Pomgradu v solasti Marijane Hakl v letih 2017/18 iz proračuna kar 34 milijonov evrov!

Kristjan Magdič in Marijana Hakl (Foto: Mediaspeed)

Razkrivamo povezave od proračunske Direkcije RS za infrastrukturo do največjega prekmurskega gradbenega podjetja Pomgrad, razvpite družine Hakl in vse do prevzema mariborskega časopisa Večer.

O povezavah razvpite prekmurske družine, ki preko donosnih poslov s Pomurskimi lekarnami polni žepe svojih podjetij Hakl & Hakl in Hakl IT d.o.o, smo že pisali. Danes pa ekskluzivno razkrivamo tudi povezavo med Marijano Hakl, mamo Uroša Hakla, in družbo Pomgrad, ki jo večinsko obvladuje družina Polanič, saj je podroben pregled delniške knjige družbe Pomgrad d.d. pokazal, da je delničarka Pomgada tudi Marijana Hakl. Podroben pregled evidence javnih naročil je pokazal, da je Pomgrad v solasti Marijane Hakl v letih 2017 in 2018 iz proračuna prejel za več kot 34.068.008 evrov poslov.

Največji poslovni partner Pomgrada je nedvomno Direkcija RS za infrastrukturo, ki deluje pod vodstvom razvpitega direktorja Damirja Topolka. Kot izhaja iz evidence javnih naročil, je direkcija gradbenemu podjetju v solasti vplivnih prekmurskih družin Hakl in Polanič v letu 2017 oddala za 30.366.184 evrov poslov.

Tako poslujejo
Ista agencija je z oddajanjem poslov Pomgradu nadaljevala tudi pred dnevi, natančno 15. maja 2018, ko so Pomgradu oddali posel v višini 2.981.367 evrov. Hkrati smo v sodnem registru ugotovili, da je ista Marijana Hakl zakonita zastopnica v podjetju svojega sina Uroša Hakla, ki deluje na naslovu Ivanocijevo naselje 14 v Murski Soboti, registirano pa je kot podjetje URH, svetovanje in upravljanje, Uroš Hakl, s.p. Za zakonito zastopnico je bila v sodnem registru dne 23. 5. 2015 imenovana njegova mati Marijana Hakl. Ta je do vstopa v Haklovo podjetje v Murski Soboti imela svoje podjetje H2NET, poslovne storitve, ki naj bi se ukvarjalo z računovodskimi storitvami.

 

Spomnimo, razvpiti Uroš Hakl je skupaj s Sašem Todorovićem, nekdanjim kandidatom Državljanske liste, preko družbe Dober Večer d.o.o. poleti leta 2014 kupil mariborski Večer. Finančna konstrukcija prevzema je bila izrazito netransparentna, na začetku si je Uroš Hakl izposodil sredstva pri mariborskem poslovnežu Mihi Mahoriču, lastniku družbe Pronet, kasneje pa zaradi spora med njimi še od družb v lasti svojega očeta Borisa Hakla. Po neuradnih informacijah naj bi v zvezi z omenjeno transakcijo že tekel kazenski postopek.

Uroš Hakl, Sašo Todorović, Bojana Pretnar (Foto: Mediaspeed)

Andrej Žitnik

 • Franc Šink

  Mama je zaradi prihajajočih volitev verjetno že polulana od skrbi.Konec prihaja !!!

 • Peter

  Na zgornji sliki desno si lahko ogledate, kaj dobiš v dolini za 34 miljonov, no.

 • Peter

  Tumpek je sporočil, da bo danes mal zamudu. Neki mu net šteka, verjetn mu
  sosed, znan skrajni desničar, stoji na kablu, pa ne more vseh svojih
  nickov spremenit, no.

 • Dillinger

  Eno in isto kar naprej,ne konca ne kraja,vsem na očeh kradejo,po istem sistemu
  in se nam režijo v obraz.Ultra iz Zagorja ob Savi in še nekaj njej podobnih pralnic,
  je kar izginilo,njihov”posel” pa se nadaljuje.
  Vsi,ki so bili vmešani in imeli “poslovne”stike z Ultro,so danes brez premoženja saj
  so vse prepisali na svoje otroke ali bližnje sorodnike,z vpisom prepovedi obremenitve
  ali odtujitve…vsi vozijo prestižne avtomobile,ki so registrirani v tujini…Pomgrad pa je
  ista svinjarija,ravno tako bodo poniknili in kar na lepem jih nebo več.Poglejte Kramarja
  in vam bo vse jasno.
  p.s.
  Direktor Ultre se je vozil v službo z biciklom,na Rudnik Zagorje,bil je elektrikar,član
  ZSMS,LDS in bil v pravem času na pravem mestu,skoraj čez noč je imel “svoje”
  podjetje,BMW in šoferja in kmalu veliko novo hišo cca 400 m2 in še in še.
  Kaj pravite ljudje,kako se vse to zasluži?kdo plača?

  3.6. SO VOLITVE,POJDITE IN ODDAJTE SVOJ GLAS ZA SDS.

 • Hun

  ne vidm razlike v politik..vsi kradejo..desnicarji so fous k ne morjo

  • učko

   Ti si itak čorau i blesau. JaJota jebejo zarad starga Volvota, Cmerovci, kradejo milijone, vsem na očem, pa nič. No, Kučan krade milijarde, pa tud n’č !

   • Hun

    zaenkrat SDS ne more krast ker je v opoziciji..vidm da si corau se bl k jst

  • Olga2345

   A vi niste davkoplačevalec? Imate vse v davčnih oazah in ne plačujete davkov, da zagovarjate parazitiranje države (davkoplačevalcev)?

   • opazovalec

    Olgica 0123456789,

    1) ali imaš kakšne informacije da firma ni izpolnila obveznosti glede sprejetih naročil?

    2) ali imaš mogoče informacije, da so posle dobili po višjih cenah kot so jih ponudili ostali konkurenti na razpisih?
    3) imaš kakšne podatke, da gre za fiktivna naročila?

    če imaš podatke v zvezi s temi vprašanji jih lahko anonimno posreduješ na policijo, lahko tvoja stranka začne s postopka… Če pa podatkov nimaš pa molči in ne laži. Končno firma preživlja lepo število družin in prejeti plačilo za opravljeno delo pa menda res ni zločin. Ali pa misliš, da bo po tvojem/novem vse drugače kot do sedaj in se ne bo več plačevalo za pošteno delo, če nisi slučajno v ta pravi partiji?

