Izprijena levica in njihovi (LGBT) aktivisti so največja grožnja za 70 % vaših pokojnin!

(Foto: iStock)

Slovenija se sooča z dolgoročno nevzdržnostjo pokojninskega sistema in proračuna zaradi premalo rojenih otrok in izseljevanja mladih. Razlogi – vladna protidružinska politika, propaganda splava v šolah, zaničujoč prevladujoči medijski odnos do družinskega življenja ter promoviranje eksperimentiranja s spolom in spolnimi praksami.

Evropska komisija je 2. marca 2016 objavila “Delovni dokument služb Evropske komisije 2016“. V njem so predstavili finančno in gospodarsko stanje v Sloveniji in opozorili, da je Slovenija država z najslabšo proračunsko in demografsko prihodnostjo v celotni Evropski uniji. Ali konkretneje – Slovenija je država, v kateri bo zaradi pomanjkanja otrok zagotavljanje pokojnin in zdravstvenega zavarovanja za upokojence vedno večji finančni pritisk na proračun.

Takole pravijo: “Staranje prebivalstva v Sloveniji je glavno tveganje za fiskalno vzdržnost, zlasti v dolgoročnem  obdobju.  Slovensko prebivalstvo se stara hitreje od prebivalstva v večini držav članic, saj naj bi se koeficient starostne odvisnosti starih po napovedih med letoma 2013 in 2060 več kot podvojil. Komisija ocenjuje, da se dolgoročno Slovenija sooča z največjim tveganjem za fiskalno vzdržnost med vsemi državami članicami. Staranje prebivalstva povzroča znaten pritisk na vzdržnost pokojninskega in zdravstvenega sistema ter sistema dolgotrajne oskrbe. Pokojninska reforma iz leta 2012 je stabilizirala odhodke, povezane s pokojninami,  vendar le kratkoročno. Dolgoročno naj bi Slovenija doživela eno največjih povečanj javnih odhodkov za pokojnine v EU. Na področju zdravstvenega varstva bi lahko učinkovitejša raba virov dolgoročno omejila odhodke, ne da bi bil ogrožen dostop do kakovostne oskrbe. Poleg tega je za zdravstveni sistem značilno pomanjkanje zadostnih vgrajenih sistemov samodejnih stabilizatorjev, ki bi ublažili nihanja prihodkov v gospodarskem ciklu. Slovenija poleg tega nima celostnega sistema dolgotrajne oskrbe. Pozornost se še naprej namenja  predvsem institucionalni oskrbi, medtem ko skupnostna oskrba ni dobro usklajena.”

Zakaj sta industrija splava in teorija spola glavna razloga za katastrofalno slovensko finančno prihodnost?
Aktivisti levice zagovarjajo družbeni model, ki temelji na splavu, spodbujanju ločitev, uvajanju homoseksualne ideologije, trgovini z materinstvom, ubijanju bolnikov, prepovedi pokopa izvensodno pobitih in zasvajanju z drogami. Delovanje teh organizacij in posameznikov, ki zlorabljajo denar davkoplačevalcev in državne ustanove, je danes ključni razlog za nastanek t. i. demografske zime, v kateri manjka 300.000 ljudi, mlajših od 30 let. Takšno stanje povzroča zelo hitro staranje prebivalstva, vedno manjše število zaposlenih davkoplačevalcev in slabšanje razmerja med zaposlenimi in upokojenci, ki se približuje ravni 1 zaposleni na 1 upokojenca (trenutno mora npr. 800 zaposlenih zaslužiti vsak mesec pokojnino za 612 upokojencev).

Zato se mora država zadolževati za pokojnine, zdravstveni in socialni sistem … Samo v letu 2015 se je Slovenija zadolžila za več kot 1,5 milijarde evrov, da je pokrila finančno luknjo v pokojninski blagajni, saj je delavcev vedno manj in s tem tudi vedno manj pokojninskih prispevkov. Dejstvo je, da ljudje, ki volijo in podpirajo stranke izrojene levice (ZL, SMC, DESUS), na čelu z njihovimi proabortivnimi mediji (DELO, Dnevnik, POP TV, Mladina itd.), podpirajo politiko, ki jim bo vzela 70 % tistega denarja, ki so ga plačali v okviru svojih pokojninskih prispevkov.

Anja Kopač Mrak (foto: STA).

Aktivisti in politiki deviantne levice v Sloveniji ustrahujejo strokovnjake in politike, ki iščejo vzroke za upad prebivalstva!
Za razumevanje položaja, v katerem se je znašla Slovenija, je ključno vprašanje, zakaj se v medijih ne sme noben strokovnjak in politik vprašati, zakaj v Sloveniji kritično upada prebivalstvo oz. zakaj ni v državi več otrok? Razlog je v sovražnem molku, ki prepoveduje in tabuizira ključne teme za preživetje slovenskega naroda in družbe. Gre za politične in medijske strukture, ki vsakogar, ki zastavi to vprašanje in izpostavi ubijanje nerojenih deklic in fantkov v slovenskih bolnišnicah, označi za fašista, nestrpneža in mračnjaka. Gre za izraze, ki so jih namenoma izumili in jih s pomočjo proabortivnih novinarjev ter politikov širijo in s tem zastrupljajo slovensko javnost in mladino. Za vse te radikalne levičarje, ki zasedajo dobro plačana mesta na ministrstvih in na naše stroške vodijo proti-narodno politiko, je značilno, da so danes glavni motor nestrpnosti, omejevanja svobode izražanja in grožnja narodnemu obstoju. Vsak, kdor podpira njihovo politiko, je sokriv za uveljavljanje politike, ki vzpostavlja osebno in kolektivno nesrečo ter dolgoročno revščino in depresijo Slovencev in Slovenk.

Kaj je cilj slovenske deviacijske levice?
Socialna revolucija, nenehno davčno zasužnjevanje prebivalstva in zgoljufani prevzem oblasti! Delavci jih ne zanimajo popolnoma nič! V zadnji migrantski krizi se je pokazalo, da slovenska bogata in privilegirana jet-set radikalna levica želi na vsak način uničiti slovenski narod in kulturo. V skladu s svojimi komunističnimi koreninami v migrantih ne vidijo človeških usod, temveč prihodnje volivce. S promoviranjem t. i. multikulturalizma (brez dovoljenja volivcev) želijo poseliti Slovenijo z migranti, jim po hitrem postopku podeliti državljanstva in vzgojiti novo volilno bazo. Gre za peklenski načrt slovenskih levičarjev, ki so se odločili, da je za njihovo preživetje ključno naslednje: zlorabiti muslimanske migrante, s proti družinsko politiko vzpostaviti obubožanje Slovenije in dolgoročno vzpostaviti socialne nemire, znotraj katerih bodo še bolj okupirali vse vzvode oblasti.

