Pivovarna Laško Union v novi reklami spet provocira Slovence: “Levičarji so pametnejši od desničarjev! Pofočkajte se, levaki!”

Takole je Laško že pred volitvami s svojim Izzivom provociral slovensko javnost. Foto: Nova24TV.

Pivovarna Laško Union, ki je že nekaj časa v lastništvu nizozemskega pivovarskega velikana Heinekena, si je privoščila novo provokacijo, zaradi katere v teh dneh pregorevajo socialna omrežja. Začelo se je na Twitterju, kjer je pivovarski velikan objavil zapis, v katerem navaja, da so nedavno znanstveniki baje objavili raziskavo, ki dokazuje, da so levičarji pametnejši od desničarjev. Potem pa dodali, da praznujejo mednarodni dan levičarjev. Vse lepo in prav, če bi šlo za nedolžno šalo, a v ozadju verjetno tiči politična provokacija, katere soavtorica utegne biti tudi nekdanja piarovka v Cerarjevi vladi Tanja Subotić Levanič, saj so jo v Pivovarni Laško Union nedavno zaposlili kot vodjo komuniciranja. To je že druga provokativna poteza pivovarne pod novim grškim vodstvom – pred nekaj meseci je namreč v reklami za Laško nastopila trojica balkanskih pevcev, kar je užalilo nacionalni ponos marsikaterega Slovenca in Slovenke.

“Nedavno so znanstveniki objavili raziskavo, ki dokazuje, da so levičarji pametnejši od desničarjev. Danes praznujemo mednarodni dan LEVIČARJEV! Poznaš koga ali pa si ti sam levak? ‘Pofočkaj’ se med komentarje,” so svojim sledilcem na Facebooku in Twitterju pred nekaj dnevi sporočili iz Pivovarne Laško Union, ob tem pa naleteli na buren odziv spletnih komentatorjev. Nekateri so prepričani, da je bila provokacija dejansko tudi njihov pravi namen, saj je včasih tudi slaba reklama – še vedno – reklama.

“Prisegam na mnogo pametnejši Staropramen. Vam mora pa iti pošteno za nohte, da kličete na pomoč politiko,” je objavo komentiral Stojan Povh. “Kolikor vem, so levičarji nagnjeni k umetnosti, desničarji pa k znanosti. Vaša teorija ne pije vode, razen če je umetnost primarna oblika vrednosti človeka,” je povedal Florijan Munih. “Neumna reklama. Na mlin idiotov tipa Cmerar & co.,” je bila jezna Mojca Stramberger. “Bebava reklama, bebavo namigovanje,” pa je bila jasna Vesna Barovič. Pivovarna je s svojim zapisom nekatere tudi tako razjezila, da so prisegli, da piva Union ne pijejo več, raje si bodo privoščili hrvaško Ožujsko.

https://twitter.com/PivovarnaUnion/status/1028981275527446528

Grk na vrhu pivovarne
Naj spomnimo. Vodenje Pivovarne Laško Union je letos 1. marca prevzel Zooullis Mina, ki je bil nazadnje generalni direktor Heinekenove pivovarne v Atenah, prav tako je opravljal tudi funkcijo finančnega direktorja v okviru Heinekena v Afriki in na Bližnjem vhodu. Na mestu generalnega direktorja Pivovarne Laško Union je zamenjal Dušana Zorka, ki je to funkcijo zasedal 14 let, v družbi pa ostaja kot član nadzornega sveta.

Mina se je takoj zameril delu slovenske javnosti, ko je v svoji prvi reklami pivo Laško ponujal prek treh balkanskih legend, ki so se pogovarjale v srbohrvaškem jeziku – Halid Bešlić, Neno Belan in Željko Joksimović. Ob tem smo se lahko spraševali, zakaj v reklami za slovensko pivo nastopajo Balkanci, in če že, zakaj ni med njimi vsaj enega slovenskega izvajalca. Prepevajo pa sredi Ljubljane.

Sporna reklama pred volitvami subtilni napad na desnico?
“Laškemu je uspelo z reklamo dvigniti precej prahu. Čestitke. Verjetno so prav to želeli. Zaradi neke butaste reklame zdaj Levica trdi, da je vse to dokaz slovenske odprtosti in naprednosti, da tik pred volitvami predstavlja subtilni napad na desnico in njenega zlodeja Janšo. Desnica pa je kakopak ob tej reklami globoko prizadeta, skrbi jo usoda slovenstva in poziva k bojkotu pitja tega piva,”
so ob tem zapisali na spletnem portalu Portalplus.

A takšna “balkanizacija” slovenskega nacionalnega piva ni nič novega, glede na to, kakšne ljudi v zadnjem času tam zaposlujejo v upravi. Poleg nekdanje Cerarjeve piarovke so namreč kot direktorja marketinga zaposlili Bolgara Rumena Koleva, ki je kot menedžer deloval na Balkanu in v Rusiji. Skratka, tam, kamor s takšnimi političnimi potezami pospešeno drvi tudi Slovenija.

T. F.

 • VERRZIFIKATOR

  MOJA LJUBA LEVICA

  Ljuba si mi, moja ti levica,
  ljuba bolj kot drugo vse na svetu,
  kot v vesolju, ne le na planetu,
  moja si resnica in pravica.

  Ljubim te kot lastnega otroka,
  mi brez tebe bi bilo umreti,
  nate morem se samo opreti,
  ljuba moja, zlata leva roka.

  Da levak sem, rekel bom ponosno,
  s tabo vse doslej sem le ustvaril,
  drugo roko čisto zanemaril,
  z levo pišem, vse počnem zanosno.

  To resnico naj izve zdaj vsak.
  tudi tole ti si napisala,
  te vrstice na papir vse dala,
  nate sem ponosen kot levak.

  Kdor slučajno mi levičar reče,
  nanj se v hipu silno jezen znesem,
  kvečjemu levičnik še prenesem.
  drugo ni pravilno in ne teče.

  Leva moja, ljuba ti levica,
  žalil te ne bo vsak kdorsibodi,
  tudi če v besedni bo zablodi,
  mu povem, kaj prava je resnica.

  Da ponosen sem na levo svojo,
  ni z nikomer se še rokovala,
  v tem pogledu čista je ostala,
  jo imam za najbolj ljubo, mojo.

  Izpod nje izvira to pisánje,
  ki ga hitro moč je prepoznati,
  komur dano je, bo znal razbrati
  meni lastno, svojsko občevanje.

  Raje sem priskuten, skrajno tečen
  in ničvreden ves moj slog pisanja,
  kakor da dobil bi vsa priznanja,
  tistim z leve da postal bi všečen.

  P. S.
  Piva ne pijem, z desno ne znam pisati.

 • Vinti Oto

  Laško pivo oziroma Slovenski nacionalni ponos Zlatorog, po domače Kozel, bi par podtaknjenih levakov rado spremenilo v lavaško brozgo in ga priskutilo narodu.

  Dokaz, da so uničevalci naroda tudi tekoče zlato sposobni spremeniti v scalnico, zato le še naprej volite razne ljudske predstavnike “sredine” oziroma “centra”, ki se po koncu volitev vedno čudežno spremenijo v “levosredinsko” opcijo oziroma čistokrvne dediče komunizma.

  Še par mandatov, pa jim bo uspelo uničit narod, ki ga celo Serpentinškovemu idolu Adolfu ni.

  • Goran Hvala

   od kdaj je pa lasko dobr pir? ocitno se nisi pil nic drugega…

   • KAPIBARA

    Pregovor pravi: O okusih ne bomo razpravljali… vsak ima svojega..

 • Lokomotivführer

  Saj jih poznam kar nekaj, včasih bi rekli sfaliranih študentov, ki kot levičarji ponavljajo enako mantro o višji inteligenci levičarjev. Oni sami pa so očitno izjeme, ki potrjujejo pravilo!

 • Miža

  Izkrivljajo stvarnost, vesoljne zakone ravnotežja in strani neba, ker želijo kaos, nered. Tipične rabote paglavcev nečistih nagonov in vse prej kot pametnih ljudi. Potrebna je zaščita pred njihovo uničevalnostjo.

 • Miccy

  Pregorevajo socialna omrežja? Da ni komu na Nova24TV kaj pregorelo. Gre za zapis, ki ima trenutno 107 lajkov in nekaj odgovorov in to je pregorevanje???????

  Iz muhe delate slona in iščete afere tam, kjer jih sploh ni. Fake news pač, tukaj je to že običajna praksa!

 • Anton

  Muslimani ne bomo pili piva.

  • Franc Šink

   Imamo za vas tudi brez alkoholnega.

 • Goran Hvala

  men se zdi da ste tako desnaki kot levaki oametni 100 na uro….jest bi kar uzel vaso sds pico.. mislem prazno skatlo…tam se tud pokaze vsa vasa pamet…iz murgl so dostavl polovico obljubljenga. . od vas pa sam skatla…:-)…to mi tudi veliko pove o pametnih desnakih… ne bit zdej uzaljeni.. sej ste sami naredil tak fino reklamo. ..:-)…

  • lokec

   Mi SDS dobimo prazne škatle zastonj od levakov, spečemo pizze in jih drago prodamo levakom, pa še prvoz računamo + ŠKATLE. hehehe

 • Djuro Sumar

  Očitno je reklama zelo dobra, saj se o njej govori. Provokacija je najboljša reklama.

 • tarantela

  Očitno desni sploh ne veste, kaj pomeni “pofočkati”.

  • KAPIBARA

   Razloži..!!

 • Krtača 20

  Ne morš verjet kaj vse desne mot….. Seveda zlivanje gnojnice domobrančkov po borcih ni problematično, ampak en pofukan per vas pa mot jao. Slabi ko isisovci…..

 • Novakec1

  Počasi se spoznava da so levaki in desnaki podobni v debilnosti kar je katastrofa za tisto malo prištevnih sloovc.

