Kje vse so tiste prave lezbijke in geji?

Bile so številne gejevske parade, na katerih so nas leta in leta posiljevali z likom geja kot nekakšnega ekshibicionista. Kdor je zoper tovrstne nastope samo pisnil, pa je bil označen za homofoba.

V zadnjem mesecu pa se zdi, da so homofobi postali vsi tisti, ki se najbolj glasno razglašajo za njihove podpornike. Nočejo objaviti nobene slike, nobene fotografije, nobene zgodbe, nobenih strastnih prizorov, ki smo jim bili priča leta in leta.

Propaganda zagovornikov pravic odraslih proti pravicam otrok
Na Facebooku sem imel pretekli teden možnost opazovati vrhunsko manipulacijo zagovornikov pravic istospolnih. Po znamenitem soočenju na nacionalni televiziji so naredili kolaž najbolj butastih izjav in obraznih mimik tistih, ki se borijo za pravice otrok. In jih poslali po medmrežju.

norma

Je suis Norma Korošec, je v Domovini.je zapisal Rok Čakš. Borka za pravice otrok, ki so jo na medmrežju nasprotniki poskušali osebno diskreditirati.

Poceni manipulacija, še cenejša diskreditacija. Posnameš lahko kogar koli. Ob normalnem posnetku načeloma težko opaziš vse grimase, ki jih ljudje sicer delamo, ko govorimo. Toda ob počasnem vrtenju lahko iz celotnega konteksta brez težav izrežeš le tiste segmente, kjer se posameznik pači ali nerodno izrazi. Če malo obvladaš še montažo, lahko brez težav prepričljivo narediš kogarkoli za neumnega, grdega in odvratnega.

In prav to so naredili domnevni borci za strpnost, za ljubezen, za napredek itd. Še bolj žalostno je, da se nihče izmed njih ni ogradil od tovrstnih manipulacij, da se jim je zdelo povsem normalno, če posameznika, ki ne razmišlja tako kot oni, diskreditirajo – ne z argumenti, ampak z manipulacijo. Biti strpen do vseh, ki enako razmišljajo, verjetno res ni posebna vrlina.

In tabor zagovornikov pravic otrok
V resnici se v taboru zagovornikov niso spomnili, da bi uporabljali podobne trike in manipulacije, kot jih uporablja nasprotni. Prek Facebooka ali drugih družabnih omrežij tako nismo bili priča, da bi se kdorkoli z brutalno manipulacijo in izrezom najbolj bizarnih prizorov iz življenja gejevskega aktivista Mitje Blažiča spravil nad njega ali kogarkoli drugega. Še Violeto Tomić so pustili pri miru.

Taktika, ki so jo ubrali, je bila namreč nekoliko drugačna. Zagovorniki pravic otrok so prek družabnih omrežij delili bolj zgodbe ter fotografije iz življenja istospolnih skupnosti, ki so jih pred tem leta in leta delili gejevski lobiji.

Namesto soočenja je ostala le propaganda
Zato je velika škoda, da danes na Fakulteti za družbene vede ne bo soočenja med dvema, ki zagotovo najbolj poznata problematiko novega družinskega zakonika: med Alešem Primcem, ki se bori za pravice otrok, in poslancem Matejem Tašnerjem Vatovcem, ki se bori za pravice odraslih oseb. Vatovec je namreč sporočil, da nima časa. S tem pa je zavrnil tudi možnost, da bi potekalo vsaj eno soočenje, na katerem bi namesto čustev prevladala argumentirana razprava o tem, kaj bo po nedelji.

Uroš Urbanija

 

 • Domoljub in gej

  Roko na srce, tudi celotna oddaja in argumenti zagovornikov proti niso bili nič manj klavrni. Samo pomislite na onega krščanskega socialista in živčnega Vodeba, pa očeta 10 otrok, ki se mu že na daleč vidi… Še dobro da obstaja tehnološka doba in internet, da si ljudje lahko lažje ustvarijo mnenje. Pozabite, nismo več v časih sežiganja čarovnic.