(Foto: iStock)

Kaj lahko naredimo?
Številni državljani si ob vsem tem zastavljajo vprašanje, kaj je sploh mogoče narediti? Predlagam, da najprej razširite omenjene informacije v svojem okolju, se udeležujete levičarskih shodov in zastavljate politično nekorektna vprašanja (npr.: Kakšno je vaše stališče do ubijanja nerojenih deklic?; Zakaj Slovenci izumiramo?; in podobno), razkrivajte njihove finančne vire, se organizirajte in v predvolilnem času naredite vse za razkrinkanje radikalnih levičarjev in njihovih organizacij, tako na lokalni kot tudi na državni ravni. Obenem v svoji okolici aktivno problematizirajte ureditev, ki Slovenijo uvršča med države na svetu, ki so najbolj sovražne do nerojenih deklic in dečkov.

Prav tako se v šolah in javnosti odločno zoperstavite teoriji spola in homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni socialni agendi, katere cilj je en sam: razpad družin, drogiranje mladine, uničenje slovenskega naroda in uvajanje kulture smrti. Če še ne verjamete – boste to dobro razumeli, ko boste oz. že prejemate mizerne pokojnine. Evropska komisija je v svojem poročilu zelo jasna: Slovenija se sooča z največjim tveganjem za fiskalno vzdržnost med vsemi državami članicami!

24kul.si

 • Gretta Garbo

  Kaj lahko naredimo?
  Številni državljani si ob vsem tem zastavljajo vprašanje, kaj je sploh mogoče narediti? Predlagam DA V SLOVENIJI CIMPREJE UVEDEMO OSEMENJEVANJE SAMSKIH ZENSK IN LEZBICNIH MATER, ISTOSPOLNIM PA DAMO OTROSKE DODATKE CE POSVOJIJO OTROKA, Potem se tragedije raznospolnih druzin, kot je smrt male Arine ne bodo dogajale.
  http://m.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/smrt-male-arine-pretresla-balkan-bosanka-jo-je-ubila-ob-pomoci-ljubimca

  • Hanza Gorenjski

   Rešitev je v tem, da vam prepovemo aktivnosti enako kot v jugi, ko ste bili kriminalci in vas je partija preganjala.
   Sedaj pa vi služite partiji za njihove potrebe.

   • Jeffrey

    Zanima me kaj konkretno boš s tem dosegel, če boš pedrom prepovedal aktivnosti ?

  • Jeffrey

   Smrt male Arine tukaj očitno nikogar ne briga, ker se je zgodila v ti. “normalni” družini. Si kar ne morem predstavljati kaj bi bilo, če bi se to zgodilo pri kakem istospolnem paru….tukaj bi jih še sedaj razganjalo od tendencioznega generaliziranja !

 • rubec

  Če bi tale dva šla v NLB po kredit bi ga…………..dobila.

  • Hanza Gorenjski

   Ja, brezobrestnega.
   Dobila pa bi tekoče obresti, dobro stoječega kapitala.

  • karpelec

   Z orožjem ali brez?

  • indijanka

   Njet. 1. Maškare ne smejo v banko. 2. Identifikacija je zelo pomembna tut če za NLB kreditna sposobnost ni. 3.Že 4 ure študiram katera dva zgoraj si mel v mislih, slik si pa ne upam povečat, mi je škoda špinače.

   • rubec

    Tvojim sklepom ne bom ugovarjal, ker o bančništvu nimam pojma pri špinači je pa že druga pesem. Da se špinače ne sme pogrevat je le še en od mnogih slovenskih mitov.

    • indijanka

     No, pri kuhanju sem še vedno na stopnji vajenke ampak se trudim. Me je pa ta majcena danes vprašala , če je špinača nekaj takega kot regrat in sem se spomnila nate. Zelene stvari ji povzročijo velik razmišljanja.

  • Franc Šink

   Bi.Tam se ne gleda na spolno usmerjenost, ampak na politično pripadnost.

 • Gru

  In spet izraz, izrojena levica ;)

  • tohuvabohu

   Ne izrojena, ampak sprijena. Izrojena pač ne more biti, ker je po svojem bistvu taka, kot je. Če bi se končno izrodila, bi bilo to nekaj najboljšega.

  • Okrs Bokers Flokers

   Ne samo izrojena, tudi zločinska, morilska, lopovska. Levičarji so največja možna drhal, kar jih je kdajkoli nosila naša zemlja. Levičarje bomo eliminirali samo na en način, na njihov način.

   • Jeffrey

    Dej uzem en apaurin de se boš mal pomiru, ker hujskaš ljudi na sila nevarna početja !

  • RATATA

   Za “levico” imam jaz, poleg izraza IZROJENA(!!!) na zalogi še ogromno, ampak res ogromno tako grdih izrazov, kot je GRDA TA IZROJENA LEVICA!! A me kapiraš ti gnusoba komunajzerska buzefuročefurantska?

   • asdfg

    ipd…… itd…….. :)

 • Hanza Gorenjski

  Izprijena in izrojena levica pač vodi državo.
  Suhovejniki so že dolgo prisotni, aktualna oblast je legalizirala aktivnosti toplovodarjev, sedaj pa preraščajo sami sebe.
  Hudo je, če buzeranti in lezbače vodijo državo.

 • Marko

  Kje je pa slika Marjance?

 • asdfg

  Pfff – dva poscana kapitalna drekasta gravža, če mene vprašaš .
  Se tule nastavljata pa, da bi vsaj imela kaj pokazat.

 • Okrs Bokers Flokers

  Te aktivnosti že mejijo na izdajstvo in sedaj že jasno resnico uničevanja slovenskega naroda in promoviranje balkanske pritepene zajedalske drhali. Bo res prišlo tako daleč, da bomo morali pobit vse rdeče primitve in izdajalce? In če, kaj ni že skrajni čas?

  • asdfg

   Tole je nagravžno do sto pa še naš gnar hočjo požret – banda.

  • freedomfighter

   če hočeš imet veliko otrok ti to noben ne preprečuje drugim pa pusti da živijo kot hočejo…če bo imel moj sin ženo iz bosne je to njegova stvar tudi če žena naredi splav je to njena odločitev…vi desni ste tako proti regulaciji a hrati bi regulerali še to s kom grem lahko v posteljo…bolano res

  • Jeffrey

   A ti bi se že kar klal?….butl primitivni !

 • Hun

  to je čista resnica samo kaj ko SDS podmladek posega po kokainčku in hodi po enaki poti do izprijenosti…Tradicija izumira z mladimi v izprijenosti velemest

  • asdfg

   po kokainčku posegaš ti, se ti pozna iz tvojih postov. SDS mladina je najbolj delavna in najbolj poštena. Nanje se lahko zaneseš v vsakem momentu.

   • Hun

    se prav vse kar je okol SDS je tanarbolše…

    • freedomfighter

     ja a ne veš to je kot v komunizmu pa nacizmu kjer so oboji trdili da imajo vse najboljše na koncu so pa oboju propadli

 • Aron

  Da je splav kriv za manjso rodnost je neumnost vredna Dongota. Naj otroke dela kdor hoce in kolikor hoce, ostale naj se pa obdavci.

  • asdfg

   Pa kaj se ti sploh utikavaš v ženska posla, ko se razumeš, kot donkey na frulico.
   Dej spat pa tih bod, da ne raztresaš gluposti, no.

