Janez Janša: “24. april bo datum, ko bo Slovenija prvič v svoji zgodovini dobila predlog resnega, konkretnega programa za debirokratizacijo”

“24. april bo datum, ko bo Slovenija prvič v svoji zgodovini dobila predlog resnega, konkretnega programa za debirokratizacijo. Nekaj, kar prvenstveno potrebujemo za to, da bomo bolj normalno živeli,” je na današnjem delovnem srečanju dejal prvak največje opozicijske stranke SDS Janez Janša in ob tem poudaril, da se je Svet SDS danes seznanil tudi z aktivnostjo poslanske skupine stranke, ki bo v prihodnjih dneh za izredno sejo Državnega zbora RS predložila gradivo za odpravo administrativnih ovir, ki v Sloveniji dušijo državljane, gospodarstvenike in kmetovalce.

Volilnega plenuma pred volitvami se je udeležilo okoli 500 ljudi, kajti čas volitev se približuje in jih nikakor ne sme prehiteti. Odzvala se je vsa širša baza stranke, vsi občinski svetniki, predstavniki sveta stranke in predstavniki strokovnega sveta. Ti so slišali, kako se pripraviti na volitve in kakšno strategijo pri tem ubrati. Znano je, kaj bodo prevladujoči mediji zdaj počeli, in to je tako prozorno, da lahko spregledajo tudi tisti, ki niso simpatizerji SDS.

Janez Janša, predsednik SDS, je dejal, da se je Svet SDS danes seznanil tudi z aktivnostjo poslanske skupine stranke, ki bo v prihodnjih dneh za izredno sejo Državnega zbora RS predložila gradivo za odpravo administrativnih ovir, ki v Sloveniji dušijo državljane, gospodarstvenike in kmetovalce. “Slovenija ima trenutno v veljavi preko 20.000 zakonov in odlokov, ki so bili sprejeti na vladni ravni. Se pravi, za vsakega stotega prebivalca Slovenija ima vlada novi zakon ali predpis in v tej birokratski džungli je nemogoče normalno živeti in tudi nemogoče normalno poslovati.” Prvak opozicije je še dejal, da prav tako predlagajo vrsto konkretnih ukrepov in priporočil vladi za odpravo tega bremena. Upoštevanje vsaj polovice teh predlogov bi ljudem bistveno olajšalo življenje, slovenskim podjetnikom pa poslovanje. “Tako, da bo 24. april datum, ko bo Slovenija prvič v svoji zgodovini dobila predlog resnega, konkretnega programa za debirokratizacijo. Nekaj, kar prvenstveno potrebujemo za to, da bomo bolj normalno živeli,” je še dodal Janša.

SDS bo za naslednji mandat pripravila konkreten program debirokratizacije Slovenije. Za vsak novi predpis bodo dva že obstoječa razveljavili. Z nastankom vsake nove vladne službe ali organa pa bodo dva obstoječa ukinili. Noben predpis namreč ne more nadomestiti zdrave pameti in odgovornosti posameznika. Pristojnosti bodo tako prenesene na logične nivoje, okrepila pa se bo vloga pokrajinskih ter občinskih institucij.

Romana Tomc: Slovenska demokratska stranka ima res dobro izdelan program
Zelo pomembno je, da ima stranka svoj vsebinski program, kajti našo prihodnost lahko gradimo le na vsebini. Zaradi tega je evropska poslanka Romana Tomc povedala, da v SDS že nekaj mesecev zapovrstjo predstavljajo svoj vsebinski program od sociale in gospodarstva do financ in zdravstva. “Skratka, vseh področij. Slovenska demokratska stranka ima res dobro izdelan program.” Tomčeva je še dodala, da se z njim lahko zelo pohvalijo. “Kot smo bili pred nedavnim priča, pa je vladna koalicija predstavila nacionalni reformni program, od katerega bi seveda pričakovali, da bo vlada predstavila reforme, ki jih namerava izpeljati v naslednjih dveh letih.” Evropska poslanka je še povedala, da so opazili, da je to pravzaprav veliko lepih besed, ter da že leta spremljajo te enake besede, enake obljube, ki pa se nikoli ne uresničijo. “Jaz predvidevam, da bo tudi tokrat tako. Jaz sem zelo razočarana nad tem, kar je vlada predstavila v svojem nacionalnem reformnem programu.”

Romana Tomc, evropska poslanka (foto: Nova24TV).

Na 11. kongresu SDS bo ena od tem zagotovo katastrofalno zdravstvo
Generalna sekretarka SDS Alenka Jeraj pa je omenila, da se v stranki že intenzivno pripravljajo na kongres, ki bo 20. maja v Zavodu Antona Martina Slomška v Mariboru. V občinskih odborih sicer že cel april potekajo predkongresne konference, na katerih obravnavajo nosilno resolucijo, ki so ji dali naslov ‘Slovenija v srcu’ in nekako zajema vse – analizira stanje in napoveduje, kaj in kako bodo ravnali v prihodnje. Alenka Jeraj je še povedala, da je to tudi glavni programski del kongresa. “Potem seveda lahko razpravljajo in se pogovarjajo na konferencah tudi o spremembah statuta. Nekaj manjših sprememb bo, sicer pa imamo statut zelo dobro pripravljen in stvari na podlagi tega že vsa ta leta dobro delujejo in se tudi dopolnjujejo ter dograjujejo.” Generalna sekretarka je še dodala, da potekajo tudi postopki za evidentiranje kandidatov tako za predsednika stranke kot tudi za člane izvršilnega odbora in nadzornega odbora. Odbori namreč predlagajo svoje člane, vidne člane stranke in tudi tiste, ki so to funkcijo že opravljali. “Na kongresu se potem voli 18-članski izvršilni odbor,” je še dodala Jerajeva. Forumi in interesne skupine pa lahko predlagajo tudi področne resolucije na različne teme “Zagotovo bo resolucija na temo zdravstva. Tudi Ženski odbor pri SDS je pripravil resolucijo na temo slovenske družine. Prav tako bo še nekaj drugih dokumentov, o katerih bodo potem odločali na kongresu,” je zaključila Alenka Jeraj.

Alenka Jeraj, generalna sekretarka SDS (foto: Nova24TV).

SDS pa s to resolucijo napoveduje neusmiljen boj za izkoreninjenje drugorazrednosti. Slovenija bo namreč z njihovim bojem postajala prostor pravičnosti in blaginje za vse, ki so se zanjo pripravljeni potruditi. Aktivno bodo sooblikovali tudi zunanje okolje in zagotovili varnost tudi v spremenjenih razmerah. K sodelovanju pa vabijo vse, ki jim pogum ni tuj in jim je njihov skupen cilj blizu, se pravi – vse, ki jim gre za stvar in ki imajo Slovenijo v srcu.

I. K.

 • Vstrajnik

  SREČNO SLOVENIJA ! Državljani zbudite se !

 • Bastian

  Zaradi stranke Srečna Domovina Slovenija je vredno vstrajati v naši deželi.

 • tarantela

  Pol se boste pa zbudil. A to bo tako, da bo sedanje birokrate ven zmetal in svoje postavil. Saj ima tudi sina s srednješolsko izobrazbo v EU pisarni zaposlenega.

  • sprehajalec

   Praviš bolje da nič narediti, še kakšnega novega birokrata zaposliti. Dober predlog.

  • Dragan Krstič

   Hahaha, ko mačku na rep stopiš zacvili. Seveda boš letela kot dolga in široka. Jasno je nam vsem zakaj si proti Janši. Dovolj je zbirokratizirane Slovenije na račun delavstva.

   • tarantela

    Jest sm u penziji, ne bom nič letela. Pa vprašaj Janšo, kako je sina spravu v EU pisarno v Bruselj, kljub temu, da ima fant samo srednješolsko izobrazbo. JJ že zdej ne gre slabo. Poslansko plača vleče, pa niti v parlament se mu ne ljubi hodit na šiht. A tak, k se mu še delat ne ljubi, bo pa za Slovence kej naredu? Ne me hecat!

    • Dragan Krstič

     Prvič in zadnjič, Janšev sin je zaposlen pri europoslanki iz kvote ljudskih strank in ne mešaj hrušk z jabolki. Kako pa kaj Kučanova hčerka zaposlena zares na lepe plave oči v Švici in na račun slo. davkoplačevalcev, pa ne bom naprej našteval. Ali imaš kaj slabo vest za penzijo, ki ti je dodeljena za destletno gobcanje in prelaganje papirjev in aktov iz enega konca pisalne mize na drugega. Ali si v tem obdobju storila samo malček koristnega za to družbo ali samo zase in komunistično mafijo.

    • Franc Šink

     In kaj je narobe z srednjo izobrazbo???!!!

 • Resnica boli

  Spoštovani g. Janez Janša. Po šestih letih se znova oglašam z že znanim programom:

  Vse dokler se javna uprava ne bo skrčila na stanje iz leta 1992 bo Slovenija v qrcu. Ukiniti je treba tudi VSE občine in narediti dve regiji in glavno mesto. Vse dokler se življenjski nivo ne dvigne na nivo, kot ga ima glavno mesto, se ves presežen denar države vlaga v regije. Državni svet in državni zbor se ukine, skupščina državljanov pa ima 21 poslancev, po 8 iz regij, 3 iz Ljubljane in italijanskega in madžarskega predstavnika manjšine. In to so EDINE skupine, ki se lahko proglašajo za manjšine, vse ostalo so samo ZDRUŽBE (društva) državljanov. Obvezna je srednješolska izobrazba, (minimum 4. stopnja), vse nadaljnje študiranje je PLAČLJIVO. Kar kdo rabi za svoje potrebe (firme ali država) bo polno štipendirano z obvezo, da se čas študija odsluži po vložku v službi štipenditorja. Tisti pa, ki bodo v odličnosti študija videli prihodnost z visoko plačo, pa si bodo študij plačali in potem jasno imeli toliko višjo plačo, da se vložek povrne. Seveda pa je OBVEZNO ukiniti združevanje v sindikate v VSEM JAVNEM SEKTORJU, saj vsi živijo zgolj in samo od prispevkov državljanov, ki ta denar v realnem sektorju ustvarijo. Javna podjetja niso last države, ampak državljanov Torej njihovo upravljanje mora biti v korist državljanov, ki to storitev potrebujejo, vsi dobički po nujnih investicijah se vrnejo v obliki znižanja cen storitve javnega podjetja. VSA INFRASTRUKTIRA je last vseh državljanov, torej je ne smemo prodati nikomur, lahko jo dobijo samo v upravljanje, če jo naši managerji ne zanjo upravljati. Če bo to v programu stranke, saj ne nasprotuje nobeni človekovi pravici. In ravno pri vzgoji in izobraževanju bi pa dodal še nekaj, starši NE SMEJO vplivati na vzgojni in izobraževalni proces v šoli, niti z odvetnikom ne. In naj raje doma poučijo otroke, da je šola tudi VZGOJNA ustanova, kjer jih pripravljajo na življenje. Seveda sem pozabil, da mora biti za moške potomce OBVEZNA 14 mesečna vojaška vzgoja po končani srednji šoli, dekleta se lahko prostovoljno vključijo v dvomesečne tečaje rabe orožja in preživetja v naravi.

  • Dragan Krstič

   Dodal bi še, da je treba ministrstva razporediti tudi na MB, CE, KP, MS in ne imeti vso bogato plačano birokracijo v Ljubljani.

   • Resnica boli

    A sem kje napisal, da bi imeli ministrstva? To je nepotreben dodatek, kjer se denar troši čisto brez veze. A ministrstvo za zdravje nima denarja za poplačilo minusa bolnice v Topolščici? A za plače zaposlenih na ministrstvu pa je? V digitalnem času se take odločitve delajo preko specilaiziranih programov, tako, da država z 2 milijona prebivalcev lahko računa na 200 zaposlenih v javni upravi. V javnem sektorju, (Zdravstvo, šolstvo, policija, vojska,) pa se zaposli točno toliko ljudi, kot jih rabimo. Recimo, vojska rabi general štab, vrhovnega poveljnika in oficirski kader. Torej ministrstva za vojsko ni treba. Zakaj bi rabili ministrico za šolstvo, če imamo učitelje in profesorje? Kaj pa ministrstvo za delo dela, če imamo 100.000 brezposelnih? Dislocirane bi bile vse UE, ki bi za občane opravljale razna dela potrebna za delovanje države. In kot sem že zdavnaj rekel, se dokler se javni standard v regijah ne izenači s standardom prestolnice, bi ves presežek državnega denarja vlagali v regije. A kaj bi potem s parlamentom? Mogoče bi vanj naselili migrante, kuhinjo itak imajo, pa ker bojo kuhali tako poceni, se bojo znižali stroški za namestitev migrantov.

    • Jurij Musar

     Iz katerega zavoda se oglašaš?

     • Resnica boli

      Iz nadzorne sobe “zmerne opozicije”

  • Jurij Musar

   Napisal si cel kup neumnosti. Če ukineš še tistih 21 poslancev imaš totalno totalitarno državo.

   • Resnica boli

    Ne seri. Zate je potem demokracija, če imamo 25.000 zaposlenih ljudi v javni upravi? Koliko je ministrstev? Koliko je agencij? koliko je podpornih služb za te ustanove?

 • Janez

  Bravo SDS !
  Čimbolj se okrepite ! MI VAS OPIRAO MILION % !
  Konec !
  POKOMUNIZMA – ZLAGANEGA – NAŠI SLOVENIJI ! Čimprej ! L.r. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  EX KP, ZK NAPOL TAJNA ” GNEZDA !
  Na svetlobo – javnosti.
  Oni so – vir, vzrok itd.večine tega kar e v Sloveniji – NAJSLABŠE !

  • Janez

   PROSIM !
   Naj me kdo, ki obvlada – LEPLENJE – LINKOV !
   K zapisom, mojim, na tem portalu – NAUČI – POVE – KORAKE LEPLENJA – LINKA !
   H koncu mojega zapisa komentarja ! Npr. Pripeti LINK – z You Tuba !
   BOM ZELO HVALEŽN !
   Imam e-tablico Samsung Galaxy, kk , novejšo. L.r. JANEZ KOMENDA

   • montyamp

    Janez , na svojem prenosniku znam .
    Tu imam od žene tablico kot je tvoja in ne znam .

    • Janez

     Je že ok. Bom rekel kolegom.
     DAJ, PROSIM !
     ŠE 1X !
     PRIPNI pesem morilca LA LOPEZ PREYRA. Jorge Cafrune , version 2.
     Od SODNIKA – PRIJATELJA – ŽAL – OPROŠČENEGA REALNEGA – MORILCA !
     Ki
     Je vsaj to – spovedno pesem napisal. CELI ARGENTINI JJE TA PESEM V SVARILO ?
     Kaj se zgodi – morlcu !
     V Sloveniji je bilo
     – cca 10.000 ex KPS MORILCEV -SONARODNJAKOV na 600 MORIŠČIH.

     Vsi – so umrli? Brez – SPOVEDI.! Prosim, pripni jo, še 1x ! Hvala. L.r. JANEZ KOMENDA

   • Dragan Krstič

    Povej kaj vpišemo v Google pa bomo prebrali.

 • Slovenec 33

  No, pa se je pojavila skupina ljudi, ki jim je do tega, da se življenje v slovenskih deželah spelje v tirnice, ki ne bodo dovoljevale samovolje birokratov in bodo onemogočile bohotenje pijavk, ki živijo na žuljih davkoplačevalcev.
  Prav bi bilo, da se zastavi tudi program, ki bo prekinil z nadaljevanjem okupacije slovenskih dežel s strani okupatorjev in izdajalcev slovenskega naroda.
  Ko okupatorji in izdajalci slovenskega naroda ne bodo več
  – oproščali morilcev slovenskega naroda za katerimi je ostalo nad 600 morišč,
  – oproščali voditeljev narkokartela zaradi “nepravilno” pridobljenih dokazov,
  – oproščali tistih, ki so pokradli slovenske firme zaradi zastaranja in pomanjkanja dokazov
  in
  – obsodili vse v osebnem stečaju na uklonilni zapor za nedoločen čas – dokler ne vrnejo pokradenga,
  – obsodili na uklonilni zapor vse, ki so neupravičeno pokradli denar na račun stalne pripravljenosti do vrnitve vsega denarja,

  – obsodili na vrnitev vsega denarja tiste, ki so na prevaro dobili neupravičene pokojnine.
  – obsodili vse, ki so s svojim delovanjem povzročili materialno škodo davkoplačevalcem v Sloveniji.

  • Jurij Musar

   Bilo bi bolj preprosto, če bi napisal, da želiš živeti v policijski državi.

 • Fogglof Tunnek

  Glejte, ne glede na to, da Janše in SDS-a ne prenašam, se pa strinjam, da je naša gnila država Slovenijastan popolnoma zbirokratizirana… Marsikdo gre čez mejo in tam odpre neki biznis ali SP zaradi naših budal samozadostnih… Fčasih bi bilo treba vzeti mitraljez v roke in prasice pokvarjene, zbirokratizirane, nelogične samo šišat…rjave metke v glavo, če slučajno preživijo, da dobijo zastrupitef in se stegnejo… Mislim pa da SDS-u ne bo uspelo!!!… Najprej menjajte doživljenskega Velikega Diktatorja, ki ma gnilo retoriko in folk razdvaja…pa še par takih…te se pa lahko pogovarjamo!!! Ad acta!!!

  • montyamp

   Najprej žveplenega od korita , potem pa tiste , ki bodo malo manjše prasice .
   Napisal sem NAJPREJ .

   • Janez

    Me!
    PROSIM !
    LAHKO NAUČIŠ – LPLJENJA – LINKOV !
    K koncu komentarjev, mojih.
    Imam ok , novejššo e- tablico Galaxy od Samsnga..
    Ti bom – zelo hvaležen. KATERI KORAKI – SO ZA PRIPETI – LINK? L.r. JANEZ KOMENDA

    • Fogglof Tunnek

     Bom ti jas povedal…rit si namaži z sekundnim lepilom, pol pa gor pritisni tvoj Galaxy in se dol fsedi za 5 minut… To je fsa umetnost.

     PS: Pazi da lepila ne dobiš v ritno lukjo…ne boš mogel kakat :)

     • Janez

      Ja,, ja !
      Ti si a – en jezen zaljubljenec v SDS !
      KDOR SE KREGA – TA SE LJUBI !
      A ?
      Ne veš – tega.!
      Saj znaš – angleško:
      zavrti si na Googlu lepo , vedro, klasično pesem od mladega Elvisa Presleya !
      ” THE LADY !
      LOVES ME – BUT SHE DOESN’ KNOW IT – YET !
      Tunnek !
      TI NAS IMAŠ
      – NAS IN SDS – TUDI – ZELO RAD. SAMO, DA TEGA ŠE NE VEŠ !
      Kaj ?
      pa španščina ?
      Ti – laufa ?

      “LA LOPEZ PEREYRA, poje Jorge Cafrune, version 2.

      ENKRATNA HUDO POUČNA PESEM .
      Lopez Pereyra je bil sodnik v Argentini, ki je prijatelja, učitelja in glasbenika Artidoria CRESSERIJA – KAR OPROSTIL UMORA.
      A?
      Misliš, da v Sloveniji – sodniki – tudi? Kar oproščajo – umore ?
      – REALNEGA , RES JE BIL MORILEC
      MORILCA
      -ZATIRALCA , KI GA PAČ – NI MARALA ! NEKE UBOGE ŽENSKE.
      Ampak?
      KLJUB OPROSTITVI OD UMORA, NIČ NI BIL V JEČI !
      Je prej – fin gospod iz Salte v Argentini !
      Je vseeno !
      Je vseeno A. Cresseri v par letih – ČISTO PROPADL.
      NI
      MOGEL POZABITI
      – OČI – ŽENSKE, KI JO JE UMORIL.
      UBIL JE SAMEGA – SEBE.
      CCA 40 LET JE PSIHIČNO – V. ŽALUJOČI KONSTANTNI DEPRESIJI, RESIGNACIJI NAD SEBOJ !
      PREŽIVEL KOT MESTNI REVEŽ, PODPIRANEC – V HIRALNICI – MESTA – SALTA.
      HUDO
      POČNA,
      RESNIČNA ZGODBA. Sodni “odpis” kazni za umor? Nima – smisla. Janez KOMENDA

      NO, NAPIŠI MI ? Kako se LINKA.
      POVEDAL SEM TI ZA REDKO PESEM
      – PRAVEGA MORILCA.
      MORILCI – PONAVADI NE OPIŠEJO SPOVEDNIH PESMI. ARTIDORIO CRESSERI !
      Pa je napisal eno naj pesmi LA LOPEZ PREYRA. ŠE DANES JO POJEJO. VEDNO BOLJ.

     • Johan

      Pa ti kurbin sine dišiš po Čušu – drogerašu, take pa smo odslovili !

  • Janez

   Tunnek !
   TI!
   IMAŠ PAA NAS !
   SLOVVENSKE DOMOLJUBE – ZELO -R A D !
   Kajne?
   Sploh – ne moreš – biti – brez nas ?
   NITI ZA POL URE. BEROČI .!
   TUNNEK – NAS IMA VSE – ZELO – RAD. ZAGOTOVO. Volil bo – SDS.! L.r. JANEZ KOMENDA

   P.S. TISI EX KP, ZK – SO SAMI ZELO STARI, ŠKRIP, ŠKRIP – LJUDJE. Kaj bi – ti – z njimi ?

  • Dragan Krstič

   Mokre udbovske sanje rdečega Tumpleka.

  • Johan

   Fogglof Tunnek smrdiš pa ko pas, zato so te nagnali

 • sprehajalec

  Nisem vedel, da ima vsak stoti državljan svoj Zakon ali predpis. Sem samo slutil. Nekako na tipično slovensko vse skupaj vleče, biti pameten in pomemben z dodanim Zakonom ali predpisom. Uzakoniti torej tisto najbolj pogosto slovenčevo besedno zvezo “Morali bi” in “Treba bi bilo”. Potem se pa gledajo. Kdo bo.

  Nekako kot v kitajski zgodovini, ko si bil pomemben, če si izumil novo pismenko. Vsak vladar in pomembnež jo je in nastalo jih je toliko, da je zmanjkalo človeških glasov zanje, zato so se začeli glasovi za različne pismenke ponavljati. Kar dela kitajščino izredno kompliciran jezik. Enako Slovenec s svojimi zakoni in predpisi, ki delajo njegovo družbo nerešljivo komplicirano.

  En tak primer smo že imeli v zgodovini, Kardeljev Zakon o Združenem delu iz sredine 70tih, ki je uvedel delavsko samoupravljanje. Sam zakon je bil pa na 1100 straneh in le redko kdo ga je prebral, še manj pa razumel. Zato so se stvari na terenu potem urejale na svoj način.

  Dober predlog Ivan Janez, a kaj ko bo levičar namesto da bi poslušal pameten predlog raje sprejel 1000 novih zakonov in predpisov za kontro.

 • črnaovca

  Janša piše o debirokratizaciji, bom verjel če bo zraven tudi priloga s seznamom po ministrstvih, direktoratih, uradih in raznih agencijah o številčnem zmanjšanju zaposlenih morda tudi ukinitvi kakšnega urada kot je oni za spravo in inštituta za Balkanske študije ter podobne zajedalske navlake. Sicer je Janša za predsedovanje Slovenije EU dodatno zaposlil kar veliko ekipo sodelavcev in jih po končanem predsedovanju tudi veliko obdržal z opravičilom da razpolagajo z veliko specifičnega znaja, a od takrat je že več kot 10 let in nismo nič predsedovali torej je to znaje bilo nepotrebno in odšlo v pozabo le zaposleni in njih plače v javnem sektorju so ostale z vsemi napredovanji vred

 • Fogglof Tunnek

  Ne morem razumeti, kaj se je in kaj se še kar naprej razvija v tej naši vedno bolj skorumpirani in zbirokratizirani državici!? Kar poglejmo, koliko imamo samo različnih zbornic, od gospodarske, zdravstvene, veterinarske do kmetijske, gozdarske, podjetniške, socialne itd. V času SRS pa je bila le ena gospodarska zbornica z ustreznimi oddelki in praf tako samo ena zdravstvena zbornica…

  Praf tako imamo celo vrsto nepotrebnih institucij, skladof, zavodof in raznih skupnosti, ki globoko obremenjujejo državni proračun, ustvarjajo pa praf tako veliko birokracijo na fseh področjih delovanja.

  Ravno zaradi birokracije je Janez Janša na prostosti…zaradi pritožb na pritožbo in pol fse fkup zastara. Bobu bob!!!

  • mannuro

   Čunek, kaj si pa ti danes pil. Pa veš, da si povedal prvo pametno, odkar lomastiš tukaj. Malo te je sicer zaneslo, s tvojim kompleksom Janeza Janše. Ampak, te razumem, ker si pač plačan za tako pisanje.

   Nič nimam proti, da gre JJ v zapor, če je naredil kako lumparijo. Samo, do sedaj, mu je niso uspeli dokazati. Še več, malo si pomešal dejstva, sodnica v primeru Patrija želi, da zadeva zastara. Ne JJ. Zakaj že?

   Ampak vseeno, še je upanje. Pa ka’ ste nori, Čunek ma še črveka v glavi, nej tej pijanduri šmarnica še vsega spalila!

 • Johan

  Dihur in Plačanec Fogglof Tunnek, ma koliko ti banda vplača bodi đek in povej ??

 • David Lokatos

  ZAVEDNI SLOVENCI NESTRPNO CAKAMO NA 24 APRIL!!!JANSA,SMO VSI S TABO! CAKAMO TVOJE UKAZE! sds zakon!

  • Dragan Krstič

   Kdo ma več razredov pomožne šole opravljenih z zadostno oceno. Kaj mislite, je to David Lokatos ali učko.

 • učko

  JaJo butasti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Najprej je potrebno narediti “DEMAFIZACIJO” države !!!!!!!
  S tabo to ne bo mogoče, kot ni bilo mogoče v četrt stoletja narediti “normalne države”.
  Ti, JaJo pa imaš velike zasluge za to !!!!!!!!!!!!!

  • Dragan Krstič

   Učko, a si ti tist klošar-berglar k je demonstrante napadu? Ti si res en bolan člouk. A maš 4 razrede pomožne šole al sam 3 pa pol. Če imaš sam 3 pa pol ti oprostimo ker si duševni revček.

 • učko

  JaJotova stranka in vse “žlahtno konservativne stranke” kot so SLS in NSi morajo na volitvah totalno “POPUŠIT” !!!!!!!!!! Komaj čakam, da se od nekod prikažejo nove politične stranke, ker tega četrt stoletnega SRANJA imamo zadost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • učko

  Boli JaJota ‘urac, on ima vse, ljudje pa se masovno izseljujejo iz tega Zlovenistana !!!!!!! JaJo je zdejle 4 leta vleku mastno poslansko plačo in kot opozicija je naredu TOTALNO NULO !!!!!!!!!

 • učko

  Vse žlahtno konservativne stranke po meri Kučana in Udbe, ki kolaborirajo z režimom se morajo “ODPLAKNITI” v kanalizacijo !!!!!!!!!!!! Edino z novimi strankami lahko vsaj upamo na spremembe !!!!!!!!!!!! Sedaj še upati ne moremo !!!!!!!!!!!!!

 • učko

  Ta rdeči fašisti so ta rdeči fašisti, ne glede v kakšnih “demokratičnih” strankah se naprdevajo !!!!!!!!!

  • Dragan Krstič

   Tudi Severna Koreja je demokratična, pa Vzhodna Nemčija takoimenovana Deutsche Demokratik
   Republic je bila jako demokratična tako nekako kot Slovenija pod komunisti. Razlika je samo v tem, da vzhodnonemški komunisti niso mogli tako krasti kot “naši”.

 • učko

  Kučo mafija krade milijarde! V vseh javnih in državnih službah so izključno “režimski ljudje”, zato ima režim tudi tako podporo na volitvah !!!!

 • učko

  Vsi dohtarji in zdravniki in učitelji podpirajo na volitvah zločinski režim, ker jim ta daje neko socialno varnost. JaJo pa jim grozi, da jih bo malo “presijal”, hahaha. Bedak! Če bi bil malo hinavca, bi jim obljubil še več, pol pa, ko bi prišel na oblast, če bi prišel, bi naredil po svoje. Sedaj pa grozi, če pa bo prišel na oblast, pa se bo lahko samo usral, ker ne bo nikogar mogel “odsloviti” kar tako iz državne službe. Je pa res tepec !!!!!!!!!!!!!!!

