[FOTO] Aleš Primc ima svojo stranko – preverite, katerim članom najbolj zaupa!

(Foto: Robert Fojkar Komac)

Aleš Primc je prvi predsednik nove stranke Glas za otroke in družine, ki se bo zavzemala za najbolj ranljive predstavnike slovenske družbe. Gre za stranko, ki Sloveniji prinaša nov zagon in optimizem oz. kot pravi njen predsednik: “Štirikrat več za Slovenijo – več spoštovanja mam in očetov, več otrok, višje plače in višje pokojnine. Naša stranka je daleč najbolj usmerjena v prihodnost, ker je za otroke. Pripravljamo se na zmago. Naša zmaga na volitvah bo zmaga za Slovenijo po volitvah.”

Na najlepši dan vseh staršev, materinski in očetovski dan, se je rodila nova stranka – Glas za otroke in družine. “Vsi upamo, da je stranka, ki jo bomo danes ustanovili, priložnost za boljšo in lepšo prihodnost,” je v uvodnih besedah povedala Majda Ganzitti. Uvodna slovesnost se je začela z molitvijo za naše družine in voditelje ter podelitvijo bele vrtnice, najvišjega priznanja za prizadevanje za človekove pravice v Sloveniji. Belo vrtnico je dobila Angelca Likovič, ker se je javno zavzela za vse nerojene otroke in pomoč vsem nosečnicam ter dostojanstveno prenesla vse krivice in nasprotovanja, ki ga je bila deležna s strani srditih levičarjev in LGBT-lobijev. “Vedela sem, da imam podpornike, ampak da jih imam toliko, si pa nisem mislila. Hvala vam,” je Likovičeva povedala s solzami sreče in poguma v očeh. “Biti danes v tej zatohli Sloveniji kristjan ni lahko, ampak biti kristjan je pa velik dar in veselje in ob tem nas vedno spremljajo besede Jezusa, ki je dejal: ‘Blagor vam, ki vas bodo zaradi mene zasmehovali, kajti plačilo je v nebesih’, in to nas vodi pokončno naprej.”

(Foto: Twitter/@GlasZaOtroke)

Okrepitev je bila nujna
Spregovoril je tudi predsednik Družinske pobude Tomaž Merše, ki je opomnil, da mineva 20 let od prve akcije ljudi, ki so ustanovili Družinsko pobudo. “Saj že imamo stranke, ki podpirajo družine, zagovarjajo očete in matere. Ja, imamo jih. Iz različnih razlogov pa vidimo, da je zaupanje volivcev upadlo, da ne nagovarjajo dovolj ljudi v Sloveniji, zato je postalo nujno, da dobimo na tej strani okrepitev. Pogum za to zahtevno nalogo je zbrala ekipa, ki se je kalila in izkazala z neskončno urami prostovoljnega dela za pravice otrok, mater in očetov. To je dokaz, da jim lahko zaupamo, saj so nesebično delali že do sedaj.” Zgodba stranke Glas za otroke in družine se je namreč začela že leta 2009.

(Foto: Twitter/@GlasZaOtroke)

V delovnem predsedstvu Zevnikova, Likovičeva in Donko
Temelj prizadevanj stranke Glas za otroke in družine je sveta družina in prizadevanje za življenje. V delovno predsedstvo so bili izvoljeni predsednica Metka Zevnik, člana pa Angelca Likovič in Franci Donko, ki so takoj po izvolitvi prevzeli vodenje kongresa. Stranka je sicer začela odlično in zelo ubrano, saj so vse, o čemerkoli so glasovali, sprejeli soglasno, točno opoldne pa je bilo sprejeto: “Ustanovi se stranka Glas za otroke in družine.” Čeprav je bilo sprva mišljeno, da bo skrajšano Glas, so dokončno sprejeli, da bo Glas za otroke in družine, za katere se že od začetka borijo.

 “Statut ima strukturo, kot je značilna za vse velike stranke, z miselnostjo, da gremo v zmago s to stranko, zato smo jo zasnovali kot močno razvejano strukturo, da bo deležna podpore v celi Sloveniji, kjer čutijo za mame, očete in predvsem otroke.”

S 100-odstotno podporo je bil za prvega predsednika stranke Glas za otroke in družine izvoljen Aleš Primc, kar je polna dvorana prisotnih članov pospremila z bučnim aplavzom. Primc je pač brez konkurence, vsaj ko je govora o novoustanovljeni politični stranki. Predsednik volilne komisije Andrej Likovič je namreč razglasil, da je za podpredsednico glasovalo 121 ljudi, predsednik stranke Aleš Primc pa je dobil vse glasove prisotnih članov. “Mi si upamo biti pogumni za vnuke, družine, za svobodo, vero in ljubezen. Glas za otroke daje krila in formulo za uspeh, in to je najboljša investicija za prihodnost. Moj glas bo še posebej glasen. Smo most med preteklostjo in prihodnostjo, smo spomin in korenine naroda. Prihaja naš čas. V brezsrčne predpise bomo vnesli ljubezen do otrok, osiroteli vnuki bodo lahko spet pri svojih dedkih in babicah, in njihova življenja ne bodo več dnevi strtih src. Prišel je čas, da rečemo na glas ne protidružinski politiki tistih, ki zase pravijo, da so socialni,” je bila glasna Metka Zevnik.

Aleš Primc je postal predsednik stranke Glas za otroke in družine, podpredsednica Metka Zevnik, za predsednika sveta pa so izvolili Janeza Cerkovnika.

(Foto: Robert Fojkar Komac)

Aleš Primc je ob izvolitvi povedal: “Ponosni smo, da smo ulica, mi izhajamo iz ljudi. Ko smo se 7 let trudili prepričati oblast, da jo sreča zdrava pamet, žal nismo bili uspešni kljub trem referendumskim zmagam. Odločili smo se, da bo šla ulica do parlamenta. Trdno upam, da bomo imeli odločilno besedo pri tem, kako bomo v Sloveniji v naslednjih letih živeli. Naš program za volitve bo zelo kratek – štirikrat več. Več spoštovanja do mam in očetov, več otrok, višje plače in višje pokojnine.” In bil jasen: “Rešitev je samo ena: več otrok!”

Besedi mama in oče bodo vrnili v uradne dokumente
Prvi predsednik stranke Glas za otroke in družine Aleš Primc se je podpisal pod program stranke, v katerem poudarjajo, da je treba v Slovenijo vrniti spoštovanje življenja, materinstva in očetovstva, slovenske kulture, dela, nedeljskega počitka in krščanstva. Ključne točke programa stranke so, da obstajata ženski in moški spol, mama in oče sta naravni prostor rojstva otroka. Poseganje po življenju nerojenih otrok, bolnih in ostarelih je nesprejemljivo, slovenski zdravstveni in pokojninski sistem ter slovenska kultura pa lahko preživijo samo ob bistveno večji rodnosti, kot jo imamo danes. Obljubljajo, da bodo besedi mama in oče ponovno uvedli v upravne, zdravstvene, šolske in druge obrazce ter dokumentacijo ter prekinili “tradicijo” izrojene levice, ki besedi mama in oče izrinja iz uradnega poslovalnega jezika. “Zagotoviti je potrebno spoštovanje enakopravnosti, vendar hkrati tudi različnosti in spoštovanja moškega in ženskega spola na vseh ravneh: s spodbujanjem spoštovanja (gentelmenstva) do žensk med fanti od vrtca naprej, s spodbujanjem spoštovanja deklet do fantov od vrtca naprej, z ohranitvijo moških in ženskih stranišč v javnih objektih ter ločenim nastopanjem moških in žensk v športnih disciplinah,” so prepričani.

 “Varnost je pomembna in ni samoumevna, zato predlagamo ponovno uvedbo obveznega samoobrambnega usposabljanja za fante.”

Mislili tudi na (oguljufane) delavce
V stranki Glas za otroke in družine se zavzemajo tudi za to, da morajo delavci za svoje delo dobiti pošteno plačilo (vključno s plačanimi prispevki), ki zadostuje najmanj za dostojno življenje. Nujno pa je, da se v gospodarstvu, poklicnem in visokem šolstvu zagotovijo razmere, da se bodo mladi lahko zaposlili v Sloveniji in jim ne bo treba s trebuhom za kruhom. Ustvariti je potrebno pogoje za uspešno gospodarstvo, saj je to najboljša sociala. Seveda pa se zavedajo, da nam nič ne pomaga, če smo pridni, delavni in ustvarjalni, če nam eni lahko neovirano kradejo. “Zato potrebujemo pravično pravosodje,” so zapisali v program. Predvsem pa “prenehajmo z negativizmom ter iščimo dobro in lepo v nas in okoli nas”.

V stranki Glas za otroke in družine se zavzemajo tudi za kmete, saj so prepričani, da morata kmetijstvo in podeželje “postati bistveni sestavni del državne pozornosti, ne pa odmaknjena na obrobje”.

Starim staršem mora družba priznati izjemen pomen
Seveda pa se v programu, ki ga je predstavil dr. Janez Cerkovnik, dotikajo tudi starih staršev, za kar so se močno aktivirali že v času, ko so bili Gibanje za otroke in družine. “Starim staršem in upokojencem mora družba priznati njihov izjemen pomen ter jim omogočiti ustvarjalno življenje in varno starost.”

(Foto: Robert Fojkar Komac)

Preverite, kaj želijo vpisati v Ustavo
Zakonska zveza je izključno skupnost enega moža in ene žene, zato se v stranki zavzemajo, da je treba to dejstvo vpisati v slovensko ustavo, enako kot prepoved trgovine z materinstvom. “Zvestoba v odnosih naj bo spoštovana vrednota v družini in na vseh ravneh družbenega življenja,” pravijo ter dodajajo, da sta mama in oče najbolj odgovorna za svoje otroke, “zato morajo imeti pravico, da otroke vzgajajo v skladu z lastno vestjo in verskim prepričanjem, ne da bi bili zaradi tega diskriminirani v šolskih, zdravstvenih in drugih ustanovah. Ta pravica mora biti dejansko uresničena in ne tako kot doslej zgolj zapisana črka v ustavi oz. v mednarodnih deklaracijah o otrokovih pravicah. Slovenci lahko zagotovimo socialno državo, vzdržnost pokojninskega sistema in narodno preživetje samo, če bomo dovolj odprti za rojstvo svojih otrok. Zato vabimo k odprtosti za rojstvo tretjega in nadaljnjih otrok v družini. Kot družba in država moramo tem družinam zagotoviti, da bodo deležne ustreznih materialnih pogojev. Če se v slovenskih družinah v naslednjih dvajsetih letih ne bo letno rodilo vsaj 27.000 otrok in bistveno dvignilo povprečje otrok na družino s sedanjega povprečja 1,5 na vsaj 3 otroke, slovenski jezik, narod in kultura nimajo možnosti preživetja. Zato naj se spremeni tudi odnos države do družin.”

 “Zakonskim parom, ki ne morejo imeti otrok, je treba poleg starih staršev za njihove vnuke zagotoviti prednostno pravico pri posvojitvah otrok. Podpiramo naravne vezi v razširjeni družini, še posebej starih staršev v primerih, ko vnuki izgubijo starše, v obliki posvojitev ali skrbništva.”

(Foto: Robert Fojkar Komac)

Slovenijo in Slovence postavljajo na prvo mesto
V stranki Glas za otroke in družine se zavedajo, da ljudje izhajamo iz družine, da so otroci, mame in očetje ter stari starši temelj naroda in države, da smo iz spoštovanja do naših prednikov dolžni negovati in ohranjati zvestobo jeziku, veri in kulturi, da so temelji sožitja med ljudmi “deset Božjih zapovedi”, medsebojno spoštovanje, odpuščanje, sočutje in usmiljenje ter da so veselje, optimizem in dobra volja naš najboljši odnos do življenja in sveta. Zato je osnovno poslanstvo stranke Glas odgovornost za naše otroke, mlade, družine, ostarele, narod, kulturo in državo Slovenijo.

 “Mladi so naša prihodnost, zato naj ima vsaka državljanka in državljan svoj volilni glas. Starši otroka oz. mladostnika do 14. leta starosti naj v njegovem imenu oddajo volilni glas. Od dopolnjenega 14. leta do pridobitve volilne pravice pa naj volilni glas oddajo starši mladostnika ob njegovi prisotnosti.”

(Foto: Robert Fojkar Komac)

Krščanske vrednote so prava pot
“Največja nevarnost družbene in politične moči ter oblasti je, da ljudje, ki opravljajo funkcije, mislijo, da so bogovi in lahko delajo, kar hočejo. Bog je en sam,” so jasni ter dodajajo, da ima krščanstvo izjemen pomen za slovenski narod in kulturo. “Krščanske vrednote – ljubezen, spoštovanje in dostojanstvo vsakega človeka ter iz tega izhajajoče človekove pravice so prava pot za dosego mirnega družbenega sožitja v Sloveniji in v Evropi.”

Proti splavu, evtanaziji in samomoru s pomočjo
V stranki Glas za otroke in družine se zavzemajo tudi za nerojene otroke, zato si želijo, da bi bila Slovenija “država veselja do življenja, v kateri bo uveljavljena pravica do življenja vsakega nerojenega otroka. Splav povzroča žrtve. Postopek splava vedno odvzame življenje nerojenim otrokom ter hudo rani in prizadene njihove mame in očete, brate in sestre, stare mame in stare očete, zdravstvene delavce. Zavzemamo se, da se sporen izraz ‘zarodek’ oz. ‘plod’ nadomesti z besedo: ‘nerojeni otrok’. Zavračamo ambulantni ‘abortivni mobing’ nad nosečnicami. Uvede naj se svetovanje materam o različnih vrstah pomoči države ob rojstvu otroka.” Prav tako zavračajo evtanazijo in samomor s pomočjo.

Zasedanje ustanovnega kongresa se je začelo s podelitvijo nagrade bela vrtnica Angelci Likovič. V obrazložitvi je bilo izpostavljeno nagrajenkino prizadevanje za otroke in družine. “V novo stranko so vstopili tisti, ki si želijo lepši jutri za naše otroke in naše družine,” je dejala Angelca Likovič (foto: Robert Fojkar Komac).

Za obsodbo vseh zločincev in prepoved totalitarnih simbolov
Prepričani so tudi, da pogreb in umor nista politična, temveč civilizacijska tema, zato se zavzemajo, da je treba v Sloveniji “dostojno pokopati vse mrtve in obsoditi vse zločince, ne glede na čas zločina. V Sloveniji se moramo vsi zavedati, da se noben zločin, tudi zločini iz politično-ideološke zaslepljenosti ali po politično-ideoloških ukazih, ne izplača in nikoli ne zastara. To je treba narediti zaradi naše prihodnosti in da se državljanska vojna v Sloveniji ne bi nikdar več ponovila. Zavzemamo se za uresničenje ustavne odločbe, ki prepoveduje poveličevanje totalitarnih simbolov (poimenovanje krajev, ulic, spomenikov, šol itd.). Kristjanom in drugim verujočim državljanom se mora država opravičiti za vse medvojno in povojno nasilje, poniževanje, trpljenje in diskriminacijo v šolah in delovnih mestih ter na drugih področjih družbenega življenja.”

 “Vdor arabizacije in šeriatizacije v Slovenijo in Evropo pomeni kulturno, civilizacijsko in varnostno grožnjo. Dolžni smo zavarovati civilizacijski položaj žensk in otrok v Evropi ter zagotoviti njihovo varnost.”

Vladi rdeč karton
Franci Donko pa je opomnil, da si politika, ki jo trenutno vodi vlada, zasluži rdeč karton. “Ta rdeč karton je hkrati zelen karton za našo stranko, za spoštovanje očetov, mater, otrok in družin.”

Marjanca Scheicher

 • Ana Job

  Iskrene čestitke in po volitvah, vam želim čim več sedežev v parlamentu! :-)

  • Janez

   Ja tudi jaz se pridružujem čestitkam ob formiranju in ustanovitvi stranke GLAS ZA OTROKE IN DRUŽINO.Toda,pa saj sami veste da bo padalo po vas iz vseh strani.Najbolj s strani levakov,ki se vas bojijo ko hudič križa.Pazite le,da vam v stranko ne podtaknejo kakšnega “gnilega jajca”,saj veste,to je njihova “specialnost.”

  • Bljak

   Haha…ko ne gre drugače pa poizkusimo z otroci…to vedno užge! Ovce pa udri na volišča…ne me je**** kolk ne znate sami razmišljat…in kaj je tle dobrega pri tej stranki? Zato ker je “glas za otroke in družino”??? pa dej no….zresnte se…ne rabmo klovnov, teh je že dovolj! Rabmo eno stranko, ki ni ne leva, ne desna…rabmo nekoga, ki mu bo mar za ljudi Slovenije, ne za plačo in skor zastonj kosilo v parlamentu! Ampak ja…vi kar veselo…nova stranka…nove obljube…staro sranje! :)

 • Botoks

  Donko, zdaj se bo pokazalo iz kakšnega testa si.Ljudje ti verjamejo, zato moraš raztreščit to lgtb nesnago na drobne koščke.In ko boste prevzeli ministerstvo za dužino obračunati z kopačkino in martine vuk falango.Ta asocialna drhal mora kazensko odgovarjati in pristati v zaporu…

 • Nata

  Želim stranki, da bo dolgo obstala med nami ! Če bodo delali po svojem programu, in držali skupaj, se jim ni potrebno bati prav nikogar.
  Tukaj razna ” prijateljstva ” ne preidejo v poštev. Samo načela naj veljajo.
  S R E Č N O Glas za otroke in družino !!