   • Aron

    Dej spat? V Sloveniji govorimo slovensko.

 • MEFISTO

  LGBT je prevzela NOVO24TV, Reporter in Požareport.

  To je dokaz, kaj zmore en sam pader.

 • Dragan Krstič

  Sej se levakarji borijo za večjo rodnost v Sloveniji. Zaradi česa, če ne zaradi tega pa uvaža vlada muslimane. A mislite zato da bodo delali? Saveda bodo- novorojene muslimančke.

  • RATATA

   Pol jim bojo dodelil pa državljanstva in volilno pravico že pri štirinajstih(!) (V spomin na štirinajsto divizijo bljak).

 • Olga

  Nikoli ne volimo levice! Levičarji so rak sodobnega sveta! Komunisti so prišli na oblast z goljufijo in terorjem! Za njimi so ostala samo trupla! So kriminalci in morilci! LGBT so jim pa tako samo potrošni material, tako kot Ljudmila!

  • Jeffrey

   A zdaj vam je že Ljudmila trn v peti, ker razmišlja malo bolj odprto in manj obremenjeno….mater ste eni zategnjeni !!

   • Olga

    Odprto?? SZDL-jevsko? Plavemu milo zveneče?

    • Jeffrey

     SZDL…Ahh, lahko bi vedel da ne morete ubežati fantazmam neke preteklosti…prav smilite se mi…^^

 • Dragan Krstič

  Obvezno prebite današnji Portalplus. Mafijska hobotnica v UKCL, na čelu tovariš Rajko Kenda.

  • asdfg

   Evo ti ga NA, da si ne boš preveč vratu zvil.
   https://www.portalplus.si/2163/kenda-anonimka/

  • RATATA

   Seveda, saj je rezervni oficir iz Bileće.

   • asdfg

    ti pa vse veš. majke mi, no.

    • RATATA

     Se zanimam, ker sem majstr! Hihi

     • asdfg

      Da nis majstr ne dvomim, ampak za druge reči, ha, ha,

     • RATATA

      Univerzalni

   • karpelec

    Don Juan in maneken z rdečo zvezdo za meglo mešat.

  • janez.pokoncni

   Sicer na anonimke običajno gledam precej z rezervo, ampak tokrat sem zastrigel z ušesi. Zadnji del anonimke govori o poslih Maranda … štima, štima več ali manj vse, kar so navedli in če “ocenjujem” celo anonimko na osnovi zadnjega dela, verjetno več ali manj drži vse!
   Hvala za informacijo sicer pa, lahko se je iti “posel”, če si “naš” : https://erar.si/prejemnik/52075800/

 • šmentanamuha

  To kugo 21. stoletja bomo morali nekako zajeziti in preživeti. Izrojena levica je tudi glavni podpihovalec širjenja islama, ki ga uporablja za paravan drugačnosti za katerim se skrivajo sami, zafrustrirani zakompleksiranci, ki si obupno želijo, da bi bili videti normalni. Zato nam zdaj s pomočjo umazanega Sorosovega denarja in sionističnih pedofilskih klik (ki so prav tako zainteresirane za družbeno sprejemljivost pedofilije) agresivno vsiljujejo svojo “normalnost”. Hvala, dober članek.

  • freedomfighter

   si pa fajn zašel zafrostrerani so tisti ki skrivajo svojo pravo spolno usmerjenost…moram priznati da ne poznam nobenega zafrostriranega pedra ki ne skriva sšolne usmerjenosti…jih pa poznam tudi kar nekaj takih ki jo skrivajo te pa so v večini totalno depresivni in ponavadi močno usmerjeni proti ostalim ki tega ne skrivajo

 • VERZIFIKATOR

  Mark Kopač

  PRAVLJICA IZ RJAVE MLAKE

  V letih treh prav vsem do tisočaka,
  žaba rjava v mlaki je regljala,
  in da vsem iz svojega bo dala,
  danes, glej, nič več o tem ne kvaka.

  Bo zadosti vsote polovica,
  prejmejo jo redki le izbrani
  in če vsi pogoji bodo dani,
  to današnja končna je resnica.

  V neki pravljični deželi znani
  vedno ista zgodba se ponavljala,
  žabec kraljevič se v njej pojavlja,
  le okraski včasih so dodani.

  Žabec, kar, obljubi, uresniči,
  tisto, da na mlako senco meče
  in naivneže za nos da vleče,
  to uresničuje res pri priči.

  Na vse drugo treba bo čakati,
  malo je potrebno potrpljenja,
  saj se vendar daljšajo življenja,
  zlahka dá se nekaj žrtvovati.

  Pol življenja mirno privarčuješ,
  pravljice je prvi nauk moralni,
  drugo vse dodatki so banalni:
  drugo polovico se žrtvuješ.

  Odpoveš se zlahka tisočaku,
  saj je demagoška le navlaka,
  da je le spokojna rjava mlaka,
  vse obljube zakopane v mraku.

 • Artur

  Kot ,da nebi vedeli , da so internacionalisti v tašnem in še raznoraznimi njihovimi ostalimi številnimi izrojenimi inter sra..ji in se jim že od vsega njihovega nastanka izpred 100 let prav milo je.e za narod in njegovo samobitnost in blagostanje . Razgaljanje psihopatov .press.

 • freedomfighter

  ma eni ste pa res bolani zdaj so pedri krivi da nimamo dovolj otrok in da se izseljujejo…glede splava si pa poglejte kako zgledajo države kjer ne promovirajo kontracepcije in splava…za uničit družbo je najhitrejša stvar da prepoveš kontracepcijo in splav revščina ti v desetih letih tako naraste da ratamo tretji svet

 • tarantela

  Mejhn sm klele skočila, de vam pomagam z nasveti. Torej:
  Pobesit, zadavit, giljotinirat vse lgtb, prec bo več otrok na Slovenskem, a morm res use sama razmišlat?
  Aja, pa otroke delat, ne kle šklemfat!

  • freedomfighter

   ne vem zakaj bi bilo več otrok če bi pobil pedre in levičarje…tvoja logika je zanimiva da bi rešil narod bi najprej pobil pol naroda…na tak način je tudi Hitler hotel “rešit” Nemčijo na koncu je pa postala za 50 let Ruska…tako delujejo v praksi te poiskusi “očistitve” naroda

   • tarantela

    Oprosti, nisi razumel mojega sarkazma! Aja, še to, če bi res hotel delati po kvazi desničarskih zahtevah in parolah, bi moral uničiti tam okoli 80 % naroda, Se pravi vse, ki razmišljajo drugače kot Janša in Primc.

    • freedomfighter

     brez zamere med blazneži ki tu pišejo stvari je sarkazem težko sploh opazit…dokler bo večina slo desnice verjela da je Putin levičar potem ni pomoči…vsak ki malo pozna politiko Rusije ve da gre za čisti fašizem…že sam razlog za okupacijo Ukrajine je isti kot pri hitlerju…obvarovati Rusko manjšino da ne govorimo o Ruski notranji politiki…le bedak misli da je Ruska politika levičarska

     • tarantela

      Tukaj gre za to, da smejo in morajo razmišljati tako, kot ona dva, ki sem ju zapisala zgoraj, ukažeta.
      Sem pa večkrat sarkastična, tako, da boš za drugič vedel.