 • učko

  Vladajoči zločinski režim je zopet privilegiral doloćeno kasto ljudi, ki jih ima zaposlene v JU. Za ostale pa se jim jebe !!! Tisti, ki smo na trgu delovne sile in delamo v gospodarstvu, smo dejansko totalno diskriminirani!!! Že tako nam je težko, ker trg zahteva bistveno več kot državna služba. Potem pa še zločinski režim poskrbi, da je nam še težje, kot bi nam bilo v normalnih okoliščinah. Vse nam pobere in daje svojim privilegirancem v JU !!!!!!!!!!!!

 • Fogglof Tunnek

  Javna uprava kar naprej raste (šolstvo je seveda izvzeto), je vedno bolj zahtevna, zahteva višje plače itd., delafci po podjetjih, ki še obratujejo, pa dobivajo vedno manj za pošteno delo… Saj v tej “slovenski greznici”…ki se je Janša za njo tako “zavzeto boril” živi že preko 300.000 državljanof pod pragom refščine… Na drugi strani pa se vedno dogaja, da določena menedžerska in politična gospoda živi v odprtih zaporih in uživa fse, kar jim je pogodu…”določene osebe” celo ustavno sodišče izpusti iz zapora!?!?… Pa saj to je prava zločinska ironija!

  • tohuvabohu

   Komunajzarji ne priznavate ustavnega sodišča. Zakaj potem omenjate njegove odločitve, cigani?

   • Krtača17

    Janša priznava samo BERGLO

    • tohuvabohu

     Prekleta krota nacikomunajzarska, zapri gobec. Ali ne premoreš nobenega ponosa, da moraš cele dneve srati, scati in kozlati tukaj? Primi se vsaj kakšnega dela, klošar.

 • učko

  Bom dau JaJotu eno “FATALNO IDEJO” s katero je možno dobiti volitve, sam on je prebutast, da bi jo izkoristu. Njemu se sploh ne gre za drugo, kot za “kmetauzarski” populizem in dobiti čim več glasov za parlament, pol pa v opoziciji jajca praskat in ležat v senci !!!!!!!!!!

  • Janez

   Ti pezde,si kader gospodu Janezu Janši solit pamet.Ali ne uvidiš,da si “umski maloposestnik”

 • Krtača17

  Odbor2014.si spletna stran ni na voljo. In tak seronja bo neki flancal o demokraciji gamad fašistična. Kdaj bomo izvedeli ime fašistične seronje berglaša ki je mlatil po klošarju?

  • Krtača17

   Po stari navadi (ne bom rekel dobri) so se domobrančki potuhnili v luknjice in so tiho kot ritke. Itak. Kje sem to že videl?

   • sprehajalec

    Niso mogel nikjer videti, ker ko so jih narodnoosvobodilni borci dobili zvezane v roke, so jih pobili od prvega do zadnjega. Kar je edinstven primer v Europi vse od 30 letnih verskih vojn v Nemčiji v 16. stoletju.

   • Franc Šink

    Ti si preluknjana pizda

  • učko

   Jest sem ga nabutal, pa še premal. Pa če mi poveš kdo si, pa bom prišel zbrcat še tebe, gnoj rdeče fašistični !!!!!!!!!!!!!

  • gušto

   Pa spel se drekonja pa doma v rdeči dvorani deli red, maš dost za popucat in pokrtačit – tele.
   Zdej, ko ste vse zasral in pokradl pa boš valil vaše lopovsko sranje na druge…. fuj, sram te naj bo !

 • učko

  Ideja, ki se jo najavil spodaj sledi TAKOLE:
  Dokler nam bo režim talau kazni na težko prislužene plače, bojo plače v gospodarstvu nizke. Kazni na spodobne plače, v obliki visokih davkov, je glavni razlog za nizke plače. Če inženir ne more dobiti spodobne plače zaradi “kazni”, bo potem delavec sigurno dobil še manj !!!!!!!!!!!!!! Tudi davki in prispevki v absolutnem znesku bojo zaradi tega majhni. Narod, ki nima kupne moči pa tudi ne more kupovati izdelkov. Tržna ekonomija pa temelji na veliki kupni moči prebivalstva! Če ljudje nimajo denarja za trošenje tudi proizvodnja in razvoj in trženje nimata smisla, ker nekomu, ki nima denarja, ne moreš nič prodati. Ne bom razpredal naprej, ker nima smisla, vendar tole, kar sem začel tukaj pisati, je bistveno bolj pomembno za ljudi, kot pa 70 let stare kosti v plastičnih gajbicah !!!!!!!!!!!!!! Pizda vam materina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Dragan Krstič

   Začetek tvojega bloga je dober. Zakaj ima delavec slabo plačo, birokrat v državni službi, ki ne naredi nič v celem mesecu pa ima 3 krat višjo plačo to ti vprašaj tiste ki upravljajodržavo in ne Janšo. Na koncu pa vse userješ s tistim o kosteh starih 70 let, ki niso pomembne. Oja so, zelo pomembne. Naj narod zve za zločine morilske rdeče mafije. In sinovi ter hčerkice te rdeče mafije nam vladajo sedaj in odžirajo ter kradejo zaslužen denar delavca v podjetju. Ja, skrbijo za svoje riti, vse krivice pa naprtijo Janši. Taki kot si ti jim pa verjamete.

  • tarantela

   Najprej naj si Janša prisluži plačo, ne da šprica seje DZ, čeprav je bil tja izvoljen in bi moral svoje lepe tisočake vsaj odsedet tam na stolu. A to vas pa nič ne moti, saj je tudi on birokrat pa pol mandate neopravičeno prešprica. Joj, da njemu vse oprostite. Prav, pol dajte pa še drugim birokratom oprostit!

   • Janez

    Gospodu Janezu Janši se lahko vse oprosti,ker je ČLOVEK ,kar pa velika večina politikov ni.A to te peče,.Janša v napadu proti birokratom.Treba ga je takoj minirat.

   • Franc Šink

    On je na terenu, ne pa da zapravlja čas v tej umobolnici.

 • Krtača17

  Odbor2014.si zakaj ste se zavili v molk? Kje je zdaj obrazložitev seratorji? Boste še s čisto vestjo upal v park gamad fašistična?

  • tohuvabohu

   Prekleta krota nacikomunajzarska, zapri gobec. Ali ne premoreš nobenega ponosa, da moraš cele dneve srati, scati in kozlati tukaj? Primi se kakšnega dela, klošar.

  • Janez

   Krtača,sprašujem te,kaj ti je ta klošar ,ki so ga menda nabuhal z berglo bil? Pajdaš,brat ,žlahtnik,.Nikoli se za nikogar nisi vlekel,tako kot se danes za tega potepuha.Kaj pričakuješ?

 • Krtača17

  Narod zahteva ime berglaša ki je nabutal klošarja. Bo kaj Odbor2014.si?

  • Mojca pokraculja

   A” narod krtačarjev “?

   • gušto

    in krastačarjev… šulen krotarjev, no.

    • Krtača17

     BERGLOMAFIJC

    • Mojca pokraculja

     Ja vseh dvoživk kar jih svet premore.

   • Krtača17

    Desni BERGLAŠ

    • Mojca pokraculja

     Si ti v svoji glavi .

  • učko

   Ti zahtevaš eno orenk brco v tvojo rdečo pavijansko rit !!!!!!

   • Krtača17

    A hoćeš rečt BERGLO?

  • sprehajalec

   Si šel malo firbca pasti včeraj? Pa si jih dobil z berglo? Drugič se lepše obleči.

  • totex39

   A ne veš ti butln, da je vse to bilo nameščeno iz strani komunistov, tako kot oni znajo delati. Pa nehaj že enkrat provicirati, če ne znaš kaj drugega napisati.

  • Janez

   A ti si narod.

 • učko

  Kwa se Milič pa Antauer nekaj sprenevedata, da zastopata gospodarstvo ?!!!!!! Majku jim !!!! Nobena politična opcija ne zastopa gospodarstva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • Dragan Krstič

   Kaj imata pa Milič in Antauer z Janšo, lepo te prosim. Janša je edini v katerega imamo upanje da delavcu povrne čast, ki so mu jo novodobni komunisti s krajami državnega premoženja odvzeli. Če pa ti veš za katerega pa povej. Mogoče po tvoje Janković?

   • Prle

    Ha,ha,ha,hi,hi,hi.

   • Krtača17

    Flop leta hahahaha

 • Krtača17

  Kaj je zdaj Odbor2014.si? Ritko stiska? Najlažje je pa internetno stran ugasnit a ne? Odgovarjal bo pa kdo?

  • tohuvabohu

   Prekleta krota nacikomunajzarska, zapri gobec. Ali ne premoreš nobenega ponosa, da moraš cele dneve srati, scati in kozlati tukaj? Primi se kakšnega dela, klošar.

   • Krtača17

    Kje je odgovor? Spet ga nimate.

    • tohuvabohu

     Imamo, imamo. Samo tebe en drek briga.

     • Krtača17

      Potem pa drugim razlož sam men ni treba.

     • tohuvabohu

      Zakaj pa jaz?

     • Krtača17

      Praviš da maš odgovor. Pa povej drugim.

     • tohuvabohu

      Komu?

     • Krtača17

      Torej se spet lažeš da imaš odgovor?

    • Franc Šink

     Imamo. Dokaz je delavski “standard” .

  • sprehajalec

   Za tvojo buško? Če bi bila bergla v mojih rokah, ne bi danes pisal tukaj.

   kaj bi bilo, če bi šel jaz provocirat v Dražgoše Januarja, da sem na lovu za banditi? To bi bil halo.

   Tukaj pa zaradi ene buške kričiš.

   • Krtača17

    BERGLAŠ

    • sprehajalec

     Dovolj je dolga, še celo tista piratska s kljuko na koncu, da te za goltanec.

     • Krtača17

      Fašist

     • sprehajalec

      Ne, desničar. Fašisti in antifašisti so levičarji po svetovnem nazoru.

  • Janez

   Za kaj bo odgovarjal ,in komu.Pa menda ne tebi Krtača.

 • gušto

  24. april bo datum, ko bo Slovenija prvič v svoji zgodovini dobila predlog resnega, konkretnega programa za debirokratizacijo………….. to, to, sej tole zdej nikamor več ne pelje. narod gaga od trpljenja.

 • učko

  Jajo je 4 leta “vladal v senci”, sploh ni hodil v službo v parlament, zdej pa nam tukaj servira spet neke svoje umotvorine, ki jih nikoli ne bo imel priložnosti realizirati, če pa že bo priložnost, pol se bo pa usral in ga bojo za ušesa odvlekli na Dob karte špilat na odprti oddelek !!!!!!!!!!

  • Krtača17

   Jajo tud senca ni.

  • gušto

   A maš berglo s seboj – drekač

   • Dragan Krstič

    Nima smisla. Iz njegovih blogov se vidi primitivizem in umsko bedo tega človečnjaka.

    • gušto

     eh, zastonj se še mačke ne gonjo.
     če ne bo moderatorja, da te drekače popuca, me nau več gor.

  • tarantela

   Sej tud zdej ne hodi na šiht, sam lepe jurje evrov vsak mesec gre iskat.

 • učko

  Rdeče opice z rdečimi pavijanskimi ritmi spet serjejo po tem portalu, tako “krtača” kot jajo !!!!!!

  • Krtača17

   BERGLAŠ

 • Krtača17

  Odbor2014.si – spletna stran ni na voljo. Kere riti hehehe

  • učko

   Ti si pavijanski majmun z nagravžno visečo, rdečo posrano ritjo !!!!!!!!!!!

   • Krtača17

    Ok. Ampak odbor2014.si je vse dokazal. Kdor molči devetim odgovori. Torej so krivi.

    • Janez

     Ja seveda so krivi po tvoje.

 • gušto

  so podkupil klošarja, da je šel izzivat. matr samo konflikte išejo.
  revež, ki je žrtev sistema pa je šel za par kovancev motit srečanje – pa da jih sram ni.
  izkoriščajo reveža, ker vedo, da bo za košček kruha bil pripravljen naredit vse.
  hrani pa ga karitas, sicer bi bil že pokojni …….

  • Krtača17

   Povedal je svoje mnenje. Vi ste pa dokazal kar že dolgo vemo. Ljubitelji hitlerja fašistov isisovcev domobrancev in janšisti.

 • Jurij Musar

  Dobro je, da tile norci ne bodo kmalu prišli na oblast. Dokler jih vodi Janez Janša nam je to zagotovljeno.

  • Janez

   Jurij tebi je še večkaj zagotovljeno.

 • Fogglof Tunnek

  Zakaj ste desnosučni pretepli invalida z berglo?… A to vas uči Aleš Primc, Zevnikova in Liković?… A za to gre pri Odboru 2014?… Sram vas bodi!!!

  • učko

   Pa nej gre kurba lena smrdljiva delat, ne pa, da ljudi spotika in psuje, k’ fehta drobiž !!!!

   • Krtača17

    BERGLAŠ

    • učko

     Drekač !!!!!!!

     • Krtača17

      BEEEEE RGLAŠ

   • Dragan Krstič

    jE DOBU DNAR OD TA RDEČIH DA JE ŠOU IZZIVAT, POL JE PA ŠE OD DEMONSTRANTOV HOTU DROBIŽ.

  • Prle

   Baje sta dali Likovička in Zevnikova Primca v sendvič.

   • učko

    Pol je pa ratal smrdljiv hamburger iz smetnjaka !!!!!!!!!

   • Fogglof Tunnek

    Pa so imele proteze v ustih?

    • Prle

     Obe babi sta jih polomili,hi,hi,hi.

     • Fogglof Tunnek

      učkotu pašejo same dlesni…pravi da je bolj slinavo…zato je mahjen na stare babe…baje, no…

  • Janez

   Ti Tumpek se mi zdiš sumljiv.Da ga nisi ti nabuhal.

 • Krtača17

  Serator Janša ugasne spletno stran Odbor2014.si in to je za njega to. Ker fašističen demokrat je to? Bljak pfej gamad čelava

  • Janez

   Ko pride čas,boš pil svoj urin in jedel svoj drek,če boš hotel preživeti.Kučanovega plačila ne bo več Po volitvah bo jeba za vas

 • Krtača17

  Dokler ne razčistimo dogodka pred sodiščem glede BERGLE se vaš janšek lahko oglaša samo s prdenjem na vcju.

 • Fogglof Tunnek

  Misli, da greš invalida pretepat…HALOOOO…to je poden od podna…

  • Dragan Krstič

   Kaj ti misliš? Budala ne more misliti razen če ostale budale iz istega tropa mislijo da ti misliš. Potem ti bodo potrdile da res misliš da misliš. Drugače tudi vedeti ne moreš da misliš. Kapiš?

 • Krtača17

  A je dal janša komando da se prebuta klošarja? Odbor2014.si zahtevamo odgovor.

  • Fogglof Tunnek

   Mislim, da se je Primc pogovarjal z Janšo…je dobival navodila…in ko je dal znak z glavo, so začeli invalida pretepat z lastno berglo… I mean WTF, da tako nizko padeš !!!

  • Dragan Krstič

   Ne, Forum21 je klošarju obljubil 2.-€ napitnine če gre izzivat.

 • Krtača17

  Samo še en dokaz več kakšni zdraharji ste desni skupaj z janšo in zdaj še z odborom 2014 kot desno izvršilno janševo roko. Bljak.

 • Janez

  Kolegi – domoljbi Slovenije !
  A?
  Se vam ne zdi – podobno kot meni !
  Da je naš
  F. TUNNEK- KRTAČA ITD. – EN HUD – ZALJUBLJENEC V SDS. ZALJUBBLJENEC – M A Z O H I. S T ?!
  Bvsi
  Ga – kar grdo – karamo.
  On pa ZALJUBLJENEC V SDS – MZOHISTIČEN !
  Kot – je : še kar vzrja – tu, na tem ok portlu !? Čudno? A ne ?
  Ti
  Tunnek !
  KDAJ SE DOBIMO – PRI – NOTARJU !.
  da boš overovil tvoj l.r. podpis !
  Pod tvojo pisno izjavi, tu – izpred par dni nazaj” ” botri iz ozadja ta čas menjavajo dr. Cerarja”
  Močna izjava!
  Smo je veseli. Le par priimkov teh “botrov – boš dodal, pa overovitev tvojega l.r. podpisa !
  Pa – si ?
  Naš.
  Kaj pa tista tvoja ?
  Tudi – tu, p i s n a trditev.
  “J. J. Odreja, naroča – groza – likvidacije ”
  Kje boš pa to zagovarja?
  Dajal dokaze.
  A v dvorani, v kateri tolčej s kladivom – za tišino ? Povej – a ne ? L.r. JANEZ KOMENDA

  • Dragan Krstič

   Se kar strinjam, saj vedno poudarja da bi bila SDS kar v redu brez Janše. Verjetno misli da bi kandidiral za predsednika SDS.

   • Janez

    Ha, ha !
    Ja? Najbrž. Ampak tako dezorientiranega tipa – v politiki !
    A?
    Ni v naši politiki ? Že preveč ? F. Tunnekov. Da o njegovi kozi? Ne pišem. JANEZ KOMENDA

 • Krtača17

  Prvak janša je govoril. Aja dogodek pred sodiščem ni pomemben. Nikome ništa, gremo dalje. Ker kreten.

 • Krtača17

  Odbor2014 – novodobni rjavosrajčniki

 • luckyss

  Če po predlog izvedljiv, lahko rečem le …končno..
  Birokracija nam onemogoča normalno delo in življenje – to je dejstvo..

  • učko

   Dons si videt normalen, sam na jajota se ne zanašaj !!!!

   • luckyss

    Bi pa bilo lepo, ko bi kdo v resnici bil sposoben oklestiti birokracijo in javno upravo…
    No, saj vem, da so takšne izjave namenjene zgolj nabiranju političnih točk…

 • Krtača17

  Kako pa kej 400 čukcov? Vse tiho? To se kar pozabi a ne?

  • učko

   Ja, Kučo-mafijoza jih je dobil pred leti v Elanu. Dokazano !!!!!!!!! Točno 400 čukov DM !!!!!

   • Dragan Krstič

    In ker je povedal resnico je računovodja Elana fasal zapor, ki ga pri 84 letih bolan preživlja na Dobu. To je Kučanovo krivosodje. Bavčar in Zidar pa se nam smejeta, Bavčar Drnovškova rit, Zidar pa težka baraba iz komunajzarskih logov.

  • učko

   Smrduha so pretepli jankovićevi redarji, zdej pa zvaljujejo krivdo na svečkarje! Tipično za rdečuharske levuharske pavijanarje !

 • Krtača17

  Tistale pesmice v članku si zataknite za klobuk in odjahajte nekam. Besede niso toliko pomenbne kot so vaša dejanja. Kakšna so pa dejanja pa vidimo s tem ko ste prebutal klošarja z birglo.

  • Duhec

   Primitivci….

  • Janez

   Ali ga je nekdo prebutal z berglo ali je on uporabljal berglo

 • Krtača17

  Torej kdaj lahko pričakujemo ime barabe ki se je fizično z berglo znesel nad klošarjem? Kdaj bo odbor2014 podal izjavo? Kje so novinarji? Imamo pravico biti obveščeni.

  • Janez

   O vsem boste obveščeni,samo presenečeni boste,kaj se je res dogajalo.

 • Duhec

  Na protestu pred sodiščem pa obračun z brezdomcem…. grozljivo.

  • učko

   kWA je tle grozljivo?!! Smrduh jih je dobu, ker je iskal !!! Kwa pa jankovićevi redarji, k pretepajo poštene Slovnece in to sam’ zato ker so Slovenci in pošteni !!!!!!

   • Duhec

    Kako se lohk izživljaš nad invalidom???

    • učko

     Ta ni invalid, ta je simulant, k’ spotika in psuje ljudi. Ta jih je že dostkrat dobu, najbolj pa od samega življenja, ki si ga je zavozu. N’č naum reku, tut jest bom lahko še na njegovem mestu, sam tako je !!!!!!

     • Dragan Krstič

      Od ta rdečih od Foruma21 je dobil 2 eura da gre izzivat, pol je pa še demonstarnte fehtou za dnar. Jasno da jih je fasou.

     • učko

      Točno tko, plačani provokator!! Dela za Udbo !!! Take reveže udbovci najraje najemajo, ker so najcenejši. Njihovi birokrati v JU so veliko dražji ! No pa saj jim mi plačujemo režim samo razdeljuje denar !!!!!!!!

    • Krtača17

     Morš bit desni (invalid v glavi) pol je to baje normalno.

     • Mico Mitic

      Levičarstvo je invalidnost duha.

     • učko

      Ma ne levičarji, to so levuharji !!!!!!!!!!!!!!

    • Mico Mitic

     Nisem opazil invalida. Lahko ti podaš zdravstveno diagnozo ? Tako, uradno. Saj bo šlo ?

   • luckyss

    Ja, grozljivo je, da to počnejo najbolj krščanski državljani, ki se jim baje gre zgolj za resnico in so vsak dan pri spovedi ;)

    • učko

     Ma ne, to počnejo musloti in pravoslavci, bimbo !!!!

     • luckyss

      Slab poskus sarkazma..

 • Krtača17

  Skoz sem opozarjal da imajo desni fašisti velik skupnega z isisovci. Evo še en dokaz v dolgi vrsti mnogih – korajža velja – seronje so uspel prebutat klošarja z berglo. Wauu vsa čast res…. odbor2014 je pa rajš internetno stran ugasnil, wauuu še enkrat. Strašna elita

  • učko

   Ma levuharji ste uvozniki 2,5 x žganih in čefurjev in muslotov !!!!! Pod Radom Bohincem se je uvozilo največ čefurjev v Zlovanijo !!!!

  • učko

   Eni levuharski moguli so obogateli na račun emigrantov !!! In na naš, davkoplačevalski račun, seveda !!!!!!!!!!!!!!!11

  • Mico Mitic

   Pravilno. Kar je rdeče ni za med ljudi.

  • učko

   Desnih fašistov sploh ni, so samo levuharski in rdečkarski fašisti !!!!!!!!!!!

 • tarantela

  Ponovno srečanje odbora b o 13. maja pred sodnijo. Čudno pa je, da se Garfi že dva dni ne oglasi. Da ni on tisti zastavonoša, ki je nalomil brezdomca? V četrtek zvečer se je pojavil po prihodu odbora, malo sem ga dražila, je kar pihal, pol ga pa ni več.

  • učko

   Brezdomce tepejo jankovićevi redarji. Komaj čakaj na paralizatorje, bojo še bolj učinkoviti. Lubulana oziroma Čefurjana naj bi bila lepa ko prasica !!! Zoki to hoče !!!!!!!!

  • Mico Mitic

   Plačanca. In veliko premalo ga je. Škoda da vi nimate poguma in raje plačate drugim da lajajo za vas.

   • tarantela

    Pretepačem se je varno izogniti ali pa najet krepke telesne stražarje. Saj vam, zaščitnikom človekovih pravic, ni da bi zaupal.

    • Mico Mitic

     Zato ste vi vedno maskirni? Ali pa samo zato, da ljudje ne bi spoznali, kakšni lopovi ste v resnici ?

     • tarantela

      Maš dobro šlogarco. Mate pa desni tako prefriganega lopova, da mu vsi verjamete, še sodišče s svojim znanjem mu ne seže do kolen. Zato bo pa Klemenčič nadomestil pravosodje in tja postavil dobre odvetnike.

    • gušto

     Si si že preoblekla tangice pa mal vsaj po tavelkem umila, da ne smradiš okrog.
     jaaa pa res ne daš čisto nič na sebe. fuj smradonja babja.

 • tarantela

  Hm, tole gor mi da mislit, da je že Janša in njegovi v vladi, ko bojo kar s programom takole na suh. A ga bo kdo potrdil, mislim program?

  • Mico Mitic

   Veliko skrbi si povzročaš s SDS :) Lepo. Saj razumem. Nimate strank na levi, pa morate spremljati desne.

   • tarantela

    Oh, jest sm kle zarad zabave.

    • Mico Mitic

     Tako ubogo družabno življenje imaš ? Sobota na internetu ?

     • tarantela

      Kot vidm, nisi nič na boljšem…

    • gušto

     Ti si kle, ker te je klošar nagnal , ker mu denar kradeš pa še zasmradiš mu ves prostor.
     Oh, da te le sram ni. Baba nagravžna.

  • Janez

   Seveda ga bojo potrdil,saj skup spraut ga tako ne znajo.Vse,kar so predlagal v SDS so bili preglasovani,z zamikom nekaj časa pa so te predloge, kot “svoje” udejanili.

 • Mico Mitic

  Rdeči pudlji že lajajo :) Lepo jih je imeti tako na kupu.

  • učko

   Pa sej so dobr’ plačan za to !!!!!! Iz naših žepov !!!!!!!!!!

   • tarantela

    Ja in zato vam bojo odtrgal pr plač.

    • Mico Mitic

     Malo težko. Nismo vsi tako neumni, da bi za rdečo mafijo delali :)

     • gušto

      Sej tale baba s čefaro služi, ampek zdej mora zraven še mal ukrast, ker je padu promet, he, he, …

     • tarantela

      Ja, u štacuno pa menda greš in plačaš ddv? A od lufta živiš…

     • Mico Mitic

      Nikar se ne trudi. Ne obstaja le Slovenija. In ne, ne kupujem v Mercatorju konzerv z juga.

     • tarantela

      Sej Lidl in Hofer tud Sloveniji davk plačajo, joj, a še tega ne veš?

 • Duhec

  Primca v zapor, ker vzpodbuja nasilje…

  • učko

   Tam mu barabe lohka otroka nardijo, ne ga srat !!!!!!!!!!

   • Duhec

    Ja sej…. ta bo posebn.

  • Mico Mitic

   Itak :) Smo točno tebe čakali, da daš ukaz :)

  • gušto

   A, da bi ti zlezla k njamu, a ?
   Oh, sej mu ne gre taku slabu.

  • Mico Mitic

   Samo tebe čakamo. Kje pa si? Kilogrami naj te ne ovirajo.

 • Janez

  Jaz !
  Že vidim F. Tunnka, Krtači, Duhca !
  – jokajočega – na kolenih !
  Sklepa roke in nas s solznimi očmi prosi :”se opravičavljam za fse klevete ” !

  “Saj sem – vaš. Vzemite me – v SDS. Tako vas imam – rad” . Ah Tunnekk ! L.r. JANEZ KOMENDA

 • Krtača17

  Odbor2014 pa modro tiho.

  • Mico Mitic

   Seveda. A naj na vaše mokre sanje dr.kajo vsi kot vi ?

   • Krtača17

    Ime korajžneža? Imamo pravico vedeti. Desni ste se to drli. Saj veš isti vatli za vse.

    • Mico Mitic

     Ni potrebe. Tudi vi lajate le anonimno in pod maskami.

     • gušto

      burkeži so.

  • tarantela

   Jim je nerodno. Si misliš: Primc, zagovornik človekovih pravic, dostojanstva in sploh, da dol padeš.

   • gušto

    Ooooo, ti rada padeš, ampek zdej je hudu, ker se je zmanjšalo povpraševanje po tvojih storitvah, he, he

 • Mico Mitic

  Baje so enega klateža nabutali. Pravilno. Lahko še kakšnega.

 • učko

  Gremo na shode v podporo Pavlu Kodru, finančniku iz Elana, ki je fasau zapor, ker je povedal in dokazal, da so Kučanu nakazali 400.000 DM. Banda zločinska !!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Mico Mitic

  Ker rdeči pudlji ne razumejo članka, uporabijo LJ klošarje. Da se skrijejo za njimi.

 • Krtača17

  Janšo v zapor!

  • gušto

   Tebe pa na gnoj, kamor spadaš, bebo.

   • Krtača17

    Prav. Bom vsaj na toplem. Ampak deal velja če gre Janša v zapor.

  • učko

   Gremo na shode v podporo Pavlu Kodru, finančniku iz Elana, ki je fasau zapor, ker je povedal in dokazal, da so Kučanu nakazali 400.000 DM. Banda zločinska !!!!!!!!!!!!!!!!! Pri 84 letih mora sedeti zaradi barabe Kurčana !!!!!!!!!!!

   • tarantela

    Sej si ne upate!

    • Krtača17

     Brez BERGLE so lulčki majavčki cincavčki

     • Mico Mitic

      Brez mask greste v posteljo ? Saj vem da ne. Strah.

     • Dragan Krstič

      Možača tarantela, ali si brado in mustače pobriješ kadar kakšnega musliča v posteljo spravljaš? A hodiš lovit na Kotnikovo, Rog ali Metelkovo?

  • Mico Mitic

   Itak. Samo tebe še čakamo. Da prilezeš iz luknje.