  • karlina

   TOČNO+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • luckyss

  Še nekdo, ki bo pobral volivce SDSa ;)

  • Zakaj si zaskrbljen ?

  • Olga

   Ste iz NSI, ki so ji vsi krivi za neuspehe? Vsak nova stranka je bogastvo in za sposobne, kar SDS je, ni ovira, je le spodbuda! Več ljudi bo na desnici, bolje bo! Neopredeljeni se bodo laže opredelili!

  • macon

   Eksplicitno krščansko izrekanje bo pobralo glasove NSI. SDS bo v redu, če je ni omajala DL z desnim ekonomskim programom, je tudi novi krščanarji ne bodo.

  • garfi

   luckyss

  • Anton

   pač mokre sanje levakov, sanje so dovoljene

   https://www.youtube.com/watch?v=3IAOJn4l1Ls

   sarkazem press

 • Iskrene čestitke naši najmlajši GOD na Desnici !

  Mir in vse dobro !

 • Yolbe

  Ampak eni majo pa res preveč cajta….

  • ne poznaš Šifrerjeve, da “za prijatelja, si je treba čas uzet……. ”
   In če za prijatelja, koliko šele si je treba vzeti časa za svojo domovino, ki je ena in edina
   – v dobrem in slabem.
   SKUPAJ SMO MOČNEJŠI !

   • garfi

    to so provokatorji

   • karlina

    TOČNO+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • garfi

   Yolbe

 • macon

  Lepo, da bodo režimskim “žlahtnim desničarjem” NSI vzeli del krščanskih glasov, da ti ne bodo več prišli v parlament. Hkrati ne vem, kaj je njihov ekonomski program razen načelnega izrekanja in zavzemanja.

  Vsi, tudi komunajzarji, govorijo, da jim je do napredka in blagostanja vseh in vsakogar, ampak komunajzarji samo zlorabljajo besede in jezik, ker jim gre izključno za njihovo oblast in zajedanje.

  • garfi

   zlorabijo čisto vse

 • baubau

  Vse dobro!

 • garfi

  upam, da mu ravnateljica ne bo delila ukorov kot Janši
  logotip nekoliko nezanimiv

 • Al Bundy

  ZA VSE STRANKE SE GLASUJE SAMO ZA SDS SE PA ŽIVI!

  • garfi

   ZA LEVIČARJE SE NE GLASUJE

   • Srečni Luka

    Tako je!

    • AboutTown

     Tako je! wwweeeee wweee… ne, kurac usran. JAZ GLASUJEM ZA LEVIČARJE. PA ŠE VELIKO DRUGIH. SPRIJAZNI SE S TEM.

   • Janez

    Za levičarje živijo le še mrtvaki

   • AboutTown

    Se.

 • rrrrr

  Gospod Primc, iskrene čestitke za ustanovitev prve krščansko-socialne stranke po vnovični okupacioji Slovenije 9. maja 1945.
  Ampak, roko na srce, o gospe Likovič pa si vseeno vzemite malo več časa za premislek. Nočem biti nespoštljiv, pa vendar, saj vaša stranka ni Gostilna, ki išče šefa?

 • Borut Stari

  Volilni slogan in program“Štirikrat več za Slovenijo – več spoštovanja mam in očetov, več otrok, višje plače in višje pokojnine. Naša stranka je daleč najbolj usmerjena v prihodnost, ker je za otroke. Pripravljamo se na zmago. Naša zmaga na volitvah, bo zmaga za Slovenijo po volitvah.” Program brez besed od kod za teh 4 x več,denar, Lepe sanje moje stanovanje bi rekel temu Ogenj gori raženj se vrti, vendar zajca ni.No to je le redčenje bloka desnice in je v prid bloka levice. Zmedenost volivcev bo še večja.

 • b323130

  Jaz bom volil Primca ali pa Kanglerja, razen če se čudežno pojavi kakšen boljši kandidat oz boljša stranka.

  • Članarino si že poravnal ?

   • b323130

    Ne, samo glas bom oddal za njih. Nisem član nobene stranke.

 • TOML

  Primc ti si AS!
  To rabimo Slovenci!
  SDS gospodarstvo in ekonomija + Primc za ljudi in Slovenijo.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Janez

   Podpišem.

   • Franc Šink

    Jaz tudi.

 • Prle

  Na sliki vidim samo penzioniste, mladih Primc ne zanima, pa še Ivanove balone si je sposodil. Slaba karma. Edina mladenka,ki je v prvi vrsti je pa brez spodnjih hlačk. Sem dal povečati sliko in res se ne vidi sp. hlačk.
  Da niso slučajno v Primčevem žepu?

  • komar marko

   Do kedaj boste dežurali na PEPI centrali? LE ZAKAJ STE VSI TAKO BLEDI?

   • Prle

    Ker smo z Bleda.

    • von Rhein

     Zanimivo. Potem pa povej…si Blejc ali Blejčan?

     • Prle

      Oboje, pa ti?

     • von Rhein

      Ma ja.Si nek šabanovič katerega fotr je bil do penzije vodnik prve klase na Bohinjski Beli.

     • Prle

      Bohinjska Bela ni na Bledu.

     • karlina

      Ne ve, ker je iz bivše juge

    • Franc Šink

     A si blejčan ali blejc?

     • Prle

      Odvisno, kdo sprašuje.

   • Olga

    Od strahu!

    • Prle

     Teta Olga, pa ti je spet prišlo.

 • Jovo Jamnica

  Lahko bi člani špendirali precedniki za en gmešni gvant. 150€, pa bi zgledo ko človek…

  • Prle

   Nima, je ves budžet porabil, da je zapolnil stole v dvorani.

   • komar marko

    Bistvena razlika. Ti se živijo sami in se tudi sami oblačijo, za razliko od PRVERJENIH tekovin.

    • Prle

     Pomota, večina jih je na državnih jaslih.

     • komar marko

      a pišeš v prvi osebi ednine?

     • Prle

      Brez veze, bi ti razlagal, če nisi hodil v osnovno šolo v Sloveniji.

     • komar marko

      mimogrede. Jaz hranim posestni list od MARIJE TEREZIJE s katerim dokazujem istovetnost. Dvomim, da imaš te stvari tako porihtene?

     • Prle

      Do zdaj ga še nisem rabil. Kje praviš, da si ga kupil?

     • komar marko

      sem mislil, da imaš kaj na podstrehi, pa iz komentarja v komentar dosegaš večje DNO!

     • Prle

      Podstreha kot vsaka druga podstreha, krama, jebi ga. A jo ti sploh imaš?

  • von Rhein

   Po moje so tele” jeans Hose” in suknjič več vredni kot tvoj gmešni gvant za 150 eur. Okrog garderobe slo politikov bi lahko rakli marsikaj.Oglej si jih kakšni,kje in kdaj se razkazujejo. Saj poznaš tisto…Herr Ober!

   • Jovo Jamnica

    Če bi se jas sliko ko precednik nove stranke, si nebi na sebe vleko nekih cot, kere nucam pri žaganju drf doma. Samo to sn hoto poveat.

    • von Rhein

     Jaz pa tebi,da so jeans hlače vredne najmanj 150.eur.In zraven to ,da gre za kvaliteto in ne tekstil iz predelanih plastičnih flaš.

     • Prle

      A si mu ti zapenjal pas? Zanimivo, kje na stranišču?

     • von Rhein

      En rumen karton že imaš.Pazi,da ne dobiš drugega,potem si out.

     • Prle

      A je to priznanje.

     • Jovo Jamnica

      No, ceno sn si zmislo, ker tak poceni štofa na svečanostih jas nea nosim…

  • Janez

   Ti truplo zahojeno lahko oblečeš še gate iz kangarna ,svile ali pletene iz zlatih nitk,pa boš ostal tepec,oziroma cepec vse življenje.

   • Jovo Jamnica

    Jas nisn precednik dobene stranke…

  • Morala

   Obleka še ne naredi človeka, če je prazen v glavi in srcu!!

   • Jovo Jamnica

    Jas sn pač starokopitn… me pa Likovička v furtohi polek, nebi zmotla

   • resnicaboli

    dober primer je Pahor.

    • Morala

     haha..

    • Jovo Jamnica

     Anpak Pahor se je že dokazo, da mu gmešni gvant nea več pomaga

  • Franc Šink

   Da ne bo izgledal brezdomec kot ti.

   • Jovo Jamnica

    Mene nea moti, če jas zgleam vun ko klošar. Moti pa če tak vun zglea precednik stranke na svečanosti.

    • Franc Šink

     To je danes moda.Capito mona.

     • Jovo Jamnica

      Primc pa moda??? Daj nea mej fint. Jas sn s kmetof, on pa je kmetauzar

  • Ana Job

   Ali pa tebi brivca, da bi ti malo obril brado!

   • Jovo Jamnica

    Zakaj? Brada je čisto moško naravna. Poglej si Leonarda da Vinčija… in Kralja Matjaža :-)

    • Ana Job

     :-)

 • Anton

  V prvi seriji smo po odličnem poletu Semeniča še imeli upanje, potem je pa hitro prišlo spet vse na svoje mesto!

  nato je prišel trenutek skoka Jurija Tepca ups Tepeša in sanje so se razblinile

  ups sej res to je šport tema, glej ga zlomka

  sarkazem press

 • SALZ

  Upam da ne bo kot NSi levičarski kolaborant

 • Caetano

  Vidim da so izbrali logotip, ki smo ga večinsko predlagali na Novi24.

 • Vrhovni sodnik

  Veliko sreče in uspeha, sam prvo bo treba te uničit : https://www.youtube.com/watch?v=UoP2ND5n4Y0

 • karlina

  Bravooooo, čestitke, zadnji čas, da se je ustanovila PRAVA SLOVENSKA STRANKA !!!!!!!

 • upornik22

  ČAS JE DA DVIGNIMO RODNOST DRUGAČ SE SLABO PIŠE POKOJNINSKI SISTEM!!!

 • komar marko

  ta stranka bo ddobila volilce, kiniso hodili na volitve. Ta stranka ne bo pobirala glasove desnice. Ni čudno, da so strici takoj poslali ŠERIFA na VRH ANKET..

  • Franc Šink

   Sem prepričan, da bo prišla v parlament.In to ne na škodo desnice.

   • komar marko

    Sem enakega mnenja, zato pa so začeli rdečuhi s kampanijo in šerifa takoj postavili na najvišje mesto. SLUČAJ?

    • “Člouk obrača, Bog pa obrne” so rekli že stari ljudje. Vse je možno.

    • Franc Šink

     Ni !

    • karlina

     Ne razumem, katerega si mislil

   • resnicaboli

    Če misliš NSi ta ni desnica

    • Franc Šink

     Ne bo več izdaje na desni strani.

    • karlina

     Seveda ni, dokler bo njihova predsednica Luda Mila

  • karlina

   Res je , predvsem starejše , ki so babice in dedki, zaradi vsega, kar se dogaja v Sloveniji, ob odvzemu koroških dečkov in to, da v primeru smrti staršev, ne smeta posvojiti vnukov dedek in babica, kar je GROZLJIVO !!!!!

 • komar marko

  in kaj bo tožilstvo in sodstvo naredilo glede šerifa in njegove priljubljene marmelade. Je slučaj da zadeve stojijo ali so to VGRADILI v SISTEM!

 • komar marko

  Sedaj bodo provladni mediji začeli z abortusom stranke in članov. SECKALI jih bodo do onemoglosti. Bog ne daj, da je kdo ukradel pašteto ali pa ni plačal alimentov!

 • SloBoySMC

  Jest dvomim da lahko katoliki dovolj otrok ustvarijo ker preveč poveličujejo samskost in so tud drgač večinoma kr dost aseksualni. XD

  Mi je pa to da nagovarjajo ženske k feminilnosti po svoje všeč. Mogoče bo mal koristno ker znajo bit levičarke prov nemogoče. XD Vladal bomo pa itak liberalci naprej.

  • garfi

   liberalci sodite v zapor in norišnice
   liberalno ste pokradli za 100 MILIJARD

   • SloBoySMC

    Jest kot pristaš Cerarja sem prepričan da ni on nič ukradu. Liberalna elita je danes zbrana v Sloveniji okoli univerz in profesorjev ki tam predavajo.

    • Tudi Janša ni nič ukradu pa mu uprizarjate kazenske afere že skoraj 30 let in ga trpate v zapor …. SRAM VAS BODI !

     • SloBoySMC

      Proti Janši ni bilo političnega procesa sam ne zadost direktnih dokazov. Riedl je bil pravnomočno obsojen. Čeprav jaz kot liberalec dopuščam da vi verjamete da je bil Janša nedolžen.

     • Torej se imaš za persono, ki je nad Ustavnim sodiščem Slovenije ?
      Braavo !

     • SloBoySMC

      Ustavo sodišče je razsodilo da dokazi niso dovolj trdni in dalo zadevo nazaj v razsojanje kot vem. Pol je pa zastarala.

     • bolimeđoko

      Vse veš in se delaš loleka, kajne?
      Po tem ste rdečkarji poznani, ja.

     • SloBoySMC

      XD XD

     • komar marko

      ali si res tako UBOGI in nerazgledan. Boga PEPI centrala kaj mora vse prenašati!

     • komar marko

      Ne piši laži in norosti. Proti JJ je bil politični proces in maščevanje ker jim je speljal POSEL!

     • SloBoySMC

      Nobenga političnega procesa ni bilo niti jih ni danes v liberalni Sloveniji.

     • komar marko

      ha, ha, ha in tvoj liberalec je podpisal PISMO o nAMERI! In sredin KOLUMNIST ki je tudi liberalec je JJ sesuval z vsakim člankom in v STUDIJU CITY.

     • SloBoySMC

      SMC je postopala čisto ok v zadevi. Janši ni lih za zaupat.

     • komar marko

      a v tadevi STALNE pripravljenosti. A v zadevi ponarejenih diplom, ki jo je VIDNI član SMC priznal bivši premerki. A zato tako zagovarjaš LIBERALCE. Laž, kraja, prepisovanje produciranje afer in montiranih procesov. A zato ste LIBERALCI?

     • SloBoySMC

      Cerar ma etične standarde dost višje od Janše.

     • komar marko

      no vidim, da imaš težave na podstrehi. Mimogrede. Cmerko ni JJ do gležnjev glede poštenja, sposobnosti in moralnih načel!

     • SloBoySMC

      Pa ja de

     • bolimeđoko

      Samo jih ne doseže….. hmmmm, kakšna škoda…… mu bomo kupili novo lojtro .

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • garfi

     poznam enega – mbramorja

   • Franc Šink

    Če ne ne malo več.

 • Franc Šink

  Ta nova stranka ima dober program.Samo kako to uresničiti to v še vedno komunistični Sloveniji.

  • von Rhein

   Z močno podporo SLOVENCEV.

   • karlina

    TOČNOOOOOOO, ampak pravih-domoljubnih in vernih, ki so nam še kako zelo mar druzinske vrednote in krščanstvo, kot je bilo vsaj še nekaj let pred 2. svetovno vojno, dokler niso prišli rdeči

  • komar marko

   jap, VSI POŠTENI na volitve, nato sprememba volilnega sistema in izvesti LUSTRCIJO. Dovolj jer pokradenega in uničenega ter sodb v skladu s polovanjem in običaji hlapcev!

 • komar marko

  ZANIMIVO KAKO mesečniki ORGANIZIRAJO volilni KONGRES. . nAJPREJ SE NA KONGRSEU STEPEJO, KER UGOTOVIJO potvarjanje, Nnto organizirajo dopisni kongres, da ima VODSTVO vse v svojih rokah. Ja le kje so pridobivali izkušnje. V vENEZUELI ?

  • karlina

   ITAK

 • Morala

  Naj vam bo sreča in uspeh naklonjen! Bo zanimiva predvolilna kampanja in prav je tako!

 • Duhec

  Še ena stranka, ki jo je povozil čas. Za več stoletij…

  • komar marko

   in zakaj si proti demokraciji, mesečniki so ti pa prijetni, pa so 100 krat bolj ubrisani in zgrešeno delovanje in razmišljanje.

   • To je samo zato, da nekaj reglja……. saj bere je ne nihče več.

    • komar marko

     jVčasih je bila bolj korektna, ne vem zakaj je spremenila mišlenje.

     • Denar je sveta vladar .

     • Duhec

      Na to sm že odgovorila.

     • komar marko

      sem pozabil kaj. Me pa presenečaš, pa te imam za demokratko.

