Janša se je odzval na novico, da naj ne bi več kandidiral za predsednika SDS

Janez Janša

Portal N1 je danes objavil novico z naslovom: Informacije N1: Janša napovedal, da na prihodnjem kongresu ne bo več kandidiral. Ostali mediji so seveda novico takoj povzeli, Janez Janša pa jim odgovarja: “Eh, N1. To je seveda ena od možnosti na kongresu stranke SDS čez 2 leti, tako kot je bila na vseh dosedanjih kongresih. Pravega goloba na strehi imate precej bližje, z njim se ukvarjajte.”

Kar pol leta so za zaprtimi vrati ostale besede Janeza Janše poslancem SDS, da na prihodnjem kongresu ne bo več kandidiral za predsednika stranke. Kot nam je potrdilo več navzočih na seji poslanske skupine, se je ob tej napovedi obrnil k Anžetu Logarju, poroča N1. Zapisali so, da je Janša Logarja pozval, naj se odloči ali bi prevzel vodenje SDS in da je dejal, da sam na naslednjem kongresu stranke leta 2025 ne bo več kandidiral.

Vlada Roberta Goloba se v zadnjem času sooča z velikimi težavami, aferami, čaka jo veliko dela na več področjih, da bi lahko izboljšala življenja Slovencev in Slovenijo popeljala po pravi poti, a medije bolj zanima opozicijska SDS in kdo bo kandidiral leta 2025. Zato jim Janša svetuje, da naj se raje ukvarjajo z golobom na strehi, ki ga imajo precej bližje.

Sara Kovač