Janez Janša: “Za razorožitev Teritorialne obrambe so odgovorni jugoslovanska armada in nekateri člani takratnega predsedstva”

Janez Janša (Foto: Demokracija)

Vsi, ki so glasovali v nasprotju s plebiscitno odločitvijo in proti ukrepom za zavarovanje slovenske osamosvojitve, so v samostojni Sloveniji, za katero si niso prizadevali, napredovali ter doživeli časti in napredovanja.
V četrtek je Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve Pomurje pripravilo javno tribuno “Pomurje v osamosvojitveni vojni 1991”. Gosta okrogle mize sta bila predsednik SDS Janez Janša in nekdanji poveljnik Teritorialne obrambe v Lenartu Peter Leopold, pogovor pa je vodila kandidatka SDS za poslanko Alja Domjan. V pogovoru sta sogovornika spomnila na ključne dogodke maja 1990 v zvezi z razorožitvijo Teritorialne obrambe oziroma “veleizdajo Slovenije”, kakor je razorožitev poimenoval oče samostojne Slovenije Jože Pučnik. Tudi Pomurje je imelo pri tem svojo vlogo, nekatere občine so orožje predale, nekatere ne, ključni akterji pa za svoja dejanja niso bili nikoli kaznovani.
“Maja 1990 je vlada prvi dan po zaprisegi doživela dobrodošlico, kakršne nobena vlada na svetu prvi dan ni doživela,” se je začetka razorožitve Teritorialne obrambe spominjal Janez Janša. In namesto da bi policija informacije o razorožitvi predala novi vladi, je te informacije predala samo predsedstvu republike, ki pa ni ukrepalo. Zato je takratni obrambni minister Janez Janša poudaril, da prvi odgovorni za razorožitev ne morejo biti takratni poveljniki Teritorialne obrambe v posameznih občinah in da ne moremo zgolj nanje prevaliti krivde. “Prva za to je bila odgovorna jugoslovanska armada, drugo pa takratno predsedstvo republike, ki je bilo po takratni zvezni in republiški zakonodaji poveljstvo Teritorialne obrambe v miru,” je spomnil. Ob tem je potrebno dodati, da informacij o razorožitvi ni imel član predsedstva Ivan Oman, so pa jih imeli Matjaž Kmecelj, Ciril Zlobec in Milan Kučan. In ravno Kučan je na sestanku pri Francetu Bučarju trdil, da o razorožitvi ne ve ničesar. Potem se je po besedah Janeza Janše pričela nekajdnevna bitka s predsedstvom, da je potrebno razorožitev takoj prepovedati. “Kljub temu, da nisem bil povsem neizkušen, preprosto nisem verjel, da gre za dvojno igro. Da človek, ki ve, kaj se v resnici dogaja, za zapisnik tako ‘blefira’,” je priznal. A vse do danes, ko je resnica znana, se Kučan v zvezi s takratnimi dogodki ne želi soočiti. “Nekajkrat sem ga pozival, da se usedeva pred televizijske kamere, da dava poročila na mizo in naj pojasni, zakaj je dobil formalno obvestilo, da se orožje pobira, tri dni po tistem pa je trdil, da ničesar ne ve,” je še dodal.
V dneh, ki so sledili, je Janša spoznal Toneta Krkoviča, ki mu je predal polne informacije o tem, kaj se v resnici dogaja, in da se “orožje odvaža zato, da ga ne bi dobil Janša”, kot se je izrazil tovariš Čop. “Stvar je bila jasna, gre za to, da so želeli, da nova Demosova oblast ne bi imela nikakršnih možnosti, da izpelje osamosvojitev Slovenije, kajti če smo goli in bosi, iz tega ne bo nič,” je dejal. Demosova vlada je na razorožitev odgovorila z manevrsko strukturo narodne zaščite, s katero so reorganizirali ostanke orožja, nekatere občine so orožje tudi dobile nazaj. “Do plebiscita smo na noge postavili strukturo kakšnih 20 tisoč mož, ki so za silo zavarovali plebiscitno odločitev. Če tega ne bi storili, potem tudi plebiscita decembra 1990 ne bi bilo,” je opozoril Janša. Več o omenjenih dogodkih si lahko preberete v Beli knjigi Slovenske osamosvojitve, v kateri so zbrani vsi pisni dokazi o tem, kaj se je v tistih dneh v resnici dogajajo.
Nekdanji poveljnik Teritorialne obrambe in organizator manevrske strukture narodne zaščite v Lenartu Peter Leopold pa je v nadaljevanju nazorno opisal dogajanje v pokrajinskem štabu vzhodne Štajerske. Ko je kot poveljnik ugotovil, kaj se pravzaprav dogaja, so na svetu za ljudsko obrambo na njegov predlog sprejeli sklep, da predaje orožja ne dopustijo oziroma da se to ne sme zgoditi. Kljub temu so jim orožje odpeljali, kasneje pa so ga na Ptuju “ukradli” nazaj. “Pravzaprav smo morali svoje orožje od jugoslovanske armade ukrasti nazaj, še danes pa trdim, da jugoslovanska armada ni vedela, koliko našega orožja smo ukradli nazaj, sicer bi se stvari lahko odvile povsem drugače,” je dejal.
Nasprotniki slovenske osamosvojitve ovirali sprejetje proračuna, da SV ni bilo mogoče finančno podpreti
V zvezi z vprašanjem nastajanja Slovenske vojske je bil Janez Janša jasen, da je le-ta nastala z odporom proti razorožitvi Teritorialne obrambe leta 1990, z vzpostavitvijo manevrske strukture narodne zaščite. “Temne ure” za Slovenijo so se odvijale tudi februarja 1991, ko se je lansirala Deklaracija o miru, v kateri so njeni avtorji zapisali, da Slovenija sploh ne potrebuje lastne vojske. “Tako deklaracijo lahko lansira neka civilna iniciativa, problem pa je bil, da je bila lansirana s štirimi podpisi članov vrhovnega poveljstva, treh podpredsednikov Demosove vlade, nekaterih ministrov, nekaterih političnih strank, tudi nekaterih podmladkov Demosovih strank,” je opozoril. Nasprotniki slovenske osamosvojitve so bili izredno aktivni tudi v državnem zboru, kjer so v tistih časih ovirali sprejetje proračuna, s čimer slovenske vojske ni bilo mogoče finančno podpreti, kar je vselej eden ključnih vidikov njenega uspešnega delovanja. “Vsi, ki so imeli v plebiscitu odgovornost do ljudstva, torej tisti, ki so bili na funkcijah in so glasovali v nasprotju s plebiscitno odločitvijo in proti ukrepom za zavarovanje slovenske osamosvojitve, so v samostojni Sloveniji, za katero si niso prizadevali, napredovali ter doživeli časti napredovanja,” je zaključil predsednik SDS in pri tem izpostavil nekatera imena.
Peter Leopold pa je ob koncu opisal dogodke v povezavi z napadom na Gornjo Radgono v času slovenske osamosvojitve, v katerem je jugoslovanska vojska pod vodstvom polkovnika Popova vdrla v mesto in ubila dva civilista.
J. G.
 • FORT WORTH