    • Olga2345

     Zakaj taka nervoza?
     Vse, kar se dogaja z državo, bi moralo biti transparentno in javno dostopno!
     Vaša vprašanja so brez veze, ker dokler ne bo začela funkcionirati pravna država, bodo dokazi proti “našim” vedno “zastarali”, se “izgubili”….vse že poznamo!
     Po volitvah bo vse drugače, za gotovo! Zato pa cirkus, ki ga zganjajo levičarji, ki celo ne želijo sprejeti volje ljudstva na volitvah in delajo vse, da bi to voljo izigrali in kradli naprej!

 • Aron

  Čakte, sm pa mislu, da podpirate slovenske podjetnike in tajkune? A destvo, da Pomgrad živi 500 družin, pa ni več pomembno? Konsistenca, konsistenca…

  • Olga2345

   Magna bo tudi zaposlila dvesto družin….na obdelovalni zemlji, s posebnim zakonom in izdatno subvencijo države…Lahko je biti podjetnik, dokler teče iz proračuna…zato pa levakom vse crkne, ko ni več napajanja!
   Dolžnost države je urediti pravno državo, stabilno gospodarsko okolje in ne omogočati korupcije in nepotizma! Zato pa zaganjajo levaki bil in krik, ker se bo pipca zaprla!

   • Aron

    Ah prenehajte s temi krokodiljimi solzami. Če ni tujih investicij, ni prav. Če so, tudi ni prav. se pa strinjam, da bi bilo treba sunvencije korporacijam ukiniti. Ko je treba pa za par evrov zvišati socialne prejemke najbolj ogroženim, je pa spet vik in krik.

    • Olga2345

     Tuje investicije gredo tja, kjer je pravna država in ni korupcije! Kapital je plašna ptica…
     Ljudje so socialno ogroženi, od zaposlenih do upokojencev, zaradi ropanja levičarjev (hobotnice v zdravstvu, višanje davščin, najdražji bencin v Evropi….)! Ko hobotnic ne bo več, bo tudi denarja dovolj in bodo ljudje imeli dostojne plače in penzije!
     Tako je bilo 2004-2008!

  • sprehajalec

   Z garantiranim poslom s slovensko državo, kjer je ponavadi cena produkta ali storitve x2 tržne, je biti z lahkoto podjetnik…. Samo politika rabiš, da ti zrihta ta posel, pa da skrbi za plačila. pis of kejk…

   • Aron

    Vsi posli so podvrženi javnemu naročanju. Ponudbe določa trg. Če pa izvajalcev ni, oziroma bi se posle lahko delalo za cenejši denar, pa je to odlična priložnost za nadebudne podjetnike, se ti ne zdi?

    • sprehajalec

     med SPji preverjeno velja, da je cena za javni posel x2.

     Videl sem pa, kako potekajo javni razpisi, pa kdo je stal za točno konkretnim. pa kolikšna je bila cena sprejetega na koncu. x10.

     • Aron

      Delam z javnimi razpisi, govoriš neumnosti. Ali pa si imel zraven svoj mošnjiček, pa si potegnil iz posla kakšen procent ali deset? Če si bil pa na strani ponudnika, pa nisi javil goljufije, si pa tako ali tako sokriv. Izberi.

     • sprehajalec

      Potem izberem sokriv. Striček je bil premočan. Ampak takšno državo pač imamo. ne bi jih rad fasal od strička….

     • Aron

      Sam dejva bit realna, dokler se nekaj konkretno ne spremeni v slovenski politicni miselnosti, drugace ne bo. Dokler bo izbira Slaba opcija 1 ali Slaba opcija 2.

     • sprehajalec

      Dokler bodo močni strički, ki obvladujejo posamezna področja, se ne bo nič spremenilo. Moja opcija pa je tisti, ki ga taisti strički ne marajo.

    • sprehajalec

     Naivčine kot ste brez izkušenj in nabutani s “kako bi moralo biti”, ni čudno, da vas stari mački in strički vozijo scat, kjerkoli se pojavite….

     • Aron

      Sem mogoče jaz naiven, ali pa ti, ker misliš, se je in se bo pod drugo oblastjo, katerokoli, delalo drugače? Dej no, odrasti.

     • sprehajalec

      70 let se dela tako pod Levičarji 95% razpoložljivega časa torej.

      Drugega sploh ne poznam. Me boš ti učil, da je pa povsod isto?

 • Peter

  Aron, nihče ne dela problema iz tega, da gre denar za delo. Problem je, da je ob korupciji, ki vlada v dolini, koliko % bi ti rekel, tega denarja izginilo v žepe naših, no?
  Zavzemamo se za to, da delo dobijo najbolj kompetentni ponudniki, ki bodo za najmanj denarja najbolje opravili delo, ne pa naši, je možno to razumet?

 • Claudio Moro

  PREKLETI KOMUNISTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Rok Tomše

  Kako pa je kej s financiranjem SDSja od Mađarov? A to boste kje pojasnil, al boste počakal na volitve, pa potem neka EU komisija volitve razveljavi?
  Me ful zanima, kakšne plane ima Orban s Slovenijo…
  Ker fuknt par miljonov v kampanijo je investicija. Ki se mora poplačat.
  Kaj mađarom obljubil?! A, banda prodana?
  Kaj je zdej?!

  • Soave

   Kaj se pa na trepalnice mečeš, bimbo ? Si en zelen jabuček, ki je prezgodaj z drevesa padel.

   • Peter

    Madona, kako se mi ja ta pa butl zmuznu, evo, gre koj na gnoj, no.

    • Soave

     Več učk, več vidi ! V SLOGI JE MOČ.

     • Peter

      Več glav, več zela, no.

     • Soave

      Zele je zdravo in poceni !

   • Peter

    Ja, pa že črviv, no.

  • Olga2345

   Kako je kaj financiranje SD, ki so dolžni se za nazaj? Kako je financiranje ZL, ki je bilo nezakonito ? Kako kaj financiranje SMC z “maketami” in z denarjem hrvaškega poslovneža? Meseca financira Die Linke, nemški levičarji! Se ne bojite germanizacije??
   Madžarov ne marate, mar ne? Orban je dal ravno takim kot ste vi po p****!

  • rubec

   Madžarom je obljubil da idiote tvojega kova ne bo lifral k njim ampak da jih bo dostavil meni ker imam eno mašino za pick salamo sprobat če res dobro dela.

 • Rok Tomše

  SDS je nabol lažniva stranka od vseh.
  Ful ste pošteni pa to, u bitvu pa samo kradete, lažete in zajebavate svoje tupe ovce…
  KDO VAM JE FINANCIRAL KAMPANIJO?!?
  Orban, a ne? Lulčki prodani…

  • sprehajalec

   Žrtev levičarske indoktrinacije si Rok. Ki ti je načela zdravo presojo. 90% časa v 70 letih so Levičarji na oblasti, ampak kradejo pa desničarji….