  • Janez

   Treba bo kaj dokazat.Mokre sanje RDEČUHOV.

 • učko

  Gremo na shode v podporo Pavlu Kodru, finančniku iz Elana, ki je fasau zapor, ker je povedal in dokazal, da so Kučanu nakazali 400.000 DM. Banda zločinska !!!!!!!!!!!!!!!!! Pri 84 letih mora sedeti zaradi barabe Kučana !!!!!!!!!!!

 • učko

  Gremo na shode v podporo Pavlu Kodru, finančniku iz Elana, ki je fasau zapor, ker je povedal in dokazal, da so Kučanu nakazali 400.000 DM. Banda zločinska !!!!!!!!!!!!!!!!! Pri 84 letih mora sedeti zaradi barabe Kučana !!!!!!!!!!!

 • Krtača17

  Pošteno sojenje za Janšo in nato pošteno v zapor!

  • učko

   Gremo na shode v podporo Pavlu Kodru, finančniku iz Elana, ki je fasau zapor, ker je povedal in dokazal, da so Kučanu nakazali 400.000 DM. Banda zločinska !!!!!!!!! Pri 84 letih mora sedeti zaradi barabe Kučana !!!!!!!!!!!

   • tarantela

    Učko, sem opazila, da za obe strani navijaš, sej nimam nč proti, je bolj razgibano.

    • učko

     Moja stran je samo moja, zaenkrat in na žalost !!!!!!!!!

     • tarantela

      Sej, lepo, omenila sem zato, ker imam občutek, da kr mal uživaš. No, sej jest tud.

  • Mico Mitic

   Pošteno sojenje ? A to kar v murglpesjaku?

 • učko

  Gremo na shode v podporo Pavlu Kodru, finančniku iz Elana, ki je fasau zapor, ker je povedal in dokazal, da so Kučanu nakazali 400.000 DM. Banda zločinska !!!!!!!!!!!!!!!!! Pri 84 letih mora sedeti zaradi barabe Kučana !!!!

 • rubec

  Globoko v gozdu sem naletel na listek ŽIVEL JANEZ JANŠA. Še živalim je že dolgo jasno.

  • sprehajalec

   OF?

   • komar marko

    ne, PIF!

  • radames

   Mene pa vprašajo, če se nič medvedov ne bojim. Drugi se jih tako bojijo, da se vserjejo na sredini traktorske poti, gozd je pa 50m stran.

 • Mico Mitic

  Škoda, da smo 1991 prihranili toliko metkov, da je klet polna. Veliko gobcev bi lahko zaprli z njimi. In Sloveniji omogočili normalen razvoj. Zdaj pa čakat, da Matilda opravi svoje.

  • Krtača17

   Zato pa prerokujem Janši da bo srečal tri gospe: Milico, Marico in Matildo. Potem bo pravici zadoščeno.

   • komar marko

    slabi ste vi v prerokbah, razen pri PATRIJI, aferah in montiranih procesih, kjer pa morem priznati, da ste SPECIALISTI, ovce pa sledite črednemu nagonu, ups, sledite KORITU, ker ste od njega odvisni. Le od česa pa naj FDV izobraženec živi???????????

   • Dragan Krstič

    Da jih ne boš ti srečal po volitvah.

   • Janez

    Ti boš pa kar Matildo.

  • tarantela

   Bergle nabav! Če si še pr moč de uš mahu.

  • cosmosjasnovidec

   Res je.Nesnaga komunajzerska “kurčan” se je izvlekel brez kazni,ko je Slovenijo izdal agresorskemu srbu.

 • Krtača17

  Tale sds je kot mohant. Starejš ko je, bolj smrdi.

  • komar marko

   si ti zavohal pri PRAVLJIČARJIH, kot podmladek. Smrad že enak?

  • Janez

   Tale naš Tunnek,
   Krtača – pa ni iz Haloz !

   Celo za bohinjski sir “mohant” ve !
   Ja !
   Res je : sir mohant ima vonji po. – prešvicanih štumfih !
   Pa ?
   Menda ja ne nosiš svojih štumfov – namakat – v mleko, v Bohinj ? Tunnek.l.r. JANEZ KOMENDA

   • komar marko

    Sirarji iz tistega konca so KLENI ljudje. garantirano mu takoj postrežejo z GORENJSKIM ŠNOPCOM!

    • Krtača17

     Kar naj pride, cel liter častim z lajšto po hrbtu. To bo žgal.

   • Dragan Krstič

    Če ga že v kozo Juliko namaka zakaj pa ne bi še štumfe nosil namakat v Bohinj. Vse se sklada: kozje mleko- smrdljivi štumfi- mohant.

  • Janez

   S tabo se dogaja isto.

 • tarantela

  Tale portal je že zato fajn, k ni reklam, če grem na drug portal kej brat, morm kr naprej nekaj odklikat al pa čakat, da reklame minejo.

  • komar marko

   pač reklame so stvar organizacije. Dodaš program, ki ti preprečuje dostop reklam. zadeva enostavna,

  • Metal Machine

   Ghostery pa ublock. stvar rešena.

  • cosmosjasnovidec

   Ja saj levičarji drugega ne vedo kot dajati neke reklame in zavajati folk gnide lažnive.

  • radames

   Reklame lahko na VSAKEM portalu blokiraš. Centralno! Jaz jih nimam na niti enemu.

  • Tetka iz ozadja

   Cinizem ali sarkazem ?

 • Krtača17

  Jajčkarji nekak vam ni za zaupat. Nekam nestabilno mi delujete. A rabte BERGLO?

  • komar marko

   ne sekiraj se. Bergla je dvostransko uporabna. PREVERJENO. Hujše je, ko ste mrtvaki in še vedno heba….SLo! Tu je point PRAVLJIČARJEV. Navedi mi samo eno DRŽAVO, kjer je možno, da gospodarstvo in država dela v skladu u doktrino PRAVLJIC in dogem, ki jih je postavil MARX.

  • Dragan Krstič

   Ne mi smo stabilni samo ti si pijana. A si razočarana ker na Kotnikovi nisi dobila nič toplega vase
   pa si se zaradi tega omamila.

   • Krtača17

    Od vas nič topelga ker bi žoharji vse zaračunal škrtarice. Sploh pa nč toplga od sebe niste sposobn dat. Ste bolj aleluja lulaaja.

    • Dragan Krstič

     Ti kar po Rogu in Metelkovi išči svoje iz ZL in mogoče ujameš tudi kakšnega musliča da te pogreje med nogami. Od vsega srca ti želimo uspešnega lova.

 • totex39

  SDS je stranka , ki še dela v dobro Slovenije. Komunisti samo provicirajo in vso njihovo delo bodo spet sprovicirali, tako kot so naučeni že od nekdaj.

 • Dark Lord

  Zakaj pa tega ni predstavil ko je bil prvič premier?

  • Dragan Krstič

   Zato ker so to birokracijo navlekli od Pahorjeve vlade naprej. Pa veš zakaj? Zato ker so s temi nepotrebnimi in dragimi zaposlitvami dobili na desettisoče novih volivcev ta rdečih. Zakaj imajo ti voluharji trikrat večje plače kot delavec v proizvodnji. Da se borijo za delavsko rajo je ena sama laž te rdeče sodrge. Skrbijo samo za svoje riti in da se obdržijo na oblasti, taki tepci kot ti jim pa verjamete.

   • Krtača17

    Pol je pa tud zdele brez veze da se neki rinete če je že vse v naprej obsojen. Res nima smisla.

    • Dragan Krstič

     Krtača, ti si pijan, ker si napisal tekst brez glave in repa.

  • Janez

   Mislim da takrat še ti čitat nisi znal.

 • Janez

  Ah!
  Krtača – Tunnek !
  Saj!
  Te vidimo – kako poješ tisto grozno pesem – morilca – ljubice !
  LA LOPEZ PEREYRA !

  O – ti moja – SDS !
  Kako si lepa, kako si te – želim !
  RAD BI TE POZABIL, PA TE NE MOREM – MO BOG, MOJ BOG !
  TVOJA PODOBA – ME PREGANJA : TVOJE JE MOJE ŽIVLJENJE, MOJA LJUBEZEN !
  – JE TUDI TVOJA !
  SAM – JOKAJOČ SEM – TE LJUBIM.
  A – TE Z MOJO HINAVŠČINO – VES ČAS IZDAJAM.
  Kaj?
  Naj mi slo domoljubi s tem Tunnkom, tako zmešano zaljubljenim, mazohistično – v SDS ?!

  Zaki zmešani zaljubljenci so nevarni.
  Tisti tip
  iz Argentine j, ki je napisal – to zaljubljeno pesem Je svojo ljubico kar -fental. L.r. JANEZ KOMENDA

  • Krtača17

   Ej sej vem da si knjižničar v pok oju pa dat e mal he be pokli cna def ormac ija ker s tolk knjige iskal po poli cah. Po drug stran pa ne razumem. Kurbi v penzjonu pa ne meče riti naprej pa nazaj pa čeprav ma tud deformacije. Kako je to možn?

   • Janez

    Daj, daj Tunnek !
    Vsaj razumljivo pisati – se nauči. Pred prihodom Matilde.
    Čisto nujno – je, da se napamet naučiš hudo poučno psem LA LOPEZ PEREYRA.
    Ta pesem?
    Je tvoja, napisana – ti je na kožo !
    Kam ?
    Boš pa zdaj šel?
    Ex KP, ZK – ji te ne marajo. SDS – te ne mara !? Grozno?!
    Kar !
    Angleško — že znaš. A najboljše pesmi, prava kultura je v Argentni ! Deželi tanga, Chalchalrrosov, bajnih pesmi, plesov. In Jorgeja CAFRUNEJA !
    ZDA ?
    ZDA so Pamela Anderson. Edino glede tega – se strinjam – s teboj.
    Kar !
    Še – španščine se nauči: morda ti ta pesem – reši? Dušo.
    Google: Jorge Cafrune, version 2. LA LOPEZ PEREYRA.
    Lopez Pereyra, sodnik – je prijatelja – morilca, rešil ječe. A ? Duše – mu ni rešil !
    Ti preveč računaš na politiko, sodišča. To – ni tako važno. Duša – je važna. Ti ubiješ dušo. Ali pa – tvoja duša ? Ubije tebe. Amen..

    • Krtača17

     A poznaš uno Notengo dinero ooo ooo oooo

     • Dragan Krstič

      Ja udba dobro plačuje zveste sodelavce.

     • Janez

      Poznam, poznam !
      Juuan Gabriel – srednjega spola. Denar? Imeti ga je že treba.
      A ?
      El ALMA , duša – ta je pa res pomembna.
      TI ?
      UBIJEŠ DUŠO. ŠR PREJ PA – DUŠA UBIJE TEBE. To se je zgodilo morilcu !

      – avtorju pesmi
      posvečene goljufivemu sodniku Lopezu Pereyri. Ex OK knjižničar JANEZ KOMENDA

      P.S. POLITIKA, SODNIKI – TE NE ODREŠIJO, TI NE OREŠIJO – DUŠO. AMEN.

  • Dragan Krstič

   Janez, krtača je nabasan kot mina. Poglej zadne njegove bloge. Brez glave in repa, polno slovničnih napak. Sicer ni čudnega udbovci so vsi zapiti delomrzneži, ljudje brez karakterja in
   vdani komurkoli, ki jih je voljan plačevati za judeževa dela.

 • Krtača17

  Desni če kej delate al pa nič, od vas bomo vedno dobil isti rezultat – 0

  • Janez

   To si najbrž mislil zase.

  • Dragan Krstič

   Ja ljudstvo mora delati da vi dobite rezultate oziroma sadove dela. Prokleta rdeča sodrga. Samo rezultate čakate da jih pokradete.

 • Krtača17

  Janša, 1 april je že zdavnaj mimo. Zdaj bo kmalu dan upora proti okupatorjem.

  • Mico Mitic

   Torej dan, ko vas bomo znova prešteli.

  • komar marko

   spet lažeš! Kdaj boš nehal lagati in se naučil o RESNICI in dejstvih!

 • komar marko

  No spodaj siromak piše o OF. pa ne ve, da je bila takrat prisotna VODEtova in Nagode, katera sta oba tragično končala. Ali siromak ve vsaj ta odgovor?

 • Krtača17

  Kaj je Janša primerljiv s pravljičarjema brata Grims ups Grimm?

  • Krtača17

   Al je Marxa zamenjal za Maya?

   • MEFISTO

    Marksa omenjaš le zato, ker je Petrovcu ukradel Kapital.

    • Dragan Krstič

     Petrovc je hotu svoj Kapital podarit Brežnjevu ko je še veliko po SZ potoval.

    • MladiLiberalec

     Petrovc :D

 • MEFISTO

  Mar Petrovc res nima še kakega bolj butastega nicka kot je Krtača?

  • MladiLiberalec

   Petrovc pravis da je z Jesenic. Jest sem mel bejbo od gor. Upam da ni to bil njej fotr. Ha ha

   • MEFISTO

    Dedek, če že ne pradedek.

    • MladiLiberalec

     Ja dedka pa nism vidu.

 • cosmosjasnovidec

  Z levaki bedaki se mora končno do konca pomesti.
  Smeti spadajo v smetnjak in na smetišče kjer je njihovo rezervirano mesto.

  • komar marko

   prosim, da si pazljiv. Vse smeti se sedaj predelajo in reciklirajo. Ogromno debate po radiju in časopisih. Kolikor poznam, tega odpadka ne moreš dati v obrat za predelavo. Upoštev pride le kakak sežigalnica, pa še tu je problem, ker nimajo ustreznih filtrov in bi vsi rdeči virusi ušli. Kaj pa potem. Zato amlo premisli kaj pišeš!

 • Dragan Krstič

  krtača daj še kaj napiši da se bomo mal zabaval. Brez tvojih blogov nam živeti ni.

 • Viktorh

  Včasih, v komunizmu je bilo res luštno, jasno, v naprej predvideno.
  V posameznih obdobjih smo imeli režimske norčke, za katere smo v naprej vedeli o čem bodo pisali.
  Ježek, Tof, Šraufciger, Kobal in podobni tiči.

  Danes pa ima vsak portal svojega norčka. Ta portal ima le enega, ki je dnevno po cel dan na portalu in med tem menja enih 10 – 15 nickov in kozla, kozla, pa nič ne pove. Potem se polula in pokaka, pa še kar nadaljuje, dokler ima sogovornika. Če pa ga nima, pa sam sem replicira z drugim nickom.
  Pokaže le to, da je pomanjkljivo izobražen, rahlo prizadet, JE VZTRAJEN .

  Urednik to ve, ga tolerira zaradi klikov in dinarčkov.

  • komar marko

   ali veš kaj pomeni KEKEC!

  • Dragan Krstič

   Mislim da je pravkar alkoholno omagal.

 • Anton

  https://www.youtube.com/watch?v=0VwoCrAuAAA

  zame poleg Elvisa en najboljših vokalistov

  • Dragan Krstič

   Ja od kod s pa ti padu? A s ti tud za ta rdeče k s ko pametn?

   • Anton

    z razliko od njih se ne delam pametnega, ker nisem, imam zgolj omejen iq

    sarkazem press

    • Dragan Krstič

     A ni Tom Jones u daljino skakou.

     • Anton

      možno

      sarkazem press

  • Janez

   Piše !
   Ta videoposnetek ni na voljo ! Tom Jones – je kar ok.
   A ?
   TOLE JE Z MILION % – BOJŠE !

   “LA LOPEZ PEREYRA” Jorge Cafrune. Versio. 2. Pesem realnega – morilca. Izpoved.

   Žal !
   KPS je – cca 10.000 Slovencev – zavedla, sspremennila v – polit morilce sonarodnjakov.
   Od tod
   – nad 600 morišč – po celi Sloveniji !EPIH
   In – od tod !
   Iz te “KPS BRATOVŠČINE V KRVI, V POLIT MORJENJU”
   OD
   TOD IZHAJA ŠE VEDNO TRAJAJOČA “MOČ” EX KP, ZK- JEV..
   TOTALNO NESPOŠTOVANJE ŽIVLJENJ DRUGIH, NESPOŠTOVANJE PRAVA !

   Ex KP, ZK SO?
   AROGANTNI FUNKCIONAR ZKS !
   Z ROKAMI V ŽEPIH – NA ŽALNI SLOVESNOSTI !
   NESODNO POMORJENIH, NEOBOROŽENIH TISOČEV LJUDI ! L.r. JANEZ KOMENDA

   P.S. NESODNO KPS, KPJ POMORJENI PROTI KOMUNISTI, PROTI STALINISTI !
   So imeli roke zvezane – z žico. Groza, čista groza. Leto 1941 1945, 1946.

  • Krtača17

   Tom Jones je dober dečko ja. Sam tle pr nas me sazas jebe in ne dovoli ogleda. Morš kak drug link prpopat.

 • komar marko

  Iz zanesljivih virov sem izvede, da na pobožno željo rdečkarjev, ki bodo po kolenih šli na kongres v TOTO mesto, se bo sedanji predsedni JJ umaknil iz politike in se bo upokojil.

  • Krtača17

   Jaz se prostovoljno javim.

   • komar marko

    Ja, tud MAMICE bi prodali, samo da se ga rešite. Potem bi bilo rajenje in uživanje. Ni čudno, da so hlapci tako zavidali gospodarjem. Samo akj, čim so grunt dobili so ga ZAPILI v treh dneh. Vsaka primerjava s SLO je zgolj NAKLJUČNA!

    • sprehajalec

     Efekt bi bil tak, kot da bi vse banke odprl, pa potalal dostope do serverjev za transakcije. Če Ivan janez odstopi.

     Kaj ne bodo levičarji veseli. Naenkrat bi bili brez ogledala, ki jim ga nastavlja Nova in opozicija. In odsev v njem je resnično grd…

    • Tetka iz ozadja

     Saj zaradi tega pa ne pustimo desničarjev preblizu, naj ostanejo naši hlapci še naprej.

 • Dragan Krstič

  Tunek je častno alkoholno omagal za računalnikom. Zdej je pa konec zabave.

  • MEFISTO

   Iz ozadja je vskočila Tetka.

   • Dragan Krstič

    Zgleda da je prišla spolno zadovoljena iz Kotnikove.

 • Tetka iz ozadja

  In zakaj bi sploh bilo pomembno mnenje ene obskurne strančice?

  • komar marko

   Preprosto, ker se bojite da bi JJ KIHNIL. saj veste kaj se takrat z takimi kot si ti DOGODI!

   • Tetka iz ozadja

    Tebi sem pa že naštel nekaj primerov, da se janša boji ljudi. Da se ne sme pojavljati prosto v javnosti in med ljudmi, ker se boji, da mu bo nekdo plunil v javnost v obraz, kar so mu obljubili na raznih portalih. Jaz sicer ne podpiram tega, da se človek ne more gibat med sodržavljani.

    • sprehajalec

     Naščuvane drhali se vsak boji. Še sploh, če ve, da jo čuva policija. Drhal mislilm.

     Je še svež spomin na škofa Vovka, ki ga je ravno takšna drhal polila z bencinom in zažgala. Ivan janez postopa pragmatično.

     • Tetka iz ozadja

      Všeč mi je to.

     • sprehajalec

      Da koga poliješ z bencinom pa prižgeš? Čudni so ti levičarski fetiši.

   • Dragan Krstič

    Ampak tale tetka iz ozadje je pa slaba zamenjava za krtačo. Ta je še bolj zmešan od krtače.

  • Dragan Krstič

   Sej zato pa misli Židan odstopit, kandidirati pa hoče univ. prof. dr. Darko Štrajn. Glede na njegovo
   pojavo SD ne bo več obskurna stranka.

   • komar marko

    za to stranko je že pripravljena TETKA. Bila je s svojo privatno milico videna na KOTNIKOVI skupaj s Palčkom Smukom. Naši mediji podpirajo PRIVATNE MILICE, samo da so rdečuhareske, pa je vse dobro!

 • MEFISTO

  Enega Krtačo17 bi še tolerirali, toda kaj pomaga, ker so na levici sami taki norčki.

  • komar marko

   Ljubi Bogec. Ko bereš te poste, ti je kuj jasno, zakaj smo celi TERAN izgubili!

   • Dragan Krstič

    Tumplek pravi da je važno samo to da obdržimo šmarnico in da on obdrži honorarje iz Murgelštaba.

  • Dragan Krstič

   Ja samo na ta način se lahko preživijo. A ti poznaš kakšnega podjetnika kot sta na primer Akrapovič ali Pipistrel ki bi ta šodr zaposlil?

 • MEFISTO

  Nekajkrat je bil omenjen Petrovc,ki mu naj bi Marks ukradel Kapital.

  Manj vam je pa najbrž znano, da je Petrovc napisal tudi Sveto pismo.

  Recenzent je bil pa Krzača17.

  • Dragan Krstič

   A je izšla v samozaložbi? Mogoče je bil pa založnik dr. Vlado Miheljak. Ta je en boljših v tej stroki.

   • komar marko

    Včasih je bil na TV v vsaki pogovorni oddaji, kkje je pametoval kako se mora JJ sfu….glede PATRIJE. Sedaj ga nobenen ne povoha več. samo pri nekem mladinskem tedniku še piše NOROSTI za svoje sledilce.

    • Dragan Krstič

     Droge so mu scvrle možgane.

  • Tetka iz ozadja

   Ej Miro, nikoli ni bilo nič iz tebe in nikoli nič ne bo. Ne v prejšnem sistemu ne v tem.

   • Janez

    Tetka ?
    A?
    Si titisti arogantni ZK !
    STRIC,
    KI JE NA ŽALNI SLOVESNOSTI V ROGU !
    DRŽAL ROKE !
    – V ŽEPIH ? Reci. Tudi njemu bomo povedali. Njegovo – pravo ime. L.R. JANEZ KOMENDA

    • Tetka iz ozadja

     Tak hinavec pa nisem, da se bi udeležil žalne slovesnosti.

     • Janez

      Potem !?
      Si pa tak – “ta prav” – se reče na Gorenjskem. To pomeni
      : “tak, ki se mu z lopato močno potolče – zemljo – na grobu ” l.r. JANEZ KOMENDA

     • Anton

      https://www.youtube.com/watch?v=BsUWB9jZPWQ

      milsim da je to iz leta 1973, takrat sem se rodil tudi jaz

      to pa je pesem Tom Jonsa, katero je posvetil pokojni ženi, ki je umrla lansko leto. Briljanto zapeta!

      https://www.youtube.com/watch?v=36xZ-4DgWTA

     • Janez

      Lepo – ja !
      Oddih !
      od teh “tetk, Tunnekov itd” Hvala. Elvisa imam rsd. Božanski glas. L.t. JANEZ KOMENDS

     • Janez

      Ne žali naših!
      Kdo?
      In kakšno ” veličanstvo” si bil pa – ti?
      In!
      Seznam tvojih del, z dobrimi, res pozitivnimi učinki za nas Slovence in Slovenijo.
      Ki ?
      Jo imamo mi res radi. Zate? Se pa ne – ve !
      Še !
      tole nam povej: koliko ?
      – od tiste KPS, KPJ ! 10.000 glave
      “bratovščine v krvi nesodno polit pomorjenih protiomunistov, protistalinistov” iz leta 1945 !
      – ki so naredili nad 600 morišč – po celi Sloveniji ?
      Pa še živi ?
      A.?
      Morda veš:

      A – vedi:
      “ene solze, ene kaplje krvi teh KPS pomorjenih – ni vredno nič – v 7o letnem – katastrofa –

      početju arogantnih ex KP, ZK- jev. “Tetka” To ti pravim – jaz ! Lr. Janez K. KOMENDA

     • Tetka iz ozadja

      Tak hinavec pa spet nisem.

     • Janez

      No !
      Na Gorenjskem, v tisto zemlljo na grobu ” ta pravga ” prej – posejemo – plevel.

      Nato šele?
      Zemljo na grobu ” ta pravga” – dobro potolčemo – z lopato ! L.r. JANEZ KOMENDA

      PP.S. ZELO STAR PRAVI SLOVENSKI OBIČAJ. ŠE VEDNO – ZELO SPOŠTOVAN IN IZVAJAN.
      V VRDNOST – OD NAS – PRAVIH SLOVENCEV. NE EX KP, ZK.

     • Janez

      Popravek 11. vrstice :
      Koliko je še živih – tiste 10.000 glave množiceod KPS zavednih v ” bratovščino v krvi – KPS polit morilcev” ,
      ki je nesodno KPS polit morila,
      na nad 600 moriščih – leta 1945 . Mislim, da je razumljivo. L.r. JANEZ KOMENDA

      P.S. ODGOVORI – ČE ZNAŠ.

    • Dragan Krstič

     Oooo, kocka.

 • montyamp

  Žvepleni bandi osnutek zakona in zastavice pomenijo nič .
  V greznici najden rjavi šraufnciger , je edino zdravilo ,
  za smdeče po HUDIH JAMAH .

 • Dragan Krstič

  Ste pravkar slišali na POP TV kako je Cerarjeva vlada lagala in ponarejala dokumente in stroške glede
  stroškov ograje na SLO-HR meji. Marš lopovi komunistični skupaj z največjim etikom in moralistom.
  Lopovi, lopovi, lopovi.

  • Tetka iz ozadja

   Saj vi desničarji vsi povrsti zagovarjate, da gledate samo nova 24, ostalih medjev pa ne.

   • Dragan Krstič

    Kolikor vem iz blogov vašega Prleta vi gledate programe na pralnih strojih.

    • sprehajalec

     Pralni stroj se vrti v desno, zato vztrajno sučejo glavo v levo, pa zato bolj slabo vidijo.

     • Tetka iz ozadja

      Vsaj lenuhi nismo.

     • sprehajalec

      Če misliš, da to, ker gledaš v pralni stroj, ki se vrti v nasprotno smer od željene, lahko imenuješ delo, in da zato še celo zaslužiš socialno ali pa kak temeljni dohodek, potem bi ti vsaj na 99% delov naše Zemlje rekli, da se motiš. Pri nas seveda ne.

     • Tetka iz ozadja

      Jaz sem ti že službo ponudil ti meni ne.

   • MEFISTO

    Tetka, a ne veš?

    Desničarji smo intelektualci in ne berem Dela, Dnevnika, Večera in drugih trapastih
    levičarskih časopisov ter ne gledamo Hanzi TV in njej sorodne POPTV.

    Mi se oglašamo samo na portalih in jebemo v glavo komuniste , vse druge vrste rdečkarjev in razne levakerje..

    Tudi tebe!

    • Tetka iz ozadja

     Vem, vem, da vi ne berete.

    • Tetka iz ozadja

     Toliko, ko vas jaz, Krtača, Tunnek in Tarantela jebemo na tem portalu se ti še sanja ne. Poglej malo statistiko naših replyov.

     • rrrrr

      Sem preveril. Šaka jada!

  • sprehajalec

   Za kose taiste ograje, ki so bili vidni na slikah iz Roga, ni nihče klical nelegalne prebivalce Roga na odgovornost.

 • MEFISTO

  Danes sem pohajal po Gorenjskem.

  Želel sem si želodec in grlo potešiti v neki gostilni.

  Ker so takoj videli, da nisem domačin in da najbrž moram imeti denar, me je obstopila horda žejnih zgornjih Gorenjcev, ki so se mi neprestano zaletavali v pesti.

  Ko jih je zmanjkalo, je kelnarca otožno recitirala Prešerna:

  Ne jenja préd, dokler ni zadnja sraga
  krvi prelita, dokler njih kdo sope,
  ki jim bila je bedarija čez vse draga.

  Ko zor zasije na mrličov trope,
  ležé, k’ ob ajde žetvi, al pšenice
  po njivah tam ležé snopovja kope.

  Leži komunistov več od polovice,
  med njimi, ki so padli za malike,
  policija zastonj tam iše živo lice
  Petrovca, ki kriv moritve je velike.

  • Krtača17

   Gorenjci že od deleč zavohamo gnoj. Še preden zasmrdi že vemo kam kdo paše. Da nis bil postrežen mi je pa tud jasno.

   • xtc

    Torej si se pos **** v hlače: in si se zavonjal ali pa gniješ:

    • MEFISTO

     Revček je bil vesel, da ni bil zraven in da je tokrat še odnesel celo kožo.

     Mefisto bo še prišel na trening na Gorenjsko.

 • Krtača17

  Ej mam eno super idejo kako nardit stranko SDS učinkovito. Super ideja vam povem. Janšota v zapor, stranko razpustit pa vilo na trstenjakovi na dražbo. Dnarja dost za vse slovenske familije na robu preživetja in za zavetišče za klošarje. Ker tolk ko ta SDS dnarja pokur je res mal velik. Pa itak se sam delajo da delajo. Aja pa BERGLE jim je treba tud pobrat.