  • koreninca

   Nič ne bi škodilo, če bi se še v današnjih časih katero sežgal. V opomin drugim. Jih je več, kot jih je blo včasih, pa še za nedotakljive se imajo.

   • karlina

    Se strinjam ,takšne so res včasih zažigali.

  • Ruggedplant

   Kaj konkretno je narobe z očetovstvom 10 otrok? To, da ob cenenih nebulozah levakov dobi pikice celo priznan psihoanalitik, ti pove veliko ne le o intelektualnem nivoju “argumentov” ZA, kakor tudi o mentalnem stanju, ki se skriva za njihovimi nenormalnimi prepričanji (pa s tem nočem biti žaljiv do nikogar). Ko si omenil internet si najbrž mislil na vso LGBT propagando, ki jo razsipate po medmrežju, ki vse prenese, je pa to dvorezen meč – na internetu so dostopne tudi prave resne študije in dokumentarci, kjer vas razkrinkajo do zadnje dlake natančno – no, ne vas, pač pa agendo LGBT lobija, ki se nti pod razno ne bori za pravice vseh homoseksualcev, saj niso vsi taki, ki bi želeli uničevati otroke.

   • karlina

    Se spomnim, ko je na tem soočenju igralka Janković, med drugim podala svojo izjavo, VI , KI IMATE TOLIKO OTROK-nanašalo se je seveda na nas, ki mislimo in živimo normalno zakonsko krščansko življenje. Meni je to sovražni govor in nič drugega. Kolikor mi je znano ona nima nobenega otroka in srčno upam,da ga tudi ne bo imela, ker si ga NE ZASLUŽI!!!!!!!

  • kokobily

   Antipropagando si je ta tabor naredil sam z izbiro zagovornikov . Končno, biti – za PROTI..
   *za in proti?… *proti za?.. *za a ne proti*.. Ne se čudit, da ti na koncu ostane v spominu samo ta obraz zaznane blondinke, ki se je celo oddajo pačila kot sveže polakiran lesen konjiček.
   Naredila je več škode kot koristi. prenekaterega sm slišal reči “kaj, da se spravim v isti koš s tisto…”- raje ne grem na referendum..

   • Ruggedplant

    Govori zase, nekateri smo poslušali argumente, ker pač linije v prvi vrsti ZA-jevcev že itak organsko ne prebavljam najbolje in raje gledam nekam stran.

  • Rožle

   Ritoljub…

   • kekec

    Zelo nam manjka Dolfi.

   • Domoljub in gej

    In? Eni gledamo za moškimi ritkami drugi za ženskimi, so what ;)

    • Pero Skavt

     No, ti le glej za moškimi, na otroke pa pozabi. Verjetno si se pri biologiji – somatologiji učil, da le moški z žensko lahko zaplodi potomca.

    • pajot

     Za otroškimi ritkami pač ne boste . Gledali.

  • Peter

   … pa očeta 10 otrok, ki se mu že na daleč vidi…

   Oprosti, kaj se mu na daleč vidi?

  • Peter

   Ravno zato, ker obstaja tehnološka doba in internet ne morejo več “uradni” mediji prepričati vseh, da edino oni poročajo prav in vedo vse. Pomisli malo, preden pišeš neumnosti.

  • Pero Skavt

   Poglej si naslovno fotografijo. Otrok ima prav!

 • Jefferson Vendski

  Oh kako neumen naslov. Saj se ve, kje so – v Pedrovem vendar:

  https://twitter.com/MitjaBlazic/status/675665578862972929

 • andreas82

  Dajte no, to ni pošteno. Na prešercu par smrkelj razdeljuje propagandni material ZA. Kaj ti otroci vedo, kaj ta zakonik sploh pomeni? Pa župan Ciganković jim nudi vso podporo, to bo čudež, če ne bodo zmagali, da o medijih niti ne govorimo. Ta referendum bodo dobili zaradi nas, ker nismo dovolj kristjani, ker se jih še vedno bojimo. Jaz se jih ne!

  • ney

   “Na prešercu par smrkelj razdeljuje propagandni material ZA.”