 • KAPIBARA

  Nekje sem bral neko kolumno, da še tako velke korporacije, plačujejo reket, česš: bolje da plačam, kot pa da mi vse skupaj pogori- stoji.
  Kdo je direktro E,leclerka ??
  Že pred leti, so imele mafije, svoje ta boljše člane, samo na plačilnih listah, raznih podjetij.. pa ne kot vratarji, neki “visok” kader, katerega nikoli nisi dobil na delavnem mestu..

 • Beli Sneg

  Tistih izdelkov , ki jih reklamirajo slovenski balkanci tudi ne povoham ne, kaj šele, da bi jih kupil. Kaj me briga kaj si misli Džuro ali Magnifico o avtih, ali pa tile bedniki o pivu. Me pa odvračajo od nakupa. Tako take reklame dosegajo pri Slovencih negativne učinke.

 • Anton

  no jaz do sedaj še nisem videl levičarja, ki bi znal kaj argumentirati, njih dejanja pa so itak zgodba zase, toliko o inteligenci levičarjev.

  sarkazem press

  • merim

   Po moje si prebiral desne komentatorje

   Toncek press

 • Amerikanc

  Nacionalni interes Milana Kučana je bil, da se pivovarna ne proda Interbrewu ! In sedaj imamo kar imamo – Balkanexpres !

  • večni srb

   Nacioanlni interes Drnovška je bil, dase je lahko po osamosvojitvi v Sloveniji točilo edino dve sorti pira. Pir je bil super roba, ker so zanj plačevali keš in ni nihče točno vedel kam vse je odtekal. Skoraj vsakdelavček in kmetavzar spije po šihtu par pirov.

 • totex39

  Bedaki, upam da kmalu čisto propadejo.

  • Propadli ravno ne bodo, bi pa nižji prodajni rezultati zelo vplivali na odločitev Heinikena, da raje ponudi druge znamke iz svojega lastniškega portfelija, da pokrije padec prodaje L&U.
   Padec prodaje bi vplival tudi na verjetnost, da se tovarno Union zapre in proizvodnjo preseli v Laško, zemljišča pa (drago) proda.

   • večni srb

    Mogoče res, če porušijo mesto in zgradijo eno ogromno fabriko, ampak verjetno je potem lažje speljati laško vodo v Ljubljano, po vodovodu.

 • sloustava

  Edini, ki je lahko ponosen na umiranje na obroke naroda Slovencev in drzavljanov, je avtor, je Oce vseh afer, potrditev, da imata on in laz kratke noge, je tov. Kucan!

 • merim

  Levicar je se vedno bil pametnejsi kot desnicar

 • Olga2345

  Bojkot! Naj bodo “pametni” in sami pijejo to pivo v balkanski tovarisiji!

 • slosin

  kakšna je razlika med Jetijem in pametnim levičarjem? ………..Jetija so že videli….

 • Nšo-či

  Očitno je to reklama za leve po pameti. Za levičarje, ki pišejo z desnico. Priporočam, da pitje vode zamenjajo s pitjem piva, Laško &e Union, ker je zdravilno in bo pripomoglo k hitrejšemu razvoju leve pameti. Leonardo da Vinci, Michelangelo, Isaac Newton, Albert Einstein pa ostajajo “levičarji”, ki bi se pivovarski reklami samo nasmehnili. Pa naj še kdo reče, da politika in kapital nista povezani, ali pa, da levičarjiev po politični pameti, ne moreš potegniti za nos.

  • večni srb

   Pivo je voda. Te pa ljubljančani in hrvati, ki polnijo Staropramen, nimajo.

   • Mojca pokraculja

    Ni vode, ni piva, ostanejo samo hrvati. Ja eni majo res samo eno hemisfero.

 • Edi Puc

  .. tega piva že dolgo več ne pijem več

 • Dillinger

  Jaz sem pa mislil,da pijejo pivo komunajzar.

 • domovina mili dom

  Je pa dokazano na tipičnih primerih, da so pametnejši v kriminalu. So vedno korak pred policijo.

  • WatsonForus

   jap , ker so policaji – levi !

 • Aton

  Levičarji sploh ne obstajajo. Samo nekateri se tako imenujejo, da lažje kradejo in izkoriščajo delavsko rajo.

 • althar

  Saj bi bojkotiral Laško, pa kaj, ko ga nikoli ne kupujem.

 • antimur

  Pivovarna Laško je že dolga leta prava komunajzerska trdnjava. Za vse, ki niso na kučanistični liniji, je vsaj za odgovorna mesta, hermetično zaprta.

  • večni srb

   Ni čudno, če so pa na vrhu sami nekdanji udbaši, glede na podatke iz Udba.net. Ne bi rekel, da so komunisti, prej nacional socialisti in hrvati po rodu.

   • dob

    Trudim se razumeti, kaj želiš povedati tukaj na portalu Nove.

    A si lahko za trenutek predstavljaš enega od nas (recimo kar mene), ki se usrejem sredi Beograda na nek njihov internetni portal, pod nickom “večni slovenac”.
    In potem jim jebem Srbijo in Srbe in solim pamet, kdo da jih ogroža in kdo ne.
    Kaj misliš koliko časa bi bil gor? Msilim, z obema nogama, rokami in celo glavo? Da o mudima ne pričam.
    Koji ti je kurac? Maš kaj za povedat? Potem povej!

    Mimogrede. Srbi niso komunisti in ne futrajo komunizma (tako kot mi), niti se ne grejo jugoslovenarstva. Normalni ljudi, bi se reklo po njihovo. Nič nimam proti njim! Imajo vse šanse, da jim demokracija rata.
    Tle pa futramo diktaturo in demokracije še dolgo ne bomo videli.
    Če še ne veš: diktatura izloča demorkacijo, demorkacija pa izloča dikltaturo! Ena zraven druge ne moreta obstajati, ali je eno ali pa drugo!
    Demokracija je v diktaturi samo v Biščakovi glavi in njemu podobnim.
    Pa v Zvezi Borcev, imajo tudi takšno idejo, da je to dvoje združljivo. Ker so
    parazitani! Oni zagovrajajo parazitansko gibanje, ki nadaljuje parazitiranje pod rdečo zvezdo.

    • Jovo Jamnica

     Najprej probaj, pol pa poročaj…

  • župnik cefizelj

   a res al kaj!? kaj pa starina kosem!? imaš malce kratek spomin ti janšistično govno!

 • dob

  Mirno gledamo kako nam kurčevi jugoslovenarji prevzemajo državo in iz nje delajo Jugoslavijo.

  Bomo lahko imeli v okviru te države svojo avtonomno pokrajino Slovenijo in svojega predstavnika v parlamentu ali pa bo tudi to prepovedano? V SFRJ so namreč bile avtonomne pokrajine. Bomo mi na slabšem v svoji državi?!
  Bomo prepevali: žive naj človekove pravice vseh priseljencev, vrinjencev, izdajalcev slovenstva…. razen naših – mi se bomo svojim odrekli, da bi zadostili levičarskemu humanizmu!

  • Prle

   Avtonomna pokrajina bodo Grosuplje, predstavnik v parlamentu bo pa Ivan Janez, saj že vse imate, kje pa ti živiš. V Argentini?

   • rubec

    Ivan Janez ti je čoban fotra spakiral na trajekt v pičlih desetih dneh. Toliko dni boš ti plaval v argentino ko pride čas. Začni trenirat.

   • WatsonForus

    ja ti boš pa suženj migičem.

    • večni srb

     Joras je že.

  • večni srb

   Ne delajo Jugoslavijo, v tem je problem, hočejo nas združiti s Hrvaško, ampak tako, da si bo narod nazadnje prišel to gor. Jugoslavija ne bi bilaslaba ideja, če si ne bi trgali goltance in so zdaj jezni ter smrtno skregani za naslednjih sto let, živeti samo pod hrvati bo pekel.

   • dob

    Res ne vem zakaj potrebujemo migrante, ko pa imamo atomske fizike kot si ti.

 • RATATA

  Mene pa zanima, če so komunistični lewičarski revolucionarji plačali kupnino Petru Kozlerju, znanemu kartografu (Zemljovid slovenske dežele in pokrajin), soustanovitelju leta 1864 ustanovljene Pivovarne Union ali so še kaj dolžni.
  Še dobro da imamo Slovenci Staropramen, Kozla, Steiger, Hacker-Pschorr …. in mnogo mnogo pivovarn.
  Za Slovenca je SRAMOTA pitje laškega ali uniona! Jaz sem šaltal že desetletje nazaj.

  • Nšo-či

   Pametno :).

  • pajot

   Staropramen je zakon.Da ne omenjam Pilsner Urquela.Laško je navadna scavnica.

   • večni srb

    Sploh ni res, originalen češki ja, hrvaški je ista ščavnica kot je danes laško, od teh nekoč odličnih pirov so ostale samo znamke.

   • Matt von Glanz

    Posebej malt, pridni brat

  • Borut Stari

   Nimam teh problemov, Pijem Cviček. Tega imena si butlni ne lastijo.

   • RATATA

    Kolk je pa že stara slikca tvojga avatarja?

    • Jovo Jamnica

     To nazdravla z kriglom cvička… LOL

     • Borut Stari

      Mi pravi domobrani nazdravljamo s kozarcem domačega na žično ograjo na Kolpi.

     • Jovo Jamnica

      Uskokom je najbliže šnops, zvani mekana rakija… Slajši je sevea prišfercan prek ograje…

     • Borut Stari

      Ni več šverca blaga na SLO/HR meji. Obe sta članici EU

     • Jovo Jamnica

      Če gre za več kot 10 litrof, morš dokazovat, da šnopsa neboš preprodajo… Kaj pa je 10 litrof za uskoško svadbo???

