Pot v katastrofo – po ogorčenju Akrapoviča in Boscarola nad levim šesterčkom o odhodu v tujino razmišlja še najmanj 20 podjetnikov!

Foto: STA

Negativne posledice vsebine koalicijske pogodbe levega šesterčka se že kažejo v praksi. Zaradi napovedane brutalne obdavčitve po napovedi najuspešnejših podjetnikov Igorja Akrapoviča in Iva Boscarola, da bosta posel umaknila iz Slovenije, skupina najmanj 20 podjetnikov razmišlja, da bi svoja podjetja in osnovna sredstva, ki so se ustvarjala vsaj dve generaciji, preselila na Hrvaško. Vsi se namreč zavedajo, da želi vlada Marjana Šarca z davki povsem ubiti malo podjetništvo in male podjetnike.

Podjetniki razmišljajo o selitvi na Hrvaško, ker naj bi tam kmalu začel veljati bistveno ugodnejši zakon za podjetja. “Vsem nam je jasno, da vlada želi povsem ubiti podjetništvo, zato je, kot se šušlja in kot napovedujejo od uspeha pijani levičarji, naslednja poteza povsem jasna. Nacionalizacija vsega premoženja in pot v čudoviti socializem venezuelskega tipa,” je jasna skupina podjetnikov.

Podjetniki poudarjajo, da je povsem jasno, da bodo nove obdavčitve povsem ubile podjetnike, zato se bodo hipoma znašli v primežu dolgov, nihče na svetu namreč ni zmožen plačevati tako brutalnih davkov. Poleg tega opozarjajo, da bodo razne inšpekcije v hipu našle bizarne kršitve in oglobile že tako preveč obdavčene podjetnike. “Čez leto ali dve pa nas bodo odrešili s prijaznim odvzemom lastnine in jo (kako dobrosrčno) podržavili. To bodo javnosti predstavili na tak način, da ji bodo (vsaj polovica volilnega telesa ) še ploskali in rekli “bravo, pr***** je treba vse pobrati.”

Foto: epa

Razočarani podjetniki, ki so se obrnili na nas, izpostavljajo, da je jasno, da bo do odvzema lastnine prišlo, pri tem pa dodajajo, da je postalo očitno, da so volitve povsem nepomembne. “Tudi, če desna opcija dobi 45 odstotkov, se bo zbralo 55 odstotkov luzerjev (kot sedaj), ki bodo na ta način vladali večno.” 

Aparat globoke države očitno premočan
“Jasno je, da bomo svoja podjetja prestavili. Če ne na Hrvaško, pa v Avstrijo. Jasno je, da je zadnjih nekaj dni precej podjetnikov že odkanaliziralo denar (gotovino iz bank).” Ob tem pa podjetniki poudarjajo, da je očitno vladajoč aparat globoke države premočan, saj ni dovolj aktivne populacije, ki bi se upala upreti. Pri tem pa izpostavljajo šopirjenje Luke Mesca, Violete Tomić, Mihe Kordiša, Dejana Židana …). Za dobro vseh nas si lahko želimo, da ne postanemo naslednja Venezuela, a če bo koalicija trmasto trmarila naprej po nareku Levice, je ta scenarij žal neizbežen.

N. Ž.

 • luckyss

  Spet članek, ki spada v največjo tukajšnjo kategorijo ..to je pravljic…
  Resen članek navaja imena in dejstva….Ta članek je v stilu hudobnega rdečega volka in rumene kapice…
  Mater ste dolgočasni..

  • tarantela

   Katastrofa se približuje! V Rimu se je zrušil strop v cerkvi sv Jožefa. Ne vem, ali je kriva naša nova vlada ali pa se je bog oče razjezil nad kleriki, ki se izživljajo nad otročki, na Irskem so jih nune pobile okoli 800 otočkov, našli so grobišče skeletkov, da o pohlepnosti duhovščine ne govorimo. Papež pa zanje odpuščanja prosi…

   • slosin

    uf, do 100 mio pobitih v 100 letih s strani komunajzarjev, je še dolga pot…

   • Svele

    Še ena hlapcevska dojenčica je stisnila prdec hahhahahah in odšla hahhahha za vedno hahhahhahha srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha

  • KAPIBARA

   Pa saj imaš imena : Beskarol.. Akrapovič, Batagelj..

   • luckyss

    To so SDSovci, za te je itak jasno, da bi se slej ko prej po službeni dolžnosti oglasili…..mene zanima tistih “dvajset” novih…;)

    • KAPIBARA

     ŠPAN sigurno ne bo vmes…

 • xct

  Janša bi bil boljši (za Boscarola, Akrapoviča +20 ostalih) predsednik vlade saj je v prvem svojem mandatu davčno razbremenil najbogatejše in zmanjšal socialne transferje. Desnica je vedno v službi kapitala, za malega človeka pa jim ni mar! Članek je en od biserov tega portala.

  • FORT WORTH

   Mali delovni clovek je v vsej zgodovini delo iskal v kapitalizmu.
   Vec, kot je kapitalizma bilo bolje se je v njem pocutil in vec zasluzil.
   Delomrznezi in lezernezi so pa vedno tarnali in hvalili komunisticne zgube.
   Tako tudi ti in tebi podobni.

  • Maja

   Pa dej mal.poglej kaksne rezultate daje davcna razbremenitev v zda Rekordno zaposlenost in gos rast Ce podjetniku aka delodajalcu vzames kar zasluzi ne more dajat v dnarja za nove delavce in razvoj in z znanost ki

  • Vera

   Janša bi bil boljši predsednik vlade za vse Slovence , predvsem za gospodarstvenike, ki dajo tudi delavcem dostojno plačilo !Ta nova skorumpirana vlada , bo samo jemala , pa nič dajala , samo kako dolgo ji bo uspevalo, je pa že drugo vprašanje . Naterat ” levo vlado “, saj 3.6. niso zmagali !

   • Svele

    Še ena slovenska dojencica je stisnila prdec in odšla hahhahha za vedno hahhahhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice hahhahhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha

   • xct

    In zakaj ni desne vlade?

  • Olga2345

   Zakaj pa v kapitalističnem svetu “mali človek” uspeva? Celo naši “mali ljudje” se tja selijo, ker lahko uspejo?