 • MEFISTO

  Na Svetu24 si lahko preberete življenjepis uglednega levičarja, ki,je bil tepen pred hišo krivice v Ljubljani.

  Neki rdečuhi so mu obljubili tri Evre, če gre zajebavat pred sodnijo.

  Zdaj pa ni ne rdečuhov in ne treh Evrov.

  Vzela jih je megla.

 • Krtača17

  Janša k se hvali da je imel prvi v Sloveniji računalniško firmo, ti pol mu pa boga internetna stran Odbor2014.si crkne pa lih takrat ko so klošarju na glav berglo polomil. Ti hudič tud no. Pa a akumulator je tud zamenjal, da ne bo spet izgovor zakaj zamuja v arest.

 • Krtača17

  Pozor pozor! Dobili smo zaupno pismo CIE! Takole se glasi:

  Dear secret agent 00jj!

  We are very dissapointed with your performance!

  Because of that we are forced to cut our expences by 99% starting today.

  From now on we are looking for more efficient stuff.

  Yours sincerely

  CIA agency – department for foreign money laundering, prostitution and secret drug dealing in combination with weapon smuggling.
  All on behalf of higher boss Soros and Rockeffeller and other birds in that direction.

  No, a vidite. Janša je pečenka.

  • Krtača17

   Poudarek je bil na double 0 – 00 pa vemo kaj pomeni.

   • učko

    wc?

    • Krtača17

     Bravo! Razbil si secret code iz San Francisca!

     • učko

      Zdej bo pa hudič, bejžmo hitr !

     • Krtača17

      Destination Brazil….

   • MEFISTO

    Seveda veš, kaj pomenita dve nuli.

    Tam se shajate.

  • Janez

   Tunnek !
   Angleško – nedvomno zna.
   Enako nedvomno – se mu pa verjetno? Feclja. Bog se usmili tvoje duše !l.r. JANEZ KOMENDA

 • Argentinec

  Kdo pa je kaj danes na prvi strani? Ah, seveda …. Janez Janša in njegov kult osebnosti.

 • Prle

  Stranka sds bo naredila katastrofalno napako, če bo dopustila, da jih bo v nove volitve vodil Ivan Janša zvani Janez. Končno imate še čas, da kalimerota nogirate. Pamet v roke.

  • učko

   …. v noge !!!!

  • janez cepec

   ne, ne, brez ljubljenga vodje pa ne bo šlo. če njega nogirajo, kdo bo pa poj joku dan na dan, pa klobasou eno in isto stvar, pa Kučkotu bo dougcajt, ke ga ne bo nobedn več omenju, skratka, brez našga Preroka-Žalostne Sove volitve ne morjo bit merodajne. sej poj, k bojo spet popušil, bojo tko djal, de so nelegitnimne. deja vu

   • Krtača17

    Ja sej. Kdo nas bo pa pol zabaval? Pa kdo bo pol klošarje z BERGLO garbal? Pol bo čisti dolgcajt.

    • xtc

     Glej bebo vsi vemo kdo so klošarji policijski ovaduhi in špiclji;policaji hodijo k njim po informacije;seveda pa tuidi provokatorji:Ne vem zakaj toliko vpitja ;če so nekemu provokatorju razbili betico;;ko bo policija začela prtovokatorje razganjati bo drugače;dokler pa bo tako bo pač tako:

     • Krtača17

      To s pa dobr napisu. Polcaji lahko stvar tud mal narobe zastopjo in zdraharje 2014 razglasijo za provokatorje. Na to opcijo s pa gvišn puzabu. Ejejej

     • xtc

      gLEJ ZAHOJENI LEVI BEBO TOALITARNI SISTEMI KOT JE tITEKOV KOMU SOCIALIZEM SO VeU RAZGLAŠENI Z NJEGOVO ROPOTIJO ZA TOTALITARNO IN ZLOČINSKO TOREJ BI MORALA POLIOCIJ KLOŠARJA Z TEMI REKVIZITI SPOKATI V AREST;KOT PODOBNE IDIOTE;A KER JE POLICIJA LEVA GRE TAKO;KAJ BO KO BO ZAČELA eu pritikati ;da je treba Lažgoše z vsemi rekviziti vred odoraviti;ker slavijo zločin in totalitarizem:

  • tramal

   Preimenuj se v cepec janez cepec,da ne bosta dva enaka cepca.

   • Prle

    Ti si pa v bedaka tramala, ha,ha.

  • sprehajalec

   Ne bo uspelo Prle, kljub moledovanju. Ivan Janez je persona, ki se ga boji še Zemljarič, ki se v Sloveniji nikogar ne boji. Kaj pa bo, če se bo gospa Alenka Jeraj pojavila, saj bosta Zemljarič pa Kocjančič počila od smeha.

   Pravega opozicijskega vodjo morajo nasprotniki v naših razmerah zmerjati. To je znak, da je pravi.

   • janez cepec

    maš prou, kerga bi pa je….., pa kermu se bi smejal, če se ga losate, kr pustite ga, zmaga levakarjem je tko zagotovlena

    • sprehajalec

     Pa veliko uspeha z milijardo tekočega minusa letno, pa sestrami pa gasilci pa policisti v strganih čevljih in zlizanih gumah za vratom. Pa Štrukljem pa doktorji pa učiteljicami.

     Bo fino samo gledati. pa da ne bo potem zopet Ivan Janez za vse kriv.

   • Prle

    Si slišal zadnji vic o Ivanu, avtor pa je Boris Kobal?

    • janez cepec

     POVEJ

     • Prle

      Ga bom napisal na vrhu.

    • sprehajalec

     “Rdeči” Boris Kobal? S samo eno vrsto humorja.

 • Anton
 • Janez

  “Tetka” ?
  Kaj pa ?
  Na “žalni” zadevi “tetke” – sploh – kdo bo?
  Ali!?
  Bo le Matilda, pa plevel v zamljo groba. In močno z lopato – po zemlji groba ?

  Z arogantnim kot si ti – arogantno. Se opravičuje. Če je to sploh treba. L.R. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  ZELO GRDO OD TEBE, ČE TE NI BILO NA ŽALNI SLOVESNOSTI V ROGU.. A SI? ŽIV MRLIČ.

  • janez cepec

   sej ne de bi biu glih Berto Ajnštajnov, prfuknen pa tud nism, sam jest tebe čist nč ne zastopm. k smo glih pr Bertotu, je djau, de sta vesolje pa človeška neumnost neizmerljiva, sam, de je za tebe sigurn

   • Krtača17

    Hehehe, ko njega berem se mi zmer zdi ko da bi se pr vsaki besedi v nadlc zaletu hehehe

    • janez cepec

     to bo ja, al je pa na vrtu, pa mu cegli na glavo padajo, kumi sprot

     • Krtača17

      …………haaaahaaaahaaaaa……….bruaaaahhhaaahaaaa

     • sprehajalec

      Smeh olajšanja, da se na nekoga, ki ni toliko vešč računalnika lahko spravite? kar odleglo vam je vidim. Stara levičarska navada zasmehovanja najšibkejših (v tem primeru računalniško).

     • janez cepec

      pr njemu ni problem kompjuter, fant je pač prfuknen do amena

     • sprehajalec

      Jaz ga čisto razumem. Malo moraš biti literarno tudi izobražen.

      Tisti ki ni, pa ima seveda težave z razumevanjem.

     • janez cepec

      če ga ti razumeš je čist prou, ergo, oba sta prfuknena

     • sprehajalec

      kaj si spizdil iz Sobe v ustanovi k Tavčarju čez cesto v Begnah, ko si tako živahen danes?

     • Krtača17

      Jest sm zlo toleranten. Ampak kokrkol obrnem mi ni jasn kaj vam je blo tolk hudga da ste klošarja z lastnimi berglami prefukal? Glede janeza pa, ne vem, al ma kakšno bolezen da tko piše, ni panike, se opravičim. Drugač pa ne vem kaj si naj mislim?

     • sprehajalec

      Situacija s t.i. klošarjem pod krinko je povsem enaka, kot da se bi jaz naprimer januarja napravil v feldžandarja pa šel v Dražgoše preganjat bandite, na točno določen dan. Nekaj bi jih sicer tam obležalo, kakšno bi pa tudi jaz verjetno fasal.

     • Krtača17

      Hahaha klošar pod krinko! Pa tis res prfuknjen.

     • sprehajalec

      Kaj potem se vsak dan tako oblačiš? Tista buška pa mora res skeleti.

 • xtc

  Lepe želje a nedosegljive z demokratičnimi sredstvi vsaj v Sloveniji ne:

 • janez cepec

  če bi mu Janša res kešn orng progaram debirokratizacije, b’ ga uhka ponucu že takrat, k je biu prime minister. pa ni devu druzga, kot tajkune, pufe, pa javni sektor je filu s svojimi zvestimi koštruni. če mu je pa program šele zdej “vun udaro”, bi pa uhka počaku še tri dni, pa b’ ga namest 24.apr. prjavu 27.apr. b’ mel saj kej proslavlat

  • učko

   bul pr’meren bi bil dan 1.aprila !!!

  • Dragan Krstič

   janez cepec takrat še ni bo tok birukracije. Šele pol k je Pahor na ublast pršu so začel birukracijo skup ulačit da ste dubil nove vulivce pa ste s ublast zagarantiral. Zato ne gobcej bedarij k sam glih ku dobr veš koko je treba ublast zadržat. Ta rdeč ste majstr u tem da nategiujeta in lažete narod.
   Kula da boš vedu. Pa lep puzdrav u Begne.

   • janez cepec

    sej si u sosedn sob, kva se finga devaš

 • tramal

  Super ekipa ki edina lahko reši gnilo slovenijo in to je SDS.

  • Krtača17

   Ja ja. Janša reče skoč! Ovce pa – v kater prepad Janša?

   • sprehajalec

    Izkrivljena domišljija levičarjev ne pozna meja. Sami so prišli na oblast z metanjem v prepade, sedaj pa trdijo, da drugi to počnejo.

   • xtc

    Nismo vsi Kučanovi verniki kot ti:

  • moon

   Tukaj se ne strinjam s tabo. Glede na dosedaj videno smo lahko samo pesimisti. Veliko slabih zadev v tej zahojevini je njihovo maslo. A sedaj se jim je pa prikazala Marija in bodo svoje pocetje spremenili?
   Sedaj me lahko spljuvate po zelji. Bil sem 20 let volilec SDS, vendar socialisticne stranke ne volim nikoli vec!

   • tramal

    SDS ni socialistična stranka in drugo dokazala je štiri leta kako se vodi država.

    • janez cepec

     SDS z njenim Prerokom na čeku je stranka zadrtih desnakarjev, potomcev bivših domobrančkov, zdraharjev in večnih luzerjev

    • moon

     In naredili so kaj v teh štirih letih? Če ne bi bilo Bajuka, bi mislil, da vlado vodijo ultra levičarji. Samo jemlji in jemlji, kot pri vseh drugih.

     • tramal

      Če bi bil normalen bi vedel da so šle plače najbolj gor,da so bile penzije vezane na plačo in da je imela edina vlada presežek bruto prihodka.A se takrat še nisi rodil ,ali pa si zabit kot mazga.

     • moon

      Lej tramal, lahko imaš ti mene za zabitega kot osla… Ni problema, se ne poznava. Meni za plače dol visi, prav tako za presezek.. še najbolj pa za penzije. Revčki,kateri ste odvisni od proračuna pač tako razmišljate.
      Mene šport tipa SDS konkretno stane 1200 EUR na leto! Lepo, a ne? Najbrž dve tvoji penziji.

   • Anton

    ja tudi s takimi zgodbicami boste poskušal. ti nisi nikdar volil sds

 • tramal

  Ti bedaki komunajzerski kot so cepec,krtača,prle in argentinec se še samo s sabo pogovarjajo saj se desnici ne ljubi odgovarjat bedakom,kar je edino prav Ignorirajmo te umsko bolane komunjare.

  • Krtača17

   Od vsega hudga ste še portale začel ugašat. Verjamem da imate hude travme.

   • xtc

    Sklepaš po sebi in svojih travmah?

  • MEFISTO

   Ko bi se vsaj sami med seboj pogovarjali!

   Gre za monolog enega samega , ne vem, kako bi mu rekel, ki se podpisuje z več nicki, kakršen je tudi sam.

 • MEFISTO

  Zdaj bo pa sranje.

  Krtači17 se je pridružil še janez cepec.

  • xtc

   Ne more gre za istega trola:

 • Janez

  Za J. C. In “tetko”” !
  Če me nista razumela !

  Res “žlaht” ljudi a la Bedanec, pa npr. KPS polit nesodni morilec Iven Grozni MAČEK itd.
  Se
  Na Gorenjskeem – po prastarem, še vedno izvajanem izročilu – pokoplje – TAKOLE !

  Prisotni: Matilda, grobar, nič župnika, žleht mrlič, pa priče.
  Žleht mrlič ?
  svojcev – pogrebnikov – takointako sploh nima.
  Priče !
  Ki so “žleht mrliča ” poznale zaživa – gledajo grobarja !
  Če je nasul dovolj semen plevela !
  v zemljo groba “res žleht mrliča”.
  In če je grobar – dosti močno. In dovolj dolgo – z lopato tolkel po zemlji groba ” žleht človeka.

  Čej e – bil pokopop tak – kot za žleht človeka mora biti – potem se pokrižajo, pljunejo in odidejo.
  Priče – namreč.
  A je zdaj – razumljivo ?
  Star – še izvajan, pravi slovenski običaj na pokopališčih slo vasi..
  Za res žleht ljudi, ki so brez pogrebcev – svojcev.
  Ne trdim.
  Da je tetka” te vrste “ta prava” žleht oseba.
  Le sppomnil
  – sem jo na ta nepozabljen, kr pogosto izvajan, po vaseh – star slo običaj. JANEZ KOMENDA

  P.s. danes na mestnih pokopalliščih opravijo kar “komunalci” pokop žleht človeka. Prič ni. Župnika ni. Le “komunalci” in grobar. Temu se reče – samopokop. Stroški samopokopa gredo – iz zapuščine žlehtneža. Če je nima – pa. Iiz javnih srestev.
  Za veliko ex KP,ZK ex “herojev polit morilcev vem, ki so bili tako pokpani. S samopokopom..
  Zdaj je najbrž ? Vse razumljivo?!

  • Janez

   In ?
   Potem – vse tiho je bilo.
   S strani “tetke”, j.c., Tunneka. Oh ja !?
   Sem bil na dveh, treh takihpokopih žlehtnežev.
   V Kra jski gori itd. Točno tako je bilo.
   Na Gorenjskem.V Komendi žlehtnežem rčemo tudi “MRZK”. Oh ja ?! Tišina. L.r. Janez KOMENDA

 • Dragan Krstič

  Gnide rdeče, po naslednjih volitvah ne boste več živeli na žuljih delovnih ljudi. Odklenkalo bo vam in vašim podpornikom. Vsak dan je več tistih ki ugotavljajo kako jim lažete in kradete njihove plače in penzije. Dovolj imamo rdeče birokracije in podrepništva rdeči jari buržoaziji. V kraljevi Jugoslaviji so bili njihovi predniki hlapci in kurji tatovi njihovi potomci milijonarji z nakradenim družbenim premoženjem.

  • janez cepec

   kerga leta bo to?

   • Dragan Krstič

    Ti bom posal time table v Begne.

    • janez cepec

     a letni a zimski?

     • Dragan Krstič

      Celoletni samo se bojim da več kot do šest ne poznaš številk.

     • janez cepec

      7 plus dodatna, tok, de uhka loto igram

  • Tetka iz ozadja

   Po naslednjih volitvah boš ti samo cepetal z nogami doma v svojem stanovanju.

   • janez cepec

    ne bo doma, ma že sobco u Begnah, zdej je sam, po volitvah pa še ljubljeni vodja pride, bosta cimerja

    • Dragan Krstič

     Vidim, da imaš kot stalni gost v Begnah posebne privilegije za rezervacijo sob. A ti jo imaš s pogledom na Triglav? Vi permanentni morete uživati privilegije.

   • Dragan Krstič

    Verjemi da ne, potujem po svetu, znam tuje jezike in ne razumem samo srbsko, hrvaško in črnogorsko kot vi rdeče gnide.

    • janez cepec

     to so ti materni jeziki, +IĆ, kva se finga devaš?

    • Tetka iz ozadja

     Ti od svojega dimnika še nisi šel

    • Tetka iz ozadja

     Ti, ali te to boli, ker smo mi prevladujoči nad vami. (že sedemdeset let kot desničarji pravite)

 • Prle

  Na Viktorjih, vam je pa Boris Kobal dobro spustil, ha,ha. Vic o Ivanu je bil pa the best,ha,ha,ha,

  • indijanka

   Vrhunska oddaja. Maš dober okus. Naša tovrstna ustvarjalnost res nima meja. Občuduje jo ves svet.

  • sprehajalec

   “Rdeči” Boris Kobal, je plačan le za eno vrsto tako imenovanih vicev. Ki jih razume le ena vrsta politične opcije.

   Sovražnike revolucije, buržuje in sile reakcije, je potrebno osramotiti, za kar so dovoljena vsa sredstva (Vladimir Iljič Lenin).

   • indijanka

    Oo nič se ni spremenilo. Še vedno se zabavata.

    • sprehajalec

     Jaz se, Prletu pa slabo kaže.

     Je pa res, da se da z njim zabavati brez velike muke…

     • indijanka

      :) no vajini dialogi so hudomušni..mene nasmejijo.

     • Prle

      Meni kaže odlično, prispeval sem vic, ki bo krožil še doolgo,ha,ha.

     • sprehajalec

      Jaz sem ga že pozabil, pa dvomim, da ga bo kdo upal imenovati vic.

  • slosin

   Javno je spet spuščal rdečo meglo …Takim vicem se lahko smejete samo člani rdeče bratovščine…

  • Dragan Krstič

   Viktorjev ne gledam ker je to zame podcenjevanje gledalcev. To oddajo gledajo bebci tvojega kova.
   By the way, tudi programe na svojem pralnem stroju rad gledaš. Res je iz teh programov se lahko veliko poučnega naučiš.

 • indijanka

  Kolk mora pa J.J -ja bolet trebuh od smeha. Samo njegova slika je povzročila poplavo levih komentarjev. No, da ne bo kdo zbolel od silnega razburjenja.Ali ne veste, da zdravstvu ne morte zaupat? Pejte rajš žurat. Sobotni večer je.

  • Tetka iz ozadja

   Mi je všeč ko dva ali trije zdrmamo portal

   • indijanka

    jppp..velik dosežek je to pogovarjanje med seboj :)

   • Janez

    Ti!
    Nisi “zdrmal” nikogar !
    Ejga, ne bod no ibrčen, nkar – ne pstuj – bi slišal? V Komendi.
    Pa – “mrzk”
    “Mrzk” pomeni: zoprn, star, tečen dedec. A si to ? Pokaži se nam kdaj !l.r. JANEZ KOMENDA

   • xtc

    Bebci ne morete zdrmati portal pokažetepa umski domet in invalidnost_no slednje ne pokrije nobeno zavarovanje;razen zemlja:

   • Janez

    Preberi raje !
    O pokopu –
    – pogrebu žlahtnežžev – na kulture in poštenja polnem slo podeželju. To! L.r. JANEZ KOMENDA

    • Janez

     Popravek ” ne žlahtnežev. Pa pa “žlehtnežev” l.r. JANEZ KOMENDA

   • Dragan Krstič

    Bomo videli kako boste samovšečni po naslednjih državnozborskih volitvah. V mišje luknje boste šli, pa tisti ki niste dovolj nakradli boste morali začeti delati, Pa ne na blogiranju.

    • Tetka iz ozadja

     Jeseni boste popušili po večinskem volilnem sistemu, kasneje pa še po porcionalnem volilnem sistemu. Pa saj sami veste to.

     • Dragan Krstič

      Kar tolaži se. Konec naslednjega meseca bo podpora SDS okoli 30%.

     • janez cepec

      ja če b’ mu mesc 300 dni

     • Tetka iz ozadja

      Da vsekakor, tako kot vedno desedaj, samo hudič je ker potem pridejo volitve.

  • Dragan Krstič

   Indijanka, tebe pa dolgo ni bilo na spregled. Ja seveda je upravičen preplah ob dejstvu kako namerava Janša napraviti državo vitkejšo. Ne samo Janšev predlog, ampak predlog vsakogar bi naletel na obstrukcijo rdečih gnid, ki živijo na račun delavstva iz realnega sektorja.

   • indijanka

    Dober večer. Nisem pozabila na vas. Nekaj sem delala.

  • Anton

   danes so očitno slabo plačani zato morajo malo več komentarjev napisat. Lahko je komunistom zmanjkalo denarja?

  • Prle

   Ojla prijateljica indijanka, kako si, ti je Kobalov vic všeč?

   • indijanka

    Men tut on ni. Kako naj bi mi bile njegove besede. Sej mu nisi podoben a ne?

    • Prle

     Meni je smešen, pa tko je faca.

     • Dragan Krstič

      Njegov humor je za podn folk kot si ti. Humor ki je naperjen proti opoziciji ni humor, samoto je zate višja matematika. Ti glej Kobala in programe na pralnemu stroju.

 • Krtača17

  Janez Janša: BERGLA NAM JE VSEM V POGUBO.

  • xtc

   Definitivno ne;kaže nato ;kako zdraviti lebozadrogirane pijančke ;ki slavijo komunizem in totalitarne simbole ;kar je vEU kaznivo;v Slovenistasnu pa ne:

   • Krtača17

    Pazi na vejce in ločila hehehe

    • Anton

     tvoja pamet se je ločila od telesa

     • xtc

      Se ne more;ker nikoli ni obstajala;levaki so kot amebe ali metljaji_paraziti;zato ne rabiš pameti:

   • Tetka iz ozadja

    Pri nas bo tako mi antijanšistii rečemo, ne tako kot drugi želijo.

    • sprehajalec

     Dolenjc? Akanje? Ani anšisti?

    • xtc

     Konec svojih blodenj si bioste lahko ogledali na prijateljih vVenezueli;samo narod mora stisniti pa bo pamet tu:

 • Krtača17

  BERGLA

  • Anton

   z berglo ga je treba sfukat z berglo!

 • Krtača17

  Veliko vprašanje ki si ga zastavljam že cel dan: koliko bo vredna ta BERGLA? Koliko bo to koštalo SDS?

  • janez cepec

   dej me razsvetli za kuga se gre, sm biu u hribeh, ne vem u čem je štos

   • xtc

    Ne veš levaki radi spolno zlorabljate hendikepirane;Krtačarja pali jo oni na berglah:

   • Krtača17

    Odbor2014 je bil pred sodiščem. No tam v parku je bil tud en klošar ki je neki reku prot Janši, pol so ga pa z klošarjevim berglam nalomil da je mogu na urgenco. Bergla zlomljena. Drug dan je mel pa klošar praznovanje 60 letnice v taistem parku. Taki kreteni so tile sdsovci. Aja pa slučajno jim internetna stran odbor2014.si crkava.

    • janez cepec

     aha, tenk U, ja take so tele prerokove ovčke, udri po siromaku. upam, de so mu za rojstn dan nove bergle kpil, take z posvetilom dobrega pastirja

    • xtc

     tAM JE BIL EN KLOŠAR ŠPICELJ IN PROVOKATOR IN JE NAŠEL KAR JE ISKAL:

  • xtc

   Ti a si ti kak umsko boln erverznež ;ki te mika nasilen sex z hendikepiranimi?
   Bo treba obvestiti policijo ;da imaš taka nagnjenja;sicer pa levak iztirjenec sexualni;jutri boš že nadlčegoval otroke:Fej in fuj pujček levi iztirjeni:

  • Morala

   Obsedenost oziroma patološka odvisnost od JJ je predvsem motnja v doživljanju samega sebe!!

   • Krtača17

    Ja lih tolk da ne bomo začel govorit namest – kolk s prfuknen, ampak – kolk s ti Janša.

    • janez cepec

     zdej bo merska enota za kretena je enako 1 Janša

     • Krtača17

      Ja, za kretena izven vseh lestvic bo pa Janša BERGLA DELUX

    • Anton

     Občudujem vašo, sicer bolno, domišljijo.

     • janez cepec

      glej in uči se

     • Anton

      Ne. Vedno sem se bal da bi mi pamet odpovedala.

      Janez cepec
      Saj ti je že
      Anton
      Tebi tudi
      Janez cepec
      Ti si janševc
      Anton
      Ja vem
      Janez cepec
      Spet sem zmagal, grem še druge jebat….

     • janez cepec

      ?????

    • Morala

     Premislite in pazite nase ter poskrbite za vaše zdravje! ;)

 • Prle

  Viktorji 2016 Boris Kobal danes.

  Ustavi slovenski carinik kombi iz Hrvaške.
  carinik: Kaj pa prevažate?
  voznik: Poln kombi knjig imam.
  carinik; A res ? Odprite kombi.
  Voznik odpre vrata in kaj vidi carinik: Poln kombi orožja do stropa.
  Carinik: A to so knijge?
  Voznik: Ja, to so zbrana dela Janeza Janše.

  Ha,ha, svetujem ogled.

  • sprehajalec

   Bojim se, da je takle humor podcenjevanje zdrave pameti povprečnega Slovenca. Če bi jim tale vic doma v koljevki Prle povedal, 100% ne bi eden razumel zakaj se gre.

   Ker pa je omenjen Ivan Janez, se pa morajo rdeče riti zasmejati. Ker je Režija dala znak; Pozor! Smeh, vsi skupaj…Pa še verjetno je na tistem ekranu, kjer napovedovalci čitajo pisalo “Smeh”.

  • indijanka

   A si kej spustu..ker ni smešen? Po moje nisi dobro poslušal. En Kobal pa res zmore več.

   • Prle

    Dobro on ga je v živo povedal boljše. mene je nasmejal do solz. Oglej si njegov nastop.

    • indijanka

     Rada imam angleški in ne balkanski humor. Sej veš tisto foro , ko je Črni gad Boldricku rekel, ko se je ta hotel pogovarjati z njim. ” Če bi se hotel pogovarjati z zeljnato glavo, bi si jo kupil na tržnici. ” Tak občutek mam tukaj večkrat. No, pa ne s teboj. Ti nisi brezupen primer. Srce ti še tiktaka. Edin prevzgojit bi te blo treba.

     • sprehajalec

      Prle je levičar samo tukaj, zaradi službe v javni pisarnici. Če bi naprimer rekel, da je za Ivana janeza, bi šla službica, podobno kot v Tretjem rajhu nekoč. Ko se vrne v koljevko na obisk, rata 100% rojalist. privrženec kralja Tomislava.

     • indijanka

      Prle ni levičar, je pa antijanšist. Mal ga popravmo pa bo :).

     • sprehajalec

      Pravim, za Kralja Tomislava Karađorđevića.

     • Dragan Krstič

      Prle je zelo neinventiven bizgo iz leve politične opcije. Je samo en, ki mu dam dovolj razgledanosti in pronicljivosti je Tumplekom iz Haloz. Ostalo skupaj s Prletom je podn.Se pa, zanimivo, ne zaveda tega.

     • janez cepec

      kam pa misleš, +O, de ti spadaš, ti s pa še nižji od podna, sej u stvari si ta sPODN

     • Prle

      Ha,ha,kiksnil si 100%., ane indijanka.

     • indijanka

      Uživajta. Veliko bolj me nasmejita, ko en sopihajoč Kobal.

     • Prle

      Ne, ne Kobal je legenda.

     • janez cepec

      dragi faraoni, alora pridem več kasno

   • sprehajalec

    Hočeš reči, da Prle zna tudi dober vic pokvariti?

    • indijanka

     :) dobra

  • xtc

   Kobal kdo je to on ;ki ga je napodila Omanova ;ker ima kratkega in ne more?

   • Prle

    On še kako zmore, dobil je svojih pet minut v prime času, da vam spusti pod nos vic o Ivanu, ki bo krožil še leta, ha,ha,ha.

    • Anton

     Krožil med vami

     • Prle

      Med NAMI.

    • xtc

     Hi;hi;hi prime time?
     To je tako kot Klemenko ;ki se prti;hčerki mu je mporal pa::::::::::::::::::::::::: narediti ;da se sedaj hvali ;da jih ima:

     • Prle

      Kaj pa si danes pil?

