Javnomnenjska raziskava: Cerarjevo vlado podpira le še tretjina

(Foto: STA)

Če bi bile volitve letos, bi prepričljivo slavila Janševa SDS, ki zanesljivo, že 5 mesecev zapored ohranja podporo nad 25 %, z relativno velikim zaostankom sledita Židanova SD in Cerarjeva SMC. Vladno koalicijo SMC, DeSUS in SD podpira le dobra tretjina državljank in državljanov, medtem ko je bistveno več kot polovica ljudstva prepričana, da Cerarjeva vlada ni upravičila pričakovanj.

Največja opozicijska stranka SDS svojo podporo ohranja na visokem nivoju (junija 32,2 %; julija 27,2 %) in ima tako zanesljivo prednost pred vsemi zasledovalkami. SD je ohranila 2. mesto, njena podpora je zrasla za 5,7 odstotnih točk (junija 13,8 %; julija 19,5 %). Na 3. mestu je SMC, ki je svojo podporo dvignila za 6,4 odstotnih točk (junija 11,5 %; julija 17,9 %). Janševa SDS ima tako pred Židanovo SD 7,7 in pred Cerarjevo SMC 9,3 odstotnih točk prednosti. SD in SMC sta tesno skupaj, približuje pa se jima tudi stranka Levica (pred spremembo imena Združena levica).

Pregled demografskih podatkov javnomnenjske raziskave
Povprečna starost anketirancev je 49,4 leta, anketiranci so z območja celotne Slovenije – največ, dobra četrtina vprašanih, prihaja iz osrednjeslovenske regije. Največ anketirancev, in sicer 38,5 %, je iz najstarejše starostne skupine (55 let ali več), iz srednje skupine (35–54 let) jih je 36,3 % ter 25,2 % iz najmlajše starostne skupine (18–34 let). Največ anketirancev je z dokončano srednjo šolo (31,7 %), sledijo tisti z zaključeno ali nezaključeno osnovno šolo (24,3 %), 23,1 % anketirancev ima poklicno šolo, 20,9 % pa ima dokončano višjo, visoko šolo ali več.

Anketa je bila izvedena v obdobju od  4. julija do 6. julija 2017, na vzorcu 620 anketirancev (od tega  50,2 % žensk), in jo je izvajalo podjetje za tržne in javnomnenjske raziskave Parsifal SC. Šlo je za telefonsko anketo, okvir vzorčenja pa zajema telefonski imenik (70 % mobilno omrežje in 30 % stacionarno omrežje). Anketa je merila podporo aktualni vladi RS in razmerje moči med strankami.

(Vir: Parsifal SC.)

Podpora vladni nekoliko zrasla, a nezadovoljnih še vedno več kot polovica
Za večino Slovenk in Slovencev (58,2 %) vlada Mira Cerarja ni upravičila pričakovanj, za 34,4 % volivcev so pričakovanja izpolnjena, medtem ko do vrednotenja dela vlade RS 7,4 % volivcev ostaja neodločenih.

Z delom Cerarjeve vlade so najbolj nezadovoljni v srednji starostni skupini (35–54 let) s 65,3 %, sledijo mladi (18–34 let) s 63 %, medtem ko so na podlagi izobrazbene strukture najbolj kritični tisti s srednjo (64,5) in poklicno (61,1 %) izobrazbo. V vseh izobrazbenih strukturah pa odstotek nezadovoljstva z vladno koalicijo SMC, DeSUS  in SD presega polovico anketirancev.

Politični analitik dr. Matevž Tomšič: “Glede na ‘dosežke’ aktualne vlada večinsko nezadovoljstvo z njo ni presenetljivo – pravzaprav bi bilo lahko še višje, kot je trenutno. Vlado rešujejo relativno ugodni makroekonomski trendi v zadnjem obdobju, za katere pa sama nima kaj dosti zaslug, saj so predvsem posledica dogajanja v zunanjem (mednarodnem) okolju.”

(Vir: Parsifal SC.)

Velika večina z delom koalicija SMC, DeSUS in SD nezadovoljna
Podpora Cerarjevi vladi se je v zadnjem mesecu povečala za 8,8 odstotne točke (junija 25,6 %; julija 34,4 %), hkrati pa nezadovoljstvo z delom vlade ostaja krepko čez polovico (58,2 %). Graf nihanja podpore Cerarjevi vladi kaže, da je podpora v zadnjih petih mesecih izjemno nizka in se praviloma giblje med četrtino in tretjino.

Politični analitik dr. Matevž Tomšič: “Opazimo lahko precejšnja nihanja glede podpore vladi. Od junijskega merjenja se je podpora vladi povečala. Morda lahko to pripišemo prej omenjenim ugodnim trendom na področja gospodarstva, pa tudi poletnem času, ki je običajno bolj umirjen (ljudje se takrat posvečajo drugih zadevam). Lahko da bo jesen prinesla spremembe v tem smislu.”

(Vir: Parsifal SC.)

SDS ostaja na vrhu, v borbi za 2. mesto sledita SD in SMC
Če bi bile letos predčasne volitve, bi največ državljank in državljanov Slovenije volilo SDS (12,8 %), sledita SD (9,2 %) in SMC (8,5 %). Velik del vprašanih oz. več kot polovica (52,2 %) je neopredeljenih, izmed teh jih največ ne bi volilo nobene stranke (22,8 %), neodločenih je 19,5 %, medtem ko se volitev ne bi udeležilo 9,9 % volilcev. Morebitno novo stranko oz. stranko, ki v anketi ni navedena, pa bi volilo 0,7 %.

(Vir: Parsifal SC.)

1. SDS, 2. SD, 3. SMC, 4. L
Med opredeljenimi je razmerje moči naslednje, prva je Slovenska demokratska stranka  SDS (27,2 %), drugi so Socialni demokrati SD (19,5 %), tretja pa je Stranka modernega centra  SMC (17,9 %). Od obstoječih parlamentarnih strank bi se v hram demokracije ponovno uvrstila Levica (pred spremembo imena Združena levica) s 15 %, zatem NSi s 6 % in DeSUS s 4,5 %.

Janševa SDS ima največjo podporo v srednji starostni skupini (35–54 let) s 30,9 %, enako velja za Židanovo SD s 23,5 %, medtem ko Cerarjevo SMC najbolj podpirajo v najstarejši starostni skupini (55 let in več) s 28 %.

Vse neparlamentarne stranke in tudi na novo nastale stranke pa bi ostale zunaj parlamentarnega praga, in sicer Zidanškova Slovenska ljudska stranka – SLS bi bila s 3,7 % še najbližje uspehu, zatem Jelinčičeva SNS s 2,1 % in novo nastala stranka Aleša Primca Glas za otroke in družine – GOD s 1,4 % ter na koncu Kanglerjeva Nova ljudska stranka Slovenije – NLS z 0,8 %. Od obstoječih parlamentarnih strank bi iz Državnega zbora RS izpadlo propadlo Zavezništvo Alenke Bratušek (1,7 %).

Slovenska demokratska stranka je najbolj priljubljena med tistimi s poklicno izobrazbo (42,9 %), Socialne demokrate najbolj podpirajo tisti s srednjo izobrazbo (23,3 %), vladajočo Stranko modernega centra pa tisti z osnovno ali nižjo (25,6 %).

Politični analitik dr. Matevž Tomšič: “SDS še vedno ohranja primat na lestvici, vendar je razlika manjša, kot je bila junija, saj sta se jih SD in SMC precej približali.  Z vidika možnosti desnice za prevzem oblasti je problematično tudi to, da so novonastale stranke precej oddaljene od parlamentarnega praga, tako da tudi v primeru relativne zmage SDS ne bi prišla do parlamentarne večine.”

(Vir: Parsifal SC.)

Največja opozicijska stranka – Slovenska demokratska stranka ima še vedno zanesljivo prednost pred vsemi zasledovalkami, in sicer pred Socialnimi demokrati 7,7 odstotnih točk in pred Stranko modernega centra 9,3 odstotnih točk. Razlika med drugo SD in tretjo SMC pa je zgolj 1,6 odstotne točke.

SDS že 5 zaporednih mesecev s podporo nad 25 %, sledijo SMC, SD in L
Slovenska demokratska stranka že 5 mesecev ohranja visoko priljubljenost, ki znaša okoli 30 % oz. kontinuirano nad 25 % (junija 32,2 %, julija 27,2 %) in ima tako bistveno višjo podporo od drugih strank na slovenskem političnem parketu. Podpora drugo uvrščeni SD je zrasla za 5,7 odstotnih točk (junija 13,8 %; julija 19,5 %). Na 3. mestu je SMC, ki je svojo podporo dvignila za 6,4 odstotnih točk (junija 11,5 %; julija 17,9 %). Velik porast beleži predvsem stranka Levica (pred spremembo imena Združena levica), ki je svojo podporo dvignila za 10,8 odstotnih točk (junija 4,2 %; julija 15 %).

Dr. Matevž Tomšič (foto: STA).

Politični analitik dr. Matevž Tomšič: “Vodstvo SDS na lestvici je stalnica teh merjenj politične podpore. Vendar pa je podpora tej stranki že dvakrat zapored upadla. Hkrati pa je narasla podpora levici kot celoti. Tudi nekatere nove stranke na desnici, denimo GOD, za katere je pred časom kazalo, da bi se lahko uvrstile v parlament, se oddaljujejo od parlamentarnega praga. Tako da čaka vodilne ljudi v strankah tega političnega tabora – če lahko o njem sploh še govorimo kot vsaj za silo enotni kategoriji – pred volitvami še precej dela.”

Pregled glavnih ugotovitev javnomnenjske raziskave:

– Če bi bile letos predčasne volitve, bi največ državljank in državljanov volilo SDS (12,8 %), sledita ji SD (9,2 %) in SMC (8,5 %). Med opredeljenimi je razmerje moči naslednje, prva je SDS (27,2 %), druga SD (19,5 %) in tretja SMC (17,9 %).
– Za večino anketirancev (58,2 %) vlada Mira Cerarja ni upravičila pričakovanj.

Jure Ferjan

 • DOMOBRANEC & GAY

  Torej ima leva koalicija skoraj 60% parlamenta!
  “Desna” (ki to ni) koalicija pa le 30%…
  PUŠIONA! Aaaaahahahah!!!

  • antimur

   Ti pederčina, torej levaki ste levi, po tvoje, ker lahko združite nakraden kapital in socializem, desni pa ne morejo biti desni, ker se proti temu borijo, ker zagovarjajo slovenstvo in svoj narod, nasploh pa, ker so jim abnormalnosti in razne ogabne LGBT odvratne, ker so proti nasilni muslimanski invaziji, ker so proti krajam državnega denarja, ker so proti krajam otrok, skratka, ker so domoljubi.

   • Krtača 17

    Taki domoljubi da prav to kar si naštel takoj ko desni pridejo h koritu delajo.

   • DOMOBRANEC & GAY

    Que?
    A se zavedaš, da je vse skupaj kar si napisal en sam neberljiv stavek? Totalen brain dump kvazidesničarja.

  • pajot

   Pušiona bo za reveže,za vse tiste upokojence,ki imajo 500 evrov pokojnine,za vse delavce,ki imajo 600 evrov mesečne plače. Ostalih 60% pa se bo še naprej preseravalo po vilah,jahtah in udobnih državnih službah. s sposojenim denarjem,jasno.

 • AlojzZ

  No, samo da so v vrhu SDSa zadovoljni. Sicer pa je stanje nespremenjeno. Tistih, ki želijo prekiniti vladavino rdečih komijev in njihovih mladičev, je pač premalo. Venezuela, prihajamo!

  • antimur

   Da slučajno nisi iz NSi, oni so takšni izdajalski pizduni, ki namesto, da bi se borili, paktirajo s kučanizmom in levimfašizmom, ki je dokazljivo roparska, kriminalna in antislovenska golazen.

   • AlojzZ

    Gospod Antimur,
    vaša logika nakazuje, da ste služabnik Janezu. Ste prepričani,da je to dobro?

 • dr Janez Sveti

  Bodimo realisti. SDS ne more zmagat.
  DR Janez Sveti Realist

  • antimur

   Ne nori s svojo svetostjo, menda ja ne misliš, da bodo zmagali kriminalci in brezdelneži, predvsem pa antislovenci.

   • dr Janez Sveti

    Po volitvah se boš spraševal:”Kdo je tu nor?” Ja. Napovedujem ponovno zmago “levice” (organiziranega kriminala).
    DR Janez Sveti genij

  • plamen100

   Janez, čeprav si svetnik, tvoja predvidevanja Oz prerocanstva so tokrat zgrešena. Kot laik na področju prerokovanja čutim, da bo zmagal SDS s tem, da ne bo mogel sestaviti koalicije in bodo zopet neokomunisti različnih struj skupaj spacali nekakšno koalicijo in spet vodili državo ter pozivali narod, da naj prispevajo za zvezke otrok, ker oni morajo futrati migrante!

   • dr Janez Sveti

    Matematika vam pa ne gre a ne? Probajte s prstki! Osebno bi rad, da pride na oblast desnica. Iz razlogov, ki sem jih na teh straneh napisal že velikokrat to ni mogoče. Naša državica, bo še bolj potonila v brezno korupcije, nepotizma in dolgov.
    DR janez Sveti genij

 • Krtača 17

  Kad če Jugoslavija da se vrati:
  kad se pomire srbi i hrvati
  kad slovenac piće plati
  kad se crnogorac motike uhvati
  kad se makedonac s planine vrati
  kad bosanac sve to shvati

 • Fogglof Tunnek

  Prvič, SDS ne bo zmagala…in drugič…tudi če bo zmagala, koji kurac bo hotel z njo iti v koalicijo??? Saj smo fsi vidli ka Janša naredi z neposlušnimi (NSi-Ljudmila Novak)… Voluhar plešasti je enfant terrible slovenske politke… Ali po haloško…gnoj od gnoja!!!…Tisti gnoj ki najbolj smrdi…svinjski !!!

 • totex39

  V Sloveniji praktično še vedno prevladujejo levičarji in čifurji, ker drugače to ne moreš razumeti, da imajo še vedno tako visoko podporo.

  • Fogglof Tunnek

   In tako bo tudi v bodoče…kapish?

   • if

    Dlje ko bo trajalo, manj bo Slovenije. Zadnji dokazani minus je aktualna politika Sloveniji pridelala z arbitražnim sporazumom.

  • samsara

   Še pomniš poimenski seznam zaposlenih udbosodja, ki ga je prvi iin večkrat objavil sokomentator Janez Pokončni?
   En manjši del njega je celo slovenskih priimkov.

 • Fogglof Tunnek

  DESNIČAR KI MRZI JANŠO: “Mi smo za Zmagota, Istra je naša, teran je naš, klobasa je naša…ko jebe Janeza Janšo-on je lažnivec…. in pa prosim da Zmagec porihta te šeriatovce vehabiste in da prepovemo to “mirno” religijo islama v naši državi. GREMO SLOVENIJA, POSTANIMO PRAVIČNA DRŽAVA TRADICIONALNIH KRISTJANOV OZ. SLOVANOV in premagajmo te parazite, ki nosijo burke in ki želijo nadvladati nad EU ali pa nad ostalimi ateisti. Trda roka je potrebna…sam ne Janševa…on krade.”

  • montyamp

   Vse te stvari so bile vaše .
   Vaši očetje morilci,zidarji,ovaduhi , …………… so vam postavili temelje za dokončen pokop slovenstva .

 • Fogglof Tunnek

  Vi desnosučni sploh ne veste ka pomeni čoban. Edini čoban je Janez in tisti, ki ga volite, prosim, da greste k psihiatru… Če zmaga SDS je Slovenija gotova!!!

  • luckyss

   Napaka…ćobana volijo ovce..

 • luckyss

  Po raziskavi javnega mnenja, ki ga je naredila neodvisna organizacija “svečke slabo gorijo” (n je 35 oseb)..
  Je aktivnih članov SDS le 666 in večina je tu prisotnih ;))

 • totex39

  S takim prikazanim volivnim rezultatom se dokazuje, da ljudje še vedno podpirajo levičarsko lopovščino in kriminal.

 • tarantela

  Kako izgleda anketiranje:
  Pred časom je znana “anketarna” spraševala po telefonu ljudi, če bi hoteli redno sodelovati v anketah. Pristala sem in dobila po pošti zajetno brošuro, ki naj bi jo izpolnila in potem vrnila. Ko sem pregledala tisti “špeh”, sem ugotovila, da me ne zanima. Vrnila sem neizpolnjeno. Po tem sklepam, da anketirajo redno tiste vprašane, ki so vrnili brošuro izpolnjeno z želenimi podatki. To pomeni, da sprašujejo vedno iste ljudi, zato so pač ankete take, kot so.

 • montyamp

  DENAR SLOVENSKI , IZ RUSIJE NAZAJ !!!
  Zakaj levičarji nikoli govorijo o pokradenem denarju ???
  Ker so to pokradli in še kradejo njihovi očetje ,
  udbovski fosili .