   • xct

    Zato, ker so naši neoliberalci razprodali delovna mesta in kasirali v svoj žep. Levi in desni. Ni proizvodnje, ni denarja. Skoraj vse tovarne , ki so jih prodali so bile ustvarjene v socislizmu. V Sloveniji praktično ni bilo ustvarjenega delovnega mesta. Razen v JU kjer so zaposlovali svoje zaslužne kadre.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Takoj ukiniti to vlado. Toliko škode, k jo bo naredila, jo ni naredila še nobena, pa vse so bile škododelske.

  • luckyss

   Ti to počneš na tarot ali kavino usedlino ?!
   Ali je to zgolj kruljenje rilcev, ki ne sežejo do korita ;))

   • tarantela

    Baba Vanga mu je povedala

  • Franjo Trojner

   Samo cepci verjamejo, da bo Slovenijo in vse nas hranil 180 000 glav glomazen javni sektor. Ko bodo tuji lastniki kapitala naši državi obrnili hrbet, domači in tuji podjetniki pa odšli v bolj normala, stabilna okolja bomo Slovenci lahko samo še en drugega pasli, ne dela, ne hrane ne bo!
   Vsak cepec ve, da brezglavo večanje davkov povzroči odpuščanje delavcev in s tem nezaposlenost, ali pa ekstremno nižanje plač v gospodarstvu, kar na koncu vedno pomeni prazen proračun, ki ne bo zmožen financirati preglomaznega javnega sektorja in Venezuela je TU!
   Sem včeraj gledal na RTV SLO Tarčo kjer sta tako Cerar, kot Bratuškova javno potrdila, da koalicija šestih vladnih strank nima koalicijskega programa, kako se lotiti nujno potrebnih reform, temveč samo spisek želja vreden 2. milijardi €?? Ne Cerar, ne Bratuškova, kot vidna koalicijska MINISTRA nista znala odgovoriti kaj vse iz te njihove liste želja bo koalicija dejansko poizkusila uresničiti??? Kar KRISTALNO jasno pove, da to ekstremno levo skup zbobnano koalicijo starih, nesposobnih, nespodobnih med seboj na smrt skreganih sestopljenih politikov v bistvu skup drži edino nenasitna sla po brezsramnem in nenasitnem prenažiranju iz državnega korita in brezmejno sovraštvo do razrednega, političnega nasprotnika, sovražnika g. Janeza Janše in njegove demokratične stranke SDS!!
   Dejstvo je, da so tudi Šarca in njegovo LMŠ po naročilu stricev in tet iz ozadja v sam vrh politike izstrelili levici servilni dominatni mediji. TODA, ko je na volitvah poraženi Šarec dobil mandatarstvo za sestavo vlade, so tudi levici servilnim dominatnim medijem začeli tuliti alarmi!!! Končno so tudi dominatni levici servilni mediji spoznali, da samo antijanševska Šarčeva vlada, koalicija nima rešitev , ne odgovorov na pomebne odločitve, ki bodo dale odgovor ali Slovenija in mi vsi skupaj z njo splava ali potone. Ja tudi novinarji in lastniki dominatnih levici servilnih medijev vedo, kako zelo hudo je v z nafto bogati Mandurini socialistični Venezueli kjer tudi novinarji z narodom vred vsak dan lakoto tolčejo.
   Ko levici servilni mediji prično svojo še niti ne postavljeno levo vlado na ves glas kritizirati, lahko prav vsakemu državljanu takoj postane jasno, da je vrag šalo vzel in so zares hudi in zelo negotovi časi pred nami. Že ena sama huda napaka včeraj še komedijanta, danes premiera Šarca nas lahko zelo hitro pahne v spiralo, ki nas bo bliskovito potegnila na dno in v stanje primerljivo danes ubobožani Grčiji ali Venezueli. Tokrat res verjamem in trdim, da bo narod to Šarčevo ekstremno levo vlado zaradi nesposobnosti in nespodobnosti z vilami gnal z oblasti, če ne bo prej sama razpadla in panično zbežala z oblasti.
   Pahorjeva leva vlada je Slovenijo z večino državljanov vred dobesedno vrgla na kolena, upam in želim, da nas v tem vmesnem času do bližnjih predčasnih volitev dokončno ne dotolče ta ekstremno leva Šarčeva vlada med seboj skreganih levih sestopljenih politikiv prejšne cincajoče, totalno nesposobne in nespodobne škandaliov in afer polne Cerarjeve vlade, koalicije

   • Svele

    Ustaš spizdi v svojo lipo

    • Franjo Trojner

     Ti si pa gotovo iz neciviliziranega, primitivnega Balkana k nam gor na sever v Slovenijo in s tem v EU prelezo, mar ne? Takoj te izda pomankanje vseh tudi najbolj osnovnih manir in vsaj približno kulturnega dialoga tudi. Vsega tega sem se nagledal in naposlušal, ko sem bil prisilno vpoklican na služenje obveznega vojnega roka v agresorsko JLA. Še dobro, da smo SLOVENCI zapustili Balkan in odšli nazaj v od nekdaj našo Evropo.
     Po pripovedovanju mojega očeta je v času Avstroogske monarhije celo Melje smrdelo, ko so v MELJSKO kasarno prihajali pobje iz dalnjih dežel iz juga vojsko služit. Je rekel, da je videl, da so tudi poleti nekakšne ovčje brezrokavnike nosili. Razlike so bile po pričevanju naših prednikov in po doživetem sedanjih rodov vedno prevelike, da bi se z Balkanom in Balkanci dalo civilizirano sporazumevati, kar nazorno pokaže tudi ta tvoj komentar.
     Priden bodi jugo komunjara tu v moji Sloveniji, kmalu bo tudi tebi odzvonilo, levičarji bodo od domoljubnega SLOVENSKEGA RODA za vedno dvojko dobili.

   • Janko Gedlicka

    Dobro je, da včasih kaj obširno obrazložiš. Upam, da bodo takšni prispevki le kaj pomagali mlačnim in nezainteresiranim (ne)volilcem k aktivnemu pristopu.

  • tarantela

   Kako boste pa ukinili to vlado? Me zares zanima. Imaš kakšen uporaben predlog, ki je tudi uresničljiv?

   • luckyss

    Čakali bodo na novega Hitlerja, kot običajno…vmes pa jamrali, pa polen imajo šest klafter pripravljenih v parlamentu…;)

   • Olga2345

    Kocke, krampi in lopate! Že viden scenarij, mar ne?

    • Janko Gedlicka

     Žal desnici naklonjeni še ne posegamo po tem scenariju.