     • Vera

      Prej si hudobna , kot sarkastična !

     • Jeffrey

      Ta prava hudobnost se vedno skriva za kakšnimi rožicami…^^

     • tarantela

      Hudobije sem se na tem portalu naučila. V začetku sem bila čisto nežno bitje.

     • Jeffrey

      Sva že dva…:)

     • tarantela

      Imaš prav! predlagam, da ustanovite odbor za pravovernost naroda in dovolite razmnoževanje samo pravovernim vernikom Primca in Janše, vse ostale kastrirat.

    • asdfg

     ti pa sarkazem sta dva različna pojma. ojejej

   • Levicar nikoli!

    Dej ne gobcej o Hitlerju, ker o njem ne ves nic!!!

 • Demonkrat

  Po vojni je en kmet prišel v mesto in videl napiše na zidovih KARDELJ KARDELJ TITO TITO ZADRUGE ZADRUGE. Prevedel si je po kmečki logiki, kar delaj ti to za druge

 • Slovenec 33

  Tu pa res ni kaj dosti za razmišljat.
  Je jasno kot beli dan.
  Za izrodki bo ostal le kup dreka.
  Po njihovem odhodu v onostranstvo bo na kupu dreka rastla trava in ker število prebivalstava na zemeljski krogli narašča bodo deželo poselili tisti, ki bodo izrodke pravi čas odstranili na enak način kot gnojni tur z riti.
  V naši okupirani Sloveniji pa okupatorsko izdajalska oblast ščiti te izrodke, ker je vse njeno delovanje usmerjneo v zatiranje slovenske biti in ropanje slovenskega življa.

  • freedomfighter

   največji okupatorji uma ste tisti ki hočete prepričati 70 % prebivalstva da so pedri in komunisti…bojte se ko bo celotni levici prekipelo jih je dosti več kot vas sploh če daš zraven vse manjšine…če daš zraven še ta podatek da so v zahodnem svetu ubistvu vsi vodilni politiki levičarji vsaj tako vi trdite no če je vse to res potem je z vami tako ali tako konce…raje se ukvarjajte s svojimi familijami kot s pedri in podobno

   • Slovenec 33

    Ja, izrodki protežirajo izrodke na osnovi idiotskih usmeritev vladajoče kaste.
    V nobeni okupirani državi okupatorji in izdajaci svojega naroda ne spoštujete nobenih etičnih in moralnih norm in tudi v Sloveniji je tako. Izdajaci svojega naroda tudi nočejo vedeti kaj je domoljubje.
    V času nastajanja grške demokracije pred davnimi leti, so se grški filozofi ubadali z lastnostmi Grkov, ki so hoteli živeti v demokraciji.
    Zelo znani grški filozofi so po opazovanju “demokratov” prišli do naslednjega zaključka – “demokrate” ao razdelili na dva pola –
    Prvim so rekli
    PATRIOTI – patrioti so bili tisti, ki so imeli radi svojo domovino, so bili ponosni na kulturo svoje domovine in so spoštovali svoje starše in njihove vrednote. Te so označili s PATRIOTI (slovenski prevod – domoljubi).

    Drugi, ki pa so kazali popolnoma drugačen pogled na demokracijo so bili označeni z IDIOTI. Torej, prva stvar je, da je pojem IDIOT kontra pojmu PATRIOT.
    Kdo so bili ti IDIOTI? to so pa bili “demokrati” ki so gledali samo na svojo rit, za vrednote svojih staršev jim je bilo malo mar, pljuvali so po svoji domovini in na splošno sovražili vse kar je bilo domoljubno)
    Vse to se je preneslo tudi recimo na današnji čas – ko se delimo na “leve” in “desne”.
    Torej, kdo mislite je po vaše domoljub oz. PATRIOT – Vam jaz povem – DESNIČAR.
    Kdo pa mislite je antidomoljub, deluje protinarodno, zanemarja vrednote naroda,
    ki mu pripada – uganili ste LEVIČAR ali IDIOT.
    Zatorej mi je skrajno bukovo, da besedo IDIOT smatrate kot žaljivko, saj v
    strokovni literaturi in še iz časov grške demokracije označuje “levičarja” torej antidomoljuba.
    Če ste študirali na FDV, se oproščam, ker tam namensko tega NE UČIJO, saj bi
    bili kontradiktiorni svoji ideji – učijo levičarstvo in ne morejo takoj žaliti sebe z IDIOTOM.
    OSTRO PROTESTIRAM, da besedo IDIOT smatrate kot žaljivko, ker to ni. IDIOTI SO V RESNICI LEVIČARJI.
    Prosim ,da se na tem področju izobrazite, da ne boste negirali stvari, ki so samoumevne in v svetu na splošno priznane. IDIOT je kontra PATRIOTU in obratno. Da pa beseda IDIOT danes dobi neko negativno konotacijo, pa jaz nisem kriv…..Če označuje pripadnika naroda, ki hoče narodu škoditi, potem je pa res pravi IDIOT….. torej logično, da beseda IDIOT pomeni slabšalno akontacijo in pravilno označi levičarje, torej antidomoljube.
    Verjetno zate nisem dovolj napisal, da bi doumel, kaj, kakšna beseda pomeni v slovenskem jeziku.
    Ti priznam, da ste levičarski okupatorji slovenskega rodu po podlosti kar precej stopenj nad patrioti, vendar vas to ne bo rešilo, ker vas bo resnica premagala in vam tudi prikrivanje in unoičevanje nad 600 morišč slovenskih rodoljubov po slovenski zemlji ne bo pomagalo, da bi še enkrat okupirali slovenski rod.

    • freedomfighter

     če misliš da gej ne more biti patriot si močno omejen…nacionalizem in patriotizem sta dve različni stvari…patriot je vsak ki dela v dobro države ni važno kakšne barve kožo ima

     • Slovenec 33

      Povedana zgodba je o levakih – ti ne morejo biti patrioti, ne doumejo te dimenzije.
      LGBT je pa biologija, ki z zgornjo trditvijo nima nič skupnega, ampak zato ne zmanjšuje njihove izrojenosti.
      Spet je pevelika zahtevnost za topoumne produkte usmerjenega izobraževanja kajne.

     • Jeffrey

      Eheh…osebki ki se pokrivajo z etiketo “patriotizma”…..najbolj patetični od patetičnih !

     • Slovenec 33

      Ja, ampak podli pa niso, kot to velja za idiotske osebke, kajenda.

 • Triple6

  (trenutno mora npr. 800 zaposlenih zaslužiti vsak mesec pokojnino za 612 upokojencev).