  Treba bo udariti po mizi in vspostaviti drugo republiko !!

  • Hun

   mokre sanje paravosa Jajota in Krkota

   • stajerc5

    Lepo, da priznas, da ti pride, ko jih sanjas!

    • Hun

     teb na faco grdo

  • Janez Posavec

   Kdo pa naj bo “veliki vodja” ??? JAJO ??????

 • Antišiptar

  Pizde rdeče izdajalske, ti rdeči izrojeni izrodki so nas hoteli čefurski sodrgi prodat. Komunisti vedno IZDAJALCI LASTNEGA NARODA. Kdaj se bo to svinjsko drhal sodno preganjalo?

 • Antišiptar

  Spomnim se intervjuja Darka Njavrota, ko je razlagal, da sta kučan in njegov kolega, pozabil ime, vem da je bil srb, imel je sive lase spete v čop, planirala taborišča za nas Slovence v primeru, da bi agresorska čefurska drhal pri nas zmagala.hvala TO, da so nas obranili pred to izdajalsko rdečo zvezdo, drugače bi nas spet čistili kot njihova predhodna partizanska drhal. Samo ena napaka je bila, takrat bi moral vse čefurje pobit, predvsem srbe, da niti enega ne bi smeli domov spustit. Danes te drhali tukaj ne bi bilo, tako pa imamo danes že čez 200000 turških mešancev, ki živijo na naš račun.