  • Janko Gedlicka

   Sem z vsemi štirimi za to. Le recept nam prosim razloži.

 • usimoncic

  Kaj sedaj jamrajo? Volitve so bile 3.julija, sedaj je pa čas, da se uresniči tisto, kar smo demokratično izbrali na volitvah. Jaz ne, večina pa. Namesto da jamrajo, naj razmislijo kaj bo na naslednjih volitvah. Uspeh SDS in delni uspeh NSi pač ne bo dovolj. Rabimo še kakšno normalno stranko, ta pa rabi denar, organizacijsko podporo in public endorsment od teh takozvanih podjetnikov.

  Samo za razmislek: Akrapovič bo ob izplačilu 32M€ državi poklonil 8M€ davka. Če bi recimo 10% tega namenil za razvoj neke normalne libertarne stranke, bi bil izid volitev precej drugačen in mu sedaj ne bi bilo potrebno panicirati.

  • xct

   Dovolj bi bilo, da ivan odide iz politike. Sekta bi morda zopet postala stranka.

   • usimoncic

    Ivan je sicer osebnostno problematičen, kot večina drugih politikov (pa se tega ne problematizira), njegov odhod pa ne bi nič bistvenega spremenil. Razen to, da levičarji ne bi imeli resnega nasprotnika, ampak same mehke cure.

    • xct

     Tako pa ste vse mehke cure zbrane v sekti! Resni nasprotnik?! Saj še vlade ni sposoben sestaviti! Žalostno, da sekta deluje po načelu “država to sem jaz!”. Zelo demokratično.

     • usimoncic

      Mehke cure so zbrane v nekaj strankah ali sektah, kakor jih želiš poimenovati. Jaz pač nisem niti mehka cura, niti član katerekoli stranke, niti zvesti volivec katerekoli stranke, tako da ne vem zakaj govoriš v drugi osebi.
      Da Ivana smatra levica za zelo resnega nasprotnika, je pa več kot očitno. Če ga ne bi, ne bi bilo montiranih sodnih postopkov, usklajenih medijskih napadov nanj, papagajskega ponavljanja nekih floskul itd. Iz istega razloga je tudi očitno, da nekaterih drugih igralcev na desnici ne smatrajo za resne nasprotnike.

      Aja, da Ivan ni uspel sestaviti vlade, je ob danem volivnem rezultatu edino normalno in prav. Če med poslanci nimaš več kot polovico somišljenikov, pač ne moreš sestaviti vlade. Ne vem kaj ti tukaj ni jasno.

   • tramal

    Ti verjamem da si to želiš .Edinega poštenega in nepodkupljivega ter stranko SDS se hočete rešiti ,da bi potem imeli zopet 110 procentov na volitvah. Drekonja,čeprav pišeš pod tujim nikom .

  • Tudi jaz sem jezen na te ‘podjetnike’. Pred volitvami medli in uslužni do vseh (razen do Meseca, ki so si ga malo privoščili na tistem soočenju), sedaj pa javkanje ko je že “davno prošla baba sa kolaćima”.
   Dejstvo je, da ko enkrat podjetje preraste velikost neke obrtniške delavnice, postane politika pomemben del podjetnikove aktivnosti pa če to hoče ali ne. Že ko je malce večji obrtnik, se mora tako ali drugače soočiti z županom in občinsko politiko, za večje pa postane nujno zlo država, vsakokratna vladajoča klika in celoten politični kaos.

   Aja, pa vsi ti veleuspešni podjetniki bi lahko prebrebrali tudi kakšno knjigo iz politične ekonomije, da bi svoje podjetništvo razumeli v širši sliki. Me prav zanima ali tile ‘Boscaroli’, ‘Akrapoviči’, ‘Batageli’ kaj vedo o raznih filozofskih strujah v politiki in ekonomiji – libertarizmu, klasičnem liberalizmu, anarho-kapitalizmu, laissez faire kapitalizmu in kar je še teh pro-podjetniških konceptov? So mogoče kdaj slišali za Johna Galta iz Atlas Shruged, ki pooseblja prototip pravega podjetnika?

 • RATATA

  Obrtniki in podjetniki smo lahko veseli, da ne visimo ali da nismo vrženi v jame!
  Dejmo se vsi registrirat na Vetrinjskem polju.
  Tako bomo bližje cerkvi Marijinega vnebovzetja imenovani Gospa Sveta.

  • luckyss

   Če nimaš 12 metrske jahte in hkrati delavcev na minimalcu, potem se nimaš česa bati…
   Drugače pa ti svetujem, da se sprostiš v kakšni “blatni kopeli” naših zdravilišč..

   • slosin

    dokler ti bodo ratata in podobni plačeval borčevsko penzijo, ima da si tiho ko rit…

    • luckyss

     Vsaj blatno oblogo probaj…baje pomirja…
     Pa še na zemljo se privadiš….

  • Hun1978

   Cerkev in podjetnistvo ni nc drgac kot Partija in biznis…politika in kler se nimata kj vmesavat v stroko..pa neb blo vse skregan z logiko oz. kmecko pametjo

   • RATATA

    To je res, je pa še nekaj nujnega pri gospodarski in podjetniški dejavnosti: delovati skladno s protestantsko etiko!

    • Hun1978

     Ja, delo osvobaja

 • hermannn

  Tudi prihranke na bankah bo počasi treba prenesti v varna okolja. Jaz bom svoje še ta mesec.

  • janez cepec

   tist drobiž, k’ ga ti imaš, je isti kurac, kje ga hraneš

   • hermannn

    Moj drobiž in drobiž vseh tistih, ki ne želimo, da trenutna vladajoča klika upravlja z našim drobižem, bi pa dal že en lep kupček. Na tvoj drobiž seveda ne računam, ker si verjetno na mesečni socialni podpori.

  • KAPIBARA

   Iz EU denarnega območja, za to pa potrebuješ, nekaj tam..

