fbpx

FOTO-DOKAZ: Žalostno! Poglejte pokojnino Slovenke in socialne prejemke ilegalca!

Vir: twitter

Po družbenem omrežju Twitter sta zaokrožili fotografiji, koliko na svoj račun prejme slovenska upokojenka in koliko dobi na svoj osebni račun nekdo, ki se je priklatil od bog ve kod. Ko boste to videli, boste ostali brez besed!

V Sloveniji velja rek, da je kovačeva kobila bosa. Očitno pa bomo v Sloveniji kmalu goli in bosi Slovenci, vsaj če primerjamo, koliko na svoj račun prejme Slovenka, ki je 40 let garala in vplačevala v državno blagajno, in koliko prejmejo pritepenci, ki v Sloveniji pregovorno živijo na plečih davkoplačevalcev. Dokaz, koliko prejme upokojenka:

Foto: Twitter

Žalostno, kako smo Slovenci v lastni državi postali drugorazredni državljani. To je še posebej dobro vidno ob socialnih prejemkih in vseh dodatkih, ki jih levičarska vlada namenja migrantom. Izpisek enega izmed tovrstnih nakazil poglejte tukaj:

Vir: Twitter

V Sloveniji se sicer iz dneva v dan pojavljajo nove zgodbe, kako Šarčeva vlada vedno najde denar za migrante, nazadnje se je govorilo o kar 150 milijonih evrov na leto, medtem ko za bolne Slovenke in Slovence – tudi naše najmlajše – preostane zgolj zbiranje zamaškov. Medtem ko prvi uživajo v prvovrstnih obrokih in nastanitvah, pa je za Slovence očitno dovolj dobro zbiranje smeti …

M. S.