Javnomnenjska raziskava: Podpora Cerarjevi vladi padla pod tretjino, SDS bi zmagala s 30 odstotki

Foto: STA

Če bi bile volitve letos, bi slavila Janševa SDS, sledita Cerarjeva SMC in Židanova SD, medtem ko je podpora vladi močno padla in se ustavila pod tretjino. “Javno mnenje vladi pošilja jasno sporočilo. Razočarani smo!,” opozarja politični analitik Sebastjan Jeretič in dodaja: “Za morebitno desno vlado pa bo ključno, da poleg SDS in NSi prag prestopita vsaj še dve stranki in možnosti za to so visoke.”

Podpora največji opozicijski stranki SDS se je v mesecu dni (v primerjavi s primerljivo anketo Parsifal, objavljeno 11. februarja 2017) povečala za kar 5,8 odstotne točke (iz 24 % na 29,8 %). Na drugo mesto so se prebili v največji vladni stranki SMC, kjer se jim je podpora povečala za 3 odstotne točke (iz 13,2 % na 16,2 %), na tretje mesto pa je padla koalicijska SD, ki beleži znižanje podpore za 4,2 odstotne točke (iz 15,7 na 11,5).

Pregled demografskih podatkov javnomnenjske raziskave
Povprečna starost anketirancev znaša 50,4 leta, anketiranci so z območja celotne Slovenije – največ, slaba petina vprašanih – iz osrednjeslovenske regije. Največ anketirancev, in sicer 40,6 %, je iz najstarejše starostne skupine (55 let ali več), iz srednje skupine (35–54 let) jih je 35,7 % ter 23,7 % iz najmlajše starostne skupine (18–34 let). Največ anketirancev je z dokončano srednjo šolo (31,9 %), sledijo tisti s poklicno izobrazbo (27,6 %), 24,5 % anketirancev ima končano osnovnošolsko izobrazbo ali manj, 16 % pa ima dokončano višjo, visoko šolo ali več.

Anketa je bila izvedena v obdobju od 7. do 9. marca 2017 na vzorcu 608 anketirancev (od tega 52,2 % žensk) in jo je izvajalo podjetje za tržne in javnomnenjske raziskave Parsifal SC. Šlo je za telefonsko anketo, okvir vzorčenja pa zajema telefonski imenik (70 % mobilno omrežje in 30 % stacionarno omrežje). Anketa je merila podporo aktualni Vladi RS in razmerje moči med strankami.

Vir: Parsifal SC

Zaupanje v Cerarjevo vlado nižje od tretjine
Skoraj dve tretjini anketirancev (65,2 %) vlade Mira Cerarja ne podpira, medtem ko so za slabo tretjino (24,2 %) pričakovanja bila izpolnjena. Dobra desetina (10,6 %) pa jih glede vprašanja podpore vladi ostaja neodločenih.

Podpora vladi Mira Cerarja se je, v primerjavi s primerljivo anketo, ki smo jo objavili 11. februarja 2017, znižala za 12,3 odstotne točke (februarja je znašala 36,5 %), medtem ko je v primerjavi z januarjem 2017 (23,2 %) višja za 1 odstotno točko. V primerjavi z decembrom 2016 (37,2 %) pa je danes podpora vladi nižja za 13 odstotnih točk.

Do dela Cerarjeve vlade so najbolj sklepčni v srednji starostni skupini (35–54 let), kjer bi vlado zamenjalo kar 70 % vprašanih. Kar 74,8 % vprašanih z osnovno izobrazbo pa delo vlade ocenjuje kot nezadostno.

Politični analitik Sebastjan Jeretič: “Javno mnenje vladi pošilja jasno sporočilo. Razočarani smo! Dobro leto do volitev je zato pomemben predvsem okvir prihodnje volilne odločitve ljudi. Bodo spet iskali alternativo Janezu Janši ali pa se bodo vprašali naslednje: Ali si želim nadaljevanja takšne politike ali pa sem za spremembe?”

Vir: Parsifal SC

SDS na vrhu prednost še povečala
Če bi bile letos predčasne volitve, bi največ Slovenk in Slovencev volilo SDS (13,1 %), sledi SMC (7,1 %) in SD (5,1 %). Velik del vprašanih je neopredeljenih, izmed teh jih največ še ne ve (21,9 %), koga bi volilo, 27,1 % ne bi volilo nobene stranke, medtem ko jih 6,3 % ne bi šlo na volitve.

Vir: Parsifal SC

1. SDS, 2. SMC, 3. SD
Med opredeljenimi je razmerje moči naslednje: prva je prepričljivo Slovenska demokratska stranka – SDS (29,8 %), na drugem mestu je največja vladna stranka SMC (16,2 %), na tretje mesto pa je zdrsnila SD (11,5 %). Sledi stranka upokojencev DeSUS (9,5 %), nato ZL (7,8 %) in NSi (7,7 %). V hram demokracije bi se vrnila Slovenska ljudska stranka – SLS (5,5 %), in Jelinčičeva SNS (4 %). Prvič pa bi se v Državni zbor RS uvrstila tudi Kanglerjeva Nova slovenska ljudska stranka – NLS (4,7 %).

Vrata parlamenta pa bi ostala zaprta za Primčevo Gibanje za družino in otroke (2 %), poleg tega bi iz Državnega zbora RS izpadlo tudi Zavezništvo Alenke Bratušek (1,2 %).

SDS ima najvišjo podporo v vseh izobrazbenih skupinah
Janševa SDS ima največjo podporo v srednji starostni skupini (35–54 let), kjer znaša kar 35 %, Cerarjevo SMC najbolj podpirajo v najmlajši starostni skupini (18–34 let) s 26 %, vendar je podpora SMC med srednjo starostno skupino več kot za polovico nižja, podobno velja pri najstarejši starostni skupini. Tretje uvrščeno Židanovo SD pa najbolj podpirajo v najstarejši starostni skupini (55 let in več), kjer njihova podpora znaša 15 %.

Po izobrazbeni strukturi SDS najbolj podirajo tisti s poklicno (37 %) in s srednjo (33 %) izobrazbo, SD so najbolj naklonjeni z višjo ali visoko izobrazbo (17 %), kar je še vedno za 9 odstotnih točk nižja podpora kot jo ima v tej starostni skupini največja opozicijska stranka SDS (26 %). SMC so najbolj naklonjeni s srednjo izobrazbo (25 %) in osnovno ali nižjo (14 %).

Politični analitik Sebastjan Jeretič (foto: STA).

Politični analitik Sebastjan Jeretič: “Za morebitno desno vlado pa bo ključno, da poleg SDS in NSi prag prestopita vsaj še dve stranki in možnosti za to so visoke. Poleg vrnitve SNS Zmaga Jelinčiča in SLS Marka Zidanška sta tu še NLS Franca Kanglerja in Gibanje za družino in otroke Aleša Primca. Uvrstitev vsaj še dveh desnih strank v parlament bo pomembno vsaj toliko kot relativna zmaga SDS. Na levici pa bomo to leto gledali predvsem boj med SMC in SD ter čakali na morebitno vrnitev Zorana Jankoviča v državno politiko.”

Pregled glavnih ugotovitev javnomnenjske raziskave:
– Za večino anketirancev (65,2 %) vlada Mira Cerarja ni opravičila pričakovanj.

– Če bi bile letos predčasne volitve, bi največ prebivalcev Slovenije volilo SDS (13,1 %), sledi SMC (7,1 %) in SD (5,1 %). Velik del vprašanih je neopredeljenih, izmed teh jih največ še ne ve (21,9 %), koga bi volilo, 27,1 % ne bi volilo nobene stranke in 6,3 % jih ne bi šlo na volitve.

– Med opredeljenimi je razmerje moči naslednje: prvi SDS (29,8 %), drugi SMC (16,2 %) in tretji SD (11,5 %).

Jure Ferjan

 • APMMB

  Pazite Jeretića!!
  Napovedal je, da SDS ne more sestaviti vlade, če v parlament ne pridejo vsaj 4 desne stranke.
  Med temi je kot resnega partnerja Janši ponudil Jelinčiča..
  In glej ga vraga, večeraj je ta prevarant in kriminalec že bil gost vaše TV.
  Oprostite, potem pa je vseeno bolje če nam vlada Kučan. Tako vsaj vemo da smo v riti.

  • quetal

   Se sreca, da Cerar et al. ni prevarant in laznjivec, ter SD in posebaj njihov oddelek iz saleske, niso mafijozi na nivojub Siciljancev, kaj ne da?

 • quetal

  No, temu se rece analiza!

 • učko

  SDS “BI” zmagala ??!!? SDS bo dobila sicer največ glasov, vendar še zelo daleč, da bi sestavila vlado, kar pa je za nas državljane dokaj jalovo. Še posebej zato, ker je SDS kot opozicijska stranka dokaj neaktivna in anemična. Levakarji se “borijo” tudi takrat, ko niso na oblasti in ko je videti, da je za njih vse izgubljeno in “izčupajo” zmago. Desnakarji pa delujejo kot “ovce”, ki čakajo volka, da jih raztrga !!!!!

 • učko

  Nujno potrebno ustanoviti novo “PROTI REŽIMSKO” politično stranko, ki bi nastala na podlagi “PROTI REŽIMSKEGA GIBANJA”. Desnakarji se lahko zgledujete malo po levakarjih. Oni to definitivno ZNAJO !!!! Desnakarska vodstva se naj vedno vprašajo: “kako pa bi tole naredili levakarji?”

 • Vili

  Hahahaha. Kkašne javnomennjske raziskave. Par svojih pripadnikov je nekdo vprašal , pred tem še napisal kakšne odgovore morajo dati in to je to. Saj je tako nekako razlagala Janševa vlada leta 2012 ko je imel Janša še nižjo podporo ,kot sedanja Cerarjeva in ni in ni hotel odstopiti

  • moon

   IN kaj si hotel s tem povedati?
   Da vi tapametni vedno postavite najboljse in najlepse na prava mesta…
   Zato pa smo tam, kjer smo… v riti!