   Videno , da se lahko stari kempeljci slinijo zraven teh “smrkelj.”

 • andreas82

  V Franciji imajo NF, pri nas nimamo ene nacionalne stranke, ki bi zagovarjala tradicionalne vrednote, to potrebujemo. Nacionalizem je strup za proletarce, dajmo jim ga.

  • macon

   milanće ljubičica bela bo poslal v ogenj Jelinčiča, da bo odigral običajno dozo nacionalizma in zmedel nacionalno ozaveščene.

 • andreas82

  Levim svobodomiselnim je treba jasno povedati, da je teh igric dovolj. Kot narod smo vsaj deklarativno še vedno krščanski, pa če to komu odgovarja ali pa ne. Kot taki imamo polno pravico do krščanskega pojmovanja družine, jaz to podpiram in verjamem da tudi večina Slovencev. Potrebujemo samo še nacionalno stranko, ki bo delovala kot pred vojno krščansko nacionalno.

  • Ruggedplant

   Ne gre samo za krščanstvo, pač pa za VSE glavne svetovne religije, ki imajo do tega vprašanja identičen stav. Tu ne gre le še za enega v nizu konstantnih napadov na Cerkev, ki smo se jih že itak navadili, pač pa za napad na celotno človeško družbo – osnovne moralne vrednote, ki so univerzalne vsemu človeštvu. Strinjam se tudi glede pobude o krščanski domoljubni stranki, vendar ne mešaj tega z nacionalizmom, kot si to napisal v nekem drugem komentarju. Patriotizem je tisto česar nam manjka – žal predvsem med kristjani, kjer je bilo pred prihodom komunističnih idej iz SZ nekaj samo po sebi umevnega.

   • andreas82

    V Fanciji so se pri tem zakonu dvignili nacionalisti, bi se morali tudi pri nas, če jih sploh še kaj premoremo.

 • Ruggedplant

  Seveda so se levaki znova zangažirali v njihovi edini disciplini v kateri blestijo: diskreditaciji nasprotnikov na podlagi popolnoma nerelevantnih stvari (mimika, retorika, videz) – morda niti ne namerno, ker vedno bolj verjamem, da poslušanja in razumevanja argumentov dejansko niso sposobi in potem jim lahko ostane le še ocenjevanje vizualnih vtisov (Kučan, Tuerk, Zoki, Pahor, Cmerar – same modrooke lutke praznih besed).

  To vse skupaj je najbrž tudi užaljen odgovor na Vilčnikovo, ki jih je v oddaji dobesedno uničila, ko jim je nastavila ogledalo in simulirala njihovo “smiley face” ponavljajočo se “svoboda-enakopravnost” retoriko za katero se skriva strupena manipulacija, ki posega v sam srž civilizacijskih norm. To jih je spravilo na obrate in zdaj si za hrbtom dajejo duška, ker so v oddaji vsebinsko povsem pogoreli.

 • Gurt1

  Seveda, saj vedo, da ga na vsaki razpravi spušijo, da odpre oči ljudem, da nočejo niti slišati o teoriji spola, vendar si to najbolj želijo…zato se na vse kriplje trudijo z javnimi diskreditacijami določenih oseb in izogibanje TV soočenj, kar jih uspeva saj zgleda, da so po TV postajah zaposleni samo LGBT člani…vpijejo pa samo tisti njihov brezglavi ZA….kolikor je slovenski narod munjen bodo tile sprevrženci gladko zmagali na referendumu…seveda se bom udeležil referenduma in glasoval PROTI tej norosti imenovani TEORIJA SPOLA…

 • čips

  Umazano je že tole, verjamem, da če bi bil zakon napisan v mejah sprejemljivega referendum sploh ne bi bil potrebenovina, tak kot je pa je nesprejemljiv.

 • Igor Kavalar

  VEDNO PROTI!

  Pripeljite vso svojo družino, vsak glas šteje ogromno, pošljite msg vsem svojim znancem, da glasujejo proti.

