Ilegalne migrante prijeli na področju Maribora in Ljubljane!

Fotografija je simbolična (Foto: Demokracija)

Na območju PU Maribor so policisti obravnavali nekaj ilegalnih migrantov: 

V prvi skupini so bili štirje ilegalci, in sicer sta bila dva državljana Tunizije, en državljan Palestine in en  državljan Alžirije. V drugi skupini je bilo 5 oseb, en državljan Alžirije in štirje državljani Iraka, v tretji skupini pa sta bila dva državljana Maroka. V sporočilu za javnost PU Maribor niso zapisali, kaj so z omenjenimi ilegalnimi migranti naredili.

V zadnjih 48 urah je bilo na območju Ljubljane prijetih 9 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Gre za državljane Alžirije in Maroka. Postopki z njimi še niso zaključeni.

Demokracija.si

 • Janka Kranjka

  Ma kaki postopki. Alžirija, Tunizija, Maroko so na seznamu varnih držav, tak da vsaka minuta porabljena za nek postopek pri teh je vstran vržena minuta. Takoj z njimi obrat za 180°, brez vsake besede, nagnat nazaj proti jugu

  • Steiermark

   360 stopinj – naj se vrnejo od koder so prišli, z njimi pa naj gredo še razni šarci in mesečniki in ostala pritlehna golazen, ki nas na tak način uničuje!

  • ZatonMesecnikov

   Pravzaprav je postalo nepomembno, odkod so. Danes je na Hanzi RTV v tisti oddaji ob nedeljah zvečer med dnevnikom že bluzila spikerica, da so okoljski in podnebni begunci…

   Vsak ki se bo pojavil pa rekel za podnebni azil, bo ostal tukaj…

 • Tedo Medo

  Kateri migranti so pa lahko legalni?

  • tomven

   Lahko so. Tisti, ki pridejo čez mejo legalno s papirji. Migranti se selijo predvsem iz ekonomskih razlogov, begunci pa bežijo pred vojnami. V začetku prejšnjega stoletja jih je prišlo v ZDA milijone. Ti iztrebki, ki prihajajo k nam so ilegalni migranti, ki nimajo papirjev, presvercajo se čez mejo, zlorabljajo azil in bi radi zajedali ekonomijo gostujočih držav, brez dela seveda. Njih bi bilo treba zapreti v delovne kampe, kjer bi zaslužili za preživetje. Komur to ne bi ustrezalo, takoj nazaj od koder se je priklatil.

   • Steiermark

    Res je, vendar bi delovni kampi morali biti “varovani ” z minskim poljem, okrog in okrog!

  • šmentanamuha

   Nehaj z neumnimi vprašanji ali pojdi nazaj na MMC. Tam je prostor za take telebane kot si ti.

 • Ahoj

  Salvini postavi ograjo če si pameten. Slovenija ne varuje mej.

 • macon

  Obrnit jih za 360×360 stopinj, da se vrtijo kot ventilatorji. :)

  • rubec

   hehehe

 • ZatonMesecnikov

  #Ilegalne migrante prijeli na področju Maribora in Ljubljane!#

  Zapomnite si, ni pomembno, da so jih prijeli, pomembno je, kaj sedaj z njimi. če jih Hrvatje ne bodo vzeli, bodo ostali tukaj. Slovenija nima možnosti poslati jih domov, niti nima ekstrakcijskega sporazuma, naprimer z Alžirijo. Alžirci jih pa nočejo nazaj, ker te robe imajo v presežku.

  Si želite tolpe dvakrat zapečenih mladcev, koi bodo hlastali po vaših ženah in hčerah, ustrahovale vaše sinove?če se jim boste postavili po robu, vas bodo pa Borci in paradržavne organizacije ter nevladni levičarji obtožili fašizma. Pa policijo spravili na vas?

 • rubec

  Postopek bo končan šele potem, ko se bodo zajeti zedinili o diagonali LCD. Palestinec je baje pristal tudi na navadno katodno televizijo, samo da bo zmogla zavrteti dokumentarec o Aušvicu.

 • GverilaStyle

  Varna je tale njihova Slovenija…..da lahko teroristi vkorakajo v center države v glavno mesto in jih šele tukaj ujamejo!!!!! Orožje teroristi že kradejo……..obcestne svetilke!!!!!!!

 • Steiermark

  jožek, tebi pa je logika in pravilno dojemanje pojmov, španska vas! Razlage zate so neprimerne, ker očitno ne dojemaš….

  • joza joza13

   Štajerc, koliko stopinj ima en krog? 360? Ok.
   Torej, če se boš obrnil za 360 stopinj, boš spet gledal v začetno smer.
   Saj si ok, samo ne ti meni o logiki…

   • Steiermark

    joža, logika pri tebi ne deluje! Ravno to sem povedala, da naj se obrnejo od tja, od koder so prišli – torej, opravijo krog za 360 stopinj, do izhodne točke – domov!

    • joza joza13

     Štajerka, ne rabiš žaliti moje logike, če je tvoja totalno fuč.
     Če naredijo krog za 360°, se bodo zavrteli enkrat okrog svoje osi in šli v isti smeri naprej… torej – oni se morajo zavrteti zgolj za 180°(za pol kroga torej), da bodo imeli pred očmi spet svojo Sirijo, Afganistan itd.
     Kapiš?
     Drugič ti bom inštrukcije zaračunal hehe…, ne boj se, že dolgo ne živim več od njih…

     L.p.

     • Steiermark

      Vidim, ja, da si potreben “inštrukcj”, vendar z macolo po buči, ki ne kapira…. Kot praviš sam, “že dolgo ne živim več od njih”, kot izgleda z njimi nisi nikoli mogel preživeti! Pa brez zamere, želim ti več jasnega razmišljanja in razumevanja….

 • Steiermark

  Ti pusti Boga pri miru ali pa ga vsaj prosi za zdravje v glavi….. Ali ti škodi vročina ali pa si res tako “bogi”, da se obešaš na eno besedo in delaš celo zgodbo iz nje – si pravi strokovnjak za mešanje dreka! Tu ti pa nihče nemore pomagati!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!