Grims: Ahmad je Slovenijo stal že 50 tisoč evrov. Oglasil se je Pahor – Je dovolj kritičen do Cerarja?

“Kje je sedaj tista pravna država, spoštovanje sodišč, sodnih odločb? Očitno je umrla. Velja za drugorazredne državljane, za prvorazredne, med katerimi so očitno tudi nelegalni migranti, pa ne velja. In to ni prav!” je bil do preprečitve deportacije nezakonitega migranta Ahmada Shamieha kritičen poslanec SDS Branko Grims. Oglasil se je tudi predsednik države Borut Pahor, ki je na naša vprašanja odgovoril, da je treba odločitve sodišč spoštovati in da pristojni ne smejo ustvarjati precedenčnega primera.

Poslanec SDS mag. Branko Grims je na novinarski konferenci komentiral izogibanje deportaciji nezakonitega sirskega migranta, ki so ga predstavniki koalicije in Levice pred deportacijo skrili v Državnem zboru, kamor policija brez naloga nima vstopa.

“Parlament je zdaj, kot kaže, najdražji azilni dom v Sloveniji”
Uvodoma je postavil pomenljivo vprašanje: “Za koliko slovenskih mladih družin, ki so jih vrgli iz stanovanja in so ostale z otroki na cesti brez vsega, za koliko hudo bolnih slovenskih upokojencev, za koliko ubogih slovenskih sirot, otrok, ki so ostali brez vsega, so se tako zavzeli levičarji na čelu s predsednikom vlade, predsednikom parlamenta, s celimi strankami in njihovimi poslanci, jih pripeljali v parlament in naredili vsedržavni problem?” In odgovoril: “Meni ni znan niti en sam primer.” Dodal je: “Parlament je zdaj, kot kaže, najdražji azilni dom v Sloveniji.”

Dotaknil se je tudi po njegovih besedah “vprašanja lažnega humanizma in stroškov”. Ponovno je zastavil vprašanje: “Katera slovenska povprečna družina je v nekaj mesecih dobila 50.000 evrov od te države? Koliko mislite, da so stali bivanje g. Shamieha in vsi postopki?” Z gotovostjo je mogoče reči, da je Ahmad Shamieh stal slovenske davkoplačevalce najmanj 50.000 evrov. “50.000 evrov je toliko denarja, kot ga en slovenski upokojenec ne vidi v desetletju.”

Borut Pahor (Foto: STA)

Pahor: Odločitve sodišč je treba spoštovati
Vprašanja o primeru smo naslovili tudi na novega starega predsednika Boruta Pahorja, ki nam je odgovoril, da je že avgusta in novembra letos naslovil pismi na Direktorat za upravne notranje zadeve, migracije in naturalizacijo Ministrstva za notranje zadeve in prosil za skrbno preučitev glede na posebno občutljivost tematike. “Po tem so v zadevi odločila sodišča, nazadnje s pravnomočno sodbo konec oktobra tudi Ustavno sodišče. Predsednik republike poudarja, da je potrebno odločitve sodišč spoštovati,” so navedli v njegovem kabinetu. Ob tem pa je Pahor dodal, da “v kolikor se bodo pristojni odločili drugače, mora biti utemeljitev take odločitve zelo prepričljiva, da ne ustvari precedenčnega primera”.

Ob tem Pahor ni odgovoril, ali bo pozval politiko, konkretno Mira Cerarja, k spoštovanju pravne države. Bomo pa videli, kako se bodo stvari razvijale v nadaljevanju in kako slišan bo glas našega predsednika v zvezi s tem primerom.

(Foto: Twitter)

Kordiš in Škoberne ponosna na svoje dejanje
Na celotno današnje burno dogajanje so se odzvali tudi nekateri drugi poslanci, med katerima sta bila tudi poslanec Levice Miha Kordiš, ki je skupaj s kolegom iz SD Janom Škobernetom Shamieha pripeljal v DZ. Kordiš je v izjavi novinarjem v DZ dejal, da je ravnal v skladu s svojimi načeli. “To bi si lahko v SMC zapisali za uho,” je dodal. Po Kordiševem prepričanju ni bilo nobene potrebe po vsem, kar se je danes dogajalo. “Na koncu je moral parlament zaščititi gospoda Shamieha pred samovoljo ministrstva za notranje zadeve in ministrice Vesne Györkös Žnidar. Predsednik vlade Miro Cerar je včeraj jasno povedal, da do deportacije ne sme priti, a očitno se je notranje ministrstvo odločilo delati po svoje, zato je vskočil DZ, na srečo – kot vidimo – z ugodnim razpletom,” je dejal Kordiš.

Tudi Škoberne je prepričan, da je ravnal prav. Zavrnil je očitke glede vmešavanja v delo policije ter izpostavil, da je bila policija zjutraj pred azilnim domom oborožena in je bilo vse pripravljeno za deportacijo. “Če smo v treh urah z nekaj truda in, če bo kdo temu tako rekel, diverzantske akcije uspeli najti rešitev in za birokracijo pogledati tudi človeka, ki s svojo stisko in z vsem, kar dela tudi za to skupnost, stoji, potem se lahko le zahvalim vsem, ki so nam pri tem pomagali,” je dejal Škoberne.

Na drugi strani sta bila v izjavi novinarjem do omenjenih dveh poslancev kritična poslanca SMC Jasna Murgel in Jani Möderndorfer. Opozorila sta na poseganje DZ v pristojnost MNZ in potezo Kordiša in Škoberneta označila za nedopustno. Zanimivo, da se Murglovi očitno ni zdelo nedopustno, da v DZ obišče nezakonitega migranta in z njim klepeta ob kavi. Ko je bilo treba stopiti pred novinarje, pa je sledila povsem druga izjava. Ali je poslanka pozabila, da so bili v sobi SD prisotni fotografi, ki so ujeli tako njo kot predsednika DZ Milana Brgleza?

B. V.

 • Novakec1

  V nedeljo se je končal en cirkus – izvolitev predsednika, danes se je začel drugi- ahmadiranje, eni pa še kar tajajo- UKC, migranti….

  • karlina

   točno, so počakali na konec volitev

 • Peter

  Predsednik vlade Miro Cerar je včeraj jasno povedal, da do deportacije ne sme priti, a očitno se je notranje ministrstvo odločilo delati po svoje, zato je vskočil DZ, na srečo – kot vidimo – z ugodnim razpletom,” je dejal tov Će Kordiš.

  Aha, torej sodišč ne rabimo, ne rabimo MNZja (kakšne hude škode ne bi bilo, če se ga ukine, kar je res je res), tov Cerar bo odločal.

  le rua se mua.

 • Stajerka

  ne samo to…..iz enega jih bo v trenutku nastalo sedem (žena+5 otrok)……velika družina, socialni transferji, gratis stanovanje in stroški…..delavec na minimalki pa si lahko na hladilnik nalima Cerarjevo sliko, ne bo dolgo lačen, bo kmalu ostal brez apetita……
  še danes nimamo odgovora, KAJ pomeni kvota EU???…..a to pomeni brez družine ali skupaj z družinskimi člani 1.290 oseb????…..

  • Peter

   To za eno državo ni problem, preživeti vse njegovo sorodstvo.
   Problem za državo je, ko se nekateri počutijo že tako močne, da za njih ne veljajo nobeni zakoni, nobene odločbe.

   • Stajerka

    za državo Slovenijo bi to MORAL bit problem,
    – dokler ima država 4.000 brezdomcev in 500 postelj za njih, pred vrati pa zima……
    – dokler 290.000 ljudi živi pod pragom revščine……
    – dokler delavcu na minimalcu rubijo stanovanje ali izklapljajo električno energijo…..
    – dokler se na pregled pri specialistu čaka tudi do 13 mesecev (npr. MB revmatolog)…
    etc, etc……štala, da glava peče, ampak kaj ko smo 2.-razredni državljani…..

    • Peter

     Ja, res je.
     Ampak še bolj zaskrbljujoče je, da si nekaj zagretih levičarjev dovoli vzeti zakon v svoje roke in se nič ne zgodi.
     Ni bilo dovolj enkrat, po koncu 2 vojne?

     • Stajerka

      to je zrelo za kazensko ovadbo…….upam, da jo kdo poda……ker takšno izkoriščanje parlamenta v lastne namene, nad sodiščem vseh instanc je višek ignorance…..
      in Cerar vneto dosega plafon kršitve zakonov, ustave in še česa…..ga ni in hitro ne bo predsednika, ki bi tako grobo uničeval pravni “red” v Sloveniji…..še to kar nekak gre po črki zakona, pa povozi sam dr. prava……
      včasih imam občutek, da je dejansko prilezel do izobrazbe in vseh položajev zgolj in samo zaradi tega, ker je potomec vidne članice LDS…..druge pametne in logične razlage pač ne vidim…….

     • karlina

      VELIK PODPIS

    • karlina

     dokler gre 50.000 naših otrok lačnih spat in lačnih v šolo

   • karlina

    točno

 • Olga_10

  V zapor s kršitelji ustave in zakonov! Dol z levičarsko vlado, ki ropa Slovenijo in uvaža nezakonite migrante v naše breme!

 • Peter

  Danes so prišli ponj in ga odpeljali v DZ. V nasprotju z odločitvijo sodišča, v nasprotju z zakoni, v nasprotju s pravno državo….Nikome ništa.
  Jutri bodo prišli pote in te odpeljali neznano kam.
  Nikome ništa.

  • Janez

   A?
   SI TI ČLAN TE ” ODKLOP” KOMUNISTIČNE PARTIJE SLOVENIJE ? L.r. Janez K. KOMENDA
   P.S.
   KOMUNISTIČNA PARTIJA SLOVENIJE

   http://www.communistpartyslovenia.si

   • Peter

    Si ti funkcionalno pismen?

  • karlina

   TOČNO

 • Erik Nebenhaver

  Branko Grims kot poslanec dobi od nas, slovenskih davkoplačevalcev, 4100€ plače. Če k temu prištejemo še dodatke, ki jih dobi kot predsednik Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb, član Odbora za pravosodje, član Odbora za zunanjo politiko in član Ustavne komisije… pa še 1000€ letno za telefon in ostale »drobnarijice« kmalu pridemo na 10.000€ mesečno oz. 120.000€ letno.

  120.000 € našega davkoplačevalskega denarja. Ja? Gnoj nacističen hipokritski.

  • T-Rex

   kok pa tvoji aktivisti iz metelkove dobijo , da si grejejo rite v DZ??? GNOJ HIPOKRITSKI KOMUNAJZERSKI!!!

  • slosin

   …Škoberne in ti, ki ga plonkaš, sta s takimi primerjavami dokazala, da sta totalna bebca…

  • upornik22

   nočemo beguncev………..ampak samo slovence!!!

   • Erik Nebenhaver

    Potem se pa spokaj s prvim vlakom. Papa!

    • upornik22

     to je moja zemlja spokaj se ti proklet golazen!! kje je hitler!!

     • Erik Nebenhaver

      Če bi Hitler opravil svojo nalogo, bi vas slovane zradiral z Zemlje, jasno?!
      Moja kri je arijska, tvoja pa gnojna slovanska.

     • upornik22

      potem pojdi živiet tam kjer je tvoja kri

     • Erik Nebenhaver

      Že živim tam, gnoj manjvreden.

     • upornik22

      potem ne piši več na slovenskem spletu

     • Erik Nebenhaver

      O tem bom odločal jaz in samo jaz. Jasno?
      Zdaj pa utihni, gnoj. Za nas arijce ste vsi isti. Cigani, slovenci, arabci. Ista usrana nič vredna kri.

     • upornik22

      vidite zato imamo probleme že zdej zvami kako jih prisilit da grejo iz slovenije tole bo še vojna

     • T-Rex

      obadva z upornikom sta živa debila, nevredna zraka , ki ga dihata.

     • domovina mili dom

      Mi zaupaš javno, barvo kože, da potrdim svojo domnevo.

     • Erik Nebenhaver

      @domovinamilidom:disqus Barvo moje kože?! Bela. Bela kot smrt.