  Gejevski lobiji, ne gleda samo na to če bo več ljudi proti,računa na majhno udeležbo, da jim bi uspelo uzakoniti zakon zaradi kvot.

  Politična levica je načrtno sprejela referendumske kvote po 3 spodrsljajih na referendumih.
  Če bo udeležba nizka zmagajo oni, če zmaga za ponovno zmagajo oni.

  Totalna nedemokratičnost v tej Sloveniji je zagotovljena. Tudi če bo samo 1% glasu za, in 99% proti in bo udeležba prenizka zmaga gejevski lobij.

  Ne dovolite, da bodo otroci posvojeni z strani homoseksualcev.

  Ne dovolite da šolski sistem vsiljuje v šolah homoseksualnost prek obveznih učnih gradiv vašim otrokom.

  To je vaša vzgojna pravica in ne pravica šole!

  • ney

   TOČNO TO VMEŠAVANJE V ŠOLSKEM SISTEMU ME NAJBOLJ MOTI!

  • karlina

   TOČNO TAKO

 • pokvarjeniSvet

  Norma Korošec Carica ;))))))))))))))

  Pametna punca pa še matematiko obvlada.

 • pokvarjeniSvet

  kaj ste pa pričakovali od teh LGBT kot nestrpnost saj jih ne zastojn financirajo zionisti.

 • Gr8_1

  Saj tudi v letaku, ki je danes prišel ZA ni nobenega istospolnega para.

 • Pero Skavt

  Dejanje Mateja Tašner Vatovca me spominja na obnašanje takratne levičarke oblasti. Bila je proti osamosvojitvi, rotili so nas kako bomo lačni.
  Ko pa je šlo za res so pobegnili čez Karavanke…

 • macon

  Vse zavzemanje ZA je navadno sprevrženo sprenevedanje slovenskega levičarskega sistema. Delajo se, da so za svobodo in napredek, hkrati pa so prihodke iz dela obdavčili najbolj na svetu, dolžnike in neplačnike obravnavajo skrajno milo, sodni procesi pa trajajo toliko let zato, da tudi če nekdo dokaže, da je bil oškodovan, v vsakem primeru izgubi. Ekonomsko nesvoboden človek je nesvoboden tudi v vseh ostalih smislih, ker se trese za osnovno eksistenco.

  To je kučanizem, retardiran “mehki” totalitarizem po meri levičarskih zblojencev in kriminalcev.

  • karlina

   itak

 • ney

  “VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
  DANA ZA SREČO IN NA VESELJE,
  PRAVA, IN ENA SAMA,
  ZA VSE ŽIVLJENJE.”
  T.P.
  NE OSEBA 1. AMPAK MAMA!

  • karlina

   Točno tako

 • dob

  Zamislimo si zgornji plakat, le da sta na njem v istem položaju vaše matere in očetje. Tisti levi moški je torej ženska, desni pa moški. Spodaj pa piše: Dovolite, da vam predstavim moja starša, preden sta postala starša!

  Dragi Slovenci, biti HETERO ne pomeni ne biti nič! Aseksualnost ni izbira spola, ko pravzaprav ničesar ne izbereš, temveč ceniš aseksualno življenje! Torej brezspolnost. Takšna življenjska izbira je močna okvara človekovega mišljenja, njegovega čustvovanja, predvsem pa izguba sposobnosti oblikovanja odnosa do ljubljene osebe. Otroci so pa posledica teh odnosov. Družba torej nadaljnjih odnosov, prav zaradi pomanjkljivih medosebnih odnosov, sploh ni sposobna oblikovati!

  Kar hočem povedati je, da si bosta z referendumom, ne glede na izid, homoterosi in heterosi, nadeli sombreros.

  1. Vzpostavila se je komunikacija, ki je prej ni bilo. Čeprav nasilna, vendar kljub temu komunikacija.

  2. Heterosi se bodo morali zamisliti, po čem se razlikujejo od homoterosov, ko so pod istimi sombreros. Začeti bodo morali razmišljati o lastni seksualnosti, ki so jo prej, preprosto, zanemarjali.

