fbpx

[FOTO] Jabolko z drevesa Cerar res ne pade daleč od drevesa: Miru in lepi hčerki Evi godi pozornost na družbenih omrežjih

Foto: Instagram

Se še spomnite, ko smo poročali o Cerarjevi hčerki Evi Cerar, ki je s svojo izklesano postavo popolnoma razturala na plaži v Biogradu na Moru? Prva hčerka v državi se je na naše poročanje odzvala z odobravanjem, kar dokazuje tudi njen odziv na družbenem omrežju Facebook. Očitno jabolko ne pade daleč od drevesa, kajti tudi njenemu očetu premierju Miru Cerarju pozornost več kot godi. Ta namreč s pomočjo okrepljenega piara komunicira z javnostjo in skrbi za svojo čim bolj pozitivno podobo navzven in poskuša navzven pokazati podobo priljubljenega politika, saj s svojimi dejanji žal tega učinka ne more doseči.

Foto: Facebook

Foto: Instagram. Evina nova profilka za Instagram.

Se še spomnite spodletele tiskovne konference, na kateri se je Miro Cerar pojavil z listom na katerem je pisalo: SLOVENEC SEM. NE JAMRAM. IŠČEM REŠITVE in “natega” s strani hrvaškega humorista Davorja Jurkotića, ki je Cerarja brez težav poklical pod pretvezo, da je tedanji hrvaški mandatar Tihomir Orešković in z njim pokramljal o migrantski problematiki in ograji na meji? Posnetek pogovora je množično zaokrožil po spletu in skoraj nikogar ni bilo, ki ne bi poznal pozdrava: Peace. Ljubav. Bok. Cerar si je s tema potezama nedvomno zamajal mlahavo držo premiera, zato se je odločil za ukrepanje in se obkrožil s piarom.

Cerarjeva piar vojska postrojena
S pomočjo piara in družbenih omrežij Facebook in Instagram si poskuša Cerar povrniti čim več spoštovanja, in sicer tako v javnosti kot tudi v lastni stranki in koaliciji. Zadnje ankete priljubljenosti na njegovo žalost v praksi nimajo velikega učinka, saj ratingi stranke še vedno neusmiljeno padajo, v ospredju je namreč največja opozicijska stranka SDS, ki nenehno opozarja na nedelo vladajoče koalicije in ministrov, za katere se zdi, da zgolj gledajo na uro in čakajo, da bo konec mandata.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Cerar v zasebnem življenju
Evin oče Miro Cerar je sicer znan ženskar, saj je zamenjal že kar štiri ženske (od tega je bil poročen dvakrat), že nekaj časa pa ne živi več z mamo svojih dveh otrok (Evin mlajši brat je Miha), Danico Cerar. V zadnjih treh letih je zamenjal kar tri, kar kaže na njegovo nestanovitnost, neresnost in nedozorelost resnim zvezam. Mlada pravniška pripravnica Mojca Stropnik iz okolice Šentjurja pri Celju je trenutno tista, ki greje premierjevo posteljo in mu dela družbo med planinarjenjem v Bohinju.

Foto: Instagram

Ob tem se lahko vprašamo, ali bo Miru Cerarju novo nabrana energija vendarle pripomogla k večji delovni vnemi, ki bo dejansko v koristi državljank in državljanov?

H. M.