     • domovina mili dom

      Imaš plave oke?

     • Erik Nebenhaver

      @domovinamilidom:disqus Ja. In tevtonski priimek in častno nordijsko ime. Jasno?

     • domovina mili dom

      Potem so zate dvakrat žgani drugorazredni, sodeč na tvoje arijsko poreklo.
      A imaš pod pazduho vtetovirano dvakratno strelo?

     • rubec

      Umakni se s tega portala teslo zabito.

     • Franc Vidrih

      Nisi prave barve za arijca bolj pašeš k čefurjem.

     • slosin

      …pa ti si pravi Übermensch…

     • Erik Nebenhaver

      Res je.

     • slosin

      ….ko boš padel z višine svojga ega na nivo svojga intelekta, se boš zagotovo ubil…

     • Erik Nebenhaver

      Mi ne padamo. Mi samo rastemo.

     • karlina

      PRIJAVA

     • T-Rex

      ej hitlerja si pa tudi nekam vtakni, zanj smo bili Slovenci untermensch. če imaš rad hitlerja in naciste nisi noben domoljub ampak si pravtako zabit kot Erik.

     • Stajerka

      hitler se je zavihtel na prestol ravno zaradi takšnih kot so anarhisti……

  • Olga_10

   Gospod Grims je demokratično izvoljen, plačo ima takšno kot ostali poslanci!
   Nezakoniti migrant je prišel v Slovenijo proti volji slovenskih volivcev, s pomočjo levičarjev, ki jih plačujemo vsi davkoplačevalci!

   • Erik Nebenhaver

    Volilci ne sprejemajo zakonodaje.

    • T-Rex

     Zakonodaja pravi da je kamelofukar ILEGALNI MIGRANT! kaj vam blesavim levuharjem ni jasno?!

     • Erik Nebenhaver

      Ni nam jasno, kako ima lahko nekdo, ki je tako zafukano gnojno zaostal, kot si ti, volilno pravico. To nam ni jasno. Usrane.

     • T-Rex

      dj user se komunajzerski arijček. lol , danes si dosegel novi nivo človeške neumnosti.

     • Erik Nebenhaver

      Temper, temper, now, now…

     • T-Rex

      da ti nebo tvoja kurbirska mati komunistična izklopila internet. priden bodi hahaha

     • Erik Nebenhaver

      Lepo, da se smejiš samemu sebi. Pohvalno.

     • T-Rex

      tebi se, sam kaj ko si tak debil , da ne dojameš :)

     • T-Rex

      resno, taki zmedeni mamini sinčki kot si ti, ki neveste ali bi bili master race ali komunisti , nebi smeli met dostopa do interneta. :))

     • Soave

      No, da ne boš samo zmerjal. Prosim povej, kdo je ta človek, da si zasluži tolikšno pozornost ?Zakaj ravno ob ?
      Ker sem prepričana, da ni nič posebnega, je tako izjemno ravnanje slab vzgled za ostale, tam v azilnem domu.

     • rubec

      Umakni se s tega portala teslo boldano zabito .

    • Anthon

     Ti pa veš, kaj je volilec!

  • Jože Novak

   Erik Nebenhaver,

   govora je o spoštovanju sodb sodišč.
   Kaj vas moti?
   Zakaj se sodbe vrhovnih, evropskih sodišč ne upošteva?
   Ker to je pa izjemen primer? Ste skupaj kadili travo na Metelkovi?
   G. Cerar je poučeval pravoznanstvo na pravni fakulteti (tudi mene osebno).
   Leta 1991 nas je omenjeni v sklopu svojega predmeta učil tudi definicijo države:
   “Država je prisilna organizacija, ki s pomočjo vojske in policije vzdržuje vladajoči razred na oblasti”.

   Takrat se mi je zdel dober človek, odmaknjen od skorumpirane mame. Zdaj očitno plačuje za vse lagodnosti svoje družine.

   Bruh…

   • Anthon

    A telovadčev sin je 91. leta še kar nadaljeval z marksističnimi zablodami? Sam sem leta 1992 (ali tam okoli, bi moral preveriti) poslušal predavanja neke magistrice o TOZD-ih, SOZD-ih. Smrtno resno je predavala, jaz pa član SDZ-ja in kasneje Narodnih demokratov. Ogabno.

   • karlina

    Vse za denar, denar, denar

  • domovina mili dom

   Nisi izračunal, da kučan kasira
   2500€penziona + 80% predsedniške plače 4500€=6.980€x12mesecev=83.764€ letno za jebanje Slovencev.

   • Erik Nebenhaver

    Kučan je vsaj toliko fer pa ne postavlja javno cene enega življenja. Grims pa jo. Ja?

    • Grims je poslanec, kaj pa je Kučan in kolikšen je mesecni iztržek od države enega, ali drugega.
     Poštenje pač ni tvoja vrlina.

     • Erik Nebenhaver

      Teslo zafukano. Od kod vi gnoji domobranski vedno privlečete tega Kučana?!
      Pa kaj vam je, pizde ničvredne skrivaške?!
      Govorimo o Grimsu in njegovi plači. JA? Ok.

     • Kako pa se izražaš ? Izgini iz portala, če ne obvladaš osnov komentiranja.
      Sram te bodi !

     • domovina mili dom

      Si prenežna.

     • Erik Nebenhaver

      Odjebi pizda.

     • Anthon

      Boš moral na kavč, sicer ti bo v lajfu pretežko. Ženske te itak ne kadijo, tudi če bi si jih kako želel. Jej jej!

     • karlina

      Je že prijavljen iz moje strani uredniku portala !!!!!

     • rubec

      Umakni se s tega portala boldano teslo zabito.

     • Soave

      No, no, kdo se pa skriva ??O plači Grimsa govorimo ??
      Ni res. To si načel ti. Po nepotrebnem.
      Kakšna primerjava !!!! Grims, pa ta Sirec ??

     • ney

      Ufff, kako bogat besedni zaklad imaš, najbrž ti v življenju zelo pomaga, verjetno si zelo srečen???
      Aja, pa domobrancev ni več so jih komunisti brez sodb, strahopetno, neoborožene umorili…celo dojenčkov so se bali…
      Pa članek ne govori o Grimsu in njegovi plači.

     • karlina

      PODPIS

     • Matija

      Tile degenerirani zahojeni domobranski gnoji so hvaležni Kučanu, da lahko njega krivijo za vse svoje neuspehe, kurčavo samopodobo, jalovost, erektivne disfunkcije,…….

     • karlina

      Vi pa ponosni, na svoje prednike, ki so pomorili več 100.000 PRAVIH SLOVENCEV, si ponosen na to, samo vprašam

     • karlina

      PRIJAVA

    • domovina mili dom

     Ko je izdal ukaz, da se ta oseba ne sme izročiti hrvaški, je avtomatsko postavil ceno. Ni kaj.

     • Erik Nebenhaver

      Kdo je izdal ukaz? Kučan? Kordišu? AAAAaaahahahahaa!!!
      Wow…

     • domovina mili dom

      A ne veš tega?

     • Anthon

      Ali si ti morda sam zlorabljani Kordiš. Ki se ga občasno do morta ulije.

     • karlina

      Primož Papež

    • macon

     Kaka cena enega življenja, če domačini za delo prejemajo komaj delček tega in za penzijo dobivajo miloščino? A Ahmed bo kar umrl, če ne bo prejemal? Naj dela in bo prejemal, ja? Najprej pa naj pride v Slovenijo po njenih zakonih in pravilih.

  • macon

   Grims je bil izvoljen od volilcev in to je po zakonih in v zakonih. Lahko si tudi ti na listi svoje Levice.

   Levi ste tako zabiti, da primerjate voljeno funkcijo z ilegalnim imigrantom, ki mu je sodišče odredilo izgon in torej z upiranjem krši zakon. Kaj hudiča sploh pišeš tukaj, tvojih je v parlamentu več kot dvakrat toliko, vsi prejemajo našteto in se noben od desnih ne zaganja v to kot tele v nova vrata.

  • delaware

   Koliko dobi Tanja F in Vajgel…?pa še od sorosa?

  • delaware

   Preklet komunistični nazi fašist….

   • Anthon

    Očitno je bil zlorabljan v mladosti in je zdaj takle.

  • Janez

   Če kdo ?
   Cenjeni gospod mag. Branko Grims
   – si to plačo nedvomno zasluži ! Zelo v redu, sposoben poslanec je. L.r.J. KOMENDA

   • Erik Nebenhaver

    “Cenjeni gospod mag. Branko Grims “?!
    Daj nehaj lesti v rit vsem SDSjevskim politikom, usrane patetičen.

  • rubec

   Umakni se s tega portala teslo boldano hehe.

   • Erik Nebenhaver

    Ne.

    • karlina

     Saj te bodo brisali, slej , ko prej-Primož Papež

  • Janez

   A?
   SI TI ČLAN TE – “ODKLOP ” KOMUNISTIČNE PARTIJE SLOVENIJE ? L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   KOMUNISTIČNA PARTIJA SLOVENIJE

   http://www.communistpartyslovenia.si

  • antimur

   Govno kučanistično, kje živiš, ali si v Sloveniji, če si, potem zapri tvoj pošvedran gobec, kajti premalo je takšnih politikov kot je Grims, ki se na slovenskem borijo za pravice Slovencev. Pa še to pritepenec južnjaški, na slovenskem smo gospodar Slovenci in ne imej praznega upanja, da takšni antislovenski komentarji gredo v pozabo.

  • Anthon

   Kaj si morda želel povedati, da se v plače v Državnem zboru pod udbopravnikom Cmerarjem ne obračunavajo pravilno? Ali si zaradi lastne nesposobnosti le preprosto zavisten?

   Samo tisti z nerazrešenim Ojdipovim kompleksom se takole izražate. Da te ni kdo v mladosti zlorabljal?

  • AlternativaZaSlovenijo

   Računat znaš, napredek za superiorno raso.

  • karlina

   Mulec Kordiš, z gimnazijo, če sploh, tudi, kaj se dereš

 • Olga_10

  Z vrečko je prišla v Slovenijo, zdaj se pa zavzema za uvoz nezakonitih migrantov v breme slovenskih davkoplačevalcev, proti volji le teh in za kršenje zakonov in ustave! Murglova, go home!

  • Jože Novak

   Bravo.
   Pred dvemi leti je neka kvazi novinarka – jugovina, objavljala imena ljudi, ki se na forumih niso strinjali s politiko uvoza teroristov, lenuhov in socialnih ter varnostnih problemov – ko so Slovenijo preplavile horde le teh.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • zaton

   Migranti se zavzemajo za migrante.

 • domovina mili dom

  Levi anarhisti plačajte bivanje temu avanturistu iz svojega žepa. Ne iz žepa poštenih Slovencev, ki pri 40 let garanja dobijo 450€ poenzije.
  Mater vam mater komunističnih.

 • sunday

  smrada islamskega kažejo po tv in vozijo kot carja sem in tja , kako si torej ne bi želel ostati tukaj kjer je prvorazredni državljan in ne kot mi ostali tretjerazredni – vsi so hudičevi iztrebki tako levi kot musliči!!!

  • Erik Nebenhaver

   Ti nisi tretjerazredni državljan. Ti sploh nisi v nobenem razredu. Ti si navaden usran slovanski gnoj. Mi Arijci odločamo kdo je v katerem razredu. Jasno?

   • rubec

    HAHAHAHAHAHAHAHA khrkr bljup. Arijc da si teslo zabito. Dalj od Viča v Ljubljani še bil nisi.

    • indijanka

     Maš prav. Sem si ogleda njegova ušesa. Po Yapovi teoriji obstaja 50 tipov ušes, ki nekako definirajo stopnjo inteligence in useša na sliki so čisto na dnu.

   • karlina

    PRIJAVA

   • šmentanamuha

    Ti, arijsko teslo ne odločaš o ničemer. Keri vol, omg.