  • rubec

   Še eno zabito teslo tukaj gor. Starši sploh vedo kako si zabit ali so še bolj zabiti od tebe?

  • Schemva Miro

   Od kod si se pa ti privlekel,teleban debilni.

   • Rok Tomše

    Iz pičke tvoje mame.

    • Schemva Miro

     To ne bo držalo,potem bi te poznal,verjetno je tvojo mamo kakšen osel nategnu.

 • Osti jarej

  ….denar se z lopato meče iz proračunske vreče….izbrancem…..saj ni čudno,da nas že skoraj albanija prehiteva…

 • Soave

  Ja, ko si ta prev, samo še na kup frči ! Iz naših žepov seveda !

 • Peter

  Očitno Aron še ni prebral odgovora, pričakoval sem repliko v stilu Če bi pa vaši kradli bi blo pa v redu, sama fovšija vas je…
  Ne Aron, kot vam ni jasno, se mora oblast menjati, pa ne samo zato, da lahko kradejo oboji, ampak predvsem zato, da v miceliju družbe, ki v bistvu odloča, nastane nevtralno okolje, ki več ali manj onemogoča anomalije enih ali drugih.
  Ampak to vam seveda ni jasno, vi uživate, ker ste taglavni, ne zavedaš pa se, da to vašo taglavnost plačujemo vsi, tudi ti, no.

  • Aron

   Oblast se mora menjati. Menjavo smo imeli 2004 in 2012. In ljudstvo je reklo, da te oblasti več noče. Samo ljudstvo odloča o tem, kdo ima v državi oblast, pa če nam je to všeč ali ne.

   • sprehajalec

    To “ljudstvo” mi diši na tisto iz leta 1947?

    • Peter

     Tisto, ki je poslušalo po zvočnikih sojenje dachavskim izdajalcem? Ja, tudi oni se, tako kot naš Aron, niso zavedali, da so zavedeni, no.

     • sprehajalec

      Pa ko so polili škofa Vovka z bencinom in prižgali, so tudi mislili, da delajo to za “narod”.

   • Olga2345

    Tisti “ljudstvo” so bili Antifa teroristi, podprti s Sorosovim denarjem in mediji! Tisto “ljudstvo” do bili priviligirano “borci”….tudi “ljudstvo” so bili Jankovićevi trenirkarji….tisti “ljudstvo” so bili udbaši s Kučanom…Res lepa družba…Tisto “ljudstvo” so bili zavedeni upokojenci in delavci…
    Ljudstvo bo vsekakor podprlo pranje terorističnega denarja, krajo levicarjev, priseljevanje nezakonitih migrantov (beri divjakov) in veselo gledalo, ko bodo dobili štiristo evrov pencpzije in 600 evrov plače, medtem, ko bodo divjaki dobili stanovanje, oskrbo, žepnino, zastonj zdravstveno oskrbo (tudi brez plačevanja prostovoljnega dela) ….zastonj šolanje….s tem, da ima vsak prišlek ob sebi dodatnega učitelja…., mirno bodo gledali, da njihovi svojci umirajo v zdravstvu, Ahmada pa skrivajo kot kača noge….
    Krasno Novi svet po Huxleyju….
    S spletno policijo bomo po Orwelu v letu 1984….
    Zato zaključujem: če vam je všeč ali ne, vam bo pravo ljudstvo dalo končno nogo!

 • Peter

  Seveda imaš prav Aron, kot imajo ljudje in volivci vedno prav.
  Meni je bilo tudi izjemno težko pod desno vlado, pol leta sem bil zaprt na štadijonu, vse ostalo sem bil zatiran in onemogočan v svojem razmišljanju, tajna policija mi je ponoči vdirala v stanovanje, kompjuter so mi odnesli, otroci niso smeli na šolo, katero so si izbrali…
  Kakšne pa so tvoje strašne izkušnje z desno vlado, no?

  • sprehajalec

   Aron je šel domov, državni Urad zapira za danes vrata….

   • Peter

    Aja, pozabim včasih, no.

 • Osti jarej

  …lepa avstrijka,prva dama ameriška melania,izginila iz javnosti

  …najbrž je na resetiranju….pa nov program ji bodo naložil?!?

  • sprehajalec

   levičarke je zaradi njene lepote nikoli niste marale. levičarski tip ženske je dioptrična feministka, s špegli kot dno od pirovske flaše. Dioptrija pa posledica študiranja komunističnega manifesta ob slabi svetlobi.

  • sprehajalec

   tukaj so feministke, model levičarskih lepotnih kriterijev…

   http://www.faceofmalawi.com/wp-content/uploads/2017/06/Feminist.jpg

   Melanija se lahko skrije.

   • Olga2345

    Feministke sploh niso ženske, so brezspolna bitja, ki jim vstavijo Sorosov “program”….namesto mozga…. Oplojujejo se s pasjim semenom…in rdečo zvezdo….

  • Olga2345

   Sploh imate kakšno spoštovanje do ljudi? Laži, diskreditacije, likvidacije…. Sram vas bodi!
   Melanija je bila operirana!

 • Peter

  osti, pa iz kerga vica si ti, no?

  • Olga2345

   Dumb & dumber….

 • Tweety Bird

  Volilna kampanja POP TV: Janša si je nadel prijazen obraz. Janja Božič Marolt, ki je ustanoviteljica Mediane, pravi, da smo letos priča politikom, ki so si nadeli “ovčjo podobo, četudi imajo v resnici volčji izraz”. Seveda je mislila na Janeza Janšo :))

  • Tweety Bird

   Prav tako je zanimivo, da se večina debat izogiba zahtevnejšim temam, kot so znanost in razvoj, izobraževanje in kultura. Bojim se, da je tako zato, ker so te teme postale prezahtevne tudi za dobršen del slovenskih medijev. LEVICA se želi o tem pogovarjati ampak enostavno ne gre. Luka je tukaj popolnoma osamljen :((

   • sprehajalec

    Če je kultura najpomembnejša tema, potem nas tudi v bodoče ne čaka nič dobrega…..

   • Schemva Miro

    Seveda je osamljen,saj je največji bedak od vseh.

   • Olga2345

    Luka zna “kulturno” pljuvati, razgrajati…

  • sprehajalec

   Po moje pa je imela Meseca v mislih Tuppek….

  • branči

   sem mislil, da rdeča kura nosi rdeča jajca, sam ni glih tko! so smrdljiva jajca, pa boh pomagaj tistim,ki verjamejo, da imajo dva rumenjaka

  • Olga2345

   So jih dobili levičarski kamerati vsi po beticah…Se od podjetnikov…Haha

 • rubec

  Krula je naloudana s kešom pa vendar. Okus za oblačenje se ne da kupit kar se pri njej vidi po temu da je obleka narejena iz šmrklja.