 • tarantela

  Pravzaprav bi morali enkrat razčistiti, kdo bi sploh hotel z Janšo v koalicijo. Torej se obeta, da bo spet v opoziciji, kjer mu pravzaprav ni nič hudega. V “službo” hodijo ali pa ne. Delajo zgago in za nič niso odgovorni. Če to ni lep šiht!?

  • montyamp

   Vidim da se spoznaš politiko kot mujo na televizijo odzad brez pokrova .
   Plačani prostitut za enajstoklasno provociranje .
   Hahaha , levičarska bankrot genialnost , hahaha…………………

   • tarantela

    Boš vidu, de bo Janša spet izvisu, bo isto sranje.
    Ja ampak Levica pa lepo napreduje, če bo šlo tako naprej…

    • montyamp

     Dokler bo murglosrbska hunta imela HLAPCE vaše sorte ,
     tonemo , tonemo , tonemo , tonemo ,
     tonemo , tonemo , tonemo , tonemo , tonemo , tonemo , tonemo ………………………….

     • tarantela

      Nauč se plavat, kva kle čas zgublaš!

     • montyamp

      Tonete vi .
      Lep pozdrav iz Švice .

    • komar marko

     JA NAPREDUJE V krivosodju, LOPOVŠČINAH IN LAŽEH. Vse v skladu z običaji hlapcev!

 • montyamp

  Zakaj se hodi žvepleni lizat v Rusijo s Putinom ???
  Saj se penzionisti ne bi smeli ukvarjati z banditizmom .
  Zato ker so si komunisti vzgojili otroke za HLAPCE IN ZANIČ PROVOKATORJE .
  Zato pada podpora rdečemu fašizmu .
  ŽIVEL JANŠA

  • luckyss

   Ja, komunisti so šli celo tako daleč, da so enega najbolj zagretih komunističnih “omladincev” infiltrirali v sam vrh SDS..Tako, da sedaj uspešno ruši normalno desnico ..ovce ..he, he , he..

   • montyamp

    Hahaha , dobro smo vam Janšo podtaknili , smo že na 30% .
    Še par let pa bo 50%.
    Komunistični fašizem se seli na odpad .

    • tarantela

     Na 30% ste že lep cajt, Janša je govoru tudi o 50+…edin še Primca imate, ampak ta še tistih 4% nau dubu, da bi pršu u parlament, tako da s to koalicija nau nč.

     • montyamp

      Počasi , brez zazidavanja živih v rudnike gre pač bolj počasi .
      Imam dokaze da so vaši očetje ultra idioti.

   • tarantela

    Tole si pa dobro napisal!

   • centurion

    Pasje kretenče.
    Pred meseci si rekel adijo portalu.
    Beseda levega, psa ali politika, ni vredna toliko,
    kolikor je vreden pasji drek v parku.

    • luckyss

     Res nisi sposoben napisati kaj bolj konkretnega kot ta ubogi odziv nemoči na neovrgljiva dejstva ?! ;)

     • komar marko

      res je nEMOČEN. Edino zemljica ali pa cipresine korenine vam laHKO POMAGAJO!

     • centurion

      Kaj ni resničnega o TEBI v gornjem postu???

     • komar marko

      prosim, da pišeš tako kot v PRAVLJICAH, namreč na pravljice tipa LAŽGOŠE je navajen!

   • komar marko

    ah rdečko, popljuvate vsakega, ki ne misli in krade tako kot vi!

    • luckyss

     Ah, kradejo itak vsi, ki so pri koritu…
     Vaši pastirji pa že malo paničarijo, ker so trenutno precej daleč od žrtja…
     Še za sok, sendviče in svečke zmanjkuje..
     Od vas ovc pa nič konkretnega razen blejanja po tem portalu, ki ga normalni itak uporabljamo le za smeh in sprostitev…
     Nekakšna bolj butasta verzija “Pavlihe” ;))

     • komar marko

      ja in pri korito ste rdečkarji že vsaj 70 let! Se motim, zato ste proti gradnji NOVIH arestov, če pa jih že hočejo zgraditi, hočete enak konfort kot ima hotel s petimi zvezdicami!

     • luckyss

      Kaj ti bodo “aresti”, če ste prebolani za not…ali pa crkne akumulator ali poštni nabiralnik, itd. ….res ste “risanke” ;)))

     • komar marko

      PRAVLJIČARSTVO, laži, kraje , afere in kRIVOSODJE s podtikanjem so v vaši DOMENi!

     • luckyss

      Glej…lopovščina na komunistični bazi se je gradila desetletja…Ne morete sedaj kar naenkrat belčki pokrasti toliko kot “ta rdeči” :))

     • komar marko

      v normalnem svetu vas uporabljam samo za kelnarjenje. Za drugega ne pridete v poštev!

     • luckyss

      Jaz uporabljam le kelnarce…Julči je še posebej poskočna…Ti bi jo tut, če bi bi imel s čim ;))

     • komar marko

      hja, kelnarice niso v moji domeni. Pač jih prepuščam sloju iz katerega izhajaš, kje VSI tudi VSE!

     • luckyss

      Ne veš kaj zamujaš…
      Moja “najslabša” kelnerca se je “žgala” bolje od pravnice s pravosodnim izpitom…;))

 • montyamp

  To je fenomen . Po anketah sodeč :
  30% ljudi vzdržuje HUDOJAMSKO POLITIKO .
  Zato pravijo da so Slovenci najbolj delaven narod .
  70% rdečega parazit fašizma pa skrbi za to , da Avstrijci upravičeno trdijo da so Slovenci najbolj zabit narod v EU in med prvimi tremi na svetu .

 • Artur

  SD je ohranila 2. mesto ? Kaj se mora še zgodit da se bo SD jevim podpornikom vklopilo v njihovih glupih tikvah stikalo za vklop zdravega razuma, če je sploh kaj za vklopit . Ja “vesoljna” Slovenija zaradi takšnih in njim podobnih tepcev je naša država v riti .

 • centurion

  Da je volilno telo ZELOOO pohabljeno, priča nenormalno
  visok procent Levice na lestvici.
  V nenormalni državi normalno.

  • komar marko

   sem enakega mnenja. VELIKO desetletij življenja na TUJ račun in na denarčke IMPERIALISTOV. Pač kraje in krivosodje so domena rdečkotov!

  • montyamp

   Kaka levica ??????
   Potomci morilcev , ovaduhov , zazidarjev ,……………….

   ZA ENAJSTIMI ZIDOVI

 • tarantela

  Vidite trsko v volilnem telesu, ne vidite pa bruna v svoji stranki.

  • montyamp

   Klin se s klinom zbija .
   KUĆAN PA Z JANŠO .
   Hahaha , na juriš ……………………………

   • tarantela

    A rabiš kakšno berglo?

    • montyamp

     Ne , pametne levičarje .
     Hahaha , jih ni ……………………

     • tarantela

      Čudno, desni so menda pametni in vendar izvisijo…

     • montyamp

      Med bedaki so pametni ZA ENAJSTIMI ZIDOVI .
      Butale press

     • tarantela

      In tale portal z nami vred bo naredil velike spremembe na bolje!

  • komar marko

   ja mesečniki ne vidijo, ker so še za LUNO!

  • Borut Stari

   V intervjuvu Don Murgleonea za RTV smo videli in slišali največje bruno Slovenije. Boter mafije, ki ima Slovenijo za svojo državo je jasno povedal, da so oni na oblasti in če nebi bili oni, bi bil lahko kdo drug, česar pa ne bodo nikoli dovolili.

 • Borut Stari

  Iluzija je verjeti,da bo uničena komunistična mafija, ki ima v Sloveniji svojo državo. Da mafija deluje in je vedno močnejša kažeta primer Janković in zadnji intervju Kučana za TV Slovenija ko Don Murgleone jasno pove, da so oni na oblasti in če nebi bili oni, bi bil lahko kdo drug česar pa ne bodo nikoli dovolili. Minister za pravosodje želi vedeti, kdo je zamočil v primeru Janković. Izdelava poročila s strani mafijskega pravosodja že poteka.Ko bo minister Klemenčič od mafijskega pravosodja prejel, na mafijski način skonstruirano realnost, bo temu dodal še sam v svoji glavi skonstrurano realnost ministrskega pravosodnega čuvaja mafije.Mafija bo postala še močnejša, saj bo ugotovljeno, da ni zamočil nihče od odgovornih.

  • komar marko

   jap, VSTAJE so bile režirane, šerif je imel velik vpliv na to zadevo.

   • Borut Stari

    Uporabili bodo vse načine za ohranjanje oblasti. Najraje, prvo diskvalifikacijo in nato še likvidacijo

 • TOML

  Ne volte ljudi z dreves –> socialisti, komiji,….

  • komar marko

   ja kako pa bi njihovo potomstvo rastlo, če ne bi prihajalo z dreves. zato pa podpirajo homiče. Le kako naj iz dreka kaj rata. Edino njihovo upanje so drevesa!

 • komar marko

  v SLo se še dolgo ne bo NIČ spremenilo. Dokler bodo državna podjetja in JAVNA uprava, ki so vir vililcev rdečkotov in omogočajo KRAJE na naš raču, ki jih dokazano KRIVOSODJE ne zatira!

 • rubec

  Ko v medijih ne bo več zaslediti kratic za tele SMC, SD in L kao stranke potem bomo mogoče celo država. Do takrat smo pa država samo toliko kolikor me je kelnarca država ko sem včeraj zadnji zapuščal gostilno.

  • Hubert Pomladni

   ZKS je kot Hidra. Vedno neke nove inkarnacije.
   Videli smo jih kot SDP, preko nekega listja in solate smo sedaj ze pri L, pa SMC pa kar je se podobnih kratic. Ampak mi nimamo niti meca, enostavno vdani v usodo cakamo, da se Hidra sama zvali v grob.

 • Artur

  Samoimenovano deklariranje komunjar z demokrati je kot, da bi se pavijani naenkrat preimenovali v uber kosmatince z rdečo ritjo.

 • komar marko

  no v bran arbitraže so v LAŽNJIVCU na plan potegnili celo drugorazrednega. Vso so mu dali NOGO, samo pri nas je upanje rdečuhov!

  • učko

   Ker je opozicija skupaj z JaJotom GNILA DO KONCA !!!!

   • komar marko

    a si ti kam padu. LAŽNJIVEC in opozicija. Te stvari niso kompatibilne. Torej dokazuješ samo VAKUUM na podstrehi!

    • učko

     Če ne zmagaš, si luzer !! Ne glede na vse skupaj !! In od nekdaj velja reklo: “GORJE PREMAGANIM”, ker bojo večni hlapci zmagovalcem !!!! Kwa ti še ni jasno ?!!? Vsi smo pod JaJotom LUZERJI !!!!!!!! JAJO JE LUZER !!!! Sam da on dobro živi na račun naših-vaših glasov !

  • KIKI

   Leze, leze stara sluza,
   ogabnejši je kot meduza,
   a za ta naš zmeden svet,
   kreten je zopet “gor vzet!!

 • resnicaboli

  Ta anketa je tragedija za Slovenijo seštejte leve pa boste razumeli.

  • komar marko

   kaj praviš, zakaj v LUBLANI ĐŽAMIJSKA ulica. Edinstven primer po vojni na balkanu, da musliji podpirajo SRBA? Narobe svet!

   • učko

    Kaj misliš, zakaj folk ne mara SDS-a in desnice. NAROBE SVET !!!!

    • komar marko

     zaradi posledice tekovin, ker so se navadili CUZATI in živeti na drug račun. Navadili so se na nesankcionirane KRAJE. Pač kaj praviš za kaj je dober HLAPEC.

     • učko

      Vpraš se ti, zakaj jim to uspeva !! En dan ti dam za razmislek. Pol me pa upraš, pa če bom meu cajt, ti bom razložu. Sicer pa sem ravno kar nekaj teh razlogov že napisal, kar preber !!!!

     • tohuvabohu

      Saj vemo, kriv je Janša, kajne.

  • KIKI

   In tovariš, ki je mirno dela zdrahe od ozadaj, si je privoščil predvolilni nagovor
   za praznoglavce! Tako je bilo vedno! Par puhlic, privlečenih iz pradavnine, potrjevanje
   svoje zaslužnosti i.pd. je tema za ubogo rajo, ki čaka na kos kruha!¨

 • učko

  Komunistični režim v Zloveniji ima s svojimi strankami absolutno večino. Skupaj s kolaborantskimi strankami SLS in NSi pa 80%. Če pa pred volitvami ustanovijo še eno “kredibilno” desno stranko pa 95%! JaJo se tukaj nekaj “šlepa” s svojo SDS, na koncu naslednjih volitev pa mogoče sploh ne bo prišel v parlament, ker tudi ne zasluži !!!!

  • antimur

   Zdaj pa odkrito povej, če podpiraš pederaše, muslimansko invazijo, norčevanje iz slovenske ustave, zakonov, predpisov, grbov in zastave, slovenske kulture in glasbe, krajo državnega premoženja, levofašistične laži v njihovih medijih, krajah v zdravstvu, kraje otrok, zaničevanje in norčevanje iz Slovencev, podarjanje slovenskega ozemlja,kriminalnega sojenja in tožilstva in še in še. Torej kaj od tega podpiraš, morda vse, potem si originalni kučanist. Vidiš, proti vsemu temu je na slovenskem ostala v borbi še samo SDS, zdaj se pa odloči. Sicer boste pa levofašistične barabe tako dolgo provocirale, da bo komu počil film, potem povratka ne bo več.

   • učko

    Jest že komi čakam, da bo komu poču film, pa zgleda, da ne bom dočakal. Rdečuharji počnejo vse te svinjarije, ki si jih naštel, da se iz takih kot si ti delajo norca . Ajde, zmigaj rit in začni !!!!

    • tohuvabohu

     Zakaj ne poveš jasno: Jelinčič!!! Edino ta nas lahko reši, kajne.

 • soc

  Če se ne motim, levica v vseh svojih pojavnih oblikah veča prednost pred pomladjo. Kljub NLB zadevam, kljub odkrivanju paralelne murgelske države, kljub vedno novim dokazom o krivosodnem aparatu in lažňivih medijih… Vsak naslednji dokaz jih jača, predvsem Levico. Bebci končno dojamejo, da jih Zoki krade, pa se navdušijo za Mesca. Ali spoznajo, da je Cerar lutka, pa se odločijo za SD.

  Počasi izgubljam vero, da smo bili nekaj let z Jankovićem in Cerarjem v prehodni fazi spuščanja megle, ki se bo zdaj-zdaj dvignila. Se bo res? Sploh kdaj? Je narodov možganski deficit, povzročen z revolucionarnimi klanji in zatiranji, trajen?

  • učko

   Ja, opozicija pa je totalen GNOJ !!! Zato pa se Zokiju samo smeje !!!! Pa Kučanu tut, zadnjič na TV se je iz vsega skupaj že norca delal !!! Pri taki nesposobni in bogaboječi (kučana-boječi) “opoziciji” ne bo nikdar nobenih sprememb !!!!

   • janez.pokoncni

    Kar se tiče gnoja … problem je, da ga ima mnogo preveč volilnih upravičencev v glavah namesto možganov.
    Nasedate propagandi brutalne mafije, ki preko vas vlada in demonizira svoje politične nasprotnike.

  • KIKI

   “Narod je butast” je itjavil veliki- mali Kučko! To je vse kar ima prav ! Narod je posledično
   zatrt in ne razmišlja s svojo glavo; toliko časa zatiranja osebnosti in strahu pred “onimi”
   zgoraj, je pustilo narodu velik pečat. Pogosti stavki, ki smo jih slišali od staršev so bii:
   “o tem ne govori!”,”ohrani te zadeve zase!” i.t.d. Še danes upokojenci razmišljajo tako,
   saj ne morejo dojeti, da se je kaj spremenilo…in imajo tudi prav. Vse se vrača skozi
   preglasovanje “komunistične” levice!

  • montyamp

   To so rezultati delovanja
   UDBOPARTIJSKE TERORISTIČNE CELICE

   • tarantela

    Sami ste krivi, ne znate!

    • učko

     +++++++++++

    • montyamp

     Morilske celice .
     PRED ENAJSTIMI ZIDOVI

  • janez.pokoncni

   Oddal podoben komentar. Res je. Vedno bolj in bolj nas nagibajo v skrajnost. Osebno se počutim kot član poblaznele kaste, katere šef zagovarja skupinski samomor s katerim bo vsak od nas dosegel svojih 72 devic. Tonemo vedno globje v močvirje, ki ga bomo izjemno težko, če sploh, izsušili.

 • učko

  JaJo že 3 leta piše “najboljši politični program” hahahaha. Cepec !!! V teh 3 letih se je pokazal kot totalen brezveznjaković, lenuh, niko-i-ništa. Rad bi sam “svojih” 20%, da ima mesto v parlamentu, kar mu zagotavlja ugodno eksistenco. Za vse drugo mu dol visi. Ne zasluži si, da pride v parlament, ravno tako ne kolaboranti iz NSi in SLS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • komar marko

   le zakaj RDEČKOTI nočejo VEČINSKEGA volilnega telesa???????????