  • Svele

   Zlovenci zavedni za vedno hahhahhahha Spuščajo zlovenjo

  • tramal

   Jih že zdavnaj nimam več v Sloveniji.Dokler bodo komunajzerji na oblasti ne bo varno nič v Sloveniji

 • Ana Tor

  Mi smo se odločili, da zapremo, ker na razlastitev ne pristanemo. Te zafrkancije, ki jo že leta prenašamo z vedno bolj nemogočimi pogoji poslovanja, z vedno več papirologije, norimi zakoni in zahtevami, nam se ne da več iti. Upali smo na razbremenitev administracije, tole, kar prihaja, je pa višek.
  Naša firma uspešno laufa 20+ let, ampak sedaj je pa dovolj sekirancije. Žal mi je za zaposlene, ki so z nami že dolga leta, ampak računam, da bo Mesec poskrbel zanje. Jaz potem še izkoristim bonus na zavodu, ker nisem lastnik in to je to.
  In ja, Mesec se bo lahko pohvalil, koliko več davka so pobrali v tem letu. Bo povedal tudi, da je to zadnjič? Ko je podjetje zaprto, neha polniti državno malho.
  In to ni neka demagogija, lastniki bodo stara podjetja pozaprli, Niso namreč vsi tako veliki, kot Akrapovič, imajo pa dovolj akumuliranega kapitala, zato na razlastitev ne bodo pristali.
  Zvišanje obdavčitve na 25% in potem še 50% dohodnina? Od 100.000 plačaš 62.500? Od milijona kar 625.000! Kdo je tukaj nor?

  • RATATA

   Ana, preregistriraj se na dvokrožno socialno podjetništvo, pa bo stvar rešena.

   • Ana Tor

    Hvala, jaz si bom po 20+ letih garanja odpočila. Nisem pogoltna, zato imam dovolj in mi ni več potrebno delati. Morda nam je Mesec celo naredil uslugo, saj brez njegovih izjav verjetno nikoli ne bi zaprli.
    Pač, človek ob teh pogojih izgubi voljo do kakršnegakoli nadaljnega ustvarjanja. Garati zato, da bomo preživljali “Mesečnike”? Taka budala pa nisem.

    • RATATA

     Aha, nisi budala. Pokvarjena pa tude ne!

    • Prle

     Zapri štacuno, do sedaj so drugi zate delali, ko pa bi ti morala dati evro več dacarjem boš pa zaprla. Jodlate tako samo janševiki.

     • david23

      Tebi pa očitno ni nič in popolnoma nič jasno, ne?

     • Hun1978

      represija drzave z davki na podjetnike, ki niso povezani z drzavo je strel v lastno koleno

    • Hun1978

     Vseen bos pa mal izkoristla davkoplacevalce prek Zavoda kot pravis

   • Prle

    Mi pa v jok pa na streho,ha,ha,ha.

    • RATATA

     prljavština, za tvoje počutje in občutje mi pa res ni niti malo mar.

  • Prle

   So what? Včeraj zaprite, ne danes.

 • Vera

  Kje bo levica jemala,če bo gospodarstvenike prve vrste nagnala ? Pfuj pa taka koalicija !

  • bubamara

   Krediti. Pa jesti bomo morali potico, ker za kruh ne bo.

   • Svele

    Hhajajjaja Maria Antoinette Andrej bajuk ko so izjavili to niso živeli eno leto hahhahahah prasec bajukbse za potico ni imel hahhahahah Janša je izjavil da so slovenski kontejnerji za smeti polni kruha pa mu je skoraj mali črt krepnil hahhahH

 • Waltter

  Saj ma Akrapovic prav da bo bilancni dobicek odnesel drugam, samo je majhna tezava da je ze investiral v nove obrate tako da bo se kar nekaj casa vezan na to okolje, z umikom dobicka bo pa pocuzal kar je ostalo denarja gori na racunu plus se nekaj kar ga ni. S tem bo firmo naredil dokaj nestabilno predvsemza obisk mrhovinarjev iz FURS-a, kajti se tako podivjanemu in denarja zeljnemu FURS-ovcu bo ob pogledu na bilanco postalo jasno da je ob revolucionarnem kaznovanju naslednji korak odpuscanje. Ta ukrep je zgolj odgovor kopja pa se lomijo na delavcih.
  Dobro za onega drugega pa nimam besed ker ga ne morem ocenit on vsake tolko mesecev bezi iz slovenije, v italiji razen da nekaj flika stare hangerje in da mu sproti sipe razbijajo ni se nich kaj dalje prisel. Razen da je z kitajcem podpisal pogodbo o ustanovitvi podjetja ki pa je luftu…

 • Osti jarej

  ….jah….skrb,da bo dobiček okrnjen,je tako velika,da jo bodo podrzali na hrvaško………na plače,ki jih izplačujejo,pa država časti del do minimalca….no,davkoplačevalci……ko yebe take kapitaliste

  • rubec

   Jao jao ke krula. Dej spel se.

 • Jaz bi pa vse te podjetnike mal povprašal, ce poznajo volilne preference svojih zaposlenih? Iskreno povedano, si kot delodajalec ne znam predstavljati, da bi imel med svojimi zaposlenimi ljudi, ki so volilci leve opcije ali celo same same stranke ‘levice’, torej da zagovarjajo te ideje.

  • bubamara

   Levico in leve stranke voli predvsem javni sektor in njihovo sorodstvo. In pa seveda večina upokojencev. Zaposlen v realnem sektorju voli leve stranke samo zato, ker s tem obkroži svojega idola, ki živi življenje, ki ga on sam pač ne more.

  • Osti jarej

   ….demokracijo si pa za klobuk zatakneš?…..bumbar kapitalistični

   • rubec

    Daj spel se bula.

 • južnificirana_si

  pa naj zaprejo firme itak delavci so volili levico, naj ostanejo brez služb

  • stane

   Tezava je,da slovenski volilec/ka voli po simpaþiji in lepem besedicenju,nepa po njihovih delih(dobrih ali slabih).

 • Franc Šink

  Združimo moči in uničimo že končno ta prekleti divjaški komunizem.Prekleta vojna bo. Ni druge.

  • Svele

   Prijava .hujskaš ubijanju slovenskih dojenčkov hahhahahah slovenska dojencica je stisnila prdec in odšla hahhahha za vedno hahhahhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice hahhahhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha

   • stane

    Pejt na PHP.

  • stane

   Bo sigurno. Sem ze pripravljen na levake in komunjare izdajalske ter crnuhe.

   • Svele

    Prijava hahhahhaha upam da ti vsi otroci pocrkajo en .hlapci incestno pedofilni izrojeno hlapcevsko pleme hhajajjaja izumira zaradi okvarjenega gena .hahhaha plitek genetski bazen hajhahha vsi so sorodniki crkn slovensko pleme amen

    • šmentanamuha

     Tebe je očitno mati zavrgla. Sirotek, prav smiliš se mi.