  • Peter

   Tud to, da je bil šami herstajl ne more skrit, torbica zna da je koštala neki, ampak ne paše zraven, skratka, kad kmet dobije pare, kupuje mercedez,karavan, nek se nađe, no.

  • Mojca pokraculja

   Naloudana? tole ne zgleda kot lodn. Nahaklana, bi prej rekla.

 • Peter

  O, tumpek ti je ultradesničarski sosed le stopu s kabla…
  Lej, bi se lagal, če bi reku, da smo te pogrešal, uši v glavi člouk pač ne pogreša, no.

 • Peter

  tumpek, kot si že ugotovil, putiket je kle, torej se raj spokaj, no.

 • domovina mili dom

  Mafija nasajena na krak rdeče zvezde.

 • Nobody

  Janša črpa slovenski proračun že od osamosvojitve Slovenije za svoje “delo”. Ima pa tudi druge vire prihodkov(pranje denarja, korupcija, šverc orožja,…). Zločinec zmeraj ostane zločinec.

  • Republic Commando

   blablablablablabla :))

  • Olga2345

   Mislite Murgleoneja s kamarilo?

 • Krtača 20

  Ma dejte desni no. Ekmeš pekmeš, vrit vtekneš EESDZEES. Kar mejte svojo stranko. Madžari v naši politiki nimajo kaj iskat. Trenutno financirali že dva miljona v janševe medije: https://www.zurnal24.si/slovenija/madzarski-denar-za-financiranje-kampanje-sds-310541

  • Nobody

   SDS hodi po meji legalnosti. 45% NORE24TV lastijo mađari.
   ZPolS-člen 21 govori, da tujec ne sme financirati politične kampanje. Po volitvah bo spet krivosodje.

   • Peter

    Kako sta se lepo pomenila, meni je všeč, da imata to možnost na mađarskem kanalu, na slovenskem bi vaju že zdavnaj vrgli v smeti. Živela demokracija, čeprav ne dolinska, ampak mađarska, no.

    • Nobody

     Danes si nekaj pozno začel s smetenjem foruma. Te bolijo roke od mahanja z zastavico na včerajšnjem soočenju?

   • Olga2345

    Resnica je huda reč, levajzli…Pasje bombice vam eksplodirajo pod ritjo…pa Murglski ordci tudi….

   • antimur

    Če pogledaš Ustavo RS in kazenski zakonik, bi videl, da je ropanje skupnega premoženja odvratno in kaznivo dejanje. Boš pa že moral priznati, da je bolje pošten Madžar kot pa roparski in zločinski kučanistični pizdun, vsa levaška golazen bi že zdavnaj morala gniti na Dobu, z vašim zločincem metercvanzigom, ki bo kmalu širši kot visok.

  • Olga2345

   Samo Die Linke…. pa Soros…. Lahko financirajo levajzle…

   • Krtača 20

    Soros je orbana učil.

    • Olga2345

     Soros se je učil od Stalina in Hitlerja! Z Dolancem sta bila v Hitlerjugend! Orban pa uči levičarje kozjih molitvic, zato pa tak revolt! Tudi Sorosu je pokazal vrata!

 • Republic Commando

  Levičarski ljubljenci v Belgiji spet na delu….

  • Peter

   Itak, ko bodo začeli delovati v dolini, bo kriva desnica, ker jih ni sprejela z dovolj ljubezni in odobravanja, no.

 • Krtača 20

  Glas za sđs je glas za domobrance, ustaše, madžare, klerofašiste, vse sam za Slovence ne.

  • Olga2345

   Glas za levico je glas za islamiste in Udbo mafijo!

   • Krtača 20

    Največga udbomafijca mate lih v sđs za šefa. Sam kaj bi ovcam razlagal….

    • Olga2345

     Kakšno sovrastvo do osamosvojitelja, pokončnega in zavednega Slovenca! Samo zato, ker se vam iztekajo privilegiji in parazitiranje slovenskega naroda!

 • #SDSzate

  Glas za SDS je glas za Slovenijo in Slovence. Poglejte si motivacijski govor Janeza Janše.
  https://www.youtube.com/watch?v=Ma_sTOxAcYA

  • antimur

   Takšno skropucalo lahko skupaj spravi samo omejen levičar, morda Mesec, Kordiš, Tomićka, Tašner, morda prfuknjen profesor Trček, pa zmanjka kandidatov, skratka ste še bolj nori kot sem predvideval. Sram me je, če sem slučajno s katerim od teh kretenov iste rase, globoko upam, da ne.

 • žogica

  Ali hočemo Evropsko Slovenijo ali hočemo Madžarsko Slovenijo, o tem odločamo v nedeljo!

  • Peter

   Ali hočemo svetovalko za mladoletnike, no?

   • žogica

    Si še mladoleten, včasih mi tako deluješ!

 • žogica

  Slovenija naprej po Evropski poti, ali Slovenija nazaj po Madžarski poti, kaj hočemo Slovenci?

  • Nobody

   Tudi če SDS zmaga na volitvah, sem 100% prepričan, da bo slovensko oz. evropsko sodišče razveljavilo volitve(ZPolS-člen 21). SDS vladala ne bo.

   • žogica

    Zakaj, ne vem, kaj ta člen govori!

    • Amerikanc

     Mislim da govori o radikalni neumnosti levičarjev !

     • žogica

      Levičarji nismo radikalni, Janezova SDS je pa postala radikalna desnica……, večina ljudi ne mara radikalnosti….

    • Nobody

     ZPolS-člen 21-Prepovedano je pridobivanje sredstev stranke iz prispevkov tujih pravnih in fizičnih oseb ter tujih samostojnih podjetnikov posameznikov in posameznikov, ki samostojno opravljajo dejavnost, iz prihodkov od premoženja stranke iz tujine oziroma vsakršno drugo pridobivanje sredstev za stranko iz tujine.

     https://siol.net/posel-danes/novice/orbanovi-mediji-v-lastnistvo-nova24tv-438752

     Tujci ne smejo financirati politične stranke.

   • Amerikanc

    Ja to pa. 100 %. ! Še dobro da si na to pomislil, madonca.

   • tonite falco

    A ti boš pa v arestu?

  • Amerikanc

   Bolj na levo Vas nese – proti ruski Dumi.

   • žogica

    Amerikanc, tebe pa direkt k Melaniji!

    • Amerikanc

     Jest jo ne bi tako šparal kot Donald.