   • učko

    Rdečkoti so že zdavnaj dobil tisto, kar so hoteli. In samo to je pomembno. Sedaj lahko dobijo volitve po kateremkoli sistemu !!!!! In samo to je pomembno !!! Pomembno je zmagati in priti na oblast !! IN SAMO TO JE POMEMBNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • komar marko

     za sprememboo volilnega sistema nimate ONETOV. tam je resnica vi pa uporabljate LAŽI, zato je vaš osrednji časopis LAŽNJIVEC!

     • tarantela

      Tak volilni sistem je hotel Janša, zdaj pa ima!

     • učko

      Takrat bi bilo to smiselno za Janšo, danes pa je brez veze. Janša itak več ne cilja na oblast, ampak da prigura do penziona v parlamentu. Tako kot je rekel Lujs, nekako bom že prikolovratil do tistega penziona !!!!

     • tarantela

      Samo s tem bo uničil slovensko desnico. Škoda, da tega njeni simpatizerji ne vidijo, sami drvijo v neznano.
      A ni čudno, v drugo svetovno je Nemčijo speljal psihopat, ljudje so mu slepo verjeli.

     • učko

      Tist je bla bolj komplicirana zadeva. Največji krivci za 2.sv so bili v bistvu Francozi! Škoda, da jih švabi niso mal bol zbrcal, ko so jih imel pod sabo !!!!!

    • RATATA

     V bistvu parlamenta ne rabimo v Sloveniji, le na oblast morajo biti rdečkoti.

     • učko

      Sej tako že je !!! Parlament je samo kulisa, nič drugega !!!!!!

     • RATATA

      In ti si zadovoljen?

     • učko

      NISEM ZADOVOLJEN !!! Imamo ljudi v politiki, ki so plačani za to, da kaj naredijo. Jest hodm v službo in mam naporno službo. JAJO in njegovi cepci pa so v parlamentu in ne naredijo NIČ !!! 3 leta ležijo v senci in sedaj pred naslendjimi volitvami bi spet radi naše glasove !!! EVO MU KURAC !!!!!!!

     • RATATA

      Imaš kandidata (?), predlagaj.

     • učko

      Nimam kandidata. Sicer pa en “kandidat” ne more premagati UDBO-MAFIJE, ki ima na tisoče ljudi na pomembnih mestih v državi, zlasti sodstvu, tožilstvu, NPU-ju, ima veliko nakradenih milijard evrov, s katerimi lahko vse nas pokupijo v eni uri !!!! In šenkajo ciganom !!!!!!

     • RATATA

      Opažam, da te jezi to, kar imamo v Sloveniji in s tem nisi zadovoljen.
      Način s katerim izkazuješ tvoje nezadovoljstvo je napačen. Razumel boš, saj si pameten.
      Aktiviraj pamet v pravo smer in ne lomasti neproduktivno.
      (Če je pa ravno to tvoj namen, si pa dober plačanec, v kar pa dvomim).
      Izpovej raje svojo bolečino, zakaj tvoje razočaranje nad protikomunisti(?), realno, osebno, prisluhnili bomo, če le ne boš jajcal in vseglihal.

     • učko

      Prav, se bom potrudil tudi v tej smeri. Sam zdele delam. Najprej pa sem moral “poscat” domišljavce, ki mislijo, da so zmagovalci, v bistvu so pa veliki luzerji. In imajo vse pogoje, da zmigajo riti in postanejo zmagovalci, če so sposobni. Če ne, pa jih bo treba nagnat iz politike delat za tekoči trak !!!!!

     • RATATA

      Dober uvod.
      Jedro in Zaključek pa še sledita……
      Kar v miru.

     • tramal

      Najprej se pouči kaj je pozicija in kaj opozicija IN KDO IMA VEČINO DA LAHKO DELA KAR HOČE.

    • realnost

     ko bo hudo boste rdečoti bežali kot podgane in med begom na varno bosteJanši spet dali rok tri mesce da porihta državo ki ste jo uničili..

     • učko

      Jest nisem noben rdečko!!! 11000000x večji rdečko od mene je JAJO !!!

     • realnost

      Ja ti si RDEČKO, gospod Janša pa je demokrat!

     • učko

      TI SI PA CEPEC !! In ravno zaradi tega, ker vas je tolk JAJOTOVIH cepcov, pa je tako kot je !!!!!!!!!!!!

     • realnost

      Dokler bo v politiki g. Janša bo možnost za boljšo Slovenijo. Dokler pa bodo državo vodili CEPCI tebi podobni pa bo stanje kot je danes. Same kraje in propad!

     • učko

      To je že sedaj. Janša je bil upanje, sam on to ni več !!!!

    • tarantela

     Zanimivo je, da je tak volilni sistem hotel Janša.

 • montyamp

  Nastopajoči v pravljici ZA ENAJSTIMI ZIDOVI ,
  so naredili vukojebino tudi PRED ENAJSTIMI ZIDOVI .

 • FORT WORTH

  Ta drzava postaja brezupna.

  • slosin

   ..oboje…zavedeni in butasti..

   • FORT WORTH

    Tako zelo, da postajajo ze kreatorji javnega mnenja zmedeni.
    Za cas pred volitvami so ze napovedali novo dodatno levo stranko…

 • RATATA

  Zelo slabi rezultati ankete. Slabi!
  Povdarim: S L A B I !!!
  Aktivirati je treba normalne ljudi,
  v nasprotnem primeru pa bombo,
  saj je vse brezveze.

 • tzt

  Kučan je v intervievu že naznanil potrebo po novi stranki. Naslednji dan se je takoj v medijih pojavil sluzasti drugorazrednež na temo arbitraže. Levakarski šalabajzerji ne bodo ničesar prepustili naključju. Zato lahko pričakujemo novo levo vlado katera bo še slabša od Cerarjeve. Zabito levičarsko volilno telo nima konkurence.

  • luckyss

   Očitno niso tako zabiti, če vas na vsakih volitvah “scat peljejo” v opozicijo :))
   Volivci pa itak ovce leve in desne..

   • učko

    Po spletkarsko-intrigantski plati so mojstri, zlasti Kučan. Po strokovni plati pa sigurno šalabajzarji, ja !!!!

    • luckyss

     Gre preprosto za namakanje rilcev v korita…
     Nekateri so na teh straneh precej žalostni zaradi “suše”…
     Le zato gre…jebeš levo desne ;)

     • učko

      Način, na kakršnega se namakajo rilci v tej državi je kriminalen. In eni vstrajajo pri tem sistemu namakanja rilcev, drugi pa hočemo, da se rilci namakajo tako, kot v drugih normalnih zahodnih državah. Ni vseeno ali si ti uspešen podjetnik ali pa režimski-nedotakljivi lopov . Pa kwa je tebi pesko sploh jasno ?!!?

   • tzt

    Seveda, da so. S slabega, na še slabše. Scat peljete sami sebe :-)

   • tarantela

    Sej Janši paše, da je v opoziciji! Samo njegove ovčice tega ne vidijo.

   • Tačka

    Luuuckysss vuuf hov hov

 • soc

  Levico iz dneva v dan ustvarja predvsem ključna trdnjava kučanizma v RS, RTV javna hiša. Če je TV vsaj občasno na videz uravnotežena (Možina), je radio strogo in zvesto levičarski, portal MMC pa je sploh nacionalna sramota – od novinarskih prispevkov do grozljive moderacije foruma v smislu ene in edine resnice, v funkciji ene in edine stranke – Levice.

  Ali bodo končno vse desne stranke skupaj javno in v parlamentu protestirale zoper zlorabo javnega medija (ki ga plačujemo vsi od duhovnikov do Janše, Novakove, Primca…) za širjenje idej in pozicij ultralevičarskih uličnih kretenov?

  • luckyss

   MMC je sramota za demokracijo kar se brisanja komentarjev tiče…
   Tukaj so sicer avtorji člankov večinoma zmešani, polpismeni in strankarski ekstremisti…brišejo pa le izjemoma :..

   • Tačka

    Cmooook vuuuuf vuuuuf

  • janez cepec

   levico pomagate na oblast desnakarji sami, ker, dokler bo veliki disident in večni predsednik stranke na na sceni, do takrat bojo tardeči vodil vlado. tud če dobite relativno večino, ga ni kretena, ki bi šu z velikim diktatorjem u koalicijo, tko de ste obsojeni na poraz. večni luzerji

   • učko

    Pa kje ti vidiš v režimskih privilegirancih levico. S teboj se je res težko pogovarjat, si tak kot bi živu na Marsu.

    • janez cepec

     zdej ne vem, a s res tok prfuknen, al si zaveden, de ne spoznaš splošno znane resnice. pa še kešn bel pametn bi mi prtrdu

  • RATATA

   Sumljivo je, da ni protesta zoper zlorabo javenHausa.

   • učko

    Pa kdo se bo še izpostavljal, če pa Jajo in njegovi trapci ne migajo, pa so za to plačani !!! Jest se bom šu zdej ke izpostavljat, da mi bo udba naudila tko in drugač ! Nisem blesav ! Še dobro, da pišem na tem portalu, pa vem, da ma udba moj IP. Kurc gleda našo kolaborantsko “kao opozicijo””” !!!!!!!!!!!

    • RATATA

     Nakaj podobnosti pa je med nama.

    • montyamp

     Ti tut ne hodiš na volitve ???

    • Anthon

     Vem sicer, da si navaden nizkokategorni rdeči provokator. Da je kdo je za kaj plačan, insinuiraš. Ti o plačevanju referirajo zgolj tovarišice in tovariši, ki z varne razdalje opazujejo vztrajnike? Morda kak odpisan udbovec v bufetni opazovalnici, ki je mentalno, domišljisko še v komunizmu? Lahko pa, da tudi sam sodiš med te propalice. In da ste toliko napredovali, da imate namesto s pisalnim strojem napisane naslove svoje druščine “agentov” kar sezname IP-jev? To je pa novo. Svaka čast.

    • janez.pokoncni

     Ni mi jasno kako si se ti izognil mojega “ignore-a”. Pa ti si ja kralj kretenov tega foruma.

  • učko

   Pa oni imajo na tisoče ljudi na najbolj pomembnih mestih v državi, ogromno nakradenih milijard denarja. Njih niti ne moreš “začopatit”. V opozicij pa maš enga JaJota, ki ga odpeljejo lepo na Dob in muske je konc. A kapiraš ?!!!

   • montyamp

    Ti pametnjakovič pa to vidiš in jih podpiraš .
    Kronični kretenizem

    • janez cepec

     ne kreteni ste vedrug, ke še kr naprej slepo zaupate luzerju, pa ne spregledate, de je zadeva pač dogovorjena, vaš prerok se gre mal mučenika, tardeči ga mau zaprejo, ovce zuavedene mislete kašn revež je, usem pa očitno paše statust kvo

     • montyamp

      Ko boš spet na svobodi ti bom pokazal v živo .
      Zaj pa še s svojimi blodnjami podpiraj posran pod mizo in to morilce .
      Miljon glasov v nič .
      Banda izvoli sama sebe .
      S314………

     • učko

      ++++++++++

     • tohuvabohu

      Pa se pejd še ti mal zapret, boš takoj glavni, idiot.

 • Demonkrat

  Slovenija ima 2mio prebivalcev ,ICELAND 300,000.Zakaj so bolj uspešni od nas ?Avstrija ima višje plače ,penzije ,službe ….standard…zakaj je temu tako?

  • janez cepec

   pa so usen glih tko potratni. procentualno majo na število prebivalcu še enkrat tok posrancou ket mi

   • Demonkrat

    O plačah in penzijah navadne raje govorim.No pa bom podal odgovor zakaj je tako.Tile naši raznorazni strokovnjaki nimajo blage veze o nicem .

  • montyamp

   Zato ker tam zidarji zidajo hiše .
   Pri nas pa komunisti zazidajo žive zidarje v rudnik z enajstimi zidovi .
   Pred enajstimi zidovi pa je ostal kup rdečega krvavega šodra .

 • montyamp

  Komunisti že v agoniji kričijo :
  KJE SI MATI PATRIA ???
  Tisti ultrafašisti pa :
  KJE SI KURBA PATRIA ???

  • RATATA

   poenostavljeno … MATKURBA!

   • montyamp

    Matkurba , fotr politkomisar , deca banditi .
    Haha provokatorski plačanci na NOVA24TV…………….

   • Artur

    Matkurbafoterpijanc komunistična diktatura.

    • RATATA

     U Trbovlah pogrešajo praznk Dan borca (4.juli).
     So dobil klobaso pa liter vina (namiznega) hehe

     • Artur

      Iz dneva norca so ta dan preimenovali v dan borca za njih se to lepše sliši .

     • RATATA

      Še vedno se sliši pozdravna fraza ” kako si kej borc “.

     • Anthon

      Tako se prbitki med sabo pozdravljajo, ko se spet spravijo pokonci.

     • RATATA

      Prbitki, ja. Težko je slišat to. Sploh ne zastopjo, kakšni škodljivci so.

     • Artur

      Ne vem a so kdaj ti norci pardon borci na praznovanju 1 Maja v Trbovljah kdaj obelžili obletnico dogodka, ko so si predhodnki današnjih norcev pardon borcev z nacisti bratsko segli v roke.

     • RATATA

      Kje pa! Cenzurirana zgodovinska dejstva. Men je to stara mama povedala, zato vem.

  • luckyss

   Mislim, da gre v originalu takole..
   “Mat kurba, fotr pijanc, otroc pa podmladek SDSa “;))))

   • RATATA

    Narobe misliš, otroc so prenovitelji.

    • Anthon

     Saj to ve, a mu je že v matični družini zabičano, da mora čimveč manipulirati. Ker pa za kaj takega mnogi nimajo ustreznih kapacitet pod lasmi ali plešo, nastane, kar nastane.

     • RATATA

      Namesto da bi se po dveh hektarjih svoje parcele sprehajal.

     • janez cepec

      maš prou, se pozna pr vašmu vel’kimu disidentu, kva use uhka nastane u tek butast glau z mau lasmi , večino pleša.

   • janez cepec

    otroc so snifarji, sam de so njih predniki snifal premogou prah u rudniku, ta banda, pa se j’ modernizirala, pa snifa beu prašk na druženju stranke

    • montyamp

     Po Darvinu so pa veliko pred kulturnimi pesonategovalci .
     Haha………………..

     • janez cepec

      ja, če bi dones biu Čarli še ziv, bi za njih zmislu kešno novo podvrsto. zbiram ideje za ime

     • montyamp

      cepci
      haha…………

     • janez cepec

      kud bi, vaj not? nekst?

   • Tačka

    Luuuuuckyss aaa vuuuuf vuuuuuf aaaa

 • Duhec

  Čudovit rezultat za levico…

  • montyamp

   To ni levica , to je PRED ENAJSTIMI ZIDOVI .

  • tramal

   Več prednosti bo imela levica prej bomo dosegli dno in na dnu bomo ostali dokler bodo ti bedaki slovenski volili ljudi ki jih kradejo.Inteligenca in pametni slovenci so že tako zdavnaj odšli v tujino.Žal mi je samo za trideset procentov razumnih ki so še ostali v sloveniji.

 • Demonkrat

  No kaj so rezultati levice ?

 • MEFISTO

  Temperatua raste, z njo pa tudi IQ moža tisočerih nickov.

  Dvomljivci naj se prepričajo tako, da preberejo intelektualne presežke janeza cepca, luckyssa, učka, Duhca,, tarantele in še koga.

  Ker bo danes znova huda vročina, lahko pričakujemo, da bo ustrezno podivjal tudi IQ nickov, ki so se že oglasili in ostalih nickov moža tisočerih nickov, ki se še bodo oglasili, kot so Fogglof Tunnek, Slovenec MladiLiberalec, Krtača 17, Jovo Jamnica in ostali rovtarski intelektualci.

  • janez cepec

   po tvojm, modelom, k’ jih omenjaš IQ pada z temperaturo, tvoj je pa, ne glede na letni čas u minusu, se reče z negativnim predznakom. če si kreten ti ni pomoči, tud vročina ti ne bo pomagala

   • MEFISTO

    Se kar vidi, da si janez cepec!

 • Morala

  Ankete so lahko varljive, ker se lahko krepko spremeni. Pozablja se pa na delež neopredeljenih oziroma neodločenih in te bi morali prebuditi.

  Haha, sem že mislila, da je L nova stranka…

 • princeska

  Ljudje božji, Cerarjeve vlade ne podpira nihče. Ostali so cepci, ali pa imajo direktno korist od nje.

  • učko

   točno !

  • montyamp

   Cerar nima vlade .
   Žveplena oblast ima Cerarja , haha…………………….

  • janez cepec

   praš Janšo

   • princeska

    Kot sem rekla, ostali so cepci!!!

   • učko

    jajo ma že očitno koristi ! Njegovi trapci so pa trapci

    • janez cepec

     točn tko, sam u svoji zameglenosti ne uvidjo tega. je djau un: blagor ubogim na duhu, ……. pa tko naprej.