  Ja pa še 100.000 imamo brezposelnih. če se za te najde produktivna delovna mesta, nam o pomanjkanju denarja za pokojninski sklad ne bo treba razpravljati. In ker je preživetvena doba samo 11 let oz 27% od vplačanega zneska, bi tudi sedanje stanje moralo zadoščati, če bi ZPIZ presežni denar pametno vlagal, recimo v nepremičnine, ne pa v take “expresne dobitke” kot so pokojninske družbe in grške obveznice.

 • hle

  Problem današnje desnice na Slovenskem je v tem da ves čas meša jabolka in hruške še v tem članku se niste mogli zmotit da ne bi vtaknili zraven povojnih pobojev in na takšen način postanete popolnoma nekredibilni in v bistvu delate svojemu narodu več škode kot koristi

  • Vera

   Desni imamo največ otrok ! Jasno ?

   • hle

    Ne gre se za to za mene je tole posiljevanje z povojnimi poboji enako posiljevanju z belo krivdo če veš kaj je to oboje pa ima za predhodnika izvirni greh se pravi ni važno kaj si ti storil ali po srbsko zajebo si več kad si se rodio

    • Vera

     Poboji so zločin , ki ne zastarajo nikoli razen ob smrti krvnikov !

     • hle

      Se popolnoma strinjam z tem ampak zaradi nesposobnosti ali pa celo preračunljivosti nekaterih akterjev prvi je ta val zajahal orgličar Lojze se z to tematiko obremenjuje cel narod še tale članek ki naj bi govoril o prihodnosti naroda se ni mogel izognit temu

     • Vera

      Zato , da ni več otrok , boste posledice nosili prav vsi , ki ste že ali še čakate , da greste v pokoj . Nihče ne bo izvzet, razen tistih ,ki imajo v tujini naložen nakraden denar , toda tudi tistega bo nekoč zmanjkalo , zato je treba to sedanjo oblast vreči iz prestola in izvoliti ljudi,ki jim za prihodnost vsega slovenskega življa ne bo vseeno !

     • hle

      Se strinjam vendar pa kje bomo pa našli takšne ljudi jaz jih ne vidim

     • Jeffrey

      Ja, in potem ko bodo ljudje videli, da je na oblasti zopet Janša, bodo pa od samega blaženega veselja seksali in štepali otroke….japajade….^^

   • Jeffrey

    Ne, nič ni jasno…..a si jih preštela?

   • črnaovca

    A ti je Likovičeva povedala

  • tramal

   Buzarant.Na sliki sta dva taka ki bi te z veseljem vzela med sebe in to zastonj.

   • črnaovca

    Najhujši nasprotniki so tisti prikriti buziji ki bi a jim je nerodno, tako kot so nahujši demokrati bivši partijski aparatčiki in policaji

   • hle

    Imaš pa zanimive fantazije a doma že vejo?

    • tramal

     Ti te fantazije tudi uresničuješ,drekonja.

     • Jeffrey

      Ti si jih pa ne upaš…potuhnjenec..^^

   • Jeffrey

    Se vidi, da imaš veze…^^

 • Vera

  Na žalost danes delata oba ” oče in mati ” , pa komaj shajata, če imata enega otroka, ker so plače delavcev prenizke . Kdaj bo to našim vodilnim postalo jasno ? Vodilni managerji, nadzorniki v več firmah bi si lahko privoščili več otrok, toda potem ne bi imeli časa za luksus .

  • Karmen

   Oprosti Vera, se ne strinjam s teboj. Vse se da, če se hoče.
   Z možem imava tri otroke, jaz sem že dvajset let doma in skrbim za dom in družino. Ko je mož pustil službo – leta 2009, je imel 800 eur plače. Poročena sva 28 let, naredila sva hišo, kupila kmetijo in trisobno stanovanje, na dvorišču imava družinsko podjetje.

   • Vera

    Kdor živi v stanovanju in ga drago plačuje si ne more privoščiti sp-ja !

    • Karmen

     Se motiš, lahko. Jih kar nekaj poznam, med njimi sva tudi midva. Začeli smo pa že takrat garati in varčevati, ko smo imeli, preračunano v marke, 350 DM plače.
     Nekje smo vendar morali živeti, danes imamo vsi svoje hiše in firme. Prijatelji imajo več zaposlenih kot midva, ker niso kupili kmetije, so ves dobiček vlagali v razvoj. Pri nas smo družinsko podjetje, pri prijateljih imajo zaposlenih čez 40 ljudi – pa to ni samo en prijatelj, temveč več.

 • Novakec1

  Bolna družba, reši se gdor se more!

 • Jeffrey

  Joj donko, donko….24kul….za božjo voljo prenehajte s temi hujskaškimi kretenizmi !!

 • tramal

  A na sliki sta cmerar in kučan? Kljub maski sem ju prepoznal.

  • Levicar nikoli!

   Hahaha dva mehkokurcna ritopicna toplovodarja! :D

 • črnaovca

  Ko je Janša prevzel oblast l 2004 so mu nekateri mladi ekonomisti predlagali korenite reforma a se je ob prvem sindikalnem shodu pokakal in pustil reforme pri miru, finančni minister je pa veselo najemal kredite. Tiste reforme bi bile težke a bi danes kriza že davno minila ne bi bilo več državnega premoženja za krajo in živeli bi v blagostanju ki prinaša tudi več rojstev

  • MEFISTO

   Če vse veš, prjatu razumni in umni, pa povej, koliko je bila država zadolžena, ko je Janša leta 2004 prevzel premiersko funkcijo, in koliko, ko je izpregel?

   Če boš postregel še s podatkom koliko je država dolžna danes, ti bomo zelo hvaležni.

   • črnaovca

    Ko je janša prevzel je bila država malo zadolžena potem se je pa začelo. Ne ljubi se mi brskati za številkami a najhuje je da so udobje zadolževanja ki ga je pokazal Bajuk potem ostali še bolj veselo nadaljevali

    • Karmen

     Dragi moj, ni se zadolževal Bajuk, zadolževala se je Alenčica, ki je takrat bila direktorica direktorata za proračun. Bajukova napaka je bila samo to, da je bil prepošten in je ni spregledal, temveč še zagovarjal. Kljub temu so nas najbolj zadolžili levaki, skupaj z Alenčico.

   • Sredina

    Dejstvo da je Janševa vlada ravno pred izbruhom finančne krize trošila največ v zgodovini je razlog za to da nas je kriza tako zelo udarla leta 2008. Za to ni bil kriv Pahor, ki je bil na oblasti 2 meseca v letu 2008, ampak Janša, ki je bil na oblasti 4 leta prej in države na to ni pripravil. Ko pa enkrat ladja pluje proti ledeni gori jo je pa težko pravi čas obrnt…

  • Stajerka

   ha…..prvi ukrep je bil dvig DDV…..pa so levaki skočli v luft, da državi gre dobro in da pač NI potrebe po dvigovanju davkov……no, čez nekaj let je narod ostal na drobtinicah in levaki so brezkompromisno revežu dodatno obdavčili 10 razpoložljivih drobtinic …..tako da mu jih je ostalo samo že 7……

   • črnaovca

    Ni res da je bil predviden dvig DDV temveč enotna davčna stopnja po Slovaškem zgledu. Zakaj je niso uvedli pa njih vprašaj, kajti če imaš dovolj trdne argumente in si prepričan v pravilnost odločitve te ne bo omajalo eno dretja na ulici.- Slovakom s to davšno reformo danes sploh ne gre tako slabo

 • McBobo

  Delavcev je vedno manj, lenuhov na sociali pa vedno več. Kaj je narobe? Razmerje med najnižjo plačo in socialnim prejemkom.