     • žogica

      On jo čuva v zlati kletki…

     • Fuimo

      Kaj serješ vsak zakon, ki so ga višjegrajske skupine uvedle so tudi spoštovale. A je orban reku
      , da bo zavaroval meje, EU se smejala mislila, da sam gobca. V bistvu storil in mejo zaprl. Mi pa uvedemo zakon, npr. da se ob nedeljah zaprejo trgovine in še zmeraj so odprte. Kaj ti pričakuješ neumni levak? A je bila Madžarska 50 let pod komunizmom in pragom revščine? A ti misliš, ko neko državo prizadene huda revščina, da se recesija odpravi čez noč? Rabiš leta in leta… Js povem, da če desnica ne bo zdaj zavladala nas bo absolutno Madžarska prehitela! Mi se pa v krogu vrtimo! Do 2030 če Slovenija ne bo nič spremenila, adios!

     • žogica

      O vemo mi kdo je Orban, ne želim, da moji otroci živijo pod diktaturo in v reevščini…. Slovenija je Evropska država in mora iti po poti napredka in blagostanja!

     • Fuimo

      Ja se strinjam bolj ti je pomemben boj proti sovražnem govoru, kot pa futrat in nekaj narediti za slovenski narod. Temu rečemo propadli socializem. Ki sledi idiotizmu.

     • žogica

      Vi že imate idiotizem, največji idiot si pa ti in Janez!

     • sprehajalec

      Želiš pa, da sosedovi hihihihihihi Na revščino mislim.

      Troika že čaka Žogica,….

     • župnik cefizelj

      orban kot stara komunjara dobro ve da se lagati v politiki izplača. orban se pa pred merklovo v hlače poščije tako kot ivan janša. več kot 20% delovnosposobnih dela v avstriji ali nemčiji, to je edini adut s katerim orban lahko izsiljuje. mađar v eu samo skrete puca.

  • sprehajalec

   Europa nikoli ni bila intimna opcija Levičarjev. Ne Natu in EU je njihovo geslo Žogica, hihihihihihi. ne farbaj nas,

   Slovenija junaška,
   Sovjetska bodeš ti…

   • Krtača 20

    Hja ta moment je cela Evropa bolj proti EU kot za. Hotl smo samostojnost, ratal smo pa bečki konjušarji.

    • sprehajalec

     To so v glavnem Srbi danes Komunalci na Dunaju Krtača. Pa šoferji avtobusov. Slovenci smo to epizodo že zdavnaj dali skozi.

     • Krtača 20

      EU bo naslednjo krizo adijo. To je gotovo dejstvo. Nimajo Srbi nobene veze.

     • sprehajalec

      EU ne bo nič adijo naslednjo krizo, ker leta 2009 je bila ciklična kriza, ki je trajala pol leta. Pahor je to napihnil in pojasnjeval vzrok za slovenske težave s to krizo.

      Napaka. kot je dejala Angela merkel leta 2010. krize v Eu je konec, le Slovenija in hrvaška, pa imata globjo krizo. strukturno krizo.

      Jaz: ta pa se bo verjetno končala po grškem scenariju….

 • Amerikanc

  Očitno ima Slovenija več udbopartijskih in udbomafijskih rdečih bazenov. Ni samo Titovo, pardon Kontićevo Veleje, ki “krade” iz žaklja ! Tudi milicajski penzioneri so dobrotljivi – do “svojih” in do sebe, seveda.

 • Krtača 20

  Orban je vložil dva miljončka v janšo. Pa ta kongresu ga je podprl. Mejdunej, če komu odgovarja madžarski paprikaš pa madžarska plača, pol pa kr. Ker ko bo orban janšu po volitvah izstavil račun ne bo pocen. Guess who will pay? Janša sigurn ne.

  • žogica

   250eur penzije, super za naše penzioniste.

  • sprehajalec

   Koliko je šele bivši CK ZKS vložil v Židana. Seveda davkoplačevalskega denarja. Še v Svet modrecev ga je Židan pred leti hotel spremeniti in legalizirati,….

   • Krtača 20

    Tud balkanskamafija je hotla vložit v sđs, sam domači ne. Mi hitr spoznamo izdajalce.

  • Amerikanc

   Enako žaljivo ste radikalni levaki govorili o Poljski, Slovaški, Češki, Hrvaški,…danes nas vsi prehitevajo; predvsem zaradi radikalne neumnosti udbopartije.

   • Krtača 20

    Ne bi rekel da nas prehitevajo. Mal napačne novice gledaš.

    • sprehajalec

     če misliš na češke javno upravne uslužbence, imaš prav. Tam vodite po prejemkih.

     Naš Realni sektor pa pač ne.

   • žogica

    Sploh ni res, tile gor,ki si jih naštel, nas pa res ne prehitevajo……, ne potvarjaj stvari.

    • sprehajalec

     hihihihihihi, Žogica, za razliko od njih so tvoji prejemki na puf…..

  • sprehajalec

   Židanov svet modrecev. nekaj mi pravi, da večina Slovencev člane tega sveta že pozna od nekod. Iz nekih prejšnjih časov.

   https://www.24ur.com/novice/slovenija/o-povezovanju-strank-veliko-govora-konkretnih-dogovorov-doslej-le-malo.html

  • Olga2345

   Placali bodo vsi, ki so kradli in bodo vrnili premoženje v državno blagajno! Zato pa imate stalno v mislih Janšo, ker bo naredil končno red!

   • Krtača 20

    Olga pejt šporget pucat. Ni politka za tebe. Zameni janšo s kako drugo podobco, ne vem, devico marijo….

   • žogica

    Janša tudi?

    • Olga2345

     Za vse, kar ste ga krivi obdolžili, bo dobil astronomsko odškodnino, konji boste levajzli skupaj s skorumpiranimi sodniki refundirali državi!

     • žogica

      Hihihiiiiiii, krivo obdolžili ? Patria je ZASTARALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Olga2345

      Pa ja! Načrtno, da lahko rolate neumnosti! Vendar vam ne naseda nihče več!

     • žogica

      Načrtno je to naredil, prav imaš, NAČRTNO !!!!!!!!!!!!!

    • župnik cefizelj

     kaj janša lopovska cerkev naj vrne vse kar je pokradla!

     • antimur

      Če boš tako navzgravžno opletal z gobcem, boš kmalu odcefizljiv.

 • župnik cefizelj

  neverjetno, bizarno!

  ivana janšo, osamosvojiteljskega poscaneta so ravnokar sprejeli na interventni oddelek splošne bolnišnice slovenj gradec. v anusu se mu je zataknila peterokraka. tam naj bi jo po nočnih igricah pozabil major plenica krkovič. pripeljal ga je brat rajko podgana, operiral pa kar dr. logar. več sledi……..

  • sprehajalec

   To si ti kao nek Umetnik? Verjetno še na državnih jaslih? Tvoji spisi so sumljivo podobni performansom na državnih proslavah. Stil je isti, težko razumljiv oziroma razumljiv samo ozkemu krogu ljudi….