     • učko

      Bora Đubre: O, kako je lepo biti glup …tra la la ….

 • MEFISTO

  Tole sem hotel reči.

  Kdo naj misli na vse, če ne modri Mefisto!?

  NOVO24TV sprašujem, ali izpolnjuje vse obveznosti, ki gredo intelektuanim nickom istega moža, ki sem jih delno naštel v spodnjem prispevku, po zakonu in kolektivni pogodbi ter individualni pogodbi o zaposlitvi.

  V mislih imam plačo, prispevke za socialno zavarovanje in dodatke za nadurno in nočno delo, in delo ob nedeljah in praznikih, ko je mož tisočerih nickov najbolj aktiven.

  Samo v Titovih zavodih Litostroj si lahko privoščijo, da za delavce tudi po dve leti ne odvdjo prispevkov, NOVA si pa take blamaže ne more privoščiti.

  Torej, odklopite ga, ali pa mu izplačajte, kar mu gre!

  • učko

   Ti si se že zdavnaj odklopu od pameti !!!!

   • MEFISTO

    Zate in za tvoje pravice se borim.

    Po tvojih komentarjih upravičeno in utemeljeno sklepam, da se sam zanje ne znaš potegovati.

    Pa še ta vročina, ki ti je dvignila IQ na raven, ki je nisi navajen.

 • Stajerka

  dokler še nas je kaj Slovencev……bo potrebno pamet v glavo in denarnico v roke……..še malo, pa bomo dejansko v manjšini….zato bo moral državo prevzet nekdo, ki mu je MAR ZA SLOVENSKI NAROD…..a smo se borili za lastno državo, da jo bodo poselili s tujci……žalostno, res žalostno……najprej nas oropajo za lastne žepe, sedaj nam bodo za vrat obesili vse kar ma 5 minut cajta za pakiranje kufrof…….banda, lopofska, nedomovinska……

  V Slovenijo se statistično vsak dan priseli 46 ljudi
  http://www.zurnal24.si/v-slovenijo-se-statisticno-vsak-dan-priseli-46-ljudi-clanek-293545

  • RATATA

   Verjetno je že prepozno.

  • Jurij Musar

   To misliš na vas SLOVENCELJNE.

   • Anthon

    Saj si ti tudi slovencelj (z malo).

    • Jurij Musar

     Ne hodim k maši, torej ne morem biti slovencelj.

     • Anthon

      Kdaj si pa nehal hoditi v cerkev, takoj ko udbovski špiclji niso bili več aktualni za strice, ali kasneje?

     • Jurij Musar

      Zadnjič sem bil v cerkvi pri obhajilu, ampak se tega ne spomnim.

     • Anthon

      Kako vesoljno slovensko! Tista milijarda folka križem po svetu, ki še hodi, posebej v Ameriki, mora biti res odpuljena.

      Morda pa česa ne vem. Morebiti smo že s krvavim Edijem začeli raziskovati vesolje, izstrelili kak satelit, odkrili Higgisov bozon. To bo najbrž, pa je folk takoj nehal hoditi v cerkev.

 • Franc Jug

  Ni mi jasno kje in kako dobijo dokazani notorni lažnivci, pokvarjenci in nesposobneži iz koalicije SMC, SD, DESUS in ZL…, razen svojih seveda, sploh še kakšen glas. V pogovorih z ljudmi je več ali manj mogoče že jasno razbrati, da so se začeli zavedati, da so nam s pretežno desnimi parlamenti in vladami, vladali domoljubi, z levičarskimi pa vladajo nesposobni kradljivo ljubi!

  • Jurij Musar

   Mislim, da ti nikdar ne bo jasno. Če se družiš večinoma le s tistimi s katerimi hodiš skupaj k maši, ti res ne more biti nič jasno.

   • Anthon

    Sociofakserske, fdvjevske in filofakserske kratke rešitve glede postopanja proti sovražnikom revolucije (danes je ta sovražnik preimenovan v “moderno” izrazje), ki se v velikih količinah nahajo na internetu – so zaradi prenizkega IQ-ja avtorjev in zafiksanosti komajda uporabne. Za demokratične ljudi pa so te misli odličen pokazatelj, s kakšno budalo imamo opravka.

    • Jurij Musar

     S Francem verjetno skupaj skupaj sedita pri maši.

     • Anthon

      Misliš Francija Keka?

     • Jurij Musar

      Mislim na Franca Juga, kar bi lahko tudi sam ugotovil, saj si pameten kot raketa.

     • Anthon

      Viš, jaz pa na Francija Keka.

 • Jurij Musar

  Kakorkoli obrneš podpora klerikalcem upada, pa še popolnoma so razdrobljeni. Vedno več je levičarjev in ateistov. Tudi če SDS na volitvah zmaga, ne more prevzeti oblasti, ker razen Primc (ki verjetno sploh ne bo prišel v Parlament) nihče noče z Janšo v koalicijo. Zopet bomo imeli nekakšno na pol levo vlado.

  • učko

   Tle ni nobenih levi-desnih vlad. Tle so samo režimske vlade !!! Režim pa ima poleg politike v svoji lasti še sodstvo, tožilstvo in vse druge institucije in kapitalne centre skupaj z bankami pod kontrolo. Kwa teb Jurček ni jasno, kwa bluziš ?!!

   • Jurij Musar

    Kakorkoli to imenjuješ, tvojim podpora pada.

  • sprehajalec

   K zmagovalnemu konju vsi priletijo Jurij….

   • Duhec

    Ja… sam SDS konj ma polomljene tace.

   • Jurij Musar

    To niso konjske dirke.

    • sprehajalec

     Dialektični materialisti pa niste ravno poeti. Internacionala je vsa poezija, ki jo premorete?

     • Jurij Musar

      Od kje ti ideja, da sem dialektični materialist. Pozabi na politiko, to niso konjske dirke.

     • Anthon

      Biti danes dialektični materialist je pravzaprav bolezen. Tavariš Juri se je še na zaveda.

  • Anthon

   Sociofakserske, fdvjevske in filofakserske kratke rešitve glede
   postopanja proti sovražnikom revolucije (danes je ta sovražnik
   preimenovan v “moderno” izrazje), ki se v velikih količinah nahajo na
   internetu – so zaradi prenizkega IQ-ja avtorjev in zafiksanosti komajda
   uporabne. Za demokratične ljudi pa je povzemanje teh misli odličen
   pokazatelj, s kakšno budalo imamo opravka.

 • MEFISTO

  Tudi za pravice Jurija Musarja, okrepitve z Reporterja, se borim..

  Samo zato, ker so nicki znanega in priznanega gorenjskega rovtarja, ki se ne zavedajo svojih pravic, jih še ni treba goljufati in prikrajšati za tisto, kar jim gre.

 • princeska

  Slovenci smo se odločili, da se znebimo komunistov, in se odcepili od njih. Kmalu vidimo, da je vse okoli nas zopet polno komunistov. Komuniste naložimo v avtobus in jih razpošljemo v sosednje države. Komunisti se vrnejo še isti dan. Zopet jih naložimo na vlak in razpošljemo po Evropi. Komunisti so se takoj vrnili. Zdaj smo že zares besni, naložimo jih na letala in razvozimo po svetu. A kmalu nastane problem, ker se sami ne znamo vrniti domov. Zato pokličemo domov in vprašamo, če so se komunisti že vrnili. Doma pritrdijo, zares so že zopet v Sloveniji. Kaj hočemo, radi bi prišli domov, Kučana moramo vprašati za pot!!!

  Na sliki je ljubka nenavadno sedeča mačkica, vredno ogleda, zares! https://pbs.twimg.com/media/DDh1fYvXkAEyWIq.jpg

 • Duhec

  100x preberte komentarje od učkota…. v SDSu ne štima, s takim SDSom ne gre in tud nikol ne bo šlo. Neki bo potrebno spremenit, če hočjo met vsaj mal možnosti proti lopovski levici.

  • tohuvabohu

   Ne gre za SDS ne za Janšo. Gre za Slovenijo. Kapiraš, buča?
   Če vprašaš sovražnike SDS, kaj konkretno je narobe z SDS, imajo samo en odgovor: zamenjati Janšo. To je vsa vaša butasta znanost, obilno hranjena s sovraštvom. “Blage veze” nimate, samo serjete 24 ur na dan, 7 dni na teden, ste pa totalno brez idej.

 • princeska

  Povezava z mačko in komunizmom, me je spomnila na tale vic, v katerem smo Slovenci mazohisti!

  Sedijo sadist, mazohist, serijski morilec, nekrofil, zoofil in piroman na klopci in se dolgočasijo do onemoglosti, ko se zoofil spomni in predlaga:
  Ulovimo eno mačko!
  Sadist doda: Ulovimo eno macko in jo mučimo!
  Serijski morilec: Ulovimo eno mačko, jo mučimo in ubijmo!
  Nekrofil: Ulovimo eno mačko, jo mučimo, ubijmo in nategnemo!
  Piroman: Ulovimo eno mačko, jo mučimo, ubijmo, nategnimo in zažgimo!
  Vsi pogledajo mazohista in pričakujejo, kaj bo dodal.
  Ta dvigne pogled in reče: Mijav

 • janez.pokoncni

  Ampak čutite kako se “pol” premika proti skrajnemu levemu fašizmu? Desnici se v SLO nikoli ni dalo priložnosti zadihati. Vedno več je popolnih debilov, ki si naravnost želijo vojno.
  Ultra levica ima samo dve točki programa ; uvoz muslimanov in fizična odstranitev vseh, ki še malo zmorejo razmišljati. Na program, ki nas pelje vse skupaj v PM se lepi vedno več brezmožganskih volilnih upravičencev.

 • Duhec

  Lopovska levica si je ustvarla svoj sistem… svojo mafijo v državi, ki vse nadzoruje… kako, zakaj, kdaj jim je to uspelo??? Z lahkoto… zarad nesposobne in izdajalske desnice, ki čaka na drobtinice. In tko je krog sklenjen…. s temi takimi ne bo sprememb na bolš, ker so prjatli, politično korektni lopovi. Zamenjava vseh al pa rip baby.

  • sprehajalec

   kako, zakaj, kdaj jim je to uspelo???

   09.05.1945, zaradi prodora enota JA iz Juga proti Ljubljani.

   • Duhec

    Vedno so vse drugi krivi… jst bi se pa najprej vprašala koga mam v ekipi, da je tko, polom od a do ž. Zato sm se jst umaknla… ker ni blo znanja, predanosti, poštenosti, etike, morale itd. Pogoj je bil pa preverjanje ekipe s poligrafom… in glej, samo edn se je strinju. Itak sm znorela in jih poslala v pm. Zato pa trdim, če bi folk vedu, bi binglali z vej.

    • sprehajalec

     Problem je globji in se v osnovi deli na farške in nefarške.

     Farški = domoljubi, tradicionalisti, meščanstvo izobraženstvo, demokrati.
     Nefarški = komunisti – levičarji, internacionalisti, migrantoljubci nagnjeni k diktaturam.

     Ljudje volijo po tem principu, nefarški bo volil tudi opico, samo da bo imel občutek, da je nefarška. Ne volijo strank in programov. Cerar je dobil volitve z na hitro v enem tednu sklanfano stranko in brez programa stranke.

     • Duhec

      Ne vem od kje ti to, taka delitev… gre se sam za moč in pohlep. Desnica je šla v pm, iztirila je do konca. Dolgo je trajalo, ampak je. Napake, ki so jih delali ne morjo bit naključje… ble so usodne in ni bla sam ena. Zdej naj pa to priznajo pizde, da se lohk začne z nule… levi majo vse, zarad njih.

     • sprehajalec

      Na levico moraš gledati integralno, od njenega ustanovnega kongresa v Čebinah leta 1937.

     • Duhec

      Dol mi maha za vse to…. jst gledam sam pošten al pa ne, sposoben al pa ne… in desni niso niti pošteni, niti sposobni. Levi so pa sposobni zase…

     • tohuvabohu

      Kdo pa je potem pošten? Only you, javna sralka, haaahahaha.

     • sprehajalec

      levi poštenosti niti nimajo v besednjaku. Nihče jih temu ni priučil….

     • tohuvabohu

      No, tu se ne strinjam. Rdečkarji, kamor šteje tudi Cmerar, imajo moralo in etiko itd. kar naprej na gobcu. Od leta 1945 naprej poslušamo te floskule, ki ne pomenijo nič. To je en velik demagoški nateg, na katerega vedno znova nasedajo neuki in neobveščeni. Cmerar je to “umetnost” prignal do vrhunca. Če mu vzameš te fraze, ne ostane NIČ.

    • tohuvabohu

     Kaj je to poligraf? Naprava za merjenje znanja itd.? Hahahaha, ti ga pihneš, prismoda.

     • Duhec

      Škoda besed…. ti verjameš sam Janši. Pa dej…. velik bota dosegla.

     • tohuvabohu

      Komu jaz verjamem, se tebi ne sanja, prismoda. Tebe je samo en ogromen gobec. V življenju še nisi naredila nič.

     • Duhec

      Ti se kr tolaži…

  • traktor

   Mal težko je uspet, če ima konkurenca prav vse, ti pa nič. Medije, sodstvo, policijo, šolstvo. Sreča, da imamo internet.

 • Rožle

  A Cerarja res ni nič sram, ko le še tretjina volivcev verjame v njegovo stranko…?
  …Iz moralno etičnih načel…bi bilo pošteno, da bi že spakiral svoje kufre….

  • Borut Stari

   Sram. Česa?Edino kar zmorejo in znajo je blefiranje. Trobijo celo,da je sedaj poletje le zaradi njihovega dobrega dela. V realnosti je pa so na kant spravili večino državljanov. Ta država je gotova ker je večina teh ki take izvoli umsko pohabljena. In tu več ni prihodnosti.

 • Anja Kovacic

  SDS POD POVELJSTVOM JANEZ JANSE IN OSVOJIMO SVET!”!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Hun

   prvo je treba Slovenijo osvojit…

 • Demonkrat

  Bil bi čas da nam levica servira svoje “pozitivne “učinke na slovenski narod.Iz preteklosti to je od leta 1945 pa do danes

  • Duhec

   Al pa desnica… naj pokažejo svoje rezultate. Čohanje pod mizo ne šteje…

   • Demonkrat

    Tudi.No oni imajo krajšo dobo delovanja.

    • Duhec

     Ja, ker so manj sposobni oz sploh niso.

 • Slovenec

  Čestitam!

  • Duhec

   Komu za kaj???

   • tohuvabohu

    Najbrž tebi za vsebinske in stvarne komentarje …

   • Slovenec

    Na pridobljenem pamžu.

 • Duhec

  S temi politiki bo pač vse šlo v tri krasne… počas lepo s stilom.

 • Demonkrat

  A je bil Churchill nas zaveznik?

  • Hun

   domobrancem sigurno ne

   • Demonkrat

    Ampak on je izjavil da bodo antifasiti postali fašist .To še danes lepo vidi.

    • Hun

     plen postane lovec in obratno…pač zakon narave

 • Anja Kovacic

  Desnicarji smo najpametnejsi in talentirani. Levi so pa ,v vecini,toplovodarji, Dokazano!

  • tohuvabohu

   Poberi se, satan!

  • janez cepec

   ja zato, k ste tko pametni, vas tardeči že 72 let jebejo, pa jim še kr držite. očitno vam paše, kdo j’ zdej tle peder?

   • tohuvabohu

    Ti si res “brihten”. Še za pedra si preneumen. Nategne ta vsak, ki ima pet minut časa.

   • traktor

    Jebem ti, pa ti člouk si potuhtal zakaj je čezdalje več pedrov. Moje priznanje.

  • Krtača 17

   Po tej tvoji logiki so torej toplovodarji v večini. Kako se pa pol razmnožujejo da jih je tolk?

   • tohuvabohu

    Še ena je prijela, hehehe.

 • Hun

  jst sm mnenja da je SDS najbl aktivna v opoziciji…naj tako ostane se nadaljne

  • Duhec

   Ja…. sliši se jih, upošteva pa ne. Neverjetn uspeh…

   • tohuvabohu

    A ti prismoda razumeš, kako deluje državna oblast?

    • Duhec

     Pa sej jih hvalim…. za njih je sploh bit v parlamentu uspeh.

    • janez cepec

     po vaše bi blo tko: uso ablast bi mu vaš veliki diktator, sodišč, ki ga obsodjo ne priznava, ker so ostanki udbomafije, tisti, k sodjo njemu uprid so pa oh in sploh. čim men demokracije, stranke bi s cajtom verjetno ukinu, dosmrtni predsednik bi biu, madona, na kerga me že to spomina, aja na njegovga uzornika, katerga lik in delo tko neguje, njegovka kamerada in strankarskega kolega, njemu tko ljubga Tita. edin to ga jebe, vašga bodočga maršala namreč, de mu na stara leta ne bi noge odrezal

     • tohuvabohu

      Slabo zaznavaš dejstva.

  • janez cepec

   bolš slaba leva vlada, ket še slabš desna fašisto-janšistična vlada.