    • Borut Stari

     Ni avatarja ni slikce. Ne fantaziram.Pa to.

     • RATATA

      Maš kaj revme od cvička?

     • Borut Stari

      Kaj pa je to revma?

 • lokec

  Češko pivo Staropramen je boljše od Laškega piva. Če spijem dva Laška piva me peče zgaga če pa spijem Staropramen me pa ne.

  • večni srb

   Staropramen je bleda senca češkega piva, niti približno ni več isto in sploh ni dobro, odkar ga polnijo na Hrvaškem.

 • večni srb

  Moraš biti pa res kreten, če rečeš besedo fočkaj, kdo pa pri nas tako govori, nihče. Kaj to sploh pomeni, meni zveni kot še en neuporaben, vendar politično korekten fuk.
  Spomni me na še en tak izraz, ki so gavsiljevali na ameriških televizijah in filmih, kjer se igralci po novem derejo fraking, namesto fucking, čeprav pomeni oboje isto. Isti smisel, vendar politično korektna beseda, človek se vpraša zakaj med sproščanjem frustracij sploh mastno zakolnemo, če je menda grdo.
  Prej smo imeli eno prepovedano besedo, zdaj sta pač dve, druge finte ne vidim.

 • WatsonForus

  boli me ku….. ne pijemn ne Laško ne Union , lohk si ga nekam zataknejo !

 • Ko je Heiniken prevzel Laško&Union sem si rekel: “no sedaj pa bo Laško spet začelo delati pivo”, kajti od združitve dalje je bila to finančna firma in ne proizvajalka piva, kar se je poznalo na kvaliteti tistega zvarka, ki so ga prodajali pod imenom pivo.
  Pa sem po prevzemu parkrat poskusil, pa to še ni bilo pivo, ampak ‘scalnica’. OK sem si mislil, Heineken pač rabi en čas, da porihta zadeve. Vmes je celo prišla novica o polnjenju Heinekena v Laškem in da bo pozneje tudi proizvodnja. OK, zgleda se bodo stvari uredile. Vmes pa se je zgodila tista čefurska reklama in tako sem še do nadaljnega zvest vsem drugim pivom, laško&union pa spijem le, če ni druge izbire.

  • večni srb

   Ne morebiti več tako dobro, ker Jugolavije ni več in ne dobijo kvalitetnih kmetijskih surovin iz juga, vsaj napol zastonj ne in zagotovo ne v takih količinah kot se danes prodaja. Vprašanje je tudi, če še obstajajo stari varilci oziiroma kemični oddelek, ki je mešal formulo,verjetno so se ti ljudje že zdavnaj odselili ali so pač že pokojni, novih mojstrov pa ni. Jih ne rabijo, lastniki pivovarne so kupili tudi tovarne arom.

  • Vojteh Dovč

   hainiken si je ali bo šele popravi pivo z laškim,če teka še ne veš zato pa je zdej scavnica!!!!!!
   Samo uničili bodo pivovarno.vse bo šlo u K .oni rabijo samo vodo.

 • rubec

  Da mi je vedet katere čobanke so poplesavale v reklami zraven teh treh kao pjevačev. Kot pravi dob, v tujini imajo ženske kvote mi pa ženske krote.

  • bednick

   hahahaha

  • tohuvabohu

   Počakaj, da uleti Krota 20 in ti razloži, da so to podpornice SDS.

   • rubec

    ups, ga grem takoj odblokirat. če se bo sploh dalo. upam da ne.

  • samsara

   Čaki zdej bo Šarc uvedu ‘žabje kvote’, sam n’ more us’ga n’enkr’t.

 • centurion

  STAROPRAMEN ZLATOPRAMEN, PILSNER URQUELL
  že od zdavnaj krasijo moj hladilnik.
  Sedaj pa niti za gašenje žara ne bom uporabljal te scavnice,

 • Morala

  Bolano je že vse skupaj!!! Kaj pa ste pričakovali od tujca?! Po provokacijah se vidi, da so zabiti kot lesen kol!
  Ne, v nedavni raziskavi so strokovnjaki ugotovili, da so ljudje vedno bolj neumni, ker namesto urjenja možgan pri otrocih in mladostnikih z matematiko in drugimi šolskimi predmeti, razmišljajo namesto njih računalniki in pametni telefoni!

  • slosin

   eh, ne vem, če maš prov…pr nas še vedno za rajo razmišlj Partija…in raji to kr paše….razmišljati je naporno

  • tohuvabohu

   Če se grejo norci posel, je vse mogoče. Tudi Lidl se boji križev kot hudič.

 • Bandit123

  V parlamentu razmišljajo, da bi začeli voziti po levi tako kot Angleži. Samo v razmislek.

  • tohuvabohu

   Najprej bodo to uvedli za tovornjake, če se obnese, pa še za osebne avtomobile.

 • večni srb

  Reklama kot reklama, itak so na medijski sceni sami balkanci, če pa neprestano migrirajo k nam in imajo talent, naši kmetavzarji in delavčki pa zgleda ne.
  Kaj vam piše nasliki, Gorenje – Pivovarna Laško, vse toje delo enega samega strica iz ozadja, po rodu iz Hrvaške. Semmislil, daboste na njegovi strani, ker brez takih nebi bilo sredstev in orožja za osamosvojitev, ki ga sicer nism orabili, a vendarle. Je pa potem prav prišel pri njihovih zemljakih na Hrvaškem in v bosni, medtem ko smo mi oligarhom najbrž plačali kredite za državne firme in hrvatom tisto orožje. Sem rekel orožje? Pardon, mislil sem na aluminij… mogoče so ga nemci rabili za pločevinke.

  Hrvaška naveza ima pačsvoje interese, nekaj časa so sponzorji enemu, potempodpirajodrugojugolegendo, nostalgija je za njih zelo pomembna,ker pomaga vzdrževati mentalno letargijo.Komunistični verniki takoverujejo, da so še vednov socialističnem raju in isti politični direktorji skrbijo za njihove delnice in kredite,čeprav mo seveda danes že globoko v kapitalizmu in v resnici vzdržujejo njihovo dobro organizirano zahodno balkansko poslovno združbo. Ni važno kaj je res, ti ljudje zelo malo razumejo, nimajo lastne volje, občutek je pomemben, in pa nostalgija za časi, ki jih nikoli več ne bo nazaj.
  Neno Belan se meni zdi zelo dober avtor in glasbenik, tudi nisem nikoli dobil občutka, da je za ustaško stvar. Dokler se mu bo ljubilo nastopati, smo lahko edino veseli. Željko Joksimovič je šlager pjevač, z eno samo veliko uspešnico, ki je bila dejansko ljudska pesem. Isto kot recimo Naber, samo bosanci pri nas vedo zakaj je dober, meni se zdi neposlušljiv. Za onega tretjega bosancapaše nikoli prej nisem slišal, pojma nimam kakšen turbo folk prepeva, pravzaprav ne razumem zakaj se Belan pajdaši s takimi, verjetno pogreša svoje Džavole.

 • črnaovca

  Sami komunajzarji a ne. Ja pivovarni sta v tujih rokah a očitno so tam tudi sami komunajzarji, ki so ugotovili katerih je več in so bolj perspektivni pivci.

  • večni srb

   Lastniki so tuji, oni poberejo smetano, vendar še vedno plačujejo vaško udbo oziroma nepotistična podjetja političnih upravljalcev, ki zalagajo proizvodnjo in skrbijo za logistiko. To je zdaj reket, da imajo tujci mir, mi pa fašistično diktaturo.

 • črnaovca

  Me zanima koliko stane reklama na tej strani. Pivovarji jo imajo zastonj kajti edino tu ste se odzvali na njihovo provokacijo, se vam lahko na tiho režijo. Morda je to tudi dokaz njihove trditve

 • bednick

  “Nedavno so znanstveniki objavili raziskavo, ki dokazuje, da so levičarji pametnejši od desničarjev”.
  ________________________
  Tukaj bi jaz dvakrat pomislil preden bi se strinjal s to trditvijo.
  Namreč, kje pa piše, da niso bili ti znanstveniki levičarji?
  Trditev je tako elegantno ovržena.
  Še kaj?

 • Vojteh Dovč

  Haineken lahko dela kar hoče in jih boli za SĐS,NOVA24–ITD
  kdo je začel prodajo (propat) pivovarne laško ..šrot janković,bavčar(lahko se tudi motim se opravičavam) pa še en kdo že…

  • rubec

   Ti teslo kot vidim še slovensko ne znaš. Vrati se k svojim bosancem v Dovčland.

 • večni srb

  No ja, vsaj posmrtnih ostankov domobrancev in ustašev so se znebili odkar je pivovarno prevzel Heiniken, nihče ne bi bil pil pivo iz vode, ki teče preko na tisoče človeških kosti, ampak prej nam tega niso povedali.

 • Adijostevi

  Pijte raje OŽUJSKO. Naj se jebe ta banda.
  Fuj grem po gajbo Ožujskega.

  • župnik cefizelj

   pravi izdajalski katoliban! že posega po ustaškem sranju! odlično svinja izdajalska katolibanska! čudno da se ne dereš egeš šegedre, ko je šef na kolenih in cmokajoč zadovoljuje mađarskega fašista orbana.

   • Adijostevi

    Ja kaj pa je ti pedofil. Mati ti je izdajalka ker se ti je kurbala z madžari in si nastal ti Vogrin. Pederčina zabita. Pijem to kaj je dobro KAPIŠ.

    • župnik cefizelj

     po žveplu zaudarja tale belcebub požrešnosti. še en v vrsti satanovih vlačugarjev, ki častijo lažnega preroka ivana janšo! ampak zveličar vse vidi. na sodni dan boste goreli v večnost! na veke vekov! od satanovih vlačugarjev ne bo ostalo nič, zveličar bo uničil vas in vaše seme. božja sodba je nemilostna. satan mora biti premagan!