   • bolimeđoko

    pa ta je tisti, ki je župniku iz pušce denar kradu pa froce nategvov.

 • žogica

  Hočemo živeti v Evropi po Evropskih merilih, ali hočemo živeti po Orbanovi diktaturi ?

  • župnik cefizelj

   katolibanski enoceličarji hočejo mađarsko. 350 eur povprečna plača in 250 eur penzije. da bojo pol lahko družno po kolenih pred karitasom mazilili noge farju in sđs veljaku.

   • if

    Pred Karitasom in Rdečim križem to že teče v času vlad SMC, SD …

   • učko

    Ti bi pa rad Belorusijo, 70 ojrov povprečna plača. Žepenga Lukašenka pa že imamo, Kučota !

  • if

   Orbanovo oblast je demokratično odobrilo 70% Madžarov in tako porazilo nedemokratično levičarstvo.

   • Krtača 20

    In to za vas desničarje pomeni, da zdaj orban lahko hara tudi po Sloveniji…..

    • if

     Interpretacjia nedemokrata!

   • žogica

    Očitno ne veš, kaj je demokracija!

    • if

     Kaj je demokracija?

     • žogica

      Demokracija je oblika vladavine, ki izvira iz ljudstva………..

     • RATATA

      Taktirič ponavljaš šesti razred o.š. heroja kumunajzrja?

 • Jaka Sraka

  Pa kaj? Saj morajo poskrbeti za svoje, dokler je čas

 • Olga2345

  Slovenci, naženimo komuniste (levičarje)! Udbaša Perković in Mustać sedita do smrti! Čas je tudi za udbomafijoza in njegove zločince!

  • župnik cefizelj

   prvi se bo usedel na križ stara grosupeljska komujara ivan janša, osamosvojiteljski poscane in ljubitelj rdeče zvezde. ti olgica, pleničarska tercijalka boš pa potičko pekla pa ocvirke kuhala, da bo cela fara dišala.

   • Brane

    Patička Patička za našga fantička:)

 • Aresnica

  Pomgradu v solasti Marijane Hakl v letih 2017/18 iz proračuna kar 34 milijonov evrov!

  GOLAZEN KRADE – spodaj leve enocelične ovčke pa to podpirajo–_ — to je SLOvenija-
  ________________
  Lep pozdrav

  • Tom Žnidarčič

   Hja, desne enocelične ovčke, pa tud razen Janše nič druzga ne prebavijo!

 • Tom Žnidarčič

  A unih s še eno nulo vam je pa zmanjkal? Pustte te revčke pr mir in se osredotočite na une miljonske, ki čakajo, da zabijejo zmagoviti gol.

  • bolimeđoko

   velik jih imaš, če je to za tebe drobiž

   • Tom Žnidarčič

    Ne, samo teh malih je nebroj in tako kot miljardni, so tudi oni dobro zaščiteni! Miljardnega je treba na tnalo prpelat, potem pa bodo ko domine padali vsi, do čentežima!

 • Tweety Bird

  Volilna kampanja POP TV: Janša si je nadel prijazen obraz. Janja Božič Marolt, ki je ustanoviteljica Mediane, pravi, da smo letos priča politikom, ki so si nadeli “ovčjo podobo, četudi imajo v resnici volčji izraz”. Seveda je mislila na Janeza Janšo :))

  • Tweety Bird

   Prav tako je zanimivo, da se večina debat izogiba zahtevnejšim temam, kot so znanost in razvoj, izobraževanje in kultura. Bojim se, da je tako zato, ker so te teme postale prezahtevne tudi za dobršen del slovenskih medijev. LEVICA se želi o tem pogovarjati ampak enostavno ne gre. Luka je tukaj popolnoma osamljen :((

   • bolimeđoko

    Oh ti haloško tele, saj tebe je res sama znanost in razvoj, ……. dol v klet ti še gre razvoj, nazaj gor pa zaradi prevelike kletne znanosti in šmarnične pobožnosti pa te, kar nekaj časa zadržuje dol, a ne.

  • bolimeđoko

   A tako, da je ugotovila. Bravo !
   Lepo ste se izdali barabe, ki si nadevate že 25 let ovčjo podobo, dejansko pa počenjate volčje svinjarije in nedolžne ljudi kradete.
   Aaa, zdaj pa se je plata obrnila, aaaaa……. ti je krivo, ane….. pa julika bo tebe in tvoje usrane gate zmetala čez prag in ključ vrgla v Barbara rov.

 • žogica

  Financiranje predvolilne kampanije iz tujine je protizakonito! Kaj pa ta tema, vas ne zanima?

  • bolimeđoko

   Vprašaj Cerarja,….. njega so 2014 financirali hrčki, letos pa si je pravočasno nakradel denarja in vzel plačan dopust za pripravo na volitve.
   Te to kaj spominja ?

  • Tweety Bird

   Iz Republike srpske :)

  • rubec

   Tema si ti opica pofukana. Ali pač ne, mislim pofukana?

   • Tweety Bird

    Bo potrebno tvoj gobec oprat ?

    • bolimeđoko

     Si dobil navdih ?

     • Tweety Bird

      Popravek:

      Si dobila navdih ?

   • Krtača 20

    Če je nezakonito je nezakonito. Pa kaj ste desni spet ene izjeme? Pejt na paprikaš. Čokolom.

   • žogica

    Sem ti stopila na žulj?

  • Tom Žnidarčič

   Nas bolj zanima, kako je ta denar v tujino prišel! Pezdir je že nekaj let nazaj nesel dokaze k Hariju Furlanu in tam so še danes skrbno shranjeni! Ne razumem pa čelavega, da tako naivno lahko nasede eni bosanki!

  • Krtača 20

   Logar nič ne ve…..

   • žogica

    Orban pa ve….

 • Tweety Bird

  Božič Maroltova: “To je vrhunsko. Ne vem, kdo je uspel Janšo prepričati, ampak on je vrhunski. Strateg, ki mu je nadel to podobo (volk v ovčji koži), in Janša, ki mu verjame in sledi, sta optimalna kombinacija. Ali bo to zdržalo do konca tega tedna, pa bomo videli.”

  Foglof Tunek: “Janez pred volitvami…baaaaa beeeeeee baaaaa… Janez po volitvah…mljask mljask mljask, ko vam jebe mater… pohrustam vas.”

  • bolimeđoko

   Kakšna svinjarija vre ven iz nežnega babjega gobca.

   • Tweety Bird

    Jaz vem da ne bom volila SDS-a in še veliko takih poznam ki jim igranje J.J. ni všeč. Kapish? :)

 • žogica

  ZPoIS-člen21– Prepovedano je pridobivanje sredstev stranke iz prispevkov tujih pravnih in fizičnih oseb….. Skratka, TUJCI ne smejo financirati političnih strank !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Tweety Bird

  POZOR POZOR POZOR !!!