   • Krtača17

    Janša je del tega problema. Sam da je pa še grd zravn k smrtn greh.

 • učko

  Treba je vedeti, da pri nas nimamo na oblasti izvoljenih politikov, ampak “ZLOČINSKI NEO-PRO-KOMUNISTIČNO-BALKANISTIČNI REŽIM”!!!!!!!!!!! Kako sesuti tak režim, je PRAVO VPRAŠANJE!!!!! Režim ima v rokah sodstvo, policijo, tožilstvo, medije, ogromno nakradenega denarja, svoje ljudi na vseh ključnih mestih v državi itd. Neka jalova zmaga SDS-a za nas državljane NE POMENI NIČ !!!!!!!

 • učko

  Janša, soler kot je, ni del rešitve, ampak del problema !!!!

  • www

   janša je preprečil RAZPAD SDS.
   Nobeden TE ne SILI, da jih voliš.

  • moon

   Lej, Jansa je tak, kot je. Lahko ti je vsec ali pa ne.
   Nihce pa mu ne more ocitati, da je slab voditelj.
   Najbolj glasni njegovi nasprotniki ste pa ravno levaki. Zakaj ze?

 • Krtača17

  Madonca kmalu bojo imel 110% – 100 + 10 ccccccccc

 • Fireblade

  sds rabi vsaj 35%

 • von Rhein

  Ankete pri nas ne pomenijo nič. Dokler večina ne bo razumela dejanskega stanja in vzrokov, bodo voljeni lepi in grdi.Kdo je kdo, mnogo volilcev odloča prepozno.

 • Anton

  skrbi me še vedno relativno visoka popularnost populistov. Aja pa da se razumemo levakov , kajpak

  sarkazem pres

 • Fogglof Tunnek

  Vi se kar tolažite… Zabite SDS-ove ofce vedno volijo SDS oz. JJ, ne glede na fso sranje ki ga tota kreatura dela fSloveniji…torej nič novega!!!… Vlada bo spet leva (in praf je tako)!!!… Vedeti moramo, da so še tu neopredeljeni volifci, in drugič, kdo bo sploh želel iti z JJ v koalicijo?…Morda zamaščeni Primc teme???… Za otroke gre???

 • pepi

  Do objave volilnih rezultatov vedno vodi SDS, potem pa …….take ankete so dobre za mobilizacijo levih volilcev

 • Fogglof Tunnek

  A bomo spet plesali kolo…na glasbo skupine Victory?… Z kislim nasmeškom :(

 • AlojzZ

  No, no,no! Mali realnega pogleda ne škodi!

  Daleč največja stranka je “nobene” s 27,1 %, nato sledi stranka “ne vem” s 21,9%, pomembnih 6,3 % pa ima stranka”ne bi šel na volitve”. Če seštejemo te odstotke, dobimo 55,3 %. Te odstotka komentirajte sami.

  Seveda pa lahko odpiramo šampanjec in se veselimo: “JJ je zmagal!”

 • Tetka iz ozadja

  Upam, da bodo ankete tako stanje pokazale tik pred volitvami.

 • Tetka iz ozadja

  Da ne pozabim: Lepo je biti antijanšist.

  • Jaka Sraka

   Mora biti res luštno, če si prizadet.

   • Tetka iz ozadja

    In zmagovalno. Me zanima kako se vi pučutite večni luzerji.

    • Jaka Sraka

     Srečo imaš, da ta tvoja prizadetost NE BOLI.

 • Krtača17

  Tudi jaz da ne pozabim: lepo je biti antijanšist.

  • Jaka Sraka

   Lepo je, ker sta si v žlahti in uživata v družbi – dveh prizadetih

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Slovenija potrebuje politika kova Nigel Farage, Marine Le Pen, Geert Wilders, Viktor Orban. Omenjeni politiki se ukvarjajo s sedanjostjo. Zakaj k….c se slovenska desnica toliko ukvarja s j……im komunizmom.

  • komar marko

   in kje ti vidiš da se desnica ubada z JJ. Z njim se ukvarjajo rdečkoti, kako mu preprečiti prevzem oblasti in posledično IZGUBO privilegijev. Ti še kaj ni jasno. KOmiji, pa so VIR VSEGA zla in SLABEGA v SLO!

   • Tetka iz ozadja

    Ampak smo na oblasti že skoraj stoletje.

    • komar marko

     Z alžjo in prevarami, ter ORKESTROM od medijev do VRHOVNEGA! Rabiš kak dokaz. Enako je se je PARTIJA leta 41 oklicala za nosilko OF. SAMOOKLICALA! A vam je to prišlo v gene?

     • Tetka iz ozadja

      Da.

     • komar marko

      No vidiš. GENI so problem!

     • tomo

      Glej, enostavno…..nesposoben levak je sposoben onesposobiti sposobnega!! In to je poleg kraje in laži slovencem, vse kar znajo

     • Tetka iz ozadja

      Prevladajoči smo, tukaj sploh ni dvoma.

 • komar marko

  Dejstva so preprosta. če bi bilo katera stranka od desnega pola imel VEČINO bi jo popljuvali do onemoglosti. Vsakega voditelja. Sedaj pljuvajo po JJ in iščejo NAPAKICE. Če ne gre drugače, zadevo POTAKNEKO kot pri Patriji, Afera VIČ HOLMEC, FOTOKOPIREC, DEPALA VAS, PRISLUHI in ostale rabote- Če rdečkot rabijo sezna rabot ki so jih uprizprili, lahko nadaljujem in končam pri DVOLETNEM OTROKU in nekem letu!

  • Tetka iz ozadja

   Ko bodo volilni rezultati drugačni, kot jih kaže ta anketa, koga boste okrivili, oz. nazadnje je Janša tožil državo zaradi poraza na volitvah, sedaj bo verjetno tožil državljane

   • komar marko

    In zakaj ste TRIKRAT pred VOLITVAMI imeli PATRIJO na tapeti! SLUČAJ? Pri rdečkotih ni slučajev!

    • Tetka iz ozadja

     Seveda, za zmago neizbiramo sredstev, tako kot vi ne. Ampak nam ratuje vam pač ne.

     • komar marko

      A bejž no. 90% medijev pokrivate rdečkoti in vso REPRESIVNO oblast. A se ti mal hecaš iz DEMOKRACIJE?

     • Tetka iz ozadja

      Seveda je potrebno imeti medije na svoji strani.

     • von Rhein

      Sicer so tvoji posti nepomembni za moje odgovore.Toda na tole …ratuje…pa vseeno.Res vam ratuje.Ti osebno od tega ratuje nekaj imaš. Kaj pa ostali Slovenci? Poraze in škodo.To je dolgoletni rezultat….ratuje.

 • totex39

  Po javnomnenjskih raziskavah bi lahko bilo drugače in realnejše, če bi teh 65,2 procentov volivcev, ki ne podpirajo vlado glasovali po svoji vesti in dali možnost SDS, ki že vsa leta vodi pred ostalimi strankami, da bi to dosegli bi bila potrebna še močnejša angažiranost stranke.

  • Tetka iz ozadja

   Na volitvah pa poraz- ti zlobni Slovenčki mu ne dajo možnosti.

  • Krtača17

   Če boste zamenjal šefa pa miselnost pa program in izvajanje programa pol pa mogoče neki bo. Sam potem pa to ni več sds…..

   • totex39

    Vse to kar si naštel ima stranka SDS, kar druge stranke niti pod razno nimajo.

    • Krtača17

     Vaš program je kot kafra…noben ga ni vidu, pa desni ga v nulo poznate. Neverjetni ste….

     • totex39

      Levaki pa ga sploh nimajo, so tako skrompirani, da ga sproti spreminjajo.

 • Demokrat
 • Miha

  Najmanj ena desna stranka bo izdajalska in bo prestopila na drugo stran,
  kot se je že zgodilo v preteklosti.

  • Tetka iz ozadja

   Če stranka vidi prihodnost v levi opciji, zakaj misliš, da je izdajalska.

   • Miha

    Ker tega jasno ne pove pred volitvami.

    • Tetka iz ozadja

     Pred volitvami vse stranke povedo, da so pripraljene sodelovati z vsemi za dobro Slovenije

     • Miha

      Ne govorimo o pripravljenosti, govorimo o političnem programu, načelnosti in izpolnjevanju volilnih obljub.

     • Tetka iz ozadja

      A si kdaj pomislil le kdo bi se pečal z vami.SLS imate za pobarvane kumuniste, Peterleta zmerjate z izdajalcem, ki bi mu bilo potrebno soditi. Novakovo zmerjate, da je Kučanova marioneta. Tonina za Kučanovega oprodo in potaknjenca. Vsi, ki ne kimajo velikem vodji so kumunisti. Le kdo se bi pečal z vami.

     • Krtača17

      To bi bil pa najbolj zanimiv del štorije ja. Skratka Janša nima šans.

     • MižekFiga

      Resnica je samo ena in si jo pravilno zapisal. V najbolj klientelistični in zastrahovani državi je zanesljivo najbolj pokončna SDS in njen vodja Jekleni Janez, vsi kot častni nasledniki dr. Pučnika.

     • Tetka iz ozadja

      In zaradi tega spet ne bo nič z zmago – preklemani slovenčki, ki ne marajo Janša

    • centurion

     ++++++++
     …kot etik, moralnež in pravičnež Cerar, ki je nategnil tako
     naivne leve, kakor tudi desne.

   • MižekFiga

    Stranka prestreljena z Udbo?

  • centurion

   In to med mandatom, da ja zaserje do amena.