     • Ana Job

      Mama ga ni dojila ali pa ga je prekmalu odstavila.

     • Svele

      Hhahaja koliko slovenski Pankrti je zavrženih hahhahahah crkavajo vam v porodnišnicah hahhahhlapci izumirajo hajha

 • Osti jarej
 • Darth Vader

  možno je, da se “vladajoči” iz ozadja zavedajo, kaj lahko prinese turška dolžniška kriza tudi slovenski državi in zato želijo vse nacionalizirati, zato, da bodo s premoženjem državljanov sanirali dolgove…..ki so jih nakopičili ravno ljudje iz te 5+1 greznice…..ker “Berlin se boji sesutja turškega gospodarstva, ki bi se lahko prelilo v Evropo, povzročilo dodatne nemire na Srednjem Vzhodu in sprožilo nov val imigracije proti severu. “Pripravljeni smo storiti veliko za stablizacijo Turčije,” je dejal visok nemški uradnik. “Nimamo kaj veliko izbire.” Ni potrebno posebej poudariti, da bi takšna pomoč zaznamovala “neverjetno zbliževanje” med Nemčijo in Turčijo, ki sta močni zaveznici že več kot eno stoletje a sta se v zadnjih letih močno odtujili, saj vladavino turškega predsednika Recep Tyyip Erdogana zaznamuje naraščujoča avtoritarnost.

  Potencialno zmanjšanje udarca v ego Angele Merkel nakazuje dejstvo, da Francija pri tem sodeluje, saj je v ponedeljek gostila svojega turškega rojaka v Parizu. Francoski finančni minister Bruno Le Maire je dejal, da je pomembno podpirati turške napore za pomoč pri popravilu svojega gospodarstva.
  Več tule: https://ambasador21.wordpress.com/2018/08/31/nemcija-razmislja-o-bailoutu-turcije-da-bi-preprecila-vsesplosno-gospodarsko-krizo/

 • Svele

  Slovenci zapuscajo Slovenijo hahhahhahha bojkotirajo Slovenijo hahhahha zavedni za vedno Slovenci hahhaha

  • moon

   Lej, ce se ne ves, Slovenija je bila do Salzburga, tako da se mi pravzaprav samo vracamo v svojo pra(vo)domovino!
   Slovenija (kot je sedaj) je leglo balkancev in levakov. Stanje se z vsakimi volitvami samo slabsa!

   • stane

    Res je!!!!

    • Svele

     Vsi smo mi tuneli vas je strah hlapci incestno pedofilni hahhaha še ena slovenska dojencica je stisnila prdec hahhahahah in odšla hahhahha za vedno hahhahhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice

   • Svele

    Hhajajjaja do solnega mesta hahhahah hlapci priznajo da so jim švabi makaronarji ukradli zemljo. HHjajajjaa Jernej jim boš podkuril ali si ubogljiv hlapec hahhaha v hozentregerjih hajhahha

    • Anton

     Še boste filali jame, ane?

     • Svele

      Sami jih boste vaški domosralci med strateškim umikom boste popadali v jame hahhahha

     • Anton

      Ja tunnek kot leta 45…

    • Cucurbita Pepo

     Ne deluješ brihten

   • Svele

    Pejt v Avstrijo ovo je Balkan .mi normalno seksajo ne pa vi z večtisočletno incestno pedofilno tradicijo Mars hlapec upam da ti otroci in vnuki pocrkajo amen pa pejt Janši po pest zamaškov hajhahha

    • moon

     Kaj te pa tako boli, da tulis kot sestradan kojot? A ta mesec se nisi dobil socialne podpore? Lakota je huda stvar, kar privadi se, he he.

    • moon

     Nauci se pisati slovensko, balkanc’ prsmojen!

     • Svele

      Hahhaha pedofil hlapcevski mi bo govoril kako cu da spreham hahhaha Jernej ogrožena vrsta si izumirate hahhahahah dojenčice vam umirajo

     • moon

      Z vsakim novim postom dokazujes kaj si. Over & out

  • stane

   Poslusi opica debilna!
   Bi ti s svojo firmo ostal tam, kjer bi moral placati davek na dobicek npr.50% ali vec? Ali bi odsel tja kjer je bolj ugodno?

   • Svele

    Hahhaha otroci umirajo zaradi premalo zamaškov vam je pa pomemben Akrapovič boscareli hajjajaj pa naj vam pocrkajo vsi otroci.kurci neumni se delajo pametne medtem pa otroci umirajo

  • BlackOpsSystem

   vidim, da ti mati še vedno in redno plačuje položnice za internetne storitve! 21ga je bila pa plača anede???!!!

   • Svele

    Še ena slovenska hlapcevska dojenčica hahhahhHhHH stisnila je prdec in odšla hahhahha za vedno hahhahhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice hahhahhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha

    • učko

     Ajde, psihopat čefurski, sprau se kej delat, drek balkanski !!!!

     • Svele

      Delam .molim za smrt vseh v tej deželi hahhahahah Bog daj jim bolezni vojne lakote poplave potrese detomore hajjajaj amen smrt vas vse čaka hlapci

     • Svele

      Za koga hahhaha za hlapce hajjajaj raje socialno pa na fus malo in imam zadosti hajjajja hlapci pa morajo kidat gnoj hajjahha

   • Svele

    Sperechezni dojche farmhand slovenski hajjajjaj je gospodar pustil drek za spucat hajjaja

 • Jovo Jamnica

  Heheheheeee… Nekaj podjetnikof preliminarno jamra in zdaj bojo fsi ovi, kaj komaj čakajo, da nova vlada sploh zakurbla… odstopli

 • Olga2345

  Kaj pa bi delali FDV-jevci? Sposobni niso delati ničesar, razen trositi neumnosti in krasti!
  “Veliki” Erdogan je že na kolenih, mali udbomafijec iz Murgl bo mala malica za “imperialistični” svet! Tokrat se komunisti ne bodo imeli na kom šlepati!

  • Janko Gedlicka

   Saj jim ne bo nič manjkalo. Cuzali bodo nagrabljeno iz davčnih oaz itd.

 • BlackOpsSystem

  Teli skorumpiranci, na novo izvoljeni, bodo naredili sranje še večje, ga naprtili uspešnim podjetnikom, ki jih poskušajo zasužnjiti z davki….sami se bodo pa napajali in bogatili. In nas skrbijo migrantje?????!