 • andy zigi

  Ne razumem tocno kaj ima veze spolna vzgoja v soli in informacija o abortusu sploh veze s tem da je pokojninska politika v …. Ce bo potreba po delavcih se jih bo pac uvozilo. Romuni pridno pobirajo oljke in grozdje, Kitajcev je neskoncno.

  Upam da vam je jasno, da moznost uporabe kondoa in tablet ter moznost opraviti splav v stiski ne vplivajo ma rodnost. Na rodnost vpliva blagostanje, visok standard, sigurnost zaposlitve ipd. Vsaj v zahodnih druzbah je tako.

  Ta clanek

 • Franc Šink

  Dokler ne bodo pedri in ostale figure (LGTB in porivači psov) Izgubili pravico do nadaljnjega življenja in razvoja nam ni pomoči.To je skregano celo z Darwinovo teorijo!!!

  • Jeffrey

   Povej nam Franc…kaj ti je tako hudega zaradi pedrov?

   • Franc Šink

    Za človeško raso se gre.Sicer pa mene niti ne motijo.Samo držijo naj gobec.

    • Jeffrey

     Poglej Franc…..homoseksualnost je stara toliko kot človek in če bi imela človeška rasa nasrkati, potem bi že zdavnaj…pa ni…..lahko si brez skrbi..:)

     • Stajerka

      homoseksualnost je stara toliko kot sex…..torej več kot človek……homoseksualnost je zaznana tudi v živalskem svetu…..

     • Franc Šink

      Ne nas primerjat z živalmi.

     • Stajerka

      ha……človek je NAJSLABŠA živalska vrsta na prelepem planetu Zemlja…..žal :(((

     • cosmosjasnovidec

      Ja pri levaških pasjejebcih.
      Dokazan primer Baričevičevih psov.Ko ne dobijo buzerantov za porivanje se spravljajo na uboge živali preklete gnusobe buzerantske.

     • Primoz Papez

      Največ homoseksualcev in pedofilov je dokazanano v rkc

     • Jeffrey

      Daj nehaj generalizirat…Zaradi enega zblojenega pasjejebca ne moreš kar obtoževat vsepovprek !

     • MEFISTO

      Tudi krade se, odkar je na svetu človek.

      Pa ne rečemo, da je krasti lepo, temveč krajo kaznujemo, če le ni tat znan levičar.

     • Karmen

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Jeffrey

      S tem ko ti nekdo nekaj krade ti dela direktno škodo in je upravičeno, da je zato kaznovan. Kakšno škodo ti pa dela recimo nek zaljubljen istospolni par? Še briga ga ne zate..^^

     • Franc Šink

      Tu imaš celo nekaj prav.

     • MEFISTO

      Pa vsaj to priznaj, da je istospolnost spolni defekt, ki ne more biti enakovreden in ne enakopraven z normalno naravno hetero spolnostjo.

     • Jeffrey

      Znanstveniki (vsaj ogromna večina) pravijo da je to variacija in ne defekt. Pa raje njih prepričaj naj priznajo, da bo po tvoje…..če pa že vztrajava na defektih….defekt sam po sebi najbrž res ni enakovreden ne-defektu, ampak ljudje kot celovite osebnosti pa morajo bit načelno enakopravni v družbi, ne glede na osebne okoliščine.Zakaj bi recimo nekdo, ki mu na levi roki manjka en prst imel manj pravic kot ti ?

  • Sredina

   Preživijo najmočnejši po Darwinu, in očitno to da so homoseksualci preživeli do danes, nekaj pove o njih.

   • Karmen

    Po Darwinu – obstanek vrste- za njen obstoj poskrbijo najboljši samci in samice.
    Istospolni so izključeni iz reprodukcije, ker imajo okvarjene gene, zato so istospolno usmerjeni, da ne prenesejo okvarjenih genov naprej.
    To je bil odgovor veterinarja na vprašanje: ” Ali je možno, da je moj maček homoseksualec?”

    • Sredina

     Da nimaš ti kakšnih genov okvarjenih? Kakšno trisomijo katerega od kromosomskih parov

     • Karmen

      Je težko sprejeti, kaj? Ko si že toliko pameten, ali sploh veš, da so tudi živali istospolno usmerjene. In to ravno zaradi tega, kar sem ti napisala zgoraj.
      Zaradi skrivanja istospolne usmerjenosti so se poročali in tudi poskrbeli za otroke, s tem so slabe gene prenesli naprej, zato pa imamo toliko duševnih bolezni.

     • Sredina

      Edina duševna bolnica tu si, glede na to kako razumeš homoseksualnost, ti.

 • Stajerka

  NEHAJTE za vse krivit istospolne……kakšno je poprečno število otrok na tradicionalno družino??….kakšno je stanje glede starševstva med mladimi?….raje kariera in svoboda, kot družina in otroci…….niso VSI, ne glede na spolno usmerjenost, pripravljeni na odrekanje in obveznosti v zvezi z razširjeno družino……KAKŠNI so pogoji za družine??….KJE so stanovanja, službe, socialna varnost??….Zdravstveni sistem v razpadu, sociala na psu, davki pod plafonom, centralizacija države nevzdržna!!!…..in pol pričakujete, predvsem v ruralnem okolju, da se bo mladina odločala za družino, otroke……utopija na kubik!!!!

  ko prebiram vaše strani, glede rodnosti v Sloveniji…..NE MOREM, da ne bi potegnila paralele z Merklovo (ki je mimogrede desna sredina), ki ima za izgovor dviga natalitete, uvoz delovne sile in pomladitev naroda, če tudi na račun kriminala in neizobraženosti oz. naprtitve socialnih problemov na hrbet avtohtonemu narodu…..

  kaj zdaj???….trdite da upokojencem istospolni ogrožajo pokojnine???…..PRED njimi so politiki, nenasitni lakomneži, lopovske elite in med drugim tudi zdravstvo……navsezadnje v Sloveniji otroci UMIRAJO zaradi peripetij zdravnikov in nesposobne države, da naredi RED!!!

  • MEFISTO

   Tudi istospolni so za marsikaj krivi.

   V levakarski olitiki so kar na gosto posejani.

   • Stajerka

    e bejž no……koliko jih je procentualno glede na število državne populacije??……če bi bili za naraščaj ustvarjeni pogoji, potem bi bilo dovolj 70% heterospolnih in bi bila potreba po prirastu zadovoljena…..
    a mislite, da v Afriki in Kitajski NI homoseksualcev??…..pa vendar se množijo s svetlobno hitrostjo….

