fbpx

Radenci: Poslovna priložnost na dosegu roke

Fotografija je simbolična (foto: V.V.)

V Radencih se danes začenja srečanje SEE MEET Pomurje 2015, ki je namenjeno mreženju podjetij  iz južne Evrope. Takšna srečanja podjetnikom in podjetnicam prihranijo čas in denar, saj lahko na enem mestu v enem ali dveh dneh srečajo več potencialnih poslovnih partnerjev.

Srečanje SEE MEET letos poteka drugič. Lani se ga je udeležilo več kot 130 udeležencev iz več kot 100 podjetij in več kot 10 držav. Letos bodo udeleženci spoznali vsaj 15 potencialnih poslovnih partnerjev. Poleg mreženja bodo na voljo tudi predavanja ter dodatni program s poudarkom na druženju.

“V dveh delovnih dneh nam je uspelo, da smo se dogovarjali za šest oz. sedem projektov s partnerji, ki smo jih predhodno poznali le po imenu. Na SEE MEET pa smo dejansko delali na konkretnih projektih in idejah. Obnovili smo tudi nekaj starih znanstev z namenom priprave novih skupnih evropskih projektov,” je povedal eden izmed udeležencev lanskega SEE MEET srečanja v Pomurju.

Organizatorji dogodka so Regionalna razvojna agencija Mura, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter javna agencija Spirit Slovenija.

V. V., STA