  Kaj torej dela heterose različne od homoterosov? Nekaj, česar nimajo, zato ker ne uporabljajo, pa imajo vsa orodja pri sebi? Na to se vendar ne moreš pozivati! Kaj torej?
  Svet je sebe začel pohabljati v trenutku, ko je en moški začel izgubljati vero v to, da njegova ženska lahko reši vse težave in osmisli vse tisto, kar nosi v srcu. Vsi drugi odnosi, tisti, ki so pohabljeni in tisti, ki so manj pohabljeni, izvirajo iz tega začetnega odnosa. Tudi odnosi, ki iščejo razrešitve izgubljene želje, in so zaradi tega zdravilni ne le za dve osebi, temveč za človeštvo, izhajajo iz tistega prvega odnosa, v katerem je en moški posumil, da je njegova ženska VSE!
  Ona je pa ostala sama v sebi in se odpovedala hrepenenju v srcu. Da bi preživela, je rodila željo, da bi nekoč nekdo prišel k njej in ji ponudil roko ter si vzel čas, da skupaj z njo, zgradi Zaupanje. Zaupanje pa ni instant polenta, ki ga vzpostaviš z dekretom, zakonom, predpisi, prisilo! Zaupanje se kuha počasi in z nežnostjo. Tako kot demokracija. Ampak demokracija ni nič, v primerjavi z žensko zamero in izgubljeno željo.
  Ko je ženska izgubila vero v to, da je njenemu moškemu VSE, in še več kot vse, se je Vesolje zrušilo samo vase!

  Stvarstvo ne razmišlja enako, kot mi. Ne postavlja se na stran enega ali drugega človeka, skupine, naroda, civilizacije itd., temveč išče rešitve za vse svoje otroke. Ko Zavest vdre v svoj svet, v katerega ji prej vstop ni bil dovoljen, se konflikti šele odprejo, zato ker so bili pred tem utišani. To pa se bo zdaj zgodilo v vsakem primeru, ne glede na rezultat referenduma. V vsakem primeru!

 • Rene

  Dvakrat sem pogledal debato na RTV, mene bi bilo sram, da bi glasoval proti. Argumentov ni bilo, razen ” glasujmo proti, ker smo slovenci” in izgledalo je, kot da so vsi nasprotniki zakonika psihični bolniki. Kar me je zelo žalostilo, saj sem pričakoval resno debato.
  Ravno to soočenje je spremenilo moje mnenje in odšel bom okrožit ZA.

  • ney

   Zagovornikom zakona je točno to cilj, rabijo take, ki nasedejo. Sicer zakaj pa rabiš nekoga, da ti bo tolmačil preko propagande po tv……glasuj po svoji vesti in imej kaj samozavesti…l.p.

   • Rene

    Na kaj naj bi nasedali?

    • ney

     “Ravno to soočenje je spremenilo moje mnenje in odšel bom okrožit ZA.”

     Voli po svoji vesti in imej več samozavesti ne rabiš tv propagande.
     Jaz poznam nekaj gejev in niso slabi ljudje… moti me pa, da se bo v šolah uporabljajo in vsiljevalo otrokom literatura o tem ,da lahko sam ugotovi ali je “punčka z lulčkom ali ne” (po domače povedano)..To me zelo moti, saj smo po spolu različni…l.p.

     • Rene

      Seveda smo spoli različni. Tega se zavedajo čistvo vsi. Zato zakon nikoli in nikjer ne omenja spremembe učnih načrtov.

     • pajot

      Pa saj jih že spreminjajo,čeprav zakon še ni sprejet.

     • Rene

      To spet ni res. Samo lažete in predvidevate na pamet tukaj.

     • pajot

      pa kaj se ti zajebavaš? Na ptujski gimnaziji je obvezen ogled homoerotičnih filmov,drugje so morajo fantki oblačit v deklice in deklice v fantke…ma,daj,človek,pouči se malo.

     • Rene

      No, povejte gopod. Kje drugje? :D

     • pajot

      center za obšolske dejavnosti Dom Peca v Mežici. Zadovoljen?