    • cosmosjasnovidec

     Se tudi tam najde kakšen prikrit ampak ne tako kot tukaj kjer so vsi levaki istospolneži kar pa je masa.Poglej samo v parlament kjer je skoraj celotna vlada levaških istospolnih iztirjencev.Pedri in lezbače in še celo ponosni so nase.

     • Jeffrey

      “…kjer so vsi levaki istospolneži…”

      Bi skoraj šel stavit da se zavedaš, da govoriš bedarije, razen če nisi res totalno usekan…^^.

    • MEFISTO

     Ne gre le za nadaljevanje vrste.

     Iatospolnost je preprosto rečeno nagravžna.

     • Jeffrey

      Kaj je nagravžno in kaj ni je pač stvar okusa…če ti je nekaj nagravžno pač to pustiš pri miru in v to ne drezaš, al pa se obrneš stran kadar je to potrebno…..v luft skakat zarad tega pa res ni nobene potrebe. Ne rečem če bi se ljudje kar po ulicah onegavili vsem na očeh, ampak dokler to počnejo v zasebnosti (tako kot mi hetero) se nima kdo kaj vtikat. Tisti, ki pa se vtikajo, pa naj sami razmislijo kaj jih pri tem tako rajca..^^

  • MEFISTO

   Štajerka bo morala zapustiti Štajersko in se preseliti v nekoč hetero spolno in slovensko Ljubljano.

   Na Štajerskem lazimo dedci za babami in babe za dedci.

   • Stajerka

    samo pri Lublani mi nekaj nea štima……istospolnost in težnje po naselitvi tujcev iz vzhoda, kjer je homoseksualnost kaznovana s smrtjo……tudi v Srbiji so homo zelo osovraženi……tako se v bolani Lublani mešata voda in olje, kjer bo nekega dne prišlo do požara olja, kar bo ostalo bo pa odnesla voda :)

    • cosmosjasnovidec

     To je pa zato,ker se tam naseljuje največ balkanskih čefutarskih istospolnikov saj se lažje skrivajo kot v manjših mestih kjer bi dobili takoj po pički izprijenci.

     • primsek

      Gorenak Piškotek in Kardinal sta balkanska čefurja? Prvič slišim

     • Jeffrey

      Raje razmisli o balkansko-čefutarskem odnosu do istospolnih, ki je očitno tebi lasten. Ravno balkano-čefutarji imajo najbolj sovražen odnos do istposponih in ti se z njimi oćitno glihaš oz. si mentalno na istem nivoju kot oni…..v civilizirano Evropo tvoje mišljenje gotovo ne sodi !

 • MEFISTO

  One desne na gornji sliki je pa škoda za lezbijštvo.

  • Levicar nikoli!

   To ima tica. To ni ona, to je ono!

   • Jeffrey

    A si preveril…^^

    • Levicar nikoli!

     Poglej kaksna je transseksualna zastava…

    • cosmosjasnovidec

     Levemu se vidi že po rokah oziroma celem truplu,da je tranzvestit niti prsi nima za desno pa ne vem.Je pa enako ali pa lezbača druge možnosti pri levaških istospolnikih ni.

   • Mirnik Aleš

    To ni ono, to je TOTO.

  • barbara rov

   Kaj pa una ta leva?

   • MEFISTO

    Ta leva bi bila pa dobra za svinjsko deklo.

    • barbara rov

     Mišice že ima…

 • cosmosjasnovidec

  Nič drugo ni večja težava kot starejšim ljudem odpreti oči kateri se v te zadeve ne razumejo in poslušajo pridige levaške sodrge.
  V vse kar vidijo na manipulacijskih levaških lažnivih medijih “pop tv,a kanalu,rtv,itd” verjamejo in potem se tega držijo.
  Ko se bližajo volitve levaška golazen hodi naokrog delat reklam jim plačuje golaže ter jih tako pripravi za glasovanje.Enako je bilo,ko je kandidiral copatar čefutarski lopov “jankovič”.
  Volivce so podkupovali na domovih z denarjem.

  • Fogglof Tunnek

   Psi so tudi pedri…hahahahahahahahahahahahahah…

   • Anton

    Ja baričevič jim je skušal to dakazat pa so ga požrli.

    • Mirnik Aleš

     ja, teorija spola jim ni šla u glavo, pa je dohter probo če bo šlo čez rit

  • primsek

   Majer, najbolj kredibilen komentator desnice, je povedal, da so trenirkarji do te mere nepismeni, da so imeli Jankovićevo ime napisano na dlani. Vemo, ko liko je ukradel janković in se čudim, da Janša pri vsem pokradenem denarju in pri vseh provizijah in gotovini iz trgovine z orožjem ne plačuje več volilcev. Menda ne gre ves denar za gerontološko sekcijo SDS, ki prireja slab kulturni program pred sodiščem in so klošarji njen zadnji in edini sogovornik? Kje so avtobusi plačancev z znakom vrtnice, ki so jih prevažali po Sloveniji nekdaj?

 • Janez

  Ti !
  LBGT- ji ?
  So “žalost” svojih staršev ! Dejstvo.
  Vasako sprenevedanje – je odveč.
  Znana ZDA pevka in v glavnem vedra komičarka – Barbara Streisand !
  Se
  je javno – na nastopu, pred tisoči ljudi : z j o k a l a !

  Rekla je :
  ” veste, zasebno sem – zelo žalosta. Moj edini sin – je GAY.

  Nobenih – vnukov ne bo zame. Ki bi me delali vedro. V mojih starih dneh. Dejstvo. JANEZ KOMENDA

  • Levicar nikoli!

   Barbra Streisand je Zidinja. Oni najbolj vneto propagirajo kako s pederajsarstvom ni nic narobe. Prav privoscim ji. Ko jo jebe!

   • Janez

    Ja !
    Dejstvo.
    Njen edini otrok, sin Jason – je GAY.
    Tistikoncert je B.S. imela cca 20 let nazaj. Gledal sem jo na TV.
    Žalostna je bila. Javno se je zjokala – zaradi sina ! LGBT niso prihodnost.Janez KOMENDA

  • Fogglof Tunnek
   • Janez

    O ?
    Tunnek. Še te niso dali – v “čistko”.
    Včeraj!
    V mojem večernem. “jasnovidnem videnju” sem te – videl.
    Se hecam.
    Na povštru si imel glavvo “kip KPS Mačka” !
    Občudujoče si ga gledal !
    In kar “kuševal” nelepo bučo od Ivana Groznega Mačka. V mojem “videnju” pač.
    A ?
    Zares zelo občuduješ KPS zločota I. Mačka. Ali pa se to? Le meni zdi? Janez KOMENDA

 • Fogglof Tunnek
  • Levicar nikoli!

   Sinoci te ni bilo na dogovorjenem mestu, preklet supak usran!!!