  Evo vam vaša gnila in pokvarjena Lucija Šikovec Ušaj, ki si gobec brusi na tem portalu. Sram me je, da takšne Slovenke živijo pri nas.

  PROTI POLITIKI SOVRAŠTVA. Vsi na Trg republike v četrtek, 31.5.2018 !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=_QbY2ItCwhM

 • Tweety Bird

  Lucija Šikovec Ušaj: “Neonacisti imajo zadnje čase več pameti in okusa kot kdorkoli drugi.”

  Se pravi, če berete med vrsticami, so v SDS-u sami neonacisti.

 • Tweety Bird

  Lucija Šikovec Ušaj: “Oh, zato je župan Pirana tako zagorel in župan Ljubljane ne zna slovensko in pol poslancev vladajoče stranke tudi ne…”

  In to stvor od ženske boste volili za poslanko SDS-a ??????

 • učko

  Hakli haklajo milijone ! Hakelci pa kaveljci, ni kej !

 • Tweety Bird

  BREZ STRAHU

  Trg republike
  četrtek, 31.5.2018,
  ob 17 uri

  PROTI POLITIKI SOVRAŠTVA

  https://www.youtube.com/watch?v=_QbY2ItCwhM

 • if

  V naslednjih dneh bo nedemokracija z vsemi sredstvi napadala slovenstvo.

  Uverturo je opravila s poudarkom rdeče zvezde, ki je logotip zločina nad slovenskim narodom.

  Slovencov porodnico, Deželo našo živi Bog. Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom!

 • Tweety Bird

  Gre za vprašanje, ali bomo državo res prepustili tistim, ki svojo politiko utemeljujejo z lažmi. Tistim ki na silo spreminjajo zgodovino.

  • Marko Markov

   Ali pa tiste, ki so nasledniki povojnih morilcev, ki so pokradli Slovenijo in jo spravili na rob bankrota!

 • Krtača 20

  december 2013. Janez Janša je v oddaji Tarča, na nacionalni televiziji, vezal svojo upokojitev na to, če bo Slovenija v dveh letih dosegla pozitivno gospodarsko rast. Ker je Janez Janša očitno malce slabšega spomina, je mogoče smiselno, da ga vsake toliko časa spomnimo na dejstvo, da je Slovenija dosegla že prvo leto po njegovi izjavi 3% rast (2014) in v letu 2015 smo dosegli 2,9% rast BDP

 • Krtača 20

  Glede financiranja sds s strani Orbana, pa očitno zna bit velik problem. Brez veze volit stranko ki se prodaja tujcu. Po volitvah bo cel kup kalimerovskega jokanja, sds glasovi pa izgubljeni.

 • Peter

  Ajde, dost je zabave, tumpek, putiket je nazaj, gremo spat, no.

 • žogica

  TUJCI ne smejo financirati političnih strank!!!!!!!!!!!!!!

 • if

  Nosilci rdeče zvezde desetletja s silo vzdržujejo OF laž vsakega 27. aprila vezanega na letnico 1941, ko so bili člani Kominterne Stalin, Tito, Kardelj … zavezniki Hitlerja.

  Zavezništvo je Kominterna izrazila tudi 1. maja 1941 na Rdečem trgiu v Moskvi. https://www.youtube.com/watch?v=jAfSrBMuXI8

  Kljub temu dejstvu neokuomunisi slavijo Dan upora proti okupatorju vezan na 27. april 1941.
  Komunistična laž o OF, Dnevu upora proti okupatroju in Dnevu vstaje so torej večplastni sami sebi nasprotujoči si kounistični konstrukti, ki posiljujejo demokracijo samostojne RS.
  Namreč, leta 1951 je ljudska skupščina LRS z zakonom utemeljila 22. julij kot Dan vstaje in slovenski državni praznik: »22.julija 1941 so se začele na slovenski zemlji prve organizirane partizanske akcije proti fašističnemu okupatorju, ki pomenijo začetek vseljudske revolucije in množične oborožene borbe za osvoboditev slovenskega naroda.«

 • Radolf Mitler

  Hakle bomo zahaklali na kavle z klavirskimi strunami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • domovina mili dom

   Kdo le. A misliš vsegliharje doma.

 • Antonius

  Hja, dobro nam gre, dokler nas takole kradejo pa niče ne *popizdi*.

 • Get Smart

  Večina ljudi ne ve, kako nas kradejo. Večina ljudi celo ne ve, da to dela kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI oddelek MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  ki se zadnje čase raje predstavlja z “novo–obraznimi” imeni tipa
  SMC SD ŠARAC zares LDS LEVI DeSUS bratušak sholtes i tako dalje do tokija ..
  in tudi ne bodo izvedeli, če ljudje ne boste ljudi začeli OBVEŠČATI.

  Jamranja tipa “popizditi” so torej bulšit nje. Imamo opraviti z dobro utečenim MURGL JUGOKOMUNISTIČNIM zločinskim strojem, ki tu deluje že 25 let na 45 let podlage a i više nje (dejansko ima okupacija seveda daljšo brado, a je, kar zadeva OSVOBODITEV izpod OKUPACIJE, to dejstvo nekoliko manj pomembno),

  ki ga lahko
  zlepa (z volitvami)
  ali zgrda (fizični iznos zločincev iz vseh fejk pisarn s fikusi vred)
  odpravimo le zadovoljivo organizirani ljudje, OSVEŠČENI ljudje = le obveščeni so lahko tudi osveščeni.
  Katerakoli od EDINIH dveh možnih akcij torej zahteva vsaj neko mero osveščenosti,
  pri čemer popozditis res ne igra kakršnekoli vloge.

  .
  Saj slediš, a ne? Težko bi našli nekoga, ki je dnevno TEPIHOVAN in SFUKOVAN, a da še ni popizdu (karkoli naj to pomen nje), seveda pa je drugo oziroma BISTVENO VPRAŠANJE pri tem, kaj naj ta ubogi TEPIHOVAN in SFUKOVAN človek naredi, ko ga oblije popizditis?
  Razumeš?