 • centurion

  Sedaj se jasno vidi, v čem je problem slovenskega volilnega sistema
  in zakaj so ga komunisti kastrirali s pomočjo izdajalcev v SLS.
  Problem se imenuje
  veljavni PROPORCIONALNI volilni sistem, ki proizvede toliko satelitskih strančic
  in obrazov, kolikor jih murgelski žveplenko v tistem trenutku potrebuje,
  rešitev za Slovenijo in Slovence pa
  VEČINSKI VOLILNI SISTEM.
  Do takrat pa, zbogom svoboda.

  • Tetka iz ozadja

   Ne obstaja volilni sistem, ki bi velikem vodji prinesel zmago

   • centurion

    tudi ne ustanova, ki nad teboj ne bi dvignila rok…
    Si b.p. (brezupen primer)

    • Tetka iz ozadja

     Jaz sem sam svoj in vedno zmagovalen.

  • Krtača17

   A ti bi janšo za diktatorčka a?

   • MižekFiga

    Ja bi, raje kot ddr. Kučana, ki krade tudi naš denar v bankah in ustanavlja državna podjetje izključno za futranje politično prvorazrednih.

    Nič ne bi bilo bolj zdravo za državljane in državo dva mandata diktature stranke SDS!

    • Krtača17

     Kučan je v penzjonu. Vaš janša bo pa tud počas dojel da je oplel.

   • AktivistSMC

    V redu ja da mamo Cerarja.

  • Miha

   S kombinacijo nakradenega državenga premoženja, kapitala in nadzorom nad MSM in pravosodjem lahko z lahkoto vrineš trojanskega konja v parlament, ki na koncu pravara volilce in prevaga tehtnico v tvojo korist.

   • Tetka iz ozadja

    A si kdaj pomislil zakaj vam vsi politiki in večina Slovencev obrne prej ali slej hrbet.

  • Ana Job

   Mogoče bi pa JJ, ko bo izvoljen, s svojo koalicijo poskusil, kaj storiti proti temu volilnemu sistemu. Novi zakoni se obravnavajo po tekočem traku. Večinski volilni sistem, bi prinesel resnične spremembe, ki jih čakamo že 75 let.

 • Fogglof Tunnek

  Vi se kar tolažite… Zabite SDS-ove ofce vedno volijo SDS oz. JJ, ne glede na fso sranje ki ga tota kreatura dela fSloveniji…torej nič novega!!!… Vlada bo spet leva (in praf je tako)!!!… Vedeti moramo, da so še tu neopredeljeni volifci, in drugič, kdo bo sploh želel iti z JJ v koalicijo?…Morda zamaščeni Primc teme???… Za otroke gre???

 • Truth must be told

  Dejte dojet, da dokler je Janša predsednik stranke, SdS NIKOLI ne bo vladala. Nikoli.

  • MižekFiga

   SDS in koalicija demokratov bo dobila najmanj 50% parlamentarno večino. Levaki se pačpripravite da bote še nekaj rodov plačevali zapitke goljufive murglske večine (SMC ali Stranka murglskega centra)

   • Tetka iz ozadja

    In katera bi to bila koalicija, če pa vse zmerjate z izdajalci.

   • Truth must be spoken!

    Pozabi, ahahahahaha, pozaaaabi. Tudi če SDS zaradi slabe udeležbe na voltvah zmaga, s kom točno bo sestavil koalicijo? Ni šans, dokler je Janša v politiki SDS NIKDAR ne bo vodila države. Kar je čisto kul.

  • Srečko Starič

   tvoje mokre sanje…

   • janez cepec

    pa še res je, sam se vam ne da dopovedat

  • Truth must be told

   Zraven tega, da bi bilo takoj potrebno preprečiti oddajanje komentarjev neprijavljenim, bi bilo potrebno tudi vse te trotle, ki replicirajo takšnim cepcem kot si ti, takoj odstraniti iz portala, ker ti zavestno ali nezavestno pomagajo smetiti portal.

   IDIOTI !!! Nehajte več replicirati tem cepcem!!

 • Tetka iz ozadja

  Poraz na volitvah bo potrebno nekako opravičiti. Ne dvomim da bo Janši to uspelo in bo prikazal poraz kot veliko zmago. Saj njegovi volilci vse požrejo

 • indijanka

  Do volitev bo preteklo še nekaj časa. V tem trenutku je čas največji zaveznik desnice. Migrantska politika in oholost naše vlade ljudem sami usmerjata pogled v desno. Tudi tistih neodločenih.

  • Tetka iz ozadja

   Ampak ta pogled je brez uspeha, dokler imate JJ

   • MižekFiga

    Kdo pa vidi ddr. Kučana, pa čeprav stoji na pručki.

    • Tetka iz ozadja

     Vi ga imate za najbolj vplivnega moža v Sloveniji.

     • učko

      Res je, on je ta glavni šahist tega kar se dogaja !!!

     • Tetka iz ozadja

      Saj pravim superjornejši proti Janši

     • stajerc5

      Tudi mene zanima, kaksno rdeco kraljico si bo sedaj izmislil!?

   • indijanka

    Si kdaj pomislil, da se motiš? Da lahko pride čas, ko si bodo ljudje resnično želeli sprememb in bo prav karizma JJ ja odločala?

    • Tetka iz ozadja

     Težko je obrniti 85% prebivalstva. Ampak ne zaradi tega, da JJ ne bi imel prav ampak zaradi tega, ker ga ne marajo, ne da se ne strinjajo z njim

     • indijanka

      Ljudi je strah sprememb in ta strah so personalizirali v JJ ju. Zaradi njegovih ostrih izjav in nepopustljivosti. Vprašanje je, če se ob njegovih izjavah ne namuznejo. Migranti bodo nalepko desnice ljudem predstavili v popolnoma drugačni luči. Ne bo več karakterizirala nekaj “slabega”. Verjetno tudi sam čutiš, kako neiskrena je politika do navadnih ljudi. Ceno bo morala poravnati. JJ jeva karizma je prava za tak preobrat.

     • Tetka iz ozadja

      Nič ne bo iz tega, pa saj to sama veš

     • indijanka

      Tokrat čutim drugače. Razen tega bi me izjemno skrbelo, da ne bi na površje priplavala res skrajna desnica s kom, ki bi bil popolna neznanka. SDS je predstavila že vse svoje meje. JJ je prestal vojno in EU pridruževanje. Tudi “vladal” je že. Zato vliva zaupanje. Edini je, ki te skrajnosti lahko drži na vajetih. Tako levo kot desno.

     • Tetka iz ozadja

      Indijanka, kaj misliš, da bo izjavil Janša na naslednjem porazu. Krivi so mediji,kriv je Kučan,kriv je volilni sistem, krivi so volilci. In na koncu bo še tožil volilce ker niso glasovali zanj, tako kot je tožil državo za izgubo na zadnjih volitvah.

     • indijanka

      :) mislim, da ne. Spretno je obrnil pozornost na težave, ki nas pestijo. Sodstvo, policija, mediji. Še poraz je znal obrniti in soigralcem sporočiti, zaradi česa bo vztrajal. Izjemen taktik je. Če boš izločil čustven pogled na zgodbo, boš slišal besede. Če se zgodba obrne, bodo ljudje v njih spoznali popolnoma drugo vrednost. Vsebino.

     • Ana Job

      Bolj bi te mogla skrbeti skrajna levica, ki je že v ustanavljanju. Nič ne bi bilo narobe, če bi nastala še kakšna desna stranka, pa čeprav bi bila to skrajna desnica. Itak bi se borila za nacionalne interese slovenskega naroda. To pa res ni razlog za tvojo
      ,, veliko,, skrb, draga intelektualka Indijanka. Levica nam že predolgo stoji na glavi.

     • indijanka

      Ana. Nosiš izjemno lepo ime. Spoštujem tvoje izjave kot Duhice in z zanimanjem prebiram sedaj Anine. Nisem nagnjena niti k populizmu, niti k zmagovanju. Indijanka sem.

     • Ana Job

      Nikoli nisem bila Duhica, za kar se mi je Baldeagle opravičil in tudi izbrisal krivične izjave, ki se me niso tikalel. Ti pa vidim, da si cincava cinca marinca… Sem iz zavedne slovenske družine, JJ poznam osebno in nimam nikoli pomislekov, kot jih imaš ti, da se narod boji sprememb, ki bi jih prinesel JJ. Pravi slovenski narod ki je zaveden diha z JJ, za razliko od tebe, ki tukaj razglabljaš oslarije s tetko iz ozadja ,, Duhica,,

     • Prle

      Oh Ana,
      ti si taka,
      žalost tega
      portala.

     • Ana Job

      Lahko se pobereš na 24 kur in bomo prav veseli, pionirček. Pred takimi kot si ti, morajo lepi fantje nositi naritnik.

     • Prle

      Ne bom vam naredil tega veselja, pred takimi kot si ti, ga pa moški raje vtakne med vrata, kot vate.

     • Ana Job

      Moj moški je pa zaveden Slovenec in kot mi vedno pravi, še ni srečal boljše ženske, v vseh pogledih. Ti verjetno ne veš, kaj je ženska, ker sem dol daješ s svojimi levičarskim buzeranti in te vsaka odpika na kilometer.

     • Prle

      Ha,ha,Ančka, sanjaš pri belem dnevu, lažeš pa kot pes teče. Takšne zaplankane ženske, kot si ti mora moški iskati pri belem dnevu z lučjo. Moj občutek me skoraj nikoli ne vara, si ženska, katere se moški ni pritaknil že kar lep čas.In moški že vedo zakaj se te izogibajo, zaradi takih žensk kot si ti ,pa je toliko pedrov.

     • Ana Job

      Ubogi revček, res sovražiš polnokrvne ženske. Grem stavit, da si buzerantski študentek, ki ga plačuje Kurčan, da tukaj afne gunca in dobiš za to drobiž, da greš lahko na sendvič. Hahaha

     • Prle

      Jaz grem pa stavit, da si tranvestit in tukaj samo nabiraš svoj ego. Sendviče in sveče ste si pa izmislili vi, saj vam tudi pravijo svečkarji. Baje ste si, po vsaki seansi s svečami le te porinili v riti in tisti, ki si jo je porinil dalj, je dobil lupčka od Ivana Janše zvanega Janez. Hi,hi,hi.