     • Duhec

      Če ne spoštujem ljudi, ki podpirajo neko stranko in politično opcijo, v tem primeru desnico, jih posledično ne podpiram in neb nikoli volila. Zakaj pa jih ne je pa znano.

     • komar marko

      sorči, jaz ne spoštujem rdečuhov,kjer veliko stvari poznam. Pa zato nimam nič proti, če nekdo na levi ustanovi stranke. Nimam nič proti mesečnikom, me pa ČUDI od kje podpora in da imamp še vedno tako ubrisane. Do tega pojava pa se nisi nikoli opredelila!

     • Duhec

      Nimam nič proti, da ustanovijo 100 novih strank. Volila, hvalila jih pa ne bom. Desni so še večji primitivci od levih. Ni rešitve… s temu, takimi je ni. Še 10, 20, 30 let da se vse prečisti, zamenja, spremeni. Dokler so, ne bo šlo.

     • komar marko

      hja o tem bi diskutiral. Imam znance na obeh straneh. Na obeh so dobri in slabi. Imam prijatelja, ki ga cenim kot človeka, politično je pa ubrisan in voli šerifa, čeprav mu je vse jasno- Glede stoke je MOŽ na mestu. Imam drugega znanca, ki je član desne stranke in v vseh pogledih PODN. Lahko ti napišem za dva ravno obratnih stališč!

     • macon

      Desni primitivci niso pokradli desetin milijard kot levi zate manjši primitivci. Po žensko se obračaš po videzu, ne po vsebini, zato pa dobijo lopovski lažnivi pokvarjenci vaše ženske glasove.

      Stari Grki so imeli prav, ko so verjeli, da je demokracija samo za odrasle moške svobodnjake, v našem primeru bi to bili davkoplačevalci.

   • karlina

    mesečniki bi nas radi peljali na poti Venezuele

  • garfi

   kaj tako smrdi duhec

   • Nekaj ji je ušlo …… :)

   • Franc Šink

    Za takega duha so primerne volčje češnje.

    • garfi

     namočene v šmarnico

  • Morala

   Duhec sama ustvari stranko :)

  • macon

   Družinskih vrednot ni povozil čas, ker dokazano delujejo tako danes kot pred stoletji.

   Levičarske blodnje lažnega humanizma, kvazi emancipiranosti, razvajenosti in permisije pa dokazano uničujejo zahodnega človeka in nas spreminjajo v družbe nevrotičnih revčkov.

   • indijanka

    Lep komentar.

   • karlina

    Točno, hvala za te besede

  • tohuvabohu

   Ali ti ni nič nerodno srati v javnosti? Skidaj se nekam na samo, pa tam serji, kolikor te je volja.

 • Ps 127
  “Če Gospod ne zida hiše,
  se zaman trudijo njeni zidarji;…………… ”

  SREČNO !

 • Slovenija moja dežela

  Da bi le prišli v parlament in pregnali rdečke. Vse navedeno in napisano je pogoj za normalno Slovenijo

  • karlina

   MOJ VELIK PODPIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • garfi

  iz komunajzarjev in levuharjev naredimo begunce
  bežijo naj iz parlamenta in korit v zapore
  liberalci sodijo v norišnice skupaj s progresivci

 • Antonius

  Vprašanje nista Zevnikova in Primc, ostali, ki se drenjajo v upravnih organih stranke so vredni pozornega spremljanja.
  Podtaknenci vsaj v Sloveniji ne bi smeli biti nobeno presenečenje.
  Bela vrtnica vleče svoja leta že od leta 1933. Ob rojstvu je zadišala po nacističnem človekoljubju in hvaležnostih, danes pa bela vrtnica, ki ne more leteti kot beli golob, vse preveč zatohlo zaudarja po prenarejenem človekoljubju tistih prvakov, katerih rezultate dela po moriščih odkopavamo.

  Človek si želi, da gospa Zevnikova in Primc zmoreta toliko previdnosti in modrosti, da ne bosta na prvo zaupala vsakemu in vsem, ki se jima z “najboljšimi” željami, nepreverjen ponuja.

  SDS ima s takimi kadri kar nekaj izkušenj. Zadnja, ki ji je pregorelo poštenje, sliši na ime Vera Ban. Pokojni Pučnik se v grobu obrača zaradi nje, ker se je skliceval nanj, ko so stranko zapuščali konvertiti Brejc, Mate, Rupel in kasneje še Čuš.
  Vera Ban je sicer dobila samo diamantno značko, Angelca Likovič je dobila pa kar Belo vrtnico. Seveda je prej zaradi razočaranih ambicij opljuvala Janšo.

  Upam, srčno si želim, da bo stranka zares vredna zaupanja vseh tistih, ki jim gre resnično za boljši jutri naših otrok, družin in vseh poštenih Slovencev.

  • SloBoySMC

   Janša pač ni liberalc zato ima te težave v stranki.

   • tohuvabohu

    Če Janša ne bi bil liberalen, ti zdajle ne bi sral tukaj.

  • komar marko

   če en poznaš ljudi ne lepetaj NOROSTI. lahko samo zapišem, da ANGELCE ne poznaš.

   • Antonius

    Ker vi Likovičevo poznate, potem zagotovo poznate tudi vzrok njenih razočaranih ambicij.
    Najprej je učiteljica Likovič svojega učenca hvalila, potem je začela pa po njem lupetati.

    • komar marko

     ta ženska vedno enako govori. Mišlenja ne menja. Samo toliko!

 • AboutTown

  Bo treba najprej zelo zelo podroben program pokazati, potem pa bomo videli, kako v prihodnost usmerjena je ta stranka.

  • Duhec

   Program… čepenje v cerkvi.

   • komar marko

    imam prijateljico ki je rdečka. Začela je zahajati v cerkev, aradi osebnih težav, ki jih ima. Kar pogosto zahaja. kaj porečeš?

    • Duhec

     Njena izbira. Bolezen je pač bolezen in ne sodim. Drgač je pa v cerkvi največ hinavcev…

     • komar marko

      ni bolna. V cerkev se je zatekla zaradi hinavščine bližnjih in LOČITVE. Sedaj preboleva hinavščino, samo si tudi sama zatiska oči o LJUDEH.

     • AboutTown

      Eni se ob ločitvi zatečejo k psihiatru, eni k alkoholu, eni k bogu. Drugi so pa dovolj močni, da ne potrebujejo nič od tega.
      Plus: biti levičar ne izključuje verovanja.

     • komar marko

      jaz sem pa prepričan da je v 80% razlog ločitve kurbahanje. V tem primeru ne rabiš nič kar si naštel. Torej?

     • Duhec

      Kurbaš se, če si doma nezadovoljen….

     • komar marko

      torej ne rabim alkota, psihiaktra in tudi ne drog. Preprosto uživam! Imam prav?

     • Duhec

      Upam, da res… življenje je kratko.

     • komar marko

      no ja priznam,kak kozarček za vmes. Danes sem dva piva. Je to že preveč?

     • AboutTown

      Verjetno boš presenečen, ampak 75% ločitvenih zahtevkov je vloženih zato, ker se partnerja enostavno ne preneseta več ali pa sta se povsem oddaljila.
      Kurbanje je na nek način posledica dolgčasa v zakonu.

     • bolimeđoko

      Meni ni nikoli dolgčas, vedno si najdem koristno delo.

     • AboutTown

      Bom bolj specifičen: “dolgčas” = “pomanjkanje fuka”.
      In ja, nekateri si najdejo “delo”, da jim ni “dolgčas”…

     • Duhec

      Aseksualcem morš to narisat…

     • komar marko

      torej če te zastopim, ti nimaš dela!

     • komar marko

      statistika pritrjuje kulbuhanju, toliko za nevedneže.

     • AboutTown

      Se strinjam. Ampak osnova za to je nezadovoljstvo oz. dolgočasje v zakonu. Žal.

     • komar marko

      osnova je prilika. kaj storiš če ti pride tajnica v službo v minici in ko sede se ji vidijo čipkaste spodnjice. če si normalen…………..

     • Janez

      Eni pa se tako poročijo in si tako ustvarijo življenje,da jim ločitev sploh ni potrebna.Sam sem poročen že štirideset let

     • AboutTown

      In vse je tako, kot nekdaj, a ne, Janez?

     • karlina

      Hvala enako, dobrih 30 let in nikoli v zivljenju mi ni bilo zal za to, nikoli in nikdar !!!!

     • karlina

      A to ti misliš na Cerarja

     • SloBoySMC

      Ma koga briga ta osebna zadeva kaj je s to žensko no XD

     • komar marko

      ne mešaj se v zadeve ki se te ne tiče. Ti se ubadaj z liberalnostjo. Upam, da si si natisnil definicijo in si jo nalepil nad posteljo!

     • SloBoySMC

      LOOL

     • bolimeđoko

      Ti to najbolj veš, ker stalno čepiš v cerkvi.

     • karlina

      A bejz no, se pravi, da si ze bila v cerkvi, da lahko sodiš, a ne

    • karlina

     Nič, kaj pa če drugega, ko bo pa kaj zbolela, oz. vsi ateisti, pa prosijo-Marija pomagaj.

   • SloBoySMC

    Kr bolj na to vleče ja ;)

    • Duhec

     Ja… srednji vek.

     • SloBoySMC

      Sam nej jim bo. Smo liberalna država. Sej vladal bomo itak liberalci.

      Mi je pa to da nagovarjajo ženske k feminilnosti po svoje všeč. Mogoče bo mal koristno ker znajo bit levičarke prov nemogoče pr…. XD

     • karlina

      No, v srednji vek nas bodo kmalu peljali vaši migranti, s svojim šeriatskim zakonom, kjer zenska ni vredna nič, nič, in še enkrat nič. boš kmalu videla, verjemi-svoj srednji vek.

   • Janez

    Bedak

 • indijanka

  Čas bo pokazal ali je to stranka, ki jo v tej deželi potrebujemo. Žal pa kljub vrednotam, ki jih zagovarjam tudi sama, ne čutim ljubezni v njej. Ni mi všeč, da se je stranka pokazala kot Kordišev pol. Če bo rasla, bo rasel tudi nasprotni pol. Sama bi si želela nastanek desno sredinske stranke. Bela barva pooseblja nežnost in ne neizprosnost. Čudna odločitev res.

  • komar marko

   kordišev POL. O čemu pišeš! Tisto revše hoče živeti na drug račun in krasti. A si ti čisto OK?

   • indijanka

    Ne želim biti OK po tvojih merilih.

    • komar marko

     moja merila so poštenje in STROKA. Torej si liberalka, Kaj pa kje liberalec pa upam da veš, zapisal spodaj.Sem ti samo oponiral, kako lahko trdiš da je ta stranka nasprotna lopovom. kako lahko lopov sploh ima pravico do stranke in še podporo ima. TU JE PROBLEM!!

     • SloBoySMC

      Če je liberalka je še bolj foxy.

     • Duhec

      Pa še napiši, da si družinski človek, srečno poročen.

     • komar marko

      zaenkrat še. Žena pravkar odhaja v lajf, jaz pa za PC.

     • Duhec

      To je sodobn zakon. Tud moj je tak in nama je lepo.

 • AboutTown

  Angelca Likovič je izjavila, da morajo posiljene ženske roditi, ker bodo potem srečne. Za to je dobila »nagrado« za najbolj seksistično in sprevrženo izjavo leta 2016.

  Ta ista ženska je na ustanovni seji stranke dobila »priznanje za pokončnost v boju za človekove pravice.«

  Zdaj me pa res zanima, ali nas Primc samo trolla ali pa je res zbolel.

  • Duhec

   Ja… in to bi naj podprli, to je prava stranka?! Noro…

   • karlina

    Bomo, bomo, verjemi , da bomo , nas je kar nekaj v Sloveniji, ki zagovarjamo druzinske vrednote-moz, zena , otroci-starša, ne starš 1 in starš 2, halooooo

  • učko

   Mogoče pa je problem v tistih, ki so oznanili njeno izjavo kot seksistično in jo kot tako nagradili !!!

   • AboutTown

    “Posiljene ženske morajo roditi, da bodo srečne”
    — Angelca Likovič
    In to zate ni seksistična izjava?

    • komar marko

     a sploh veste kaj pišete in kakšna je seksistična izjava?

    • bolimeđoko

     Ali kaj šteješ, kolikokrat si že tole ponovil. ?

 • Marija

  Sem razočarana imajo podtaknjence v vodstvu. Upam da se motim.Taka oseba tukaj nebi smela biti.

  • Duhec

   Vsi so podtaknjeni….

  • bolimeđoko

   Marija zakaj sodiš, če ne poznaš vseh odtenkov . Če je nekaj narobe se bo sčasoma pokazalo.
   Kar v naprej obsojati ljudi pa ni pošteno, niti higienično ne.

 • SloBoySMC

  Temelj sožitja med ljudmi ne more biti 10 božjih zapovedi kot pravi Primc. Ta temelj so lahko samo liberalna načela: svoboda enakost bratstvo. Da so pravno enakopravni in da imamo človekove pravice. Ne verjamejo vsi v boga in tud tisti ki verjamejo majo različne poglede na njega.

  • komar marko

   liberalnost pomeni: laž, kraja, montirani procesi, sodbe po NAŠI podobi in za PARTIJO in tako naprej.

   • SloBoySMC

    o tem sva že govorila in ni tako

   • AboutTown

    Liberalnost pomeni vse kaj drugega, kot to, kar si naštel.
    Ne mešaj koncepta liberalnih (svobodnih) načel z “etiketiranjem” v slovenskem političnem prostoru.

    • komar marko

     to ti dokažem na SLO liberalcih!

     • AboutTown

      Ne da se mi. Res. Živi v svoji votlini še naprej in sanjaj bulmastife.

     • komar marko

      to si ti TRDIL. jaz trdim, da svobode ne more biti v taki obliki kot jo ti zagovarjaš!. Prav?

    • komar marko

     Pišeš o svobodnih vrednotah. To je anarhija. Ni čudno da so bulmastifi pokojni!

  • učko

   Ja, ampak ta nou papež pa pravi, da je boljš bit ne-kristjan, kot pa slab kristjan ! Ampak zanjga je dober kristjan samo tak, kakršnega si on predstavlja. Hebeš tako “naprednega” papeža !!!

   • SloBoySMC

    Ja papež more vsaj mal govort v katoliškem smislu drgač ne bi biu papež ane

   • Duhec

    Seksa mu manjka….

 • Duhec

  Mogoče pa začnejo spet s kurjenjem čarovnic…

  • bolimeđoko

   Najprej bodo zgoreli Črni Duhci.

   • Duhec

    Ja itak… me je že strah.

   • indijanka

    Lepo, da si spet tu :).

  • komar marko

   rdečkoti so kurili zadnji, da ne bo pomote!

   • Duhec

    No…. zdej bi me pa beli. Hahaha…

    • komar marko

     ja najprej je potrebno kokoško OSKUBITI ali osmoditi da je uporabna. Se motim? Ha, ha, ha

 • učko

  Primc je režimski kolaboracionist, ki ima dobro državno službo-sinekuro samo za to, ker ga še niso zribali. Niso pa ga zribali za to, ker je režimski človek. Ta bo pobral glasove na desnici in v maniri NSi-ja in SLS-a kolaboriral z režimom, al pa sploh ne bo prišel v parlament in bojo glasovi stran vrženi !!!!

  • Duhec

   Ne no… Primc je novo upanje za desnico.

   • tarantela

    Ha.

    • Duhec

     Ooo, pozdravljena.

  • SloBoySMC

   S Cerarjem se bo težko uskladil ker SMC je preveč liberalna za take povezave

 • Metal Machine

  Jah… kej si nej mislim za stranko Reset ? Samo sanje… super če bi bilo res. Bemti… ej…

 • tarantela

  A je g. Zelnik Primčeva intimna partnerica, ko se ga kar naprej drži in stiska k njemu?

  • Duhec

   Oba sta v celibatu…. po pravilih.

   • tarantela

    Aaaaa? Me mi rečt, hi,hi…

    • komar marko

     potrebnice!

     • Duhec

      Hvala bogu…. vsaj v tem primeru se lepo sliši.

     • komar marko

      če sem sam sliši ni dovolj! Torej a bo kaj ali ne bo nič!

     • Duhec

      Dons ne bo.Dela…

     • tarantela

      Kdo dela?

     • Duhec

      Moj dragi…. dons sm brez seksa.

     • tarantela

      A.

     • Duhec

      Ja. Sam a veš, da me verjetn kr prvič življenju drugi moški ne zanimajo. Res je to, da morš najt sorodno dušo…

     • tarantela

      Una dva gor na slikci sta pa videt zelo sorodni duši…

     • Duhec

      Verska fanatika…

     • tarantela

      A misliš, da takih ne prime učas…?

     • komar marko

      policajska je težka!

     • Duhec

      Lol. Moj dragi je solastnik in direktor zlo uspešnega podjetja, ki so ga predlagali za prejem gazele. S Slo nima nič.

     • komar marko

      še enkrat, policajska je težka. In ti misliš da lepo v postelji …..Joj , in imate celo volilno pravico. joj, kar zjoikal se bom!

     • tarantela

      A rabiš facoučk za solzice brisat?