 • Franjo Trojner

  Poslanca Kordiš in Škoberne sta povozila zakonodajo! Jebe se njima za vse zakone naše države, ve spisane odločbe in vse sodbe sodnikov in z zakonom predpisane naloge policije, celo za vse SLOVENSKE DRŽAVLJANE, onadva sta nad vsemi. Mimo vse veljavne zakonodaje sta preprečila deportacijo tujca v drugo varno državo Hrvaško! Kako je to mogoče???? To je pravi kaos, brezvladje in kot že večkrat do sedaj nazorno kaže, da Cerarjeva leva koalicija, kot po tekočem traku namerno krši ustavo in vso veljavno zakonodajo lastne države, pravila in zakone EU. Ta leva vlada, koalicija in sam Cerar so obljubljali vladavino prava, a so v bistvu od vseh vlad, koalicij do sedaj vladavino prava totalno povozili, uničili, izmaličili! Tema dvema je takoj potrebno odvzeti poslanski mandat in jih postavit pred sodnike, ker sta preprečila uradnim osebam izvršitev naloge in kršila vsaj 20 zakonov! Če Cerar za tega tujca izda poseben zakon mora ta vlada takoj odstopiti! Domoljubni državljani, če ne bomo ukrepali in na ulici sami zaščitili ustavo in veljavno zakonodajo bomo v kratkem živeli v totalitarni državi, kot si jo zamišljata Kordiš in Škobrne. Ma zdaj vidite sami, da smo domoljubi/kristjani v tej državi drugorazredni državljani, vsak tujec, ki je k nam stopil nelegalno ima več pravic, kot mi. Zdaj sami vidite v kakšnem kaosu je naša država, pravi Teksas.

  • karlina

   Franjo, velik, 100x podčrtan podpis,enako razmišljava, sicer pa-Kordiš, Mesec, oz. ZL želi narediti Slovenijo, kot Venezuelo in ob pomoči Cmerkota jim to očitno uspeva

 • domovina mili dom

  Ker je ilegalno prestopil Šengen, je v igri tudi EU. Torej poslanci obvestite komisijo, ki naj kaznuje DZ.

 • delaware

  Boli udbomafijo qurac za vse nas davkoplačevalce in to državo…sumamed bo tuki ostal..naslednji mandat bo poslanec v stranki lista mš

 • totex39

  Res sramota kakšne bebce imamo med poslanci in v vladi, to da so ga pripeljali v DZ pa se lahko dogaja samo v tej zahojeni komunistični Sloveniji. To je sigurno edinstven primer v Evropi.

  • Podobno, kot Španci, ki pripeljejo v areno in mahajo z rdečo cunjo.

  • karlina

   točnoooo, saj je tudi edinstven primer, da ima Slovenija -Kordeža, Mesca, oz. to združeno levico, v kateri so otroci tovarišev in tovarišic, ki niso v življenju nikoli delali, opa so -zgago

 • Očitno je sedanja vlada že vse tako zafurala, da ne ve več ne naprej in ne nazaj.
  Počenja neumnosti, ker želi, da bi jo ljudstvo vrglo dol, da bi lahko komu obesili razloge za njihovo nesposobnost.

 • Slovenec 33

  Lepo prosim, da uporabljate slovenske besede s pravilnim pomenom
  Ta človek in migrant ampak dezerter.
  Svoje je pustil doma in podlež je pobegnil, namesto da bi ščitil ženo, otroke in sorodnike.
  To je podlež brez primere.
  Mi je pa jasno, da so ga za svojega vzeli okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda, ki vladajo v slovenskih deželah –
  Gliha vkup štriha pravi slovenski pregovor za definicijo takega primera.

  • karlina

   PODPIS

 • Morala

  Uh, 50.000? Jaz v desetih letih ne dobim toliko pokojnine! Očitno je zelo zanimiva tema, da so se vpisali novi osebki za komentiranje! Ne, Pahor ni bil kritičen!!

 • Peter

  Tam nekje okoli leta 1990 je sedel Ahmad, vajenec za brivca v Four
  Seasons v Damasku pred vrati lokala in počasi pijuckal chai. Dela ni
  bilo kaj dosti, sploh ne za vajenca. vročina je pribijala in tečne muhe
  so letale vse okoli. Muhammed, ki je bil vajenec za postreščka na
  recepciji mu je vsake toliko časa prinesel kakšne zahodnjaške revije, ki
  so jih tujci puščali v sobah in Ahmad se je s svojim osnovnošolski
  znanjem angelščine počasi prebijal skozi članke. Tudi slike je gledal,
  sploh če mu je v roke prišel že malo zguljen Playboy pa čeprav z
  zleplenjimi stranmi pri najbolj zanimivih “člankih”.
  Kar naenkrat pa
  se mu je pogled ustavil na članku, ki je govoril o nekem Andyju Warholu.
  Čuden možak, frizura čudna, nenavadna očala…in bere in bere…In reče
  šefu Saletu:”Tale Američan pa prav, da bo vsak deležen 15 minut
  slave”…
  Šef Sale ga klofne okoli ušes in ga pošlje prat umivalnike…
  “Ti bom jaz že dal 15 minut slave, no…”.

  • Erik Nebenhaver

   Lep spomin na mlada leta imaš.

  • Franjo Trojner

   Slovensko ga je pa Đuro učil.

   • karlina

    Ja, sem videla, da sta ga Djuro in Boris Cavazza zagovarjala, kmalu bi bruhala, nisem mogla verjeti.

 • ney

  Ker so v Siriji že pregnali ISIS, me zanima ali tega Ahmeda preganja Asad ali ga kdo drug???
  Ali so pri nas zlorabili DZ???

  • nevtrino

   Ne mara Asada, ne mara Rusov, ne mara Američanov, itn…… Najbolš so za njega Severna Koreja in seveda naši vrli “revolucionarni” levakarji z njimi skupaj …

 • sodnikisozločinci

  Spoštovani komentatorji, glede na izkušnje z načini manipulacije rdečih banditov, mislim da gre pri tem medijskem pompu za načrtno dviganje megle z namenom prikriti ljudem nekaj bistveno usodnejšega in pomembnejšega. Mogoče kdo ve, kaj bi to bilo? Če bi zares hoteli Ahmedu podeliti azil, bi enostavno poslali sodnikom navodilo kako odločati, če so to lahko naredili v primeru Janše, pa da sodniki ne bi ubogali v primeru nekega nepomembneža, ves ta cirkus je glede na vpliv, ki ga ima rdeča mafija na pravosodje popolnoma nepotreben. Ni logično, zadaj se kuha nekaj velikega.

  • Morala

   Saj vedno nekaj skrivajo in prikrivajo!!

  • Peter

   Možno. Ampak, kdaj pa ne dvigajo megle?
   ali pa še bolj pravilno: so že kdaj delali kaj drugega, kot dvigali meglo, no?

  • nevtrino

   Zagotovo se marsikaj kuha, v čimveč pare in megle, za to so “moralni in etični, resni in odgovorni” specialisti, hehehe…

  • karlina

   TOČNO, tudi sama sem takoj ugotovila, da nekaj zelo, zelo smrdi !!!!

  • šmentanamuha

   NBe vem, če ima to kakšno zvezo, ampak na MMC je en komentator napisal, da so v EU parlamentu al tam nekje sprejeli sklep o ustanovitvu EU vojske, ki bi lahko posredovala v kateri koli državi članici EU brez poprejšnje odobritve. A ve mogoče kdo kaj več o tem?

 • Erik Nebenhaver

  Kaj se pritožujete, usranetje slovanski. Za nas Arijce ste vsi isti. Slaba, umazana, mešana kri.
  Ne spadate nikamor. Oziroma spadate tam, kamor vas bomo mi Tevtonci določili.
  Wer a Slawisch is, bestimm ich.

  • Morala

   Hahaha..Lastna hvala, cena mala…v glavi slama, poln ego te je…

  • Vrba

   “fej te bódi!”

  • nevtrino

   Uuuu, se vam vidi, ja, pa res ste še posebej Arijski, hehe… Mimgrede, pa še vaša Nemščina je podn, hehehe ….

  • Matija

   Kaj pa tile vrli domobrani, ki so vam lojalnost in zvestobo prisegl?

  • nevtrino

   Pa še nekaj, ne pritožujemo se, temveč zahtevamo, ker je pač to vseeno Republika Slovenija, ne pa na primer Republika Kongo. Zakaj že ?

  • AlternativaZaSlovenijo

   Idiot.

   • Peter

    Pri meni zanj piše
    Uporabnik je blokiran.
    Priporočljiv ukrep, no.

   • Anthon

    Ne bo razumel. Gre za v mladosti hudo zlorabljano osebo, kar se lepo vidi iz nenavadno zmerljivih tekstov, ki jih piše brez resnega razloga. Ne pozna avtoritete. Ojdipov kompleks nerazrešen. Šolski primer.

   • Duhec

    A se ti zdi, da je res?!

    • AlternativaZaSlovenijo

     Razumem ga tako kot piše-dobesedno. Zdaj, če imaš ti kako drugačno razlago?

  • sprehajalec

   Nebenbauer, tu deppert tu, ne poznaš niti osnov zgodovine. ne vem, kaj trosiš nesmisle, tipično levičarsko. Slovani SO Arijci in tako je bilo tudi v delavski socialistični rasni hierarhiji. Vsi beli Europejci so po tej hierarhiji Arijci. Vzor rasne čistosti je bil plavolas in modrook Nordijec, kamor severni slovani spadajo. Dolenjski cigan tvojega tipa, pa seveda ni spadal pod avtohtone Arijce, ampak prišleke….

  • Artur

   Določil boš ti svoj ku.ac če sploh kam paše pol se boš pa zbudil .

  • karlina

   PRIJAVA !!!

 • Janez

  Raje
  Se v R. SLO
  POSVETIMO, IZVEDIMO
  – URADNO SODNO R E H A B I L I T A C I J O NESODNIH ŽRTEV SLO STALIN KOMUNIZMA !
  V
  SRBIJI
  SO TAKO REHABILITACIJO ZAČELI IZVAJATI 2015. LETA. Rehabilitirali so Dražo Mihajlovića.
  V
  R. SLO
  JE INFORMACIJE O TEM DALA POZNANA PRAVNICA, GOSPA Vera MEJAK ! L.r. Janez KOMENDA
  P..S.
  REHABILITACIJE
  ŽRTEV TITO KOMUNIZMA
  V SRBIJI – GOSPA Vera MEJAK.

  https://www.google.si/search?q=vera+mejak+radio+ognjišče&oq=vera+mejak+radio&aqs=chrome.0.69i59j69i57.15373j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Vrba

  Šest mescov moči tla krvava reka,
  Slovenec že mori Slovenca, brata –
  kako strašna slepota je človeka!

 • Duhec

  Hudo…. končno se je oglasil nekdo iz SDSa.

 • Peter

  Bi pa priporočil g Grimsu, da zamenja krojača, no.
  Čimprej.

  • indijanka

   :) kakšno zmedo povzroči brivec, ki se je naučil slovensko in se ukvarja z dobrodelnostjo. Sodišče proti vladi. Smo pa res Banana republika.

   • Peter

    Ananas.
    Veš tisti vic, ko so dobili oroci v šoli nalogo, naj napišejo kratek spis, v katerem bodo uporabili kakšno južno sadje?
    No, in Janezek napiše:
    Tistega dne smo z nestrpnostjo pričakovali, kdaj bomo na vratih zagledali očeta. Bil je namreč plačilni dan in bližal se je Božič. Zrli smo v vrata in ko so se doprla smo hitro spoznalii, da se ga je spet napil kot krava a na nas je spet pozabil.
    Evo. Socialna zadeva.

    • Peter

     Potem je pa še en, ko so imeli otroci za nalogo napisati prosti spis Samo ena je, mama.
     In Janezek napiše.
     Ves dan sem se potepal okoli, ker me je mama vrgla iz stanovanja. Spet je k njej prišel tisti njen prijatelj, ki me je vedno pretepal in me ni maral. Ker je bilo že pošteno mraz sem se priplazil domov in se vtihotapil v stanovanje. tam sta na kavču v dnevni sobi, kot vedno na smrt pijana ležala mama in tisti tip. Ko sem že mislil, da se mi je uspelo vtihotapiti ne da bi me slišala, se mama zadere Tamau, prnes dve flaše pera iz hladilnika…
     Grem, odprem vrata hladilnika in rečem Samo ena je, mama.