     • xtc

      Preberi leve medije izpred parih let veselo so pisarili:

 • Krtača17

  Pa skoz se Janši neki okol BERGL dogaja. A ni bil un novinar pr Patriji tud BERGLUND?

  • slosin

   Tvoja pamet je tud na berglah…

  • xtc

   kI JE PROPADEL NIHČE GA NOČE VEČ NITI POVOHATI:

 • Novakec1

  S tem ne boš pridobil glasov, problem je uničenje Slovenije s strani čefurjev in pritepencev.

 • Anton

  Povsem razumljivo je da se lewaki im komunisti bojijo Janše.

  • Dark Lord

   Nihče se ga ne boji, pikec. Vseeno hvala za skrb.

 • xtc

  Vidim ;da levake vzburja seks z takimi ;ki so hendekipirani in na berglah;gre za ekstremne iztirjence;kibi zlorabljali še invalide;ljubi bog kakšne s*** samo ;da si izpolnijo svoje bolne fantzije:
  Sedaj mi je jasno zakaj je Adolf najpreje opravil z njimi;še nacional socialkisti niso bili taki iztirjenci;bog pomagaj in nas obvaruj take drhali nič vredne:

  • Krtača17

   BERGLA

   • xtc

    rESNICA BOLI A NE IZTIRJENEC;OZ PARDON IZPRIJENEC SEXUALNI?

 • Krtača17

  Včas so jih Ježek pa TOF pa taki pokal. Dons mamo pa dežurnga za vice kar Janšo.

  • xtc

   Tof?
   Spolni nadlegovalec?Zlepoim se kitiš:

  • sprehajalec

   Sedaj razumem, tvoje poste. Če sta ti bila gornja dva idola…

 • Demonkrat
 • xtc

  vSE BOLJ OPAŽAM ;DA LEVE NAVDUŠUJE NASILEN SEX Z HENDIKEPIRANIMI;PSI;KOZAMI;OVCAMI;KOKOŠMI IPD ZLORABE
  kAR POVE VSE O NJIH:

  • Dark Lord

   Kaj pa če bi se ti naučil uporabljati tipkovnico? Pa naučil slovensko? A bi šlo?

   • xtc

    Seveda gre ;a tebe ne jezi tipkovnica pač;pa resnica kar si:

    • Dark Lord

     Ja, no… o me govorim.
     Nemogoče je razbrati, kaj si hotel povedati. OK?

     • xtc

      To ;da si sex ualni iztirjenec kot vsi levaKI?

     • Dark Lord

      Kaj pomeni beseda “ualni”?

     • xtc

      vIDIM ;DA TE IZTIRJENOSTI MIKAJO KAJ NAJ SI MISLIM O TEBI;POSILJEVANJE INVALIDOV?

  • Krtača17

   Ti si prke 4janša. Janez povej, kolk bi mu dal?

   • janez cepec

    fajf koma najn

   • xtc

    Vidim ;da ma jjj dobro sex ualno kondicijo in ;da u dame rade dajo;levaki ste pač fouš s kratkim in nestoječim:

    • Dark Lord

     Janša je porabil večino svojega premoženja, da so mu “dame” dale.

     • xtc

      nE DA BI VEDEL ;DAME KAR PRIHAJAJO;HJA Janez ima pač kondicijo;levi pač ne:

     • Dragan Krstič

      Dark Lord ti si v sramoto tudi levičarjem.

     • Dark Lord

      Hvala!
      Zdaj pa res nehaj, ker si kot jezna 4-letna punčka.

 • Dark Lord

  Romana Tomc iz SDS je povedala, da ima SDS res dober program.
  Wow…

  • xtc

   In?
   Kaj želiš povedati;da te palijo hendikepirani;kot tvoja dva ali par nickov spodaj?
   Ni treba razlagat vemo ;da si iztirjenec:

 • Janez

  Še eno bogastvo iz slo etnologije ! “ETKA, TUNNEK, J.C.” – ZA VAS !
  ČE SLO SODIŠČA NISO PRAVIČNA !
  OZ. PUSTIJO POLIT KPS MORILCE NEKAZNOVANE ?
  So
  JIM PA ŽE ZAŽIVA SLO POŠTENI LJUDJE
  POVEDALI SVOJO SODBO, SVOJE MNENJE – O NJIH, O – KPS POLIT MORILCIH !
  Iz slo ljudskih zelo ok navad !
  KPS Ivanu Groznemu MAČKU – SO VRLI DOLENJCI – NA POTA – KJER JE ON HODIL !?
  Nastavljali?
  Kaj ?
  So mu nastavljali : CRKNJENE, POVOŽENE MAČKE !
  Živa resnica.
  Bravo pošteni, korajžno Dolenjci. Že zaživa ste mu povedali.. RESNICO O NJEM ! Janez KOMENDA

  • Dark Lord

   Jaz bi te neverjetno rad videl v živo prebrati enega od tvojih postov.
   So vsa ta nepotrebna ločila dramatične pavze? Kako prebereš male in kako velike tiskane črke?
   To bi bilo noro zabavno!!

   • janez cepec

    če b’ ga rad u živo vidu, pejd u Begne, jutr ob desetih majo izhod, de grejo h maš. počak ga na kapiji

    • Dark Lord

     U, mogoče pa res! Saj sem z Radolce, bom že šel pod avtocesto ga pogledat!

   • indijanka

    Tudi tvoj dvojni klicaj tudi ni od muh.

    • Dark Lord

     Kaj te pa pri tem moti?

     • indijanka

      Nimam časa, bova kdaj drugič.

     • Dark Lord

      Ne, ne bova. Brez skrbi.

     • Dragan Krstič

      S tvojo kurjo pametjo je škoda izgubljati časa in besed.

     • Dark Lord

      Tebi očitno ne, Krstiću.
      Pa res te nihče ni vabil v debato. OK?

     • Dragan Krstič

      Dark Lord, ti si podn od podna tudi po kriteriju levičarjev, verjemi. Lahko blogiraš z uspehom pri Združeni listi, Kordiš te bo pohvalil, za kolikor toliko normalne levičarje si pa idiot. Tega ti sicer ne bodo povedali direktno ampak po ovinkih. Si pa tako umsko hendikepiran da tega ne boš ratzumel. Kapiš?

     • Dark Lord

      Kako lahko od “umsko hendikepiranega” levičarja pričakuješ, da razume tvoje izjemne, strokovne in stilsko vrhunsko napisane ocene? Rahlo si kontradiktoren. A ne? Kapiš?

     • sprehajalec

      levičar v svoji umski hendikepiranosti vedno znova preseneča. Dno nikoli ni doseženo, čeprav misliš že da je…

 • xtc

  Če je kaj višek neumnosti levaka je to to ;da se pride pred JAVNOSTpohvaliti z otroci katerih še oče ni ZAGOTOVOin to za povrhu še pijan:
  Namesto ;da bi raje take debate izločil iz javnega diskurza:sKRATKA POPPOLNOMA NEPRIMERNO ZA JAVNOST IN PARLAMENT:
  nO LEVAKOM V PODUK;KDO JE OČE OTROK KATEREKOLI MAME NAJBOLJE VE ONA SAMA_SEVEDA PA DRŽI ENO ;MOLK JE MATI MODROSTI:

  • Dark Lord

   Precej bolje od pokvarjenih desničarjev, ki svoje lastne otroke izrabljajo za bedne politične točke. A ne?

   • janez cepec

    ne omenjaj Grimsovega imena po krivem, otrok pa še manj, te bo tožu

    • xtc

     Kdo je že pisal ;da ima JJ hendikepiranega otroka_Grims?
     Ti si bebo:

     • janez cepec

      bebo ti je fotr

     • xtc

      Ti si navadem mentalni iztirjenec:

   • xtc

    kAKO IZRABLJAJO?
    tKO ;DA PIŠEJO ;DA SO OTROCI DUŠEVNO BOLANI IN TO KAR PO LEVIH MEDIJIH?

 • Fogglof Tunnek

  Nocoj pa ne bo 1000 komentarjef…ni blo Tuneka, haa?

 • Fogglof Tunnek

  “24. april bo datum, ko bo Slovenija prvič v svoji zgodovini dobila predlog resnega, konkretnega programa za debirokratizacijo”

  A res?…Dragi Janez, čas blefiranja je mimo in kako boš ljudem povrnil škodo, ki si jim morebiti v naivnosti storil. Veš, da to ni mogoče, morebiti pa le stem, da priznaš, da si bil le dobro nagrajen igralec v zgodbi, ki jo je fsak malo zlorabil in omogočil, da si ljudje samo zgradijo brez tebe in tvoje megle novo stvarnost…. Eni že priznavamo svoje napake, da ne bojo zanamci živeli v tvojih zmotah!

  • janez cepec

   več al men bi ti dau prou, sam če misleš, de je ljubljeni vodja devu napake u naivnosti, si naivn ti

 • Dragan Krstič

  Indijanka, sva pa zadnjič pozabila omeniti še enega “poštenega” bankirja iz ergele ta rdečih iz Kamnika:
  Vita Verstovška. Kaj meniš ti a je on iz grupe bankirjev iz Janševe grupe izbrancev.?

 • Jožef

  Nova24tv je medij, ki ga Slovenija resnično potrebuje, Je medij, ki nam posreduje vse tisto, kar večina drugih medijev zamolči. RTV, POP, KanalA, Delo, Dnevnik, Večer in ostali nam venomer prikazujejo samo eno stran medalje, pa še to stran samocenzurirajo. Vse te medije moramo plačevati – tako ali drugače, za Novo24tv pa mi do sedaj ni znano, da bi jo morali plačevati.
  Zakaj to pišem, zato, ker se je nagnetlo v ta medij ogromno nekih zamaskiranih komentarijev, katerih edini cilj je provociranje, kritizerstvo in hujskaštvo. Gospodje FT, JC, Novaki in podobno, ne bo vam uspelo, zaman se trudite, saj so vaše metode preveč prostaške in brezvsebinske. Glede slovenskega jezika pa ste podobni revežu, ki še nikoli v življenju ni videl osnovne šole od znotraj.

 • xtc

  Če me kaj moti me moti to ;da pride nekdo v javnost izpostavljat svojo zasebnost in otroke(pa naj bodo njegovi ali ne);vsak tak nastop;prikaže nizek nivo človeka;nerazumevanje zasebnosti;izpostavljane tistih;ki niso javne osebe in prikaz svoje intiligence:Normalen človek ohranja zasebnost zase in varuje tiste;ki se ne morejo braniti pred javnostjo ne pa jih izpstavla tako ali drugače:Vsakdo ;ki počne take stvari je bodsi bedak;zahojenec ali ne razume posledic svojih brezglavih dejanj;ki povzročajo škodo nič krivim:

 • Krtača17

  Pravico imamo vedeti:http://www.zurnal24.si/pripadnik-odbora-2014-z-berglo-pretepel-brezdomca-clanek-289435

  Očitno dost dober razlog da je Odbor2014.si ugasnil svojo internetno stran in se zavil v molk. Janša pa tiho kot rit.

  • sprehajalec

   Boš zame tudi delal takole reklamo, ko bom januarja iskal Bandite po Dražgošah v Feldgendarmerie uniformi? Repliki sicer.

 • Janez

  A?
  Veste !
  Kako je od moje sestre mož !
  Slovenec, 190 cm, alpinist in strojni ing. “obeležil ?
  Smrt J.B. Tita ! 1980 .In Edija KRDELJA ?Kdo ugane? Zvedel bo resnico. Res. L.r. JANEZ KOMENDA

 • xtc

  Pri levih je fascinantno to ;da mislijo ;da bo dovolj le denar pa bo?
  Ampak:ko babnice zagledajo pravo kito;denar ni več pomenben ampak batina;samo da deluje brezhibno to je to ne miljoni in rdeča zvezda:
  To je to:

 • brownie

  Tole pa smo le dočakali, no:
  “..v prihodnjih dneh bo SDS za izredno sejo Državnega zbora RS predložila gradivo za odpravo administrativnih ovir, ki v Sloveniji dušijo državljane, gospodarstvenike in kmetovalce.”
  Ja, kdo drug pa bi tole lahko pripravil, kot SDS – najsposobnejša stranka.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte voluharji… janšizem se je razvil koncem 20. stoletja iz že prej nastalih politicnih gibanj, kot so fašizem, komunizem, nacionalizem in idiotizem. Iz starih -izmov je janšizem prevzel predvsem diktatorski in avtokratski nacin vladanja, cašcenje kulta osebnosti, množicna, dobro nacrtovana in organizirana zborovanja s strankarsko ikonografijo ter zavracanje vseh ostalih politicnih opcij – s tem pa tudi same demokracije… Kapish???

  • sprehajalec

   ter zavracanje vseh ostalih politicnih opcij

   Če so se te v 26 letih na 45 let podlage pokazale za neuspešne in so eno državo pripeljale v bankrot, druga pa je tik pred bankrotom, potem je izbira logiča, Ljudje so siti fašizema, komunizema, nacionalizema in idiotizema ter levičarskega novostaro-obrazeizma. Radi bi delo, v Sloveniji, pošten zaslužek ter razvoj, kot ga imajo če ne drugega Slovaki. Dosti jim je naštetih in njihovih obljub.

 • brownie

  Na 11. kongresu SDS bo ena od tem zagotovo katastrofalno zdravstvo

  • sprehajalec

   Tako je, dilerji v zdravstvu, ki podražijo izdelek za 10x, so kljub temu da vsi vemo zanje, tudi oblast ve še vedno tam kjer so bili. Nihče jim nič ne upa in more. Ne Vladajoči stranki, ki je talec dilerjev.

   Kot da bi bil mehiški predsednik v rokah dilerjev. Oziroma morda tudi je…

 • janez cepec

  sm prešaltu na Nova TV, de vidm kuga prau konkurenca, pa vidm, verjetn je posnetk, eno čredo ovac izpred sodišča, ena stara mama neki bluzi, lupeta, čak, na pou SLOVESK jezek uporabla, pa mamu vam janševci pa Janša, a vam res gre tok slabo, de že taspojdne u svojo čredo sprejemate

  • sprehajalec

   Nova je TV zatiranih in prezrtih v 26 letih na 45 let podlage. Čas je tudi za njihov glas.

   • janez cepec

    pa dej mi povej, a aares taspojdne jemlete u svojo čredo? če jih, še +IĆ-a uzemte

    • sprehajalec

     Cepića? lahko se vpišev pri lokalni izpostavi tvojega okrožja. Prej je pa še treba narediti test inteligence. Morda ti uspe.

     • janez cepec

      ti s’ mu gotov veze, ker testa nisi naredu, kr prznej

     • sprehajalec

      Nisem v stranki. Delim samo svetovni nazor s stranko. Oziroma oni mislijo kot jaz, pa kaj v program dajo, kar od mene preberejo.

      Desničarji smo ljudje svobodne misli in nismo vezani na stranke.

 • Janez

  1980 !
  Ex KPJ, ZKJ KRDELJ, PA J. BROZ STA ŠLA – BYE, BYE
  Smo dobro proslavljali !
  Od mojd sestre mož je nonstop pel” TO JE TA DAN – NE BO VAS – NAZAJ” ! L.r. JANEZ KOMENDA

  P.s. grozno vesel jd bil. Reksl je : ” končno sta ŠKRIP, ŠKRIP- nila” !
  Šel je v hribe nad Kranjem – vriskat !
  Celo za mašo je dal – v zahvalo pravičnemu Bogu, ki jd Matildo poslal po dva KPJ, ZKJ zoprneža.

  • Dark Lord

   @disqus_eev1Hxt3T2:disqus
   Ko zaveden kristjan napiše, da je Bog poslal Matildo…
   Wow… res, samo wow… kaj pa osnove tvoje religije, Lastno Ročni?

   • sprehajalec

    Če je Bog poslal Matildo po omenjena dva, kar je mila kazen za vse kar sta hudega storila, bo pa po tebe prišel sam Lucifer, ko takšne kvasiš.

    • Dark Lord

     Dark Lord = Lucifer

     • sprehajalec

      Dark Lord = Butlfer

     • Dark Lord

      Molči, niče!

     • sprehajalec

      Pomanjkanje intelekta nadomeščaš z nasilnostjo?

     • Dark Lord

      Ne, z ukazi.

     • sprehajalec

      Potem pa kar k postelji, kjer sedaj tvoj drema, pa začni z ukazi. Se obeta vroča noč.

     • Dark Lord

      Jaz, Satan, nikoli ne dremam. To je za slehrnika, kot si ti, poguba krščanska.

     • sprehajalec

      Ne žali resnih zgodovinskih pojmov, kot je Satan. Z 3000 letno zgodovino.

     • Dark Lord

      Dosegel sem, da so si vsi, mali in véliki, bogati in reveži, svobodni in sužnji, morali dati vtisniti na desnico ali na čelo žig. Nihče ni smel ne kupovati ne prodajati, samo tisti, ki je imel žig, se pravi ime zveri ali število njenega imena. Tu je modrost. Kdor ima um, naj izračuna število zveri: je namreč število človeka. To število pa je šeststo šestinšestdeset.

 • janez cepec

  pa tole na Nova TV, tale shod pred sodiščem, drugeč grem pa tud jest tam dol. pa to je bol ke usaka komedija. takeh klovnov, pa tekeh Kekcov, no zdele ena teta Pehta govori, pa še ne. ROTFL. pa to ni res, uscou se bom od smeha. Janša, če tole gledaš, se moreš valat od smeha, ma kašn luzer, CAR si, k maš take ovčke. zjutrej ko se boš nehu krohotat, te bo mau glava zabolela, k boš vidu koko ti rating pada, pa what ever, ma jest resno razmišlam, de bi volu zate. CAR SI STARI, DE TKOLE ZMANIPULIRAŠ FOLK, SVAKA TI ČAST. dobr pustmo to, de so te ovce zu doma za ostarele pa slaboumne spustl, vseen CAR sI

  • šmentanamuha

   Kaj kamlu, 27.4., boš imel priložnost videti svojo ostarelo čredo, ki se bo zaklinjala svojemu že zdavnaj pokojnemu idolu. Ej, stari, res si pravi Rožle, Kekec je frajer mimgrede.

   • janez cepec

    o Kekcu ni dvoma, frajar, se mu pardoniram, sam glej, kar se tiče teh komedij, precej let smo gledal, eno verzijo, sej se jih tud počas navličaš, pa vseen, takih burk, pa komedij, k jih gledaš dones pred sodiščem pa res tardeči niso zganal, če pa so jih že, so ble usen majhn bel naštudirane, pa prebavljive. pa ne rec, de so te, dandanašni, iz srca, pa spontane. ma malo morgen, ena stara mama j’ neki brala, pa ni vedla kuga, neki brez veze, kar ji je edn skup sklamfu, sama ne verjamem, de je tok pismena. sorry, za popišat od smeha, če bi pa biu z vaše črede, pa ti čist pošten povem, bi mi blo mejčken narodn

    • šmentanamuha

     No, dobr, da sva razčistila glede Kekca, Js sem se bolj ali manj zaradi vzgoje ves čas prištevala med levo čredo, dokler niso na javni RTV razstavili napisa Smrt Janši. To je bil trenutek moje streznitve, to je bila epifanija. Prav zdrznila sem se, ko sem se zavedla, na kakšen način nas dresirajo in upravljajo z nami. To, da je bil napis delno prekrit, je samo nadaljevanje manipulacije, kajti fotograf je namerno izbral kot in postavitev (kompozicijo) tako, da sta zadnji del napisa prikrivali glavi direktorice RTV in predsednika sveta zavoda. To je bilo sublimno sporočilo javnosti, da je lov na Janšo odprt in ima podporo najvišjih oblastnikov. Pedri, lezbe in vsi ostali anaho-aktivisti in zlagani filantropi niso rekli ne bev ne mev o kakšni človekovi pravici, vključno z visoko preplačano baburo Nusdorfer, ki se zdaj meče na svojo natupirano frizuro za dobrobiti nezakonitih migrantov in njihovih “pravic”. Poskušajo pa komentarje, kot je npr. tale, označiti za sovražni govor. Js sem bila šokirana, še vedno sem. Vendar, nato sem se postavila na distanco, začela sem brati in poslušati, kaj govori nasprotna stran in lahko rečem, da se v marsičem strinjam. Predvsem pa sem dojela, da so levičarji resnično zajebali vse, kar se je zajebati dalo in jih je potrebno ustaviti. To pa zato, ker je njihova soc-realistična pamet s primesmi komunistino-marksistične ideologije kontaminirana do te mere, da delujejo samo še kot trakulje v organizmu. Penzioniste pa izrabljajo eni in drugi in ni potrebe, da se jim posmehuješ. Gledala sem tudi nekaj Pričevalcev in lahko mirne duše rečem, nič ni tako kot so nas učili, nič ni tako kot se zdi. Levičarji so postali navadni paraziti in ker še vedno obvladujejo vse družbene podsisteme tudi ne dovolijo razcveta podjetništva, ker to pomeni njihov konec, konec parazitiranja in izsesavanja državne blagajne. Uspevajo itak samo tisti z izdatno državno podporo, ostali pa životarijo ali pa se izselijo, če so dovolj kapitalsko in duševno močni, da se prebijejo v tujini. Upam samo, da imajo Janševi res kak pameten program. Pogovarjati in poslušati se moramo.

     • Dragan Krstič

      Bravo, šmentana muha.

     • šmentanamuha

      Hvala, ker si prebral.

 • Fogglof Tunnek

  Janez daj bodi že enkrat pravi ded, pa se nehaj skrivat za drugimi… Tebi fse praf pride, od kosti do družine… samo da bi pokončno stopil pred sodnika, to pa ne. Pobegneš, zavlačujes, nakladaš…tvoj vlak je odpeljal z resnico ! Za mene, preprostega Haložana si bojazljivec, ki se skriva v poscanih plenicah v naročju demokracije!!!… Kapish?

  • Janez

   Tunnek ?
   A? Se to z menoj pogovarjaš?
   Saj J. Janša te ne sliši. Igra se z otrokoma. A ne razumeš? Ne pogreša te. L.r. JANEZ KOMENDA

 • Dark Lord

  @sprehajalec:disqus
  Jaz sem Tema. Jaz sem najtemnejša noč, tik preden se začne daniti. Jaz sem tvoj Bog.

  • janez cepec

   tale baba še kr klobasa

  • Janez

   A?
   Si hotel reči ?
   JAZ SEM. – U-BOG !
   Ja ?
   Kaj pa rabiš? Stare cunje, bicikl, hrano? Za kakšen sendvič – ti dam ! L.r.JA EZ KOMENDA

 • Janez

  Ampak !
  Kaj je šeele za Pusta 1980 !
  naaredila moja velika, krepka punca v KR. GORI !
  Šla je !
  na tedaj Milico- Policijo v KRANJSKI GORI PROTESTIRATI !
  Zakaj ?
  Rekla, drla se je na ves glas na miličnike-policaje ” PUST MORA BITI !
  Pa – KAJ POL,
  ČE TEGA ZOPRNEGA BROZA-TITA – MATILDA ŠLATA.
  KAR ODPELJE NAJ GA !”
  DOSTI
  NESREČ , VSEGA GRDGA – JE NAREDIL !
  – PUST, PLES, MAŠKARADA – TO MORA BITI !Broz – ni nič važen”!
  Miličniki
  – so bili – čisto frapirani – nad njeno brezčutnostjo – do “velikega” J. BROZA ! Lr. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  SEVEDA MOJI H. IZ KR. GORE – ZAUKAZANE PREPOVEDI PUSTOVANJA !
  KER JE J. BROZA 1980 MATILDA ŠLATALA – PREPOVEDI – PUSTA.- HELENA – NI DOSEGLA !

 • Fogglof Tunnek

  Še malo pa vas bom fse desnosučni poslal u 3 piz*** mat*** in zapustil ta portal… Dost vas mam!!!… Bom šel nazaj na Delo… Lahko noč !!!

  • šmentanamuha

   Zbogom…

 • brownie

  SDS s to resolucijo napoveduje neusmiljen boj za izkoreninjenje drugo razrednosti. Slovenija bo namreč z njihovim bojem postajala prostor pravičnosti in blaginje za vse, ki so se zanjo pripravljeni potruditi.

 • brownie

  Generalna sekretarka SDS Alenka Jeraj je omenila, da se v stranki že intenzivno pripravljajo na kongres, ki bo 20. maja v Zavodu Antona Martina Slomška v Mariboru.

 • Dark Lord

  @sprehajalec:disqus
  Na nebu se je prikazalo veliko znamenje: žena, ogrnjena s soncem, in luna pod njenimi nogami, na njeni glavi pa venec dvanajstih zvezd. Bila je noseča in je vpila od porodnih muk in bolečin. Nato se je na nebu prikazalo drugo znamenje: glej, velik zmaj, rdeč kot ogenj, ki je imel sedem glav in deset rogov, na njegovih glavah pa je bilo sedem diademov. Njegov rep je pometel z neba tretjino zvezd in jih vrgel na zemljo. Zmaj se je ustopil pred ženo, ki je bila pred porodom, da bi požrl njenega otroka, ko bi porodila. In porodila je otroka, dečka, ki mu je bilo namenjeno, da bo pasel vse narode z železno palico. Ta deček sem Jaz.

  • sprehajalec

   Sedaj pa spat, da ne boš jutri imel preveč dela z brisanjem današnjih neumnosti.

   • Dark Lord

    Jaz ne brišem sledi. Jaz jih ustvarjam.

    • sprehajalec

     Lahko kakšno tole tvojo sled pošljem na ZD Radovljica?

     • Dark Lord

      Jaz te poiščem, nevernik! Zavedaj se: zvéri so bila dana usta, s katerimi je govorila objestnosti in bogokletstva. Dana ji je bila oblast, da to počenja dvainštirideset mesecev. Odprla je usta, da je preklinjala Boga: preklinjala je njegovo ime, njegovo bivališče in tiste, ki prebivajo v nebesih. Dopuščeno ji je bilo, da je začela vojno s svetimi in jih premagala. Dana ji je bila oblast nad vsakim rodom, ljudstvom, jezikom in narodom.

     • sprehajalec

      Na zdravje.

     • Dark Lord

      Na večne muke peklenske. Občutil jih boš. Kajti videl sem drugo zver, ki se je vzdigovala iz zemlje: imela je dva rogova, podobna jagnjetovim, govorila pa je kakor zmaj. Ta je izvajala vso oblast prve zveri v njeni navzočnosti in priganjala zemljo in njene prebivalce, naj molijo prvo zver, ki se ji je bila smrtna rana pozdravila. Delala je velika znamenja, tako da je celo vpričo ljudi priklicala ogenj z neba. Zaradi teh znamenj, ki jih je bilo dano delati vpričo zveri, je zavajala prebivalce zemlje. Prebivalcem zemlje je namreč rekla, naj postavijo podobo zverí, ki je bila ranjena z mečem, pa je potem oživela.
      Spokori se in svojo družino!

  • Janez

   Uf!
   Ta dečko – se ga je pa ornk nadevov.
   Pokliči tvojo mami, da te malo s hladno vodo zalije. A to te boli? L.r. JANEZ KOMENDA
   P.S.
   ZVIJANJE V TREBUHU, TIŠČANJE V ŽELODCU, DRISKA – PA? Take.

   • Dark Lord

    Molči, neroda krščanska! To ni pogovor zate. Ne mešaj se.