 • primsek

  Tisti, ki je napisal ta članek, verjetno nima niti osnovne šole. Sicer bi vedel, da je največja grožnja rodnosti in mladim družinam nestabilna prihodnost. Negotovost, ki se razširja zaradi neoliberalnega izkoriščanja delavcev, ki so vse manj zaposleni za nedoločen čas in vse več na pogodbah brez obveznosti za delodajalce, je pritisk na rodnost in družino,. Ker pa zabiti osnovnošolec, seveda ustrezno nepodpisan, ne vidi povezave med spremembo trga delovne sile in padcem rodnosti, obesi vse skupaj LGBT. In spregleda, da je vse le propaganda, ki hoče prikriti, da so geji ne samo vidni voditelji v SDS tipa Gorenak Piškotek,temveč tudi cerkveni vrh od kardinala navzdol. Portal, ki je paracerkven, bi moral najprej počistiti pred lastnim pragom

  • Aron

   Dunko ima baje celo faks narejen, ceprav je verjetno kupljen. Sicer pa to nima veze z izobrazbo, on je samo eksekutor.

  • Karmen

   Bla, bla, bla. V našem kraju moramo zaposlovati Bosance, da dobimo delovno silo. Pri nas nimamo brezposelnih, imamo lenuhe, ki so prisesani na državne seske.
   Tako dobrih razmer za preživetje še nikoli ni bilo v Sloveniji, kot so sedaj, je bilo še veliko huje, v družinah pa je bilo večje število otrok.
   Zaradi komforta ludje ne marajo otrok.
   Pred 28 leti sem bila noseča, s sedanjim možem nisva imela nič, razen pridnih in delavnih rok. Danes imava tri otroke, hišo, kmetijo in družinsko podjetje.

 • MEFISTO

  Togglof Tunnek, zakaj je v tebi toiiko spolne sprevrženosti?

  V veliko tvojih komentarjev in komentarjev tvojih nickov je govora o pederaštvu in drugih oblikah spolne deviacije , celo do spolnosti z živalmi.

  Res je, da vse to projeciraš na druge, mi pa vemo, da neskončno uživaš v teh in takih spolnih fantazijah.

  Znan si tudi po tem,da zelo rad govoriš o riti in njenih izločkih.

 • antimur

  Normalni in pošteni Slovenci vemo, da je potrebno Kopačko, Vukovo, LGBT, MI, AI in podobna protičloveška sranja, zapakirana v varovanje človekovih pravic, onemogočiti in odstraniti iz javnega življenja, najbolje, da v zaprte zapore in to dokončno.

 • Sredina

  Mislm kaj??!?!? Homoseksualcev je glih tok kot jih je blo vedno, to da je čedalje manj aktivnega prebivalstva je posledica družbenih razmer, ki se pač spreminjajo in tut odnos do družine je drugačen, včasih je bil na prvem mestu otrok, danes pa kariera.

  IN ZATO NISO KRIVI HOMOSEKSUALCI, tole je že res groteskno vse skupaj

 • Gretta Garbo

  Kaj lahko naredimo?
  Številni državljani si ob vsem tem zastavljajo vprašanje, kaj je sploh mogoče narediti? Predlagam DA V SLOVENIJI CIMPREJE UVEDEMO OSEMENJEVANJE SAMSKIH ZENSK IN LEZBICNIH MATER, ISTOSPOLNIM PA DAMO OTROSKE DODATKE CE POSVOJIJO OTROKA, Potem se tragedije raznospolnih druzin, kot je smrt male Arine ne bodo dogajale.
  http://m.slovenskenovice.si
  http://m.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/smrt-male-arine-pretresla-balkan-bosanka-jo-je-ubila-ob-pomoci-ljubimca

 • xtc

  Težava teh levih debilov je v tem ;da je njihova blodnja račun brez krčmarja;ki pelje v peleozoik in nikamor drugam:
  Ali drugače “dead end” in ne oblast:

  • Dark Lord

   *paleozoik

 • Janez

  Gretta Garbo !
  In ostali zaskrbljeni !
  Preberite!
  O t.i.
  “beli kugi”
  – neplodnosti, nič potomcev,
  življenja brez ljubezni med moškimi in ženskami.

  Takih tekstov o ” beli kugi” jr tudi na internetu – kar nekaj. Ne samo “neumno spraševati”.
  Neumno vpraševat – nas, ki se nas vaša zbrka v vaših glavah – nič ne tiče.

  Dobro vsebinsko pojasnilo zadre – v katerih so:
  – LGBTJI,
  – feministke, neženstvene ženske,
  – in ostali “večni samci in samke” – brez otrok !
  Ja ?
  Prilika o Sejalcu iz Evangelijev – lepo, jasno – pove:
  “Zrno,
  ki pade – na kamen – vzkali, životari, nič ne rodi, umre brez potomcev ”
  Kaj?
  Tu ni jasno ? – bi rekla “tavariščica” Violeta T. Iz ZL.
  Enostavno glede Prilike o Sejalcu !
  Vsi vemo: narava je zelo radodarna – a tudi – zelo kruta.
  Do
  – LGBTJEV, feministk, trjnih samskih, handikapiranih – je bila? Pač – kruta !?
  Tako !
  Je !
  življenje. Mi normal moški in ženske – LGBTJEM itd. – nismo? Nič krivi. A ne ? L.r. JANEZZ KOMENDA

  P.s. narava – se je pač? Poigrala z njimi.

 • Sloven”c

  Magnifico je peder, mater mu , mater mu, peder… lol

 • Gretta Garbo

  Kaj lahko naredimo?
  Številni državljani si ob vsem tem zastavljajo vprašanje, kaj je sploh mogoče narediti? Predlagam DA V SLOVENIJI CIMPREJE UVEDEMO OSEMENJEVANJE SAMSKIH ZENSK IN LEZBICNIH MATER, ISTOSPOLNIM PA DAMO OTROSKE DODATKE CE POSVOJIJO OTROKA, Potem se tragedije raznospolnih druzin, kot je smrt male Arine ne bodo dogajale.

  • Karmen

   In kje boš dobila otroke, da jih bodo istospolni posvojili, ti pametnjakovička?
   Kolikor jaz vem, da prideš do otroka, ŠE VEDNO RABIŠ ŽENSKO IN MOŠKEGA.

   • Levicar nikoli!

    In samo na tak nacin, z zensko in moskim, bi morali biti otroci spoceti. Vse ostalo je poseg v naravo in navadna posrana industrija, vkljucno z denarjem in pohlepom.

    • Karmen

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Levicar nikoli!

   Razmisljanje, ki ne samo da nima nikakrsne logike ampak so, ce clovek pozorno prebere, v resnici ponorele, sprevrzene in odvratne blodnje ene umsko nerazvite levuharke.

 • Gretta Garbo

  Za razumevanje položaja, v katerem se je znašla Slovenija, je ključno vprašanje, zakaj se v medijih ne sme noben strokovnjak in politik vprašati, zakaj v Sloveniji kritično upada prebivalstvo oz. zakaj ni v državi več otrok? ZATO KER NISMO ZACELI DAJATI OTROSKIH DODATKOV ISTOSPOLNIM PAROM ZA OSVOJIMTEV OTROK. IN KER NISMO UVEDLI UMETNIH USEMENITEV LEZBICNIH MATER.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!