    • indijanka

     Nihče ni vesel, ker bo ta Ahmad ..a sem napisala prav Jasno učil slovensko medtem, ko jo bo bril. Verjetno je to en izmed kulturnih projektov naše veleumne države.

     • Peter

      Jasno, da ne, no.

     • indijanka

      Sem prebrala, da bo tale Ahmad balkance integriral v družbo, ker brezhibno govori slovensko. A misliš, da je gej, ker ma tolk podpore?

     • Peter

      Ga nisem slišal govort, mi pa na eni sliki (na uni pod Kolumna) zgleda kot manjifico, ki ga je ravno fasal od zadaj, no…

     • indijanka

      :) čaki, da se oglasjo Hrvati. Zakaj je pri njih pustil samo prstne odtise in se ni hotel naučit hrvaščine. Zihr mislijo, da so ga naši ta levi ugrabili.

     • Peter

      Ah, ti si danes preveč resna zame, no.

      Zna bit, da bojo mal zamerl, no. Bomo dal na mednarodno sodišče.

     • indijanka

      Hmmm..ja. Ko bi me ti vladni trdosrčneži vsaj enkrat presenetili in bi skrivali otroka. Ne pa odraslega , ki ne spoštuje pravil. Verjetno se je po njihovem mnenju res dobro integriral v rdeči del družbe za katere ne veljajo zakoni.

     • Peter

      Baje je rogovec. Kar samo po sebi ne bi blo slabo, meni je Rog Maraton dolgo služil, tak, na deset predstav, no.

     • indijanka

      Veš Peter, edinga brivca, ki jst lohka povežem s kulturo je Seviljski..tale Rogovski mi pa nič ni všeč.

     • Peter

      Figaro…meni je prišel na misle komad The Barbarian, Emerson Lake & palmer s prvega albuma…
      https://www.youtube.com/watch?v=If2akTqCML4

     • indijanka

      :) dobra primerjava

     • Peter

      Pa komad je zelo dober, tak heavy riff…

     • indijanka

      :) ja k encijanu paše.

     • Peter

      Itak…encijan ne samo da ima zdravilne učinke na dušo in telo ampak…
      Ej, ne bom več nakladal, danes sem že dost, de?
      Pride dan, ko se ti piše in pride dan, ko se ti tipkovnica gravža. Hamdulliilah.

     • indijanka

      Tega pa ne vem..še nikoli ga nisem poskusila :). Vem pa, da ti nikoli ne nakladaš.

     • Peter

      Če verjameš ali ne, sem ga mogoče v življenju probal enkrat ali dvakrat. Nakladam ravno ne, so pa Joži in encijan in bife take izmišljene zadeve, kar pa že tako ali tako veš, no. da se človek lažje izrazi, bi reku, no.
      Maš tam nek drugje eno lepo za lahko noč.

     • indijanka

      Itak… čeprav se je lušn tut kdaj poveselit. Kjerkoli. Pomembna je družba. Danes smo malce se..a ne? Pa hvala..grem pobrskat za uspavanko.

     • Peter

      Ja, malo smo se imeli fajn. Čeprav tole zgoraj ni ravno veselo, no…

      Mislim, da sem ti jo enkrat že nalimal tole…

     • Peter

      ti pa lahko povem, kako sem prišel na encijan, to je pa čisto res.
      Smo imeli ene 18 let in je en prjatu reku, pridte, to morte videt. Kva? Tam na Viču, nasprot cerkve je en mesar, k ga zjutri preden začne delat cukne u bifeju zraven dva deci encijana, da se mu roke ne tresejo. in smo šli in res…Še zdaj se spomnim tega in ta encijan mi je tako ostal v spominu…no.

     • indijanka

      Joj..Vič. Viška gimnazija. Lepi spomini.

     • Peter

      Ja, pa Kolezija…naš konc, no.

     • Peter

      Pa sej veš, kako je to. Nič dinki dinki pred poroko, himen je pomembna reč. Potem pa pride vse prav…
      Še en vic…
      Tipček je navadil svojo kamelo, da jo malo nažiga. Lepo je naredil iz peska kupček, se postavil za njo in ekšn.
      Potem pa se kamela začne izogibat. nardi kupček, spleza gor, kamela džnk se umakne…
      Potem pa pride mimo ena karavana, en kup bab in eni je bil všeč, pa mu ona prav, da bi nardila kar če.
      Pa prav:OK, kamelo mi drž.

     • indijanka

      Te od Kolpe naprej so neuporabni…drži :).

   • centurion

    Brivec?!?
    Iz koga brije norca?
    On ali rdeča kamarila?
    Obatroje!

    • indijanka

     :) ja vsi trije…

 • AlternativaZaSlovenijo

  Politični kapital se plemeniti na ubogih človeških dušah. Pravna država itaq ne funkcionira, oziroma funkcionira po političnih navodilih. Če bi se ta begunec zavedal, da je v rokah politične mašinerije in bo kasneje moral za to izstaviti račun levici, bi prostovoljno zapustil Slovenijo.

  • macon

   Ahmed po mojem sklepa, da lahko zase iztrži korist oziroma mu točno to suflirajo. Potem ga bodo kazali kot primer “uspešne integracije” in imajo win-win: komunajzarji politično propagando, Ahmed pa denar za nič.

   Najebe pa kot vedno bedak slehernik, ki dela in plačuje brutalne davke iz dela in za vsako figo, ker ima zaradi množic Ahmedov in komunajzarjev te veliko višje kot drugod in se z delom ne samo ne more socialno povzpeti, težave ima s sprotnim preživljanjem.

 • sprehajalec

  Grims, nič jamranja, prijavo v Bruselj. Slovenija je kršila pravila, ko jih je 500.000 spustila v Šengen, češ da je Mutti kriva in zato je bil posledično brexit. Ker Šengen ni sposoben varovati svojih meja v sedanji postavi.

  Sedaj pa tipu, ki je po pravilih Šengna pritisnil prstni odtis v hrvaško mejno prijavo, pa si premislil, ko je ugotovil, da lahko striže rogovske in metelkovske bedake za dober denar mimo vseh pravil zopet hočejo narediti po svoje.

  nekakšen duh Martina Krpana, švercerja še vedno veje, da upošteva pravila ko je v njegovem interesu, če se mu zdi, pa tudi ne. Ne bo šlo tako v EU. Prijavit Grims kršenje šengenskih pravil.

  pa naj cvilijo, kolaborantje, izdajalci. Za pijačo bom dal, ko bom to slišal.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Nimam nič proti, da Grims rovari, to je njegovo poslanstvo v parlamentu. Samo se mi pa vseeno zdi, da korektna desnica nikoli ne špeca svojih sonarodnjakov-levičarjev. Levičarji bodo seveda zagnali vik in krik proti desničarjem in EU-ju in s vso propagandno mašinerijo pridobivali ljudi. Glavna poanta in strategija levičarjev je, da s čustvi otopi razum in s tem privabi volivce.

   • sprehajalec

    Če se odločiš za tvojo opcijo, pomeni, da negiraš skupnost, v kateri si in njena pravila. Oziroma jih kot Krpan hočeš zaobiti in se jih držati, ko ti ustreza. To pa je čisto levičarsko.

    EU, skupnost držav, ki vsaka solira po svoje, skupaj pa pridejo le, če se tala denar. Kakšna skupnost pa je to?

    • tonite falco

     Pokvarjena in tatinska!

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • AlternativaZaSlovenijo

     Brez te skupnosti bi nas komunistki popali! EU je zadnja trdnjava pred boljševizom tu v Sloveniji, tega se dobro zavedajo komunistki zato hočejo ven. Da pa ekstremni, recimo jim altright desničarji silijo ven, pa kaže samo na njihovo sorodnost z antifo. Včasih se sprašujem, če je sploh kaka razlika med njimi?

     • sprehajalec

      Ekstremni desničarji so od drugih tako imenovani, za svoje simbole in predmet občudovanja, so si izbrali simbole pokojnega delavskega socialista Adolfa in njegovo učinkovito državo. Ki pa jo je kot izredno slab vodja zapustil v ruševinah on razbitem narodu, milijonih mrtvih sodržavljanov in ob 1/3 izgubljenega ozemlja. Tega pa nočejo videti.

      Zato pri občudovalcih pokojnega Adolfa, ne gre za ekstremno desnico, med Antifo in njimi je samo kozmetična razlika, oboji so ekstremni levičarji, kot je bil sam socialist Adolf. Roke proč od obojih torej.

  • karlina

   VELIK PODPIS

 • Janez

  NE ZMENIMO SE
  ZA TE MALVERZACIJE KOMUNISTOV IZ SD, ZL itd.
  Poslanci PARRLAMENTA R. SLO – KAR MIRNIO PRIPRAVITE – ZAKONE ZA

  R. SLO URADNO,
  SODNO REHABILITACIJO NESODNIH ŽRTEV ZLOČINSKEGA “”TITO STALIN KOMUNIZMA ”
  IN
  ENAKO ZA
  R.SLO URADNO
  SODNO – OBSODBO DOKAZLJIVIH NESODNIH KPS, KPJ STALIN KOMUNISTIČNIH MORILCEV !
  Spodaj
  V LINKU PODAJAM
  DVA NEDVOMNA NESODNA KPS TALIN KOMUNISTIČNA ZLOČINA !
  Potrebn
  ČIMPREJŠNJE R.SLO URADNE, SODNE TEHABILITACIJE IN SODNE OBSODBE. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  NESODNI KOMUNISTIČNI OZNA UMOR
  17 LETNE ANGELCE MEH, OLETI 1945

  http://reporter.si/clanek/slovenija/zverinsko-umorjena-angela-meh-pociva-na-pokopaliscu-v-smartnem-ob-paki-472687

  • Erik Nebenhaver

   Daj pozabi že na to, gnoj domobranski…

 • RATATA

  Na, popoldne sem za sedem ur zadremal, pa sem zamudil komentiranje tega članka. 128 brihtnih me je prehitelo. Matr.

  • Peter

   Kdor spi, 128tim odgovori.

  • indijanka

   Sedem ur si spal..sredi dneva? Vau..

   • RATATA

    Sem hotel samo malo zadremat v pisarni, pa se je zavleklo. No, saj itak nadure vedno prav pridejo. Jih bom že izkoristil do zadnjega junija 2018.

    • indijanka

     Hmm..ja. Boš itak lohka ponoč razmišljal, kako bi jih porabil in jutri lahko vse skupaj ponoviš. Če boš vztrajen, greš lohka tut v penzijo prej.

 • centurion

  JJJOOOOOJJJJJ KAKO SEM VESEL, DA NISEM VOLIL ZA TEGA NORCA.
  PA TUDI ZA ONEGA PAJACA SERPENTINŠKA.
  DVA KUPA DREKA . BOJKOT JE BIL PRAVILNA ODLOČITEV.
  ZMAGOVALEC PORAZNIH VOLITEV SE JE Z IZJAVMI O AHMEDU IN NEGIRANJEM SODNIH
  ODLOČITEV PROSLAVIL ŽE TRI DNI PO TRIUMFU LEVE VEČINE.
  PAHOR, GO HOME, PEDERČINA RDEČA.
  DESNIČARJI IN DOMOLJUBI TE SOVRAŽIMO.

 • Boki

  Tale Moderntoking mi gre na bruhanje, zal je mojih let…Upam da so ga ljudje ze spregledali…. Kar se pa tice tega in predsednika…. Borut, imej hrbtenico in povej kaj je prav!

  • karlina

   Kjer je zraven tovariš KORDIŠ, tam je sigurno vse narobe , on mi deluje, kot, da je kar naprej močno, močno zadet.

 • Boki

  Se eno vprasanje za vse. Kdo odloca kaj gre cez sengen? URADNO!

  • Peter

   Ahmad the Barber?