   • janez cepec

    oba sta za u Begne, mislem pa, de bojo tebe prej sprejel

 • Dark Lord

  Videl sem zver, ki je vstajala iz morja. Imela je deset rogov in sedem glav, na rogovih deset diademov in na svojih glavah bogokletno ime. Zver, ki sem jo videl, je bila podobna panterju: noge je imela kakor medved, gobec pa kakor lev. Zmaj ji je dal svojo moč, svoj prestol in veliko oblast. Ena od njenih glav je bila videti ranjena na smrt, a njena smrtna rana se je pozdravila. Vsa zemlja je šla polna začudenja za zverjo. Ljudje so molili zmaja, ker je dal oblast zvéri, molili so tudi zver in govorili: »Kdo je podoben zvéri in kdo se more bojevati z njo?«
  Zvéri so bila dana usta, s katerimi je govorila objestnosti in bogokletstva. Dana ji je bila oblast, da to počenja dvainštirideset mesecev. Odprla je usta, da je preklinjala Boga: preklinjala je njegovo ime, njegovo bivališče in tiste, ki prebivajo v nebesih. Dopuščeno ji je bilo, da je začela vojno s svetimi in jih premagala. Dana ji je bila oblast nad vsakim rodom, ljudstvom, jezikom in narodom. Zver bodo molili vsi prebivalci zemlje, katerih imena že od začetka sveta niso vpisana v knjigo življenja Jagnjeta, ki je bilo zaklano.
  Če ima kdo uho, naj prisluhne!
  Če je komu namenjeno ujetništvo, pojde v ujetništvo.
  Če mora kdo umreti od meča,bo umrl od meča.
  V tem je stanovitnost in vera svetih.
  Nato sem videl drugo zver, ki se je vzdigovala iz zemlje: imela je dva rogova, podobna jagnjetovim, govorila pa je kakor zmaj. Ta je izvajala vso oblast prve zveri v njeni navzočnosti in priganjala zemljo in njene prebivalce, naj molijo prvo zver, ki se ji je bila smrtna rana pozdravila. Delala je velika znamenja, tako da je celo vpričo ljudi priklicala ogenj z neba. Zaradi teh znamenj, ki jih je bilo dano delati vpričo zveri, je zavajala prebivalce zemlje. Prebivalcem zemlje je namreč rekla, naj postavijo podobo zverí, ki je bila ranjena z mečem, pa je potem oživela. Dano ji je bilo tudi oživiti podobo zverí, tako da je podoba celo spregovorila in dala pobiti vse, ki podobe zverí niso molili. Dosegla je, da so si vsi, mali in véliki, bogati in reveži, svobodni in sužnji, morali dati vtisniti na desnico ali na čelo žig. Nihče ni smel ne kupovati ne prodajati, samo tisti, ki je imel žig, se pravi ime zveri ali število njenega imena. Tu je modrost. Kdor ima um, naj izračuna število zveri: je namreč število človeka. To število pa je šeststo šestinšestdeset.

  • Janez

   LORD ? LORD – je crknu !

   A ne razumeš?
   Dark – ni bil.
   Normal rjav lisast bernardinc je bi. DOBER PES JE BIL – LORD.
   Lep, pameten, dober čuvaj. Samo precej hrane je požru. A ? Js crknu – LORD. Janez KOMENDA

   P.S. Kolegica Ivka zelo pogreša – psa – LORDA.
   Večkrat ga omenja. Čeprav je že 20 let hin.

   • Dark Lord

    Tvoje spolne izkušnje s psi me ne zanimajo. Lahko nehaš.

    • Janez

     Ne blebetaj o sexu, živalih !
     LORD – tisti Ivkin ok pes je bil velik, ok, močan, hud čuvaj – bernardinec.
     Odločen ok čuvaj je bil. Strog – ne bi se pustil nadlegovati. Napadel bi.
     LORD, LORD – Ivkino klicanje tiistega zda že 20 let “pokojnega” psa. – te klice LORD, LORD – sem vsak dan poslušal par let. Pa ob besedi LORD najprej – pomislim na tistega ok – psa.
     Beseda
     LORD – seveda pomeni tudi BOGA. Npr. Lord’s Prayer- OČENAŠ !
     Jaz !
     Sem – zelo veren. Vera v Marijo, v troedinga Boga. Ok stvar.
     A?
     Ti?
     Imaš t.i. “kompleks BOGA” ? Slabo poznam – ta kompleks.
     A? Je hud ?
     A? To – ” kompleks Boga” ? A – TO. – BOLI ? A hudo – boli ? Kje? A – glava boli, peče ?
     Za –
     t.i Napoleonov kompleks – vem.
     Samo zoprn je !
     VELIKO NAŠIH JANO NEPRIZNANIH MALIH,, NIČ KAJ POMEMBNIH EX KP, ZK – “POLITIKOV”, KI POLITIKI – NITI NISO – GA IMA.
     VSAJ ZNAKE.
     Znake – Napoleonovega kompleksa : saj veste – telesna majhnost Napoleona in politična moč.
     Ampak ?
     Kompleks Boga!
     In to ?
     Temnega Boga !
     – to mora biti ?
     Pa res hudo ! Kakšni so pa znaki. A si “volkodlak”? Reci ! L.r. JANEZ KOMENDA

     P.S. Noro ?! Jaz si nikoli ne predstavljam – da bi bil? Bog. Nisem Bog. Janez sem.

   • janez cepec

    ajde, povečerje je sviralo, u postlo bo treba it. tablete uzem, de ne boš ponoč ke okol šlevu, pa mirno spi

 • Janez

  Ti!
  A ti to LORDA – psa od moje kolegice Ivke – kličeš ?
  Je normal benardinenec – ni dark, temen, črn. LORD ? Tak – normal – RJAV, LISASF BERNARDINEC JE.
  Pravzaprav ?
  Bil je. Zdaj – LORDA – ni več.
  LORD – PES – PRED 20 LETI – JE CRKNU.. Težko ga bo priklicati nazaj. LORDA -ni več. JANEZ KOMENDA

 • Janez

  Pustimo šale !
  Z Lordom, Tunnekom, s “tetekom” j.c. je ” begne že 100x ponovil itd.

  SDS- JE PA RAZVESELJIVA !
  Seveda !
  Čim bolj realističen program !
  Penzije, sociala, državni, javni sektor – naj postanejo – slovensko domoljubni !
  še dodatnih zmožnih,
  k sedanjim zelo ok poslancem SDS ! Živeli mi, SDS, vsi slo domoljubi.
  Za ?
  Te – vedno bolj zmedene, neetične ex KP, ZK !
  Bomo tudi mi – na tem ok portalu – poskrbeli ! Jih – utemeljeno – ” r i b a l i ” !
  pred
  – parlamentarne preiskovalne komisije – z njimi – z ex KP, ZK – ji ! Lahko noč.Janez KOMENDA
  P.S.
  PROVOKATORJI ?
  – Tunnek – sanja sanje malega kitajčka – ha, ha , kako bi nadomestil, – g. Janšo – v SDS.
  – ” tetka” tetek? – aroganca na kvadrat – pogreb za žleht ljudi – zdaj ve !
  – j.c samo o “begnah” govori, Dark Lord tuli kot Ivkin LORD bernardinec – v nebo !
  – normal komentatorji – ste pa super. Ne se pustiti “tetki -teteku” kaj gnjaviti, težek arogant je ! Passe !

  • Janez

   Ali kdo ve ?

   V Piranu ?
   – stari center Pirana ?

   A ?
   Imajo še – E N G E L S O V O ULICO ?
   V STAREM PIRANU?

   Me je skoraj kap zadela,
   ko sem v starem Piranu videl tablo na kamniti hiši – ENGELSOVA 3 !
   Cca 3 leta nazaj ,
   – je v Piranu – bila – ulica – E N G E L S O V A ?
   A?
   V Piranu ? Imajo tudi ulico K. MARXA ?

   Ne vem!

   Vem, da je z Obale tisti meni zblojen “LGBT “osebež” !
   z dvema priimkoma, dr. ZL- očala!
   Kot?
   Ena? R E I N K A R N A C I J A
   – KPS, ZKS polit zločinca Krdelja -se mi zdi !
   Le,
   da je stokavček Edo K.
   – bil toliko moški, da o LGBT – jih !
   pa res ? N i rekel – niti besede.

   ŠE KRATEK POVZETEK VČERAJŠNJIH NEKATERIH KOMENTARJEV – SPODAJ, TU !

   B. KOBAL – je – če prav vem original Tržačan ?
   A meni – ni všeč.
   En gospod v 1960. je bil ok, fin igralec – S. Kobal. Iz Trsta – se mi zdi.

   Na Obali je veliko KPS STALIN “Primorcev”.
   Tja,
   na Obalo jih je kolikor vem – naselila KPS STALIN PARTIJA – PO 1945.
   Primorci – od 1945. leta dalje – pač.
   Niso – original Primorci – staroselci !

   “Tetki-tetežu-samohvalnemu težakarju” bi rekel le !

   Seveda !
   Ex KP, ZK SO ŽR NAD 70 LET – “S U P E R I O R N I” – V VSEM – SLABEM !

   Le v SLABEM.
   Malo ali nič – v dobrem.
   Mi je kar odveč naštevati :

   – KPS POLIT NESODNI POMORI NEOBOROŽENCEV -roke so jim zvezali z žico.

   – zafurane KPS polit fabrike in Kardelj-zadruge,

   – ogoljufani od “EX KPS, ZKS rdeče gospode” pravi fabriški garači, delavci, penzije 400, 500 eu.
   – od ex KPS, ZKS baje skrivani “zakladi” javnega denarja, v “oazah” in ” štumfih ” itd.

   Tega!
   TE EX KPS, ZKS –
   – NIZKE, KRVAVE BLATNE – “SUPERIORNOSTI ” – JE PREVEČ.

   Preveč – je te ex KPS, ZKS – ZL bedne “superiornosti” !

   Preveč – za vse – “superiorne nečednosti” – pisati !

   Ki ?
   Pa se ji – čas izteka ! Hvalabogu !

   TUDI EX KP, ZK LJUDEM BODO ZVONILI – SODNI “ZVONCI” ! Nč bat !
   A?
   a- simpatični “tetka-tetkež” – arogantnež 1A – v tvojih zapisih tu.

   Ali?
   Si bil pri veliko teh “nizkih” ex KPS, ZKS. – do SD ,
   – “NIZKIH SUPERIORNOSTIH” – ZRAVEN ? Osebno?

   Pohvali se no malo s tvojimi “osebnimi, avtorskimi KP, ZK polit “dosežki”.
   Ki kaj štejejo.
   Za –
   SAMOPOKOPE ex KP, ZK “bivših herojev in KP, ZK pomembnežev” – sem ti, vam – povedal.

   Za original slovenski
   ljudski način pokopa !

   ” ta pravih ta žleht” ljudi tudi – tu, povem vsem – še 1x :

   pogreb žlehtneža,
   prisotni le –

   – Matilda, žleht mrlič,
   – nič župnika, nič pogrebcev,
   – le grobar pa priče,
   – ki so dobro poznale “žleht” mrliča- ko je bil še – žleht živ človek. Pač.

   Postopek pokopa žlehtneža :
   – žlehtnež se da – v grob,
   – v zemljo groba seme plevela in trave,
   – grobar zemljo nad žleht mrličem v grobu – dolgo močno z lopato močno – tolče !

   Ko ne more več:
   – se grobar in priče – pokrižajo,
   – pljunejo. In odidejo. To – je vse.
   Nič zvonenja, nič petja , nič joka.

   Toliko, da veš , vsi veste – za ta star običaj pokopa – res zlobnih ljudi !
   Na dveh, treh – takih pogrebih sem bil.

   Trd, neprijazen – pokop.
   Res – žleht človeka. Pač.
   kot je bil Bedanec in
   npr. KPS žal še ne neobsojeni polit morilec Ivan Grozni MAČEK !
   Zelo neprijazen, neprijeten je bil.
   Tudi napol ANALFABET.
   A !
   Ne navaden – pač pa ex KPS, ZKS vodilni – napol ANALFABET.

   Vrli Dolenjci – so mu KPS I. MAČKU
   – “sodili” z nastavljanjem crknjeni povoženih mačkov na njegova pota.

   R. SLO SODIŠČA – MU ŽAL – ŠE NISO – SODILA.
   A ?
   Tudi za ex KPS I. Mačka in njemu podobne.
   Nč bat – korajža velja ! Sodna kladiva – jim – bodo – tolkla ! Kmalu ! L.r. JANEZ KOMENDA

   Tudi!
   Ex ZK ” tetka” izpod Krima je pred časom,
   če me spomin ne vara, na TV rekla: ” enkrat bo – to – .že – treba soditi ”
   Mislim, da je bilo tako rečeno. Če me pa spomin vara. Se pa opravičujem. A nerrad.
   Mišljeni so bili?
   KPS, KPJ nesodne polit umore in pomore – seveda. Zločini, nezastarljivi, zoper človečnost – so.

 • MEFISTO

  Sosedova Julka je nekoliko indiskretno izdala, da je Togglof Tunek “za fuk zanič, za na sekret nositi pa pretežek”.

  Celo noč se je slišal smeh iz soosedove štale.

  Ni pa bilo do smeha, Krtači17, janezu cepcu, taranteli in drugim odličnikom iz istega gnezda.

  • tarantela

   Tukaj imaš Arama Hačaturjana- Ples sabljami, da boste vadili z berglami, dokler ne najdete svojega komponista, ki vam bo sestavil bojevito skladbo, primerno prav za bergle:
   https://www.youtube.com/watch?v=soxNoLoPMp4

   • MEFISTO

    Hačaturjan ni kriv za tvoj renome v sosedovi štali.

    Tudi trdobučen si kot uličar Tonček.

 • Mico Mitic

  Program za odstranitev rdečih družbenih parazitov. Lahko pričakujemo rdečo revolucijo.

  • Krtača17

   A s fasu ta rdečo? Tampon vzem.

 • MEFISTO

  Klošar Tonček lepo prosi rdečuha, ki mu je obljubil pivo, če gre provocirati pred hišo krivice, naj izpolni svojo obljubo.

  V Šestiči ga čaka s svojim suhim grlom.

  • Krtača17

   Zelenica pred sodiščem se pritožuje in pošilja pritožbo na ustavno sodišče ker jo je pomendrala neka horda pleničkarjev berglašev in svečkarjev pod imenom Odbor2014. Vljudno vseeno naproša da vsak gnoj tudi ni dober za njene korenine.

   • slosin

    Mogoče bi bil pa ti dober gnoj za njene korenine…razen, če trava ne prenese rdečega gnoja…

 • Krtača17

  Janša sestavlja vojsko – BERGLBATALJON:https://youtu.be/52EEzBNn48g

  • tarantela

   Čista 10!

  • rabbit

   No tukaj pa drugače piše o Bergli :Priče dogodka mimoidočih,ki so videli in povedali policaju,da je prav ta kot žrtev napada s palico udaril od zadaj po hrbtu gospoda,ki je samo opazoval gručo ljudi.Napadeni se je obrnil in napadalčev udarec blokiral z odvzemom njegove bergle in ga z njo udaril po glavi in ko se je ta zvalil po tleh ga je še enkrat lopnil po glavi,bergla se mu je skrivila in ne zlomila.Da se je tako hitro prevrnil je bil vzrok močna alkoholiziranost prvega napadalca z berglo.No,nenormalno je,da se je medij RTVS MMC tako učinkovito vključilo v dogajanje in pojasnjuje dogodek,katerega pojasnjuje samo Tone kot prvi,ki je udaril s palico.Med Kralji ulice pa naj se malo vprašajo o sebi in ne obdolžujejo drugače misleče zakaj so žrtve sistemov prejšnjega in sedanjega.Vsi simpatizerji pretepača Toneta ste ga okvalificirali kot žrtev in ne napadalca.

   Vir :forum MMC

   • Krtača17

    Wau kaj vse ste se BERGLAŠI pripravljen zlagat. In to z neverjetnimi opravičili. Veš mene hudo moti tole vaše izzivanje in provociranje pred sodiščem tako da vam naslednji tak dogodek odkrito odsvetujem ker glede na dogodek ki ste izvedli, bom vsako tako izzivanje zborovanja vzel kot napad. Vsak fizičen napad pa bom vrnil z 10x silo – tako kot ste začeli vi. A sva se razumela? Če pa že pripravljate shod, pa le glejte da boste dobro opremljeni.

    • Vera

     Naj te že nekdo prijavi za tvoje grde žalitve . Mene tam ni bilo, toda takega gneva si ljudje iz shoda ne zaslužijo ! Sram te bodi !

     • rabbit

      Vera mene tudi ne, (še nikoli me ni bilo) navedla sem samo vir iz MMC in svoje osebne izkušnje z dotičnim klošarjem, ki v vinjenem stanju zmerja z zelo grdimi besedami do groženj s posilstvom itd. Kje so takrat Krtača in podobni najbrž zraven sej tam ponavadi zmeraj nekaj modelov zraven pije in so zelo močni na besedni vojni sedaj ko jih je eden od njih dobil po glavi pa jim ni prav. Za svoje vedenje mora vsak prevzeti odgovornost. Zanima me kje so bili mediji in krtača lansko leto ko je eden od teh pijancev porinil na ljubljanski tržnici žensko, ki je padla in razbila glavo. Ženska mu ni hotela dati denarja. Krtača upam, da te adiministrator prijavi oz ti omogoči pisanje po tem forumu ker edino kar znaš so grožnje. A resnica boli a ne.

    • šmentanamuha

     Kaj pa je s tabo narobe? Bojiš se ljudi, ki kritično opozarjajo na probleme naše družbe, bojiš se njihovih besed, bojiš se resnice, bojiš se berglašev in jim celo groziš? Lej, politika ni fuzbal, raje začni razmišljati, saj si menda ne želiš, da nam nesposobna leva klika vlada do bridkega konca.

  • janez cepec

   zbor jutr ob osmeh zjutri na STUDENC

 • tarantela

  Illusioni persi…po naše: izgubljene iluzije.

 • tarantela

  Garfi, pogrešamo Te! Mejdun, de se mu ni kej zgodl?

 • Dark Lord

  Ima desna “opcija” kak nov obraz? Nekoga s svežimi idejami? Ali boste spet pogrevali in prodajali staro robo kot svežo in novo? A sploh je kdo na desni, ki ni del slovenske politike že 30+ let?

  • dvanajstzvezdic

   Točen opis tranzicijske levice.

 • Krtača17

  BERGLAŠI

  • Vera

   Tudi mi , ki že moramo nositi ” berglje ” smo ljudje . Ponosa in dostojanstva nam ne sme in ne more nihče vzeti , saj smo takrat, ko smo bili zdravi , veliko naredili za družbo in za našo samostojnost ! O ” človekovih pravicah ” in o nenapadanju pa ti Krtača 17 še nisi slišal ?

   • montyamp

    Ne trudi se , ološ ni vreden uničevanja tipkovnice .
    Beton je beton , sploh če je armiran z bodečo žico , s kakršno so vezali tiste , katere so žive metali v jame .

 • David Lokatos

  DOBRO DA IMAMO NOVA TV!!! EDINI KI POVEDO SAMO NEPRISTRANSKO RESNICO! JANSA,SLOVENCI SMO S TABO! ZAVEDNI SLOVENCI!

  • Krtača17

   Po obnašanju bi rekel da nezavestni….

   • tarantela

    Kot državljani smo pravzaprav samo malo okrnjeni. Če gledaš, koliko se jih zbere na desnih shodih, potem lahko tudi veš, koliko jih je. Pa še ti so že priletni, tako da kaj posebnega niso za porabit, z mano vred oz. tudi brez mene.

    • Krtača17

     No glede na opisano spodaj kar opisuje in opravičuje rabbit, bo tisti ki se je kao branil gladko plačal visoko kazen in odškodnino. Zakaj? To naj pa sam naštudira. Oprance ki se zbirajo in ki so se potuhnili ter ne dajejo izjav ter se vsaj opravičijo pa isto mečem v isti koš – so sokrivi. Janša je tiho, nobene obtožbe, kot da se ni zgodilo – isti pofl, sokriv. Pa naj jokajo kalimeroti. Poleg tega taisti skrivajo ime napadalca (tega ki se je kao branil), medtem ko so bili najglasnejši v drugih primerih kriminalnih dejanj glede razkritja. Za mene so navadni trajtlni.

     • montyamp

      Kdor sranje išče , ta ga tudi najde .
      Ceaucescu je tudi iskal in dobil .
      Takrat je imel žvepleni polne hlače .
      Če dogodka v Romuniji ne bi bilo ,
      bi murgelzwergl še bolj odločno ukrepal
      PROTI OSAMOSVOJITVI .
      Rdeči na vrsti ste .
      Narod vas je spregledal hijene fašistične .

     • Krtača17

      Dobro vprašanje je kdo išče sranje? Odbor2014 mogoče?

     • montyamp

      Haha , Nemci UDBO-HIJENSKI-ŠODER zapirajo .
      Žvepleni čaka plave kuverte .
      Budale HUDOJAMSKE , tika taka ……………

     • rabbit

      Krtača je bil Janša zraven, zakaj bi on moral kar koli komentirati, zakaj policija ne da izjave saj je ona pristojna za red in mir.

    • dvanajstzvezdic

     Pa vi trije se boste sami sebe požrli od zavisti. Same kosti bodo samo še od vas ostale, pa še to boste oglodali dokler ne ostane popolnoma nič

     • tarantela

      Nak, pobral nas bo od smeha!

     • rabbit

      Si predstavljaš kako bo, ko Janše ne bo več, pa ti trije bodo sami potrebovali tovarno Lek, da jim bo revežem dovolj tablet na štancala.

    • rabbit

     Veš zakaj se nekateri zberajo pred sodiščem, ker jih ta isto sodišče do danes noče slišati. Poznam gospo , ki hodi zaradi tega ker ima njen sosed veze na sodišču ji je ukradel zemljo in se z njim po sodiščih vlači že 20 let, gospa Šilih in njen mož sta se 23 let borila z sodnimi milini ker je sodišče ščitilo zdravnico, ki je dala inekcijo njunemu sinu in je umrl in tega je še veliko. Pojdi pred sodišče in vprašaj ljudi zakaj hodijo. Pa boš slišal veliko žalostnih zgodb.

 • janez cepec

  ja če ne bi blo Nova TV, bi zamudu učeri svetsko reportažo izpred sodišča. pa tega folk ni vidu. uscau sm se od smeha, čeprou je blo na trenutke žavostn in prou mučn poslušat. takeh klovnov, pa tekeh, de ne rečem zaostalih kreatur, k so mal govorl, še več bral, svet ni vidu. posebn je iztopala ena mama, ime sm zgrešu, k ji Slovenščina gotov ni materin jezik. to, nemorm drgač, omejeno ženšče, j’ hotl povedat neki o primetru Novkovič, pa ni niti tistga, k’ ji je edn napisu ni znalo prebrat. če bi biu član te črede, bi se zamislu, pa narodn mi bi blo. vseen pa morem občudvat ljubljenga vodjo, de uhka zmanipulira in disciplinira maloštevilno čredo, čeprou mi ni jasn, de kot Prrerok ni pogruntu, de ga s tem diskreditirajo. stari pa ti si CAR. resno VSAKA TI ČAST. še enkrat. TI SI CAR

  • Krtača17

   Jaz nisem gledal. Kolk zob na 50komadov skup pa pol majo? 15, 20?

   • janez cepec

    uglaunem po enga, desno spodej

    • Krtača17

     Za karte šipat.

     • janez cepec

      ja na troli za Žale

    • montyamp

     Haha , kako so komunisti veseli , prvič v življenju vidijo RESNICO na ekranih .
     Poglejte otroško veselje , se lepo vidi , če preberete par komentarjev .
     Škoda , da so ti otroci stari tudi 60+ .

   • janez cepec

    škoda k nis gledu, bolš kot usaka komedija, no ja bolj tragikomedija, črni huimor

    • tarantela

     A se da to še kje videt?

     • janez cepec

      ja na Novi TV, nazaj od učeri oddaja je Dnevni dogodek ob 22:00 do 00:00, najboljš je blo bel na konc

     • tarantela

      Sm šla pogledat, pa ne najdem, grem še enkrat!

     • janez cepec

      od začetka Požar neki bluzi, ene 10 minut, poj se pa začne, sej jest tud šele zdele od začetka gledam, učeri sm umes začeu

     • montyamp

      Haha , kako so komunisti veseli , prvič v življenju vidijo RESNICO na ekranih .
      Poglejte otroško veselje , se lepo vidi , če preberete par komentarjev .
      Škoda , da so ti otroci stari tudi 60+ .

     • janez cepec

      za začetk je en ata zapeu slovensko pa EU himno, ppodn od podna, jest bi ga ovadu kazensko, pa to j’ norčvane iz himne. pa zgleda čist trezn, pa normaln tud

     • tarantela

      Ni več na sporedu, sem poskusila odpret dnevni dogodek (včerajšnji), pa ne gre.

     • janez cepec

      ja kva pa maš za enga operaterja? jest mam telekom, za 7 dni nazaj gledam uhka, tud na Novi TV

     • montyamp

      Haha , kako so komunisti veseli , prvič v življenju vidijo RESNICO na ekranih .
      Poglejte otroško veselje , se lepo vidi , če preberete par komentarjev .
      Škoda , da so ti otroci stari tudi 60+ ..

     • tarantela

      Oh, resnica pa taka! Zanima nas samo, da vidimo kaj takega, da se režimo.

     • montyamp

      Saj je vedno taka .
      UDBO HANZI BANDA FRIZIRA ZA NAŠ DENAR .
      Propaganda je zelo pomembna pri vzdrževanju absolutne vladavine

     • montyamp

      Haha , kako so komunisti veseli , prvič v življenju vidijo RESNICO na ekranih .
      Poglejte otroško veselje , se lepo vidi , če preberete par komentarjev .
      Škoda , da so ti otroci stari tudi 60+ .

    • montyamp

     Haha , kako so komunisti veseli , prvič v življenju vidijo RESNICO na ekranih .
     Poglejte otroško veselje , se lepo vidi , če preberete par komentarjev .
     Škoda , da so ti otroci stari tudi 60+ ..

   • montyamp

    Haha , kako so komunisti veseli , prvič v življenju vidijo RESNICO na ekranih .
    Poglejte otroško veselje , se lepo vidi , če preberete par komentarjev .
    Škoda , da so ti otroci stari tudi 60+ ..

  • montyamp

   Haha , kako so komunisti veseli , prvič v življenju vidijo RESNICO na ekranih .
   Poglejte otroško veselje , se lepo vidi , če preberete par komentarjev .
   Škoda , da so ti otroci stari tudi 60+ .

   • janez cepec

    KRETEN, a ti je edn pokazu koko se copy paste uporabla, zdej pa ne znaš nehat. še to te nej nauči

    • montyamp

     AGITPROPVSKI ŽVEPLENI PRIJEMI .
     UDBOSODJE 200 KRAT PO JANŠEVI DRUŽINI ,
     —————- NA SUHO —————-

 • montyamp

  MOČVIRJE ————- UDBO—K-R-I-V-O-S-O-D-J-E————–
  je je kot instanca za vzdrževanje reda v državi , razklalo NORMALEN SLOVENSKI NAROD , s čarovništvom , ki smrdi po HUDIH JAMAH .
  Zato je skrajni čas , da se vzpostavi pravni red , kot ga imajo germanske dežele , ki so NACISTE POVESILE TAKOJ PO WW2 .
  KOMUNISTIČNA KUGA , vsaj 1 000 krat hujša od vseh idiotizmov in dosedanjih diktatur , je s pomočjo blesavih Angležev , namesto do usode nacistov , prišla
  HLAPČEVSKA MENTALNO POHABLJENA STRUKTURA MORILCEV NA OBLAST .
  Po 100 letih komunističnih , hijenskim prijemom identičnih napadov , smo tako daleč , vsaj tisti ki se zavedamo stanja v UDBO-KRIVOSODJU , da odločno rečemo NE ,
  HORDI MURGLOSRBSKIH STEKLIH PSOV , ki po sodiščih maltretirajo
  UBOGE NORMALNE SODNIKE .
  BAVCONA IN NJEGOV ŠODER NA KANDELABRE .

 • Fireblade

  Vsak dan izbrisat 1 zakon in zbrcat na cesto 5 javnosektorskih parazitov .. tak program je edina rešitev za normalizacijo države.

  pa čefurjem prepovedat delat v javnem sektorju in državnih podjetjih.

 • janez cepec

  dejte si ogledat ta posnetk na Novi TV, pa to j’ podn od podna. de ne govorim, koko j’ en model himno zapeu. kriminal

 • montyamp

  Haha , kako so komunisti veseli , prvič v življenju vidijo RESNICO na ekranih .
  Poglejte otroško veselje , se lepo vidi , če preberete par komentarjev .
  Škoda , da so ti otroci stari tudi 60+ ..

 • Dark Lord

  A ima kdo link do posnetka “protesta” pred sodiščem? Himna, pa to…

  • janez cepec

   nazaj na Nov TV poglej, dnevni dogodek, shod odbora 2014….., to moreš videt, link so pa po moje zbrisal, sej take bruke ne morjo gor pustit. zna bit, de je Prerok spregledu, pa je ukazu umik

   • tarantela

    Jest sm use prebrskala, ni pod “dnevni dogodek” tudi drugje ni, al pa ne najdem. Če kdo najde, nej ga prilima, prosim.

    • janez cepec

     ja jest zdele še enkat gledam, ma kakšni Bratje Marx pa Chaplin, to je to. ROTFL

 • MEFISTO

  Skozi glave janeza cepca, Krtače17, Julkinega odstavljenčka Tunneka, in drugih genijev vleče prepih.