  • Svele

   Bravo res nisem si mislil.to je borba kravatarjev in nas delavcev medtem pa zbiramo zamaške za bolne otroke žalostno .smrt podjetnikom politikom nepoštenimi naj crknejo od bolezni oni in njihovi pamzi Bogatunski bog pobij vse te poplavi splakni ta človeški drek amen

  • Janko Gedlicka

   Na tem portalu nam je že bilo v vednost dano, da so migrantje podkupnina, zaradi katere ne bo potrebno privatizirati udbomafijskega bankomata NLB.

 • Dillinger

  Najprej bodo odšli veliki,zatem nekaj srednje velikih,mali podjetniki bodo ostali in te bodo molzli

  in ta mala podjetja bodo najbolj trpela.Počasi jih bo vzel hudič in ostali bodo dolgovi.Oni mislijo,da bo šlo njihovo početeje v nedogled,hm,to pa ne gre tako veste,ker slej kot prej bodo odnehali in šli na zavod,ker
  se jim ne bo splačalo delati,ker neizogibna je samo smrt in davki.
  Padle bodo cene nepremičnin,povečale se bodo obrestne mere za kredite katere že sedaj težko plačujejo
  in še nešteto majhnih stvari,ki v skupnem seštevku predstavljajo eksistenco.Le počakajte,učinki tako neodgovornega početja “vlade” pridejo kasneje,to ni v prvem ali drugem letu,udari kar naenkrat,posledice bodo obupne,škoda besed.

  • Grog

   Samp padec cen nepremicnin ni slaba stvar ;)

   • Dillinger

    To je res,ker je itak vse prenapihnjeno 2x-3x tudi več…cene nepremičnin bodo padle v vsakem primeru,slabo bo za tiste,ki imajo hipotekarne kredite in teh ne bodo mogli več plačevati,s tem mislim predvsem na mala podjetja,bo še pestro.

 • Grog

  Oh ja kaj cmo , ce delate paniko se preden kar koli sprejmejo v parlamentu ;)

  In kdo so ti podjetniki , 20 njih ??? ;)

  • Ana Tor

   20 njih? Plaz se bo šele vsul. Ta manjši bodo zapirali, ker sedaj lahko še potegnejo ven po starem. Ob obdavčitvi 25% in 50% dohodnine pa bodo na veliko popušili. Ni malo firm, vrednih po milijon, dva, par milijonov, vse, kar se je nabiralo leta in leta. In da izgubijo milijon zaradi norih davkov? Ej, pa s tem lahko brezdelno živijo do konca življenja.
   Zakaj bi čakali? Če ste gledali Tarčo, vidite, da gre za norce.
   Jaz vem, da bo tako, ker se spomnim norije ob preteklih, manj norih spremembah zakonodaje.

 • slosin

  fantje nč bat… Če ne bo šlo, bo ta vlada reševala situacijo z najemom novih posojil…

  Tomička pa Mesečnik sta že dogovorjena z Madurom…obresti bodo zelo ugodne…

 • Grog

  Torej gdaj boste desni fizicno odstranili leve iz drzave ????

  • bubamara

   Fiziko uporabljajo revolucionarji.

   • domovina mili dom

    Samo z intelektom jih je treba “nadmudriti”.

   • Grog

    Kaj pa desni?? Bezijo iz drzave ;)

    • Svele

     Da ne bodo v luknjo padli hahhaha potlej pa se sprašujejo a si ti tud not padu hahhajahha ne joči Janez jajjaja

    • bubamara

     Res je. Pametni vedno odneha.

     • slosin

      zato pa je tolk bedakov na svet….

  • rubec

   Takoj ko pomijem posodo. Kje pa si?

   • Grog

    Mah to nasilje prepuscam vam , sm zanima me kdaj boste zaceli ;)

 • bubamara

  Ni kaj. Ljudje so se odločili za družbo delavcev (kmetov tako in tako skoraj ni več). Levičarji igrajo všečno politiko za neizobražen narod. Podjetja bodo selila sedeže v tujino, tukaj bodo samo poslovalnice z poceni delovno silo. El viva comunismo butalci.

  • domovina mili dom

   70 let komunisti všečkajo o lepši prihodnosti, penzije in plače na minimalcih 70 let. Narod je res butast.

 • Osti jarej

  ….samo en jamer jih je…..slovenija pa živi od malega podjetništva…KAPIŠ??

 • domovina mili dom

  Kaj grozite z odhodom vi, stebri gospodarstva, z bežanjem. Haloooooo. Vi ste tisti, ki morate udariti po mizi in vzpostaviti tako ekonomsko stanje v Sloveniji, da bodo Venezuelci pobegnili v Venezuelo. Narod, tisti, ki še ima pamet, pa vam bomo pomagali. Samo začeti mora nekdo.

  • Svele

   Vencelji znani po svoji pogumnosti hajhahaa koroška zapuščena hajjaua parlament zapustili zakuhali vojno jajjauazdaj pa hlapcevsko gospodarji beIjo hhajajjaja Slovenci zapustili zlovenijo

  • est

   Tudi ljudstvo bo moralo pri tem pomagati. Gregorčičeva in Šubičeva sta cesti, ki jih bo potrebno množično večkrat obiskati.

   • domovina mili dom

    To lahko začne samo gospodarstvo. Z avtobusi naj pripeljejo delavce.

 • pijsek pujsek

  Šarec še ni prevzel oblasti pa podjetniki že bežijo, le kaj bo zjeclal ko bo slovenija ostala brez vseh uspešnih podjetji če bi bil Mesec predsednik vlade jih pa bi razlastlinil in pozaprl.

 • soc

  Prepričan sem, da Rigelnik, Petrič, Petan, Mermal… o odhodu ven ne razmišljajo. So nedotakljivi in za krajo pooblaščeni rdeči aristokrati.

  Ja, tisti, ki so iz nule in s svojim znanjem brez podpore in pooblastila murgelskega zlobnega škrata nekaj ustvarili, pa v EU Venezueli ne bodo imeli več kaj iskati.

  Volilne ofce pa bodo še naprej beeeeee…

  • domovina mili dom

   Iz Slovenije bo kićan nagnal vse, ki ga motijo pri vladanju.

 • Cmerko

  3 leta ze pisem resi sw kdor se more ker se zgodovina ponavlja.
  Slovenija postaja odpadek balkana saj tu ostanejo samo propalice in lenuhi ki jih
  Ostala EU ne mara.
  Slovenci pa tako mnozicno zapuscajo
  Podalpsko vukojebino.
  L

  • domovina mili dom

   Zato komunistični mediji nikoli ne povedo priimka kriminalcev.