 • župnik cefizelj

  pivovarno so zafurali bavčar, šrotko in starina kosem po nareku ivana janše. kva je pezdetki domobranski!? spet ste izdali domovino kot leta 41. kazen sledi! takrat v jame zdaj pivo pod rdečo zvezdo! kaj češ desnakar je pezde in posrane, večni poraženec in izdajalec!

 • Jovo Jamnica

  Hehehehe, pametni ovi od Hainekena. Ziher jim je prišlo na uho, da so f Sloveniji pifci piva pretežno levičari, saj so ja vidli na policah pivo Komonajzar, kero gre bojda v Lublani za med. In delat reklamo na račun onih, keri piva nea glih dost popijejo… je fsaj lukavo.

 • dare326

  Ukinil sem programe, ki so vrteli Laško balkansko reklamo in prešaltal na češko in craft piva. Haineken, eat your ass.

  • Jovo Jamnica

   Glih sn prišo iz moje vaške bufe. Zanalašč sn pogledo, kaj dans naši kerlci pijejo. Blo je pretežno na mizah Unijon, pol pa Laško. Edn je sedo f koti sam za mizo in žlempo češkiga Kozla. Pretpostavlam, da je volivec SDS. LOL. Krobockiga piva pa v naši bufi nimajo…

   • tohuvabohu

    Kaj pa, če je član?

    • Jovo Jamnica

     Ja. Nič hujšega. Lahko fsaj v miri pir pije…

   • lokec

    Ti sploh nisi bil v gostilni. Tam sem bil jaz pa te nisem videl. Pijejo pa kavo.

    • Jovo Jamnica

     Sn napiso bufa, ne pa gostilna. V gostilne hodim jas jest in polek pijem Refošk…

 • Jovo Jamnica

  Predlagam, da se oglasijo vodje sektašev pri ustaški pivovarni v Zabregu, saj je to itak njihof glavni grad. Tam jim bojo ziher prisluhnili in za one ovčice, kere pir konzumirajo, nardili ekskluzivno pakovanje z emblemom stranke SDS… Cijena??? Prava sitnica…

  • tohuvabohu

   Če že nisi pameten, si pa vsaj originalen.

 • centurion

  Pivovarna Laško koristi vodo, ki je v zajetjih pod
  rovi rudnika Huda jama, kjer je Heiniken pridobil
  koncesijo na teh zemljiščih.
  Na zdravje laškopivci.
  Vsakokrat, ko potegnete požirek, bo v grlu ostal priokus
  spiranja Hude jame.
  Le še evropsko javnost je treba seznaniti s
  to slovensko “specialiteto” pod emblemom (heinekenove)
  RDEČE ZVEZDE.

  • Jovo Jamnica

   a koju vodu koristiš ti???

  • Soave

   + + + + + + +

  • župnik cefizelj

   evropska javnost se poščije na vas dediče kolaboracije in izdaje. pojdi v francijo pridigat o vichyju in kolaboraciji, te bodo s prvega kandelabra za jajca obesli. nek sđs-ovski pezde bo spreminjal emblem heinikena, kakšna zabloda kot leta 45 ko jih je anglež strpal na vagone na zahod, no vsaj tako so verjeli. anglež ve kako z izdajalsko sodrgo in greznico, horuk na sodišče in pred strelski vod.

  • župnik cefizelj

   kakšen priokus ima šele golaž v lepeni, ko ga ivan janša malce začini s telesnimi izločki, češ požirate moje laži, požrite še moj drek!

   • centurion

    Boljšega kot tvoja mati, ko jo zvečer natepavaš
    z neumitim kurcem ti in tvoj ušivi pes.
    Vsaj psa bi lahko privezal….

   • Steiermark

    to so tvoje “misli” in nakladanja, ker sam še vedno “žreš drek v partizanskem gulašu”, s katerim se bašete izprijenci komunizma, ne da bi vedeli, da je pa tisti vaš gulaš narejen iz odrezane tace razpadlega pedofila tita in tako pač “misliš” da tako mora biti, da žreš izločke in gnitje svojega liderja, katerega kosti še danes ližete vi psihopati, ludožerci, komunajzarski izprijenci….

 • “Grk na vrhu pivovarne”
  Povrnejo naj nam Grki denar, ki jim ga je nakazala Pahorjeva vlada !!!
  Kdo jim je prodal pivovarno Laško, preden bi nam država Grčija poravnala dolg ???

  • župnik cefizelj

   grki so že vrnili naše posojilo kjer smo prav lepo zaslužili. ti marta pa spizdi nazaj ličkat koruzo pa rožn venc momljat. kmalu pride zveličar in bo vso zlagano katolibansko greznico splahnil s srdom sodome in gomore. častite lažnega preroka, ivana janšo, ki je še ne dolgo nazaj udrihal po razpelu in častil pentagram. zdaj mu sledite, ko vas je premamil z lažnimi obljubami o odrešenju! zveličar vse vidi! njegov prihod bo vaš konec. tresi se marta, svinja tercianarska, kazni ne boš ušla.

   • Soave

    Cepec neumni, nesramni !!
    Ja, Zveličar bo že vedel, koga vzeti s seboj.
    Tebe bo pa tu pustil, da boš bolj konkretno plačal za vse nebuloze, ki jih tule trosiš.

    • župnik cefizelj

     tiho častilka zlaganega preroka ivana janše! zveličar vse vidi! tvoja hinavščina je v nebo vpijoča! ne boš mogla prevarati zveličarja, saj je imun na tvoje sladke besede! za hrbtom pa častiš pentagram in zlaganega preroka! bo prišel tvoj čas, ko boste grešniki spoznali svojo zablodo! vendar takrat bo prepozno, občutili boste božji srd!

     • Soave

      Jaz imam občutek, da ga čutim že sedaj. Zopet nisi prav nič napisal.

      Kako pa prevaraš Zveličarja ? Daj razloži, prosim.

     • župnik cefizelj

      utihni zlodejeva vlačuga! kako si drzneš dvomiti v zveličarja! širš lažno vero, slediš zlaganemu preroku in potem še dvomiš v zveličarjevo besedo! zlodejeva vlačuga, gorela boš v peklu!

     • Soave

      BERI POČASI ! Saj te bo še kap.

  • domovina mili dom

   Dolgujejo najmanj 300 mio. Komiji hočejo kar pod preprogo pomesti ta dolg.

   • župnik cefizelj

    tvoja katolibanska cerkev nam dolguje milijardo pa nič!? dej katolibanski poscane umiri se, da ne boš spet na kolenih prosil usmiljenja in točil krokodilje solze.

    • Soave

     Tisto bodo pa vrnili zidarski baroni !!! Dobro so služili.

     Pa nehaj zmerjati. Ni nič zanimiva in lepa umetnost. Raje napiši kaj takega, da bomo lahko ugovarjali.

     • župnik cefizelj

      tišina, dušebrižnica, zlodejeva vlačuga! spregledali smo te, ko širiš krivo vero! zveličar vse vidio in zlodejeve vlačuge boste prve občutile božji srd! zveličar z vami ne bo milosten, milost je za dobre po srcu! vi ki častite lažnega preroka ivana janšo, ve hudičeve vlačuge boste občutile pekel v vsej grozoti! sodni dan se bliža, hudičeva vlačuga! še imaš čas da spremeniš svojo pot, prosiš milosti in odpuščanja!

     • Soave

      Uh, koliko pridevnikov. . . . . .
      Veš, moja pot je kar prava. Sem prepričana. Morda se pa srečava pred vrati sv. Petra ? Pa bova videla, kam naju bo poslal.
      Prilagam ti nekaj šal o sv. Petru.
      https://si.aleteia.org/2018/08/17/pet-vicev-o-svetem-petru-ki-jih-verjetno-se-ne-poznate/

     • tohuvabohu

      Lepa beseda ponavadi lepo mesto najde. Vendar je tale brezupen primer. Najbrž se mu je zgodilo kaj hudega, da ne more ven iz brozge. Večkrat se vprašam, ali levica res ne premore v svojih vrstah normalnih ljudi, ali načrtno pošilja med nas in nad nas najbolj prostaške provokatorje.

     • Soave

      Malo dvomim, da bi se mu zgodilo kaj hudega, veš.

      Taki, ki imajo za sabo hudo preizkušnjo, ponavadi ne ravnajo tako.
      Saj vidiš, da piše eno in isto. Brez vsebine. Samo zmerjanje.

      Kratko jedrnato. . . . . . ja plačanec ! In bom še ropotala.

     • Soave

      Saj prosim, no !! Kaj je v mojem srcu pa ve edino Gospod.

      In kaj praviš na zidarske barone ?

     • slosin

      cefizelj (beri picajzl), pazi, da ne boš lepega dne tudi ti deležen srda našega preroka….veš kako gre to….danes meni, jutri tebi…Saj veš, naš prerok je hujši, kot sam Šejtan..tako pravite sami levuharji…

     • župnik cefizelj

      boj se hudičeva vlačuga! ko bo z gore donel zveličarjev glas resnice, boš občutila božji srd! če ne boš spremenila svojih zli poti te čaka konec kot si ga nihče ne želi! pogrom hudičeva vlačuga te čaka. vendar jaz ne mižim pred hudobo, gojim upanje zate! pokori se hudičeva vlačuga, sprejmi jezusa v svoje srce! odreci se zlaganega preroka ivana janše in sledi jezusu! dovolj hudičeva vlačuga, to je tvoja zadnja možnost!

     • slosin

      …amen…res si ta prav zabavljač….

    • domovina mili dom

     Nič vam ne dolguje. Dolgovi so bili povrnjeni. Ni povrnjenih pa 5milijard , ki smo jih dokapitalizirali v privatne pufe F21 + 400mio V Rigelnikove Pro in Faktor banke. Ko boste to povrnili, potem se pa oglašaj.

