fbpx

FOTO: Škandal! V Ljubljani za volanom – ženska zavita v burko!

Foto: Škandal24

Spletni portal Skandal24.si je objavil fotografijo, ki dokazuje, da čeprav so maškare za volanom prepovedane, kljub temu za volanom najdemo ženske v muslimanskih oblačilih!

Saj ni res, pa je! Bralka nam je poslala fotografijo iz Ljubljane, ki dokazuje, da ženske v muslimanskih oblačilih sedijo celo za volanom in nemoteno vozijo avtomobil!

Bralka nam je poslala fotografijo, ki dokazuje, da so ženske v burkah v Sloveniji prvorazredne. Namreč, medtem ko je prepovedano voziti osebno vozilo z masko, to ženske v burkah lahko počnejo očitno nemoteno. Fotografija je bila posneta na južnem delu Ljubljane, natančneje na Jurčkovi cesti, muslimanka pa je peljala v smer nakupovalnih centrov Leclerca in Supernove.

Foto: bralka

Očitno je napočil čas, da gredo policisti potem, ko preverjajo uporabo mobilnih telefonov, varnostnih pasov, omejitev hitrosti in podobnih prekrškov, še na lov za ženskami v burkah! Takšno početje, ko sedejo “zamaskirane” za volan, je namreč močno nespametno in ogroža varnost vseh ostalih udeležencev v prometu!

škandal24.si