   • Hun

    sj Jansa ko vlada se zaveda da se je treba pomaknt prot sredini ce ne bi hitr vlada padla..v opoziciji se loh napihujes ..

 • Sredina

  Če bojo taki rezultatu volitev kot piše gor, potem bomo mel še naprej levo vlado :)

  • Duhec

   S tako desnico bo leva vlada še najmanj 50 let…

   • sprehajalec

    Ne bo, ker se špirala obresti že vrti.

   • traktor

    Al pr tolk usekanih, ki voljo levico, a ne? Usekana država privilegirancev. Fuj.

  • Demonkrat

   In kdo bo to redil ?

   • Sredina

    tut ti

    • Demonkrat

     Malo morgen

 • Stajerka

  OBVEZNO uvest OBVEZNO udeležbo na volitvah……najbolj pomembne in pametne se delajo takšni, ki se volitev NE udeležujejo!!!
  v primeru neupravičene neudeležbe – kazen, konec debate, pika amen!!!

  • Demonkrat

   Predvsem naj bodo javne.Transparentne ,digitalizirane

  • Sredina

   To je problem v ljudstvu, ki ne dojema bistva demokracije in tega da ima oblast v rokah

  • Hun

   opa najvecji zagovorniki demokracije bi za usesa vozil ljudi na volišča…politicni parter kandidatov se tok mocno oklepa svojih funkcij…da gre nam nezavedenim nevolivcev s hrbtenico..cela politična scena na kozlanje

   • Sredina

    Nimaš kej za komentirat politične scene če ne voliš..šššš

    • Hun

     se prav mi ti jemleš pravico

     • Sredina

      sam si jo

     • Hun

      sam si jemlem pravico do komentiranja? ocitno si jo ne, ce sm tok aktivn pr komentarjih

     • Sredina

      Nimaš pa pravice kritizirati politike, če ne voliš…

     • Hun

      najvecja kritika politikom je da ne volim…podajat svoje mnenje je pa demokraticna diskusija

     • Sredina

      Ne to samo pomen, da nimaš pojma o demokraciji…

     • Hun

      bote mel desnicarji hitr znanje o demokraciji k vam bodo omejil pluvanje, zaljenje in hujskanje po forumih o vsem kar ni po vasem okusu

     • Sredina

      Kdo te žali, kdo te pljuva? Če se pa pustiš hujskat je pa tvoj problem, ker ne znaš razmišljat s svojo glavo…

     • Hun

      zakaj diskutiras z menoj, ce spet zalis da sm neumen…

     • Sredina

      Očitno je obračanje besed itak vse kar znaš

     • Hun

      spet zalis da sm omejen…potem bos spet glasn da pa ti ne zalis…ne zavedas se pa ko nimas vec moci argumentov je najlazje mal zalt

     • Sredina

      Ne samo nima se smisla kregat z ljudmi, ki ne dojamejo kaj jim govoriš

     • Hun

      ti bi s kreganjem nekomu odpiral obzorje…tvoj nacin nevem ce pri kom zaleze..
      rajs se enkrat preber svoj post predn ga oddas

 • Demonkrat

  Bilo bi fino uvesti volilno številko,kot je recimo davčna,in tako omogočiti oddati glas tudi preko spleta.Pa volilni molk ukiniti nemudoma.

 • Demonkrat

  Obvezno tudi transparenten prikaz kandidatov v katerih strankah so vse bili in na katerih funkcijah

  • Sredina

   Zakaj bi bla pa to relevantna stvar? Vsak ima pravico svobodne izbire politične stranke.
   Bi napisal tut to, da je bil Janša član partije?

   • Demonkrat

    Vse popolnoma vse od vseh, tudi MR možganov ne bi bil odveč

    • Sredina

     Kaj boš pa vidu z NMR?

     • Demonkrat

      Znaki demence recimo,……..

     • Sredina

      Dobr da kej veš o NMR in znaš diagnozo postavt

     • Demonkrat

      Ja glej ko se kdo čuti da soli pamet drugim je potrebno preveriti vse .

     • Sredina

      To je značilno za SLO, da so vsi strokovnjaki za vse

     • Demonkrat

      Res je vsi vse vejo vsi vsakega poznajo…a ni to grozno?

     • Sredina

      Sploh ko nekateri o drugih vejo več, kot ti o samih seb, za SDS je to precej značilno

     • Demonkrat

      To je značilnost tega naroda.No saj ni edini.Zato pa potesimo radovednosti

   • janez cepec

    sej po srcu j’ še skoz, zagrizen komunajzar, sam pokazat ne upa, računa na pobožne ovčice, za to se u cerku u prv vrst rad pokaže. jebat ga, usak glas šteje, pravjo

   • Janez

    DEMENCA
    JE TUDI TUNNKA – IZGLEDA – ŽE UDARILA ?!
    To
    O Janši v ZK davnega 1978 . leta – si že 10000x napisal. Si pozabil? L.r. J. KOMENDA

    P.S. RAJE POVEJ KAKO SE JE KONČALO TOLE, KO STA S KOLEGOM PREVAŽALA – HLOD.

    https://www.google.si/search?q=dva+pijanca+in+hlod&oq=dva+pija&aqs=chrome.1.69i59l3j69i57j69i60l2.12902j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Duhec

  Sploh ni več problem sam v lopovski levici, še večji je v desnici, ki se je med sabo skregala in oslabila…. da se lohk levi še bolj izživljajo. Dobr no…. desni bojo do smrti spali v parlamentu. Če sploh bojo tam…. plačani so tko v vsakem primeru.

 • komunist

  Tudi če zmaga desnuharska sds, ne bo mogla sestaviti vlade, skupni seštevek glasov gre levim Strankam!!!

  • Sredina

   S temi številkami zgori bo potrebna koalicija SD-SMC-DeSUS-NSi, kar niti ni tko slabo, NSi je najbolj razumska in pametna desna stranka

  • komar marko

   zato ker ste lpopovi ljubitelji proporcionalnega sistema in je omogočeno, da IZDAJALEC s 700 dobljenimi glasovi krili po parlamentu!

   • Sredina

    če bi mel večinski sistem bi blo še boljše, ker bi blo SDS-ovcev še manj

    • komar marko

     Zato se bojite sprejeti VEČINSKI sistem, tako kot je bilo na referendumu predlagano!

     • učko

      Na referendumu je blo tako tut odločeno, sam potem se ta volja ljudstva ni spoštovala !!!!

     • komar marko

      zaradi rdečuhov. Enkrat izdajalec vedno izdajalec in lopov!

     • učko

      Oni so imeli takrat svojo računico, jajca in pamet oziroma sposobnost, da so to izpeljali. Za razliko od “desnih”, ki vsega tega niso imeli, pa še enotni niso bili !!!!

     • komar marko

      ja tekovine in 70 let podlage, ni čudno če LAŽGOŠE slavijo kot zmago!

     • Sredina

      Js sm za večinski sistem, sem o tem že tu pisu par dni nazaj…vse za to, da bo v parlamentu zastopana volja ljudstva in moč v rokah ljudi, zato je potreben tudi odpoklic

 • Olga

  Čestitke SDS, kar tako naprej!

 • Sredina

  razcepljenka je nazaj…zdej se pa prpravte na komentarje o UDBI, povzdigovanju velikega vodje IJJ itd.

  • Demonkrat

   UDBOVCI so bili ober prasice.Je v redu?

 • komar marko

  ampak tale spletni PORTAL rdečuhom pije KRI. Spets o poslali nove okrepitve. Na KURAH pa NORČKI vztrajajo razen naška NORČKA, ki so mu zaradi NOROSTI vse zablokirali!

  • Sredina

   Ne rabijo/rabimo okrepitev, mamo ljudstvo na svoji strani

   • komar marko

    sam ARESTI so premajhni in rabimo NEMŠKE sodnike in tožilce. V enem letu bi bil red in banke polne denarja!

    • Sredina

     Ti bi freislerja mel ane? bedak

     • komar marko

      jaz bi imel red in demokracijo IDIOT!

     • Hun

      povej kje na svetu zapirajo bankirje…

     • tohuvabohu

      Na Islandiji kar lepo število. Samo ti si totalen ignorant, da ne rečem blesava ovca.

     • Hun

      hehe Islandija je najbl hecna…vrze vso oblast,ljudstvo s prestola zaprejo nekaj bankirckov potem pa ljudstvo spet identicne politike zvol…nevem kdo je v tem primeru ovca

     • tohuvabohu

      Ti.

     • Hun

      ti loh pußiš kurac ne od ovce ampak od ovna

     • Hun

      Slovencem nikol nc ni prou k bos mel to spet ne bos srecn

   • Olga

    Sorosovi plačanci niso ljudstvo, so teroristi!

    • Sredina

     No pa o sorosovih plačancih poslušamo

     Vi tule ste janševi plačanci , pa vas glih tko prenašamo

  • Olga

   Zelo jim pije kri, če kradejo Nicke in nas hočejo diskreditirati! Ni jim dovolj, da kradejo, lažejo in podtikajo! Treba jim je dati nogo!

   • komar marko

    Pomaga jim edino čaj iz cipresinih korenin!

    • Hun

     dobri ljudje in voditelji ki so čustveno vodil drzavo jih je zarad stresa pobral rak…Jansi se vid po oceh da je hladen oportunist da mu ne pride nc do zivga…komunajzerji ga tretirajo kot neverjetno zilavega prasca…

   • janez cepec

    ma ti se sama diskreditiraš, s svojo plahkostjo in zaplankanostjo, tko, de se ni treba prou matrat, če te hoče kdo diskraditirat

   • luckyss

    Daj Olga napiši kakšen svoj tipično strankarski butasti komentar, da te prepoznamo…
    Ali si “klon”…;)))

    • Hun

     Olga komentira po principu copy past..

     • luckyss

      Ja, tistih sedem stavkov in pol že znamo vsi na pamet…Nekaj časa sem mislil, da je robot, šele zadnje čase je jasno, da je klon :)

  • Demonkrat

   Mislijo da imajo pod kontrolo .To je tako patetično

 • Rožle

  A ste res mislil ..,da vas bo tale Cerar rešu…?..Pa še tele cvetke pred njem….:
  Tamara Vonta…Pater Vilfan…Alenka Bikar…GGM…Maša Kociper…Kavtičnik…
  Medrndorfer…pa tale udbovc Meršol…no Šiviljo so vam pa malo kasneje poturil…Ewo prihajajo pa
  že čisto sveži..na površje..in to Iz stranke z visoko moralno etičnimi načeli..
  pa razni levi mesećniki…100 let za luno .OPTIMISTI…..!!

  Murgelski škrat vam pa že novo instant stranko skupi zbija ….
  Aja…PA SAM, DA NI JANŠA !!

 • Janez

  VČERAJ !
  Pohod na Triglav !

  JE TISTI EX LDS PISATELJ Tone PARTLJIČ !
  Opozoril
  PRIMORSKE HVALILCE KPS STALIN PARTIZANOV – DA SO BILI ISTI “ODPOR-PARTIZANI” !
  Tudi
  POVOJNI
  NESODNI KOMUNISTIČNI ZLOČNSKI POLIT MORILCI – SONARODNJAKOV ! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  TAKO SKRIVAJO,
  ODVAŽAJO
  NAŠI EX KP, ZK, SD, SMC, DESUSOVCI IN GNEZDAŠI – SVOJE “GREHE”?

  https://www.google.si/search?q=dva+pijanca+in+hlod&oq=dva+pija&aqs=chrome.1.69i59l3j69i57j69i60l2.12902j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • janez cepec

   predpostavlam, de useglih nism tok prfuknen kot si ti, pa vseen pojma nima kva s hotu s tem povedat. dej mi razlož po svojih besedah, prosm, še enkat, če pa še ne bom zakapiru, pa prznam, de zna bit d sm mejh men trapas kot ti. ko priznaje, pola mu se prašta

  • luckyss

   WD40…rešitev tvojih težav

   (caps lock ti očitno”šteka”)…
   Kar ti “šteka v glavi pa je tudi rešljivo in. sicer to dobro naredi 9mm…Je pa res da potem ne moreš več tipkati….Torej poišči kompromis ;))

   • janez cepec

    jes sm mu prelagu KOL terapijo (tok cajt ga mlatiš s kolom po glau, de ta pametn (kol) popusti), pa mu tud to ne pomaga. prau, de so ga dohtarji zašuštral, pa mu ne verjamem glih čist. mislem, de je že od nekdaj tko fuknen, pa de se mu iz dneva u dan še bolj slabša. je pa res, de so tud u Begnah dvign roke od njega.

    • Slovenec

     Ne se pustiti, zgaga.

   • centurion

    Damau pejt, rdeće pseto.
    A nisi reku adijo forum??????????????????????????
    Ah ja, gazda ne pustijo.
    Pa dobr foorum je, da te vleče kajne????
    HUOOOOOOOOUUUUUU……

    • luckyss

     Je takrat pršov JJ k meni osebno in mi ponudil tak honorar, da ga nisem mogel zavrniti..
     Je djau, da bi brez mene in par podobnih ovce čisto zaspale in mogoče celo pogruntale, da ni probljem v njih, ampak v pastirju…
     Psssst.. pa ne tega okol govort…

     • centurion

      SPELJI in ne delaj sramote pasjemu rodu.
      Spomin pa od Pahorjeve zlate ribice….

     • luckyss

      Meni spomin še kar dobro deluje…le ovce pozabljate, da vas vodi eden najbolj ekstremnih kumunistov…Pred njim se še Kučko skrije pod pručko..;)

    • Hun

     res ni slab forum narejen za vse ns k se radi kregamo ne pridemo pa do konca …kot pjanci vsak dan za sankom v vaski ostariji

 • Gavnar

  Star slovenski pregovor pravi: Sanjaj svinja o koruzi !
  Tovrstne ankete so po navadi narejene na vzorcu 700 anketirancev in edino kar to RES pomeni je, da bo SDS na naslednjih volitvah dobila več kot 89,6 glasov (12.8% od 700).
  Sicer smo pa imeli SDS na oblasti že 2 krat. Spremenilo se ni nič, kradlo se je isto ali še bolj zavzeto, kradli so isti Kumunajzarji, vlado je vodil Komunajzer, na vodilna mesta in po državnih podjetjih so se nastavljali nesposobni Komunajzerji.
  Edina razlika, ki je šla nekoliko lažje je bila, da je cerkev lažje prišla do milijarde Eur, ki so jih pognali v dim,…

  • janez cepec

   poj pa pravjom, tlele komentatorji, de sm Cepec, pa de se ponavlam, pa to sm jes že 10 krat povedu, pa mi ne varjamejo. se prav, de ipak mam somišlenike

  • Mico Mitic

   No, seveda podanik rdeče mafije nikoli ne bo znal napisati imena, ampak le njihovo znano, vsi so enaki. Ker niso. Krivci imajo imena in priimke in vse več jih prihaja na dan. In zanimivo, nič kaj iz krogov JJ. Ljudje niso več butasti. Mimogrede, po tvoji logiki je tvoja doma prostitutka. Saj jo vse imajo, kajne ? Po koliko jo nudiš ?

   • Hun

    Milomir Mitić pa Slo domoljub kaj ti spilas postenega al Srba, ki je spregledal…

    • luckyss

     Mitić. Esmeralda in JJ imajo nekaj skupnega ;))))
     Vsi so “spregledali”…dva zarad gnarja..Mitiča pa ne poznam ;)

     • tohuvabohu

      Kdaj bo pa spregledal Forum 21?

     • luckyss

      Takrat ko jih bo JJ odrinil od korita ;))

  • centurion

   Qwa bo govnar komentiru, razen tega kr zna iz
   še pionirskega odreda?
   Tut bumbar levi , bi se lohka imenoval….

   • janez cepec

    ti s biu tud pionirčk, sam dons tega ne upaš prznat, sicer pa, sej je vaš veliki disident isti, komunajzar po srcu, pa ne upa javno povedat, zaenkrat.

    • Mico Mitic

     Seveda. Jaz sem tudi bil. Ampak nekateri pridemo k pameti. Pa saj te razumem. Strah za službo v JS, ki jo je zate prifafala tvoja.

     • janez cepec

      če j bla tvoja mat tista, k je usem tardečim dudala, pr nas nismo mel te prakse

     • tohuvabohu

      Tvoja mulasta mama ga je usrala na celi črti, ker ni poznala kontracepcije.

     • centurion

      Vratar je….
      Ampak služba in penezi cepcem v JU padajo.
      Sam, da so proti JJ.
      ZAKAJ?
      Ne razumejo. Pa saj ni važno…..
      Glavno, da so proti….

     • Hun

      ti kao neb sel v JU al kaj…samo ocitno nimas ne vstopnice ne zvez…

     • janez cepec

      ja pa mat je bla tok grda, de ji miso pustl, de bi jom ga fafala, zdej pa foušijo zgana

     • Hun

      sj sam dobr fafa po forumu tko da naj se dela prime

    • Nata

     Si pa res cepec, no. Pionirčki smo bili pa vsi po vojni rojeni .