     • indijanka

      Hvala za komentar. Prebrala sem, kar si zapisala. Učinek tvojih besed name je ničen.

     • Ana Job

      Enako tudi zame. Ne zmerjam ljudi z nickom, ki ga nimajo, zato ne vem, kaj je s teboj narobe,da se tako obnašaš. Vedno sem imela občutek, da si inteligentna oseba in na strani desnih. Sploh ne vem zakaj se jeziš na ljudi, ki imajo podobno prepričanje, kot ti Indijanka? Kakšen norec bi me lahko zamenjal z ,, duhico,,? Vzemi se v roke, nisem tvoja sovražnica, zato, ker sem ženska. Pa lepo popoldne ti želim.

     • indijanka

      Večina žensk na tem portalu je lepo povezanih. To si najverjetneje opazila tudi sama. Razmišljam desno in tudi osebno sem se že odkrila, zato to ni skrita stran mojega življenja. Z Ano sem poimenovala svojo hči. Pogovarjam se z vsemi in nikogar ne zmerjam. Tako v življenju kot tudi tu. Najprej sem človek, potem ženska in mati, potem šele ženska, ki odkrito desno razmišlja, kar pa ne vključuje skrajnosti. Lep dan tudi tebi.

     • Ana Job

      Hvala za odgovor Indijanka, beseda Ana izhaja iz mojega resničnega daljšega imena. Te spoštujem in ne bi rada, da se jeziva druga na drugo in res smo ženske, na tem portalu povezane in podpiramo druga drugo. Včasih imam malo bolj temperamentno razmišljanje, ker je naša družina pod komunisti zelo trpela in so umirali tudi nedolžni ljudje,ki niso bili nič krivi. Imej se lepo in nikar se ne jezi name. Te pa razumem, da se bojiš, da bi se ustanavljale nove skrajne stranke, glede na to, kar je zgodovina že prinesla. Vseeno, bi moralo na volitvah kandidirati nekaj novih strank formiranih iz desnice, ker bodo s tem poskušali tudi levičarji. Pa lep pozdrav in brez zamere!

     • Prle

      Anabolana, anabana, anaradodajka, bojanaposcana?

     • Ana Job

      Avtohtonih Slovencev, ki so zavedni ni prav nič strah JJ-ja. Strah je južnjake, ki so jih gor navlekli komunisti in so počasi začeli prevladovati, pa tudi fino se množijo.

     • Ana Job

      To je izključno levičarska propaganda in to pišejo njihovi bedni, rumeni časopisi, ki jih normalni ljudje sploh ne berejo, ker propagirajo meglo. Njihovi kvazinovinarji po domače rdeče podgane , pa so izdelek FDV (komunistične fakultete, katero jim šenkajo in je ne priznavajo nikjer v Evropi). JJ je izredno priljubljen med razgledanimi in avtohtonimi Slovenci. Sem pa komunisti in jug zagotovo ne spadajo, ker so paraziti.

   • baubau

    Hej,tetica:če bi Janez Janša tudi ne imel drugih zaslug,je že to dovolj,da vam gre na jetra…tako vas bo že samo zato očitno slej ko prej spodnesla vsaj ciroza:vsaj vaša jetra potem ne bodo več rdeča ,ampak sfrknjena in rumena.

 • Demokrat

  Evropski narodi zdaj dajejo prednost varnosti pred svobodo.To pomeni vzpon tako imenovane desnice.

  • Tetka iz ozadja

   V Sloveniji ne bo nič iz tega, vprašati pa morate predvsem sami sebe.

   • Demokrat

    Marsikdo bi moral vprasati samega sebe za marsikaj.

 • Gavnar

  30% super, to pomeni, da že ta mesec lahko podremo Cmerotov rekord – 34.49 %, ki ga je na ukradenih volitvah leta 2014 nagrabila leva korupcijska politična opcija.
  Ta rezultat me zelo veseli saj poleg zmage sedaj lahko upravičeno pričakujemo celo delež, ki bo naši SDS prinesel popolno večino v parlamentu.
  Vsi skupaj moramo strmeti zgolj k tem, saj je to edina možnost, da Slovenija postane svetilnik Evrope tako politično, pravno kot tudi gospodarsko ter, da se končno pospravi s to komunajzersko navlako.
  Bravo SDS, bravo cenjeni g. Janez Janša in bravo vsem, ki smo in verjamemo, da bodo naslednje volitve prinesle spremembe, nujne spremembe, ki jih lahko prinese le obrat v desno.

  • janez cepec

   slepi bodo spregledali, ti očitno ne boš nkol. ne vem a s res tok prfuknen, a se sam devaš?

   • Gavnar

    g. Cepec ne ne morem biti »prfuknen«, ker sem zvest pristaš SDS in našemu predsedniku g. Janezu Janši.

    • janez cepec

     ne rečen za SDS, sam Žalostna Sova je pa passe

 • janez cepec

  še enkrat se morte uprašat, tud, če vaš Žalostni Sova dobi na volitvah relativno večino, koko bo sestavu vlado, ker ga ni junaka, k’ bi šu z njim u koalicijo, ke ni nubedn tok prfuknen, no ja Kahl je še bolj, de bi stopu pod njegovo absulutistično ablast

 • MižekFiga

  Ste pozabili?
  Kamen na kamen, palača.
  Zrno do zrna, pogača.
  Euro na euro, Kučanov SMC krade denar našim še nerojenin vnukom.
  vOLITVE JIH BODO IZLOČILE IZ PARLAMENTA, KER NIHČE NI TOLIKO NOR, DA BI DELAL ŠE ZA NJIH !!!

 • Prle

  Če ne bi imeli na čelu Ivana Janšo s partizanskim imenom Janez, bi pa mogoče res prilezli do 30%. S tem, da bi Grimsa postavili za portirja na sedežu stranke.

 • Tetka iz ozadja

  Levica bi morala postaviti spomenik JJ, ker z njegovo udeležbo na volitvah je levici zmaga podarjena, pa saj sami veste to. Ali ne?

  • MižekFiga

   Samo OFovi kriminalci rabite spomenike za vsakim grmom kjer je kakšen komunist nečastno spustil hlače in kakal. Torej lažnivi OF, FO (fuck off) za bolj zdravo življenje naroda

   • Fogglof Tunnek

    Domobranski spomeniki v Grahovem, Rovtah, Lepeni….pa to…

   • Tetka iz ozadja

    Boli, a ne?

    • MižekFiga

     Ja, tebe!

     • Tetka iz ozadja

      Mene ne, moji bodo ponovno zmagali.

 • baubau

  še vedno premalo,a vse ankete so tako ali tako nepravilne in predvsem neupravičena manipulacija:volitve so tajne!

 • RATATA

  Ne se z anketami in jereTiči ukvarjat.
  To je vir zavajanja zavedenega.
  Z objavljanjem in komentiranjem rezultatov odgovorov na anketna vprašanja ne pridobiš podpornika.
  Premalo je lačnih in “bezkućnika”, da bi se kaj resnega zgodilo.
  Če so komunjare izkoristili okupacijo za prevzem oblasti, potem ni druge kot da protikomunisti izkoristimo poskus okupacije refugijev.
  Ker lačen bo volil levičarkega lažnjivca, čeprav ga je ta isti v bedo in lakoto spravil!!

 • centurion

  Te dni je polna luna. Se pozna
  Levake muči nespešnost in fobije prhajajo na dan.
  In iščejo uteho v bluzenjih na tem portalu.
  Moti jih vse, še posebej sončna rumena in modrina neba….

  • janez cepec

   ja, ampak vojsko smo pa dubl, ne tko k desnakarji, k ste se, no ja ne vi, ste presmrkovi, vaši tastari, predal za kos kruha. zajebal ste se, niste bli na taprau stran in Pika

   • centurion

    Kaj vam pravim, nisem še spustil s tipke enter pri svojem gornjem postu,
    že je prva zguba navalila, kot pravimo-kot muha na drek…
    No cepec na drek….

    • stajerc5

     Danes se mu mudi kot vrag, saj ves- nedeljski dodatek, hehehe…

    • janez cepec

     na tebe pa luna orng upliva

     • stajerc5

      Cepec alias Krtaca, v yugobifeju “vaju” pogresajo danes, obljubljena je bila runda mekane! Pazi se brale, caklije cekaju…

    • Prle

     Malo je tako samokritičnih komentatorjev, kot ti, ki pravzaprav priznavaš sam sebi, da so tvoji posti drek. Jaz bi samo dodal, da so en velik drek.

     • centurion

      Hehehe, ti pa se naslajaš na mojih iztrebkih, bebo.
      Ah ja, pa dober tek….

     • Prle

      Sralec, mislim, da sem v teku hitrejši kot ti. HI,hi.

     • centurion

      Hej, prle, a si to ti?
      Si sedel na soncu danes, ker vidim, da se ti IQ dviga…
      Je že skoraj 15….
      No poleti ga bo čist odtajalo, na sončni legi ti bo zrasu do 38, 40….

     • stajerc5

      Ce bi sel na dopust k arabskim tovarisim, bi si znal ze vezalke zavezat…

     • Prle

      Verjamem, da tvoja strokovna analiza temelji na lastni izkušnji oz. na analizi, ki si jo naredil pri svojih bližnjih. Priznaj, da ste imeli povprečje IQ tam okoli 38. Kaj češ, kdor nima v glavi ima pa v nogah.

     • Krtača17

      Če gre čez 38 ga pa z aspirinom zbijejo nazaj na 36 hehehe

     • Prle

      Ha,ha,ta je dobra, ja.

     • tramal

      Vidva z prleto sta tako butasta da se edina smejita svojim brezveznim pripombam.Prava norčka.