 • šmentanamuha

  O odhodu definitivno ne razmišljajo “podjetniki” Foruma 21.

  • domovina mili dom

   Zakaj le, saj so edini F21 kapitalisti, ki dajejo minimalce. Zato kućan zatira svobodno gospodarstvo, ker bi delavci pobegnili od tajkunskih izkoriščevalcev.

  • Ryuk

   petrič je že v davčnih oazah. janković je tudi že na Cipru. škrabec je v Rusiji. češkota tudi ni več tu.
   Oni so bili med prvimi, ki so zapustili to socialistično republiko.

   • rabbit

    Vedo da denar ni varen pred njimi.

  • piko8

   Sedaj se bodo tisti, ki so volili levo GOLAZEN lepo smejali sami sebi !!!!
   Šolniki, občine, zdravstvo si bodo pa kar sami proračun povnili !!!!!!!
   BUTALE NA KUBIK!!
   mURGLSKA GNUSOBA mILAN kUĆAN pa se vam slovenclni lepo reži!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • šmentanamuha

    Nam? Čigav si pa ti?

  • Dragan Krstič

   Oni že imajo ves težko prigarani denar v davčnih oazah.

 • garfi

  hmmmmm
  trava očitno ni tako slaba za jest
  lazanja pride in gre

 • Hun1978

  Ceb SDS vladal dolgo obdobje bi pa ti podjetniki moral bit pozegnan s strani klera

  • lojze

   Piši slovensko!

   • Hun1978

    ukazuj ti komu drugem..revcek

    • lojze

     Samo ponižno predlagam, ker imam prav, sicer pa je zmerjanje znak nemoči in intelektualne inferiornosti!

     • rabbit

      Kdaj je pa imel komunistek več kot dve celiic pa še tisto eno , ki jo ima je bolj rjava in neuporabna. Najboljša je blokada pa imaš mir pred njim.

     • Hun1978

      na kancu stavka klicaj…on pa ponizno predlaga

  • šmentanamuha

   Pametuješ u tri krasne, ne da bi sploh vedel, kaj govoriš.

 • Darth Vader

  ali se bomo naučili kaj iz primera Argentine in dviga obrestne mere na 60%? “Kot se je poročalo sredi avgusta 2018, kot odgovor na največji padec
  vrednosti argentinskega pesota, se je CBRA (Central Bank of Republic of
  Argentina) odločila, da bo uporabila “krizni” dvig obrestnih mer, in ko
  se je peso sesul na 1/39 USD, je nepričakovano dvignila ključno 7-dnevno
  leliq obrestno mero na 60% (dvig za 1500 bazičnih točk). Obrestna mera
  se je najprej dvignila iz 40% na 45% 13 avgusta 2018. Banka je prav tako
  potrdila, da ne bo nobenih rezov obrestnih mer do decembra.” To prevedeno v slovenščino pomeni, da bodo zadolžena podjetja imela višje, neprimerno višje stroške servisiranja svoje zadolženosti, vključno z Vlado Argentine, kar lahko, ob negativni gospodarski rasti, pripelje do gospodarske depresije…več v blgu tule: https://ambasador21.wordpress.com/2018/08/31/tri-crke-izza-kolapsa-argentine-imf/

  • Zgornji

   NAŠI BEDAKI ZLOBNI SE NEBODO NAUČILI NIČESAR PREJ, PREDEN JIM BODO ZAČELE GLAVE PADATI … Žaaal taki so , to hočejo in to bodo dobili , kajti preveč so se že prepokvarili …

  • lili pili

   Ķateri priznani financnik iz argentine nam je prisel solit pamet kako naj vladamo… B A ……

 • lado

  DOMOVINA, KJE SO PLAČANCI Z KOCKAMI ZA “radarje” !!!!!??? PLAVA BANDA BI LAHKO UDARILA , POTEM BI TUDI ZARUKANI ZLOVENCELNI NAREDILI RED !!!!! MORA PA RES NEKDO Z “IMENOM” POKLICAT RAJO , DA POTOLČEMO TO RDEČO MORILSKO GOLAZEN !!!!!!!!! OOOOOOOOOOVCEEEEEEEEE !! PA NAJ MI ŽIVALCE OPROSTIJO !!!!!!!!!!! SICER PA GREM ZA ” čistilca ” BO SIGURNO NAREJENO !!!!!!!!! O. K. !!???????????????????????????

  • Svele

   Hahhaha vojno bi delal a vas ni mal premalo še ena slovenska dojencica je stisnila prdec in odšla hahhahha za vedno hahhahhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice hahhahhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha

   • lojze

    Imaš prav, v Sloveniji bodo ostali le še paraziti, tako boš v pravi družbi!

 • Olga2345

  Talibanska vlada!

  • joe

   Boljs kot katolibanska.
   https://bit.ly/2wAiyx4

   • Zgornji

    NE SE ZDAJ ZGOVARJAT NA DRUGE , KAJTI – OBOJI SO ZANIČ !!! ! !!!

 • lojze

  Tudi jaz imam podjetje in tudi sam razmišljam, kam bi ga selil. Vsekakor podjetje rabi stabilno poslovno okolje, da se lahko posveti svoji dejavnosti. Glede na to, da je Slovenija majhna, najbrž ne bo težko najti ustrezne poti v primerno državo. Bi pa predlagal, da organizacije, ki predstavljajo gospodarstvo začenjajo razmišljati kako pomagati podjetjem, ki jih politične spremembe v Sloveniji prizadevajo (tajkuni vključno z Jankovići , so iz Slovenije že pravočasno pobegnili, tu samo še služijo!)

  • rabbit

   Mini podjetje , ki dela harmonike se je preselil v Avsrtijo, ker Slovenija ne ščiti avtorskih pravic in je tam zelo zadovoljen.

   • lili pili

    Tam svaj davke placuje v slo. Jih privatniki nocejoooo

 • xtc

  Definitivno bo do streznitve prišlo zelo kmalu-takoj ko ne bo več za penzije,socialo in plače.Ustavil jih bo euro,če še Venezuelski norci krmarijo z nič vrednim natiskanim sekret papirjem je realnost tukaj krutejša,tega ne morejo in to jih bo dotolklo-gospodarska realnost.

  • Zgornji

   AMENNN – Žaaal.