   • Hun

    a ce ni levi je “vseglihar”…za vas desnicarje smo” vsegliharji” hujse zlo kot levicarji…to mi asocira na ekstremne islamiste, ki jim kot kristjani gredo na jetra najhuje neverniki

   • Gavnar

    Seveda, vsi smo pod kožo rdeči, vsi smo komunajzerji.
    Samo nekaterim še ni potegnilo.

  • slosin

   …in komentira komunajzar..

   • Gavnar

    Je moral napisati partijski ritoliznik Avnojskega politkomisarja tovariša Ivana.

  • tohuvabohu

   Še en zarukan komunajzar. Od kod se jemljete? Pa še pojma nimaš. Cerkev ni prišla do milijarde, ampak je bila oškodovana za 850 milijonov. Tako kot Serjoža ni zadel kolesa na srečolovu, ampak so mu ga ukradli, kakor je povedal radio Erevan.

   • Gavnar

    Se strinjam, se kar množimo.
    Vsakokrat, ko se javno pokažejo Grims, Predalić, Jajo,…, se nam število poveča vsaj za 10%.
    Tako, da me precej nasmejejo vaše mokre želje po zmagi.

    Maš pa v nečem prav. Cerkev je bila oškodovana za 1.7Mio Eur, ker komunajzarji niso nasedli dokumentom, ki jih je ponaredila mariborska nadškofija, ko so lagali o prenovi Betnave.

 • Mico Mitic

  Volilci imajo samo eno težavo. Ko volijo vse, samo da ni JJ, v glavnem volijo vse, samo da sami slabše živijo. Ker minimalna plača je nekak, za kar se z veseljem živi, kajne ? Ob tem pa vam kriminalec Janković iz ust še to pobere. Eh, pajacki.

  • Sredina

   In kdo je kriv da se voli proti Janši?

   Kr on sam…

   • centurion

    kurćan!

    • Sredina

     Dobr da ga mate, vedno je nekdo drug kriv

  • luckyss

   Ja, in potem se vam “levaki” in “desnaki” z vrha ovcam režijo dol v štalo ;)

   • Nata

    Ja, kaj pa je gor nad štalo ??

    • luckyss

     PARLAMENT..

 • Krtača 17

  Kle vidm da je blo že do južne en kup padlih desnih borcev. Do večera bo pa cel masaker. Inteligenca desnim lih ni najbolj v prid.

  • Hun

   ne se hecat desnicarji so nad vsemi…nadrasno intelegentni

   • Nata

    Kaj pa je to . . . . biti nadrasno inteligenten ??
    Joj, ga pa pihneš veš.

    • luckyss

     To je. ko imajo številko čevljev za par številk višjo od IQja….
     Če je že potrebna razlaga pri osnovah….
     Očitno je na teh straneh to potrebno..

     • Nata

      Ja, boš tole razložil, veš ? Vsaj upam, no .
      Če ti ja pa ” pod častjo “, pa šibaj na Kure. Tam z lučjo iščejo nadrasno inteligentne mlade može.

     • luckyss

      Vsem normalnim je jasno, da je “Hun” asociiral na Hitlerjevo “nadraso”, ki je kljub izdajstvu in kolaboraciji k sreči niste mogli uresničiti…
      Že takrat bi morali belćki poštekati, da Slovani ne spadamo pod Arijce…
      Pa kaj češ…ovce nekoč..ovce tudi danes..

     • Nata

      Pomota. Mislili so , da so nadrasa. V tem imenu so pobijali otroke, ki niso bili ” nadrasa ” !! Mene to na nekaj spominja. . . ..Torej, ne nakladajte nekaj, kar ne drži.

     • luckyss

      V bistvu nisi povedala ničesar…daj prevedi…
      Sicer pa se ve za koga so zgradili koncentracijska taborišča in jih tudi “prakticirali”…
      Le kolaboranti so bili tako butasti, da so mislili, da jih v primeru Dolfijeve zmage peč od znotraj ne bo videla ;(

     • Nata

      Preklemano dobro veš, kam sem merila.
      Oni koncentracijska taborišča, naši so jih pa prvo pomorili, nato vse pokradli da so lahko vladali, potem pa še svoje ljudi, ki so mislili s svojo glavo vtaknili na Goli otok. Tudi otok Rab med vojno ni bila samo Italijanska šlamastika.
      Kolaborante pa kar pri miru pusti.Ne vem, kako si sploh upaš napisati o Dofijevih pečeh ???

     • luckyss

      Dolfi je pač bil eden prvih ekologov, ki je kuril na “obnovljive vire”…
      Sramota za vse, ki so takrat to podpirali…

     • Nata

      Ja, res je sramota. Začenši z proti imperialistično fronto.

     • luckyss

      In kasneje s kolaboracijo do bridkega konca in jam..

     • Hun

      najhuj da so vodje taborisc…castniki z visokim cinom zivel v hisah zravn taborisc…se njihove zene so se sprenevedale za dvojno zivlenje njihovih možev…take svinarije se še dons dogajajo

     • Hun

      ni problema Nata …men pase kapitalizem…trenutno clovestvo ni tok moralno zraslo da znamo darwinov nacin kapitalizma omejit na socialni kapitalizm.. Zato so zame Trump, Soros, Berlusconi, Bavcar, Srot…pravi krvolocni kapitalisti…danes kapitalizm ne bo racunal na hendikepirane( invalide, upokojence…) ker taki so jalovi ljudje in se jih je potrebno cim prej znebit al jih postavt na rob druzbe

     • Nata

      Ne da se mi več. Za danes sem že presegla moj limit. Se grem ukvarjat z muziko.

     • Hun

      ksno juzno-balkansko narodno zavrt zravn slo narodne…vse so lepe in srce se veseli

     • Nata
     • luckyss

      Po moje si na nivoju “Modrijanov” hopsasa tralala ;))

     • tohuvabohu

      Ti si res en neizobražen in nerazgledan kreten. Nata je prejemnik Prešernove nagrade (oz. Prešernovega sklada), ti si pa en napihnjen kup nesreče, ki sploh ne veš dobro, kaj si, še manj, kaj iščeš tukaj poleg norčevanja in zmerjanja sogovornikov.

     • luckyss

      Dober sarkazem…mene Nata bolj spominja na osebo. ki je osem let hodila v osnovno šolo …in to v prvi razred ;))

     • tohuvabohu

      Očitno ne veš, kaj je sarkazem, uboga ovca blesava. Nati ne v nobenem pogledu ne sežeš do kolen, ovca garjava.

     • luckyss

      Tole tvoje “poznavanje” Nate je vsaj sumljivo…blago rečeno…
      Da nisi ti vosu malce razcepljen ?!
      Itak si se že izdal :)

     • tohuvabohu

      A maš ti malo udbovske žilice? Tukaj izgubljaš svoj dragoceni (hehehehe) čas.

     • Nata

      Ti bom dala po buči, veš .Modrijanov ne maram .Pripenjam ti naše prve muzike
      https://www.youtube.com/watch?v=RcwlhCWmmr8

     • Nata

      Vendar so ti jalovi – sram te bodi – veliko svojega že dali- Sedaj so pa mladi na vrsti.

     • Nata

      Ja, pa ja de ?? Voli s plašnicami nekoč. . . . . . in danes !

     • luckyss

      Voli so sicer brez jajc, ampak so vsaj trmasti … vas .ovce pa lahko vsak bivši komunist obrača…

     • Nata

      Voli niso osli, ampak biki brez jajc. . . . . . . a napišem še kaj ??

     • luckyss

      Ni treba…si že našla pravi izraz…osli brez jajc, ki jih vodi “bivši” komunist…

     • Nata

      No, saj pregovorno osel brez jajc prav nič ne pomeni.

     • tohuvabohu

      Največja ovca si pa ti.

  • janez cepec

   tisti, k jih še ni pobral, pa kr sami jame koplejo, za usak slučaj. Jodlarjo praujo, de jih tud zdej ne bojo sprejel, pol jim pa res ne ostane nč druzga. njih dobri pastir, se bo pa še enkrat prefarbu, pa bo spet pr korit, raja pa najebe, tko j’ to

  • FRANC3

   Tudi tvoja slovenščina ti ni v ponos.

   • janez cepec

    kuga b’ poj šele za mojo uka reku, a?

   • luckyss

    Vahka usak pove koker mu paše…
    Lahko pa tudi pišemo slovnično pravilno…
    Problem je v tem da ne razumete v nebo vpijočih dejstev, ker ste ovce ..tiste “tabutaste”..

    • tohuvabohu

     Ovca garjava!

     • luckyss

      Lep pozdrav tudi tebi od Luckyss..čeprav je treba priznati, da si bolj podoben oslu kot garjavi ovci…je pa seveda možno, da si spočet od ovce in osla…garje pa so poseben blagoslov :)

     • tohuvabohu

      Ovca butasta garjava!

     • luckyss

      Sem sicer proti temu, da si sami šivate našitke…
      Kljub temu čestitam ob napredovanju….
      Od garjave do butaste je verjetno kot od kapetana do generala…
      Nimaš kaj..čestitam torej..

     • tohuvabohu

      A je lepo biti ovca?

     • luckyss

      Če je lepo biti ovca sicer ne morem vedeti….
      Je pa lepo biti pes med ovcami ;)

 • dob

  Cerarjevo vlado podpirajo polpismeni trenirkarji, ki vse dneve posedajo pred ljubljanskimi lokali in govoričijo, kako lepo mesto jim je naredil Janković. Po njem se zgledujejo predvsem po sklepanju umazanih poslov, ki polnijo njegove žepe in zadolžujejo mesto, ki ga predstavlja. Heroj. Prva trenirka Slovenije! Vse tožbe proti njemu se čudežno zgubijo ali zastarajo.

  Pred zakonom smo vsi enaki! Za zakonom, se pa dogaja marsikaj.

  • Hun

   Nikol domoljubi ne boste vladal Lublan…pa ne da vam ne pripada al da vam tega jst ne zelim…Ljubljana je velemesto kot vsa druga po svetu…funkcionirala bo na velki pitrosni ljudi ki se trnejo v njo…ljudi vseh ver, barve kože, jezika…trenirkarji bodo pa izkorist biznis prodajanja uzitkov ki ga iscejo potrosniki konec tedna za sproscanje…to je dejstvo starina..čs te je povozil kaj ces, vsakega bo prej al slej

   • Nata

    Uh ?? Ja, koliko si pa star ti pameten, mladi mož ??
    Čas pametnega , razgledanega človeka nikoli ne povozi. Imamo veliko primerkov v Sloveniji . Starih pokončnih ljudi, ki jim ne sežeš niti do gležnjev !

    • Hun

     kolk ti stejes let…da ne ispadm neđentlmen da sprasujem zensko po starosti…lepo da druge oznacs za pokoncne ljudi in ne hvalis sebe s to vrlino v karakterju…

     • Nata

      Ne sprašuj. Sem pa dovolj stara, da bi ti po tvojem pisanju sodeč, lahko bila babica .
      Sem pokončna v obeh pomenih besede. Kot Slovenka in kot babica.O razgledanosti se pa ne bi ven metala.

     • Hun

      ko bos kdaj se desnicarske stekle pse pograjala ko jih skrajno zanese, kot modra pokoncna ženska spostovanja vredna…bos zakljucila oz. nadgradila celost prave zenske, matere, babice…

   • dob

    Ne vem za druge “domoljube”, ker me domoljubje ne zanima, pa tudi vladati si ne želim, ker me oblast ne zanima. Nikoli me ni.

    Ljubljano vodi glih en tak šerif, kot si ti, ki si glavno mesto in kako funkcionira, predstavlja približno kot ti. Če misliš, da ti jaz zaradi tega zavidam, se motiš. Laž, prevara, izsiljevanje, politika… niso moja stvar. Pa ustvarjanje kariere v tej deželi tudi ne.
    Če imaš le malo domišljije, si lahko misliš, koliko mi je do kariere v deželi, ki ji vladajo norci in kjer isti norci odločajo o tem, kdo je uspešen in kdo ni. Ali pa odločajo, kdo bo in zakaj vladal Ljubljani, kdo si zasluži častni naslov in za kaj.

    Mene bi bilo sram prejeti priznanje iz rok Camorre, Ndranghete, Cosa nostre! Namreč prav to so vse stranke vseh koalicij vseh kučanovih vlad!
    Hvalijo se in nastavljajo svojo ostudnost, nastavljajo jo kameram. Češ, nam nihče nič ne more, mi delamo kar hočemo! Mi lahko – vi pa ne. Za isto greste vi v zapor.

    • Hun

     kje na svetu v danasnji dobi v vecini ne vladajo patoliski narcisoidi, egotriperji ali nastavljenci mocnih lobijev…
     drgac mi visi dol kako ti vids Ljubljano ker zame si zagrenjen desnicar…
     Glede italijanske mafije pa vidm da nimas pojma…in samo smesn isoads z neznanjem…jug Italije kjer vladajo mafiske druzine imajo neverjetno mocne krscanske korenine in so bili najhujsi nasprotniki italijanske prevlade fasizma ter komunizma..tok da te mal poducim

     • Nata

      Uh, sedaj si se pa ujel v past. . . . . .

     • Hun

      najraj se bi ujel v tvojo past…zenske ste moja sibka tocka

     • Nata

      Hi. . . .hi. . .. . . .posebno v past kakšne babice, a ne ?
      Zgoraj pišeš o desničarskih steklih psih. .. . . . . pa drugi mladi mož enakega mnenja kot ti, ti je dal plus.
      Marsikdaj besed, ki jih uporabljamo , ne odobravam. Vendar bi si tudi jaz, če bi bila moški dala duška.Zob za zob je edini odgovor .
      Saj so velikokrat komentarji tvojih somišljenikov prav nemogoči.

     • Hun

      zob za zob imajo in so imeli primitivni klani..najblizji in najbl ekstremni so in bili Albanci( enako tudi v Makedoniji , Črni gori)..na koncu je maščevanje potolklo moško populacijo…si želiš svet brez decov v svoji vasi

     • Nata

      Živim v mestu. Moških zanamcev imam kar nekaj.
      Vseeno bi pa rada vedela, zakaj si mi to napisal. Saj sem se samo pohecala glede na tvojo pripombo.

     • Hun

      podobno sm se jst pohecal na tvoj komentar, ko si pisala da, ČE bi bila moški si bi dala duška..zob za zob…

     • Nata

      Včasih ne premislimo kaj na hitro zinem. Kaj češ!?!

     • dob

      Hvala za poduk. Le kaj bi jaz brez tebe in tvojega znanja predvsem slovenščine.

     • Hun

      ni panike nadrasno intelegentn domoljub

     • tohuvabohu

      Ti pa res ne razumeš prav nič. Mafija, ki ni na oblasti, vsako močno oblast razume kot konkurenco ali oviro, če hočeš. Fašizem je bil precej močna oblast. V Sloveniji so pa zadeve precej drugačne. Pri nas je mafija na oblasti že 26 let na 45 let podlage, kar pomeni, da ima proste roke in lahko serje, kakor se ji zdi.
      In kaj ima pri tem krščanstvo, bedak?

     • Hun

      ti si res ozkogledno delovno kljuse…mafia v Italiji je poskrbela da so vsi volil krscanske stranke v južni Italiji…ter so strmel k fevdalizmu al kapitalizmu..predvidl so da bodo usmrsceni al pregnani v Ameriko kar se je zgodilo ko je nastopila vladavina fašistov

     • tohuvabohu

      Ma daj ne serji. Mafiji dol visi za krščanstvo, še manj za volitve. Oni imajo svoje rabote, skrbi jih samo, da jih oblast preveč ne privije.
      Stremeli k fevdalizmu ali kapitalizmu … aaaahahhahahaha, to je pa svetovna blesarija. Kaj si sploh hotel povedati?

     • Hun

      serjes ti k mislis da si pogoltnil znanje celega sveta..s takmu se ne da zgovarjat…zato se goni v tri krasne

     • tohuvabohu

      No, kaj si hotel izdaviti?

     • Hun

      da le cevlje sodi naj Kopitar

     • Hun

      za rovtarje je beseda mafia za vse bandite, lopove in sitne kriminalcice…

     • tohuvabohu

      Spet si ga krepko usral, ubožec. Mafija je po definiciji hierarhično organizirana skupina ljudi, kjer ima vsak član jasno določen položaj v strukturi vključno s pravicami in dolžnostmi. Tudi v kompartiji je tako.

     • tohuvabohu

      Spet si ga krepko usral, ubožec. Mafija je po definiciji hierarhično organizirana skupina ljudi, kjer ima vsak član jasno določen položaj v strukturi vključno s pravicami in dolžnostmi.

     • PG

      He he, lepo si tole spisal, izenačil si fašizem s komunizmom, kakor tudi res je!!!

      PS:

      Citiram te, da ne noš brisal in rekel, da tega že nisi ti pisal:
      “…jug Italije kjer vladajo mafiske druzine imajo neverjetno mocne krscanske korenine in so bili najhujsi nasprotniki italijanske prevlade fasizma ter komunizma..”

     • Hun

      zakaj bi brisal resnico!