  • Janez Posavec

   Pa od kod vam taki podatki ??? Ali imate nekateri RES OPRANE MOŽGANE ??? Ali so delali “poskuse” na vas, kot za časa Hitlerja? Ali je kdo od vas, zagovornikov tako imenovanih “slovenskih osamosvojiteljev” kaj sodeloval ali ste se vsi skrivali nekje na varnem? Pa kako vas ni SRAM, da se sploh JAVLJATE TUKAJ ???? Nikogar nisem videl na terenu, ne JAJOTA, NE K>RKOVIČA, NE BAVČARJA. VSI SO SE SKRIVALI V KEVDRU CANKARJEVEGA DOMA, samo Krkovič je že malo prej REŠEVAL, in urejal stvari s svojim sinom, s katerim sta se vozila naokoli, in ima SEDAJ M U L O menda RENTO kot OSAMOSVOJITELJ. PA KOGA VI, UBOGE OVCE HOČETE FARBAT ??? A zdaj bi si pa vsi pripisovali neke ZASLUGE ??? PA DAJTE NO, SPUSTITE SE ŽE ENKRAT NA ZEMLJO, IN NEHAJTE SANJAT.

 • Pjevač tuge

  Ve se kdo je kriv za razorožitev, v Sloveniji Kučan na Hrvaškem Račan.

  • Janez Posavec

   KRIV JE ŠVERCER Z OROŽJEM, ki je imel na BELEM KRIŽU svojo sprejemno točko, kamor mu je bilo treba prinesti gotovino, preden so v Luki Koper začeli nalagat kontejnerje z orožjem. DVOMIM, da sta JAJO, in KUČAN takrat sodelovala. In nehajte že enkrat širit PRAVLJICE. Tistim, ki znajo napisat samo ENO ALI DVE NEUMNI BESEDI, NE BOM ODGOVARJAL. Menda imate IQ velikostim številke čevljev. DOVOLJ BO ZA ENKRAT.

  • Kataklizma

   Kaj bi pa naredili s tem orožjem, se ustrelil v koleno ali tilnik in okrivil partizane kot v 40ih prejšnjega stol?

 • črnaovca

  Razorožitev TO je potekala sredi maja 1990 ko je bil že DEMOS na oblasti in Janša minister za obrambo.

 • Hun

  dva profiterja Slo osamosvojitvene vojne na pravem mestu ob pravem trenutku..dva glumca Jansa in Krkovic, Slovencu, pilotu JLA, ki sta ga umorila nista segla na vojaskem podrocju oba ukp do glezna…zdj se pa duvata..Krkovic povzpetnik po izobrazbi strojni tehnik danes samooklicani đeneral

 • Marjan

  Ta slika zgoraj je bila posneta na seminarju “Kako spolno zadovoljiti svojega moškega”. Glavni govornik je bil JAJO. Že po drži mikrofona in vzburjenega obraza vidite kako on strastno zadovolji svojega moškega(Viktorja Orbana).

 • svoboda sloveniji

  VEŠ HUN IN OSTALI ZGUBLJENI V RDEČI MEGLI, SLOVENSKI PILOT JLA – MOJ TAKRATNI BLIŽNJI SOSED NIKOLI !!! NI IMEL NAMENA PRESTOPITI V SLOVENSKO VOJSKO !!!
  TO JE VSA RESNICA !!!
  TONE KRKOVIČ IN JANEZ JANŠA – HVALA
  SLOVENCI VSI NA VOLITVE !!!
  VOLIMO SDS !!!
  OČISTIMO IN OSVOBODIMO NAŠO SLOVENIJO !!!

  • Janez Posavec

   SPET ENA OVCA, ki mu je BIK prdnil v glavo. Pelji si Krkoviča in Janšo domov, tukaj pa NE PIŠI BEDARIJ. Če se nebi javil, bi vsi mislili, da SI PAMETEN, TAKO PA . . .

  • Miro

   in tebi bedak je to povedal, ki si takrat mamino mleko pil

 • montyamp

  Kućan Milan je murglosrbski prekmurec , žvepleni pritlikavec , veleizdajalec .

  • Marjan

   ti pa idiotski sektaš

   • dob

    samo spizdi čefurkel!

 • Caetano

  Razkrinjkajmo kolaborante z JLA. Bravo Jansa!

  • Janez Posavec

   PA ZAKAJ SI GA NE ODPELJEŠ DOMOV??? BEDAK EDEN !!!

   • Caetano

    Jansa je pri meni doma tako ali tako vedno dobrodosel!