     • Prle

      Na sumu te imam, da si narobe zvezan, saj naju ljubkovalno kličeš prava norčka. Verjetno ti paše moški trojček. Pacek nemarni.

     • tramal

      Pomilujem vaju ,ker sta pač komunistična dvorna norčka.

     • Prle

      Ampak trojček ti pa paše?

     • tramal

      Če bežiš tako hitro kot so partizani,potem si res hiter.

     • Prle

      Ja, to pa rad priznam, da sem hiter. Kako pa veš, da so partizani bežali, samo dve varianti sta, a si bil zraven, ko so bežali, ali pa si il na drugi strani, tukaj tretje poti ni.

     • tramal

      Podil sem usrane parzizane

     • Prle

      Parižane usrane si podil, kje po Parizu?

   • tohuvabohu

    Tvoja mama je pa v partizanih dobila cepca, ker takrat ni bilo kontracepcije.
    Pipsssssssssss!

    • stajerc5

     Kako nebi dobila cepca, ce je bila celi cas ulita kot tunek!

    • janez cepec

     zdej pustrmo to, de si črn, dobr je de ne lajaš, glede na to, kva j’ tvoja mat delala brez kontracepcije

     • Ana Job

      Lajaš ti in tvoji levičarski posiljevalci psov.

   • tramal

    Kakšno vojno’?Dobili ste krvavo revolucijo.Če bi leta 45 dobili vojno se nam nebi bilo potrebno leta 90 spet osvobajat.

  • Ana Job

   Ja, portal Nova tv, jih privlači, kot muhe drek.

 • Krtača17

  Desni so dons že do nedeljske župce vse argumente pogubil…

  • Tetka iz ozadja

   Včasih bi človek pomislil, da celo sami sebi verjamejo

   • Krtača17

    Po štirih črticah pravjo da nekak gre. Na tešč je pa bolj težko…

    • centurion

     Pr vas je prvi dildo boleč, no.
     Pol pa udri brigo na veselje…

 • stajerc5

  Poglej, poglej spodaj, niso se uspeli narediti norme in si ze med sabo pisejo! Kucko bo rekel: Tovarisi, tako se pa nismo zmenili! Danes vam pisem plavega!!!

  • Krtača17

   Pr vas se pa po glav tolčejo – 200 plačanih komentatorjev, pa 200 skup ne sprav stavka za enega levega..

  • Tetka iz ozadja

   Everček na everček

   • centurion

    tetek, sem ti dal všečka…vbogaime..
    da nau jezen gazda ….k sm krščanski, pa se mi smiliš.
    Še moj everček v ofer…..

    • Tetka iz ozadja

     Hvala :-)

  • centurion

   Kazen za njih je garažna orgija…
   Ali pa nagrada, kaj pa veš, qwa jim paše….

 • Tadej Bratuša

  bo patria pršla in bo šel nazaj sedet to je mala malca za komčije…
  pa je lahko folk za 100:% za sds pa levi volitve dobijo kdaj čjo.
  Javna uprava in največja enota v lublan in je to to…
  Zmafali so že s tem da so folk prepričali da ni nikoga za volit.

 • RATATA

  Kako to, da še ni nihče porajtal tega, da se je pojavilo veliko število registrskih tablic z oznako : LJ ZK – … … … (od 000 do 999)?

 • Duhec

  Nehite lagat…. pa napište, da je Jeretič svetovalec vseh, levih in desnih.

  • Johan

   Ni kaj on je profesionalec v poslu, pa je lahko levičar, vendar to ni ker ga osebno poznam !

 • Anton

  samo v Sloveniji, je mogoče da relativno nepoznana novonastala politična stranka (SMC,beri stranka jajc), dobi čez noč takšno podporo volilcev na volitvah; vir:(https://sl.wikipedia.org/wiki/Stranka_modernega_centra)

  tudi to pove o mentaliteti volilcev Slovenije.

  sarkazem press

  • janez cepec

   tud to, de uhka absolutistični luzer, ups lider stranke SDS Žalostna Sova vleče za nos sicer maloštevilno čredo zaplankanih ovac že 25 let, pove vse o mentaliteti le-teh

 • tramal

  Komunajzeri so spet petkrat na dan na wc .Spet jih grabi panika.

 • Domoljub in gej

  Na desnici je potrebno ustanoviti liberalno stranko, ki bo podpirala poroke istospolno usmerjenih in bo nasploh odprta do tega vprašanja, skrajnih strank je na desnici že dovolj, saj ima SDS zelo skrajna stališča je čisti nesmisel ustanavljati kopije sds. Geje si morate pridobiti na svojo stran, zapomnite si to.

  • Domoljub in gej

   Primc s tisto primitivno Metko Zevnik ne bo daleč prišel ker se že na daleč vonja da nista pristna, da sta zlagana…

 • Olga

  Upam, da bomo Slovenci končno volili tiste, ki nam dejansko lahko prinesejo pozitivne spremembe in bodo zaščitili Slovenijo in njene interese!
  Upam tudi, da bodo upokojenci nehali podirati levičarski DESUS, ki skrbi le za PRIVILIGIRANE! Vsak upokojenec naj raje pomisli, če ima raje 3 evre ali pa četrtino višjo pokojnino!
  Srečno Slovenija! Za domovino gre in za mir!

  • Prle

   Imaš pa čisto partizanske parole, samo še Na juriš nisi napisala. Si bila kurirka ali kuharica?

   • janez cepec

    deklica za vse, u pravem pomenu besede

    • Prle

     A misliš tisto, kar jaz mislim?

     • janez cepec

      točn to

   • garfi

    Imaš pa čisto partizanske parole, samo še Na juriš nisi napisal. Si bila kurir ali kuhar?

    • Prle

     Ne, Maček pod šlemom.

  • Domoljub in gej

   Veš, Slovenci, bodo tako dolgo volili levičarje, dokler ne boste desničarji spoznali, da ste sami krivi, da jih volijo. Pa saj ste sami polni zla in hudobije.

   • garfi

    ti je vn padu, iz riti ?

    • Prle

     A si mu ga ti dal v rit, preverzneš.

   • Johan

    Razmišljanje radikalnega levičarja, in mokre sanje nočne more !

   • totex39

    Daj navedi argumente za tvojo trditev, da so polni zla in hudobije in nehaj pisati nakaj brezveze.

    • Domoljub in gej

     Govorim iz osebnih izkušenj, še nikoli nisem doživel slabe izkušnje s strani levičarjev, da bi me obsojali glede spolne usmerjenosti medtem, ko s strani desničarjev ves čas doživljam zasmehovanje, žaljenje, poniževanje, zaničevanje. Tudi poslovno so mi vsi levičarji do centa poravnali vse obveznosti medtem, ko so me desničarki podjetniki že večkrat hoteli prenesti okoli… Pa še je teh slabih izkušenj tako, da to neko prepričanje, da so pa na desni pa sami pošteni, zlati ljudje svetniki… Desnica ima ogromno za prečistiti, da postane alternativa, ki bo dvignila Slovenijo, vendar ne z izključevanjem in zaničevanjem ljudi.

   • Olga

    Vi tudi vidite, zakaj imate težave s seboj! Nihče vam ni kriv!

 • garfi

  Stranka Mafijskega Centra bi morala že izginiti z lestvic

  • Prle

   Zakaj, dokler je med top 3, ni potrebe.

   • garfi

    tudi ti

    • Prle

     Tudi jaz tebi želim isto. Ha,ha.,ha.

     • garfi

      116 glasov Ha,ha.,ha.

     • Prle

      Za desni portal super, ha,ha,ha.

     • garfi

      hahaha

     • Prle

      Ha, ha,ha.

 • AktivistSMC

  Nah Cerar ima več podpore.

 • šmentanamuha

  Zakaj ste nas zablokirali na onem članku o partizanih?

  • Prle

   Zato, ker je čas kosila. Probajte, po kosilu.

 • šmentanamuha

  Dobro, ker nisem mogla oddati odgovora komentatorki taranteli tam, ji ga dajem tukaj:
  Ženska nesrečna, tako zelo trpiš zaradi občutka krivde in sovražiš Slovence, da si želiš narodno samouničenje. Saj sploh ne veš, kaj govoriš. Posledice povojne indoktrinacije so pri tebi očitno nepopravljive. Nisi edina, poznam še enega takega. Če je tako, si lahko skrajšaš muke, ne potiskaj pa drugih v to brezno. Leporečiš nekaj o delovnih mestih, ne razumeš pa osnovnih principov tržnega gospodarstva. Il4egalni invazivni šeriatarji ne prihajajo sami od sebe, ampak na povabilo levičarskih aktivistov in aktivistk, sorosevih plačlancev. Če bi malo sledila še druge vire in ne samo RTV SLo, bi ti bilo to kristalno jasno že zdavnaj. Namesto da bi naredila nekaj, da se prekine ta veriga sovraštva med Slovenci, nam želiš, da nas preplavijo druge narodnosti in nas uničijo. Ljubi Bog, deformacija uma je pri tebi res dokončna.

  • janez cepec

   jest tud poznam enga tacga, ki bi rad, če jih že ni, skregu ves narod, zafrustriran in zakompleksan bivši komunajzar, dones sicer demokrat, osamosvojitelj, tle ni dileme, de se zastopmo, sam ne mor se zdej na to šlepat ceu živlene, rad bi biu absulutist in većni predsednik, kot njegov vzornik Titej, ljubljeni vodja, dobri pastir, prerok od nedavna, pisatelj, čeprou njegov opus obsega 4 knjige z rdečo partisko knizco vred, pesnik, če doktorira in se ga zapije bo večji od Prešernovga Fronca, Kalimero , s Kučkotom obremenjen Žalostna Sova, vaš in naš, eden in edini na vekov veke, Ivan Janez Janša Amen.

   • šmentanamuha

    In zakaj se potem tako rad prepiraš?