     • PG

      Navadno komunisti zase nočejo slišati, da so isti kot fašisti.

     • tohuvabohu

      Znamenitih 14 točk, s katerimi je Umberto Eco definiral prepoznavne lastnosti fašizma, velja povsem enako tudi za komunizem.

 • Krtača 17
  • Janez

   AH !
   Ti boš končal – kot hrana za kanibale. Saj to je pokomunistično. A ne ? L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   VSI SO HRANA. LE TO JE VPRAŠANJE, KDAJ POSTANEŠ – OBED.

   https://www.google.si/search?q=kanibali&oq=kanibali&aqs=chrome..69i57j0l3.14194j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • luckyss

  Vidim, da vas večina na teh straneh zamenjuje domoljubje za “žepoljubje”…torej skrb za lastni žep in lastno korist…za vse ostalo se vam jebe, po potrebi tudi zamenjate stranko ali miselnost…
  No, pri miselnosti gre že za probljem, ker je tu nujna tudi vsaj minimalna prisotnost možganov..

  • tohuvabohu

   A si kaj ponosen nase, đukelo, ko si tako visoko nad vsemi drugimi? Tebe je kar škoda za sem, hehehehe.

   • luckyss

    V bistvu imaš kar prav…..Vendar, kot vsak rabim denar, ker po moje čez kakšnih dvajset let ne bo nobenih “penzij” več….V bistvu bodo dobesedno ubili socialo…in potem bomo kot Bosna, če zraste bomo jedli, drugače pa stradali..

    In zaenkrat mi vaš pastir dobro plačuje…če me ne bodo na koncu “pospravili” bom preskrbljen…
    Drugače pa ne mislim oditi sam ;(

    • tohuvabohu

     Še en beden idiot, ki misli, da imajo penzije kaj zveze s socialo.

 • montyamp

  Žvepleni na televiziji .
  Če greznico zmešaš tudi pridejo čudne naplavine na površje .
  Pezdir je v kakšni komunalni službi ???
  100 let komunizma , rezultati so tu :
  BANKROT BANDITI Z ŽVEPLENIM NA ČELU
  Hahaha……………………………….

 • janez55

  Doboljubi, spet boste popušili! Dokler vas bo komandiral in desnico razbijal Janša, nimate nobene šanse za vrnitev na oblast.

 • Janez

  POZOR !
  Malo šale !
  TEGA KRTAČE – SE RES IZOGIBAJTE.
  NJEGOVE ULICE TUDI.
  STANUJE NA

  – “KANIBALSKI ” 6, LJ.

  pod Rožnikom. tam kjer so nacionalizirane vile ex”rdeče gospode”
  To je tisti del LJ,
  KJER ŽIVIJO ČUDNI POTOMCI
  EX KP, ZK RDEČE GOSPODE. Saj veste bullmastifi ex DR. B. Itd. Čudni ljudje.
  Že
  DOLGO ” KRTAČA” ŽE NI UŽIL ?
  NOBEN3GA “HUMANEGA” MESNEGA OBROKA. Čisto je že sestradan.
  Živi
  SAMO OD ALKOHOLA !
  Zdaj se mu je pridružil še LUCKYSS – ŠLA STA PO KURJAVO, DRVA ?
  Za
  večerno pečenje “humanega” mesnega obroka – pri “Krtači”. L.R. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  PRI “KRTAČI”
  – PREVIDNOST – RES NI ODVEČ.
  “URBANA LEGENDA” V LJ NAMREČ POROČA, DA JE – BAJE – “KRTAČA” KOT OTROK EX KP, ZK YU DIPLOMATOV ŽIVEL V INDONEZIJI. Vendar so ga lopovi po ugrabitvi – “otroka Krtače” – dali h kanibalom v Papuo – v kanibalsko vzgojo.
  Zdaj pa je – baje –
  ubogi “Krtača” še neobsojen kanibal, živeč v LJ.
  TRENUTNO
  “KRTAČA” IN “LUCKYSS” ZBIRATA KURJAVO – ZA KANIBALSKI ŽAR POD ROŽNIKOM.
  Ujeli so ju
  – na kamero ! Video – na LINKU
  pri prevažanja – NEKEGA – HLODA. Za večerni – baje – kanibalski žar.

  https://www.google.si/search?q=dva+pijančka+in+hllod&oq=dva+pijančka+in+hllod&aqs=chrome..69i57j33.25659j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • luckyss

   Pa daj se končno naučit normalno pisat…bi te bral z veseljem, me spominjaš na tretjega brata Grimm.

 • Marija

  Levica je najbolj nevarna.

  • luckyss

   ko seže v desni žep in je ta prazen ;))

 • Lokomotivführer

  Ankete nič ne pomenijo, vsaj pri nas ne. Bolj pomembno je, kdo bo angažiral ljudi v lokalne volilne komisije in kdo bo v RVK štel glasove-ali bo imel kontrolo nad seboj?
  Potem so tu še razni izredni dogodki kot Trzin, po rokah žigosani volivci (koga morajo voliti), predhodne kraje lističev,…

 • Olga

  Glede na krajo in manipulacije levakov, bo potrebno volitve natančno nadzirati! Pregledati tudi vse volilne imenike in preveriti vabila in podpise!

  • luckyss

   Tako je…vseh 3678 SDS ovce.v mora biti evindentiranih …kdor še ni pokojni mora na volišče. če pa je pokojni, naj ga nesejo…Za pravico gre..

   • centurion

    Pseto, ajd kući!
    Če ne raumeš SLOVENSKO!
    ADIJO SI REKU PRED MESECI!!!

  • Primoz Papez

   Če se volitve nebi nadzirale bi Janša dobil 101%

   • Zaskrbljen

    V kaksnem manjsem kraju ali zaprti skupnosti, mozno.

   • montyamp

    Banditi pa 211 % .

    • Primoz Papez

     Banditi so vaši domobranci …

 • VRHOVNI SODNIK

  Te rezultati so prav zaskrbljujoči, po vseh kriminalnih dejanjih, ki jih je storila ta vlada, se to na rezultatu nič ne pozna. Kar je iz gubu SMC je pridobil SD. Mišljenje ljudi se ni nič spremenilo, narod je postal apatičen na vse okoli sebe in to je zaskrbljujoče. Na tak način bomo samo tonili in lewaki bodo neovirani spravili državo na kant. Da imamo 1/3 duševnih bolnikov, ki še podpirajo to vlado je pa sploh absurd, ne vem kaj se še mora zgoditi, da se ljudem odprejo oči in začnejo razmišljati s svojo glavo. Pri današnjem prepletu interesnih sfer lewakov, nas bi tudi J.Kristus težko rešil.

  • Janez

   KAR OPTIMISTIČNO !
   Saj
   se bodo med seboj sklofali.
   “KRTAČA” pa “LUCKYSS” sta od kolesa napredovala do avta !
   A?
   pijače sta še vedno polna.
   PA OBA HOČETA IMETI PRAV – PA SE PRETEPATA..
   Tudi SD, ZL, SMC Itd. e že “rofkajo ” med seboj.
   SD poslanec Han
   – že obupuje, malodane – joka – na TV. TO BO ŠE PRETEPOV ! L..r. Janez KOMENDA
   P.S.
   ZAENKRAT PA “TOLAŽILNO” – PRETEP “KRTAČE” IN ” LUCKYSSA

   http://www.mojvideo.com/video-pijancka-se-stepeta/a90b13a0649c5af9ac4b

  • centurion

   Poglej samo speglanost in vztrajnost
   levo-retardiranih komentatorjev na tem forumu….
   Samo matilda ali metek jih lahko premakne iz
   rdečega betona.

 • Fogglof Tunnek

  Prvič, SDS ne bo zmagala…in drugič…tudi če bo zmagala, koji kurac bo hotel z njo iti v koalicijo??? Saj smo fsi vidli ka Janša naredi z neposlušnimi (NSi-Ljudmila Novak)… Voluhar plešasti je enfant terrible slovenske politke… Ali po haloško…gnoj od gnoja!!!…Tisti gnoj ki najbolj smrdi…svinjski !!!

  • tohuvabohu

   Nobenega dvoma ni, da boste sinovi klavcev poskusili vsevsevse, da Janša ne bi zmagal. Ampak narodu bo nekoč dovolj. Potem boste pa spet cvilili kot tolikokrat doslej.

 • Fogglof Tunnek

  DESNIČAR KI MRZI JANŠO: “Mi smo za Zmagota, Istra je naša, teran je naš, klobasa je naša…ko jebe Janeza Janšo-on je lažnivec…. in pa prosim da Zmagec porihta te šeriatovce vehabiste in da prepovemo to “mirno” religijo islama v naši državi. GREMO SLOVENIJA, POSTANIMO PRAVIČNA DRŽAVA TRADICIONALNIH KRISTJANOV OZ. SLOVANOV in premagajmo te parazite, ki nosijo burke in ki želijo nadvladati nad EU ali pa nad ostalimi ateisti. Trda roka je potrebna…sam ne Janševa…on krade.”

  • centurion

   Dobro jutro, tunček.
   Si se streznil, ali še kar dolivaš?
   Kakšen teran je naš, pa Istra?
   Tudi šmarnca je hrvaško-zagorska.
   Jaz je na tvojem mestu neb tolk trošil…

  • Janez

   SKOM?
   SE PA TUKAJ PRETEPAŠ?
   ZJ. Janšo ne. Z enim drugim tipom ?
   A MORDA
   S TISTIM, KI NAM JE SKOPAL 5 MILIARDNO BANČNO LUKNJO ? L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   KDO PA JE SVETLOLASI TIP – V TEM PRETEPU.

   http://www.mojvideo.com/video-pijancka-se-stepeta/a90b13a0649c5af9ac4b

 • Minovak

  Samo, da kradejo naši (levi) pa je vse v redu…če ste že pokvarjeni, pa postanite še kup govna, saj je vseeno. Madonca, kakšni generaciji smo osamosvojili državo…WC generaciji!

  • Olga

   Uvoženi z juga!

 • Vinogradnik67

  Hitro predčasne volitve pa da vidimo ta čudež !!!

  • Olga

   Najmlajši udbaš?

   • Vinogradnik67

    Udbaš ti je stari in tvoj čelavi bog !!!

 • Zaskrbljen

  Prav nic se ne veselim parlamentarnih volitev. Vsakokrat se pojavi upanje, cudez, zmagoslavje…ki se vedno pretvori v razocaranje in obup. Voli desno, voli levo, predvajaj koracnice in sledi slepi ulici oz. prepadu.

  • Olga

   Na volitve! Volite vztrajno desno!

   • Zaskrbljen

    Problem je, da nimam zaupanja.

    • Olga

     Najslabše je nasedati Murglskim medijem! Levičarji računajo s tem, da bodo ljudje obupali in ne bodo šli na volitve češ, da se “ne splača”! S tem gre vaš glas njim! Močna desnica lahko naredi red! SDS tako preganjajo levičarji ravno zato, ker se zavedajo njene moči! Prav tako tudi njenega predsednika! Če bi se dal podkupiti, bi živel udobno, vendar je pošten in se ne da! Moramo ga podpreti!

     • Primoz Papez

      Če gremo vsi na volitve sds niti v parlament ne pride…

     • montyamp

      Kurćanovi HLAPCI tudi ne .

     • Primoz Papez

      Če ni Kučana tuti nova 24 propade ker ne bi imeli kaj pisat za svoje ovce edin hlavospeve preroku…

     • tohuvabohu

      Brez rdečega pritlikavca morda Nove24 ne bi niti rabili. Vse bi bilo drugače, ane, rdeča ovca.

     • Zaskrbljen

      Jah, prva zadeva, da ni tukaj govora o cistih slovenskih strankah – vse imajo sponzorja oz. nadrejenega v EU, tako, da v cudeze ne verjamem vec.
      Druga zadeva, ce pricakujete/upate vzpon SDS na oblast, brez resne opore ostalih desnih strank, ne racunajte na uspeh.

     • Olga

      Zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača! Skupaj smo močni!

     • Zaskrbljen

      Politika Slovenije presega svoje meje. Nasa desnica ali levica se obracata, tako kot zapiha veter iz Europe. Poglej npr. CDU, kaksna cudna stranka je to, menja svoja osnovna nacela prakticno cez noc. Potem je tu leva Siriza… :))
      In recem samo, hvala lepa za taksno bedno politiko, ki nam jo nudijo.

     • Olga

      Mi Evropske levice sploh nimamo, mi imamo komunistično zločinsko levico. Demokracijo si bomo morali sami izboriti,po vzoru Madžarov, Poljakov, Čehov….
      CDU je prišla v koalicijo z levičarji in naredila umazan “kompromis”! Verjetno je bila Merklova PRISILJENA, čeprav je prej govorila, da je multikulti mrtev! Kohl je bil zelo razočaran in javno podprl Orbana in njegovo politiko! Svojci tudi na njegovem pogrebu niso želeli govora Merklove, ampak Orbana!
      Siriza je tipična levičarska stranka! Mislim, da komunistična internacionala dela s Sorosom zdraho po celem svetu in spodbuja revolucijo s terorizmom, za uničenje nacionalnih držav in nastanek komunističnega “raja”, kjer bi vladali in delali enako kot v Sloveniji med in po NOB – genocid nad političnimi nasprotniki!
      Štrene jim meša Trump, ki je Merklco z odprtimi mejami in uvozom divjakov, postavil na realna tla in ji nalili čistega vina!
      Zato moramo vsi na volitve in voliti odgovorno! Desnico!

     • janko

      SDS in bodoča Primčeva stranka, to bo to!

    • janko

     Zaupaj, verjemi, ni dvoma, edino tu je prava smer; po ta desni :) Malo v šali ampak prav zares.

   • Zaskrbljen

    Zakaj vztrajno desno? Od kod taksen zanos?

    • Olga

     Zato, ker je bila desnica na oblasti skupaj le en mandat! Se takrat je delala težko, ker je imela v koaliciji DESUS, SLS in NSI! Dvignile so se plače, pokojnine (za četrtino), znižal se je DDV, davek na dohodek firm…. če bi imeli večino, bi lahko korenito spremenili državo v pravno in gospodarsko uspešno!
     Levica je vladala preko dvajset let in nam zapustila kaos, ki ga imamo! Rop in krajo!

     • janko

      Ja! In koncem tretjega leta vlade je Janša izjavil: to leto se nismo zadolžili. Tega nihče ne več omeni. Kaj pa levičarji? Vsako leto še puf eno milijardo. Pokojninski sklad je izropan, v penziji ne bomo uživali, ampak ŽIVOTARILI, saj imamo samo 57% penzije glede plače. Torej vsi okrog 500 evrov. Ničesar več si ne moreš privoščiti, plačaš položnice in sproti da imaš za hrano, pa je veselice konec.

     • Olga

      To želi levica! Narediti vse poslušne reveže! Zato volimo desnico!

      Janševa vlada je delala odlično in zvišala pokojnine za četrtino! Bilanca države je bila uravnitežena! Prvič v zgodovini!

    • tohuvabohu

     Slabo bereš. Ni napisala skrajno desno.

     • Zaskrbljen

      vztrajno je skrajno?? :)

    • janko

     Ker je to EDINO upanje; ja, je eno in edino upanje. Pa ja vidimo, da naša Kokoška hira! Pol ene fafle so ji že zapili leni in brezvestni politiki. Od njih ne moremo pričakovati pravega domoljubja, ne prave resnice.

 • MEFISTO

  Opozoril sem vas, da bo nickom moža tisočerih nickov z naraščanjem vročine rasel tudi IQ in da je danes za krajši čas dosegel celo vrednost 36.

  Vse bi bilo drugače, če bi imel naprimer Tunnek kaj otipljivega v žepu, da bi lahko odšel med ljudi in na mrzlo pivo in še kako skromno hrenovko.

  Tako je pa kar doma in nabija po raznih tiplovnicah in vpije, da je za njegovo nesrečo kriv Janša, ki ne podpira lenuhov in krivoprisežnikov.

  Lačen, žejen in osamljen človek pa ne more biti dobre volje in jasnih misli.

 • Janez

  ZAPOR !
  Vsakdo ima svoj
  – zapor – v kaaterega
  – se je sam zaprl – s svojo nečimrnostjo !
  AMPAK ?!
  VEČINA LJUDI KRIVI DRUGE – ZARADI – ZAPORA !
  V katerega so se sami zaprli – v svoji nečimrni skrbi – izključno le samo zase ! L.r. J. KOMENDA
  P.s.
  V Mehiki še nastajajo – velike pesmi. Lila Downs : Tu carcel – tvoj zapor.

  https://www.google.si/search?q=tu+carcel+lila+downs&oq=tu+&aqs=chrome.4.69i57j69i60l3j69i59j0.7368j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • janko

   A si živel v Mehiki? Povej nam en mal.