   • Boki

    Resno sprasujem vas
    , mogoce celo poznam odgovor…

    • Peter

     za resne odgovore se moraš obratiti tov Kordišu, on je strućnjak za granićna i pogranićna pitnaja, no.

    • karlina

     POVEJ

 • Erik Nebenhaver

  Vsake toliko pridem na ta portalček trolat domobrančke. Neverjetno zabavna zadeva.
  Zapnejo za vsako malenkost. So kot trop neumnih lemurjev. Zabavno skratka!

  Smrt fašizmu, svoboda narodu, pussies.

  • indijanka

   Oo profesor usoda. Rabiš pri šloganju tut podčrtovanje besed, da te kdo posluša?

   • Peter

    Ti si pa res ena Marija Terezija, poslušaš tud take uboge na duhu, no…

   • rubec

    Spozna se na lemurje. Pomeni da dela v zoo ali pa je lemur.

    • Peter

     Si že kupu hidžab barbiko?
     Baje jo lohk slečeš, no.

     • rubec

      Je ne slačim. Je malo debelejše sorte in tam včasih kako flašo skrijem. Saj poznaš tisto, baba išče mi se pa tačas smejimo.

     • Peter

      tis pa res en praktičen člouk, no.

     • Peter

      Jest sem si kupu eno, pa je problem, jo lohka čist slečeš sam ruta ne gre dol, pol pa ni tok zanimiv, no.

    • indijanka

     :) po sliki sodeč bi glasovala za ta drugo varianto. Bolj jasna izbira kot na volitvah.

     • Peter

      men pa sploh ni jasn kva se menta…ampak odblokeru ga pa ne bom, še dva encijana pa itak ne bo nč več jasn, no.

     • indijanka

      na sliki sta dva..en od njiju je lemur :).. a tolk primeta dva encijana?

     • Peter

      Ja, Joži toč po dva deci…zgleda k ananasov sok, zato pa mam take ensinuacije, no.

     • indijanka

      :) ni vaak lemur…lemur . Razlikujejo se. Tako kot mi.

  • Janez

   Odtrolaj.
   Nihče se ne zmeni zate.
   Z
   NAŠIM “NOŽNIM POSPEŠKOM” – KI SI GA LAHKO ?
   -MISLIŠ.
   TVOJE ZAPISE BOMO SHRANILI ZA PREDAJO ORGANOM MNZ.

   ODTROLAJ. In nikoli nasvidenje . L.r. J. KOMENDA

  • soc

   Bebce na vrvico. Ne pretirano dolgo. Pa nasvidenje na naslednjem nicku.

  • Artur

   Smrt komunizmu , svoboda narodu , psychos .

   • Peter

    Pa si prepričan da ni zadnje čase Smrt narodu, svoboda komunizmu, no?

    • Artur

     Svoboda je minljiva tudi za komunizem , če se bo narod rešil hlapčevskega pohlevnega sindroma , morda takrat ko se bo šlo že “na nož ” tako kot l.91 prej ne.

     • Peter

      Če…
      if clauses so mi zmeri delal probleme, no…

     • Artur

      Ja, če čebula nebi imela če bi bila bula ker pa drugega ne morem reči kot če ni niti bula niti čebula ampak mizerija v domoljubju in v narodni zavesti – analogija za narodno cagavost in zaplankanost.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Janez

   Ne pozabi !
   ZA TVOJO TRAJNO LAHKO NOČ SPITI
   ORIGINAL RUSKEGA
   “LITVINENKO” ČAJA.
   SEBE IN ŠE MNOGO LJUDI BOŠ OSREČIL – S SVOJO ODSOTNOSTJO. L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   RUSKA PIJAČA
   ZA RUSOFILE – SE ZDI.

   https://www.google.si/search?q=litvinenko&oq=litvinenko&aqs=chrome..69i57j0l3.9264j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • T-Rex

   a temu kar ti pišeš tu gori praviš trolanje? ojoj ti boga duša retardirana :) samo dokazuješ kakšen retard neandertalski si, tako kot vsi levuharji smrdljivi. :)

  • T-Rex

   pravi keyboard warrior, iz maminega računalnika in 100 € socialne v žepu :) taki kot si ti ste dno družbe :)

  • Karmen

   Seveda je zate zanimivo. Kot komunist imaš vse privilegije, lahko delaš kar češ, pravna država za tebe ne obstaja. Mi, ki pa povemo po resnici in opozarjamo na krivice in na kršenje zakonov smo pa tako za v jame.

 • Janez

  TAKOJŠNJA
  URADNA R.SLO , SODNA – REHABILITACIJA !
  IN
  URADNA R.SLO SODNA O B S O D B A – KPS, KPJ STALIN KOMUNISTIČNIH NESODNIH MORILCEV !
  Vsi
  Komunistčni
  KPS POLIT VODSTVO
  IN KPS VOS MORILCI SO POIMENSKO ZNANI IN DOKAZANI. L.R. Janez K. KOMENDA

  P.S.
  KPS STALIN KOMUNISTIČEN UMOR
  TREH MLADIH SLOVENCEV, TRST 1944
  http://www.demokracija.si/slovenija/brecelj-v-svoji-novi-knjigi-razkriva-politicno-ozadje-trojnega-umora-leta-1944-v-trstu.html

 • Tosja

  Nebenhaver prosim ne zali domobrancev, ki so bili angeli proti telim. Ali ves da na tozbeni mapi Blaza Furjana pise ime Jansa, torej je ON vpleten v primer. Tale sekta je sekta v pravem pomenu besede.

  • Tosja

   Torej je jansa preko tozilca posredoval

   • Tosja

    Ob tem pa bacovnikarjeva svetohlini,kako je tezko imeti moza politika, ker je toliko polen, je ta normalna

    • Tosja

     To je zgleda najbolj podla druzina v sloveniji, ce je vse to res

     • Korenjak

      Ti pa kar sam s sabo debatiraš?

     • Peter

      Če pa noben drug noče…

     • Tosja

      Debatiram z najbolj podlo familijo v sloveniji

     • Peter

      Aja, pol pa že, nje.

     • Tosja

      Tudi ti si del razsirjene mafijske druzine, je tako, kamor spadajo tudi agentje ahaha

     • Peter

      Seveda, znan sem kot Don Petrone.
      Zadolžen sem pa za betoniranja temeljev z dodatki, če se razumemo, seveda, no.

     • Tosja

      Zdaj pa dalje piste golazen sektaska, sigurno bo kaksna korist od malikovanja in slinjenja velikemu vodji

     • RATATA

      Jaz še nikdar nisem napisal ŽIVEL JANEZ JANŠA(!) in tudi ne bom!

     • karlina

      Iz kje so pa tebe nagnali, mogoče iz PB ,samo vprašam

 • bubamara

  Če bi zmagal Šarac, bi tale mubarak prespal v predsedniški palači. Šarac je ves solzen, ko gre za kozjejebce in zweitaktarje.

  • Zgornji

   Hmmm, ja kako, a ni ravno proti zweitaktarjem imel dovolj za povedati ??

   • bubamara

    Šarac je zelo liberalen do istospolno usmerjenih.

    • Zgornji

     Aja, … torej libtard , … ampak, kakšen je pa potem Pohar Borče do istospolničev ??

 • Korenjak

  Jasna Murgel, okrožna sodnica in poslanka SMC (članica kulta osebnosti, Sekte Mira Cerarja alias SMC), je še pred kratkim pozivala k izvedbi nezakonitega zapora politične konkurence: “Janša mora spoštovati sodišče”, je kričal in pošiljala vodjo opozivicije v krivični zapor. Pa danes? Koliko je tej bosanski pički, sicer okrožni sodnici jasno, da mora spoštovati odločitve sodišča? Ni ji, nikoli ji ni bilo.

  Jasni očitno nič ni Jasno. Komunistično pravosodje in vitro: za “naše” zakoni ne veljajo. “Bravo”, doktorirana pravosodna bosanska pičkurina….

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • mginko

   V Slovenije je KRIVOSODJE ! .

  • Zgornji

   Včasih so rekli ” kurba jasna ” … ;-) :-P :-( Dandanes pa lahko rečemo : Jasna Vlačuga !!! ! !!! :-P

 • Peter

  Evropski poslanci izrazili dvom o pravni državi na Malti

  Ste tudi vi pomislili isto kot jaz?

  • Caetano

   O našem primeru pač ni potrebno nič dvomiti…

 • Vrhovni sodnik

  Za 2 miljona jim ni mar, za Sirca pa vse, jebemti lewake

 • garfi

  Pohar kaže pozitivne spremembe
  končno je spregovoril

 • janez cepec

  mejčken izven konteksta, pa bo hmal aktualno:

  Pozor, Atenšn,
  Atencjone, Pažnja, Ahtung!!!

  Za vse nostalgike, častilce in ljubitelje, Vam drage,
  bivše domovine
  Jugoslavije, častilce lika in dela tovariša TITA in njegovega imitatorja
  , velikega disidenta, ljubljenega vodjo, dobrega pastirja, pesnika in
  pisatelja, preroka od nedavna, enega in
  edinega, Ivana Janeza Janše.

  Ob rojstnem dnevu republike Jugoslavije, 29.nov in 40
  letnici pohoda po poteh AVNOJA (1977),
  agencija Kompas – KOM –
  unistična PA- rtija
  S -lovenije organizira spominski pohod v Jajce. Vodič bo udeleženec in vodja pohoda 1977,
  takratni komisar in Titov mladinec Janez Janša.

  Odhod bo iz Ljubljane;
  zberemo se ob 06:00 uri na avtobusni postaji, potem se dostojanstveno in
  peš odpravimo na Roško, kjer si bomo ogledali zapore, v katerih se pred razdružitvijo od Juge kalil nepronicljiv um velikega disidenta Ivana,
  ob tem pa je našel še čas, da je ob lizanju sladoleda utrjeval srbohrvaški jezik. Janez bo imel krajši
  ekspoze (svoje videnje, op.p.) o
  takratnih dogodkih. Odpravili se bomo na
  avtobus in se odpeljali na Dob, kjer bo čas za prigrizek in kavico. Vodič
  nam bo predstavil svoje kratkotrajno bivanje na Dobu, ogledali si bomo
  stezice, po katerih se je sprehajal in koval strategijo za lepšo rumeno – modro
  prihodnost Slovenije. Nato se bomo odpravili proti Grosuplju,
  rojstnemu kraju velikega vizionarja. Če
  bo doma in pri volji, nam bo nesojena predsednica Slovenije, ga
  A. Likovič, nekdanja »tršica« pionirja Janezka povedala kakšno
  anekdoto iz tistih dni, npr. kako ga je
  čohala po gostih črnih kodrih (zato j’
  dons plešast, op. p), ali pa tudi ne. Skratka, odpravili se bomo naprej,
  direktno proti Jajcu, mestecu, kjer se
  je 29.nov.1943, rodila Vam ljuba Jugoslavija. Med potjo vam bo vaš vodič Ivan,
  predaval o pomembnosti tega dogodka, o
  tem kako je kot 19 letni komisar vodil leta 77 pohod zavednih Titovih mladincev
  po poti, po kateri so med vojno vihro, leta 43, slovenski delegati odšli na
  zasedanje v Jajce.

  Po prihodu v Jajce si boste ogledali muzej pod vodstvom Janeza in lokalnega vodiča, popoldan bo čas
  za »šoping«, ogled mesta in sprostitev z obujanjem spominov na polpreteklo
  zgodovino. Povratek je predviden v večernem času.

  Za člane SDS je izlet obvezen, za polovično ceno, kdor pripelje novega člana, ali morebitnega
  simpatizerja ima še dodaten popust. Prijave sprejemata B. Grims in član dvojca
  A Je To Ž. Mahnič.