  • von Rhein

   Ne jemlji te ženske preveč resno.Po moje je neka upokojena vaška učiteljica,ki se je v času aktivnega dela zelo trudila učencem dopovedati kaj so tekovine in kako jih je treba spoštovati.Sedaj se dolgočasi in poskuša na netu uveljaviti svoj občutek,da še obstaja.

 • Domoljub in gej

  SDS, brez gejev ne bo 50+, zapomnite si to ;)

  • garfi

   greš lahko drugam vtikat v rit

   • Domoljub in gej

    Pa tebi se cel čas riti prikazujejo, kaj si gej al kaj, al kaj gnjaviš tolko z temi ritmi!?

    • garfi

     greš lahko drugam vtikat v rit

  • Johan

   To pa je razmišljanje in mokre sanje pedra !

  • Anton

   a da je tok pedrov v Sloveniji, uf, vedno znova me presenečate

   sarkazem press

   • Ana Job

    Sploh buzerantski Prle se rad na ženske spravlja.

    • Prle

     Buzerant pa na ženske se spravlja, a je to pravi buzerant? Ti ženska,ti si samo transvestit, ki ne ve ali naj da moškemu ali ženski.

 • garfi

  murgelski komentatorski poden je spet zelo aktiven
  kot vedno na resnico

 • Krtača17

  Ampak pri vseh delovnih sds vikendih stranke sds, lepo prosim vodstvo stranke sds da se čimprej naučijo procentni račun. Pa če bi bli tolk dobri da procentni račun vsaj poizkusijo razložit svojim zvestim ovcam…

  • garfi

   murgelski komentatorski poden je spet zelo aktiven
   kot vedno na resnico

  • janez cepec

   tud če jim razložijo, ovčad tega tko ne bo zastopila, tko, de đabe….

   • garfi

    murgelski komentatorski poden je spet zelo aktiven
    kot vedno na resnico n

  • garfi

   murgelski komentatorski poden je spet zelo aktiven
   kot vedno na resnicokk

 • garfi

  murgelski komentatorski poden je spet zelo aktiven
  kot vedno na resnico

  • janez cepec

   a s’ ti pjen, al pa trapast, neki bo na tem? al pa oba troje

   • Krtača17

    Telim petim mačkom se je čist scufal. … mogoče bojo kepo dlake rabli vn vržt….

    • janez cepec

     u Tržič jih bi blo treba pelat, na izlet

  • garfi

   murgelski komentatorski poden je spet zelo aktiven
   kot vedno na resnico

 • Krtača17

  Cerar prav da sds-u posod njegov abakus da bo šlo učenje procentnega računa sdsovcem lažje v možgane.

 • garfi

  Krtača17=janez cepec=prle=gej= je Butl

  • janez cepec

   garfi je Butl

   • Prle

    Po norih kravah smo dobili še norega mačka garfija.

 • AktivistSMC

  Ej pa zakaj ste komentarje pod temo o NOB blokiral. XD

 • Johan

  Ni kaj še bolšji rezultat moramo doseči, da premagamo ortodoksno levico in neizprosno mafijo in tajkune !

  • garfi

   vsi v akcijo

   • Prle

    Kam? Na kavč?

   • Ana Job

    Jaz sem s tabo Garfi. Gremo!

    • garfi

     Primc ustanavlja stranko, pomagajmo s članstvom in donacijo
     sem že doniral in bom še
     jaz sem že član SDS

     • Ana Job

      Zanesljivo ga bomo podprli, saj smo skupaj vztrajali pred sodiščem. Krasen človek!

     • garfi

      ustanovni zbor je mislim 25. marca

     • Ana Job

      Hvala Garfi. Bom povedala še mojim sodelavcem.

     • garfi

      potrebno preveriti, jaz bom prišel

     • Ana Job

      Verjetno bo to sigurno objavljeno na netu,bodo pa obvestili tudi v SDS. Če smo se tolk časa skupaj borili za pravico pred sodiščem, bom tudi jaz prišla dat podporo.

 • soc

  Pomlad 49,7% opredeljenih, kontinuiteta 50,3. Po vseh dogodkih 2013-2017…

  Neopredeljene bodo v trenirkah vozili na volišča, začeli proces proti Janši zaradi razžalitve novinark ali parkiranja na napačnem mestu in volilna zgodba bo ponovitev 2015. Ni rešitve.

  Bedna slika Slovenije.

  • Prle

   Vse bo isto imaš prav, župniki bodo z oltarjev nagovarjali vernike naj volijo Ivana. Vladajoča oblast bo spet zaprla Ivana, zato, ker ne skrbi za otroke, končno ga ni nič doma, ni ga niti v parlamentu. Kje za vraga je naš Janez?

  • von Rhein

   Je rešitev. Organizirati posebne skupine,ki bodo lovile vse,ki imajo kjerkoli na roki ali listku v žepu napisano številko liste,ki jo morajo obkrožiti.Uničiti listke,izbrisati na pisane številke. Če so tetovirane pa odsekati ud.

 • Peter

  Blokirani luzerji medsebojno izmenjujejo blokirana mnenja, no.

 • MartinKrpan

  Puste že levake na miru… čez max. 2 leti se bomo vozili na par-nepar… takrat ni nobenemu ničesar manjkalo in vsi smo se imeli radi… radi radi radi.

  • Duhec

   Mormo se met radi radi… pa bo dost za vse.

 • Tetka iz ozadja

  Zopet bomo zmagali antijanšisti

  • janez cepec

   ima Boga

  • korintos23

   Lepo je videti vaš strah.

 • PLavi-mil

  Da bi se le uresničilo.

 • Duhec

  Desni bi se največ nardil, če bi bli v cerkvi in neb pisali komentarjev.

  • xtc

   Levi bi največ naredili :če nebi pisalli idiotskih komentarjev;v katerih je že vsak ;ki je desen crkveno mahnjen:
   Sem zagovornikkrščansko judovskih vrednot in ne komunizma ipd navlake a ne goreč vernik:

   • Duhec

    Nisem leva. Drži pa, da tud desnih več ne prenesem.

    • Domoljub in gej

     Jaz sem protestant :)

    • xtc

     Sredni ne obstajajo: razen v levih glavah:

    • Domoljub in gej

     Te popolnoma razumem, ker vztrajajo na svojih budalaščinah. Jaz jih tudi vedno manj maram, lev pa ne bom nikoli.

     • RATATA

      Lev sigurno ne morš bit, ks pa tak tiger.

     • Domoljub in gej

      Po horoskopu sem Lev, pa še z levo roko pišem ;)

     • RATATA

      Res si prikupno zmeden.

     • Domoljub in gej

      Ja pa iiiii

    • von Rhein

     Si pa odcvetela.

     • Duhec

      No ja… baje sm še mlada.

     • von Rhein

      Če je res pričakujem kakšne bolj poskočne predloge namesto jamranja.

     • Duhec

      Sorči no, res je. Jst ne lažem…

     • von Rhein

      Jst pa verjamem:-)

     • Duhec

      Po želji… sploh ni pomembno.

     • von Rhein

      Govorim bolj po občutku kot željah,čeprav beseda mlada takoj sproži tudi želje.

     • Duhec

      Rešitev z aktualnimi politiki ne obstaja… to je resnica.

     • von Rhein

      Spet se enkrat strinjam s teboj.

  • Domoljub in gej

   Če bi v cerkvi šli do pedofilskih duhovnikov in jih postavili pred zid. Tako pa jih podpirajo pri njihovih dejanjih, kradejo pa otroke nam istospolno usmerjenim… Prek*eti Primci pa sfuz*ane Zevnikove.

   • Duhec

    Primc je vaš. Zevnikova je pa tko odcvetela.

   • xtc

    A na svoje pa pozabljaš;če nekaj obljubljaš drugim velja zate isto:
    Premisli kaj pišeš pozivaš ko pobojem svojih;čeprav pedofilijo sovražim;pa vidim po komentarjih da nisi nič boljši in vpiješ popolnoma enako kot tisti;ki pozivajok pobijanju istospolnh ;vidim ;da si popolnoma enako govedo le na drug način:

   • RATATA

    Že dolgo me zanima, pa sem se šele zdaj končno pokorajžil vprašati, glede pogojev in usposobljenosti, ter podobnih formalnosti.
    No ne vem ravno natančno, pa sem mislil, če bi vendarle lahko ti kaj o tem povedal.
    Vem sicer, da sem se kdaj pa kdaj do tebe v preteklosti grdo obnašal in se nate zadiral, uporabljal tudi grde besede, pa vendar se poskušam malo normalizirat, za en trenutek vsaj.
    Torej k vprašanju, na katerega bi res že dolgo rad dobil odgovor iz prvih ust in predvsem od takega, ki se res na to razume, ki bo pravi odgovor vedel in tudi po resnici povedal.
    Ali se, če si gej, zahteva kakšna srednja šola v tej smeri npr. srednja šola za rudarjenje ali pa globinsko vrtanje ipd?? Hvala.

    • tohuvabohu

     Jaz bi ga pa vprašal, ali se pri homoerotičnih porokah tudi zahteva, da kandidata nista v sorodu do tretjega kolena? Kajti če se ne, je to diskriminacija heterospolnih parov.

     • RATATA

      Pa res. Vsi na cesto protestirat.

     • Ana Job

      Se strinjam

    • Domoljub in gej

     Preprosto premagaš predsodke in strahove, se dobiš z moškim in se prepustiš spontanosti in počneš kar ti paše z njim.

     • RATATA

      Normalen moški se lahko z drugim moškim pogovarja, tekmuje v športu, pije, ali se pa pretepa.
      O tvoji prepustitvi spontanosti in premagovanju predsodkov ter strahov pa si mislim le tole: saj ne boš dolgo, spaka zaražena pozitivna.

     • Domoljub in gej

      Spet nazaj na svoj nivo?