     • komar marko

      ne sam kok ste še naivne!

     • tarantela

      Kaj češ, tud taki smo.

     • Duhec

      Nehi no…

     • komar marko

      a si mnu kak železni pas zaklenila. In s čim se ubada?

     • Duhec

      Ne. S tem se sploh ne ukvarjam. Rač programer, informatik.

     • bolimeđoko

      A je tvoj, ali ga imaš “na pusado” ?

     • bolimeđoko

      Oooo, ti pa si pobožna. Sigurno si že v Primčevi stranki.

     • tarantela

      Mater, to s pa pogruntu!

     • RATATA

      Še tako globoko grlo ti ne bo pomagalo, ko seti bo lasten jezik zarinil vanj.

     • Duhec

      Očitno maš izkušnje… ja sej med desnimi je ful gejev.

   • komar marko

    ha, ha, ha. A iz prve roke?

    • Duhec

     Lol. Jst se zavedam, da je zdrav in da sprošča.

 • Artur

  “Biti danes v tej zatohli Sloveniji kristjan ni lahko, ampak biti kristjan je pa velik dar in veselje in ob tem nas vedno spremljajo besede Jezusa, ki je dejal: ‘Blagor vam, ki vas bodo zaradi mene zasmehovali, kajti plačilo je v nebesih’, in to nas vodi pokončno naprej.” Ohhhhh cmizd plač…
  No jaz nisem kristjan, nenavadno torej zatohlost pripisuje nekristjanom med vrsticami povedano.Moj največji dar je, da sem to kar sem zvest samemu sebi in svojim načelom kot bi rekli Srbi ne diraj ti mene ne diram jaz tebe kakor kdo do mene tako jaz do njega nič več in nič manj . Mene pa vedno spremljajo besede in življenjski nasveti duše od človeka namreč mojega že pokojnega strica tudi ideološko-versko neopredeljenega in ni mi za to omenil nekje nekega plačila oziroma bonitete za to, če se bom držal njegovih modrih besed in nasvetov. Ehhhhh to ne zadostuje za njihova nebesa nimam njihovega dara , pa bo treba kar “gremo mi po svoje”

 • Duhec

  Primc in Zevnikova sta smešna. Likovičeva pa zanimiva…. z možem doma ziher pometa.

 • učko

  Je pa Angelca tolk zagnana, da bi po potrebi tut Primca zajahala, če bi kej pomagalo hehehe.

  • tarantela

   Je hudič, da tile gor bolj čvekajo, kot otroke delajo. Sej za otroke menda gre. Po njihovem.

   • učko

    Tile “tle gor” so iz ta hujšga, kar se tega tiče, že zdavnaj “ven in ven” !!!

    • tarantela

     Probajo pa še lahko, vsej splava ne bo.

     • učko

      Se pa lahko troštajo abortusa na volitvah !

     • tarantela

      Do takrat se pa blaženo smehljajo, kot bi se jim Marija prikazala.

     • Duhec

      Z mehkim ne bo šlo…. Primca poglej.

     • bolimeđoko

      A si ga že sprobala, ali spet kar nekaj na pamet brundaš ?

     • tarantela

      Mogoče je pa pokrita rihta?

    • Luiggi

     Kar se pa mojga tica tice ,se pa tebe nic ne tice

  • Duhec

   Prej pa v lekarno po kreme.

   • bolimeđoko

    Vidiš, vidiš, nekaj pa že obvladaš.

  • Luiggi

   Kak to da cenzor na tem portalu ne brise zaljive poste???….delo.si te brise takoj ali pa celo za stalno tako,kot so mene (komentiranje vanm je onemogoceno),pa nisem nikoli nikogar zalil!!

 • Duhec

  V tej stranki se čuti pomanjkanje seksa…. sej na Novi se tud. Preveč sovražnosti, nastrojenosti, nestrpnosti…

  • tarantela

   Veš kaj, prej povej, da misliš kej tazga zvalit iz sebe, ne da se mi je zaletelo od smeha!

   • Duhec

    Mater no, če so me izzvali s kurjenjem…

    • komar marko

     pa povej kako se kokoška naredi užitna. Jaz jo vedno prej z brenarjem opalim!

  • AboutTown

   Zato pa so vsi tako jezni in nestrpni.

   • Duhec

    Ja itak… pa zgubani.

  • učko

   Pa naj povabjo medse Adija, da jim bo zapel tisto o “Porno stranki”, jo majo lahko za himno !!!

  • komar marko

   ne sodi po sebi. Mi vsaki dan, pa če smo doma ali pa ne! PRAV!

   • tarantela

    Tako je treba!

   • Duhec

    Si že nesramn. Dons mam pavzo…. jst dam vse od sebe.

    • komar marko

     pazi na dušico.

    • tarantela

     Pust ga, ko bo mrtu in bel, bo itak trd brez haska.

     • komar marko

      ajde, sedaj mi je naročila, da ob 7 moram v bano, pol pred TV, pa da ne smem zaspati!

     • tarantela

      Pohit!

     • Duhec

      Hmm…. a že dolgo nis bil???

     • komar marko

      že celi dan ne! A ti si že bila?

     • Duhec

      Mal prej… pa še tipkala sm. Zmer tipkam v bani…

  • bolimeđoko

   Reskiraj za Oglas ! Mogoče pa ti kaj rata .

  • macon

   V tvojih zapisih se čuti pomanjkanje misli. Zakaj se sploh usajaš oziroma za kaj se zavzemaš? Tvoj prazni in plehki cinizem govori samo o tvoji praznosti in plehkosti.

   • Duhec

    Če ni spoštovanja, je pač tko…

    • macon

     Spoštovanje do koga ali česa? Žal že sto let nisi zapisala ničesar z repom in glavo.

     • Duhec

      Spoštovanja do desnice, desnih komentatorjev…

  • karlina

   te ze veš

 • sprehajalec

  Kaj dosti upanja na kakšen poseben uspeh stranka nima, po mojem mnenju. Treba je presekati to agonijo Slovenije, Cerar se že sooča z obtožbami o desničarstvu pa frakcionizmu v levem gibanju, zato bo kmalu sestopil iz počasnega kljuseta, na katerem jaha, kot nekoč Sančo Pansa v znanem romanu.

  Da se preseka sedanje stanje, je treba dati glasove Mesecu&Violeti ali pa Murgel’čevem novemu obrazu. Spirala obresti na kredite se že vrti, požrle bodo ves narodni dohodek, zato naj pač župo požre tisti, ki jo je skuhal. Slovenija brez izredno globokih rezov v svoje javne finance ne bo mogla naprej, nova delovna mesta se bodo odpirala le s plačami okoli 500 Eur, kamor pač tudi konkurenčno gospodarsko spadamo ob bok Vzhodne europe. Neprecenljivo bo gledati jurišanje sester in gasilcev pa učiteljic na Meseca&Violeto ali pa Nov obraz, zaton novega Ciprasa bo vreden ogleda. Število tistih, ki v Sloveniji živijo slabo, bo končno preseglo število tistih, ki živijo dobro. To pa je predpogoj za spremembe.

  • macon

   A si za dekrete, politične obsodbe, vrste pred trgovinami in pomanjkanje vsega? ZL debili bi vladali z dekreti in če se realnost ne bi njim pokoravala – toliko slabše za realnost. Kdo normalen bi želel, da ga zastopajo ti kreteni? Kdo normalen bi želel še eno spiralo odkritega komunajzeraja, ko se nismo znebili niti postkomunajzeraja in njegovega kriminala?

   • sprehajalec

    Vse države, ki so izšle iz komunizma, so to storile z revolucijo. Nenasilno, to je res, razen Romunije. Le v Slovenskem in Hrvaškem primeru revolucije in izhoda iz komunizma ni bilo. Temveč so komunisti naenkrat čez noč postali liberalci švedskega tipa, češ da so to zmeraj bili.

    Verjemi mi, države s 1 penzionerjem na 1,3 zaposlenega, od teh zaposlenih jih je polovica v Javnih službah, pa dober del v državnih firmah, katerim država krije izgubo, pa kjer se nova proizvodnja odpre za 500 eur plače, da potem ne dobijo delavce zanjo, pa kjer se bo kmalu vrtela spirala obresti na 40 milijard pufa, pa kjer se javnofinančni primanjklaj v 7 letih ni zmanjšal niti za en euro, pa znaša 1,2 milijarde novega pufa vsako leto, noče prevzeti nihče. Pa z Našimi pa Vstalo primorsko, pa Drnovškovimi penzionerji s po 20 let delovne dobe pa 2x višjimi penzijami kot novi penzionerji s polno delovno dobo in 400 euri.

    vse te ljudi bo “novi” imel na ulici. kdo bo poslušal o ta belih, pa župnikih pa RKC krivih za vse težave malega človeka. Naj to poslušata mesec&Violeta pa Nov obraz.

    • macon

     Vse imaš prav, ampak v glavah bolni komunisti so sposobni na nove zaplembe, zapore in totalno osiromašenje, ki bo pod ZL še hitrejše. Tukajšnji ljudje pa so tako zabiti, da niso sposobni niti povezati 1 in 1. Ostane nam torej le emigracija.

     • sprehajalec

      Sredi EU si tega ne bodo upali dovoliti. Zato takšna želja po Rusiji, katere meja pa je na njihovo nesrečo (oziroma sreči, tudi njihovi, saj Putin bi se hahljal, ko bi videl, kdo ga obožuje) daleč.

    • Igor Kavalar

     Jaz bi tud raje videl po eni strani, da so desni močna opozicija, ravno zaradi tega, kr so levičarji zasral v 20 letih oblasti bi bilo pravično da to tudi rešijo.

     Po drugi strani pa za spremembo namesto da desnica ureja finance države po levičarskih polomih, lahko naredimo isto kot so naredili oni. Zapufamo Slovenijo za 4x več, ljudem damo bonbončke, in pustimo levičarje da zmagajo na naslednjih volitvah, da nas zvlečejo iz dreka. ;=)

     K ne bodo dobil več kredita bodo prisiljeni rezat javni sektor, in nižat plače, penzije za 50%.
     Šele takrat bodo ljudje razumel poanto, zdravih financ. Škoda, k tega niso razumeli že prej, pa ne bi bilo treba trpeti celi državi.

     • sprehajalec

      Mislim, da ima zapufavanje neke meje, mislim na zunanje, notranjih žal ni. EU noče bolnika, ki se mu kronično poslabšuje stanje. Spoznali bodo, da so Umarjevi zvarki neka fiktivna kategorila. Slovenija se bo žal vrnila nazaj po lestvici standarda. Če so vzhodne države počasi rastle s standardom, je bil pa tukaj naenkrat kar Avstrijski. Sedaj bo treba nazaj na Slovaškega.

      Da bo nek sloj prebivalstva, od tega kar precejšen del vzdrževanega zelo lepo živel, ob precejšnjem delu slabo plačanih in izseljenih, pa tudi ni za pričakovati.

     • Igor Kavalar

      Itak da ima pufanje meje. K pa vem glej recimo Grčijo. Koliko pufov so jim že dal, zdejle polet morajo spet vrnit keš in če ga ne bodo majo spet problem, k so ga samo prestavil niso ga pa rešil. Mogoče jim bodo res kr odpisal dolgove. In če jim to naredijo, pol je vseen če se tud mi zapufamo. Ker če EU pošilja signale da se lahko pufaš in tega denarja nikoli ne vrneš, bi bilo fajn to izkoristit.

 • Duhec

  Razvrat na Novi zarad cerkvenih mišk…. groza.

 • učko

  Ko bojo prišli na oblast, se nam bo začela dogajati hiper produkcija malčkov oziroma “big bang baby boom”. Sam tehnologe za to pa bo očitno potrebno uvoziti po “Angelinem receptu”!

  • tarantela

   Ja, z onimi gor na sliki bo bolj malo proizvodnje. Mogoče bi pa radi luč zraven držal.

   • učko

    Ja, pol bo očitno tako kot s piščančki pod žarnico ….

 • Duhec

  Mejte Primca…. bote prej šli v pm in bojo mladi mel prihodnost.

 • Fogglof Tunnek

  Grem kozlat…pa ne zaradi šmarnice… Ko vidim slinavega Primca, in ogabne babe Zevnikovo in Likovič…pač moram iti kozlat !!!

  • Duhec

   Ooo, živjo. Dej povej jim noooo… Likovičeva in Zevnikova zgledata kokr da sta že 30 let v penziji. Za politiko mata pa dost energije. Fajn je pa za Donka, da ga vsaj na Novi ne bo.

   • tohuvabohu

    Zakaj moraš stalno srati v javnosti? Zavleci se nekam, pa serji tam!

    • karlina

     TOČNOOOOO

   • karlina

    O, bo , verjemi ,da bo , še z večjim veseljem, sicer pa, ne morem in ne morem razumeti, zakaj za vraga hodite levičarji na naš-domoljubni portal, če se ne znate normalno pogovarjati.

   • KIKI

    Poropatova v Desusu pa izgleda rosno mlada, a njee? Krsto imajo že
    pripravljeno v zaodrju DZ,. Zanjo bodo molil Karlek, Brglez, Cerar i.t.d.
    Svečan govor bo “brala” talentirana prevarantka ZL Tomička!

  • učko

   Ti, malokurčni lipe, žensk pa že ne boš žalu. Vse so še zelo lepe in seksi, da ne rečem “žuftne”!

   • Fogglof Tunnek

    Gnoj babji zacugjeni !!!… Ena kurbba je celo rekla, da ženske ki so posiljene morajo roditi in da mora biti splaf absolutno prepovedan… Gamad babji pokvarjeni !!!

    • Duhec

     Ja, ker ona ne more zanosit, da o ostalem ne pišem.

     • karlina

      O, kaj vam je stopil na zulj, kajne.

    • učko

     Posiljuješ ti s svojimi drekarizmi!

    • Luiggi

     Se dobro,da ti ne zanosis,ko te partner nateguje odzad!

   • karlina

    Hvala

 • Duhec

  Za otroke se gre… v RKC-ju pa največ pedofilije. Sam maša je pa bla…

  • karlina

   Itak, ko je govora o pedofeliji, vedno vam takrat pride prav cerkev, kajne.

 • Fogglof Tunnek

  Aleš Primc = BUTALE s cerkvenim pridihom = goveja župa!

 • Janez

  Iskrene čestitke !
  Iz srca, spoštovani,, dragi gospod Aleš Primc !
  Res smo veseli.
  Enkraten človek in osebnost ste !
  Ostanite taki !
  Hvala Vam tudi zaVaš velik trud z Odborom 2014 ! vztrajniki Janez K. Komenda, Tilka itd.

  • Duhec

   Kolk vas je še vztrajnikov??? 5, 10???

   • Janez

    Redno !
    Nad sto na shodih !
    In stoitine – po Sloveniji !
    Vsak od nas zaleže vsaj za 10 takih !
    – ljudi kot ste nergaški protislovenski pisači tu ! Ne piši mi ! L.r. Janez Komennda

    • Duhec

     Sej zdej Primc ne bo mel več časa za vaše seanse in bote zginli. Dve muhi na en mah… polom s to smešnico od stranke in zaključek vztrajnikov.

    • karlina

     TOČNO

  • AboutTown

   Mojmu kolegu je pa na kamjonu (mercedes solaš) švungrad odnesl. A bi bil prpravlen pomagat? Mislm, kot vztrajnik… dobr plača.

 • Fogglof Tunnek

  Himna je pa tista izpred sodišč: Janša! Janša! Janša! ?

  • učko

   Hebo te Jajo, da ti trdga zabije al pa mehk’ga zatlač ke nekam !

  • Luiggi

   Jebenti Tunek,kaj pocnes na tem forumu,ti spadas na Mladino,a ja,tam n e mores srat po forumu,ker se ne vidi in je skrit kot divji petelin!

 • Janez

  Pa !
  Dobro !
  A je F. Tunnek ubežnik s psihiatrije ?! Ali kdo ve ?! L.r. Janez Komenda

 • Fogglof Tunnek

  Zakaj Slovenija ne more dobit ene normalne stranke na desnici?…Zakaj sama klero-desnica in klero-fašisti?… ZAKAJ ???

  • učko

   To so samo tvoj blodnje, pejt mal psihiatru, sam pa’s, da ne bo še un znoru !!!

  • učko

   Špil-ferderber, vsi so se pobral dol zarad’ tvoj’ga drekanja !!!

  • montyamp

   Tisti , ki imenuje pridne , verujoče in poštene ljudi
   KLEROFAŠISTI ,
   ne more biti drugo kot pripadnik bankrot murglosrbske pasjejebske hunte .

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • macon

   Bo stric kučan kmalu ustanovil eno žlahtno desničarsko stranko, da bodo pokriti vsi družbeni spektri; tako, ki bo pridno kimala udbomafiji. Oziroma se bo reaktivirala SNS in Jelinčič.

 • Fogglof Tunnek

  Če kaj, pa smo naravnost odlični pri proizvodnji desničarskih bleferjef… poleg teh, ki jih imamo izgleda ni strahu, da bi jih zmanjkalo še naslednjih 30 let… Prokleta gamad desničarska !!!

