fbpx

Grozil slovenskemu glasbeniku, ki je preživel covid

Glasbenik Zvone Lipovšek (Foto: Facebook ZL)

Včasih škodoželjnost in nesramnost res nimata meja. Po članku v Slovenskih novicah, kjer je harmonikaš Zvone Lipovšek odkrito spregovoril o tem, kako je preživel okužbo z novim koronavirusom, je bil ta deležen groženj. 

Zvone Lipovšek je harmonikaš in pravi domoljub. Vedno nasmejan in vesel, ker ima rad svojo domovino in domačo glasbo. A to očitno nekaterim v Velenju, kjer Zvone živi ni povšeči. Na portalu v Slovenskih novicah so o Zvonetu in njegovim bojem za življenje s koronavirusom objavili članek z naslovom: “Znani Slovenec razkril, kako hudo ga je zdelal covid”.

V omenjenem članku se je Zvone izpovedal kako hudo, ga je zdelal covid. Povedal je, da ima še danes posledice po umetni komi in ventilatorju. Po 27 dneh kome, pljučnice, vročine čez 40 stopinj, po respiratorju, odpovedi ledvic, dializi, rahli možganski kapi, sepsi in še čem je izgubil kar 29 kilogramov in še zdaj, po rehabilitaciji v bolnišnicah in Soči, ni povsem dobro.

Na zares žalostno zgodbo pa se je oglasil, neki očitno neuravnovešeni uporabnik družbenih omrežij in z lažnim profilom “Josip Broz” (res prikladno ime) in Zvonetu v polomljeni slovenščini pričel celo groziti.

Foto: Zajetje zaslona

Očitno je “Brozovo” obnašanje posledica politike, ki jo zadnje čase zganja levica, ali pa so ga to morebiti učili v kakšni Kumrovški šoli?  Zvonetu nedvomno želimo čim hitrejše okrevanje, lažnega Josipa Broza, pa v poduk spominjamo, da novi koornavirus ne izbira. Okuži se lahko vsakdo, posledice so lahko hude, zato takšne primitivne izjave nedvomno niso na mestu.

E-Maribor