     • Domoljub in gej

      Povej iskreno, zakaj si tako žaljiv, od kod je toliko jeze tebi? Nisi uresničil življenjskih ciljev? Si nezadovoljen s trenutnim stanjem kako živiš? Kaj je razlog da je toliko negative v tebi?

     • RATATA

      Iskreno? Vse kar sem kdaj napisal je iskreno! Enkrat, že dolgo nazaj sem ti iskreno povedal o tvojem nicku in znaku. Izzivaš! Ker si pokvarjen gej.
      Misliš, da si s kvazi demokracijo prijel boga za jajca.
      Negativo in jezo v meni hraniš ti in taki, kot si ti z vašim izzivanjem.
      Moje življenjske cilje sem uresničil, tudi s trenutnim osebnim stanjem sem zadovoljen, nisem pa zadovoljen s pohabljenostjo družbe. Ker mi je mar za Slovenijo in ker vem, da ste razpištoljeni geji škodljivci bom vedno nesramen in žaljiv. In v tem uživam.

     • Domoljub in gej

      Jeza in škodoželjnost vedno pustita posledice na zdravju zapomni si to…

     • RATATA

      Spel se mi gnus nagravžn. Ti spaka mi boš pamet solil.
      Pa kdo ti je kriv, das buzerantska pokveka.
      Skrij se u lukno, jebemtimatee kte je rudila golazn hudičeva istospolna.
      As ponosn das buzerant?
      Pa dej utihn že enkrat pohabljenc hudiču . Skrij se pa bod gej kot se šika. Ti boš lupčka dal in se sproščal po slovenskih ulicah.
      Naj te vidm pizdatimatrna nagravžna. Da ti zbijem tiste zobe u pizdo zjahano. Kreten zaražen.

     • Domoljub in gej

      HAHAHAHA kak zjeban lajf moreš met. Jaz se zaljubim v moške mojih let, nisem pedofil tako kot ti, ki se zaljublja v najstnice, ki so sovrstnice od tvoje sina, kdo je tukaj pohabljenec… Vse to, kar projeciraš v mene misliš o sebi. Ja pedofil si in tvoja pedofilska nagnjenja so pohabljena.

     • RATATA

      Tega pa res nisem vedel, da je buzerantom humor tuj. Res ste pohabljeni.

     • Domoljub in gej

      Pedofil zaražen fuj. Smrad pokvarjen.

     • Domoljub in gej

      Kot pedofil so samo metek pa pred zid…

     • RATATA

      Ne le, da si sfakižen buzerant, tudi pameti nimaš.
      Bogi starši.
      Redke blokiram.
      Sekiraj se, da si med blokiranci multipohabljenec.

     • Domoljub in gej

      Mrš golazen pedofilska, kaj še usta odpiraš, samo za pred zid si še…

     • RATATA

      Kak primitivc.

 • Peter

  Levosučni, ni danes nobene NOB proslave z brezplačnim golažem in prevozom v vaši bližini, da ste tako aktivni na Novi, no?

 • xtc

  Da se podpora levakom manjša je logično po vseh fiaskih;polomih;kretenizmih in vse manj denarja je logično;saj tudi država tone vse hitreje:
  Levaki bodo vladali dokler bodo od zunaj lahklo dobili še kak puf;da bodo z njim vzdrževali kradljivo volilno bazo in kuplene volilce;ki se posledic prejemanja te vrste podkupnin niti ne zavedajo:

  • Duhec

   To že 10 let gonte in se ni nič spremenilo.

   • xtc

    Še en izjemno neumen komentar:
    Seveda se je spremenilo za časa JJ EVE VLADE SMO BILI DOLŽNI ŠTIRIDESET PROCENTOV zdajšnjega pufa;pa so že pred njim bile dve leve vlade in levaki vladate Slovenijipribližno osemdeset procentov os kar je samostojna:Torej se spreminja nha slaše isto tako kot ste počeli v Yugi in tudi konec bo popolnoma enak ali še hujši:

    • Duhec

     10 let že gonte, da bo zmanjkalo dnarja in ga še ni. Niti blizu niso…

     • korintos23

      Res ? Vaše laži so v času interneta res smešne. V celotni EU se javni dolg zmanjšuje, le v Sloveniji povečuje.

   • korintos23

    Kako da ne ? Na zadnjih volitvah ste zaprli vodjo opozicije in na volišča vozili mrtve volilce, pa zbrali 25% vseh volilev. To je v resnici poraz.

    • Duhec

     Jst ga nism zaprla… une, ki sm, so še not al pa izgnani. Casiraghi me zelo moti…

    • Prle

     Imaš prav, pogrebniki so takrat s prevozi mrtvecev iz pokopališč na volišča bajno zaslužili, sosed je pridelal novega lamborginija.

     • korintos23

      Torej je 25% vseh volilcev za celotno levico zmaga ?

     • Prle

      Vi nimate toliko glasov, lahko pa za naslednje volitve pripeljete Marsovce.

 • Duhec

  Nova se pa spet opravičuje… pa bi naj bli v službi resnice.

  • gušto

   Vas je lažnivcev ko dreka zdej spomlad, ko kmetje orjejo njive

   • tohuvabohu

    Zdaj je bolj aktualno polivanje gnojnice.

 • korintos23

  Tudi Slovenijo čaka osvoboditev izpod oblasti rdečih parazitov. Ni več daleč ta dan.

  • Prle

   Samo izberite lep sončen dan. Ja?

   • Duhec

    Čakajo na zimo…

    • gušto

     Ej, ti bejba – pametna pa res nis, ajd.

     • Duhec

      Ko sm na Novi, res ne.

     • Yec

      a ti rito stiska ?

     • Duhec

      Zakaj že???

     • orsa

      Kaj pa potem delaš tu?

   • korintos23

    Res je. Dan, ko bo narava odstranila dovolj visok procent omejencev z SFRJ izobrazbo. Nič hudega, narava nikoli ne zataji. Verjetno ne sanjaš, da bi mladi raje tvoje rdeče pravljice od mercedesa ?

  • gušto

   pa nej bo še moj + , he, he

 • Rožle

  Sej bi SDS že pred volitvam zmagala …
  če ne bi bila centrala v MURLAMA ..”Murgle vod”

 • montyamp

  Bodimo pripravjeni na novi ,

  PRDEC IZ MURGLOSRBIJE .

  Komunistični šoder , rojen in vzgojen za uzurpacijo oblasti , ne bo miroval .
  Zato pazite , sanjaštvo ki omogoča neligitimen prevzem oblasti , nam je naredilo toliko škode kot komunistični šoder , saj z bojkotom volitev sanjači pustijo , da si čefurji v Sloveniji izvolijo svojo oblast .
  Ne pričakujte demokracije od zlobnih mladičev , to je norost .

  • Duhec

   Še nikol na nič niste bli pripravljeni, tko da tud na nov prdec ne bote.

   • korintos23

    Je pa lepo videti, da se nasprotniki Slovenskega naroda morate skrivati na anonimnih forumih in niste več tako glasni v javnosti. Včasih vas je bilo v vsaki gostilni slišati.

    • Vera

     Ne kliči ” vraga “, saj gleda iza vsakega ogala . :(

   • montyamp

    Nasilna gamad je v 100 letih na tem prostoru z rafalnimi bankroti , klanjem in udboterorizmom .

    uničila 3 države SHS—-YU—- SLO .

    • Duhec

     Ja… včasih ni pogojev za demokracijo.

     • korintos23

      Seveda. Dokler čas ne opravi selekcije. Tako da se jaz nič kaj ne sekiram za vas.

     • Duhec

      Zame se ti res ni treba…

     • korintos23

      No, za javne delavke pa se še manj.

     • montyamp

      Podpirati uničevalce .
      Kako se kaj počutiš takrat , ko odpreš oči , tam za nekaj sekund vsako leto ???

     • tohuvabohu

      Kjer so rdeči na oblasti, nikjer in nikoli ni pogojev za demokracijo. Pa še precej let potem, dokler se njihov smrad ne razkadi.

 • montyamp

  Na volitvah v Sloveniji javni uslužbenci in yugo-migranti , izvolijo svojo parazitstvo , ostali pa itak bojkotirajo volitve .
  Dokler bo tako , bodo rdeči uničevalski defekti na oblasti .

  • domovina mili dom

   Problem so tudi tisti, ki po maši mimogrede na volitvah volijo levake. Pa razni jokeci stokeci vsegliharski. Ko jih pa vprašaš, kdo so glavni abonenti v bančni luknji iz v F21, pa ne vedo.

 • Duhec

  Nimam več časa… Kučan vam je pustil sanje, SDS pa zabil zadnji žebelj.

  • Yec

   Oh, ne še – bod še mal – počak, no !

  • tohuvabohu

   Kučan vam je pustil sranje, zato pa serjete po dolgem in počez.

   • Duhec

    Res je… ko začnem, nikol ne neham.

    • tohuvabohu

     Ja, vidimo.

  • Rožle

   Duhec3 30.01.2014 09:47:01
   Nasprotniki Janše ste najvecji podn, ki obstaja…. a koncno ma tud on podporo, ki si jo zasluži.

   • Vera

    Glede na Janševo načelnost ima še vedno premalo podpore . On je edini, ki bi s svojo ekipo uspel v vsem,kar sedanja ničvredna koalicija noče ali ne zna !

    • Goran Hvala

     Edini ki bo uspel?…madona ste eni zaverovani v doloceno osebo…in potem kdo komu ovca…

     • Vera

      Nismo zaverovani v osebo , temveč v njegova dobra dejanja , ki jih ni bilo malo, ko nam je 4 leta vladal pol leta pa celotni EU , ki je takrat še nekaj pomenila, danes je pa bleda senca kakšnega malega parlamenta !

    • Tetka iz ozadja

     In že imate listo, kdo bo kriv, ko bo navolitvah poražen? Bo zopet: Kučan, rdeči medji,Murgle, UDBA, Sova, nerazumni volilci itd

  • korintos23

   Torej tudi v nedeljo stranke sprejemaš ? Jaz pa nisem verjel.