  • učko

   Tumpek: Fašističko komunistički, pederistički, balkanistički kretenopitek !!!!!

   • cosmosjasnovidec

    Ciganskega kozojebca ne moreš tretirati kot normalnega,ker je vedno pod psihičnim stresom.

 • montyamp

  Janezkov stari oče se je obesil, zato mama
  Janezka pošlje k župniku in mu naroči:
  Ampak nikar mu ne povej, da se je obesil. Janezek je prišel v župnišče in rekel
  župniku:
  Gospod župnik, mama me je poslala,da pridete, ker je umrl stari ata.
  Kaj? Ali ga je gospod poklical k sebi?
  Ne! Z lasom ga je ujel.

 • montyamp

  Foggltunnčova novodobna levičarska družina izven garaže :
  Brat naskoči svojo sestro in ta mu reče:
  Ti si pa boljši v postelji kot oče.
  Brat odgovori:
  Vem, mi je že mama povedala

  • slosin

   Pred sobo, v kateri je čudežno ogledalce, ki odgovori na vprašanje , kdo je naj naj…, stojijo Casanova, Michelle Pfeiffer in Quasimodo..
   Prvi vstopi Casanova, pride ven, sledi vprašanje: kaj pravi ogledalo, a si največji =bač vseh časov? Seveda, odgovori Casanova…
   Vstopi Michelle Pfeiffer, pride ven in seveda pove, da je naj,naj baba na tem svetu…
   Vstopi Quasimodo, pride ven in seveda vprašanje: a si največji spak na tem svetu?
   Quasimodo se zamišljen praska za ušesom in vpraša: kdo za vraga je Fogglof Tunnek…?

  • Luiggi

   Zid da sinu $20 (dollarjev),naj gre v mesto in si najde eno prostitutko.Na stopnicah ga sreca mama in pobara,sine kam gres.Pove ji kaj mu je oce dovolil,mama ga pa zgrabi za roko in popelje v spalnico in tako je ostalo 20 dollarjev v druzini!

 • cosmosjasnovidec

  Kako se bo v bodoče vse skupaj izšlo in izkazalo bomo videli ali bo Primc držal te obljube,ker vedno vsi samo obljubljajo pozneje se pa marsikaj pozabi.
  Obsodbe zločincev itd. prepoved totalirnih simbolov je v redu.Hrvatje so dobili ukaz ameriškega ministra,da morajo odstraniti vse komunistične ter ustaške simbole,objekte oziroma kipe imena skratka vse drugače jim amerikanci ne bodo ustregli pri nekaterih zadevah.Kolinda Grabar kitarovič je že dala izjavo,da bodo to uredili.
  Nekoliko me pa moti glede splavov predvsem za posiljene ženske katere sigurno ne želijo otroka od posiljevalca.
  Razen tega ima vsaka ženska pravico odločati o svojem življenju,ker je tudi povsem napačna trditev,da je splav odvzem življenja nerojenega otroka.To seveda nikakor ne drži saj je tole komaj še zarodek in ne živo bitje.
  Na zadnje pa moram poudariti,da ženske gredo na splav točno zaradi tega,ker je Slovenija pod robom siromaštva in vedo,da otroka ne bodo mogle vzdrževati predvsem tiste katere so še povrh vsega brezposelne.
  Da prejemajo za otroka nevem kakšne nadomestke otroške dodatke in podobno so navadne laži katere sem preveril in poznam kar nekaj primerov kjer res dobijo otroški dodatek ampak ta v celoti gre za vrtec in od tega ne ostane nič.
  Otroku je pa potrebno tudi nekaj nuditi,ker otrok ne razume tega,da ni denarja zaradi nesposobnih vlad in tako naprej.
  Najprej je potrebno urediti take zadeve in,ko bodo,če sploh kdaj bodo se šele potem zavzemati za neke take predloge.Zavzemati se in obljubljati je eno zadevo spraviti v zagon je pa drugo zato se osebno prav tako trenutno ne strinjam z tem predlogom.Takih mladih mamic je že preveč nasedlo na take finte,ko se je za otroke marsikaj obljubljalo z hinavščino,da je Slovencev premalo sedaj so pa v prvi vrsti kamelotrajbarski muslimanski paraziti Slovenski otroci pa v pomanjkanju ali celo revščini pa nikogar ne zanima.

  • RATATA

   Imam pripombo:
   Ženska gre na spla zato, da bi se po vodi pelala. Če ne bi morala plavat.

   • cosmosjasnovidec

    Točno.hehe

  • Tanja Bor

   Glede splava se ne strinjam. Poglejte si slike splavljenih otrok in se enkrat premislite.

 • montyamp

  Ime nove stranke :

  LUSTRACIJA BANDITSKEGA POTOMSTVA

  • RATATA

   …. že mrtve starše in stare starše pa ven skopat in še enkrat …..

  • karlina

   ni slaba ideja

 • Novakec1

  Kdaj bo pa kakšna resna stranka na plano prilezla pa da se neha s tem cirkusom.

 • Iza Demos

  Ampak tole gospo v črnem pa naj postavijo malo v ozadje ( ven iz objektiva) ali pa naj ji vsaj najamejo stilistko.

 • upornik22

  USTVARIMO NOVO ERO……..NOVO GARDO GARDO KI SE BO BORILA PROTI RDEČI VRAGOM!!

  • RATATA

   Brez mene ne bo šlo!

  • SloBoySMC

   Pa sej ta rdeči niso tok močni kot vi pravte. Danes vladajo ta mordi, modri liberalci Sloveniji.

   • sprehajalec

    Zloboj, rdeči so v glavah, načinu razmišljanja delovanja, neformalnih povezavah, dogovorni ekonomiji, dilerstvu na javnem. Star srbski pregovor pravi;

    Može komunista da napusti partiju, al neče partija nikad iz komuniste. Le redkim je uspelo partiji in načinu razmišljanja ubežati ter presekati.

    kakšni modri liberalci. Je cerar sploh kdaj formalno izstopil iz partije?

    • SloBoySMC

     Kwa? :O Dej ne nakladi tok. Cerar sploh nikol ni bil član partije.

     • Prle

      Neprevidni sprehajalec je mislil na Ivana Janšo zvanega Janez.

     • sprehajalec

      Vključil sem stavek Le redkim je uspelo partiji in načinu razmišljanja ubežati ter presekati!, ki se nanaša na Ivana Janeza.

     • sprehajalec

      Ta podatek je seveda zamolčal.

     • karlina

      No, je bila pa njegova mamica, ki je dejala-ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje.

   • slosin

    …bo držalo ja, niso rdeči tako močni, temveč krvavo rdeči..

   • Novakec1

    Bi rekel Smrkci, pa tud na forumu jih je nekaj.

  • karlina

   TOČNO

 • sodnikisozločinci

  Primc je državnik za nove čase, junak boja za naravne zakone in ne ritopikarske. Ni tak kot Cerar, ki ga mora varnostnik voditi čez cesto, kot kako krastačo, da ga avto ne povozi.

  • RATATA

   Pa še srajco si je dobr v hlače zatlaču.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Mimogrede, tako pokvarjenega človeka, kot je on, ki zali nas navadne drzavljane, nato gre pa k papezu in s svojo novo punco, ki je mimogrede, zopet samo lutka, ker se blizajo nove volitve, tako je naredil tudi leta 2014, nato pa zensko nagnal, to je lahko samo človek brez čustev.

   • cosmosjasnovidec

    Kaj bo z žensko,če je pa buzerant.

   • Luiggi

    Meni se pa zdi,da je sama odsla,ko jo ni pustil pri miru odzadi!

 • Prle

  Ha,ha,Primc in kompanjoni na odru zgledajo tako, kot da so odigrali tragikomedijo. Pojejo,pa niti besedila ne znajo vsi. Skratka, živa štala.

  • bolimeđoko

   Kaj pa ti počneš tam zadaj ? Si za varnostnika ?

   • Prle

    Oster pogled imaš, ampak to nisem jaz, boli me đoko.

    • sprehajalec

     Ćelavi iz pozadine, Prle? Obezbeđenje?

     • Prle

      Jok, šetač, onaj ćelavi kupi đubre, i ti bi ,a?

     • sprehajalec

      On kupi đubre, a Prle jede govna…

     • Prle

      E pa govna ima dosta i za tebe.

     • sprehajalec

      Samo sipaj Prle…

     • Prle

      Ima za tebe i repete, zato jedi polako.

     • sprehajalec

      Aj na spavanje Prle, nemoj da sipaš više, dosta je bilo.

    • cosmosjasnovidec

     Res je,da to nisi ti,ker si pregrd.

   • cosmosjasnovidec

    Kakšen varnostnik neki?
    Navaden levaški žepar.
    Se kar sprašujem koliko denarnic je zmanjkalo tam sodelujočim,ko se je ta kradljiva lopovska spaka pomešal med njih.

 • Barbara rov

  tarantela učko in duhec tudi…tunnekoffi kloni…

 • Aron

  Se slovenski otroci strinjajo z izborom ljudi, ki naj bi jih politično predstavljali?

 • dvanajstzvezdic

  Po komentarjih sodeč izgleda, da je levičarje zajela panika. Krščanstvo je eden od stebrov slovenske zavesti in to se lahko najbolje udejanji preko družine kot osnovne celice naroda in s tem tudi države. Preko družinskih vrednot je zagotovljen obstoj naroda. Če je poštimano znotraj družine, se ni treba bat za obstoj naroda. Niti islamski fundamentalizem niti metastaze komunizma niti ne vem kakšne globalne finančne krize ne morejo uničiti narod z utrjeno krščansko zavestjo znotraj družin. Brez krščanskih vrednost narod postopoma umira na obroke. Upam da se ta nova stranka tega zaveda . želim pa ji veliko uspeha. Nekateri njeni člani so že dali dobro šolo. Ne bo lahko, ampak tako je. Pot bo težka podložena s različnimi preprekami.

  • karlina

   Ni kaj dodati, kot moj VELIK PODPIS ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
   Samo ta feministični članek si preberi, ti bo vse še kako zelo, zelo ,kristalno jasno, kaj se dogaja v Sloveniji, nekatere moti ze tudi Bozič. SRAMOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   http://www.onaplus.si/teror-tradicije-in-hiperpotrosnistva
   Mimogrede, noč čarovnic, ki je tudi prišel iz Amerike, pa jih očitno ne moti.

  • cosmosjasnovidec

   Res je.
   Spodaj sem videl paniko ciganskega levičarskega kozojebca “foglofega tumpeka” katerega ne moreš tretirati kot normalnega,ker je vedno pod psihičnim stresom sedaj se mu je pa popolnoma speljalo.

 • Luiggi

  Za otroke gre,jaz nisem levicar ampak tista punca v prvi vrsti na sliki,kaze prevec bedrce in vbbuja starst v mladih Slovecih,ki so takoj pripravljeni osemeniti jajcece in spoceti noivega Slovencka!

  • Fogglof Tunnek

   Toto bi jas tako zelo nategno, da bi tri dni na široko hodla in govorila “Peče peče, joj kako peče…je pa prijetna pekočina!!!”… hahahahahahahahahahahahaha …

  • SloBoySMC

   Sej to je ok ce hocjo vec bebic. Se morjo mal bel pokazat. Jest bi froce verjetno delal tud z desnicarko al pa Albanko al pa Bosanko.

 • Fogglof Tunnek

  Aleš Primc, Zevnik, Likovič = BUTALE s cerkvenim pridihom = goveja župa!… Ka so tote klero-fašistične oprode na zgornji fotografiji šle gnes k maši?… Naj kurbbe lažnive grejo k spovedi k farju in povejo kako so pokvarjeni ko v imenu boga-GOD in otrok izkoriščajo politiko. Križajo se in molijo pred kamero in se smešijo…stare dementne ofce pa bojo temu nasedle !!!… Verski fanatizem ne pozna meja…pa naj bo to na bližnjem fshodu, Filipinih ali fSloveniji !!!

  • Jaka Sraka

   Kak si ti luštkan. Pa fin. Gotovo izhajaš iz dobre, poštene slovenske družine, ki spoštuje drugače misleče.
   Le zakaj pa so te izključili iz ZKS?

   • Fogglof Tunnek

    Fsak komunizem je boljši od verskega fanatizma… Kapish?… Fprašaj se ka je delala tvoja katoliška inkvizicija v imenu boga.

    • Jaka Sraka

     Morda je le majčkena razlika.
     Komunistični režimi so pomorili okoli 200 milijonov ljudi v zadnjih 100 letih, ane.

     • janez cepec

      ja glede na tehnologijo, k’ jo mamo dones, pa tempo življenja u primerjavi z srednjim vekom, so jih u bistvu inkvizitorji glih an tok pospraul kot komunajzarji

 • Viktorh

  Da, da, spoštovani odgovorni urednik.
  Očitno Vam je uspelo napraviti nekaj, kar do sedaj še ni nobeni spletni strani.

  Napravili ste prostor za vse možne svinjarije.
  Podpiram svobodo misli, govora, pisanja, politične opredelitve, združevanja.
  Podpiram svobodo kritike, različnosti..

  V nobenem primeru pa ne morem razumeti, da dovoljujete najbolj prostaške, ogabne psovke, žaljivke in ponižujoče besede. A res mislite, da lahko vsakdo, vsak čas napiše kar mu pade na misel?

  Razmislite vendar in se že odločite.
  Vsi se nam že smejejo.

  • janez cepec

   a veš kuga, ti UDBOUC, tvoji cajti so minil. use za kar se prtožuješ, pizduh namarn, so stvari, ki si jih ti njega dni negiru, preganju, cinkaru in likvidiru. bod raj tih, sprau se Bogom, ker si zdej sigurn prešaltu pa kao “veruješ”, kameleon, pa počaki na kazn, ki ti sledi.

   • Jaka Sraka

    Če te prov razumem, se vidva poznata.
    Očitno sta bila tesna sodelavca pri ZKS. Kako se nejdete.

    • janez cepec

     ne bo držau, on je biu komunajzar, pa udbouc, dons je sevede taglavn demokrat, jest pa nkol nism biu, nism in ne bom u noben strank, kamo li u ZKS. se pa o takeleh pizduhih hitr izve, mau se zagovorejo, ko se ga zapijejo, de pozabjo na pizdarije, k so jih deval, pa en druzga tud cinkarjo, kva češ stara navada

  • Fogglof Tunnek

   Da, da, spoštovani odgovorni urednik. Tisti ki pravijo, da dovoljujete najbolj prostaške, ogabne psofke, žaljifke in ponižujoče besede, to sami radi počnejo. Kako se že reče “Fsak si naj pomete pred svojim pragom” !!!… Evo, njegova podpora svobode misli, govora in pisanja:

   Viktorh • en dan nazaj
   Včeraj sem napisal, danes ponavljam:

   Da, da, svinje, komunistične.
   A vas je kaj sram?
   Vem, da ne!
   A vas peče vest?
   Vem, da ne!
   In potomci teh zločincev nam vladajo še sedaj.
   Fuj!
   Ogabno!

   Še pomnite, tovariši?

   • MEFISTO

    Tumpek, smo mar že tako daleč, da se niti resnica ne sme več govoriti.

    Če je gornje napisal Viktorh, mi je žal le za svinje, ki jih je po krivici primerjal s komunisti.

 • Burek Burecki

  Ta slovenija je v kurcu. Z leve strani razni narkomani, lopovi , gay kulturniki ter komunjare z desne pa razne cerkvene ovce, fasisti in obsojeni kriminalci. Se ne cudim zakaj je tako majhna udelezba na volitvah…

  • janez cepec

   tle te pa podprem, maš prou, ja

  • SloBoySMC

   Vladamo liberalci ne pozab tega.

   • janez cepec

    glej liberalci gor, al dol, vladate za en kurac, je pa res, de j’ bolš, kot de bi preroka Žalostno Sovo gledal na prestolu

    • SloBoySMC

     Pri men ne gre sam za to da je Cerar boljši od Janše ampak da je kul imet liberalca za premierja.

     • janez cepec

      jah, on je bel liberalc po imenu, kešnih silnih liberalnih reform ni naredu, glih tok je liberalc, kot prerok kriostjan in demokrat. use za glasove naivnih ovac. več al men sta isti qrac, samo drugo pakovanje. je pa dejstvo, de je ljubljeni vodja bel škodliv za državo

     • SloBoySMC

      Zdej je težka situacija kriza in to. Sam Cerar nas pelje umirjeno skoz.

 • Jaka Sraka

  Spregledal pa si eno malenkost: komentar se je nanašal na dokazane komunistične zločine ne pa na ustanavljanje nove stranke, bimbek.

 • MEFISTO

  Viktorh ima prav.

  Vsak portal, ki kaj da nase, bi nicke moža tisočerih nickov že zdavnaj odklopil.

  Pod nicki Togglof Tunnek, Burek Burecki, SloBoySMC, janez cepec, Krtača17, Jovo Jamnica, Duhec in številnimi drugimi jemlje NOVI24TV dobro ime in ugled.

