa ta bi se pretihotapil v hišo, se pustil (pogostiti = teološka univerza) gledal kaj imamo doma in vsako napako objavil v časopisu.

 • Poštenje velja

  Zakaj takega ne povozi avto?

 • Aurelius

  Bogi revež, Karba! Kako je mogoče, da si tako sposobnega raziskovalnega novinarja mainstream mediji podajajo po principu: Ti ga imej, jaz ga nočem … Ker je do sedaj delal izključno z zgoraj omenjenimi mainstream mediji, ima že sedaj svoj s.p., v roku nekaj mesecev pa mu bojo vsi ti mediji odpovedali sodelovanje in potem mu ne bo ostalo drugega, kot da začne izdajati svoj lastni E-časopis (za tiskano izdajo itak nima denarja), ki se bo bojda imenoval Karba novice iz Zgornjih Butal …

 • Oregon

  kak neandertalc je to. V domačem kraju, kjer po večini živijo pošteni ljudje, delajo na kmetijah in hodijo k maši, se ga orng sramujejo.

 • Oregon

  Karba, imej tolk jajc, pa napiši članek o tem kako helikopter SV vojski pijance iz SD-ja s Kredarice.

  • Goran Hvala

   Ja no…sej si povedal zdej ti….sam se potrdil kar smo tid sami vidli par let nazaj….pac pravim vedno da so vsi isti…sam eni znajo folk mal bolje nategovat..;-)…sam eni se kar verjamejo…

 • Goran Hvala

  Nic zlagano…kolega v vojski povedal cist isto…zakaj bi lagal….pa se sdsovc je za povrhu…

 • antimur

  Tega navzgavžnega Karbo bi bilo potrebno s kakšno pohorsko bukvijo lopniti po svinjskem gobcu, prav tako hedinkepiranega Stepišnika iz Večera, tudi puklasti Miha, stari oče Mladininega urednika Repovža je bil deformiran in nakaza, pa ga to ni ustavilo, da ne bi zganjal terorja in najhujše zločine po Pohorju (v času WWII).

 • milanček

  a ni ta idiot na zaprtem odd psihiatrije Polje? resnično, on ni za drugam!

 • Tihomir Mohor

  Sd se pa z helikopterji vozi po gorah.