 • rubec

  Se ne spomnim če sem kdaj to zapisal, je pa zelo važno. ŽIVEL JANEZ JANŠA.

 • Fogglof Tunnek

  Nikoli več SDS… NIKOLI !!!… Ne z JJ na čelu…

 • Fogglof Tunnek

  Največja nevarnost za stabilnost Evrope je kandidatka za francosko predsednico Marine Le Pen… na Nizozemskem desničarski populist Geert Wilders… fSloveniji pa Janez Janša !!!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, jast kot prvi zvesti volilec SDS in kot Judas Iscariot,
  mi je res težko pogledat v oči edinemu pravemu voditelju naše republike Slovenije Janezu Janši.Kapiš!

  • korintos23

   Ti se še kar trudiš ?

  • Yec

   Si si že kupil gate, ali še vedno hodiš okol brez gat ?

  • Vrhovni sodnik

   Ti si dec ne pa tvoja baba.

 • Jožef

  Hej FT, stopi pred ogledalo in se poglej, ter se razjoči nad seboj, kajti tvoja duša je črna od hudobe, tako kot pljuča pri kroničnem kadilcu. Odpri svoj gobec in vodel boš, da je ves v gnoju. poglje si prste na roki s katerimi tolčeš po tipkah tipkovnice in videl boš, da so črni, kot pri kroničnem kadilcu. Izdahni v ogledalo in zakadilo se bo tako močno, da ne boš več videl svojega obličja. Vse našteto ne velja, če si slučanjo robot. Če delaš to po naročilu ali plačilu, si izdajalec slovenskega naroda (Judež). Če to delaš iz maščevanja, pojdi k tistemu, ki se mu hočeš maščevati, tako kot to počne Monitorikus. Če to počneš iz nevednost, potem tudi tega, kar pravkar prebiraš, ne boš razumel. Zato napotek, pojdi čimprej k psihiatru in se mu izpovej, da nebo prepozno in boš utonil v lastni hudobiji. Še je čas, pohiti.Če si pa Judež, pa poišči kakšno umazano vrv in se obesi na najbližjem drevesu, da ti bodo lahko vrane izkluvale oči.

 • Tetka iz ozadja

  Lapo je biti antijanšist.

  • xtc

   JA tako nekako kot biti nacional socialist ali islamist ali bebec:

  • korintos23

   Seveda. Veliko riti lahko poližeš.

  • komar marko

   Ugotovil sem, da je tETKA ali pa KRTAČA ena in ista OSEBA. BOLANO!

   • janez cepec

    pa ti si jasnovidn, a ?

    • Jaka Sraka

     ….ti pa si tretji iz tega gnezda, bebček…

     • janez cepec

      bebček ti je ljubljeni vodja

     • komar marko

      To za PAlčka Smuka vsi vemo. Vemo, da je enako tudi s podporniki. Torej!

     • janez cepec

      pust ti Palčka, jest mislem na vašga, Žalostno Sovo

     • komar marko

      Slabo ti misliš, ker jaz ne hodim na volitve. Ti pa REDNO zahajaš na UKAZ in voliš, kar ti STRICI naročijo. Saj poznate CIRKULARNA PISMA!

     • janez cepec

      zgleda, de sva kr podobna, tud jest ne volem, najman na ukaz, mam pa svoj mišlene o kandidatih. tko je, kt sm že reku, zneb’te se Preroka, pa mate šanse, kajti namreč, drgač raja voli svako kake idijote, sam de Žalostna Sova ne pride na ablast. zato pa smo, kjer smo

   • MEFISTO

    Pa janez cepec, Jovo jamnica, tarantela, duhec, Fogglof Tunnek in nekateri drugi, recimo dr Janez Sveti, so tudi njihovi nicki

    • Tetka iz ozadja

     Vsekakor pa ne Miro Gradič

 • razerznak

  sam bom volil ali čuš ali sds

  • korintos23

   Glas za čuš je stran vržen glas. Stranka s programom “JJ je kriv” zbere kakšen procent in s tem vsa desnica izgublja.

   • razerznak

    bom še videl, če bo dobil na predvolilnih anketah zadost podpore gre glas čušu , če pa ne pa pač ostane sds

  • RATATA

   Ne se prerano omejevat.
   Počakaj še.

   • razerznak

    do zdej so tile še največ pokazal, v kaj js verjamem je dobra politika, sicer ga sds sere z temi eu- komunisti, ampak kj čem

 • orsa

  Zadnji čas je že, da zmaga desna vlada in spravi Slovenijo v red, začeti pri javnem sektorju in ga zmanjšati vsaj za polovico, nagnati te skorumpirane sodnike in tožilce, pozapreti direktorje in bankirje , ki so si napolnili svoje žepe v davčnih oazah na račun nas poštenih davkoplačevalcev in poskrbeti za svoje državljane, ne pa za ekonomske migrante.

 • Artur

  Javnim obveščevalnim medijem v Butalah niti pod razno ne pride na pamet, nočejo ali so toliko indoktrinirani in poslušni režimu, ali pa sploh ne razumejo kaj se dogaja nad našimi glavami ,da bi se lotili te skrb vzbujajoče teme. Na Hrvaški TV to ni problem (še niso tako skorumpirani in zaplankani )
  https://www.youtube.com/watch?v=0EkywJnSiqE
  https://www.youtube.com/watch?v=GjHPTdZ4Npc
  https://www.youtube.com/watch?v=HMC9PVdI9_8
  https://en.wikipedia.org/wiki/Biological_warfare
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1d/WMD_world_map.svg
  http://zvono-istine.org/07-dr-med-dietrich-klinghardt-zdravstvene-posljedice-chemtrailsa/
  Če bi bili ljudje bolj seznanjeni preko javnih občil, kakšne podle eksperimente nad njihovim zdravjem vsa ta naša politična vladajoča, opozicijska in “strokovna” srenja dovoljuje NWO globalistični bandi bi bila javnomnenjska raziskava na podnu pa ne samo do komunjarskega režima.

  • Vrhovni sodnik

   Zelo dobra oddaja, ena najboljših in to imajo že veliko let.

 • tohuvabohu

  Danes je Gregorjevo, dan, ko se ptički ženijo. Zato me blazno zanima, ali je Tič končno oženil sosedovo Žuliko.

 • RATATA

  Veš Ana, ko sem kot Trbovc pršu u Zagorje za “tamladga”, mi je kandidat za tasta omenjal nekaj o menjavi krvi (trbousko ven in zagursko not), pa sem mu še ne dvajsetletni revež v njegovi hiši jebal mater zagursko.
  In bila sva prijatelja-brata za vedno. Njegovo hčer pa še vedno lepo preživljam, ona mi pa kuha, pere, pegla in pospravlja, prav zadovoljna se mi zdi po 27ih letih.
  Dobr se mamo, u tuplicah.

 • RATATA

  Tanartabul babo mam.
  Sicer kdaj tud kej zalaja, ampak mam rcnije.

 • Prle

  Bednik in izmeček si sam-a, ti si živ primer idealnega desničarja, ki ga vleče Janezu.

 • montyamp

  Vsi , ki bojkotirajo volitve , na kontrolo IQ .
  Je ziher podn od dna .

 • Dušan Ljubec

  Andrej ŠIŠKO – #ZSi
  http://www.zedinjenaslovenija.si

 • Dušan Ljubec

  Smešno, da se mediji tako bojijo na ankete postavit politično stranko Zedinjena Slovenija – ZSi? A hlače trepečejo? Res se samo “domoljubi” skup iščejo. Vse od Janše do Jelenčiča. Če je tako, bo pa res prišlo do sprememb :-) kot je takrat, ko smo zaradi njih prišli iz Beograda pod Bruselj – zdaj pa nazaj, ampak le pod centralizacijo Ljubljane.

  Dosti je bilo tega nategovanja. Zahtevamo DEŽELE, LJUDOVLADO in SUVERENO SLOVENIJO!

  SLO-VEN iz EU in NATO-a

  https://www.facebook.com/andrejsiskoZSi/
  http://www.zedinjenaslovenija.si

  • RATATA

   Dušan, bolj umirjeno predstavitev predlagam.
   Večina tule nas ima dosti nategovanja!
   Vsi smo (razen uskoških izzivalcev):
   Za Slovenijo!!
   tudi Za Dežele, tiste stare, Slovenske!!!
   Ljudovlada se lahko povrne le zelo postopoma.
   Umirjeno predstavi stvari.
   Pa brez zamere prosim Dušan.
   lp

  • Vrhovni sodnik

   Vsekakor vse priznanje Hervardiju, je zbral veliko količino zgodovinskih podatkov o nas Slovencih, že zdavnaj bi morali dobiti državno odlikovanje.

  • Truth must be told

   Ahahahaha Sisko. Kriminalec, reketar, globalni luzer, ce bo dobil 1% glasov bo veliko.

 • Vrhovni sodnik

  Fogel onemogel se je odločil darovati ledvico, znana ekipa prof. dr. fmg9 kirurg, asistent prim. dr. Rožle, dipl. med. sestri Ney in PIA, Indijanka, kot vračinja in moja malenkost prim. dr., kot anestezist, za vsak primer imam še macolo, ker ima Fogel onemogel trdo butico : https://www.youtube.com/watch?v=QJ7CSrcjo_4

  • Yec

   Med posegom je priporočljivo uporabiti, kot razkužilo varikino.

   • Vrhovni sodnik

    ITAQ.

 • Vrhovni sodnik

  J.J. je heroj,
  Kučan pa gnoj.

 • mona lisa

  Čudno da ima še ta politični šopek plevela sploh še kakšno podporo.

  • janez cepec

   ja kam pa nej grejo, ovce zavedene?

  • šmentanamuha

   Koga si mislila s plevelom, draga mona lisa?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!