fbpx

[Foto] Huligan, ki je napadel policista in novinarja z različnih zornih kotov! Ga poznate?

Foto: SPS

Zdaj že skoraj pred dvema tednoma, po nasilnih protestih 5. novembra, so po medmrežju zaokrožile fotografije huligana v trenirki, ki naj bi udaril policista, vrgel navijaško baklo proti enemu od policistov in novinarja Vladimirja Voduška porinil po stopnicah. Če so osumljenca že privedli, smo povprašali tudi policijo, tokrat pa objavljamo nekaj fotografij iz več perspektiv.

Kmalu po 5. novembru je policija javnost zaprosila, da ji pomaga iskati tipa, ki je udaril policista. Kamera ga je posnela v trenirki, ki naj bi po nekaterih bila trenirka FK Partizana, kasneje pa je bolj ali manj postalo jasno, da je isti maskirani hudodelec vrgel baklo na policista in po stopnicah porinil novinarja Vladimirja Voduška.

Spomnimo, Sindikat policistov Slovenije je pred časom v javnost sprožil sliko možakarja z masko, ki je udaril policista in javnost zaprosil za pomoč. Na posnetkih, ki jih objavljamo danes, se iskani pojavlja s prijateljem, iz rok v roke pa si podajata zeleno konzervo, ki je verjetno služila za krinko za skrivanje pirotehnike. Policiji smo poslali novinarsko vprašanje o tem, ali so morda že privedli kakšnega osumljenca. Ko nam odgovorijo, bomo njihov odgovor seveda nemudoma objavili.

 

Aleš Ernecl