     • župnik cefizelj

      svinja lažniva katolibanska! nič ni bilo vrnjeno! prasec katolibanski pokvarjen! čas je za novo revolucijo! katolibanska svojat zopet ropa slovenskega delavca in kmeta! potem boste pa spet na kolenih prosili milosti! ne, ne, tokrat vas bo vse v red spravil že anglež!

     • domovina mili dom

      To velja za tebe, dokler ne vrnete 5 milijard + 400 mio. Koćan zopet ropa Slovence.

  • samotoje

   Lastnik je nizozemski konglomerat Heineken. Za svoje južne firme pa najemajo Balkance (svoji k svojim). Grk je samo šefič, ki lahko jutri odleti.

 • domovina mili dom

  Grk je Ciprasov komi. Torej je logično, da bo zaposloval slovenske lumpenproletarce. Hvala Bogu , da je vsaj eden v EU prave pameti. Orban poslal zahtevo, da Heineken umakne rdečo zvezdo s pira. Pripravlja prepoved na rdečo zvezdo.

  • Jovo Jamnica

   Če je to res, pol je Orban pač tepec…

   • Soave

    Misliš ?

    • Jovo Jamnica

     Seveda. Rdeča zvezda na Hajnekeni nima z komonizmom dobene zveze.

     • Soave

      Morda je Domovina malo nerodno napisal. Pripravlja prepoved na rdečo zvezdo. Verjetno Orban ne misli ravno na Heineken.

     • Jovo Jamnica

      Saj sem se tako izrazil, če pozorno prečitaš. Poglej, Ameri tut nimajo težav z rdečo zvezdo, saj je na zastavi DC of Columbia, dizajnirana 1921 in ustoličena 1938.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Flag_of_Washington,_D.C.

     • Soave

      Saj vem. Sem pa prepričana, da ti, ki se danes kitijo z njo, poveličujejo nek ne preveč lep vidik NOB.

     • Jovo Jamnica

      S tem poveličevanjem se ne strinjam in ga tudi velikokrat kritiziram. Povem tudi, da se je to poveličevanje začelo krepiti, kot reakcija na poskuse rehabilitacije kolaboranske sramote.

     • župnik cefizelj

      mokre sanje dedičev izdaje in kolaboracije! rdeča zvezda je znak svobode in narodove borbe po vsej evropi
      ! svinja kolaborantska spet snuje zlobni načrt z nemcem in madžarom, ki je bil pravično kaznovan s strani rdeče zvezde!

     • domovina mili dom

      Malo si datum zgrešil. Leto 91 je prelomno in se štejejo izdajalci.

     • župnik cefizelj

      slovenijo je izdal ivan janša, ko je ozemlje okoli dragonje podaril hrvatom. kaj nakladaš idiot!? v sloveniji sploh ni bilo vojne, le poletni manevri! se pa pijani teritorialci tudi v petih dneh niso mogli izogniti zločinom, ko so streljali na predajajoče se nabornike jla! sramota. vse to je hujskaško podpihoval propagandni aparat pod vodstvom ivana janše in njegove osebne lopovske združbe! če še pomniš so tako policaji kot teritorialci imeli na kapah rdečo zvezdo!

     • Soave

      Malo poskrbi zase. Imam občutek, da ti spomin peša.

     • Svele

      Pijani slovenski pedofili posiljevalca teritojajci pobijali v hrbet golobrade komaj polnoletnega mladiče .smrt slovenskim dojenčicam smrt Sloveniji Bog pobij te hlapce in potopi Slovenijo amen smrt šlo.dojenckom amen

     • domovina mili dom

      Podarili so jo komunisti. Tako kot Trst. Z vojno taktiko, ki jo predavajo na priznanih vojnih akademijah, je g. Janez Ivan Janša premagal takratno 4. najmočnejšo armado v Evropi. Kljub izdajalcem, kolaborantom balkanskim, mu je uspelo.
      Za maščevanje pa sedaj tilele petokolonaši z rdečo zvezdo razdvajajo narod in širijo sovraštvo s Tulekom Turniščnikom.

     • župnik cefizelj

      lažnjiva pizda katolibanska! še veš kje je bila rapalska meja, ko je desnica podarila tretjino slovenije italjanom. dej ne nakladaj govnač katolibanski!
      ivan janša se je usral in ni premagal nikogar!strahopetec in posrane se je skrival vseh pet dni poletnih manevrov. želel pa je izzvati spopad velikih razsežnostio. vse kar je naredil je pa to , da je setrelil merlaka, ki se je želel predati in to v helikopterju z rdečim križem. spizdi ti fašistična katolibanska svinja. zopet vzdiguje glavo katolibanska greznica! čas je da pokažemo kdo je na slovenskem gospodar!

     • domovina mili dom

      Kardelj je Bakariću rekel, ker je namreč scal za drevesom na jagi, pa se je Bakarić razpizdil: evo ti ga na, pa naj bo ta zemlja hrvaška, da ne boš rekel, da ščijem po Hrvatih.

     • župnik cefizelj

      seveda. zgodovina po dežmanu. sramota slovenskega naroda. preklinjam milost partizanov, da so toliko domobranske sodrge in izdajalske greznice izpustili.

     • domovina mili dom

      ogledalo:

      seveda. zgodovina po repetu. sramota slovenskega naroda. preklinjam
      milost osvoboditeljev Slovenije, da so toliko komunistične sodrge in izdajalske
      greznice izpustili.

     • lokec

      STAROPRAMEN JE ZAKON.

     • Jovo Jamnica

      Meni je zakon… Augustiner Hefe Weizen

     • lokec

      Tudi Haler pivo iz gostile Olimje pri Podčetrtku je dober, ti priporočam. Imajo ga tudi za domov.

     • Jovo Jamnica

      Men so praviloma piva iz malih pivovarn pregrenka. Bom pa op priliki probo, ker tam se nahaja grob mojega očeta.

     • župnik cefizelj

      staropramen je del multinacionalke interbrew, ki je povezana s heiniken international. se vidi, da si zabito katolibansko govno

     • domovina mili dom

      Če Amer nosi rdečo zvezdo, je zajebacija. Če jo nosi Ruso-balkanec je vzpodbujanje sovraštva.

     • Jovo Jamnica

      To si ti misliš, ker si nerazgledan populist…

     • domovina mili dom

      Kot Luka Mesec se mi zdi.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Približno enako…

     • domovina mili dom

      Hvala za kompliment. Bom kar v kućanovih lepih oćkah zrasel.

     • Jovo Jamnica

      Saj to si želiš… kajneda???

     • domovina mili dom

      Tako je. Brez teh očk, ne vem, ne vem, kako dalje.

     • Jovo Jamnica

      Sočustvujem…

     • domovina mili dom

      Brez joka.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Brez.

  • župnik cefizelj

   orban se bo v hlače poscal skupaj z zvezdonošo ivanom janšo. pa kako ste lahko tako naivni!? saj res, ste dediči kolaboracije in izdaje, ki so na vlaku mislili da gredo proti zahodu, čeprav so vozili proti vzhajajočemu soncu! konec pa vsi poznamo.

   • domovina mili dom

    Tudi Orban je kolaboriral z balkanezarji? Tega res nisem vedel.

 • Jernej Arko

  Itak, raziskava tud pove zakaj je tako, možgani desničarjev in konzervativcev se kopajo v hormonih strahu. Dejansko bl kot desničarja sprostiš in mu omogočiš da se počuti varnega, bl levo ideologijo ima.

  • Jovo Jamnica

   To pa ni dauč od resnice. Bom še malo počako, ker sn desničar, anpak f ptičji kletki…

  • tohuvabohu

   Torej, če požreš kakih pet kozlov, postaneš levičar. To! Ko se zjutraj strezniš, si pa spet normalen.

   • Jovo Jamnica

    Normaln in žalostn. Pir pač pomaga, da si fsaj nekaj cajta levičar in dobre vole…

 • Borut Stari

  “Pametnejši levičarji so edini zmožni, za oblastni politični sistem postaviti butl socializem venezuelskega tipa.Pri temu jim nesebilnčo pomaga polnoglavec Luka Mesec Živel ponovno obujeni dolfetov demokratični nacionalsocializem.Eden, ki mi ta trenutek gleda čez ramo pravi, naj pazi kaj pišeš. Zdaj je svoboda.Lahko ti pripišejo sovražni govor. In adijo sonce.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Bravo vodilni pivovarne Laško!. Moramo naznaniti, kdo je pameten(“ta levi”) in kdo neizobražen(“ta desni”). :)

  PS: Pivo Komunajzer je še zmeraj boljše od Laško. :)

  • Franc Vidrih

   Ta levi, izobraženi v Moskvi in Kumrovcu za likvidacije, laganje, ropanje itd. Ta desni se izobražujejo pa za delo in poštenje. Koder vladate ta levi, je pa sama revščina,korupcija in diktatura. Dokazov je po celem svetu in v Sloveniji dovolj. Tito je bil zvezda med največjimi diktatorji, kdor ha hvali in se kiti z njegovim imenom ni nič boljši.

  • slosin

   …najbolj uživam, ko s Komunajzarjem Tito ščijem po vaškem plotu…

 • france

  Seveda vam niti približno ne pade na pamet, da gre za levoročne in desnoročne, a ne? Takoj politika?

  • Seveda od inteligentnejših levičarjev ni za pričakovati, da bi jim padla na pamet večpomenskost zapisanega v tvitu.
   Najmanj, kar je, da je tisti tvit žaljiv za 90% populacije, ker so desnoročni in označeni za manjinteligentne od preostalih 10% populacije, ki je levoročna (npr. Obama, Bush mlajši, Clinton, Bush starejši ….)