  Za pokušino pa še nekaj modrih misli takratnega komisarja Ivana
  Janeza Janše:

  »Tukaj se nahajamo, da bi si pridobili izkušnje, z njimi obogatili
  svojo aktivnost in hkrati te izkušnje prenesli na bazo iz katere izhajamo. Vsi
  udeleženci pohoda AVNOJ 77 bi morali
  postati nosilci različnih aktivnosti v svojih sredinah, predvsem pa na področju
  splošnega ljudskega odpora in družbene samozaščite,« je med drugim modroval
  mladi Ivan. »V takšnih okoliščinah se torej rojevajo novi kadri, ki bodo sposobni prevzeti naloge,
  ki jih čakajo ali v komisijah pri predsedstvu občinskih konferenc ZSM,
  ali pa v delavnih organizacijah na področju SLO. Kajti mladega človeka
  gradi akcija. Izkušnje starejših prehajajo na nas, mlajše. Hkrati s tem pa teče
  proces osamosvajanja-izkušnje starejših TOVARIŠEV so samo osnova za nadaljnjo
  izgradnjo. Mladi smo bili vedno najbolj revolucionarni
  in na nas leži naloga, da naprej razvijamo našo SAMOUPRVNO SOCIALISTIČNO
  DRUŽBO, da gradimo na REVOLUCIONARNIH TEMELJIH, TEMELJIH MARKSIZMA.«

  • garfi

   kaj je to miting resnice 2017 ?
   ertl kje si

   • janez cepec

    prjav se kuj, nč cajta šparat

    • garfi

     jogurtna revolucija ?
     cepc ti si vedno izven

  • RATATA

   Zakaj pa ti nisi povedal, da si v Slo PEN klubu(?), bi se lepše menil s tabo matr.

   • janez cepec

    nism u Pen klubu, nimam takga opusa kot JJ

    • RATATA

     Opus Dej no mir.

  • MEFISTO

   Nisi po krivici cepec!

 • Tosja

  Se to moram povedat, ko je bil ugrabljen Troha Ladislav,je bil na podlagi sledi avtomobila zaslisan Marko Poje Kitajc, clan Paravoma, se lahko preveri v casopisih.Ugrabili so pa Troho zato, ker je blebetal o Krambergerju, tako je sam rekel.

  • Korenjak

   Daj Trohica pameti, nehaj ali pa se za promocijo ugrabi še enkrat.

 • Zivahnadeklica Xzsderty

  Ahmata nihče noče,mi smo ga pa komaj dobili. Pa še v parlamentu počastili hehe jebemti tako državo,ki spušča vsak drek v parlamemt.

  • Zgornji

   Ja, Pokvarjeni ljudje so se Najbolj Nakopičili ravno v parlamentu !!! ! !!!

 • Darth Vader

  beli genocid…….obstoj le-tega je potrdil podpredsednik EU….”Zdi se, kot da je kriminal, da beli ljudje sploh obstajajo, ko smo belci
  globalna manjšina 7% prebivalstva. Ampak to je strategija, pripeljite
  prebivalce dežel tretjega sveta, napolnite jih z vsem tem rasizmom in
  sovraštvom, za zaveznika jim dajte veliko birokracijo in globoko državo,
  na ta način boste nevtralizirali avtohtono prebivalstvo na tem
  področju. Postane pa še slabše. Polovica nove populacije zagovarja
  socializem, kolektivizem, korporatizem, kot svojo mamico, saj verjamejo,
  da jim to zagotavlja kos kruha. Na ta način nikoli ne sprejmejo idej
  zahoda, ki umirjajo vetrove tiranije, niso tolerante in sistemsko
  inducirane do tiranije. In to je načrt, to je globalizem. To počnejo. Ne
  morete iti do Severne Koreje, ne morete iti do Kitajske, kot nekdo iz
  Afrike, kot nekdo iz Severne Amerike. Ne morete iti do Kitajske, da bi
  tam rodili otroka in bli svobodni ter prejemali socialo. Vrgli Vas bodo v
  ječo, pretepli in se Vam smejali. Več v videoprispevku s slovenskimi
  podnapisi….” https://ambasador21.wordpress.com/2017/11/08/podpredsednik-eu-priznal-obstoj-nacrta-za-genocid-nad-belci-v-evropi/

 • Zgornji

  MAR NE VIDITE , DA SE SAMO ŠE NORCE BRIJEJO IZ NAS, KER TAKI POKVARJENCI KOT SO SE ZDAJ PRIGREBLI NA OBLAST JIH ŠE NIKOLI NI BILO DO SEDAJ !!! ! !!!
  IN TA SLOVENISTAN ZATO SAMO ŠE GLOBLJE TONE V PREPAD + PROPAD , … !!! ! !!!
  TUDI Z TEM POHARJEM NIKOLI NEBO NIČ BOLJE , TAKO KOT TUDI Z CMERARJEM NE !!! ! !!!
  KER BI ŽE BILO , ČE BI LAHKO BILO !!! ! !!!
  TAKO PA ŽAL NEBO NIKOLI NIČ !!! ! !!!
  ČAKAJO NAS SAMO ŠE TEMNI OBLAČNI DNEVI KI SE NEBODO PREJ RAZJASNILI DOKLER NEBO KONEC STAREGA DELA SVETA KI SE BO KONČAL Z VELIKO TRPLJENJA IN REZULTATOM : 55 % MRTVIH NA PLANETU !!! ! !!! ŽAL.
  Amennn .

 • Hun

  Grims je antipaticn do konca

  • Beli Sneg

   Ali je zelo važno koliko je simpatičen? Pomembna je vsebina povedanega. To vas pri Grimsu moti. Da direktno pove dejstva, teh pa rdečkarji ne marate. Sila simpatičen je tudi Klemenčič?! No, pa to nima nič opraviti z vsebino članka.

   • Hun

    samo bedaki ploskajo politikom, samo bedaki…

 • Anton

  eh jaz sem pa že po tihoma upal, da gre za kakega slovenskega brezdomca

  sarkazem press

 • Beli Sneg

  Zdaj je Ahmet kar naenkrat velika kulturna in humanitarna pridobitev za SLO. Po členu, ki velja za pomembne športnike in kulturnike ga mislijo pravno opravičit in zadržati. Včeraj je zanj že agitiral Džuro, Cavaza in Magnifico. Kako z lažjo sprejeti nekoga, ki nekaj slovenskih besed klanfa in ga razglašati za kulturnika??? Slovenska morala, etika in pravica je ena sama laž.

  • sprehajalec

   je pač na nivoju obstoječih režimskih kulturnikov. Impresionira jih pa še s tem, ker zna vrteti škarje.

 • matjazr7

  Predstavljajte si situacijo. Ugotovili so, da je Janez Janša ilegalni imigrant in ga je treba izgnati. Sodišče to potrdi. A na dan izgona se odpeljeta Grims in Mahnič po Janšo in ga odpeljeta v svojo poslansko pisarno. Kaj bi naredila Levica? Nekako imam občutek, da bi gorel parlament oz. bi bila potrebna vsaj temeljita obnova. Vsa slovenska medijska gnojnica bi objavila, da je bil dogodek požiga parlamenta spontan in upravičen. Kaj bi naredila Desnica? Malo bi potwitali :).

  • Janez

   MORDA POMOTA ?
   TA ZAPIS JE NAMENJEN EX KP, ZK, SD PROVOKATTORJEM.
   Kdo je
   J. JANŠA VEMO.
   Kdo si pa ti – pa ne vemo.
   Verjetno pač en slepi potnik , skrivač.
   Morda iz “SD” ki jo vodi en veterina = “dohtar za pujse”.
   A?
   Si brezposeln – pa na ta
   – ok portal nekaj brez veze pišeš? “Vozi majmune” rečejo v ex YU. L.r. Janez K. KOMENDA

 • Olga_10

  Kakšna pridobitev pa je nezakoniti migrant Ahmad za Slovenijo? Astrofizik? Zdravnik???
  Cerar, zakone in ustavo je treba spoštovati! Ali gre Ahmad ali pa vi s svojo ropotijo! Druge ni! Dovolj je lopovluka!

  • matjazr7

   Baje brivec. Deficitarni poklic :). Verjetno rad maha z britvico po vratovih katolikov. Pa žena in pet otrok čakajo v Siriji, da si uredi status in socialo, pa da še oni pridejo na sončno stran Alp.

  • Karmen

   UČI BORILNE VEŠČINE – ILEGALNO V BIVŠEM ROGU.

   • Borilne veščine naj uporablja za sebe. Naj se bori proti tem, ki so ga pripravili na to pot.

    • Karmen

     Pa jih ne. Res jih uči, še na yutubu ima reklamo.

 • Janez

  CAVAZZA ITD.
  NAJ VZAME TEGA MIGRANTA NA SVOJ DOM IN NA SVOJE STROŠKE.
  NA TV KANALIH ( RTV SLO ŽE ODNAROČAMO)
  NAJ SE PUSTI,
  DA MOŽNOST POVEDATI SVOJE MNENJE TUDI BOLJ POMEMBNIM “KULTURNIKOM”
  OD
  TISTIIH TREH, KI SO JIM DALI MOŽNOST – NEKAJ REČI V KAMERO.
  ČE
  SE DOPUŠČA BREZSMISELNO MNENJE POVEDATI TAKIM
  RELATIVNO
  SKROMNIM “IGRALCEM” KER CAVAZZA NIKOLI NI BIL
  KAK ZELO DOBER IGRALEC IN KULTURNIK
  – BOLJ EN “BRKLJAČ” NA TEM POROČJU.
  Mediji postajajo – ene vrste
  – nebodijihtreba, nadležneži, pokora. HVALABOGU JE MOŽEN – IZKLOP ! L.r. J. KOMENDA

  • janez cepec

   kva, če b’ ga teb u sobco dal, pa bi bla dva begunca skupej. on je spizdu iz ponorelega sveta, ti s’ pa spizdu med norce

   • Janez

    VIDIM, DA T JE DOLGČAS !
    In si brez družbe.
    K sebi ga vzemi.
    Te bo bril.
    In mogoče zarezal še kaj globlje.
    Hrano in stanovanje ga vzemi. In iz svojega plačuj zanj. A ne? L.r. Jandz K. KOMENDA

 • Kosobrin

  Je gospa Rosvita Pesek včeraj lepo postavila vprašanje: … “Res je, da je potrebno odločitve sodišča spoštovati, kaj pa tista človeško plat?” Kam je šlo součutje, vas sprašujem ? Kaj bi danes na to porekel Jezus, se sprašujem jaz. Kaj pa vi? Pa ne mi zopet o tistem, da je doma pustil ženo in otroke …. Je res, ste preverili, ali so samo govorice!?

  • Beli Sneg

   Človeška plat. Pelji jih k sebi pa boš človeško plat pokazal. Enako velja za Škobrneta in Kordeža.

  • Janez

   Rosvita Pesek ?
   Je brcnila v prazno.
   Islamisti niso nič sočutni do kristjanov na Bližnjem vzhodu.
   A?
   MISLIŠ ?
   Sočutje do nas Slovencev ?
   A si ti že kdaj v življenju kaj dobrega za nas Slovence storil?
   Ki
   moramo plačevati slabo RTV SLO ? Jaz sem jo že odjavil .
   Kot odstraniš nesnago
   iz stanovanja – odstraniš – umazan TV PROGRAM.
   In
   preklopiš na boljšega.
   Ukinitev obvezne naročnine za RTV SLO V PARLAMENT. A ne! L.r. Janez K. KOMENDA

  • Janez

   SOČUTJE?
   Kje je tvoje sočutje do tega od
   KOMUNISTIČNE OZNE NESODNO UMORJENEGA DEKLETA? L.r. L.r. Janez K. KOMENDA
   P.S.
   HINAVCI SOČUSTVUJEJO S TUJCI
   S SLOVENCI – NE !
   Zlasti ne z žrtvami,
   KI SO JIH NESODNO UMORILI
   NJIH PREDNKI – ZLOČINSKI KOMUNISTI.
   http://reporter.si/clanek/slovenija/zverinsko-umorjena-angela-meh-pociva-na-pokopaliscu-v-smartnem-ob-paki-472687

  • herman

   Desnica pozna sočutje samo do svojega liderja in njegove družine.