  Za pametno in premišljeno besedo na portalu sploh ni več mesta.

  Mefisto je pravočasno opozoril na to rdečo nevarnost in na agonijo portala, ki ga še čaka.

  • SloBoySMC

   Stari ti si čist zmešan no, Viktorh mi pa tud deluje tečen. XD Rad bi prikazu da sem jest isti človek kot Tunek in vsi ostali. Pa zakaj te mot imet liberalca na forumih? A je tok hudo to?

   • janez cepec

    Mefisto ma paranojo pred Petroucem, isti je, k njegov prerok, k ma manijo pred Kučkotom

    • SloBoySMC

     Petrovc :D Rad bi ga enkrat vidu tega človeka :D

     • janez cepec

      mogoče j’ pa sam u Mefistovi fantaziji?

     • SloBoySMC

      Ja jest sem že v njegovi fantaziji ratal neki drugega to vem

  • janez cepec

   dobr, de mamo tebe, ki te je ena sama modrost, ki nas s pametno in premišljeno besedo razsvetljuješ in nam prinašaš v naš dom misli vašega dobrega pastirja in preroka. kva b’ mi brez tebe?

  • Jaka Sraka

   Sicer pa….saj oba veva, da s temi, omejenimi fanti, ni vredno debatirati.

   • janez cepec

    ja lih za skup sta, bo držau, oba enak prfuknena

 • SloBoySMC

  Slovenija je demokratična in liberalna republika zato je normalno da dobivamo različne nove stranke. Ste pa mal preveč obremenjeni s komunisti tuki. Naš premier nikol ni bil član partije. Res je tud meni se včasih zdi da je neki na tem da določeni starejši kadri ko so najbrž kej povezani še s partijo tud in to da zasedajo preveč mest in predolgo ne pustijo mladih na te položaje. Sam mislim da se tud SMC tega zaveda.

  • janez cepec

   jah, sej majo u SDS tud en, ‘k bi reku, de spada že u precej star kader, pa s komunajzarji j’ tud biu povezan, če ni še skoz, pa še predsednik stranke je. sam njegove ovčke se tega ne zavedajo, pa ga še kr prenašajo

   • SloBoySMC

    Ja več jih je po mojem blo članov partije kot v SMC sigurn

    • janez cepec

     to pa garant, sej lepo ni, greh pa trud ne, pravjo. sej mene neč ne mot, sam k so tok pozablivi, de se tega ne spounejo več, pa glih jim ne verjamem čist, de so dons uhka ratal taki verniki, bi djau, de skor ortodoksni kristjani, sploh pa en let pred volitvam. takim smo djal učas hinavci

     • SloBoySMC

      To je tud tist ja če bi se mal bolj spomnil bi pa videl da jih je dost takih kot prav pesem Računajte na nas: pedeset i neke za zakletvu Titu ja sam spevao stih. :D

 • Johan

  Super, to je to

 • Fogglof Tunnek

  Aleš Primc, Zevnik, Likovič = BUTALE s cerkvenim pridihom = goveja župa!… Ka so tote klero-fašistične oprode na zgornji fotografiji šle gnes k maši?… Naj kurbbe lažnive grejo k spovedi k farju in povejo kako so pokvarjeni ko v imenu boga-GOD in otrok izkoriščajo politiko. Križajo se in molijo pred kamero in se smešijo…stare dementne ofce pa bojo temu nasedle !!!… Verski fanatizem ne pozna meja…pa naj bo to na bližnjem fshodu, Filipinih ali fSloveniji !!!

 • sončnica

  ….uni kruli,ki je izjavila,da bi tudi posiljene ženske ne smele
  storiti splava,pa kar priznanje….če bi bila edina stranka ,ji ne dam
  glasu…tudi,če bi mi plačali…..vse ustanovne člane sprašujem:kaj bi
  svetovali hčerki,ženi,sestri,vnukinji,materi…,če bi jo posilil en
  zarukan migrant?…naj obdrži otroka?

  • realnost

   če nebi imeli zarukane levaške vlade, ki spušča v državo posiljevalske migrante tega problema nebi bilo.

   • sončnica

    …torej naj bo tvoja hči,žena,vnukinja, posiljena in obdrži otroka???…in migrante je v evropo vabila dobra prijateljica od jankota….andželinca hitler

    • realnost

     ko bo odstranjena ta protislovenska vlada bo tudi stanje v deželi bolj normalno. Dotlej pa pridno čuvaj tvojo hči, ženo, vnukinjo. Vse to je levaško maslo.

     • sončnica

      ..v tej deželi SamoLopoviObogatijo….in so…v 25 letih so pokradli od 50-80milijard našega…..levo/desno je nateg za ovce

 • sončnica

  ..nov prispevek k yugobutalskemu političnemu hlevu…

 • sončnica

  …dejstvo je,da za svojo politično agendo zlorabljajo otroke

  • realnost

   zloraba je kraja otrok ne pa ščitenje otrok pred krajami levaške vlade!

   • sončnica

    … za svojo politično agendo ZLORABLJAJO OTROKE……

    • realnost

     nemočne otroke je treba zaščititi pred zlorabami levaške vlade pa če je tebi prav ali ne.

     • sončnica

      ..in to bo storila angelca likovič?zevnikova?donko?primc?….sta starim staršem oteta vnuka že pri njiju?…ja,pa ja de!!….njim gre samo zato,da pridejo do korita,otroka pa bo ali pa tudi ne, vrnilo sodišče,ne zamaščeni populist

  • Fogglof Tunnek

   A tudi v tem resničnostnem šovu nastopa ANGELA Likovič kot komentatorka?????

 • sončnica

  ..no,princ vsaj svojega mastnega vampa ne kaže….tokrat

 • Fogglof Tunnek

  Trump je govoru…”mi smo odprti za sodelovanje”, podobno PRIMC TEME…pol pa bomo dobili katoliško inačico šeriatskega prava kjer bo ženska brez fsakršnih pravic glede njenega telesa… Zabita Angela Likovič je celo rekla, da ženska mora roditi tudi če je brutalno posiljena…in oni bojo zakon spremenili, da bo tako!!!…Potem bo sledilo krila pod kolenom…pa to…

  • sončnica

   …nosilka plastičnih rožic v laseh ima odločno prekratko kiklo…..dobesedno vabi migrantske poglede nase…no ja…..saj je cmerar nabavil 1350 kondomov zanje

   • Fogglof Tunnek

    Mislim da sploh nima hlačk oblečenih?… Meni se je malo dvigno ko sn prvič fotografijo vido… Reko sn “Oj moj bog picek, daj mir” … hahahahahahahahahaha …

  • realnost

   šeriatsk pravo že uvajajo tvoji levaški kompanjoni s reklamami kako se obnašati in nosti rute… pfuj

 • Fogglof Tunnek

  GOD – Stranka za uživaška posilstva po Angeli Liković !!!

  • sončnica

   …za otroke gre…če pride do posilstva,daj noge narazen in uživaj,madona….

   • Fogglof Tunnek

    Jas mislim, da je bila Angela posiljena ko je bila še mlada… in ji je bilo fšeč če gobca take neumnosti !!!

 • sončnica

  …krula je dobila belo vrtnico,ker zastopa stališče,da naj bi,od migrantov, posiljene ženske ,morale obdržati otroka in ne splaviti…,da bi se ..pazi…slovenski rod obdržal in povečal!!!!….in vsi debili so ploskali…PS…naj seobez zjavnikovo dasta umetno oploditi in prispevata k naliteti še v pozni mladosti….bemu

  • realnost

   kako butasto razmišljane levakov: posiljena ženska lepo naredi splav in problem je rešen. Bravo prazne levaške glave..

   • Fogglof Tunnek

    Ofca Angela trdi drugače…

   • sončnica

    ..tako je…desnjakarske se pa lahko začasno specializirajo za “posode angelčkov”,spočetih s posilstvom in rojenih v srečno družinico očkota in mamčita

    PS….ako bi bila otrok bi si tisokrat rajši za starša izbrala dva moška ali dve ženski,kot pa andželo ,zjavnikovo,ali pa onega slinastega hinavca od princa

    • realnost

     Tvoj zapis je dokaz da je nujno potrebna stranka za zaščito otrok. pika

     • sončnica

      …ne mojih…kar naj svoje ščitijo…tudi pred farško pedofilijo

   • dvanajstzvezdic

    En moj nasvet: če jim nič ne odgovarjaš,dosežeš to, da na koncu odgovarjajo samo sami sebi, nastane zanimiv monolog, zrel za klinično psihologijo.

    • sončnica

     …za vodeba,kene….no,še on je od tukaj spyzdil….ni psihoterapije za vas….

  • Fogglof Tunnek

   …bomba…pa BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMM …!!!… S tako golaznijo ne sme biti milosti!!!

 • Fogglof Tunnek

  KOLIKO TOLIKO NORMALNA DESNICA POZOR !!!

  Ljudmila je bila vedno pridna, podpirala je Janeza, samo z njim je šla v koalicijo, pustila mu je da je nastavljal predfsem svoje ljudi, za nagrado ji je pa Janez podaril Primca, ki bo jemal glasove predfsem njeni stranki. Upam da se je iz tote lekcije kaj naučila… praf tako ostali, ki mislijo iti v pakt z Janezom.
  Vedeti, da on laže, krade in postavlja domobranske spomenike !!!

  • janez cepec

   zdej bi ljubljeni vodja šu s Padalcem u koalicijo, če bi slučajn, pa ne bo, dubu relativno večino, pa če b’ padalcu uspel se h koritu prrnint. use za ABLAST, tud sodelovanje z udboucem. zavedene ovce, bojo pa to kr požrle

   • sončnica

    ..pa ,rajtam,le ni tolk butnjen,da bi sez njimi pečal?!

   • Janez

    Bujno domišljijo imaš.

  • Janez

   Tumpek,ko bo enkrat Slovenijo vodila SDS in gospod Janez Janša,boš moral vse svoje nebuloze,ki jih zdaj trosiš po forumih dokazati,se za laži opravičiti in jih preklicati.Tudi vso svoje svinjanje prenehati in spokati,kot da sploh nisi obstajal.Pa saj ti to veš,a kučanovi šoldi naredijo čudeže.Ko bodo pa usahnili (po volitvah),bo pa “dreje”

 • dvanajstzvezdic

  Poleg formalnega boja (zakonodaja, ustava) za družino, ki ga napoveduje ta stranka, bo nujno potrebno narediti tudi nekaj v praksi. Ni dovolj samo boj na formalni ravni, pač pa se mora ta skrb za družino prenesti tudi v realnost. Družine, zlasti tiste z najšibkejšim socialnim statusom potrebujejo vsakršno pomoč. To breme odgovornosti pa ne pada samo novo stranko, pač pa bi morali k temu pristopiti vsak krščanska skupnost. Hočem povedati, naj ne ostane vse samo na besedah in zakonih pač pa so potrebna stvarna dejanja.

  • sončnica

   …saj jim bog pomaga…a ne?

   • SloBoySMC

    Tud teb bi mogu in to velik

    • sončnica

     …a vaš?…ki ga poznate samo po podobcah in kipcih,pa po vatikankih nakladanjih..ste ga že/si
     ga videli v resnici,z lastnimi očmi,se ga dotaknili?..kakšen pa je?…pa ja ne verjameš,da obstaja….nejeverni tomaž??

     • SloBoySMC

      ja pol ti pa ne more pomagat he he

 • janez cepec

  ma najbel mi je ušeč nihov ime: Boh (GOD) pomagej. sej jim res sam Boh lahko pomaga

 • dvanajstzvezdic

  Viktorju spodaj: Po eni strani se strinjam, po drugi strani pa naj imajo ljudje možnost spoznati se z mentaliteto levičarjev in liberalcev.

  • janez cepec

   teb pa zgleda ena zvezdica, ma kaj ena, kr ene par ti jih fali, de take klateš

 • Fogglof Tunnek

  Komentar iz drugega portala:

  Na naslednjih volitvah bom očitno prvič obkrožil levo…..

  K temu me bo navedla tale restavracija nazadnjaštva…. Proti splavu, proti LGBT, proti migrantom, ZA krščanstvo….hell NO!

  Na fotkah se pa vidi kdo so člani, starejši predvsem gospodje…

  • sončnica

   ..ne hodim na volitve in v bistvu sem apolitična…..samo enkrat sem bila in takrat volila za janšo,ki me je močno razočaral,no celo familijo,ker smo vsi volili zanj….tokrat bom spet šla na volišče in volila karkoli levega….ker tole….je pa groteskno…poden od podna….

   • SloBoySMC

    Dej rajš liberalno SMC volit. Sam kaj ko te bojo v vsakem primeru iluminati strašil. XD

    • sončnica

     ..poskus cinizma?….8 demonskih familij,ki imajo vse niti v rokah, je še kako prekleta realnost…pa ne samo to….ako bi kaj vedel o tem,bi te bilo hudirjevo strah…..jp

     • SloBoySMC

      Trapastih ljudi me ne more bit strah :D

     • sončnica

      ..o tem pa sploh ne dvomim …jm pa verjameš in zaupaš….

     • SloBoySMC

      Jest ne verjamem v norosti kot ti. Kar sama se pejt zdravt

     • sončnica

      ..norosti??…ja veš kaj je norost?…to da se klanjaš kipu v cerkvi in se po kolenih plaziš okoli njega…

     • SloBoySMC

      Praviš osem družin ha ha. Se mi zdi da jih je 0,8 :D

     • Janez

      Vsaki zase ve,kaj mu je storiti.Nihče te ne sili,a pusti drugim,da se obnašajo kot se,dokler te ne ogrožajo.

  • Janez

   Nobene škode,če padeš v objem levakom,te bo pač z njimi vred vzel hudič.Svoji k svojim.Presenetilo bi me,da bi takle zblojenec voli desnico.Po komentarjih ne pašeš na desnico.

 • Fogglof Tunnek

  Ker smo na Zahodu mi demokratično bolj razvejani in smo zgodovinski nasledniki interesnih skupnosti bi se lahko tako tudi združevali, kot civilna iniciativa ali interesne skupnosti za otroke, mame, ateje, stare starše, mladino, upokojence, kmete, zelene, delafce, katolike, pravoslavce, islam, razno in istospolnike, ljubitelje živali in živalic itd., itn.,

  Ker politična stranka, ki pofdarja samo eno interesno sfero (katoloiški kler) ne more biti državotvorna za državo in njene državljane.

 • SloBoySMC

  Upam da tud Primc nima za totalitarnega simbola rdeče zvezde. XD Bi bla sramota za liberalno Slovenijo če bi nas moralo zarad tega evropsko sodišče obsodit kot Orbanovo Madžarsko.

 • dvanajstzvezdic

  Tale misel izhaja iz Krekove dobe (Janez Evangelist Krek):” Življenje je nekaj celotnega, zato ni mogoče ločiti kristjana od državljana. Državljan, ki je kristjan, tudi državo, socialno blaginjo, socialni red pojmuje krščansko in to pojmovanje naravno teži za tem, da se utelesi tudi v državnem zakonodavstvu.”
  Vir:Slovenska novejša zgodovina. Kočno se je začelo ločevati duhove na Slovenskem. Kristjan pomeni biti načelen in se ne more dati potunkati v čorbo LGBT, evtanazije splava in drugega zla.

  • SloBoySMC

   Takrat naša družba še ni bila zares demokratična. Liberalci smo počas prebijal led. Za Kreka je pomenil to tud da je treba vse otroke vzgajat v katoliškem duhu da ne sme bit ločitve v nobenem primeru ipd fore ki smo jih že davno prerasli.

   • dvanajstzvezdic

    Glej, na tvoje neboluze ne bom odgovorjal, ker imaš na tem področju premalo znanja, ker očitno ne poznaš delo JEK, še manj ti je pa jasen zgodovinski kontekst tistega časa

    • SloBoySMC

     Sej mi ni treba odgovarjat ker boš itak same klerikalne neumnosti klatu

    • Fogglof Tunnek

     Tisti ki napiše…”Kristjan pomeni biti načelen in se ne more dati potunkati v čorbo LGBT, evtanazije splava in drugega zla.”…je zame totalna desničarska budala…Kapish?

 • dvanajstzvezdic

  Ivan Tvačar liberalec (Cvetje v jeseni) je bil med prvimi, ki je začel “protifarško gonjo”. On in njegovi somišljeniki so začeli prvi z časnikarskim jezikom, ki je postal osnova klevetev, natolcevanj in izmišljenih afer. Toliko da boste vedeli začetek teh obstrukcij na teh tleh

 • Kučko pod pručko

  Konec muk
  (malo izven konteksta)

  Te dni je pa nekdo v Murglah trpel peklenske muke, ko je spet gledal na stotine slovenskih zastav s Triglavom na državnem grbu, ki so plapolale pod planiško velikanko. Prostor pod Poncami, ki je vsakemu pravemu Slovencu in domoljubu, sveti kraj, povzroča veleizdajalcu slovenskega naroda hude glavobole. Sovražnik naše domovine številka 1 ter častilec rdeče zvezde, od katere še vedno teče kri žrtev komunistične zalege, se kar strese, ko zagleda slovenske domoljube, kako ponosno vihtijo zastave in prešerno navijajo za naše orle.