 • Antonius

  Boljši, kot politikantsko obarvani pir Laško-Union je pivo BEVOG, ki ga vari štajerski Slovenec, katerega so vodne skupnosti pregnale v Avstrijsko Radgono.
  Pivo je vrhunsko, če si pa zraven privoščiš še glasbeni izbor na povezavi je pa rajsko.
  http://www.glasba-za-sproscanje.si

 • Jovo Jamnica

  Moro sn Antonijusi stisnit plus, magari me ma blokiranega, ker kar je res, je res. Mi Štajerci smo vunpesji, ko pridemo v Austrijo… Ova Lublana nas bo fentala!

  • slosin

   včas so rekli, da v Mariboru ni blo varno v oštariji naročit Uniona….Še drži?

   • Jovo Jamnica

    Ja, drži. Unijonu je pomagala na popularnosti v Mariboru prau pivovarna Laško. Namreč, komiji so postavli na desnem bregu novo pivovarno Talis, klup temu, da je stara pivovarna varila dobro pivo po recepturi starega Čeligija (Striptis, Ležak) in imela zajetje na Vrbanskem platoju(levi breg). Čeligi ma grobnico na Pekrski gorci. Komiji so mislili, da je voda s Pohorja dobra za pivo. Toda jok, voda je tonalitnega vira in kisla. Super za pit in slaba za pivo, saj morš dodajat kemikalije pri varenju. Tako je naneslo, da je pivovarna Talis začela varit pivo po recepturi iz Laškega. Na flašah se je to vidlo po mali razliki v dizajnu nalepke. Mariborčani, keri smo pili pivo, smo koj opazli razliko v žmahu met orginalnim Laškim in mariborskim. To je pogruntala pivovarna Unijon in sprva sramežlivo, potem pa je začela z ugodnostmi onim gostilničarom, keri so se odločli zamenjat dobavitla. Tako smo se pifci pira v Maribori namesto mariborskega Laškega, začeli spoznavati z Unijonom pa Gosserom…

    • slosin

     nikol slišal….29. pridem v MB. Pol pravš, da me ne bote postran gledal, če v oštariji naročim Uniona…

     • Jovo Jamnica

      Bres skrbi. V Maribori je Unijon premago Laško…

 • Janez Novak

  Odgovor: ne pijte laškega.
  Pa še vprašanje: Kaj misli Heineken o tem, saj je menda lastnik laške pivovarne?

  • Jovo Jamnica

   … ne pijte laškega…

  • Na zastavljeno vprašanje ti lahko komentiram le s tem, da Heiniken brigajo le prodajni rezultati. Ko/če bo prodaja slabša od zastavljenih planov, bodo letele glave. Dokler pa številke v mesečnih poročilih sledijo planiranim ciljem ali jih celo presegajo, pa so v Heinikenu vsi “hepi, hepi, hepi”. Aja, pa nekdo v Laškem si lahko obeta napredovanje po korporacijski lestvici navzgor ….

 • Artur

  Pa desničarji bojkotirajte pivo Laško Union, da vidimo kdo bo potem bolj pameten.
  Ljudska opazka : Ta je pa res neki levi, kar pomenljivo označuje nekoga , ki deluje zblojeno torej tudi ne preveč ineligentno .
  Why Are Liberals So Stupid?
  https://www.youtube.com/watch?v=GAN8U5megcU

  • Skoraj vse moje nakupne odločitve so kombinacija bojkota in/ali podpore nekomu/nečemu.
   Sem nekdo, ki se zaveda, da je evro v moji denarnici najbolj učinkovit volilni listič s katerim glasujem za moje preference. BTW: bi si pa zelo želel, če bi bili še ostali Slovenci tako osveščeni, da imajo v denarnicah najmočnejše sredstvo za spremembo stvari na bolje.

 • slosin

  lukec, a trpiš hude muke, ko moraš na cesti zavijat v desno…?

  • Cicada 3301

   @slosin:disqus debilko usran nepojeban, jaz nimam težav s tem. Vi jih imate. ZELO OČITNO, A NE?
   Govno usrano prestrašeno. MRŠ!

 • hle

  Sem pred časom že zasledil neko raziskavo na to temo vendar je raziskovala levoročne in desnoročne in z politiko in nazori ni imela veze tisti ki je to razumel drugače pa bi se moral malce povprašat o svojem IQ

 • Slovenc

  Ahahaha snezinke…. Pazite, da se ne boste stopili zaradi uzaljenosti..

 • hermannn

  Ob vsej ponudbi odličnih piv se človek zlahka odloči za NE-Laško-Union!

 • Hun1978

  kdo pa se pije lasko…

  • xtc

   Že davno ne pijemo več tega vsaj 30 let ne.

   • Hun1978

    vazn da visis cel dan-cele dneve na izredno kvalitetnem portalu..bebćk

    • xtc

     Glej revček jaz lahko ti ne moreš,ko boš imel firmo boš pa lahko.

     • Hun1978

      laž ti svojim postenim janaistom

     • xtc

      Osebna tolažba?

 • samotoje

  A kdo še pije laško brozgo?

  • Jovo Jamnica

   F Sloveniji večina…

   • samotoje

    Večina od koga?

    • xtc

     Od tistih ,ki požrejo vsak drek,ki ga dobijo.

    • Jovo Jamnica

     Večina od folka, keri pije pir… sevea. kaj si pahjen???

  • lokec

   redko gdo.

 • xtc

  Kako intiligentni so levaki imamo možnost videti v Venezueli,smo videli v CCCP,vidimo na Kubi in smo videli v Yugi in še kje,kje so že te države razvojno in na zemljevidu?
  Ah,Laško in Unionovo scalnico pa sem že davno zamenjal za FaXe,Warsteinerja,Paullanerja,Esterrelo,Loewenbrau ,Guinnesa,Staropramen,Bitburgerja in Kraft piva.

  • Štalmajster

   No, tudi ti nisi nek presežek. ;- Mogoče ti bo ta en mau razbistril pogled na svet!
   https://www.youtube.com/watch?v=9DKGNywFCzA

   • xtc

    Balkan info??????????????’
    Buahahaha rez resni in kredibilni in leve blodnje in mokre sanje

    • Štalmajster

     Ti si en pomilovanja vreden siromaček, ki ne vidi in ne razume, kaj se dogaja za prvim plotom !

     • xtc

      He,he,he Srbo čewfurček ubogi ne more preživeti,da so ZDA,zmanjšale srbijo na “size that s fits” in ustavile velikosrbovanje in jih zagradile kot ovce.

     • Štalmajster

      Menda je Hrvat. Še tega nisi dojel….siromak naduti !
      … … _._

     • xtc

      Je**** vas Srbo čefurčke ,ko vas Albanci naKosovu nsa vseh štirig guzijo kot masle pujčeke. in vi cvilite uiiiii,uiiiiii,uiii.

     • Štalmajster

      Nabijem ti ćefurćeka u šuplji mozak.

   • barbara rov

    Očitno tebi nič ne pove podatek, da je imel Union velike finančne težave…

    • Štalmajster

     A veš, da sem enkrat poslušal en posnetek, da se pač finančne težave enostavno …… naredijo, potem cena pada, pa pada,..pada ……….na koncu nekdo globoko pod ceno kupi, še po možnosti pokasira od države za ohranitev delovnih mest,…. in potem, zanimivo,……….. firma laufa naprej brez problemov ???

 • Poštenje velja

  Ga ne kupim več odkar ga ćifurji reklamirajo.!

 • Štalmajster

  Ta pametni menda nekje desno uporabljajo za …. prehranjevanje, rokovanje,…… levo pa za ….. manj nobel opravila, kot so: brisanje ta zadnje, vrtanje po nosu …….
  In kaj bi vam rekel nekoč mr. Sapunović:
  https://youtu.be/XmfLJGQZxlE?t=98

  • xtc

   No saj ni treba na glas .da poveš tisto kar desni vemo ,da si z levo roko najrej brišete rit in nato z njovrtate po nosu,no mi nanj intiligentni za prvo uprabljamo WC papir ,drugega pa načeloma ne počnemo razen z vatiranimi palčkami,oboje je za vas leve prevelik umski napor.

   • Štalmajster

    Ti imaš pa prekratko lajtngo, da bi kaj razumel. Te navade imajo v Indiji. In moj komentar bi lahko bil kvečjemu kompliment za vas “desne”

    • xtc

     Tebe hudo j******* lajtnga vidimo.

 • južnificirana_si

  glede na dejatvo da levičarji vedno na volitvah nategnejo slovenčke so res zelo pametni ali pa slovenčki tako neumni.

  • župnik cefizelj

   še večji debili so po tvoji logiki desnakarji, ki vedno padejo na iste fore. kaj hočete demokracija je demokracija! volja ljudstva velja.

 • Tom Slayer

  Kaj pa če bi Thompson reklamiral pivo a takrat bi tudi bentili da nam balkanci reklamirajo Slovenska piva?

  • stajerc5

   Trotl!!!

   • Tom Slayer

    Ti je fotr oziroma ono ko ti jebe mater in sestro.

 • Olga2345

  Gnusna reklama, ampak Laško je pa še vedno zakon!

  • Olga2345

   [email protected], 339 (!) Upvotes! Za komuniste, kii so že drugič ukradli pivovarno!

 • Tom Slayer

  Domoljubi ja prvo koloborirate z nacisti potem se pa bunite zaradi treh estradnikov z juga. Raje poštimite farje kj vam obdelujejo froce.

 • Osti jarej
 • žogica

  Zanimivo, še pivo ne mara desničarjev!!!!!!!!

  • Aton

   Alkohol je samo za levičarje. Ne smejo biti trezni! Vodka pa je boljša od piva!

 • domovina mili dom

  Laško pivo naj pijejo kar komiji. Vsebuje koncentrat imenovan Huda jama. Kas so vložili, dobijo nazaj.