    • Janez Posavec

     PA SAJ NE MOREM VERJET, MISLIM DA SI EDEN REDKIH V SLOVENIJI. Ko se bosta kaj pogovarjala, pa mu le povej, DA V SLOVENIJI NI ZAŽELJEN !!! ON SE KAR NEKAJ SILI, DRŽI SE KORITA, KI MU DAJE H R A N O, korito pa je OKROGLO, ker če bi bilo OGLATO, bi ga že zdavnaj v KOTU IZVRGLI.

 • montyamp

  Sorosev hlapec , žvepleni pritlikavec je hotel iti po titobandito stopinjah .
  Drugo kot veleizdaja in par atentatov mu ni uspelo .
  Srbi so mu za dediščino podtaknili solatarja .

 • luckyss

  Orožje TO se je prodajalo na jug…Tudi Kučan je potrdil prodajo v Bosno in na Hrvaško…ta denar je šel večinoma v slovenski proračun…za razliko si je Milan kupil golfa, ki ima volan na nepravi strani ;))
  Tudi Janša in njegovi so prodajali to orožje…ta denar je šel v zasebne žepe..
  Da ne govorimo o prodaji orožja đihadistom ali o pobiranju provizij za vsako ladjo iz Izraela, ki je preko Slovenije vozila orožje na Hrvaško v zabojnikih pod oznako “kmetijski stroji”..
  V Bosni in na Hrvaškem jasno povedo kdo, kdaj, kam in koliko je prodal orožja…
  Sedaj vas resno vprašujem…si ovce želite brati te zadeve ?!
  Ni problema, bom posredoval linke…

  • montyamp

   Na sodišču potrjene izjave so veliko bolj verodostojne kot tvoje zmontirane smeti .
   DEPALA VAS — ORGANIZATOR MILAN KUĆAN
   http://www.slobodanpraljak.com/MATERIJALI/RATNI%20DOKUMENTI/LABRADOR/IZJAVA%20-%20RADENKO%20RADOJCIC%207.%20DIO.pdf

  • xtc

   Seveda je moral potrditi saj je sam kšeftal s Čengičem in Izetbegovičem,posle pa je nadziral Silvo Komar SDV,JJ pa jih je zaheblal ,ko jim je na MB letališču zasegel kontejnerje polne orožja za Bosno,ki so jih horeli stlačitiv ukrajinske helikopterje z oznakami Rdečega križa.
   Ko je bilo orožje Kučanu za seženo,je poslal faks Čengić;”Milane ,daj šalji ono oružje koje si obečao in kojeg smo ti platili”.

   • luckyss

    Ja, to je bilo res…Treba pa je ločiti “ilegalno” prodajo orožja države zaradi embarga in privatno prodajo, ki jo je prakticiral Janša…
    Imaš spodaj relevantne linke…
    Seveda razumem, da ovce niti pomisliti ne smete, da bi bilo kaj od tega res…
    Torej takšna debata nima smisla…kdor hoče vedeti resnico naj si pogleda linke, ki sem jih prilepil….imate pa še desetine drugih, ki govorijo o isti temi…

    • xtc

     Poslušaj teslo-LEGALNO?
     Kontejnerji skriti v hangarjih,kjer so jih predelovali rezali,da so šli v Ukrajinske helikopterje z lažnimi oznakami RK?A si ti normaln?
     To je kriminal in zločin zloraba RK in za povrhu je zadevo vodil UDBAŠ Komar.
     Ti si hudo ruknjen teslo-zakaj misliš ,da so bili kontejnerrji zaseženi,ker so bili legalni?Ker je imela Bosna prepoved uvoza orožja.
     Kučana je JJ zasačil pri čisten ilegalnem švercu orožja v Bosno pod embargom,zato so ga mislili švercati v helikopterjih z lažnimi oznakami mednarodnega Rdečega križa,orožje pa je plačal Osama za BosnoOd kdaj je Kučan imel pooblastila za LEGALNO prodajo orožja v Bosno,kot predsednik-POKAŽI TA DOKUMENT TUL JAVNO.

  • Olga_10

   Kučan je “potrdil prodajo”, saj je sam prodajal…in kradel! Kdaj nam bo vrnil nakradeno???!!! Kdaj bo odgovarjal za veleizdajalec Slovenije?

   • luckyss

    Tudi najbolj butasta ovca bi morala upoštevati dejstva…https://100r.org/2011/11/the-profits-of-doom/
    Ampak naša Olga premore na svojem “trdem disku” prostora le za nekaj parol…Možgani “tastare Nokie” ;)

  • xtc

   A bi šlo tole z uradnimi ne ponaretimi dokumenti?
   Če imaš uradne bi jaz stopil do Kučana z veseljem ti bo dal par miljonov da se bo lahko rešil JJ.