  In na njegovo srečo je ponosa vseh Slovencev za eno leto konec!!!

  • janez cepec

   ne mau, orng izven konteksta. pa ti si fuknen, pa kva mešaš skoke, pa Planico pa Kučkota. zato pa smo, kjer smo, zarad takeh idijotov, ke se ne morte sprijazn de ste VOJSKO ZGUBL, luzerji, nej vam bo to jasn enkrat za uselej, pa jebe se nam normalnim ljudem za rdečo zvezdo, pa Kučkota, očitno se teb ne, morti si biu tud ti njega dni zagrizen komunajzar, tko kot vaš prerok, zdej se pa demokrata devaš, Bunksl naumn

   • sončnica

    ..vodebar jim bojda noče več pomagat….po nekaj terapijah nekaterih desnjakarskih komentatorjev,je menda, zdaj sam potreben daljše rehabilitacije in strogega počitka

    • janez cepec

     ja, zgleda, de je nalezliva tale njihova nevedna zaplankanost

   • Aron

    Bravo. Z nekaterimi pac ne gre drugace, kot da se jim jasno, pa magari po domace, pove in postavi stvari na svoje mesto.

  • sončnica

   ..še dobro,da imate kućkota,ki je kriv tudi,če janko prdniti ne more….kdo ga bo nasledil,ko odide z matildo?…že imate kandidata?…

   • SloBoySMC

    Sončnica pravi da je žrtev iluminatov. Res je sam na mal drgačn način kot si misli ha ha

    • sončnica

     …ja ,spet en,ki je funkcionalno nepismen

    • sončnica

     …dej ne meč se klele po portalu…mar ne uvidiš,da mi nisi kos

     • SloBoySMC

      tebi vedno XD

     • sončnica

      …hehhhee…IMAO

   • janez cepec

    Janko 4 ever, volte njega, če ne bo vam boljš, njemu bo sigurn. Janko ma vas rad

   • bolimeđoko

    Matilda bo najprej tebe povohala. Upam, da ne pobegne od smradu.

  • Viktorh

   In na njegovo veliko nesrečo je nastala še nova stranka….

   • Fogglof Tunnek

    Da, da, spoštovani odgovorni urednik. Tisti ki pravijo, da dovoljujete najbolj prostaške, ogabne psofke, žaljifke in ponižujoče besede, to sami radi počnejo. Kako se že reče “Fsak si naj pomete pred svojim pragom” !!!… Evo, njegova podpora svobode misli, govora in pisanja:

    Viktorh • en dan nazaj
    Včeraj sem napisal, danes ponavljam:

    Da, da, svinje, komunistične.
    A vas je kaj sram?
    Vem, da ne!
    A vas peče vest?
    Vem, da ne!
    In potomci teh zločincev nam vladajo še sedaj.
    Fuj!
    Ogabno!

    Še pomnite, tovariši?

   • sončnica

    ..po moje dol pada od smeha….kajti ta stranka ne zanima normalnih ljudi

    • bolimeđoko

     Sam si se okarakteriziral, kam spadaš.

    • Viktorh

     Oh in ah, beda.

     • janez cepec

      ma beda si ti, pizduh

    • Janez

     Kaj sončnica,menda nisi narobe zvezana,če ti ni za družino in otroke.

   • janez cepec

    kva. če b’ se še ti not upisu, a misleš, de ne bi sprejel, čist slučajn, enga tacga starga UDBOUCA, bi jim mau povprečk poprau. sej si glih za tje, sej s’ ti tud en Buh pomagej

    • bolimeđoko

     ti pa si res orng cepljen .

     • janez cepec

      sva že dva

  • Antonius

   Poišči se Kuško, vem, da nisi bil daleč. Tudi jaz sem za vse skakalce navijal s svojo zastavo.

   http://shrani.si/f/2O/sG/1iChTruO/img0560.jpg

   http://shrani.si/f/3T/Nt/40c25AoZ/img0561.jpg

  • domovina mili dom

   Lepo je bilo videti slovenske zastave. Prepričan sem, da jih 10% od teh, izven delovnega časa, zamenja s komunistično za potrebe Murgl. Žal.

   • janez cepec

    ti si isti kreten, kot ta k’ mu repliciraš, preberta si moj odgovor spodi, pa vama bo use jasn. al pa tud ne, se bojim, de sta prevelka idijota

    • domovina mili dom

     Si pa res nevzgojen. Kaj se vtikaš med pogovor, kjer nisi povabljen.

     • janez cepec

      poskušam vaj mau razsvetlit, pa videm, de j’ to bel Sizifov deu

  • Slovenka

   Nekateri, na srečo res nekateri, bi v Planici raje gledali neke druge zastave iz prejšnjih časov, tako da je za sovražnike Slovencev res bolje, da se je Planica zaenkrat končala. Če bi morali nekateri Slovenofobi to še nekaj časa gledati, bi se od nas na oni svet preselilo precej zaslužnih borcev za lepšo, socialistično-komunistično prihodnost, tako pa so pomladne sapce naredile svoje.

 • MEFISTO

  Ta portal mora vzeti vrag.

  Od Kučka pod prućko dalje sledi 70 zaporednih komentarjev istega genija pod devetimi različnimi nicki, kar se za Viktorhem in Mefistom nadaljuje.

  Kdaj ta mož spi, je in otipava moške ter fantke?

  Bolj je odvisen od komentiranja kot od seksa, pederskega seveda.

  • janez cepec

   zdej si se pa izdeu. ne sam de si paranoik, zgleda de si tud toplovodar, kaj peder, še hujš, pedofilčina jedna si.

  • sončnica

   …mef,ti si prizadet.

   • SloBoySMC

    Ampak ti mu ne moreš tega rečt ;)

    • sončnica

     ..nisi pomemben…mir mi daj….ne lepi se mi za rit…jaz sem ženska…meni tovrstne spolne prakse niso ravno domače

     • SloBoySMC

      Ženske so že v redu če le niso preveč trapaste

     • sončnica

      …potem jo zamenjaj…kdo ti brani??

     • SloBoySMC

      ja si že z neumnostjo neki privlačna da te pol dražim he he :D

  • Fogglof Tunnek

   Kdo bi to te lahko bil ??????????????????????

   • SloBoySMC

    petrovc :D

  • tarantela

   Mefisto, hvala za prvi stavek!!!
   Sem se na glas smejala nekaj časa!

   • SloBoySMC

    Mefisto ne mara liberalcev XD

 • sončnica

  …spet jih je obšla nemoč….trije komentatorji jih sesujemo,kot kante

 • Fogglof Tunnek

  No, pa je prišel televangelizem fSlovenijo!!!…10, 20, 30 let nazaj smo se smejali zahojencem iz ameriških filmof, zgražali nad fshodnim svetom, ki ne dopušča osebne svobode, zdaj pa prihajamo na isto. Ne morem in ne morem verjeti kam plujemo…GOD – radikalni katolicizem… Isti kurac kot radikalni islam !!!

  • bolimeđoko

   Se boš že začel obnašat civilizacijskim normam primerno, ali želiš po hitrem postopku “čevelj v tazadnjo”.
   Zaplankan pa si do amena……., nimaš osvojenih osnov normalnega obnašanja.

 • SloBoySMC

  Sem najdu neki na netu od tega Petrovca ko ga Mefisto skoz omenja :D Tko je pisal ta tip

  Vesel sem, da je moč USA nacije večja, kot moč Židovskih medijev!
  Sicer sem se pri napovedi zmotil, kar za 10%!
  To pa je posledica ocenjevanja Ruske diaspore v USA, ki sem ji pripisal “samo”70%, glasov za Trumpa! Glasovali pa so 99% za Trumpa. Prav tako sem se zmotil pri Angleških staroselcih, ki sem jim pripisal samo okoli 60%! Glasovali pa so 80%!
  Prvi, ki je čestital Trumpu je bil Putin!
  V centralnem Ruskem glasilu je bil naslednji komentar, po tem, ko Trump ni hotel dvigbiti telefona črnuhu Obami! ta ga je klicaril ko nor. Trump pa se mu ni odzval. Ruski komentar je bil:
  “NEGR ZVONI BELEMU GOSPODU, TA PA MU NE ODGOVORI!”

  • SloBoySMC

   A se to zdi komu podobno SMC liberalcu???? ha ha ha

 • SloBoySMC

  Sam je pa enim res mal ta Petrovc tuki podoben ha ha ha ko so lih taki kojni pa pišejo zloboy hitler delavc socialist pa take fore :D

  SICER pa. kaj se repenčite ZLOVENCI! Pobili ste cvet te dežele od 1941 do 1947! Mlade Nemške vojne ujetnike! Pobili ste ugledne in goswpodarne prebivalce te dežele. ki so imeli NAŠE, GERMANSKE GENE! Pobijali ste naše žene, otroke in može! Drhal Zlovenska! pankrti Venetskih kurb in Rimskih morilcev! Turških posiljevalcev in že popankartenih kurb Zlovenskih! SEDAJ VAS BODO ČEFURJI ZJEHAL!

 • Pevec

  Bi Primcu še verjel, ko pa vidim zraven Angelco, me pa vse mine. Levosredinska komunistično krščansko ljudska opcija. Hvala, bom še naprej Janšatov SDS-ovec.

  • janez cepec

   ja če si zaplankana ovca, ti ni pomoči. s takem se jest ne bi hvalu

  • herman

   angelco imajo zraven za nezakonske otroke strašit.

   • janez55

    Kaj imate proti Angelci? Ona je pravi dedec, ne pa vi!

 • domovina mili dom

  Po odzivih levih plačancev, je prispevek v srž njihovega ojdipovskega kompleksa. Kar naenkrat nervoza, ki jo pri rdečem romanju na magistrat, ni bilo, kaj šele pri etičnih patoloških zgubah.

 • rotar jakob

  Primc je poleg Janše edini pravoverni nerdeč slovenec

  • janez cepec

   ja kdaj se j’ pa Janši barva dol zbrisala?

   • Kučko pod pručko

    Ti si pa res en bunksl. Pa še idijot!!!

    • janez cepec

     sva že dva

     • Rožle

      Ti pa še Cepec…

     • janez cepec

      bedanc ti išče, mau se vahti

     • janez cepec

      ne, ne, mau preveč me ceneš, nism jest tak. učas smo mel troedinega Boga, use u enmu, Oče, Sin in Sveti Duh, dons mamo, imate pa u en oseb dobrega pastirja, preroka, vizionarja, pesnika in pisatelja, Žalostno Sovo,dosmrtnega predsednika stranke, bivšga kandidata za predsednika ZSMS, komunajzarja, vodiča po poteh Avnoja, pa še kej se bo spounu, aja politika u zaporu, no ja, to j’ biu bel dopust, posranca, ups, poslanca, no ja, to mu j’ tud bel dopust……….

     • tarantela

      O moj Jezus! Kje s pa Žalostno Sovo dubu?
      Do solz sem se nasmejala!!!

    • Rožle

     Oooo…Pručko is back :)

     • Kučko pod pručko

      Aj em hir, bi rekla naša Kura!!!

 • Janez

  540 komentarjev ?!
  Spošt. g. Primc !
  Je z ustanovitvijo te svoje ok stranke – že – nekaj dosegel !
  To, da se
  spodaj manično pišočim F. Tunneku,, SloBoyuSMC in ostalim – očitno !
  Povse resno – – ” trga”, po domeče: meša se jim. Resno bodo – pač – znoreli !
  Če – že niso – takointako – ubežniki iz psihiatričnih ustanov !
  Bodo pa tja – pač – odpeljani !
  A !
  Zdravljenja na psihiatriji !
  So se dogajala – že starim KP,ZK !
  – OZNA – špicljem, propagandistom, plačanim provokatorjem itd !
  Nič – novega !
  Včasih srečam v Zvezda parku !
  nekega pravnega prof, Dr. nižje rasti, ki ima kolege v Murglah !
  Ob njem hodi – nek cca 70 let človeček – kot en postaran fantiček – ki pa nepresta brblja :

  : ” što cia ne zna – to Ozna – dozna !
  in še veliko takih “sloganov ” iz let trdega KP stalinizma 1945 – … ?
  Ker pa je !
  postarani fantiček, ki neprestano sam s seboj srednje glasno govori – o OZNI !
  očitno ?
  ožji sorodnik !?
  znanega malega prof. in dr. – ga ta tolerira !
  Le včasih mu naveličan njegove OZNE – naveličano reče: “daj bodi že tiho” ! L.r. Janez Komenda

  P.s. resničen primer, na svoja ušesa sem ju slišal.
  Par let tega je bilo tega malega prof.dr. kot poslanca iz batđrjanskega dela LJ – polno na TV !
  Zdaj , leto dni – ga nič ne videvam.

  • dr Janez Sveti

   Kam si ti hodil v šolo, da niste imeli pravopisa? A imaš kakšno motnjo?
   DR Janez Sveti dislekcijski strokovnjak

   • Viktorh

    Nekaj je povzel po tebi.

    • dr Janez Sveti

     A si njegov odvetnik, ali imaš samo predolg jezik in kratko pamet?
     DR Janez Sveti genij

   • motherwolf

    Ne žali dislektikov. Pri Komendi gre zgolj za nerazgledanost in neznanje. In to naj bi bil splošno znani knjižničar? Gospod ne pozna niti osnov pravopisa! In se promovira v komentarjih, kot nek prostitut. Demenca je neusmiljena. Sploh za takele knjižničarje, ki bi bili radi pomembni, pa jih nihče ne povoha. In za ostarele gospe, ki ne sprejmejo, da ni privlačno, če na zgubane, celulitične noge oblečeš minico in govoriš, da morajo posiljene ženske roditi in bodo srečne. In si na obraz, ki se ga ustrašiš naložiš pet plasti pudra in narišeš obrvi? Gospodje in gospe vas vaši otroci in vnuki res ne prenesejo v bližini, da se takole sramotite in vrivate povsod drugam? Po domovih je dovolj prostora. Boste vsaj na varnem.

    • dr Janez Sveti

     Mothervola. Si ga pa okregal!
     DR janez Sveti delikvent

  • janez cepec

   ti pa s’ res humorist, učeri s’ probu ene stare vice prodajat, k se jim še sam nis smejau, ker jih tko ne zastopeš, ke si Bunksl. Dones pa tle neki klobasaš, kao, de se tardečim meša, pa neke psihiatrije omenjaš. Zgleda, de jih kr obvladaš, verjetno maš sobco u Begnah al pa na Studenc, sam zdej počas nazaj pejd, večer bo, de se ne boš zgubu, kokr, še nis čist zgublen. tele tanove Boh pomagej stranke se j’ pa res za bat. zbral se j’ ene par luzerju, k jih nubedn neče, zdej pa nej bojo konkurenca. če slučajn pridejo h korit, jih bo pa tko Prerok razjebu, ket use, k probaj mislt s svojo glavo

 • dr Janez Sveti

  Kdo je Aleš Primc?
  DR Janez Sveti Zvedavi

  • janez cepec

   šef stranke Boh pomagej

   • dr Janez Sveti

    Aha. Ta bo pa zmagal, če ima Boga na svoji strani. To Sodomo in Gomoro je treba porušit.
    DR Janez SVeti prodajalec trobent

  • Viktorh

   To je osebni prijatelj Milana Kučana, zato ga je vredno podpreti.

   • dr Janez Sveti

    A je invalid, da potrebuje podporo?
    DR Janez SVeti Rehabilitator

  • tarantela

   Lepo prosim, bo ko ga fršlok! Bodi no bolj uvideven.

   • dr Janez Sveti

    A je skrivnost?
    DR Janez Sveti Abortus

 • Fogglof Tunnek

  GOD – Stranka za uživaška posilstva po Angeli Liković !!!

  • janez cepec

   GOD – Boh pomagej

 • Janez

  Jaz
  Janez K. – kot ex splošno priznani ok knjižničar v LJ !
  Vsem res toplo
  priporočam kot res poučno čtivo, branje
  knjigo. ,
  “SMIJEH JUDE IŠKARIJOTA”
  priznanega HR klasika Gustava Krkleca !

  Posebno koristno zna biti branje tega dela,
  ki pač goovori o vsem znanem Judi Iškarjotu – nekaterim – tu pošočim.
  Seveda tistim – ki so za svoje pisanje tu plačani. Jaz nisem !

  Tistim tovrstnim piscem tu, i so izpostava naših ex KP ZK “gnezd” !
  Pa
  enako toplo priporočam v branje
  tudi delo HR klasika M. Krleže : “DIALEKTIČKI ANTIBARBARUS” iz leta 1939 !
  Zlasti tistim – iz ZL,
  ki uporabljajo izraze KP stalinistov iz 1930. let – pred “barbarstvom” katerih – je svaril M. Krleža.
  Mislim na izraze “klerofašizem” itd. , ki so iz teh “zlatih” predvojnih KPS, KPJ časov !
  Ker
  govorci teh besed – danes, v Sloveniji – niso stari cca sto let !
  Naj – ZL in ostali
  – pač povedo, kdo jih te zelo stare izraze – uči ?Knjige ? Profesorji ? L.r. Janez Komenda

  P.s. v demokraciji smo . KP, ZK tabujev – ni več. Javna beseda – je javna beseda.