  Razglabljanje o popizditisih je zguba cajta, razen če hkrati ne organiziraš takega ali drugačnega upora,
  ali pa vsak svoj nastop v sklopu popizditisa izkoristiš za to,
  da osvestiš oziroma zbudiš kakega zaspanega in mu z DEJSTVI o
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI OKUPACIJI in uničevanju Slovenije
  odpreš učke.
  Druge ni. Je prav ni. Za upor proti OKUPATORJU mora OKUPIRANI najprej vedeti, kdo je OKUPATOR, kdo ga TEPIHUJE, kdo ga SFUKUJE.
  .
  Poglej recimo WATCHDOGOVE = samoimenovane pse čuvaje tekovina MURGL JUGOKOMUNISTIČKE REVOLUCIJE:
  dnevno, 24 ur na dan, vsak dan v letu preko vseh SVOJIH medijev (99,99 % medijev v SLOVENIJI je v lasti MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE)
  nabija ljudem v glaviće laži,
  da je za sneg kriv J, za točo je kriv J, za poledico je kriv J, da je J ustanovil tajkune (ki so vsi btw člani SOCIALNIH DEMOKRATOV in LDS in njenih “novih-obrazov”)
  itd., itd.,

  Torej, ti psi seveda LAŽEJO, toda delajo, delajo tisto, kar gazda ukaže in kar jim omogoča nadaljnje PARAZITIRANJE na Človeku.
  .
  Jamranja in čakanja, da kdo kao popizdi so: “Čaki osu da trava zrase” delo nje.
  .
  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili
   svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
    detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
    sviranje kurtzu, prodajanje magle
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem,
    feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
    globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Petrovc

  Ni kaj, sta uspešna in sposobna

  • Soave

   Sposobna daj v narekovaje, pa bomo razumeli ogromno razliko med enim in drugim izrazom.

   • Petrovc

    Pošteni vemo kakšna sta. Kdor spremlja situacijo v SI, pa ve da sta…

    • Soave

     Drži. Vendar so narekovaji zelo koristno ločilo. Ko jaz napišem, da sem poštena in sposobna , to drži. Bi pa bilo bolje zame, ko bi bila ” spodobna “- – –

 • soc

  Navezava Hakl-Polanič je tajkunska smrt za Pomurje. Režimski cajtungi (trenutno vodi nekoč desni, danes vedno bolj levosredinski in razočaranim gospodinjam namenjeni Reporter) pa ljudi opozarjajo na nevarnost Orbana in madžarskega kapitala…

 • branči

  me je sram izreči, ampak tudi opozicija ne odigra svoje volge! imajo vso moč, da od države zahtevajo kam se pretaka proračunski denar ter, da to obelodanijo širši javnosti! kraja poteka toliko časa, dokler se ne razkrije! kalibrov ala koprivnikar se valja kot žabje zalege v ljubljanskem močvirju!

  • domovina mili dom

   Kar koli opozicija skuša razkriti, jim sodstvo onemogoči. Samo spomni se Logarjeve komisije. Izgovor je tajnost podatkov. Kraja je vedno tajna. Kaj ne.

   • branči

    deloma je res, državni proračun je pa več al imanj javen! koloko požrejo vse nevladne organizacije, kam gre ves denar za razna svetovanja in projekte… če smo pripravljeni vse to podpreti, pol je imel milčinski franek še kako prav!

    • Peter

     Edina država, svetovni unikum…vlada plačuje nevladne organizacije.

    • domovina mili dom

     Kot ti je Peter omenil. Komunisti so si na proračun nasrali “civilne iniciative” beri civilno cenzuro, ki jo plačujemo vsi, od poštenih, do telebajsov. Pojdi na vladno stran, pa boš videl kakšne milijone cuzajo zato, da maltretirajo in cenzurirajo pošten narod, glas ljudstva.

     • Peter

      In da so stalno pripravljeni, jasno, no.

  • domovina mili dom

   Kateri udarni dnevni medij pa bo objavil rop F21. Delno Nova, ostalo Požar razkrivata banditovanje komunistov.

 • domovina mili dom

  Kdo vpije državni interes? Lopovi, ki plenijo državo. Butli jim nasedajo. Narod pa plačuje pedesetino.
  A te koritarje pa Kordiš ne bo nacionaliziral ali izgnal iz države.
  No butli, to je komunistični kapitalizem, ki ga zagovarjajo mesečniki.

  • Zgornji

   DELOVEN DEL NARODA PLAČUJE DEVETDESETINO , NE PA PETDESETINO !!! ! !!! SEM TO DOBRO IZRAČUNAL ŽE VEČ KOT 3 LETA NAZAJ !!! ! !!!

 • Vojteh Dovč

  Že dalj časa se sprašujem –a je Nova24tv leva ali desna opcija

  • Peter

   Zanimivo.
   Sam se česa takega nikoli ne sprašujem pri Hanzi, MMC, PoopTV, Akanalizaciji, dnevniku, delu, večeru, nedelskem…itd, no.

  • Soave

   Kako ??
   Nova24tv je eden izmed medijev v Sloveniji. Pa, če ti je všeč, ali ne !!
   Medij, na katerem lahko čivkamo desni in, na mojo žalost tudi levi !

   • Peter

    Nič ne bi imel proti čivkanju levićarjev, če bi bilo to kulturmno in na nivoju.
    Tako je pa žal prostaško smetenje, ne pa čivkanje, no.

   • Dušan Ripoten

    bLOKIRAJTE LEVE,KI ŽALIJO,POVSOD SMO DESNI ŽE BLOKIRANI,RAZEN V NAŠEM ČASOPISU

    • Peter

     Vojteh Dovč je zmernejši pripadnik, zato pri meni ni ignoriran.
     Ostali provokatorčki pa so, zakaj bi jim dajal veselje z odgovarjanjem na njihove enovrstične modrosti iz nedelskega, no.

    • Soave

     Saj jih imam kar nekaj blokiranih. Ob določenih temah je vse prazno.
     Nekatere pa sem pustila. Za vzorec !

  • učko

   Levuharji in desnuharji nimate blage veze z levičarstvom oziroma desničarstvom. Tud ti nisi neki intelektualec ampak intelektuanalac. Pamet maš zabito u rit.

 • BlackOpsSystem

  Vsi pošteni, sam mojga bicikla ni pa nikjer!!!

 • ZatonMesecnikov

  Prvorazredni. Nadaljevalci svetle tradicije NOB.

 • Garbage man

  Lepa kot dreka kepa ( samo tako lahko zrevoltiraš levake)

 • Roman

  mafija! in seveda v zgodbi spet mariborski Večer

 • Zgornji

  BAAAAAAARAAAAAAABEEEEEEE !!! ! !!! ZLOBNE PARAZITSKE SATANSKE UNIČEVALSKE HUDIČEVSKE SMRDLJIVE ZAJEDALSKE PEKLENSKE POKVARJENE BARABE SO TO !!! ! !!! PARASITOS – RAAAUUUSSS !!! ! !!!

 • Olga2345

  V vsakim pravni državoi, kar Slovenija ni, bi tovarišija sedela! Še prej bi jih oskubili, tudi za “osebno” premoženje!

 • Vesna Skukan

  Prstki v marmeladi, pa nikome ništa! Leva falanga..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!