 • Tomira Breluga

  Nič ne boli bolj kot dejstva, a ne desni?

  • Slovenec

   Kaj boli? Dejstvo je, da levica uničuje EU in svet.

   • Tomira Breluga

    Aja? Kdo je porušil Irak, Libijo, Sirijo, Jemen…ter odprl meje za begunce, Levica ali članice Nata???
    Veš komu je desničar Trump prodal rekordne količine orožja in kam je šel na svoj prvi predsedniški obisk? V obeh primerih je odgovor šeriatska Saudova Arabija. Kdo hoče dati 1,2 milijardi davkoplačevalskega denarja Natovim milijarder jem, Levica mogoče? Kateri je EDINI bivši komunist na čelu kake slo parlamentarne stranke? Janez Janša. Kdo je odstopil od podnebnega sporazuma, kdo nabija sankcije, blokade, carine…. Levica ali desničar Trump?
    Toliko o tem, kdo uničuje svet.
    Samo še en dokaz več, da ima Laško prav.

 • žogica

  LAŠKO je zakon!!!!!!!!!!

  • Poštenje velja

   NIKOLI BOL , SEKRET OD PIVA

   • žogica

    Fajn ohlajen vrček LAŠKEGA, nimaš boljšega!

 • žogica

  Zvečer na terasi, se odlično prileže LAŠKO!

  • tramal

   Sirotica ,ker nimaš denarja za pivo ,da piješ to laško mlekužo.

   • Tom Slayer

    Kreten domobranski.hehe

   • žogica

    Ti povem, zvečer na terasi se res prileže vrček LAŠKEGA, odlično je!

 • Joža

  To je to, kar vsi vedo: Nizozemci so mavričarji, protestantje, torej izvir nemorale, kar pa se sklada s komunisti in skupaj potem vabijo muslimane. Ti pa jim potem nabijajo hčere. To je zdaj ta raj.

  Laško pa je greznica za v jašek.

 • Slovenec

  Da jih ni sram. Levica uničuje EU in Slovenijo, jugovici delajo reklamo za laško pivo, itd.

  • merim

   Desnicarni so slabs oni unicujejo sami sebe

   • Poštenje velja

    ????? 25% glasov???????? SDS

   • Zgornji

    Kje, Kdaj ??

  • Tom Slayer

   Bogi revček pojdi jokat mamici.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  LAŠKO, ŠAREC IN KUČKO

  Laško levičarsko je pivo,
  vsi ki ga popijo,
  vsi se ga napijejo,
  vsi vedejo se pa igrivo.

  Vsi ga pijejo v Murgelstadtu,
  tam do polnoči vsakič žurajo,
  svoje lewičarske teorije furajo
  ker Kučko se s Šarcem je pobratu.

  Šarec podprl je rdečo zvezdo,
  pri Kučku naredi dva je šluka,
  počakal, da do konca ga le zruka
  financiral je rdeče gnezdo.

  Kučko bil je dobre volje,
  saj od Šarca dobil je garancijo,
  da v Sloveniji naredil največjo bo pizdarijo,
  saj Šarec s tem dolil na ogenj je olje.

  Kučko in Šarec sta s tem slavila,
  še zadnje kapljice iz flaške sta spila,
  ob zidu flaške razbila,
  saj v Murgelstadt milijarde bosta dobila.

  • merim

   Kaj so pa to za ene kracarije?

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Norca se delam iz vas lewuharyev. Zakaj vprašaš??

    • Tom Slayer

     Norca se delaš iz sebe ker ti brez Kučana živeti ni.

 • šrauf

  Če so pa levičarjibolj bolj pametni,poj se nam glede na levičarsko vlado,piše svetla prihodnost…čez štiri leta bomo kot Švica. Jebenti ,Švico obvladujejo desničarji….hmmm,kot Venuzaela??????????? Točno,to bo ja!!!!!!!!

  • bednick

   Narobe.
   Tisti, ki so bolj pametni, “znajo” s proračunom.
   Zaključek:
   Švice bo vedno manj, na koncu tunela ne vidim luči, ampak gumi radl.

   • Steiermark

    ali pa kar kvadaratasta kolesa na vozu, s katerim nas komunajzli vlečejo iz od njih ustvarjenega blata….

 • merim

  Pivovarna lasko union je v zasebi lasti. Kaj vas brigajo njihove reklame?

  • david23

   Njih pa verjetno lahko briga, če bo zaradi čudnih reklam upadel dobiček, ne?
   Pa, na zdravje!

   • merim

    Saj so oni sami lastniki bodo pa ze vedeli kaj delajo in skrbeli za dobicek. Za kaj si ti v skrbeh zaradi njihovega dobicka?

 • totex39

  Saj rdečo zvezdo marsikje najdemo, ampak ne tako kot so si jo prisvojili komunistični morilci za svoj emblem.

  • Poštenje velja

   Predvsem Na Hinikenu ( V metroju v Austriji 0,33 78 centov, pri nas 1,19 -požrešna država)

 • Iztok Zgaga

  Kot da nimamo dovolj dobrih slovenskih pevcev… Kaj pa manjka trojici Predin, Lovšin, Kreslin…Levičarji ali ne,Lasko in Union

 • Iztok Zgaga

  so vedno pili….

 • Rupnik

  uniona in laškega več ne kupujem!!!

  • Winston Wolf

   Enako!
   Sicer nisem jek hud pivec, ampak tista dva-trije pirčki, ki jih zvrnem na teden pa od naveze Union-Laško-Heineken definitivno (več) ne bodo.
   =bejo naj se!
   .
   Živela Češka!

   • Zgornji

    Torej naj za goste kupim Katero pivo ?

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

 • Provo

  Brezvezna in neizvirna provokacija, ki ni sploh omembe vredna. Na takšne provokacije lahko pade samo nekdo, ki je na stopnji 13 letnika. Vedno slabše stratege imajo na levici, negativna selekcija na polno. Haha. Še z večjim veseljem bom ruknil Laško, ker želim še več teh bednih provokacij, da se nasmejem iz srca.

 • tramal

  Ne pijem piva ki ga delajo komunisti.Z kombijem mi pripeljejo pivo iz Avstrije ali Nemčije.

  • Prle

   Ha,ha,ha, naivnež,tam ga pa polnijo ex Yugosi, da dol padeč,ha,ha,ha.

 • Artur

  Koliko bi človeštvo napredovalo, če mi imeli obe levi roki ?

  • Zgornji

   SAMO NAZADOVALO BI !!! ! !!!

 • abc

  A če bi ga pa avstrijski, nemški, francoski, italjanski, madžarski, češki pevci reklamiral, te bi ga pa pili? Res ste nekateri tle gor bedni s to mržnjo.

 • freedomfighter

  Hahahahah uzalila je slovence ker so.v reklami nastopili trije najbolj znani balkanski pevci hahahah mogoce bi pa mogli vrniti lasko kaksnemu slovenskemu tajkunu da bomo imeli slovenske reklame hahaha bedaki se vidi vasa zapeckarska mentaliteta namesto da bi siril trg po balkanu bi se vi ukvarjali s slovenskim trgom…cudno da pri taki mentaliteti sploh se obstaja kaksno podjetje

 • abc

  In raje pijete razne češke, nemške, avstrijske, italjanske in druge podobne nizko cenovne zvarke.

  • barbara rov

   Od danes naprej tudi madžarsko…

 • Zgornji

  RAZLIKA MED LEVUHARJI IN DESNAKARJI JE SAMO TA, DA PRVI SVOJO INTELIGENCO UPORABLJAJO ZA SVOJE LASTNO POKVARJENOST-ZLOBO , DRUGI PA NE !!! ! !!!

 • abc

  Bogi so takšni ljudje, ki zaradi ene reklame v kateri so pač trije pevci iz bivše juge, sedaj pljuvajo po laškem pivu. potem še naj nehajo jesti čevapčičev, pleskavic, vješalic itd., pač vsega kar je iz balkana. Pa da si slučajno nebi Kie kupili ali jo vozil, ker jo Đuro reklamira. Debili eni nacionalistični..

  • Tom Slayer

   Se popolnoma strinjam.

   • rubec

    Jaka muda če se ti strinjaš teslo južnjaško.

  • rubec

   Spelji se potem tja dol saj si od dol kajne majmun čefutarski. Normalno da gre slovencem v nos da po tv krulijo v čipčaparskem jeziku jeziku okupatorja iz 91. Ke bebec.

   • abc

    V nos gre takim revčkom zakompleksanem, ko si ti ,

  • barbara rov

   Iz tvojega posta sklepam, da si zaposlen v javnem sektorju, ker če ne, bi vedel, kaj podjetju pomenijo zveste stranke. Od česa pa misliš da podjetje živi?

   • abc

    Napačno sklepaš. Od decembra leta 1991 ( že v samostojni Sloveniji ) imam sp.. Ampak moti me nestrpnost, mržnja, ter nacionalizem ki ga širijo nekateri ljudje tukaj. Sem tudi čisti slovenec, da neboš tudi to napačno sklepala zaradi mojega posta. Tudi nisem komunist in tudi ne goreči klerik.

 • hle

  Saj človek ne ve ali bi se smejal ali jokal kaki kreteni blodijo med nami res so se delale neke raziskave o tem ali je razlika med levičarji in desničarji ampak ne nazorsko se pa na žalost ta dva pojma v Slovenščini uporabljata za dve popolnoma različni stvari česar pa nekdo z IQ manjšim od številke čevljev itak ne bo razumel

 • očitno Albanci nimajo visokega IQ-ja :)

 • Gr Enze

  LE KDO ŠE PIJE TO KONJSKO SCALNICO

 • Jbg resnica je resnica

  Drži več raziskav je potrdilo da so v povprečju !!! levičarji pametnejši NE pa tudi levaki oz anarhisti (luka mesec….)

