fbpx

Bodite pozorni: Telekom potrebuje vaš denar!

Foto: STA

Telekom Slovenije bo s 1. septembrom za 1,5 evra zvišal cene starejših fiksnih in konvergenčnih širokopasovnih paketov. Gre za pakete, ki niso več v prodaji oziroma naročnine nanje od 21. marca letos ni več možno skleniti. Cene paketov, ki so trenutno v prodaji, medtem ostajajo nespremenjene. Telekom bo obenem spremenil cene nekaterih storitev.

Največji slovenski telekomunikacijski operater bo tako s septembrom za 0,95 evra zvišal ceno podrejenega naročniškega razmerja Druga številka, poleg tega pa bo spremenil cene klicev iz fiksnega omrežja Telekoma Slovenije v vsa druga slovenska fiksna omrežja.

Po spremembi bodo naročniki fiksne telefonije Telekoma Slovenije plačevali enotno ceno za minuto klica v vsa druga slovenska fiksna omrežja. Klici znotraj VoIP-telefonije v omrežju Telekoma Slovenije ostajajo še naprej brezplačni.

Seznam starejših paketov, ki se bodo podražili, in nove cene klicev v druga slovenska fiksna omrežja so dostopni na spletni stranihttp://www.telekom.si/info-in-obvestila. Dodatne informacije so na voljo na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačnih telefonskih številkah 080 8000 ali 041 700 700.

Do konca avgusta lahko odstopite od pogodbe in mogoče izberete konkurenčno možnost
Naročniki navedenih storitev Telekoma Slovenije, ki se s spremembami ne strinjajo, imajo do 31. avgusta letos pravico odstopiti od naročniške pogodbe, če pogodba vsebuje omenjene storitve, brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni.

Kljub odstopu od pogodbe po treba plačati zapadle obveznosti
Pravica do odstopa od naročniške pogodbe pa ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika – tako so naročniki kljub odstopu dolžni plačati zapadle neporavnane račune za opravljene storitve in poravnati obveznosti z naslova nakupa terminalske opreme po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave.

B.P., STA