[FOTO] Dan v znamenju mladih: Janez Janša in evropska poslanka Patricija Šulin med številnimi mladimi podporniki v Ljubljani in Grosupljem!

Datum:

Zadnji četrtek pred volitvami v Evropski parlament je bilo mogoče opaziti, kako se prvak Slovenske demokratske stranke Janez Janša mudi na Viču, konkretneje pri stojnici pred Upravno enoto Vič, kjer je bila tudi evropska poslanka in kandidatka za evropsko poslanko skupne liste SDS in SLS Patricija Šulin. Dvojica je nato pot nadaljevala v Grosuplje, kjer se jima je pridružil tudi kandidat Davorin Kopše. Ob 17. uri je Janša obiskal stojnico v centru Ljubljane skupaj s predsednikom SLS Marjanom Podobnikom.

Tako Janša kot Šulinova sta se pri stojnici rokovala s številnimi mimoidočimi in z njimi spregovorila o pomenu evropskih volitev in izzivih, s katerimi se soočamo v Evropski uniji. Mimoidoči so se lahko seznanili s preteklim delom evropske poslanke Šulinove, ki je delovala znotraj parlamentarnega odbora za proračun, kjer je bila tako članica kot podpredsednica, kot nadomestna članica pa je delovala v parlamentarnem odboru za nadzor proračuna in parlamentarnem odboru za transport in turizem.

Foto: Twitter
Foto: Facebook

Pot je nato Janšo in Šulinovo vodila v Grosuplje, v njegov rojstni kraj. Ob stojnici so ju pričakali številni podporniki stranke SDS. Zbrani množici sta se pridružila tudi kandidat za evropskega poslanca Davorin Kopše in grosupeljski župan Peter Verlič.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Dopoldan preživela v Škofji Loki
Šulinova pa se ni srečala le z Ljubljančankami in Ljubljančani, ampak se je odpravila tudi na Gorenjsko, konkretneje v Škofjo Loko, ki velja za eno najbolj pristnih srednjeveških mest v Evropi. Ob stojnici na prelepem mestnem trgu so jo pričakali številni podporniki, ki so ji na podlagi preteklega dela izrazili zaupanje. Šulinova je, sodeč po objavah na družabnih omrežjih, produktivno izkoristila sončno dopoldne, saj je na štiri oči spregovorila z mimoidočimi Škofjeločani. Podporo pa je Šulinovi z obiskom izkazal tudi poslanec iz vrst SDS Marko Pogačnik.

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Šulinova se je v sredo mudila v Ljubljani, Vrhniki, Sežani, Logatcu in Kopru, v torek pa je prijetno pokramljala z mimoidočimi Celjani, Šentjurčani, Žalčani in Velenjčani. Na dobro obiskanih stojnicah je bilo mogoče opaziti, da ima številno podporo poslanskih kolegov iz vrst SDS, videti je bilo namreč mogoče Evo Irgl, Žana Mahniča, Anžeta Logarja in Zvoneta Černača.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mladostno v centru Ljubljane
Na koncu današnjega dneva, ob 17. uri je Janša obiskal stojnico v centru Ljubljane, skupaj s predsednikom SLS Marjanom Podobnikom ter kandidatom na volitvah Davorinom Kopšetom in številnimi mladimi podporniki.

Selfie z mladimi obiskovalci stojnice v centru Ljubljane.

H. M.

Sorodno

Zadnji prispevki

Čas je za interpelacijo celotne Golobove vlade

Poleg stranke Socialni demokrati (SD) sta krivca za nakup...

Golob zdravnikom ni grozil prvič: “totalno vojno” jim je napovedal že leta 2022

Zdravniki stavkajo že skoraj mesec in pol, vlada pa...

Še vedno nam vladajo gospodarji muh

V začetku prejšnjega tedna sem se po nekaj letih...

Kapacitete evropskih vojsk so danes bistveno manjše kot leta 1989

Vojaški strokovnjak Thomas C. Theiner opozarja, da je Evropa...