fbpx

[Video] Danes izide knjiga, za katero levičarji grozijo, da bi jo morali prepovedati; Prihaja Manifest za domovino!

Danes izide najbolj vroča knjiga v Sloveniji, verjetno pa tudi najbolj prepovedana! Direktor Novih obzorij Jože Biščak opozarja celo na možnost, da knjige ne bo, saj že krožijo napovedi, da naj bi jo oblast na predlog migrantoljubcev in aktivistov LGBT prepovedala, ker naj bi vznemirila Slovence! Skrajni čas je za Manifest za domovino. Dovolj je bilo levičarskih laži – čas je, da se Slovencem nalije čistega vina. Multikulturalizem, islam, metapolitika, etnopluralizem na eni strani in na drugi slovenska kultura, svoboda govora, politična korektnost, kolektivna krivda … Razširite obzorja z novo, a kot vse kaže, prepovedano knjigo Novih obzorij!

Knjigo je napisala Generacija identitete, a je menda pod vprašajem, ali bo knjiga sploh dosegla police knjigarn. “Naročite jo ZDAJ, ker prihajajo do Demokracije govorice, da bi jo lahko oblast na predlog migrantoljuPcev in aktivistov LGBT, ker naj bi ‘vzmemirila javnost’, prepovedala,” je v ponedeljek tvitnil direktor Novih obzorij, kjer bo knjiga izšla, Jože Biščak.

“Prihaja knjiga, za katero oblast in levičarski aktivisti že grozijo, da jo bodo prepovedali. Prihaja knjiga, za katero vas bodo otroci in vnuki vprašali, ali ste jo imeli. Prihaja Manifest za domovino,” lahko zasledimo v napovedniku.

Knjigo so napisali mladi generacije Z oziroma Generacija identitete – generacije, ki se je uprla degradirancem generacije X in milenijcem, generacije, ki jo skrbi za usodo naroda in ne sprejema multikulturalizma, kulturnih marksistov, generacije, ki se bori za ohranjanje slovenske in evropske identitete, generacije mladih, za katere je Bernard Brščič, eden vodilnih mislecev sodobnosti, zapisal: “Ne pristajajo na sprijaznjenje s kulturnim samomorom Evrope in si ne želijo v lastni državi postati manjšina dimijev. Pozivajo nas na nič manj kot na rekonkvisto Evrope. Na zahteven podjem, ki si zasluži podporo. Mojo ima.”

Manifest za domovino dviguje prah že pred izidom!
Knjiga bo več kot očitno dvignila lase levičarjem, a kar je še bolj pomembno – odprla bo oči Slovencev! Manifest za domovino na 127 straneh opisuje program slovenskega identitarnega gibanja, s katerim bo odstranjen marsikateri predsodek in tudi nevednost. Dejstvo je, da številni Evropejci in med njimi tudi Slovenci ne živimo v temi, kar je v uvodniku knjige dobro strnil analitik Bernad Brščič: “Evropa se prebuja, Slovenija se prebuja. Prebujata se iz nočne more multikulturnosti, etnomazohizma, patološkega altruizma in zlasti zanikanja lastne identitete. Identitarno gibanje, katerega programski manifest prihaja med slovenske bralce, naslavlja natančno te simptome avtoimunske bolezni. Izhaja iz opažanja, da sta evropejstvo in slovenstvo ogrožena, naša civilizacija pa pred zagrešitvijo kulturnega samomora. Slovenci in drugi Evropejci potrebujemo streznitev in vnovično rojstvo lastne identitete, novo renesanso. Sam pa pričujoči manifest identitarnega gibanja razumem predvsem kot poziv k vrnitvi v normalnost.”

Brščič: “Manifest za domovino lahko beremo kot manifest proti kulturnemu marksizmu. Nastal je iz potrebe pojasniti, zakaj revolucionarno vrenje po oktobrski revoluciji ni zajelo razvitih kapitalističnih gospodarstev.”

V Manifestu za domovino se avtorji lotevajo številnih aktualnih tem, vse pa so močno povezane z našo identiteto slovenstva oziroma pod geslom “Za domovino. Za svobodo. Za tradicijo.”. Dovolj je bilo levičarskih laži – čas je, da se Slovencem nalije čistega vina. Multikulturalizem, islam, metapolitika, etnopluralizem na eni strani in na drugi slovenska kultura, svoboda govora, politična korektnost, kolektivna krivda … Razširite obzorja z novo, a kot vse kaže prepovedano knjigo Novih obzorij!

M. S.