[FOTO-DOKAZ] Maribor že preplavljen z ilegalci, ki se po mestu prosto sprehajajo!

Foto: epa

Včeraj smo razkrili šokantno zgodbo, kako namerava ministrstvo za notranje zadeve v mariborskem predelu Pobrežje naseliti 21 migrantov, ob tem pa niso hoteli članov sveta mestne četrti niti povabiti na pogovor. A oglasila se nam je bralka, ki zatrjuje, da je Maribor že preplavljen z mladimi migranti – in kot foto-dokaz priložila fotografijo iz štajerske prestolnice!
Slovenska tiskovna agencija je o nastanitvah migrantov poročala v sredo: V naslednjih tednih bo v Maribor prispela skupina 21 beguncev, ki bodo nastanjeni predvsem na lokacijah, ki jih je v ta namen zagotovila država. Gre za štiri družine z mednarodno zaščito, ki jim bo poleg nastanitve treba omogočiti tudi vključevanje v slovensko družbo, so sporočili z vladnega urada za oskrbo in integracijo migrantov.”
Danes pa se nam je oglasila bralka, ki zgrožena ugotavlja, da so v Mariboru ilegalci že na vsakem koraku. “Želela bi vam sporočiti, da se na Pobrežju že nahajajo migranti – prilagam vam fotografijo, ki sem jo naredila prav tam, in sicer 29. 6. 2018. Pa ne izgleda, da gre za sirske družine, ampak za 9 mladih moških. Na sliki so pred vhodom v javno kuhinjo,” je zapisala.

Foto: bralka

M. S.