   • TROL

   • Margu501

    Kakšno sočutje pa ste pokazali levičarji do Sirske krščanske družine, katere otrok se je celo rodil na slovenskih tleh, nikakršno!

  • Margu501

   No saj mu je včeraj okrog vratu visela že ena domača avša, družino tam doli pa je prepustil usodi.

 • Valter BraniSlav

  Gospod Grims se sprasuje: “Za koliko slovenskih mladih družin, ki so jih vrgli iz stanovanja in so ostale z otroki na cesti brez vsega, za koliko hudo bolnih slovenskih upokojencev, za koliko ubogih slovenskih sirot, otrok, ki so ostali brez vsega, so se tako zavzeli levičarji na čelu s predsednikom vlade, predsednikom parlamenta, s celimi strankami in njihovimi poslanci, jih pripeljali v parlament in naredili vsedržavni problem?” In odgovoril: “Meni ni znan niti en sam primer.”

  JA GOSPOD GRIMS, A NISTE SE POGRUNTALI DA SMO SLOVENCI NAROD HLAPCEV IN DA STOSTUJEMO SAMO NESLOVENCE, PA CEPRAV SO PRISLI NEZAKONITO IN CEPRAV JE NJIHOVA RELIGIJA SOVRAZNA DO NASEGA NACINA ZIVLJENJA…. MOGOCE GOSPOD GRIMS SE NE VE DA JE SLOVENEC NAJMANJ VREDEN PRAV V SLOVENIJI, TO PA ZATO KER SLOVENEC SLOVENCA NE SPOSTUJE???

  Gosod Grims, ce to berete Vam svetujem da se malo posvetite Cankarju ki o svojem narodu pravi takole:

  „Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!“

  • Janez

   Moraš napisati !
   Pravilno : “KOMUNISTIČNI SLOENEC – NE SPOŠTUJE DRUGIH SLOVENCEV”
   NA
   POGREBU
   MOJEGA – STAREGA OČETA,
   KI JE BIL
   – SLOVENEC ,
   ZGLEDEN FAMILIAREN, VEREN ČLOVEK – TER
   – ENAKO ZGLEDEN KMET IN OBRTNIK – je bilo cca 3000 ljudi – nevabljeno. L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   NE POSPLOŠUJ. Le Slovenci s komunistično mentaliteto – ne spoštujejo nas Slovencev itd.
   Kako?
   Pa bi spoštoovali? Saj so bili njih predniki v večini nesodni KOMUNISTIČNI POLIT MORILCI.
   Res ,
   ŽE ČISTO NIČ VEČ – SPOŠTOVANI NISO ? Komunisti.

  • Korenjak

   Če si ti hlapec, ne pomeni, da smo tudi ostali. Ti si hlap, alhokolni.

  • TROL

 • Burek Burecki

  Za 50 cukov delam 5 let od katerih vec kot polovico dam za poloznice…

 • herman

  Z desne nam grozi nova kristalna noč. Le da v njeni slovenski inačici ne bodo na udaru le židje.

  • Korenjak

   Z leve pa se je “kristalna noč” že zgodila in se dogaja kar naprej. Le da so vedno na udaru dobro naoljenega mafijskega krivosodja le predstavniki politične opozicije.

 • Karmen

  IN ZAKAJ, LE ZAKAL MIHA SI GA PRIPELJAL V DZ? DOMA V SVETEM DUHU PRI ŠKOFJI LOKI IMATE DVOSTANOVANJSKO HIŠO Z LEPIM RAZGLEDOM NA SORŠKO POLJE. V NJEJ IMATE ENO NADSTROPJE PRAZNO, SAJ STE SAMO TRIJE ČLANI V DRUŽINI. PRIPELJI GA DOMOV IN GA ŽIVI. IMATE PA ŠE VEDNO DOVOLJ PROSTORA ZA VSE NJEGOVE SORODNIKE.
  ME PA ZANIMA ŠE DRUGA PLAT PRAVNE DRŽAVE. PRI NAS IMAMO S.P. TO SE PRAVI, DA NEKAJ USTVARJAMO, TO PRODAMO NA TRGU IN NA KONCU PLAČUJEMO ŠE DAVKE. DDV, DOHODNINO NA S.P., DOBIČEK NA S.P. IN ŠE DOHODNINO NA PLAČO.
  KAKŠEN DAVEK PA PLAČUJE AHMED KOT UČITELJ BORILNIH VEŠČIN, KATERE UČI???!!!!!!!!!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=M3JvB_oDyFU

  • matjazr7

   Ni to isti Ahmad. Tale je brivec. Se bo treba navadit v SLO, da je vsak drugi Muhamad, vsak tretji pa Ahmad, potem pa še par izjem, ki so samo izpeljanke prvih dveh imen :).

 • Janez

  SLOVENEC !
  Penzionist – ki je 40 let garal – dobi 12×500 €= 6000 € V ENEM LETU !
  Iz
  TEGA MORA SAM PLAČEVATI VSE: stanovanje, hrano itd.

  Koliko dobi migrant ?

  NE BLEFIRAJMO. Konkretne podatke – prosim ! L.r. Janez K. KOMENDA

  • Cerarja na smetišče.

   • Janez

    ++++++ !
    Ja !
    TO JE ŽE PRAV MOREČE , DA
    NAVADNI LJUDJE, KI SMO VSE ŽIVLJENJE POŠTENO DELALI
    – NE MOREMO
    JAVNO POVEDATI SVOJEGA MNENJA !
    Lahko ga pa neki – mlajši ljudje
    kot sta
    ZL KORDIŠ IN SD ŠKOBERNE
    – KI NISTA SKORAJ ŠE NIČ – POZITIVNEGA STORILA V ŽIVLJENJU.
    ŠE
    BOLJ KOT “KARDELJASTI”” DR. CERAR !
    SI
    ZASLUŽIJO TAKOJŠEN ODHOD
    IZ
    R.SLO POLITIKE – ” DESUSOVCI ” Karl E, “VOLOVSKI ŠTOSER” JURŠA ITD. Lr. J. KOMENDA

  • janez cepec

   no videš, tle s’ pa ti na bolšm. 40 let definitivno nis delu, ma delu tko nis nč, tud u službo nis hodu, ker te, fuknenga kot si, ni spustit za med ljudi. kar se pa stanarine tiče, pa tud nč ne plačuješ, penzjon u Begnah ti socijala plačije, torej posredno – mi usi. ne glede na to, kok s’ ” upokan, NE BLEFIRI

   • Karmen

    A PA TI ZNAŠ KAJ PAMETNEGA NAPISATI??????

    • Janez

     Ne zna !
     KOMUNISTIČNA “ZL, SD, DESUS, SMC ITD.” IDEOLOŠKA INDOKTRINIRANOST
     – SE ZDI –
     POVZROČI ?
     – IZKLOP OBIČAJNE ZDRAVE PAMETI.
     Pa ?
     “J.CEPEC” zato tako ubogo piše!? Se zdi. L.r. J. KOMENDA

    • janez cepec

     KAKRŠN KOMENTAR, TAKA REPLIKA

   • Janez

    Tebi ?
    BI MORALI NA NOVA24TV !
    ZA
    VSAK TVOJ “CEPCEVŠKI” ZAPIS – ZARAČUNATI VSAJ – 100€ !
    Pa?
    BI HITRO NEHAL – ” GUBIDANE” KOT SI – PISAT NA TA OK PORTAL.
    Jaz?
    sem še zadnji dan svoje 40 letne delovne dobe – delal intenzivno 10 ur. L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    NAJ TE TVOJ ŠTALMAJSTER ZAPRE NAZAJ V TVOJ ? ” SVINJAK”

    • janez cepec

     sevede si, kao “delu” 10 ur. u normalnem delounem cajt se še usrou nisi, zato s’ rabu podalšan šiht. tist skladanje lego kock pa glih ni deu, s kermu bi se blo za hvalt.

     • Janez

      Hvala – za tvoje resda smrdeče rože !
      “J. CEPEC”
      Ena stara reklama pravi : ” ZA VAŠ UŠI – JE – PANTAKAN=DDT”
      ZA
      VAŠE ZDAVJE PA – ZA “UMRET” DOBER RUSKI – “LITVINENKO” ČAJ ! L.r. J. KOMENDA
      P.S
      MORDA SE. TA ČAJ DOBI PRI DESUS Karlu E.
      – ki pravi, da je dober prijatelj s Putinovim zunanjim ministromm Lavrovom.

      Litvinenkov ruski čaj.
      https://www.google.si/search?q=litvinenko&oq=litvinenko&aqs=chrome..69i57j0l3.9634j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Citizen of Kekistan

  Jst bi ga dal Kordisu za domov v posvojitev z vsemi pravicami. Ce se skregata pa Ahmed dobi pol hise in alimente.

 • janez cepec

  mejčken izven konteksta, pa bo hmal aktualno:
  Pozor, Atenšn,
  Atencjone, Pažnja, Ahtung!!!
  Za vse nostalgike, častilce in ljubitelje, Vam drage,
  bivše domovine
  Jugoslavije, častilce lika in dela tovariša TITA in njegovega imitatorja
  , velikega disidenta, ljubljenega vodjo, dobrega pastirja, pesnika in
  pisatelja, preroka od nedavna, enega in
  edinega, Ivana Janeza Janše.
  Ob rojstnem dnevu republike Jugoslavije, 29.nov in 40
  letnici pohoda po poteh AVNOJA (1977),
  agencija Kompas – KOM –
  unistična PA- rtija
  S -lovenije organizira spominski pohod v Jajce. Vodič bo udeleženec in vodja pohoda 1977,
  takratni komisar in Titov mladinec Janez Janša.
  Odhod bo iz Ljubljane;
  zberemo se ob 06:00 uri na avtobusni postaji, potem se dostojanstveno in
  peš odpravimo na Roško, kjer si bomo ogledali zapore, v katerih se pred razdružitvijo od Juge kalil nepronicljiv um velikega disidenta Ivana,
  ob tem pa je našel še čas, da je ob lizanju sladoleda utrjeval srbohrvaški jezik. Janez bo imel krajši
  ekspoze (svoje videnje, op.p.) o
  takratnih dogodkih. Odpravili se bomo na
  avtobus in se odpeljali na Dob, kjer bo čas za prigrizek in kavico. Vodič
  nam bo predstavil svoje kratkotrajno bivanje na Dobu, ogledali si bomo
  stezice, po katerih se je sprehajal in koval strategijo za lepšo rumeno – modro
  prihodnost Slovenije. Nato se bomo odpravili proti Grosuplju,
  rojstnemu kraju velikega vizionarja. Če
  bo doma in pri volji, nam bo nesojena predsednica Slovenije, ga
  A. Likovič, nekdanja »tršica« pionirja Janezka povedala kakšno
  anekdoto iz tistih dni, npr. kako ga je
  čohala po gostih črnih kodrih (zato j’
  dons plešast, op. p), ali pa tudi ne. Skratka, odpravili se bomo naprej,
  direktno proti Jajcu, mestecu, kjer se
  je 29.nov.1943, rodila Vam ljuba Jugoslavija. Med potjo vam bo vaš vodič Ivan,
  predaval o pomembnosti tega dogodka, o
  tem kako je kot 19 letni komisar vodil leta 77 pohod zavednih Titovih mladincev
  po poti, po kateri so med vojno vihro, leta 43, slovenski delegati odšli na
  zasedanje v Jajce.
  Po prihodu v Jajce si boste ogledali muzej pod vodstvom Janeza in lokalnega vodiča, popoldan bo čas
  za »šoping«, ogled mesta in sprostitev z obujanjem spominov na polpreteklo
  zgodovino. Povratek je predviden v večernem času.
  Za člane SDS je izlet obvezen, za polovično ceno, kdor pripelje novega člana, ali morebitnega
  simpatizerja ima še dodaten popust. Prijave sprejemata B. Grims in član dvojca
  A Je To Ž. Mahnič.
  Za pokušino pa še nekaj modrih misli takratnega komisarja Ivana
  Janeza Janše:
  »Tukaj se nahajamo, da bi si pridobili izkušnje, z njimi obogatili
  svojo aktivnost in hkrati te izkušnje prenesli na bazo iz katere izhajamo. Vsi
  udeleženci pohoda AVNOJ 77 bi morali
  postati nosilci različnih aktivnosti v svojih sredinah, predvsem pa na področju
  splošnega ljudskega odpora in družbene samozaščite,« je med drugim modroval
  mladi Ivan. »V takšnih okoliščinah se torej rojevajo novi kadri, ki bodo sposobni prevzeti naloge,
  ki jih čakajo ali v komisijah pri predsedstvu občinskih konferenc ZSM,
  ali pa v delavnih organizacijah na področju SLO. Kajti mladega človeka
  gradi akcija. Izkušnje starejših prehajajo na nas, mlajše. Hkrati s tem pa teče
  proces osamosvajanja-izkušnje starejših TOVARIŠEV so samo osnova za nadaljnjo
  izgradnjo. Mladi smo bili vedno najbolj revolucionarni
  in na nas leži naloga, da naprej razvijamo našo SAMOUPRVNO SOCIALISTIČNO
  DRUŽBO, da gradimo na REVOLUCIONARNIH TEMELJIH, TEMELJIH MARKSIZMA.«
  prikaži več

  • Janez

   P.s.
   TO SI ŽE VSAJ 100X OBJAVIL.
   Najbrž si cca 90 let star – pa vse sproti pozabljaš?! Pojdi na čaj ! L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   ZA “UMRET” DOBER RUSKI ČAJ DOBIŠ
   MORDA PRI DESUS Karlu E.,
   ki pravi, da je dober prijatelj od
   Putinovega zunanjega ministra Lavrova.