  • janez cepec

   poglej si shod odbora 2014, pa boš vidu kje je prepih, Bunnksl. evo zdele govori predsednik stranke Boh pomagi – Primc. tud Boh jim nau pomagu. poj bo pa taglauna pišurina, govori ena mama, če sm prou slišu Pavlin – Žurman, ki bo rešila primer Novkovič

   • tarantela

    Ne dobim!! Naša kabelska se na Janševo tv ni priključila, a lahko kako prilimaš sem gor?
    Sem poskusila na vse načine, mi izpiše, da ni na voljo.

    • janez cepec

     sorry, jest normaln na TV gledam, ne bo šlo

     • Mico Mitic

      A v tisto tvojo vukojebino, kot se tvoja vas imenuje, še kablov niso potegnili ?

     • janez cepec

      sej jih teb tud niso, moreš podalšk s sabo ulačet

     • Mico Mitic

      Tisto kar ti vlečeš, je rep. Po očetu ?

   • Mico Mitic

    Res lepo je videti, kako zvesto spremljate vse, kar se dogaja na desni. Me veseli, da velik del svojega praznega življenja namenjate prihodnosti.

    • janez cepec

     če j’ pa to vaša prihodnost, se vam pa crno piše, ne rumeno modro. pa čist nč jo vam nism fouš. en kup debilnih starčkov, pa starih mam, kr mejte tako bodočnost

     • Mico Mitic

      Veseli me, da ima tvoja mati 16 let. Romska družina torej ?

     • janez cepec

      ne bi vedu, tvoj fort pa j’ sigurn cgan

 • Anton

  zanimivo razmišljanje gospe pri shodu pred krivosodstvom

  https://www.youtube.com/watch?v=hJPLeZ_vA4w

  • tarantela

   Gledala sem posnetek. Gospa, ki je brala oz. imela svoj govor, naj glede na to, da je najbrž kriminalistka in forenzičarka, najde drugega krivca, ki naj bi bil kriv namesto Noviča. Zagotovo ji bo uspelo, tole natolcevanje pred sodiščem Noviča ne bo oprostilo.

   • janez cepec

    ma podn od ppodna, bi pa tale model, k je himne peu, na talenteh zihr zmagu

    • rabbit

     Cepec

     • janez cepec

      resnica boli

     • rabbit

      Tebe že mogoče. Človek ki je junak samo za tipkovnico ko bi moral kaj narediti pa rep med noge in ja tovariš Kučan saj bom priden a ne.

     • janez cepec

      ne vas, me zanima, kuga j’ ljubljeni vodja djau, k je vidu svoje slike, pa tako bruko pred sodioščem?

     • rabbit

      Ne vem jaz ga nisem vpraša ga ne poznam ti si tako pameten zakaj pa ne greš pa ga vpraša a ja ni nič v hlačah a ne.

     • šmentanamuha

      Ja, predvsem boli tebe.

     • janez cepec

      mene boli Đoko za ljubljenga vodjo, pa njegove ovce, za levake, pa desnake, je pa fajn vam mau živčke kraužlat

     • šmentanamuha

      Spodaj sem ti pustila en daljši odgovor, ki ga očitno še nisi prebral.

     • janez cepec

      čak,de videm

     • šmentanamuha

      Nč nisi odgovoru.

     • janez cepec

      taprva stvar, k sjo “zajebala” je, da je na transparentu pisau smrt janšizmu in ne smrt Janši. taki ste, desnakarji, pa janšisti, prirejate podatke, fakte, resnico zgodovino, kar vam paše, kakor vam paše, pa če vam paše. tok, o vaši načelnosti, isti ste, kot vaš prerok, k govori eno (dan na dan eno in isto jamranje), deva pa drugo. kar se tiče levakov, ti morem prznat, de so res razjebal državo, sam stvar je ta, de usak, k pride h korit nardi isto, tko, de jih ne bi preveč izpostavlu. ergo, desnakarji ste isti, s tem, de jest nkol, ama baš nikad, nism biu član komunajzarju, kar bi se za ulik vašeh težko djal. menate barve, kukr vam paše

     • šmentanamuha

      Sem vedla, da nisi prebral oz. si prebral napol. Zdej, a nis hotu razumet, kaj sem napisala, al pa nisi mogel. Ampak glej, uživaj dalje v svoji sveti preproščini.

     • janez cepec

      ja dej povej, kva j’ pisal na transparentu, al pa ti uživi u sveti preproščini

     • šmentanamuha

      Zakaj razlagati nekomu, ki noče razumet. Preberi še enkrat, sem dovolj razumljivo napisala ali pa ostani na nivoju navijača svojega nogometnega kluba.

     • janez cepec

      pisal je smrt janšizmu, to pomen smrt nekem izmu, ideologiji, verovanju v vašga preroka čak in ne želi smrti neki določeni osebi. Kapiš?

     • šmentanamuha

      Pisalo je točno to, kar sem napisala: Smrt Janši, ker je fotograf namerno fotografiral tako, ker je bil to namen, ta prvi vtis, prva slika, na kateri je bila tudi direktorica RTV in predsednik sveta. Kdor je videl sliko 2D na portalu ali v časopisu, je videl točno, kar sem videla jaz. Poleg transparenta pa je bil še oni zamaskiranec s Kotnikove (so ga prepoznali) in grozeče gledal kot rotvajler. Potem so začeli nekaj razlagat, tako kot zadaj ti, in sem kasneje videla fotografije tudi z drugega kota, kjer se je videl celoten napis. Ampak to je bilo šele nekaj tednov kasneje. Ampak učinek je bil dosežen. To je sublimno sporočilo, če veš, kaj to pomeni. Zato se ne delaj neumnega, razen če si res neumen oziroma primerno zdresiran.

     • janez cepec

      vidla si to, kar si hotla

     • šmentanamuha

      Lahko noč, ovca.

     • janez cepec

      a vam to dobri pastir reče usak večer, k vas u hlev zapre, beeeeeeee

     • janez cepec

      a misleš učeri?

     • rabbit

      Pa zakaj hudiča se potem z njim obremenjuješ tvoji posti kažejo že na kakšno obcesijo , kako je kaj v Begnah.

     • šmentanamuha

      Ti v bistvu ne veš, kaj bi rad.

    • tarantela

     Zagvišn! Kar se tiče oprostitve Noviča, sem prepričana, da ima stranka tudi dobre špiclje. Po zapisih Janeza J, Švajncerja, je Janša, ko je bil minister obrambe, naročil montiranje prisluškovalnih naprav zaposlenim na Ministrstvu za obrambo. Švajncer bo menda vedel, saj je bil takrat ožji Janšev sodelavec . Več lahko izveš iz Švajncerjevih knjig in v muzeju, ki ga ima v Logatcu. Kar se pa tiče Agrokorja, je eden nekaj palamudil, je pa ravno Janša pripomogel, da je bil Mercator prodan! Po zapisu Borisa Ježa: “Zgodba o Mercatorju ni prav nič zapletena: Janša je kot premier sklical neformalni sestanek, na katerem so se dogovorila o prodaji podjetja Pivovarni Laško in Istrabenzu, sam pa bi se s tem denarjem dokopal do vpliva na Delu. In potem je šlo vse navzdol – Šrotovo Laško, Bavčarjev Istrabenz. Mercator in celo “Janševo” Delo, v nič sta šli trgovina in predelovalna industrija”.
     Vidiš, zaradi takih podatkov Janševim podanikom ni dovoljeno brati in gledati tako zvanih “levih” medijev, da ne bi njegovi podporniki izvedeli še kaj drugega, ne samo tega, kar jim on “naloži”.
     Mimogrede: na shodu bi Svetetovi kmal glava odpadla, je kr naprej z njo opletala.

     • janez cepec

      ja Svetetova j’ pa perla. je izjavla, de je, ko so enkrat za nov let z Avseniki Titeju pel, skor orgazm dožvela, tko j blo fino pr Titeju, pa oh in sploh, dones pa zanga še slišat neče, pa najslabš je biu pa nevem kuga še use. če b meva takat kej ponosa, bi rekla ne, Tito j’ vetrjetn že takrat pizdarije devu, sam nje sej šlo za prestiž, predvsem pa dnar.

     • tarantela

      Ona se rada kaže, povsod mora bit spredaj.

   • šmentanamuha

    Tudi jaz sem gledala posnetek. Gospa ima dobre argumente.

    • tarantela

     Ni povedala vsega. Najbrž je dobra detektivka, bo že kej izbrskala in bojo oprostil Noviča.

     • janez cepec

      ja sam ona ga uhka reš, če bo mu take zagovornike, mu tud Boh ne more pomagat

     • tarantela

      Sej, kva češ, tud taki morjo živt…Jest ji priporočam gledanje FOXCRIME, tam se velik ohka naučiš. Sam morš bit odprte glave.

     • janez cepec

      ja na žalost, jih je skoz več, u Begnah pa placa zmankuje

     • tramal

      Tebi lahko odprejo celo glavo pa bo še vedno hermetično zaprta

     • Viktorh

      Njega lahko celega namočijo v varekini, pa ne spremenil svoje ljubezni do komunizma.

     • šmentanamuha

      Upam, da se bo tako izšlo. To udbaško sodišče je pravi artefakt levičarske komunistične mafije. Človeka spreleti srh, ko ugotovi, da je ta združba živa tako kot pred desetletji.

     • janez cepec

      ne priznajem ovaj sud, je djau TITO, njegov vajenc in častilec lika J.B. Tita Ivan Janša je pa glih tak.

 • MižekFiga

  Odkrivamo !!!
  Prikriti provokator “Partizan raztrganec” pred “Hišo krivosodja” se je izdajal za ddr. Milana Kučana in sebi primerno tudi komentiral zbrane slovensko zavedne demokrate.
  Premalo jih je fasal, je splošno mnenje. Bergla je bila muzejska državna in bo dobila časten prostor v Muzeju najnovejše zgodovine.
  Opp.: Škoda, da ni vsaj dvakrat zlomljena.

 • Mico Mitic

  Program,ki govori o odstranitvi levih družbenih parazitov. Lepo. Ni čudno, da rdeči pudlji že ves dopoldan bevskajo pod tem člankom. Se bojijo za službe, ki so jih prifafale njihove žene ?

  • rabbit

   Bravo točno tako boji se da bodo svoje korito izgubili. Že zdavnaj bi ga mogli.

 • Gavnar

  Ali so Tuneka odstranili iz tega foruma ?

 • Coeus

  Zanimivo… pa tako polna usta programov in resitev imajo vedno pred volitvami. Pravzaprav imajo taksne konkretne programe z resitvami vsake par mesecev…. sedaj naenkrat bo pa to prvi v zgodovini SLO :).

  Zakaj hudica to niso naredili ze takrat, ko so bili na oblasti?

  • rabbit

   Zato ker je koalicija a ti razumeš ali si nepismen še noben ni vladal sam ampak je bil odvisen od drugih. SDS od SLS NSI in DESUSA. Da vladaš moraš imeti 46 glasov ,če si pa v koaliciji si odvisen od ostalih koalicijski partnerjev.

   • Coeus

    Aha… amapk to nima veze s programom… po drugi strani… a sedaj, ko so v opoziciji bodo imeli pa vec moci za uresnicitev tega “programa”… res ste ovce vsi, ki nasedate tem nebulozam

    • rabbit

     No sedaj mi pa razloži Janša je rekel prodali bomo Telekom, ki je bil takrat vreden okoli 2milijardi. Pa so bili v SLS in Desusu propti in kjer naj potem dobijo 46 glasov za prodajo. Isto je bilo z tem, da bi Američani investirali v Casino pa je bila NSI proti spet nič. Enotna davčna reforma proti SLS in Desus spet nič od tega in še bi lahko naštevala, če nimaš 46 ne moreš narediti nič. Za sodstvo spemeniti pa rabiš celo 60 glasov zaradi spremembe ustave.

     • Coeus

      Ce si funkcionalno nepismen in samo neke neumne mantre ponavljas ti ne morem pomagat…

      govora je o “programu debirokratizacije” ne o prodajah telekoma ipd., ne o davcnih reformah,…

      a res nisi sposoben z lastno glavo mislit in moras ponavljat samo to, kar so ti vcepili??

     • rabbit

      Ti si funkcionalno nepismen praviš da zakaj ni tega naredi že prej zato, ker ni mogel, ker noben zakon v Republiki Sloveniji ne more veljati, če ga ne sprejme najmanj 46 poslancev, ustavo pa 60 poslancev, kdo je sedaj debil.Kaj pa sedaj a je muca jezik popapala.

     • Coeus

      Se vedno ti… ko je bil na oblasti, je imel 46+ glasov, ker so itak morali vsi po njegovem nareku glasovati… in bi to famozno “debirokratizacijo” (ce sploh ves kaj to pomeni) lepo uredil.
      Ampak interesi so bili drugje… tudi v pranju glav svojim “ovcicam” katere lep primer si tudi ti ;)

     • rabbit

      A dej no Desus je delal po njegovem nareku in veliko zakonov je bilo potrebno umakniti, ker ni imela 46 glasov. Jaz nisem nikogaršnja ovčica to delajo samo levi oni imajo svojega liderja čeprav je že 30 let pod rušo in ga še vedno opevate.

     • Coeus

      Malo si preberi svoje poste… ce bi dejansko RAZUMEL, kaj pises, bi morda se bilo smiselno debatirat s tabo… tako pa ti le zivi v svojem prepricanju, da nisi ovcica in lepo blejaj tako kot ti bodo narocili na desni in se pusti strict, ko se jim bo zahotelo.

      Aja da ne pozabim… malo visje imas celo TRR, kamor lahko nakazes nekaj € za pranje mozganov in strizenje :)

     • rabbit

      Jaz nobenemu nič ne nakažem edino gasilcem prostovoljno ostalo mi pa kar tvoji levi prasci vsak mesec lep vzamejo pa nič ne vprašajo.

     • Coeus

      Se opravicujem, da sem ti spremenil spol… pac glede na nick. Ampak, ker verjamem v enakopravnost spolov, ne pricakuj, da ti bom kaj cez prste pogledal :)

      Daj mi nekaj razlozi… “Moji” levi prasci? In kateri so to tocno? Pa da ne bos samo neki brez veze nakladala, to podkrepi s kaksnim dejstvom, lahko iz kaksnega mojega komentarja ali kaj podobnega ;)

      Tako mimogrede, ker ti ocitno tudi logicno sklepanje ne deluje najbolje… nisem strankarsko oppredeljen in nikoli nisem bil, ker so vsi ista lopovska banda nesposobna. To, da so eni levi in drugi desni, je pa samo malo teatra za naivne ovce, da lahko kradejo, od casa do casa, se kateri drugi ;)

     • Viktorh

      ..da, da levi ali pa levičarski prasci…

     • rabbit

      Saj so levi prasci in če ne bi bi imel kaj od njih bi rekel prav ima Janša to je treba podpreti in je treba ta javni birokratski sektor zdesetkat na minimum. Zakaj toliko birokracije kot so jo naredili leve vlade ni naredil nihče. Samo v obdobju Mira Cerarja se je javni sektor zredil za 4000 koritnikov, ki ga moram tudi jaz živet. Mene nihče ne vpraša, lahko, ne moreš, moram Durs je neizprosen.
      Imamo največje število sodnikov na prebivalca pa največje sodne zaostanke, po kršitvah človekovih pravic pa prvi v Evropi.
      Zdravstvo je tik pred kolapsom zakaj ker pametni in delovni odhajajo lenuhi in priskledniki pa ostajajo, pacienti pa čakajo in umirajo.Se prepričala na lastne oči. Mi naj pa po novi reformi še več dajemo za te koritnike.
      V zadnjem času v času ministrovanja Gregorja Židana je njegovo ministrstvo sprejelo 2000 novih uredb, ki jih morajo slovenski kmetje dosledno spoštovati če ne sledi kazen. Ti povem eno tako neumnost, da morajo kmetje voditi za vsako kravo (živino) posebno evidenco koliko in kaj na dan poje in popije če ne more v zakol.
      Da o raznih nalepkah za avto, in podobnih bedarijah ne govorimo in zmeraj zrastejo na zelniku, ko so na oblasti levi. A ja najnovejša pogruntavščina registracija mopedov, moj sorodnik ga ne more registrirati (star več kot 50 let) ker ne more dokazati od koga ga je kupil, prvi lastnik je na Žalah.

     • rabbit

      Pa še to praviš da so vsi isti, če bi kakšen tvoj sorodnik naredil neko neumnosti in vam bi okolica rekla pa saj iz te družine so vsi isti bi ti bilo všeč. To je še ena levičarska floskula ko zasačijo desnega ga lepo procesirajo, kot je tudi prav, če pa zalotijo pri kakšnem početju levega pa samo zamahnejo z roko in rečejo ah saj so vsi isti ampak sprocesirajo, ga pa zelo težko a ne. Kje so Pavček, Bavčar, Zidar, Horvat in navsezadnje Janković. Vsak, ki zagreši kaj ima ime in priimek in je sam odgovoren za svoja dejanja ne pa da delamo kolektivno odgovornost kot v komunističnih časih.

     • rabbit

      Povej v kateri stranki si (bil), jaz v nobeni, razen v zvezi pionirjev in mladinski organizacijo oboje pod prisilo, noben ni vpraša moje starše, če si to želijo ker sem bila takrat mladoletna, si predstavljaš kaj bi bilo,če bi nasprotoval, Goli otok jima ne bi ušel.

     • tarantela

      To se pa ni dogajalo!

     • Viktorh

      .. a ne pogruntaš, da je rdeči provokator, zabit kot bukva?

     • janez cepec

      poznam enga, k že 25 let ponavla eno in isto mantro, pa še kr ne misle nehat.

     • rabbit

      A to si sebe v ogledalo pogledal kar so ti strici s korita v glavo vtepli. Pa še vedno noče ven.

     • janez cepec

      ne ne, kar se pa špegla tiče, se pa glih ta, prej omenjenim, ne upa vanga pogledat, k se boji, de bi u njem Kučkota zagledu, poj ga pa uhka fršlok ubriše

     • rabbit

      Kučkota jaz večkrat vidim na ljubljanski tržnici si revček ne more zelenjave privoščit pa hodi po zastonjkarsko, s svojo ljubico si reveža še ta velikih kalamarov ne moreta privoščiti pa na skrivaj ta malo porcijo jesta.

     • janez cepec

      ti zgleda za njima lezeš, de bi ti kešno kost vrgla, al kuga?

     • rabbit

      Ni potrebno laziti za njim ker on je povsod se vidi da je v penziji.

     • xtc

      Kalamari nimajo kosti butl:

     • Viktorh

      Ti pa, ne le da si funkcionalno nepismen, si tudi sicer pol pismen.

     • janez cepec

      on se uhka nauči pisat, pa ne bo več polupismen, ti s’ pa UDBOUSKI LIKVIDATOR in to boš tok cajt, dokler te ne bo kdo “pospravu”

     • tarantela

      Janša je prodal Mercator pa vidiš, kako se zdaj zaposleni tresejo za službo in proizvajali za prodajo pridelkov:

     • rabbit

      Mercator je Agrokorju pro (53 %)dala vlada ALENKE BRATUŠEK.Janševa vlada je Šrotu prodala 13% Bavčarju pa 12%. Več ni imela v lasti.

     • janez cepec

      prodajo j’ začeu Janša, use j’ napelu, Mojškra j’ pa poj izjavla, de se kao prime minister ni smela utikat u finiširanje prodaje. bit res bi mogl tko, sam če se vlada utika u use pizdarije, bi se bla Mojškra tud u to uhka utaknila pa preprečla prodajo, sam on tko ni vedla zakuga se gre

     • rabbit

      Pa dej že lepo piši, pa kdo razume te tvoje zmazke.

     • janez cepec

      brat se navad, Bunksl

     • rabbit

      Teh tvoji zmazkov noben ne razume še sam ne.

     • tarantela

      Preber si kolumno Borisa Ježa v zadnji sobotni prilogi Dela.

     • rabbit

      Hahahahahahaha

    • Viktorh

     …in ti “jagnje” si zvest že več kot 70 let…

     • janez cepec

      sej bi biu ti tud, UDBOUC, če se ne bi se po vetru obraču, pa strani menu. PIZDUHI, smo djal takem, učaseh, pizduhi za odstrel

  • Vera

   Polena pod doge Janševi vladi so pozabljena iz vaše strani ?

   • Coeus

    Malo poglej Janseva polena pod noge vsem vladam ;)

    • rabbit

     Od kdaj pa ima opozicija 46 glasov, da lahko kar koli meče pod noge. pa daj se izobrazi.

     • Coeus

      Najbolj brihten pa nisi… od kdaj je pa imela opozicija v casu Janseve vlade 46 glasov, da je lahko metala polena pod noge Jansevi vladi??

     • janez cepec

      na volitvah jih je treba dobit, Bunksl, sam to je za vas misija nemogoče

    • janez cepec

     ne, ne, on pa tega ne deva

   • janez cepec

    polen se da preskočet, če s’ le mau natreniran. če s’ pa kripl, poj se pa spotakneš, to pa je

   • slosin

    Neverjetni pokvarjenci! Kjer koli so mogli, so minirali vlado JJ, potem pa s prstom kazali nanj, češ, saj ni sprejel nič pametnega…
    To, da niso sprejeli pa v 20. letih njihove vladavine nič pametnega oni, o tem pa seveda molčijo…

  • janez cepec

   takrat je ljubljeni vodja tajkunčke devu, pa pufe, pa državno upravo je filu z zvestimi ovčkami, tko kot, pošten povedan, usi pred njim, pa za njim.

   • slosin

    V svojem nicku zbriši Janeza, da bo vsak takoj vedel, s kom ima opravka….

    • janez cepec

     ti mi pa sliko pošl, jo bom dau u špajzo, mi ne bojo otroc marmelade kradl

     • slosin

      Bolš, da ne. Ko bodo videli mojo sliko, te bodo zagotovo vprašali, kako to, da je ta stric tako lep, ti pa tako grd…

     • janez cepec

      a maš krmenatlc okol uratu, de te vsaj pes povoha?

     • slosin

      Pa čak mal, a tud tega ne veš, da je kamenatlc za v ponev, ne pa za okoli vratu…

     • janez cepec

      ja je za u ponu, sam dolg cajt ti pa ne, če ga maš okol uratu

     • slosin

      Če je men dolgčas, grem mal tvoje poste brat, pol me pa smeh zvije, da me trebuh boli…

     • janez cepec

      ja zvije te šele čez en dan, ko ti jih eden razloži, ti ne zastopeš kej prida

     • slosin

      Cepec, veš kaj, tudi taki kot si ti, morajo izražati svoja mnenja,, sicer mi pametni ne bi vedeli da smo pametni, ti pa glup ko točak…

     • xtc

      Hja take navadno razumejo le še psihiatri;pa tudi pomoč ti bodo predpisali:

     • janez cepec

      a s ti njegov odvetnik? oba skup nim,agta treh čisteh

     • xtc

      Očitno ti je treba pojasniti pri tvojem intelektu zakaj te ne razume;normalen te pač ne zmore_ker ni pritisnjen:

     • xtc

      Če ga nikoli nisi videl ne veš:

     • xtc

      Vidim ;da sklepšaš po sebi ;da se na tak obupen nain lotevaš pridobitve pozornosti;pa četudi psa ali mačke_še en lervi obupanec:

     • xtc

      Ni potrebe;samo pred vrata se postavi;pa ti bodo še vsi sosedovi prinesli kar nazaj kar so doma zmaknil:

     • janez cepec

      a maš prakso?

     • xtc

      Zakaj bi ti pošiljal sliko ;če pa ve kakšen si;če pa še poste prebere pa je slika taq popolna ne rabiš prakse:

  • Viktorh

   Zaradi takšnih usranetov kot si ti.

   • Coeus

    O, o tebi pa ze dolgo ni bilo ne duha ne sluha… vmes si celo spremenilo nick… ampak sedaj vidim, da si zopet na starem

    Vidim, da si primitiven se vedno isto. To je sedaj verjetno ze verzija 3.0. O tvoji funkcionalni nepismenosti, opranoglavosti in vernosti pa raje ne bi se 1x vsega na novo zacenjal. Argumentov pa tako ali tako nikoli nisi premogel… in na tem podrocju tudi v prihodnje ni pricakovati sprememb.

    Ti le uzivaj v svoji slepi pripadnosti in pusti, da te strizejo in ti perejo glavo levicarji, ceprav pod pretvezo desnicarjev ;)

 • Fogglof Tunnek

  Janez Janša: “1. april bo datum, ko bo Slovenija prvič v svoji zgodovini dobila predlog resnega, konkretnega programa za debirokratizacijo”

 • Olga

  Bravo SDS, pogumno naprej! Tudi v tem mandatu je SDS vložila ogromno odličnih predlogov! Žal ima “moralna” vlada edini cilj, zdržati do konca, vleči plačo in držati karavan za vse tatove! Vsi na volitve!

  • janez cepec

   ovčke na pašnik, za modro-rumeni jutri z dobrim pastirjem naprej

   • xtc

    nE SKLEPAJ VSE PO SVOJEM GOSPODARJU:

  • slosin

   Levi naj gredo pa na ta dan v Kumrovc….

   • janez cepec

    baje bo letos Janša vodič, se je nauliču u Jajce hodet, prau, de ni use u jajceh ampak u qrcu

    • xtc

     OČITNO OBVLADAŠ RDEČA BOŽJA POTA;ŠE EN LEVI TRČENEC:

    • slosin

     Ne bo šlo! Janez ne bo vodič, on bo na ta dan proslavljal zmago na volitvah…Ampak vidim pa, da si takega vodjo želite tudi levosučneži…Odkar vam je umrl Enonogi, ste čisto zgubljeni….

     • janez cepec

      kašne volitve, kašna zmaga, pa ti pr belmu dnevu sanjaš?

     • slosin

      Dam ti dober nasvet: glej, da boš imel na dan volitev zadostno količino pomirjeval…no, pa tud kakšno plenico…

   • Olga

    Lahko gredo tudi na Dedinje in dežurajo (Kućan in Janković bosta plačala stalno pripravljenost), da jim Balije Titeka ne ukradejo!

 • Janez

  Dober dan !
  Vsem skupaj !
  Jaz sem human in dobronameren človek.
  En ex zelo ok knjižničar,, dve leti v pokoju.
  A zelo pri močeh, kot en mlad fant. Nesiveč, ok plesalec vsega itd.
  Trd sem le – do čitnih – do dna duše – zlobnih ljudi !
  Do ostalih sem – dobronameren.
  Tiste !
  Zlasti – od ex KP, ZK PLAČANE PROVOKATORJE ! Ker – navadni – ljudje – pa? Le – ste.
  ZDAJLE OPOZARJAM !
  To!
  VELIKO NONSTOP PISANJA – CELE DNEVE, TEDNE, MESECE – JE LAHKO – PIANJE – BOLEZEN !
  Veliko NONSTOP PISANJA JE LAHKO RESEN PSIHIČNI BOLEZENSKI POJAV !
  Kako pa — psihiatri ?
  temu pojavu, tej bolezni “nonstop pisanje” rečejo ? AJAZ – NE VEM. ALI KDO VE ?
  Vem,
  da se nekontroliranemu nonstop brbljanju , govorjenju -aALKOHOLIKOV – REČE. – ” LOGOREJA”
  Kako?j
  Kakšen je pa ?
  strokovni psihiatrični izraz – za “nonostop pisanje” tega. Pa , ne vem ! L.r. JANEZ KOMENDA

  P.s. BOM KASNEJE POVEDAL ENO REALNO DOGAJANJE !
  O NEKI MOJI SOPLESALKI OD cca 15 LET NAZAJ!
  V vsem je bila zelo ok, super bujno ženski videz, super plesalka, ločena mami !

  Vse – ok – le: čim se je vsedla – je takoj začela pisati vse sorte stvari – lep zvezek, ki ga je imela vedno v rokah. Cele ure je pisala vanj. In se ni zmenila za nikogar. Čeprav je bilo več sto ludi npr v Festivalni dvorani – ob njej.
  Kakšna bolezen je to? NONSTOP PISANJE ? A kdo ve? Jaz – res – ne vem.

  • tarantela

   Za hec pojdi pogledat, kaj meni @ opazovalec ob zbiranju podpisov proti gradnji drugega tira. Zelo zanimivo in strokovno piše

  • Zgornji

   Prjatu, … preveč si se v ples vrgel, kar te bo tudi uničilo, če se neboš poboljšal. Amennn .