 • montyamp

  Šarec === Stalin .
  Astrološka psihologija svetuje , da volite prave ljudi na vodilne položaje .
  S Šarcem si je Slovenija poslala tomahawk v eno in torpedo v drugo koleno .
  Anšlus nazaj k Austriji , pa naj prekleti boljševiki pocrkajo od lakote .

 • mona lisa

  Ta vlada še niti ne dela pa je že naredila nepopravljivo škodo. Vsakemu idiotu je že jasno da ta vlada ne more naredit nič druga kot uničenje in škodo.

  • tohuvabohu

   Vsakemu idiotu je jasno, Šarec pa pojma nima. Njemu gre samo za vladanje. Uboga Slovenija. Cmero je dajal vsaj videz, da razume situacijo, čeprav ni potem naredil nič. Šarcu se pa vidi že na obrazu in obnašanju, da nima pojma o ničemer. Čaka nas katastrofa, potem pa brž na nove volitve.

  • Zgornji

   TOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! AMPAK, MRTVEMU IN SLEPEMU NARODU TO NI ŠE NIČ JASNO !!! ! !!! ZATO GA OSVEŠČAMO ŠE NAPREJ . AMENNN .

   • lili pili

    Obvescati mrtve, pa saj ste nori, zreli ste za psiho zdravljenje…

    • Zgornji

     Ti pa ne ločiš Duhovno Mrtvih od materialno mrtvih , zato si tudi še precej “Mrtev” in še Nepoučen za po vrhu. Žal.

     • lili pili

      Ti si za na zale….

     • Zgornji

      Po sliki sodeč, si ti bolj za na britof kot jaz , ampak, saj Vemo kako pravijo : ko včasih nekdo nekaj govori za drugega, nemalokrat to velja prav zanj … remember ;-)

     • lili pili

      Ti se slike ne upas objaviti ja komuniciras z onimi ze rszumemmm

     • Zgornji

      Upam, ampak, se še odločam katero bom dal gor !!! Ti pa si : https://www.youtube.com/watch?v=oHsNBYbvUN4&t=3s

 • Warrior princess

  Dobrodošli v pokvarjeni komunistični deželi slovenski, ki bazira na : “Ubij, vzemi in oropaj!”

  • lili pili

   Priporocam, ce nisi zadovoljen spizzddiiiiii in nascpusti ziveti pa se tebi bo boljeee

 • Martuljek

  Pohitite! Roparji imajo prosto pot, udarili bodo hitreje, kot si mislimo. Kdor le more, naj jo pobriše. Ko bomo na nivoju Venezuele, bo prepozno. GZS in RTV SLO so na strani roparjev, vse ostalo je le fatamorgana za rajo.

 • cosmosjasnovidec

  Vseh teh zadev sploh ni smisla več komentirati.
  Vse se dogaja na očeh državljanov kateri vse skupaj samo gledajo tako,da je očitno vse v redu tako kot je.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • domovina mili dom
 • if

  Volilno telo je odgovorno za stanje.
  Volilni rezultat dokazuje, da v slovenskem volilnem telesu deluje veliko ljudi komunisitčnega pedigreja, ki uničuje samostojna RS.

  Slovenija je pred hudo krizo, ki bo izbruhnila v kombinaciji s prihajajočo gospodarsko recesijo in stopnjujočo se migrantsko krizo primarnega in povratnega migrantskega vala.
  Omenjena kombinacija bo za Slovenijo izredno obremenjujoča, morda uvod v vsedržavno nasilje med slovenstvom na eni strani, in levičarstvom in migrantstvom na drugi strani.

  Parlamentarni levičarski nastavek, lutkarsko ga vodi državni kriminal umeščen v vrhove ozadja in ospredja države, ki piše bele knjige o multikulturni Sloveniji, je izhodišče za dokončen obračun s slovenstvom!

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!! Žaaal.

 • šmentanamuha

  Slovenija se spreminja v komunistično greznico po zgledu južnoameriških držav: brezpravje in kriminal, kjer pravila določa tisti, ki je najbolj nasilen.

  • Novakec1

   Že sedaj vlada sodna praksa mino zakonov in posrane ustave

   • lili pili

    To posrano ustavo je spisal in sprejal DEMOS, torej desnicarji, torej so pisci posrane ustave drekonje, jambrek, pucnik in ostali….

    • Novakec1

     Njihovo ustavo so spremenili Rop, Drni, Golubič Krivic….zdaj je pa posrana.

     • lili pili

      Oni so jo poglancali, saj ves za spremembo mora biti 66 glasov zato so jo spreminili tudi z podporo sds.

 • trumpet2018

  levi fašisti bodo uničili Slovenijo, Slovenija je edina država v Europi, kjer vlada antifa – skrajna levica oz. levi fašisti, obvestiti je treba Bruselj o njihovih uničevalnih in nezakonitih načrtih, ki so v nasprotjju z europsko zakonodajo, v nasprotju z načeli prostega trga, oni sovražijo Slovenijo, sovražijo prosti trg,sovražijo slovence, sovražijo napredek, radi bi spet upelljali komunizem, kar je totalna liberalna norost, te soroševe ponorele komunistične zombije je treba ustaviti, pa magari z državljansko vojno, najprej nas bodo bankrotirali, potem pa preplavili z ilegalnimi migranti, to so izdajalci slovenskega naroda, lahko se jih primerja samo s Hitlerjem ki je bil tudi nacional socialist, med socializmom in fašizmom pa tako ni nobene razlike

  • lili pili

   Bravo kaj jes da pises take bedarije, jej samo zelenjavo mogoce ti bo bolje

 • Zgornji

  TO NAPOVEDUJE SAMO PROPAD SLOVENIJE – IN TO VSE SAMO ZARADI NEKAJ PREZLOBNIH BEDNIKOV Z ZLOBNIMI IDEJAMI KI HOČEJO UNIČITI CELOTEN NAROD !!! ! !!!

 • pipin1

  so pa res bedni podjetniki če so po 20 letih še vedno mali podjetniki, kam pa bodo šli? v bosno še najbolje, tam so še nižji tovrstni davki in kukr tok poznajo način poslovanja in jezik

 • lili pili

  Novinar pravilno ugotavlja, da desnicarji nikoli ne boste vladali v tej drzavi.

  Zato vam predlagam, da si ustanovite norisko kralhestvo in ustolicite svojega jajota za dosmrtnega prezidenta pa bo mir.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!