[FOTO] V stolpnici v ljubljanskih Fužinah zgorelo stanovanje moškega, gasilci evakuirali 20 ljudi – Je bil posredi alkohol?

Gasilci so uspeli stanovanje moškega v Fužinah pogasiti preden bi se požar razširil na sosednja stanovanja. Foto: M.D.

Danes nekaj pred 14. uro popoldne je zagorelo v desetem nadstropju stolpnice v Fužinah v Ljubljani.  Po podatkih policije so gasilci sicer uspeli pogasiti požar, a naj bi pogorelo celotno stanovanje, v katerem po naših informacijah sam živi moški, ki je bil v nesreči edini poškodovan. Kljub temu so morali iz stolpnice na Preglovem trgu 6 zaradi bojazni, da se ne bi požar razširil tudi še na druga stanovanja, evakuirati 20 ljudi. Uradnega pojasnila s strani policije na naše vprašanje, kaj naj bi bil vzrok za požar, sicer še nismo prejeli, je pa bila naša novinarska ekipa na terenu, kjer smo od stanovalcev neuradno izvedeli, da so se tega požara nekateri že dlje časa bali, saj da naj bi bil moški večkrat pijan in se čudaško vedel ter da bi lahko do nesreče prišlo zato, ker je bil nepreviden pri kuhi. Informacije, da bi bil moški morda pijan tudi v času nesreče, sicer zaenkrat ne moremo potrditi.

Foto: M.D.

Foto: M.D.

Iz Generalne policijske uprave so nam sicer odgovorili, da so se po zaključenih aktivnostih gasilcev (prezračevanje stanovanjskega bloka) stanovalci že vrnili v svoja stanovanja. Policisti so zavarovali kraj – stanovanje, v katerem je zagorelo, in bodo z ogledom nadaljevali jutri. Vzrok požara še ni znan. Po prvih podatkih je stanovanje uničeno v celoti, zagorelo pa naj bi v eni od sob.
Zaradi vdihavanja dima je bil lastnik stanovanja odpeljan v UKC Ljubljana. Zdravniška pomoč pa je bila, prav tako zaradi vdihavanja dima, na kraju nudena še eni stanovalki.

Foto: M.D.

Foto: M.D.

Foto: M.D.

 • ZatonMesecnikov

  Pukao čoveku film ot vručine u Fužinama…

  • RATATA

   Pukao film po sredi! Mu, nje mu.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  Pa?
  “LILI PIL” – SAJ SEM TI VELIKOKRAT REKEL,
  DA
  VŽIGALICE – NISO – IGRAČA ZA OTROKE ! L.R. JANEZ L. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

  • abc

   Kak pa kaj JOSIP BROZ TITO ?

   • Janez Kepic-Kern

    Citat iz BIBLIJE:
    ” SPOMIN NANJ – BO POGINIL
    IN
    NJEGOVEGA IMENA – NE BO VEČ NA ULICAH MEST”
    Še nekaj korakov
    – pa bo dovolj dokazov – za radno
    preimenovanje – te nepozitivne javne osebe, L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

    • abc

     Belčki, ter ostali luzerji 2sv. vojne, so lahko samo sanjali o takšnih sprejemih. Pa ne ti o Bibliji, za to so inicirani drugi ljudje, ki so čisti v srcu ( brez sovražnosti, potvarjanj, laži in krivoverstva ). Ljudje, ki širijo ljubezen, neglede na barvo, raso, spol, veroizpoved.
     Kak pa kaj TITO ?
     https://www.youtube.com/watch?v=Ci5Tkc1rEws

 • Nšo-či

  A bi morala zgoreti cela stolnnica, da bi ljudje razumeli, da so med seboj povezani, čeprav niso iste krvi? Čes jih je bilo strah, da bo zagorelo pri kuhi, bi mu pač vsak dan nekdo nekaj skuhal, če so si že pred drugimi problemi zapirali oči,

 • Skrajno Desni

  Čefursko naselje ne ne gori kot Fragmat škoda.

 • Hribouc

  Še dobr, de ni bil blok obložen z Fragmatovimi izolacijami, a?

  K’t un u Londonu bi lahko bil bakla…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!