   Kučan je vseskozi kradell z udbaši.
   Ne zavajaj ,da je Kučan imel neka pooblastila NIČ ni imel on je šmuglal mimo Demosove vlade,daenar pa je UDBA nosila preko meje v kufrih na sedež KB 1909 in Saftija.

   • luckyss

    Jebi ga, mogoče je vse kar praviš celo res…
    Vendar kupci orožja menijo drugače…Točno povedo kdo in koliko je kasiral…Milanček je tukaj “sitna riba”…

    • joza joza13

     Tonček, ti že veš…, saj si bil eden glavnih operativcev pri milanovi prodaji. Seveda boš vse povedal zgolj na način, da ostaneš živ in namočiš drugega. Lahko celo dokumente objaviš, ampak kolikšno imajo vrednost, če si jih sam pisal…???

    • xtc

     Definitivno po najdbah kontejnerjev polnih orožja. in s sodelavcem iz SDV Komarjem.

   • Janez Posavec

    PA KDO SI TI xtc, da si tako pameten, in toliko veš o tedanjih dogodkih.??? Jaz pa mislim, da si takrat še očiju skakal iz jajca v jajce, kaj šele, da si toliko star, da bi iz osebnih izkušenj vedel za tedanje dogodke. MALO SE UMIRITE vsi navijači JAJOTA, in poskusite normalno zaživeti, pa DELAT BO TREBA ZAČET, DA BOMO PENZIONISTI DOBIVALI PENZIJO. Ker mi smo pošteno plačevali PRISPEVKE, ki so bili PREDPISANI, PENZIJA PA JE SLABA. Se pa sprašujem, s čim si boste KOMENTATORJI na teh straneh ZASLUŽILI PENZIJO, ker samo s komentiranjem in bolanim navijanjem na Internetu si tegaNE BOSTE mogli zagotoviti. Zdaj pa DUDO V USTA, POGLEDAT PRAVLJICO, IN SPANČAT !!!

  • Janez Posavec

   POSREDUJ kakšen dober Link, ker veliko stvari o JAJO-tovem šverckomercu OROŽJA se tako že ve, manjka še nekaj detajlov. Sicer pa NIČ NE BO ODNESEL S SABO, KO BO R I K N I L. Kakor pravijo, KRSTA IN ŽARA NIMATA ŽEPOV, odnesel bo kvečjemu SLABO IME ZASE, IN ZA SVOJO FAMILIJO !!!

 • xtc

  Kočan je navaden izdajalec,ki je hotel na vsak način ostati v Yugi,kajti hotel je postai novi Titek,JJ mu je zadevo zheblal in Kučan tega nemore preboleti,kot tudi tega ,da Yuge NEBO NIKOLI VEČ,KER HRČKI NOČEJO TJA-zato neti tudi spore z njimi.

  • luckyss

   In nato sta srečno živela do konca dni…
   Nova od pokojnih bratov Grimm..;)

   • xtc

    Boleče a ne?
    Nimamo vsi spomina zltih ribic,kot kučanove ovce.

    • Janez Posavec

     xtc kako pa si ti pameten. A nimaš spomina zlatih ribic??? Saj ga NE MOREŠ IMETI, če PA IMAŠ IQ takšen, kot imaš številko čevljev. Pa saj nisi sam kriv, mogoče pa si babici pri porodu padel z glavo na beton, in so posledice. Menda pa si SHODIL že pri štirih mesecih. Baje si bil TAKO GRD, DA TE NOBEDEN NI HITEL NOSIT. Malo se skrij nazaj v MIŠJO LUKNJO, od koder si prilezel, in se ne izpostavljaj preveč. KER NIMAŠ POMA O POJMU. SIROMAK moraš pa res imeti težko življenje. KONEC !!!

 • Olga_10

  Vsi na volitve! Volimo pravo desnico in postavimo stvari na pravo mesto! Za Slovenijo gre!

  • luckyss

   Gre za ablast….
   Slovenije ne jebe nihče, najmanj pa idiotska stranka SDS,.