 • xtc

  No nekaj velja dodati;”bergla” utegne postati simbol in upor zatiranih od komunizma in dejansko je prav ;da je narod pokazal;da če bo treba ga ni sram stisniti pest in udariti proti krivici:
  Seveda je zanimivo gledati levake kako vpijejo;ker jih je skupiul nek provokator;ki je že večkrat hlačal okrog z totalitarnimi simboli_vsaj na nekaterih slikah je videti;torej bi morala policija najprej obravnavati hojo okrog z simboli;ki jih EU obravnava kot zločinske in totalitarne:
  Še najbolj smešno pa je to ;da se je policija spravila nad invalida ;ki naj bi poškodoval zdravega in dela sposobnega_klošarja ;lenuha in piujančka:
  Res lepo država brani delomrzneže in klošarje lovi pa invalide;hja lepa država tale komunističnaSlovenija:
  Sicer pa je jasno kdo je policijskega špiclja_klošarja(v si klošarji delajo z poliocijo_ovaduhi);poslal pred protestnike izzivati jih;sodnija oz: levaki;ki bi radi zborovanja prepovedali;seveda paje tole verjetno doseglo ravno obraten namen od željenega;saj je jasno videti;česa se oblast s sodnijo vred poslužuje za obrambo same sebe tudi klošarjev in pijančkov in lenuhov ter delomrznežev _skratka barab;ne pa poštenih ljudi:

 • šmentanamuha

  Odličen intervju z Zoranom Dernovškom-Raketko, bravo Nova24, še več takih stvari:
  https://www.youtube.com/watch?v=LQsGQ87MU_4

 • dr Janez Sveti

  “konkretnega programa za debirokratizacijo”

  Tole je dokaz, da Janez na volitvah nima osnovnih pogojev za zmago. A res misli, da bodo vsi,ki lepo sisajo državo volili nekoga, ki želi naredit državo pošteno? Od česa pa naj potem vsi stotisoči živijo? Od dela? Ne ga biksat Janez. Obljubi jim še dodatne za čakanje in upokojencem 2000€ penzije in evo ti zmage. Ljudje ne marajo resnice.
  Dr Janez Sveti genij

  • rabbit

   Pa za boga narodu je treba že enkrat naliti čistega vina, da kmalu tudi za tiste mizerne penzije ne bo če bo javni sektor še širši.

   • Zgornji

    NAROD SE JE PA ŽE TAKOOO POKVARIL, DA VEČ NITI RESNICE NOČE SLIŠATI … !!!

   • dr Janez Sveti

    Saj bo Erjavec dal…
    DR Janez Sveti genij

  • xtc

   Dragi noj “kletni prebivalec”;v nekaj točkah se strinjam s tabo;kot s tistim ;česa ljudje ne marajo:
   Vendar pa jevseeno kaj marajo in kaj ne;kajti resnica te sleje kot preje dohiti in udari;ali po domače tudi vYugi sovsi mislili “Pa saj bo že nekako” pa ni izšlo in sedaj je popolnoma isto in zakaj bi se nekdo na svetu sekiral za dva miljona Slovencev;če se preje nso za štiriindvajset Yugoslovanov(kao)?
   JJ PAČ SAMO PREDLAGA:kO BO PREPOZNO BODO TO BOLEČE PAČ NAREDILI DRUGI;KOT v Grčiji:

   • dr Janez Sveti

    Če bi se naučil pisat, bi bil tale tvoj komentar še zanimiv in pravilen.
    DR Janez Sveti genij

  • slosin

   No, deloma to držil! Pri nas je preveč tistih, ki se borijo za to, da se ja kaj ne bi spremenilo…..Koliko časa bo pa to trajalo, je pa vprašanje….Prav dolgo najbrž ne…

   • dr Janez Sveti

    Ko bodo grdi kapitalisti rekli DOVOLJ in zahtevali kredite nazaj, birokrati, pa ne bodo vedeli kje naj vzamejo, ker od nikoder več ne bo curljalo.
    DR Janez Sveti vedeževalec

    • tarantela

     Pri nas bi bilo treba pospraviti špekulante, pravih kapitalistov je bolj malo, ni bilo časa, da bi ljudje sploh znali biti pravi kapitalisti. Do sedaj je vse en sam šmorn, iz katerega si kujejo dobiček vsi, ki imajo možnost.

     • dr Janez Sveti

      Mislil sem kapitaliste, ki posojajo denar za plače državnih uslužbencev in pokojnine. Ti kapitalisti niso iz Slovenije.
      DR Janez Sveti bogataš

  • tarantela

   Samo zamenjal bo ljudi.

   • učko

    Zamenjali so jih že rdečkoti, ko so navažali čefurje in izganjali Slovence v svet !!!!!!!!

    • Janez

     Se strinjam !
     Res je – žal – tako.
     Opazna je tendenca ex KP, ZK – jev po nižanju standardov.

     In tudi splošna protislovenska zaposlitvena usmerjenost. Pozor ! L.r.JANEZ KOMENDA

   • Janez

    Ja ?
    Ti pokomunisti so tako brezčutni !
    Preden – se bodo spakirali s svojih nepotrebnih “nedelovjnih” pisarniških mest ?
    NITI!
    Za uboge
    -FIKUSE IN FILODENDRONE – NE BODO POSKRBELI !
    To !
    Me pa res jezi !
    UBOGO PISARNIŠKO ZELENJE BO KAR V PRAZNIH PISARNAH OSTALO.
    IN?
    Opozorimo jih: pred odhodom na trg dela ali v penzije !
    NAJ PISARNIŠKI ODVEČ BIROKRATI – POSKRBIJO – ZA PISARNIŠKE ROŽE.
    UBOGE PISARNIŠKE ROŽE ! Lončnice. V tegelcih.
    Bdo nezalivane –
    shirale !
    , se mučile – brez – vode. Taki brezčutneži. Ti ex KP, ZK. Grozni so! L.r. JANEZ KOMENDA

    • Zgornji

     ;-) ;-)

   • garfi

    ne, rdeče pajke

   • dr Janez Sveti

    Na bo. Sploh ne bo dobil večine.
    DR janez Sveti vedeževalec

  • učko

   Ma, JaJo se boji, da bo na volitvah dobil preveč glasov. Pol bi pa moral sestaviti vlado, pa bi ga Udbo-komanda spet za ušesa na Dob vlekla. Kot pri zadnji njegovi vladi !!!

  • garfi

   niso vsi in nismo vsi isti

   • dr Janez Sveti

    A nisi dojel kaj pišem? Ponovno? Pa tako preprosto sem napisal. Kaj naj s tabo?
    DR Janez Sveti genij

 • Janez

  Ja ?
  Namen je ok.

  Simpatij ljudi, ki veselo
  – zalivajo fikuse
  – kuhajo kavo,
  – cele ure praznujejo rojstne dneve od teh in vseh sorodnikiov – teh, ki so v pisarnah. ,!?

  No?
  TEH, S TEM OK PROGRAMOM DEBIROKRATIZACIJE !
  Teha
  dobro plačanih
  – “za zalivanje fikusov” in
  – mini dela – v pisarnah državnega in javnega sektorja,
  – na občinah itd Navdušeni ne bodo – nad te programoom uperjenim proti njim.
  Tudi ?
  VOLILI NE BODO – SDS- JA.

  BI NE BILA BOLJŠE KOREKCIJA, KI NE BI ? Prestrašila ljudi v pisarnah ? L.r JANEZ KOMENDA

 • garfi

  SDS je edina Slovenska Stranka že desetletja
  Primc bo dobra pomoč
  tu je še Dobovšek, Kangler…..

  • Janez

   Malo šale !
   V hvalevredno, razveseljivo pobudo programa debirokratizacije !
   Mora SDS !
   Vsekakor jasno napisati –
   kakšna bo USODA FIKUSOV IN OSTALEGA PISARNIŠKEGA ZELENJA !
   POTEM
   KO BBIROKRATOV – V TEH PISARNAH – VEČ NE BO !
   Ubogi – nemočni – fikusi. Kdo jih bo pa zalival.
   Žalostno !
   Bodo propadli. Brez vode -zalivanja.
   Se bodo ? Mučili.
   PISARNIŠKE FIKUSE JE VSEKAKOR – TREBA REŠITI. Nemočni so.ll.r. JANEZ KOMENDA

  • Janez

   Bravo!
   Iz tvojih ust – v Božja ušesa.
   . Se reče. Bravo. Točno to.
   VZTRAJAJMO – VZTRAJNIKI. Žibela domoljubna , naša Slovenija ! L.r. JANEZ KOMENDA

   • garfi

    jaz vztrajam že 25 let in mislim še 25

    • janez cepec

     če te nau prej pobral

     • garfi

      tebe je že pobral

  • Chico

   Vsi pošteni, vsi, ki imajo Slovenijo resnično radi, naj se združijo.
   Bo pa težko, ker je vse izropano.
   Bog nam pomagaj !

  • Lustrator

   No no, z Dobovškom še malo počakaj. Nekaj je njegov trenutni politična stav, drugo pa je njegova osebna agenda.

   • garfi

    ne izgleda previrant

    • janez cepec

     videz vara, kok jih je že vaš prerok nategmnu s svojo plešo, pa rahlo glupim izrazom na licu

     • garfi

      pomembno je, da takšni kot ti nikogar več ne nategnete
      glupi ste ravno toliko, da še veste kako do našega denarja

    • Lustrator

     Si pozabil, da je v parlament prišel preko SMC-ja? To, da obstajajo naivne ovčke, ki so to Kučmanovo stranko volile, še nekako razumem v našem butalistanu, da pa je nekdo kandidiral na njeni listi in tega ni vedel, pa je malo premočna. Bodisi je naiven tepec (kar ni) ali pa je preračunljiv karierist, ki je SMC uporabil za svoje osebne koristi. Je bil Virant kaj drugačen?

     Da se razumeva – dopuščam teoretično možnost, da je Dobovšek izdal svoja načela zgolj s kandidaturo pri SMC-ju (čeprav bi rekel, da so tam dobro preverili svoje kadre) in bi pravzaprav lahko nastopil v vlogi nekakšnega antiviranta (torej virant v nasprotno smer), a to mi bo moral še dokazati. Enako tudi libertarci iz Prstana, ki so sicer na papirju točno to kar si že leta želim na slovenski politični sceni.

     • garfi

      lahko da so limanice
      vendar SDS sama je premalo

     • Lustrator

      Vsekakor – če želimo prave sistemske spremembe, bomo potrebovali močno koalicijo, a kaj ko mora to dojeti še večina državljanov, ki je doslej redno volila za ne-spremembe.

 • Zgornji

  POOOOOOOZNI STE, POOOOOOOZNIIIIIIIIII … :-P

  • Lustrator

   Vpiješ na nekoga iz opozicije katerega predloge vlada sistematično ignorira, ko sprejema zakone, nato pa kot po pravilu z 2 letno zakasnitvijo sprejme v slabo preplonkani različici?

   • Zgornji

    POOOOOOOZNI SMO, POOOZNIIIIIII, …
    Btw … ne vpijem,ampak samo malo glasneje govorim … !!!

    • Lustrator

     Seveda smo pozni, saj že od leta 45 živimo v totalitarni državi, kjer ena sama partija obvladuje vse sisteme družbe in uravnava javno mnenje kot si pač poželi. Celotna Evropa se je bodisi leta 45 z Nurnberškimi procesi ali leta 89/91 z lustracijo znebila vseh 3 totalitarizmov prejšnjega stoletja, le še mi vstrajamo v njem in negodujemo, ko nas nekoč “klošarske” države prehitevajo z leve in z desne.

     • Zgornji

      Dobro razloženo !!! Da bo tudi še kdo drug morda kaj izvedel. Hvala. Lp.

 • Janez

  Bolj resno !
  Torej !
  Program ima dve nedvomno resni in eno manj resno slabost
  1. Slabost – program bo vzbudil – odpor .
  Proti stranki SDS.
  – odpora proti programu in antipatij do ok stranke SDS – bo le še več.
  Slovenski pisarniški ljudje imajo še vedno mentaliteto prejšnjega KP, ZK, SD, SMC režima.
  Te stranke so v številčni, četudi malo kvalitetni birokraciji videli in vzgojili – svoje – podpornike
  In svoje volilce.
  Tudi zaposleni birokrati v državnnem in javnem sektorju – se vidijo, sebe, svoj položaj – enako.

  – birokrati bodo volilli tiste, ki bo zadovoljen z njimi ? Takimi kot pač so.

  – Simpatije in volilne glasove zaposlenih v birokraciji ?
  – bo dobila tista stranka,
  – stranka, ki jih ne bo silila – v spremembe, v poboljševanje dela zaposlenih v pisarnah – pač.

  Torej !
  Simpatij birokratov iz prenapihnjenega državnega sektorja – si SDS , seveda – nikakor ne bo pridobil.
  Zato – je pomembna, res pomembna !
  Druga točka ,

  2. Slabost – ZAPOSLENI V BIROKRACIJI DRŽAVNEGA IN JAVNEGA SEKTORJA VEDNO DAJEJO PODPORO, VOLIJO STRANKO, KI JIM OMOGOČA NJIH DOLGOROČEN, DOSTI STABILEN POLOŽAJ.

  – PRENOVLJENI POLOŽAJ BIROKRACIJE KOT – SKELETA DRŽAVE. – IZ PROGRAMA MORA BITI
  ČIMBOLJ JASNO RAZVIDEN !
  ALI JE V SDS PROGRAMU DEBIROKRATIZACIJE – NOVI, PRENOVLJENI POLOŽAJ BIROKRATOV – –
  – DOVOLJ
  – RAZVIDEN?

  TO JE KLJUČNO !
  – PRI TEM – SDS – PROGRAMU DEBIROKRATIZACIJE
  -ABSOLUTNO !
  -MORA BITI,
  – NA ENOSTAVEN, VSAKOMUR RAZUMLJIV NAČIN

  – VIDNA NOVA, PRENOVLJENA VLOGA
  ZAPOSLENIH V BIROKRACIJI !
  – ZA KAJ GRE PRI NOVI VLOGI, NOVEM SMISLU DELA – PRENOVLJENE SLO BIROKRACIJE ?

  – SDS – MORA V TEM PROGRAMU IZPOSTAVITI NA MAX. ENOSTAVEN NAČIN OPREDELITI ?
  – PRENOVLJENI SMISEL, NAMEN IN POLOŽAJ – SEDANJE SLO BIROKRACIJE.
  NA NASLEDNJI NAČIN:
  – ZAPOSLENI V BIROKRACIJI DRŽAVNE UPRAVE, JAVNIH SLUŽB IN JAVNEGA SEKTORJA

  – SO SODOBNI SKELET, OKOSTJE, NOSILNI STEBER DRŽAVE R. SLOVENIJE
  – SO NOSILCI PRAVNEGA, ADMINISTRATIVNEGA REDA,
  – NOSILCI, POGOJ TUDI GOSPODARSKE UREJENOSTI IN UČINKOVITOSTI DRŽAVE R. SLO,
  – BIROKRATI SO NOSILCI TUDI KULTURNIH DEJAVNOSTI, KULTURNIH IN DOLJUBNIH VSEBIN NAMENOV DRŽAVE R. SLO.

  2.1 Nova vloga, prenovljeni namen položaja in namena dela – prenovljene birokracije

  – mora biti :JASNO RAZVIDEN VSEM ZAPOSLENIM V BIROKRACIJI DRŽAVE.
  TUDI ZADNJEMU VRATARJU ALI VARNOSTNIKU.

  ČE ?
  SDS PROGRAM – NE BO
  – JASEN , TUDI
  – VSEM SPREJEMLJIV IN
  – SMISELEN,
  – BOLJŠI NAČIN !

  – OD OBSTOJEČEGA POLOŽAJA, VLOGE, NAMENA, SMISLA !
  BO ?
  PREDLOG – TE DEBIROKRATIZACIJE – NALETEL
  – NA MOČAN ODPOR – IN

  – BO DOŽIVEL
  – NEUSPEH V PARLAMENTU IN MED
  – ZAPOSLENIMI V BIROKRACIJI !

  – tudi nagrajenost, plačanost birokracuje – ne sme biti – zmanjšana !
  – zahteve di dela birokracije – se pa lahko – povečajo !

  Skratka !
  Program te debirokratizacije !
  MORA BITI PRIPRAVLJEN – TAKO K V A L I T E T N O !
  Da
  BODO VSI V R.SLO – ZAČELLI
  – STRANKO SDS – DOJEMATI KOT ?
  – TEMELJNO, NAJMOČNEJŠO IN PREDVSEM !
  NAJMOČNEJŠO – RES
  – D R Ž A V O T V O R N O STRANKO V R. SLO !
  Kotvidimo !
  Hvalabogu: EX KP, ZK STRANKE – SD, SMC, DESUS , ZL !
  To SVOJO – DRŽAVOTVORNOST – VEDNO BOLJ IZGUBLJAJO !
  Sklep.
  SDS NAJ POSTANE !
  – RAZUME SAMA SEBE – IN TUDI
  – VSE PREBIVALSTVO R. SLO – JO MORA RAZUMETI – DOJEMATI !
  KOT

  GLAVNO, TEMELJNO, NAJMOČNEJŠO – D R Ž A V O T V O R N O MOČ, STRANKO V R.SLO!
  To!
  Se zdi smisel – te hvalevredne pobude MENI OK , NAJBOLJŠE STRANKE – SDS !
  Če
  bo SDS zgornji smisel DRŽAVOTVORNOSTI – ZGREŠILA ? Bo Predlog POLOMIJA in NEUSPEH !
  Meni
  osebno se zdi – to – tako.

  3. SKRB
  – ZA NEMOČNE FIKUSE IN OSTALO ZELENJE V OPUŠČENIH PISARNAH ?
  Je seveda
  – ŠALJIV DODATEK K ZGORNJEMU.
  Lep vtis na ve bo pa naredilo !
  Če bo javno povedano, da bo tudi za FIKUSE !
  ta program SDS – POSKRBEL ! Lepši bo vtis – pograma?! Ex ok knjižničar l.r. JANEZ KOMENDA

 • Chico

  Torej jutri bo “Ta veseli dan” za rdečkote…….. jok in stok in škripanje z zobmi.

 • Janez

  Proslavimo – uradno, državno !
  – maja 1717 je bila rojena ! Velika Marija Terezija !

  – 300 LET ROJSTVA DOBRE VLADARICE MARIJE TEREZIJE, 1717-2017.

  Zavzemam -o se za
  vseslovensko, uradno slovesno počastitev– proslavo tudi naše vladarice Marijd Terezije !

  Predlagam-o:
  URADNO, DRŽAVNO OSREDNJO SLOVESNOST Z GOVORI IN GLASBO W.A. MOZARTA !

  W.A. MOZART !
  JE BIL MLAJŠI SODOBNIK MARIJE TEREZIJE ,
  Kot !
  Otrok ji je na Dunaju osebno igral – na Dunaju !
  NE SPREGLEJMO OBLETNICE ROJSTVA – TUDI NAŠE – MARIJE TEREZIJE !
  Doslej !
  zagotovo – najboljša vladarica – tudi v naših, slovenskih deželah – je bila. Slava ji !

  V tem zavihku !
  Opozarjam tudi na

  – zgled upravljanja države, kot ga je imela Marija Terezija !
  – imela je vrhunske gospodarske, pravne in finačne svetovalce, sodelavce !
  – in kvaliten sistem državne administracije – s kvalitetnimi, šolanimi ljudmi !
  – njen sistem upravljanja velike države je bil : učinkovit, kvaliteten, z nepreobsežno birokracijo !

  Zgledujmo se po veliki, uspešni Mariji Tereziji !
  Zgledujmo se tudi – po načinu upravljanja države,
  z aparatom administracije-birokracije – kot ga ima današnja, sosednja R. AVSTRIJA !
  Opustimo !
  Pozabimo !
  Spolitizirani, neučinkovit
  KP, ZK
  KOMUNISTIČNO
  STALINISTIČNI – NAČIN ! Neuspešen je bil. Dejstvo. L.r. ex ok knjižničar iz Ljubljane JANEZ KOMENDA

  • Janez

   P.s.
   USTAVIMO !
   VERJETNO VEČIDEL S STRANI !
   EX KP, ZK OSEB IN SKUPIN ?

   – IZVAJANO ” ROPANJE-NEKOREKTNO PRISVAJANJE” – SKUPNEGA PREMOŽENJA NAS, SLOVENSKEGA NARODA !

   Ustanovimo !

   Nad- strankarski – “SVET SLOVENSKEGA NARODA” – pri Parlamentu R.SLOVENIJE.

   za osnovne strategije R. SLOVENIJE: demografija, družine, sociala, pravo, finance, itd.

   Končajmo !
   S sedanjim
   brezperspektivnim ex KP, ZK POKOMUNIZMOM – škodljv nam je ! L.r. zapis JANEZ KOMENDA

 • Franjo Trojner

  Dovolj nam je nesposobnih, lažnivih,
  kastriranih, pomehkuženih polizanih, neodločnih instatnt dedcev/politikov! Vodja naroda ja mora biti pravi domoljub/ kleni ded in pika. Čas je, da g. JANŠA za vsaj dva mandata ponovno stopi na čelo vlade in naredi to deželo predvsem ponovno NORMALNO, pravno , stabilno, trdno in uspešnih reform reda in miru polno! Dober program SDS je OK, toda zaradi politični levici vdanih/servilnih dominantnih medijev, bo stranka SDS in g. Janez Janša s svojim volilnim programom morala/moral nagovoriti SLOVENSKE ljudi neposredno na shodih v prav vsaki SLOVENSKI vasi, trgu v mestih, v nasprotnen primeru bodo levi mediji dober program SDS lažnivo prikazovali in ga na raznih TV soočenjih dobesedno scefrali na koščke. Levica se gre fake propagando od kar obstaja in to v prav vseh državah tega sveta in to je občutil med in po volilni kampaniji tudi sam Trump v ZDA, podobno se dogaja v državah EU in čisto nič drugače ne bo v volilnem letu 2018 pri nas v Sloveniji. Levi politiki in njihovi podaljški tako v ministrstvih, kot v medijih in na akcijo vedno pripravljena leva civilna gibanja bodo storili/storila prav vse, da se politični. desnici za vsako ceno.prepreči pohod na oblast. V dobro demokracije, naše mlade samostojne države in v zaščito pravne države se bomo tokrat volilci morali množično udeležiti bližnjih parlamentarnih volitev in z oddajo svojega glasu politični levici preprečiti nelegalen in manipulativen način in s tem ponoven naskok za prevzem oblasti po točno identičnem vzorcu, kot na zadnjih.dveh volitvah. Da je temu res tako pa se vidi tudi po tem, da se ponovno tik pred volitvami g.Janšo poizkuša ustavljati z sodnimi procesi!

  • Wizeman

   Ni lepo, da svojega führerja obkladaš z govedom. Razen če tisti g. pred JANŠO pomeni kaj drugega…

 • Adolf Hitler

  Daimo janša isuši kumunaisersko močvirie!

 • Dragan Krstič

  Danes sem bral na 24kur in MMC odzive blogerjev na včerajšnji izzid ankete o priljubljenosti političnih strank. Če sta bila še pred nekaj meseci ta 2 portala pljuvalnika po stranki SDS in Janši so se časi spremenili. Sedaj večina blogerjev pljuva po SMC in levici. Pa bodo še bolj pljuvali ko bo padla nova obtožba proti Janši.

  • Lustrator

   Sliši se kot lepe sanje, naj se ti pozlatijo besede. Živeti med političnointeligenčnimi avstralopiteki je iz dneva v dan bolj frustrirajoča dejavnost.

 • janez cepec

  Noč je bila mirna in rahel vetrc se je ovijal okrog dreves v sadovnjaku. Vse je bilo tiho, le sem ter tja se je zaslišal zatohel skovik starega čuka, ki je v gozdu, nedaleč stran iskal hrano za svoje mladičke. Občasno je vetrič prinesl v vas oddaljen glas vreščečih vran, ki so se v krošnjah dreves prepirale za hrano. Vsa ta prijetna tišina, me je zazibala v, po dolgem času, miren in sproščen spanec. V trenutku mirnega počutja sem zasanjal dolgoletne sanje. Na mordo – rumenem nebu je sijalo prijazno in toplo spomladansko sonce, ki je s svojimi žarki rahlo božalo, v čudovitem jutru prebujajočo se vegetacijo in ji dajalo potrebrebno energijo za rast. V vasi je že vrvelo, in prijazni in srečni sovaščani so z pozdravi hiteli mimo po opravkih. Slišati je bilo le otožno mukanje živine, ki je pričakovala jutranji obrok sena. Vaška otročad je čebljajoče in ob igri čakala na prevoz v dolino in v šolo. Zadovoljno sem se pretegnil in zahvalil Bogu in Modremu vodji, ki nam je omogočil, da živimo v izobilju, miru, slogi in zadovoljstvu.
  Zavedel sem se, da je danes vendar 24. apr, dan, ko je naš ljubljeni vodja z svojim timom zvestih sodelavcev obljubil popolno debirokratizacijo države, s tem bo naše živčljenje postalo enostavno, nezahtevno, vse bo še bolj poenostavljeno in dostopno preprostim ljudem, skratka, nebesa na zemlji. Vse to je zasluga enega in edeinega Preroka in dobrega pastirja, ljubljenega vodje, pesnika in pisatelja, osboboditelja, politika v zaporu, enega in edinega na veke vekov Amen.
  POJ SM SE PA U POSTL OBRN, PA SM NA TLA PADU, PA SM SE ZBUDU, JEBEMTI, 24. apr, ČIST NAVADN DAN, ISTO SRANJE, ISTO KLOBASANJE LJUBLJENGA VODJE, K SE NAU NKOL URESNIČL.

  • garfi

   ti se trudiš, da se nič ne uresniči
   nisi ne ljubljen ne vodja

   • janez cepec

    kdo pa prau, de bi biu jest rad vodja, sej nism vaš prerok, k bi use dau za to, tud s hudičom bi podpisu, al pa z Jelinčičem

    • garfi

     hudič si ti

     • Zgornji

      In, najhujš je pa to, da se tega sploh ne zaveda … !!! ! !!!

 • črnaovca

  A ni to danes. Razen vetra in malo oblakov se nad Slovenijo nič ne dogaja. Napihovanje in potem en velik drek

 • Jurij Musar

  24. april je mimo, pa nisem opazil, da bi se kaj posebnega zgodilo.

 • Janez

  PROSLAVIMO URADNO, DRŽAVNO !

  – 300 LET ROJSTVA VELIKE VLADARICE
  MARIJE TEREZIJE , 1717-2017 , SLAVA JI ! Zgovori, z glasbo Mozarta itd. L.r. JANEZ KOMENDA

 • D&G

  On bi malo še izšušil državno blagajno…ali ni on že v naftalinu…

 • plamen100

  mislim da od tega vse skupaj nic ne bo. Jansa je pozabil nekaj bistvenega in to je, da je leta 91 dobil skupaj z ostalimi bitko za Slovenijo ne pa vojne. In cim so ostanki starega rezima konsolidirali svoje vrste in uspesno odbili lustracijo je bila dobljena njihova bitka in bilo je 1:1. v nadaljevanju so uspeli politicno onemogociti Janso z 8 letno pravljico o aferi Patria na koncu pa so ga se neposredno pred volitvami zaprli. Kaj taksnega niso poceli niti pravi komunisti iz 80 tih let ampak neglede na to so dobili nov boj in rezultat je bil 2:1. Sedaj znova pripravljajo napad na Janso in so za ogrevanje ze privlekli na dan nekaksnih 400.000 eur jansinega nepojasnjega izvora denarja. Seveda se to nic ni kaj vse se imajo pripravljenega zoper Janso, mogoce celo kaksen nov zapor? Vsekakor pa je celotna druzba zastrupljena z neokomunisticno ideologijo prezeto z nekaksnimi kvazi clovekovimi pravicami ki so zgolj namenjene rdeci tajkunski oligarhiji in dobro placanim delovnimi mestom za njihove nesposobne kadre kot je Cebaskova ali Nusdorferjeva, ena bolj nesposobna od druge. Bodo ps vsi ti rdeci molji dali vse od sebe, da se prepreci tako ponovna kanditatura Janse kot predsednika vlade, ce pa mu ze to uspe, pa bodo na ulice ponovno spravili na 1000 ljudi kjer bodo Janso obsojali za vso revscino in bedo malih ljudi ki so jo v bistvu rdeci sami naredili in jo sedaj namenoma tudi vzdrzujejo vse s ciljem, da zaveden narod ponovno uporabijo proti demokraticni oblasti. Zato bi moral imeti SDS pripravljen nacrt NAJPREJ presekati te metastaze najprej pri sredstvih javnega obvescsnja, nato javna uprava vkljucno s sodstvom in nato se solstvo, kjer se ti rdeci kadri vedno znova valijo.