   • Janez

    Ne!
    Samo – plesalec sem !
    Ok !
    Latino plesi: tango, samba, salsa, rumba itd. Pa so pač – naj. Od plesov.
    Pa?
    DA RAZUMEM, ZAKAJ V TEH PESMIH GRE
    – SEM SE NAUČIL, ŠE SE UČIM — ŠPANSKO.
    Močna, avtentična
    latinoameriška kultura ! Všeč mi je. Bogata, humana.
    Poglejte !
    JAVNI POGREB
    STARE MEHIŠKE PEVKE C. VARGAS ! To je mehiška duša. Super. L.r. J. KOMENDA
    P.s.
    Mehiški pogreb
    CRUZ DE OLVIDO – POT POZABE

    https://www.google.si/search?q=homenaje+chavella+vargas+cruz+de+olvido&oq=homenaje+chavella+vargas+cruz+de+olvido&aqs=chrome..69i57.37520j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

    • Zaskrbljen

     Ce so ti vsec latino ljudje, zakaj ne maras balkancev?

     • Janez

      Kakšni kulturni so mi ok
      “Jebemtiči, lešinari” – pa pač. Ne. L.r. J. KOMENDA

     • Zaskrbljen

      Slovenski “Jebemtiči, lešinari” te motijo?

     • Janez

      Tudi. J. Komenda

     • janez cepec

      m,a ti ne ločeš več dneva od noči, poj boš pa tle govoru kdo je Jebemtič, pa kdo ni, u svoji prfuknenosti ti pa res ni para

  • janez cepec

   ti se nisi sam zapru u zapor, u Begne, amtak so te gor poslal, pa ne zarad nečimrnosti, ampak zato, ker ke spadaš, zato k si prfuknen do amena

   • Janez

    Jaz?
    Sem samo – živ. Dojemljiv.
    TI PA SI NAJBRŽ NAPOL “ZOMBI”.
    PROTI zombijevskem mrtvaškem hladu imajo v Mehikii – tole pesem ! L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    LLORONA – ŽALIK ŽENA, Lila Downs

    https://www.google.si/search?q=llorona+lila+downs&oq=llorona+lila+downs&aqs=chrome..69i57j0l3.16928j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

   • cosmosjasnovidec

    Kako sedaj?
    Nam je znano,da se tam nahajaš ravno ti tako,da če bi bil tudi Janez tam bi ga poznal.
    Da si fuknjen psihično prizadet bolnik je znano vsem in se sprijazni z tem že enkrat drugače boš nenehno potoval od norišnice do norišnice.

  • Janez

   JAREM !

   Bajne pesmi iz Mehike !
   Špansko : “El B A R Z O N ”

   Ne samo zapor !
   VSAK IMA TUDI SVOJ – J AR E M !
   Naši, žal naši ex KP, ZK. , SD, SMC, DESUS, ZL ITD. – SO NAM NADELI. – J A R E M !
   Zelo
   zoprn J A R E M – zelo zoprn JAREM – SO NAM NADELI – NAŠI – EX KP, ZK, SD, SMC, DESUS !
   Zelo
   ZOPRN JAREM :
   – NE GROZNO TRD, GROBO STISKAJOČ
   – A ZELO TEŽAK, KOMAJ ZNOSNO TEŽAK, K TLOM TIŠČEČ,
   – MEHAK IN DUŠLJIV – J A R E M

   – ZOPRN PODEDOVAN POKOMUNISTIČNI SISTEM IN
   – ŽAL TUDI EX KP MISELNOST

   – JAREM – DRŽAVNEGA DOLGA – koliko milijard že ?
   – SLABE ZAKONODAJE, PRAVA, INSTITUCIJ PRAVA
   – DUŠLJIV JAREM
   – NEVZPODBUDNE ZAPOSLENOSTI IN NIZKIH DOHODKOV !
   Itd. Itd.
   Veliko je negativnih učinkov
   – verjetno namerno nam nadetega
   JARMA
   KOMAJ ZNOSNO SKROMNEGA
   ŽIVLJENJA – BREZ PERSPEKTIVNOSTI ?! Mar ne ? ODVRZIMO JAREM L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   ODVRZIMO
   – MI SLOVENCI – DUŠEČI JAREM – MEDLEGA POKOMUNIZMA.
   SPET
   MEHIŠKA PESEM IZ ČASOV
   MEHIŠKEGA OSAMOSVAJANJA “EL BARZON” – J A R E M !
   Živo je treba povedati – vse – o vsem – kar duši, kar je – jarem.

   https://www.google.si/search?q=el+barzon+grupo+esto+es+mexico&oq=el+barzon+est&aqs=chrome.2.69i57j0l3.22295j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

   • janez cepec

    ti noseš svoj jarm, sam problem je, ker s svojimi nebulozami prenašaš težo tega jarma tud na nas, no ja, sej 90 posto folka tko ne prebere tvojih klobasarij, tko de ti kr bluzi še naprej. pomilujem pa zdravniško osebje u Begna, k’ te morjo prenašat.

 • cosmosjasnovidec

  Veliko levičarjev je pričelo prihajati k vsaj toliko pameti,da so sprevideli kako jih pasejo njihovi levaški SMC ovčarski pastirji.
  Celo tovariša “cmerar in kehlavi erjavec” bi prestopila k desnici vendar ne vesta kako naj to izvedeta.Bojita se namreč njunega komandanta tovariša komunajzarskega trola “milana kurčana” da se jima ne bi maščeval in bi končala pod streli kot takrat Kramberger.

  • janez cepec

   ne vem od kje teb, Bunksl naumn, ta podatek, de bi Cmerar prestopu k desnici. za Kahla, boli ga Đoko bi še verjeu, sam tud to vašmu vlikem disidentu ne bo pomagal na volitvah. vašmu preroku paše stanje kot je, lepo vedri u opozicij, usake tok cajta s da mau zapret, pa so usi zadovolni, tardeči pa vladajo, ve ovce prfuknene, pa tko ne veste za kua gre, meketate pač to, kar vam pastir noroči. luzerji. če se pa kdo Kučkota boji, je pa to vaš ljubljeni vodja, ipak mu je biu šef dolga leta, ko sta bla oba huda komunajzarja

   • bemugate

    Tole pa je prišlo izpod prstov našega velikega mudrogvođa Janeza CEPCA.
    Pa ne se mu smejat !
    Matr je brihtn ta človk pa ga majo zaprtga tam u ketnah.

    • janez cepec

     smeješ se ti, k se u špegu gledaš, k vidiš tacga idijota, ki se ga, čeprou ga videš usak dan, kr ne moreš navadet

     • cosmosjasnovidec

      Ne sprenevedaj se,ker že dolgo časa vemo,da si na psihiatričnem zdravljenju.
      Spravi se spat,da te spet dežurni zdravnik ne zaloti zraven računalnika,ker boš spet v prisilnem jopiču.

   • Janez

    Lila Downs !
    V PESMI “TU CARCEL – TVOJ ZAPOR” PRAVI, DA JE ŽALOSTNA,
    KER – TI – RAZMIŠLJAŠ – TAKO!
    Tako – bedno. Kot, da si v zaporu. . Premisli. Lila – je pametna ženska. L.r. J. KOMENDA

    • janez cepec

     problem je to, ke ti nč ne razmišlaš, ker nimaš s čim

     • bemugate

      No, no….. viš, neki pa si se u Begnah nauču.

     • janez cepec

      ajde ne seri, ti Bunksl, pa pejd spat, te ni nubedn nč prašu

     • cosmosjasnovidec

      To je problem pri levakih bedakih kateri imate prazne betice.

   • cosmosjasnovidec

    Ti tako ali tako ne veš nič butl prismuknjeni zato bodi tiho drugače pridem in ti navijem ušesa.Hehehe

  • Janez

   +++++
   Se strinjam. Bistro razmišljanje.
   Celo Kučan kar naenkrat – v zadnjem TV intervjuju – hoče biti – Slovenec. L.r. Janez KOMENDA

 • Janez

  STRANKE – SD, SMC, DESUS, ZL, “GNEZDAŠI” Se
  na vso moč trudijo,
  Da bi se mi Slovenci – ne zavedali
  – DUŠEČEGA, TEŽKEGA JARMA DOLGOV, BANČNIH LUKENJ itd. – ki so nam jih nadeli ex KP, ZK !
  Žal !
  JIM TA TUNNEK, J. CEPEC&COMP. – JIM – POSKUŠAJO “POMAGATI” – EX KP, ZKJEM !
  Da bi
  se mi Slovenci – ne zavedali – teže jarma in “zapora” , ki so nas vanj – pahnili !
  A?
  NAŠ SLOVENSKO DOMOLJUBNI DUH – JE ŽIV !
  Le vloge bomo zamenjali !
  Bomo pač ?
  X KP, ZKJEM – NADELI – “JAREM ” IN NAŠLI PRIMEREN “ZAPOR” ZANJE ! A ne ? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  ŠE SLO LJUDSKA USPAVANKA ZA – TUNNEK&COMP. PROVOKATORJE
  https://www.google.si/search?q=jaz+pa+moj+glažek+se+rada+imava&oq=jaz+pa+moj+glažek+se+rada+imava&aqs=chrome..69i57.29282j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Zaskrbljen

  Primcev GOD je pa bolj tiho. Nic ne rece, cas tece, volitve so blizu.
  Ali se obeta skupna SDS in GOD ofenziva na prestol?
  P.S. Ime GOD se mi zdi skrajno neokusno in res ceneno manipulativno, kot da bi drugi breg poimenoval stranko STALINOVA STRUJA ali pa kaj podobnega.
  Zelim vam mir v srcu.

  • janez cepec

   Primčeva stranka je tko bel Boh pomagej (GOD) in bo u usakmu slučaji samo privesek SDS, sam tega se Primc še ne zaveda, al je pa tko prfuknen, de misle, de bo mu kešno besedo zraven velikega disidenta

   • Zaskrbljen

    Volilci so v dolocenih okoliscinah tezje predvidljivi. Neopredeljenih je veliko, kar je v demokraticni drzavi nenavadno. Neopredeljeni so se posebaj nenavadna sorta volilca. Ali nimajo nekih nazorov in ali to pomeni, da nimajo vzgoje? Zakaj skacejo z brega na breg?

    • janez cepec

     z brega na breg skačejo za to, ker menjajo barvo po potrebi in ugodnostih, ker mislijo,, de jih s temn dobijo. problem je ta, ker tisti, ki hodjo na volitve voljo levake, in to v obeh pomenih besede, sam za to, de veliki disident ne pride na ablast, zato smo tam kjer smo. problem neopredeljenih je u tem, ker folk postaja indeferenten do volitev, glede na to, de smo mel u vseh letih osamosvojitve uglavnem use parlamentarce in posledično člane vlade, pa nej bojo levi al pa desni, k so usi skrbel samo za svojo rit, pa vsem se jebe za Slovenijo, pa usi pravjo, kva čmo it na volitve, sej so usi enaki kreteni. pa še res je, na žalost

     • Zaskrbljen

      To je jasno kot beli dan. Le prvi del “skačejo za to, ker menjajo barvo po potrebi in ugodnostih” ne razumem. Koliko slovencev ima korist od vladajocih oblastnikov, negelede na barve?

     • janez cepec

      koritarji

     • Zaskrbljen

      Yes, ja, ampak koliko dejansko je teh ljudi?

     • janez cepec

      2mač

     • Zaskrbljen

      Fino bi bilo te ljudi javno razkrinkat. :)

     • janez cepec

      ja glih naslovov pa nimam za usakga, mau poglej, kdo use skače iz stranke u stranko, ko je stranka na oblasti usaka, spet ne glede na barvo poskrbi za zveste ovčice, pa jih pofila po javnem sektorju, zato se ta širi, mimgrede, a veš kok jih dela u javnem sektorju? sam pou.

     • Zaskrbljen

      Trenutni javni sektor je resna stala, polna gnoja in potrebna kidanja. :)
      “Druga” stran je bolj zanimiva, tam kjer se kapital goji, mnozi, vsrkava duse :)
      Nekomu je pomembno, kaksna oblast je, vseeno bela, rdeca, zelena. Nekdo kroji zakone, za katere mi, obcani/drzavljani/slovenci, sploh ne vemo. Nekdo potiska svojo korist v ospredje. Takrat, ko postane javno je danes ze tudi vseeno, pocasi pometejo pod predprogo in reseno.

     • Janez

      A ?
      V TEM PRETEPU SI TUDI TI ZRAVEN? Kaj pa imaš z Rusi ? L.r. J. KOMENDA
      P.S.
      MORDA SE TUDI J. CEPEC TU PRETEPA?

      http://www.mojvideo.com/video-pretep-dveh-pijancev/e1e772b5d059bc42bcbb

     • cosmosjasnovidec

      Sem seznanjen,da bi tudi ti rad prestopil k desnici zato ne klamfaj.
      Foglof tumpek in še nekaj levakov z tega portala je že dalo prošnje za tebe še pa nisem preverjal ali si dal ali še ne.

   • Janez

    Daj nam zaupaj !
    TAKO NAS FIRBEC MATRA !
    S
    – kom ?
    SI PA PREVAŽAL – TISTI HLOD.
    Pa?
    -kje ?
    za vraga – sta ga pa ” sunila “. In?
    – kam ?
    Sta ga peljala ?
    A bo tisti hlod ?
    – kurjava – ZA KAK VEJIN “KANIBALSKI ” ŽAR? Pod Rožnikom.? L.r. Janez KOMENDA
    P.S.
    PREVOZ HLODA.
    https://www.google.si/search?q=dva+pijančka+in+hlod&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwiAj4r1nP3UAhUmJ8AKHcBgClgQ_AUICigC&biw=1280&bih=800

    • janez cepec

     Da ti zaupam!
     ČE TE RES TKO FIRBEC MATRA!
     Z
     -vozom!
     SMO PREVAŽAL – TIST HLOD
     Da!
     bomo-iz njega
     ene par kolov nardil
     ne za vraga
     za TEBE BODO, ZA ŠOK TERAPIJO!
     ne za kurjavo – ZA TAK PŠOCEN ZDRAVIL U BEGNAH ZA DOHTARJE
     de ga bojo na tvoj glau testiral AMEN ? Janez CEPEC

 • Tetka iz ozadja

  Desničarji kako se počutite, ko veste, da boste jeseni izgubili volitve po večinskem volilnem sistemu, kasneje pa še po porcionalnem volilnem sistemu. Stranka SDS lahko zmaga samo po sistemu 666.

  • Janez

   O ?
   “Tetkež iz ozadja”. Še si živ !
   Me veseli.
   A si na – nočnem pohodu po še odprtih lokalih v centru LJ. BON VOYAGE ! L.r. J. KOMENDA
   P..S. “Tetkež”
   V ISKANJU WHISKEYA?

   https://www.google.si/search?q=alabama+song+jim&oq=alabama+song+jim&aqs=chrome..69i57j0l3.28293j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

   • cosmosjasnovidec

    Ni na nočnem pohodu ampak piše iz psihiatrije kjer sta sostanovalca na zaprtem oddelku z onim butlom “janezem cepcem”.

    • MEFISTO

     Če je eden a psihiatriji, se šteje, da so vsi hospitalizirani, saj so eno telo, ki ima več imen.

 • Janez

  JANEZ CEPEC !
  Že spi spanje “pravičnega”. Ga bo že zjutraj že kdo prebudil. Morda tako? L.r. Janez KOMENDA
  P.s.
  Budnica

  http://www.mojvideo.com/video-pijanec-budi-pijanca/c2b4135ea0bb7a72c154

  • MEFISTO

   Ne kliči vraga, da ne pride!

   Počakaj, da malo dvigne zunanja temperatura, vzporedno z njo pa IQ janeza cepca.

 • cosmosjasnovidec

  Zanimivo kako se levaki obračajo po vetru.
  Sedaj,ko so vse skupaj zafurali se kar naenkrat hočejo pridružiti desnici in so pričeli pljuvati po svoji levici.
  Ti bedaki res nimajo pojma kaj sploh hočejo.Z praznimi beticami in naivnostjo kakršno imajo prirojeno verjamejo njihovemu komunajzarskemu vodji tovarišu ovčjemu pastirju, kokodakarju ter porivalcu Baričevičevih psov “milanu kurčanu”.

 • MEFISTO

  Zdravstveno stanje različnih imen enega samega telesa mora biti precej resno, da se namesto janeza cepca, Tetke iz ozadja, Tunneka , Slovenca Krtače17 in drugih kretenčičev oglaša Zaskrbljen.

 • MEFISTO

  Če smo nekateri preživeli morijo, ko so leta 1945 rdečkarji brez volitev prevzeli oblast, bomo dočakali tudi to, da jo bodo na volitvah tudi enkrat za vselej izgubili.

  Bog je in nas preizkuša!

 • dob

  Na internetu sem prebral tole (časopisni naslov!): “Hrabra kača rešila ribo, da se ne utopi!”
  S tem pisec namiguje, na kakšen način mediji prikrojijo resnico in zavajajo javnost.

  Naši režimski časopisi in televizija tako hvalijo dosežke Cerarjeve vlade.

 • Franc Jug

  Mogoče pa bi tudi za tvoj duševni mir koristilo, če bi se opogumil in od znotraj pogledal kakšno lepo slovensko cerkvico.