  • janez cepec

   dej ti raj preber kešno pesmco al pa knigo od ljubljenga vodje, magar nej ti da rdečo partijsko knigo brat, če nimaš slučajn svoje še kje na lagerju spravlene

   • Janez

    Nič takega !
    Glede ex KP, ZK ljudi sem vedno uporabljal pristop :
    -pogledaš,
    vidiš,
    -razumeš,
    -greš! Nobene španovije. Kdor se dotia lata – se umaže. L.r. Janez Komenda

 • Janez

  Primc ima svojo stranko.Kakšno neumno pisanje.Stranka GLAS ZA OTROKE IN DRUŽINO je vseslovenska stranka in tisti ki kaj daste nase in vam skrb za otroke ni tuje,pridružite se tem vse pohvale vrednim ljudem,ki se žrtvujejo za SLOVENIJO.Več nas bo.večja možnost je,da SLOVENIJO iztrgamo iz rok komunistični bandi,ki nam krade državo,zaslužek,pokojnine ,ugled ,nam ,našim otrokom in vnukom pa bodočnost

  • bolimeđoko

   In, kaj je narobe v zgornjem tekstu ?

   Razmaki med besedami in ločila pa ti ravno ne ležijo, kajne?
   Kot “priznani ok knjižničar v LJ”, s tem ne bi smel imeti problemov.
   Delaj malo na tem !

  • Janez

   Tega !
   Nisem napisal jaz ! Janez Komenda
   P.s. nekdo mi krade oz. Si izposoja moj vzdevek,

   • Janez

    Kaj ne opaziš razlike med mojim in tvojem pisanju.Nikomur ne kradem vzdevka Mislim,da je mojvzdevek Janez že malo dlje časa na tem forumu kot tvoj.Ti se podpisuješ z vzdevkom Janez Komenda.Moj vzdevek pa je samo Janez.Nikomur se zato ne mislim opravičevati.Piši tako,da te bodo ostali sprejemali kot mene.

    • Janez

     In ?
     Kdo ti ?
     Sploh si?
     En “skrivač”, ki se ne upa povedati ?!
     Koliko je star, od kod je: kar en Janez, ki je lahko tudi Peter, Jova, Jusuf itd.

     Jaz sem res Janez, star 65 let, ex ok knjižničar iz Lj oz. Komende !
     Se biđom že z redakcijo portala zmenil za razliko v “vzdevku” Janez Komenda

     • motherwolf

      Komenda terapijo vzet. Demenca deluje. No takele člane ima tale stranka. Ahahahahaha. Je pa zelo zabavno prebirati komentarje tegale Janeza z Janezom. Razcepljena osebnost hehe.

 • črnaovca

  Tako je to, komur se ne ljubi delati pa čeprav v državni upravi kjer ni posebno hudo, gre v politiko. Kaj nam prinesejo taki instant politiki se vidi pri sedanji vladi

 • Janez

  Redakviji portala !

  Pisec spodnjega teksta – od besede “Primc …bodočnost” !
  Ki ga nisem napisal jaz, nisem – jaz – Janez Komenda.

  F. Tunnek in kloni.
  Če pa ste tudi – resni srčni bolniki, imate srčne napade ?!
  Mi pa to le napišite !
  Jaz !
  Sem čisto human človek, nimam nobenega namen – koga spraviti v družbo Matilde.
  Pa – vas ne bom – tako trdo prijemal !
  Če me moji telepatski občutkki ne varajo – se mi zdi, da vidim F. Tumneka , ki mu je zastal dih, hrope – se prijema za srce ?!
  Torej !

  Nekdo ?!
  Ki hoče biti moj “klon” imeti isti vzdevek kot je moj – ” Janez”
  – se je “obesil” na moj vzdevek “Janez” – tega teksta nisem napisal jaz – Janez Komenda !
  – piscu, ki hoče biti moj “klon”
  In ostalm pisačem ala F. Tunek, JC. Itd. Ki morda pišejo – kar sami sebi – in žal tudi nam vsem !
  Pa !
  Kaj je z zdravjem vaše psihe – seveda – ne vem !
  A vaše verjetne “okuženosti” s sovraštvom do nas Slovencev, do vere in RKC – nas.

  Vaša “okužba” je seveda – vaša. In bo – pobrala pač. Vas ! L.r. Janez Komenda

  • janez cepec

   pa ti s’ pa res orng zblojen, matr se t’ je skeglau, al kuga?

   • Janez

    Ne skrbi!
    Z menoj je vse ok. Samo nekdo piše pod enakim vzdevkom ” Janez” kot jaz. JANEZ Komenda
    In to me pač – moti.

    • Janez

     Kaj te moti ? Moj vzdevek je Janez in to že malo dlje kot tvoj,ki je Janez Komenda.Jaz se kot Janez Komenda nisem še nikoli podpisal,ker mi je kar velikokrat nerodno,ker pišeš oslarije.

  • MEFISTO

   Kdo je zlorabil tvoj ime, sprašuješ?

   Janez cepec, ki ti je repliciral, je že eden od nickov tistega bedaka.

 • MEFISTO

  Sprašujem, ali je mož tisočerih nickov lastnik tega portala, da je zavzel ves komentatorski prostor in da ni več prostora za pametno in resno besedo?

 • tarantela

  Sem šla dol skoz komentarje brat. Do solz sem se nasmejala!!!

 • kr en

  A se tisti gospodični na prvi sliki vidi veselička ? Če se zazvzemajo še za več tega, imajo moj glas ! Pa primc si ji orenk zataknil majčko za pas, hvala bohu.

  • janez55

   so imeli kino šiška.

 • Janez

  Ah !
  Pustimo te F. Tunneke, j. cepce itd. – kot ene sitne podrepne muhe so !
  Se reče v Komendi !
  Ponovno !
  In resno !
  Opozarjam vse podpornike in vodstvo razveseljive nove stranke spošt. gospoda Aleša Primce !
  Na tradicijo “družinskih” društev !

  slovenski ORLI-ORLICE !
  – versko, kulturno-telovadno društvo oz. močna Zveza društev “ORLI” !

  Ki so bili zelo aktivni od cca 1910 do 1940 – po celi Sloveniji !

  Zakaj ?
  Sodobno obnoviti. oživiti ? – lepo tradicijo slk ORLOV” ?

  Preprosto zato,
  ker je to društvo – ORLI !

  poleg RKC –
  edina oblika druženja, v katero so se v preteklosti rade tudi vključevale slovenske družine !

  – družinski OČETJE – ORLI ,
  – druinske MATERE – ORLICE
  njihovi otroci, cerkveno osebje – župnik … ostali podporniki ORLOV, mladina !
  Krajani okoliša društva Orli, sodelujoči in simpatizerji !

  Zakaj je način druženja ?
  – kot so ga poznali, gojili ORLI-ZNOVA AKTUALEN DANES, 2017 ?

  Preprosto !
  Vsi vemo, imamo sorodnike, znance, službene kolege, ki imajo večje družine !
  In !?
  Vsi vemo !?
  Da se ti družinski, večinoma zelo doobri ljudje – neradi javno izpostavljajo !
  Se ?!
  Neradi vključujejo v politične stranke !
  Čeprav !
  Imajo ravno oni – realni družinski ljudje !
  Največje potrebe , želje !
  Po urejeni, varni, perspektivni družbi in državi – že zaradi – prihodnosti njihovih otrok !

  Vendar !
  Se sami !
  Za uresničevanje takih želja – redko izpostavijo alli se politično angažirajo !
  Zakaj ?
  Zato, ker morajo imeti red in mir, da lahko v službi in doma opravljajo svoje delovne in vzgojne obveznosti !
  Neradi se politično angažijo !
  Ker !
  To. Prinaša neprijetno !
  izpostavljenost družinskega človeka – očem vse javnosti !
  In možnost vtikanja popolnoma tujih ljudi, novinarjev … – v osebo družinskega človeka , otrok itd.

  Vsega tega !
  Izpostavljenosti, direktnih političnih obveznosti itd. – pri ORLIH – NI ,
  Pri vključenosti v Orle – družinski očetje, matere, bolj odrasli otroci !
  Vsekakor
  so vključeni v zanimivo in tudi politično pomembno – družbeno življenje ! In aktivni v njem.
  Nimajo pa !
  Direktnih političnih funkcij, opravkov itd, !
  zlasti ne za politike – tippične: izpostavljenosti očem javnosti !

  ORLI – so tudi volilci !
  In članska baza – stranke, ki jih ustanovi, vodi, jih opira itd. !
  To !
  Pa je pomembno !
  Moj stari oče je volil – kot je voli – med vojnama.
  Res ponose – pa je bil na svoje članstvo v ORLIH !
  In je bil – tudi zelo aktiven: predaval, pel, soinvestiral v gradnje – ORLOV ,
  Upam,
  da sem bil razumljiv.
  Ob kvalitetnem delu z Orli – so oni najboljši – osebnostno potencialni člani in volilci !

  Stranke, ki jih s pomočjo RKC – ustanovi, vodi, opira ! Zato. OŽIVIMO ORLE !

  Sto, dvesto društev ORLI – PA BO OŽIVILO, POVEZALO IN OJAČALO SLOVENIJO ! L.r. Janez Komenda

  • kr en

   WTF ?!

   • Janez

    Kaj ?
    Pa naj bi bbil ? Ta WTF. A si toliko onemogel, da ne zmoreš napisati – niti celga stavka. Večje enote – z vsebino !
    Tebi !
    In vsem tistim brezsiselnim ” smetilcem” tega ok portala – le sporočam !
    Da jaz Janez K. Komenda sem star 65 let, 40 let prizadevnega dela kot ok knjižničar, drugo leto sem v penziji. Šport tip, dober plesalec večine plesov , nealko, zdrav, situian, lastniško stanovanje, ok avto itd. Veren, raznoliko razgledan, vešč isknja po intrrnetu, bazah itd.
    Neresni in provokatorji mi ne pišite. Ali pa le res tehten protiargument. Hvala. Janez Komenda.

    • janez cepec

     po tem kar s’ napisu de si, nimaš več za kej žvet.

     • Janez

      O !
      Tem odločam jaz – ne ti !
      Ne piši mi več.
      In ne trosi svojih smeti po tem ok portalu !
      Nisem ti odlžan odgovarjati na tvoje brezsmiselnosti. Adijo. L.r. Janez Komenda

     • Janez

      Videti !
      sem gotovo bolje kot ti.
      Od 100 žensk, tudi mladih – bi jih 99 odšlo z menoj – s teboj .
      Leta nisoo vse: Trump je 70 let pa je pravi dedec, jjaz tudi. Ne gnjavi. L.r. JANEZ KOMENDA

      P.S. poskrbi za svojo punco. Ali o pa k meni pošlji. Jo naučim latino plese

    • motherwolf

     A se ti oglašuješ ata? Ahahahhhaaa, sveta pomagalka, kaj vse se ostareli samci ne spomnijo. Za takele stare gospode, ki sami sebe hvalijo ni in ne bo nekega zanimanja. Za zapeček bo treba. ne moreš se ti med mlade fante tlačit.

  • mannuro

   Jaz ti bom samo napisal.. Janez iz Komende! bod’ pozdravljen. Sicer mislim,da je za te Orle že prepozno, nekako niso več “in”.. AMPAK!.. boljša rešitev bi bila, da se uvede nazaj obvezno služenje vojaškega roka, Za vsaj eno leto.. Naj jih naučijo kozjih molitvic. Brez neumnih telefonov, pa interneta, pa .. gnat po hribih, puzat, pa delat.. že to bi zaleglo več, kot pa sedaj to preseravanje, pa lenuharjenje po vogalih na internetu.. me zanima, koliko jih sploh v resnici dela.

 • Viktorh

  Bravo!

  90% komentarjev so naklepalii levajzerski ovni in kozli.
  Očitno se jim meša od tega, da imamo novo, krščansko stranko, ki ne bo sodelovala s komunisti.

  • Bljak

   Boli me pajapatak za vas in vaše desnosučneže….ko bi se le zavedali, da ste še hujši kot levaki! Krščen matiček pa vaše nazadnjaške stranke!

   • Jaka Sraka

    =BI se tudi ti 3,14zda rdeča.

    • Bljak

     Sej niti govorit ne znaš, kaj šele pisat! Sedi 1!

     • Jaka Sraka

      Ti prevedem, kokla, rdeča:

      jebi se pizda rdeča.
      Sem vedel, da sodiš med neumne rdečkarje, še brati ne znaš.

     • Bljak

      Piši slovensko, pa se bova mogoče razumela….te tvoje hieroglifščine ne zastopi nihče. Zato smo nekateri hodili v šolo, da se bomo lahko sporazumevali. Ja rdečkarsko šolo…ta šola ti je dala izobrazbo. Če bi jo vaša stroka dajala, bi še vedno klečeplazil pred na križ nabitim modelom, ki se v grobu sigurno obrača od gravža.
      Za vas je itak vsak, ki se z vami ne strinja rdečkar. Obsedeni z njimi kot vaš veliki Fuhrer…anede…admin ti pa lepo briši, tako kot znaš. Ko se bodo vaše desnovijakaste stranke udeleževale sej, se bomo pa drugače pogovarjal. Dokler pa od davkoplačevalcev (ja tebe in mene) vlečejo samo denar in mešajo meglo v parlamentu…nimate sploh kej govort! In teh 50, ki vas je tlele gor stranke ne boste spravli v parlament, ostali smo pa že pred časom odprli oči in na vaše blodnje ne padamo. Pa srečno sraka!

     • Jaka Sraka

      A si trgovka ali kelnarica?

     • Jaka Sraka

      Torej, pičkara, rdeča, ne znaš brati.

     • Bljak

      Zate sem gospod in to z velikim G pred imenom! Sračko ti si pa en navadn troll…nimaš kj za govort kot kr neki u 3 pm pisat… pejd nazaj v šolo…ko se naučiš pisat, se pa lahko tvoje nabijanje in mlatenje slame nadaljuje. Do takrat pa MOL’Č!

 • Bljak

  Eh…eno in isto staro sranje…dej se že zbudite no…sej nismo bedaki, da bi volili volka v novi preobleki! Lajate pa lajate za male ljudi pa nič ne naredite…tako levi kot desni ste isti K****! Vi omejenci, ki se pa še vedno radi delite na ljevake in desnjake, se pa po domače povedano Je****! Zarad vas bolnikov smo tam kjer smo…ker si ne znate dol vršt vaših nevidnih levo desnih brošk…bedaki eni! Itak ste pa večinoma stari nad 50, sej mladina je pametna in vidi skozi te zastarele ksihte, ki kradejo in kradejo in kradejo in kradejo,….vi ste pa ko furmanski konji….le to je prav in nič drugega…pejte v argentino!

  • Jaka Sraka

   Le zakaj se ne obrneš na svoje komuniste, pa te bodo rešili iz dreka.

   • Bljak

    Jst se obračam nate opranoglava ovca….boli me k**** za vse od A do Ž v parlamentu…men se gre za pravično družbo brez JJ, brez kučkota brez cerkve in brez opranih glav! Potegni svojo glavo iz dreka in začni živet! Drgač pa prosim sp*** iz Slovenije, da jo lahko končno spremenimo v državo vredno imena….ti se pa s svojimi lahko preseliš, tako kot izdajalci med II. sv. vojno, v argentino! Pa tam drek mešaj! Jasno?

 • Blajk

  Ko ne gre drugače se sklicujmo, da gre za otroke….opran folk bo na to padu in jih volil…eh…človeška pokvarjenost ne pozna meja!

  • Jaka Sraka

   Sklicuj se na svoje komunistične prednike.

   • Bljak

    Dej no malček odpri učke pa umakni svojega idola izpred oči…sej zastopim, da sebe nimaš rad in rabiš nekoga, da ga obožuješ, občuduješ,…ampak vsaka stvar ma svojo mero no…mal se poglobi vase in razmisli, zakaj potrebuješ “pastirja”!

 • mrB14ck

  tole so pa sami mladci na sliki. če ne drugače bo v 10 letih stranki zmanjkalo članov :D

 • Janez

  Redaciji portala !
  Ker z spošt. g. Primcem nima pogostega stika – Vas prosim,!
  Če ga opozorite, spomnite na idejo o oživitvi Orlov. Na moje zapise.
  Ljudje v njegovi stranki,
  ki se bodo ukvarjali s kulturo lahko zlahka dobijo vse himne in pesmi starih Orlov v NUKU V GLASBENEM ODDELKU.
  Tam imajo vso objavljeno, izdano glasbio, pete pesmi – kot arhivski obvezni izvod !
  – arhivsko – prosto dostopno !
  vse stare in nove verske in ljuske pesmi in pevce iz Slovenije. Hvala ! ^ex knjižničar JANEZ KOMENDA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!