   “LITVINENKO PRAVI RUSKI ČAJ- ZA ” NAŠEGA” J. CEPCA
   https://www.google.si/search?q=litvinenko&oq=litvinenko&aqs=chrome..69i57j0l3.9634j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

   • lili pili

    Se vedno zanimivo in poucno ampak bebcem iz sds se ni jasno kaj se je z njihovim vodjem dogajslo pred 40 leti, zato tudi ne dojemajo kaj bi pravzaprav rad…..

 • T-Rex

  Zaradi malega dolga so izselili iz LASTNE hiše upokojena zakonca Cener. Po 40 letih bivanja v svoji hiši sta tako danes bolana in nemočna upokojenca na cesti. Kamelofukar pa na toplem v DZ! Aja še to, levih aktivistov pri Cenerjevih seveda ni bilo. MARŠ V TRI PIZDE LEVAKI IN TAKA DRŽAVA!!

  • janez cepec

   Take si izvolu, vou naumn

   • T-Rex

    sm volil za čisto druge, a očitno je preveč debilov kot si ti v SLO , da bi zmagali. ti pa itak sploh nisi šel na volitve in se ne oglašaj debilček

 • Janez

  “NAŠ” – J. CEPEC !
  Skoraj zagotovo – ne zmore izračunati ?
  Razlike,
  MED 6000€, KI JIH LETNO (12X500 €=6000€)DA ZPIS UPOKOJENCU S 40 LET DELOVNE DOBE
  IN
  MED
  V S O T O €, KI JO DOBI – ISLAM NEZAKONITI MIGRANT – KOT JE TA SIRIJEC !
  Zato?
  “Našemu nič-obetavnemu” J. CEPCU
  – DAJEM INFO O ENOSTAVNI IN NIČ DOLGOČASNI RUSKI IGRI – “RUSKI RULETI” Hm? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  “RUSKA RULETA” JE POTENCIALNO SAMOMORILSKA
  (S 17% MOŽNOSTI ZA “USPEH”) RUSKA IGRA – LE ZA ODRASLE,
  KI SO UGOTOVILI, DA SO VSEM V NADLEGO IN ŠKODO.
  J.CEPEC – VSAJ EN PRAVI NABOJ MORAŠ VSTAVITI. LAHKO TUDI VSE.

  RUSKA RULETA
  https://www.google.si/search?q=ruska+uleta+revolver&oq=ruska+uleta+revolver&aqs=chrome..69i57.26784j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=yIKVG0T6hUydLM:

 • Osti jarej

  ….udeležba na volitvah je bila čisto previsoka

 • Osti jarej

  ….mamo ,očeta in hčerko,ki se je rodila v sloveniji,so pa neusmiljeno izgnali…..sam vprašam;kje si bil,kordiš,škoberne,takrat…….

 • Osti jarej

  …ampak….ljudje smo….naj ahmet ostane….četudi je….morda…..speči agent,ki je brez odvečnih besed ,zapustil svojo familijo…no,malček jo je tudi razparceliral v nemčijo…..se bo politika lahko hvalila,da imamo enega ,močno ,hudo,neverjetno asimiliranega migranta v sloveniji…..saj drug itak ni hotel ostati v tej rupetini

 • Osti jarej

  …pa nehej že opletat s temi ciframi…..koliko le si nas stal ti,vsa ta leta….pa haska nobenega

 • Valter BraniSlav

  Gospod Grims se takole sprasuje: “Za koliko slovenskih mladih družin, ki so jih vrgli iz stanovanja in so ostale z otroki na cesti brez vsega, za koliko hudo bolnih slovenskih upokojencev, za koliko ubogih slovenskih sirot, otrok, ki so ostali brez vsega, so se tako zavzeli levičarji na čelu s predsednikom vlade, predsednikom parlamenta, s celimi strankami in njihovimi poslanci, jih pripeljali v parlament in naredili vsedržavni problem?” In odgovoril: “Meni ni znan niti en sam primer.”

  JA GOSPOD GRIMS, A NISTE SE POGRUNTALI DA SMO SLOVENCI NAROD HLAPCEV IN DA SPOSTUJEMO SAMO NESLOVENCE, PA CEPRAV SO PRISLI NEZAKONITO IN CEPRAV JE NJIHOVA RELIGIJA SOVRAZNA DO NASEGA NACINA ZIVLJENJA…. MOGOCE GOSPOD GRIMS SE NE VE DA JE SLOVENEC NAJMANJ VREDEN PRAV V SLOVENIJI, TO PA ZATO KER SLOVENEC SLOVENCA NE SPOSTUJE???

  Gosod Grims, ce to berete Vam svetujem da se malo posvetite Cankarju ki o svojem narodu pravi takole:

  „Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!“

  • Osti jarej

   …ko mečejo slovenske ljudi iz stanovanj,hiš,domov,ker nimajo niti za preživetje in so dolžni par deset evrov državi ali državnim firmam…kje je bil grims zraven,dabi se jimpostavil v bran?…pa kdo od ostalih poslancev sds.a??…no,ko in kadar bo/do,naj pa pametuje/jo

  • Janez

   Če si hlapčevski ti !
   Je to tvoj problem !
   Nihče iz moje širšr žlahte ni nikoli bil in tudi zdaj ni hlapčevski.
   Celo
   V CERKVENIH ZADEVAH NE !
   Ob spremembi molitve Mariji z (med obema vojnama)
   – ” ČAŠČENA SI MARIJA”
   V
   “ZDRAVA MARIJA ITD.”
   JE
   EDINO
   OČE MOJEGA STAREGA OČETA – NA VES GLAS V CERKVI – PROTESTIRAL !
   Da Marija ne more biti – zdrava ali bolna. LAHKO JE LE ČAŠČENA !
   To
   je bilo celo v tedanjih časopisih.
   Tudi o
   EX KRALJEVI JUGOSLAVIIJI JE TA MOJ PREDNIK VEDNO GLASNO
   GOVORIL
   :” ZDAJ SMO PA POD TISTE BGD “ROME” PADLI ! Kdo je hlapec ? L.r. Janez K. KOMENDA

 • Janez

  NE BEREMO !
  Nihče ne bere tvojih flanc !
  Najbolj
  HLAPČEVSKI SO BILI KPS KARDELJ STALIN KOMUNISTI – DO J. V. STALINA !
  Ne
  zmerja drugih s hlapci – če si hlapčevski ? TI ! Komu hlapčuješ Valter ? L.r. J. KOMENDA
  P.S
  ZA LJUDI, KI SO SPOZNALI,
  DA SO DRUGIM LE V NADLEGO IN ŠKODO !
  Obstoji T.I. ” RUSKA RULETA” , če je tvoj pdoblem,
  DA SI VSEM NADLEŽEN IN ŠKODLJIV – POIZKUSI !
  17% možnosti za rešitev – imaš !
  https://www.google.si/search?q=ruska+uleta+revolver&oq=ruska+uleta+revolver&aqs=chrome..69i57.26784j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=yIKVG0T6hUydLM:

 • traktor

  Če bi se še enkrat rodil, bi bil muslimanski migrant.

 • zaton

  V Sloveniji je dobro poskrbljeno zate, če si migrant ali pa cigan.

  • Osti jarej

   …za cigane ni nič poskrbljeno…..kvečjemu socialno in vse ostale transferje dobivajo neomejen čas…..država se nikoli ni zavzela za njihovo integracijo….nobenega programa nikoli ni bilo od strani države…še infrastrukture nimajo…čemur preprosto rečemo sekret,ki ga v greznico lahko odplaknemo z vodo,ki je tudi pitna…vse to pa ob z elektriko osvetljenih prostorih in ne ob soju sveč

 • luckyss

  Dejanje onih dveh tepcev in tudi Cerarja ni dopustno…sem že včeraj napisal, da bi morali vsi vpleteni politiki odstopiti…
  Razlog je le eden…ne morejo predstavniki oblasti kršiti zakonov in se v imenu “humanosti” iti populizem…

  Druga plat te zadeve pa je, da bodo predstavniki SDSa to kost glodali v nedogled in mešali drek…
  Kot opozicija bi lahko bolj opozarjali na socialne probleme naših avtohtonih državljanov…
  Tako pa jamrate in jamrate, izkopavate kosti, lažete in spet jamrate….koristi od vas pa nobene…
  To se vidi po tem, da en Serpentinšek zbere več glasov kot vsa desnica ;))

 • dr Janez Sveti
 • Aron

  Nekdanji ustavni sodnik, Matevž Krivic obžaluje, da tako Cerar kot Brglez nista opozorila na pravico, ki jo ima Slovenija po dublinski uredbi, da lahko sama kadarkoli sprejme odločitev, da bo odločala v primeru prosilca za azil, ki je v državi in si takšnega odločanja želi – to pravico ima naša država tudi v primerih, če pristojnost po osnovnih pravilih prvotno pade na drugo članico EU. “Še vedno, nobena dosedanja sodba v tej zadevi tega ne preprečuje!” opozarja Matevž Krivic, da izjave o (ne)spoštovanju sodb sodišč v primeru Ahmada Shamieha ne držijo.

  Tako, se mi zdi, da je Krivic postavil stvari na svoje mesto. Spet. Hobi poznavalci azilnega prava in dublinske uredbe bodo pa spet terali svojo lažno propagando.

 • Joža Gabroža

  predlagam da vsi AHMEDI KI VAM GROZI DEPORTACIJA DA SE ZATEČETE V PARLAMENT TAM STE VARNI HA HA JAZ BO PA ZA VAS VSTAJAL VSAKO JUTRO OB 5H ZA 600E PLAČE

 • Joža Gabroža

  UF danes kar mrgoli na tem portalu levakov ki provocirajo vendar vsi ki se tako zavzemate za tele opice iz vzhoda imate proste roke da jih odpeljete domov svoji ženi medtem ko se dolgoćasite v parlamentu

 • Kataklizma

  “Za koliko slovenskih mladih družin, ki so jih vrgli iz stanovanja in so ostale z otroki na cesti brez vsega, za koliko hudo bolnih slovenskih upokojencev, za koliko ubogih slovenskih sirot, otrok, ki so ostali brez vsega, so se tako zavzeli levičarji na čelu s predsednikom vlade, predsednikom parlamenta, s celimi strankami in njihovimi poslanci, jih pripeljali v parlament in naredili vsedržavni problem?”
  ODGOVOR: Ravno za toliko kolikor ste se zavzeli Vi in Vaša ekipa, g. Grims.