 • Pivopivec

  Piva laško pa tudi uniona tako ali tako ni več za pit ker je navadna scalnica…
  Kar dokazuje tudi to da jih izven slovenije praktično ni več…

 • Tom Slayer

  Desnaki de se naute raspočl. Raje pojdite na Brezje po kolenčkih se plazit.

  • tiovv

   Kdaj si ti to zadnjič opravil ?

   • Tom Slayer

    Sem ateist in tega ne prakticiram sem pa marsikaj slišu kako največji pizdontarji hodjo tja na kolena.

    • rubec

     Tudi tebi ne bi škodilo majmun. Sicer je pa zate skala bolj primerna da malo krožite.

  • Matt von Glanz

   Pojdi lizat svoje relikvije v Kumrovec. Ce bos imel sreco, ga bos lahko podrgnil Godniču.

   • rubec

    hihihi

   • Tom Slayer

    To ga je župnik tebi vleku k si bil ministrant, no sej taki kot si ti sklepam da so plod incesta.

    • Matt von Glanz

     Hehe tvoja subinteligentna sorta je plod partijskega inbreedinga zadnjih 70 let. Drugace ne bi toliko poudarjali pedigreja.

     • Tom Slayer

      No kok si bil star k ti župnik nedolžnost vzel?

     • Matt von Glanz

      Ma daj, clovek, ki je tako obseden s spolno zlorabo, ne more biti pri pravi. Noben moski mi ni vzel nedolznosti, sem jo pa jaz par zenskam. Spoki, pervert.

     • Tom Slayer

      Hehe mirno kri fantek mirno kri.

     • Matt von Glanz

      Quod dixi dixi. Poberi se.

     • Tom Slayer

      Ne pa se ne bom ti se poberi narodni izdajalec.

 • Tom Slayer

  Očitno bi mogli bit kaki Madžarski Tamburaši, Bavarski jodlarji in seveda Thompson, on itak ni balkanec.

 • Mara

  To je podobno kot najbolj domoljubna slovenska stranka SDS bolj ceni madžarskega diktatorja ali pa naci hrvaškega pevca Thompsona. A to je pa v redu?

  • rubec

   Po čemu sklepaš da je madžarski predsednik diktator, zato morebiti ker je tako luksemburški pijanec rekel?

 • vzet tajkunom

  Pojdite med leve,pa bo mir…pa še šinfat ne bo treba…

  • slosin

   mam pametnejši predlog: pejte levi v Venezuelo….tam vam je mesto

   • žogica

    Kot vidiš, mi ostajamo!

 • žogica

  LAŠKO je zakon!!!!!!!!!!!!! Zanimiva raziskava, tudi v praksi se to potrjuje!

  • slosin

   dej no dej… Janša je zakon…

   • žogica

    Janša je dokazal, da je ena velika nula, hihiiiiiiii!

  • Olga2345

   Samo za slovenske komuniste…. Zato se pa Makarovički stalno zvezda prikazuje…

   • žogica

    Še vedno te komunisti preganjajo, dobila boš rdečke!

 • luckyss

  Heineken je zakon…
  Škoda ker ga desnaki ne smete piti…zaradi rdeče zvezde..idioti..

  • gggg

   Zanimivo, da Nizozemci sploh ne marajo Heinekena, ker je to pri njih najbolj zanič pivo.

   • Tone

    Zato ga pa izvažajo.

  • Republic Commando

   jaz ga rad pijem, me ne moti tista zvezdica gori :) Ni vse simbol komunizma a veš :)))

   • luckyss

    No končno en normalen desnak ..;))

  • Minovak

   Včasih je bila rumena, pa so jo prebarvali, njega dni zaradi ruskega tržišča, kjer so prav taki idioti, kot levaki.

 • FORT WORTH

  Evo, zdaj je prilika za podjetnika, ki bi zelel konkurirati in obogateti z uvozom piva Karlovačko.
  Kolikor vem tega piva se ni na Slovenskem trziscu.

  • Tone

   Ne vem, če bo obogatel, kolikor vem, desničarji v glavnem pijejo malinovec.

 • Olga2345

  Slovenci, bojkotirajmo tiste, ki nas žalijo! Raje podprimo male slovenske pivovarje, ki se prebijajo z delom svojih rok na trg!

  • barbara rov

   JIh bo treba probat, ja…

 • klemen

  Od zdaj samo se Staropramen!

 • Gospod Kaplan

  Te vode pa res ne bi pil. Hvala.

  • žogica

   Saj je tudi ne boš dobil!

 • Astrocitim

  Cista provokacija. Pravilni izraz za cloveka, ki pise z desno je desnicni n levicni za tistega, ki pise z levo. To vem iz prve roke, ker je moja magistrska temeljila na razliki aktivacije mozganov pri levicnih in desnicnih.

 • južnificirana_si

  škoda, da na slovenskem tržišču ni kalovačkega

 • xtc

  Kaj naj levim tule zapišem?
  Faxe pijem in v pločevinke laškega in Uniona ščijem in levi to obožujejo.
  No ja tako pač gre pri neandrtalcih-za njih-vse dobro no vsaj olajšan sem.
  Noja,saj v imenu rdeče zvezde in kučana požrejo vse kar jim naliješ samo ,da ima rdečo zvezdo,pa četudi pol EU ščije v pločevimke Uniona in Lašškega,za levo opico je to hit.

 • xtc

  Ni tako poceni Laškega in Uniona da bi kupil tole scalnico-definitivno pa bo Heineken moral resno premisliti o “discount” Union in Laško preden bebci zadevo zafurajo.

 • Nikola

  HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHhhhahahhahahhhahahha ……… umro. KERA debilana. Majko moja.

 • Tone

  Kaj je, desna elita? Kaj niste še pred kratkim prisegali, da edino tuji lastniki lahko rešijo slovensko gospodarstvo, da je treba vse prodati. Levico, ki je proti prodaji tujcem, pa ste zmerjali. To je to, če niste vedeli. In še več tega bo.

  • Marjan Smrekar

   Bomo sedaj videli kako bodo držali štango pri slovenskem diamantu- samopostrežni trgovini.

 • Tom Slayer

  Ta Svečka tv me čedalje bolj spominja na Pavlihovo pratiko in butalce.

 • abc
 • Minovak

  Že dolgo sem na svetu, pa nisem slišal, ne videl NITI ENE pametne stvari s strani rdečega gnoja in ta gnoj nikoli ni za svoj narod naredil nič, res nič, dobrega, poznamo pa jih po krvoločnosti in kriminalu. Kje so milijarde, ki so jih pokradli in je povprečna plača pribita na 1.000 €, kar dokazuje njihovo kriminalnost in tudi njihova inteligenca ne presega IQ-ja stalnih prebivalcev živalskega vrta.

 • Steiermark

  Vsak, ki kaj da nase, ne pije tega mrtvaškega pira, ki je narejen z vodo, ki izira 100 m pod trupli 8000 žrtev levaških zveri. Tako bodo odgovorili na prav način, s pravo gesto! Fuj drhal, ki še svojim mrtvim žrtvam, ne da miru! In pravtako, takšne jugospake, ki promovirajo takšen pir, narejen z DNK, njihovih žrtev se lahko po IQ primerjajo samo s svojimi ljubljenci, trikrat zapečenimi podsaharskimi “geniji”, ki ne presegajo 70 točk……

  • abc
   • Steiermark

    a to misliš sebe, da boš skupaj, s svojimi “kolegi”, z 70 IQ “močnejši”?

    • abc

     Tebe mislim tebe,ker moji kolegi niso takšni nacionalistični, debilni fanatiki in ne bojkotirajo nobeno pivo, neglede kako se imenuje, oziroma kdo ga reklamira in hodijo v vse trgovine po nakupih. So normalni ljudje .

     • Steiermark

      Ti in tvoji ” normalni kolegi” ki imate vso pamet v , od pira, napihnjenem bauhu, glavo pa prazno, zato se pa zadevate s pirom, ki je narejen iz posmrtnih ostankov vaših in vaših očetov, žrtev! Na zdravje, ludožerski debili! Če bi imel količ kaj ponosa in poštenosti v sebi, bi vse to obsodil ter takoj prenehal z konzumiranjem posmrtnih ostankov v piru …

     • abc

      A ti hodiš v Lidl ? K Janša ne hodi v Lidl.

  • abc

   Pa da ne boš slučajno v Lidl zavil . (Edini primer, ki ga omenja ustaški portal je poziv predsednika Slovenske demokratske stranke Janeza Janše k izogibanju Lidlovih trgovin, v katerih prodajajo pivo Tito, Broz in Jovanka. Torej, slovenske, ne pa hrvaške.Index tudi spomni, da je Lidl v Sloveniji v ponudbo uvrstil craft piva proizvajalca Komunajzer (po slovensko komunist), na kar se je prvak SDS Janša burno odzval s tvitom “Nikoli več ne prestopimo vrata Lidl slovenija ). http://topnews.si/2017/10/24/hrvaski-ustaski-maxportal-ponoreva-zaradi-slovenskih-piv-s-peterokrako-zvezdo/

 • Mate

  To je to ko se vse prodaja tujcem! Naši dedi so se norili, da bomo na slovenskem slovenci gospodar, kje smo pa zdaj? Žalostno, to veliko pove o našem nacionalnem ponosu, vsi sosedi okol so zavedni, samo nas ne moti da na našem nacionalnem ponosu, Zlatorogu, poje halid! Me prou zanima kako bi hrvati reagiral, če bi v reklami za ožujsko pela Ceca! To je kriva vzgoja! Ne rečem da bi morali nekoga sovražiti! Dejstvo je da je to žalitev za nas in preko tega nebi smeli iti kar tako! Biti odprt ne pomeni, da lahko vsak tepta naše nacionalne ponose, ampak v tem primeru bi morala javnost odigrati svojo vlogo!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!