Lepa priložnost za mlade, ki bi želeli zaslužiti tisočaka

Foto: epa

Slovenska demokratska mladina (SDM) ponuja zainteresiranim mladim možnost opravljanja trimesečnega stažiranja v Bruslju pri Evropski ljudski stranki (ELS). Če ste mladi, govorite tuje jezike ter vas zanima delovanje evropskega parlamenta, se prijavite! Za delo dobite 1000 evrov neto mesečnega plačila ter možnost udeležbe na plenarnem zasedanju v Strasbourgu.

Slovenska demokratska mladina ponuja možnost trimesečnega stažiranja pri Evropski ljudski stranki v Bruslju, ki bo potekalo med aprilom in junijem 2016, za opravljeno delo pa dobite 1000 evrov neto mesečnega plačila. Prav tako se lahko tekom stažiranja udeležite tudi plenarnega zasedanja evropskega parlamenta v Strasbourgu.

Za prijavo morajo kandidati izpolnjevati naslednje pogoje:
– izobrazba, ki ustreza vsaj triletnemu zaključenemu univerzitetnem študiju, potrjenemu z diplomo, ali vsaj šestim zaključenim semestrom na univerzi ali enakovredni visokošolski ustanovi, potrjenimi z ustreznim dokazilom;
– odlično znanje najmanj enega uradnega jezika EU in dobro znanje drugega uradnega jezika EU.
Zainteresirani kandidati, ki izpolnjujete zgoraj naštete pogoje, pošljite prijavo z motivacijskim pismom in življenjepisom na elektronski naslov [email protected].
M. G.