   • joza joza13

    Ooo, Pajnkiher se je toliko streznil, da lahko piše…

 • Olga_10

  Laž je nesmrtna duša komunistov! Distanciram se od izjav Antifa terorista, ki se predstavlja Olga__10 @disqus_TTj1iGp3DT! Namesto podčrtaja uporablja dva podčrtaja in se podkusa prestavljati zame!?
  Toaki so iz stranke, katere predsednik nori, če v njegovem imenu kdo piše na Twitterju, kao Luka Mesec…oziroma @errudit! Sami pa kandidirajo z fake Janezom Janšo in zlorabljajo Nicke drugih ljudi! To je fvoličnost komunističnih teroristov! Zato dol z njimi! Volimo desnico! Glas za SDS je glas za Slovenijo 2.0 in glas za varnost njenih državljanov!
  Srečno Slovenija!

  • luckyss

   Po prvem stavku sodeč bi lahko bila tista prava, originalna blesava Olga…
   Potem pa vse skupaj po blesavosti prehaja v absurd, tako da menim, da se gre druga Olga sarkazem…
   Kdo bi vedel…idiote je težko imitirati…

  • Adolf Hitler

   Ne komunaseriev temveč ponarejenih židov židov sploh ni niikol bilo niso obstajal in sploh ne obstajajo to so kazarske pizde mafioske paraziti kuri že morjo zmečkat kod pasji drek ko nanj stopiš smrt kazarskim pizdam svoboda Odin luctvo dežele

 • Bahadur

  Leta 91 so mi v roke potisnili nedelujočo M48, razlog je vsem znan. Milan Kučan.

  • montyamp

   Samo ultraidiot jo je vzel , pameten nobeden .

   • Bahadur

    Hvala

   • Clemen J.

    Misliš da si lahko izbiral, vzel si kar ti je prvo padlo pod roko. Ali pa si mel s sabo pipec.

    • Bahadur

     Drugega ni bilo, brez Kučana ki nas je razorožil bi že takoj dobil škorpjona.

     • Kataklizma

      Kuči se je bal, da se ne boste spet v kolena in tilnike streljali in delali žrtve iz samih sebe, kot nekoč zavedni Slovenci.

  • Adolf Hitler

   Milan Kurčan

  • Janez Posavec

   BEDAK, NISI ZNAL RAVNATI S PUŠKO. Seveda, če si kot edino orožje poznal FRAČO. SIROMAK, kaj pa z lokom si kdaj streljal? Nima BLOKADE. UUUUU

 • montyamp

  Laž ima vedno večji učinek kot resnica .
  Za svoje koristi paradajzarji tudi zazidajo .

  • slosin

   pa ne samo enkrat, zazidajo 4x, ponekod še večkrat…

   • Janez Posavec

    Če ne znaš pisat, še ne pomeni, da si najboljši v brisanju!!!

  • Janez Posavec

   Če ne znaš pisat, še ne pomeni, da si najboljši v brisanju!!!!

 • montyamp

  Vsi na volitve .
  SDS je prava izbira .
  Marionete na odpad .

  • luckyss
   • cosmosjasnovidec

    Sem pogledal iz radovednosti tole tvojo himno pa moram priznati,da si še bolj usekan kot je dovoljeno po zakonu.
    Le kateri pameten bi naj po internetu iskal in gledal take blesave posnetke kot jih gledaš ti?
    Sicer si pa spuščaš take posnetke ko nateguješ kure v rit sedaj bi rad pa še tako himno.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Janez Posavec

     Sem pa slišal, da se ti scanje res izboljuše. VČASIH SI SCAL PO PRSTIH NA NOGAH, ZDAJ PA SI ŠČIJEŠ ŽE PO KOLENIH. SIROMAK, skrij se malo, in počivaj.

    • Kataklizma

     “Le kateri pameten bi naj po internetu iskal in gledal take blesave posnetke kot jih gledaš ti?”
     Pravkar si priznal, da si ga pogledal.

   • sprehajalec
  • Janez Posavec

   BLAGOR UBOGIM NA DUHU, NJIHOVO BO NEBEŠKO KRALJESTVO!!!

 • xtc

  Kučan največji švercer z orožjem na Balkanu.—-baj je je imel celo dovoljeneje parlamenta in vlade ter notranjega ministra.
  Za CRKNT.

  • :-

   š…ptar je največji švercer

   • xtc

    A Drnovšek nisem vedel.

 • Clemen J.

  Sorosovi ljudje, Na Madžarskem so že nezaželeni, v Izraelu tudi, Trump je izjavil da Soros v ameriki financira Antifaje in sociliste , in da bo temu narededil konec. Upam da prava vlada zmaga, da bo temu tudi pri nas konec.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!