     • Rene

      hahaha aa že vem o čem govoriš! o tisti izmišljeni zgodbici o obupani mami, kjer se je sin upru, da bi se oblekel v dekle? :”D

     • pajot

      Tist kar ti ne paše slišat,je pa izmišljeno,kenede? Debata zaključena. FOFF!

     • Rene

      zgodbica je napisana kot, da bi jo napisal 10 letnik. Tako, da je res žalostno, da se je gospa tako sramotila.
      Lp. Prijazen gopod.

     • ney
  • Prospro

   ne gre se za tvoj ego, in koliko si ti primitiven, da boš šel sedaj glasovat ZA. Ti nisi važen. Ti si megla. Važni so otroci, ne tvoj otroški ego. Kapiš?

   • Rene

    Se strinjam. Ampak raje bi videl otroka pri dveh homoseksualcih, kot pa pri tistih umsko motenih osebkih.

    • Prospro

     nimaš pravega izhodišča. Homo je že v osnovi moteno, bolano, primitivno, torej rajši dam otroka v vzgojo vsem prej, kot tem abotnim mentalnofizičnim bolnikom.

     • Rene

      Upam, da bo tvoj otrok nekoč pristal v oskrbo narkomanu, ki ga bo pretepal. Me zanima če si on takrat ne bo želel imeti normalne družine, ki bi ga imela rada. Pa ni važna spolna usmerjenost staršev.

     • karlina

      To je pa čista nesramnost in hudoba.

     • Rene

      niti ne, mogoča realnost.

     • dob

      Da ni važna spolna usmerjenost staršev? Kaj pa je potem važno. To je pogoj, da rodiš otroka in ustvarš družino.
      Če nekdo zaprosi za službo pro NASI, zraven pa pove, da nima pojma o fiziki, matematiki in astronomiji, misliš da bi mu rekli, da znanje fizike in matematike ter astronomije za delo pri NASI ni niti najmanj pomembno?
      Tale komunistična usegliharska logika mi je nerazumljiva, za lase privlečena in ni iz tega vesolja.

    • dob

     Homoseksualci po tvoje ne morejo biti umsko moteni osebki in so po tvoje garancija normalnosti?

     • Rene

      Nisa garancija normalnosti. Ampak so lahko umsko moteni ravno tako kot heteroseksualci.

     • dob

      In s pravico gejev do posvojitve tujih otrok, bi ti rad vsaj podvojil možnosti, če ne celo potrojil, da otroke vzgajajo duševno motene osebe? Kje so tukaj upoštevane otrokove naravne pravice do tega, da ima otrok zdravo izhodiščno možnost postati srečen človek?

     • Rene

      Srečen je lahko človek v katerkoli družini, le da ga ne nadlegujejo, tepejo karkoli. V družinah kjer je otrok ljubljen je tudi srečen, ne glede na starše.

     • dob

      Razvoj družbe ne temelji na tem, da skrita nasilnost postane človekova pravica. Ne na tem, da se pravica do nasilja pravično porazdeli med več nasilnežev in se tako skrije v različne skupine, ki skrito izražajo nasilje. In ga, nikar me ne prepričuj, da ga ne!” Zakaj ga samo geji ne bi in feminsitke, če ga vsi drugi?! Poglej kakšen svet imamo – ali morda kaže kake znake nežnosti, sočutja, razumevanja?

      Ali lahko rečemo, da imamo v Sloveniji srečne ljudi? Vodimo po številu alkoholikov in samomorilcev. Je treba temu še kaj dodati?

      Uravnovešanje nasilja do otrok kot družinsko pravico iz heteroseksualnih zvez še na homoseksualne, ne pomeni uravnovešenega družbenega okolja. Pomeni samo preporazdeljevanje pravice do nasilnosti, kar je slaba zamenjava za iskanje osebne sreče, predvsem pa slaba popotnica otroku. Bolj zakomplicira iskanje vzrokov, ker ponuja več izgovorov skozi usegliharjenje: pa kaj potem, saj se ločujejo tudi oni drugi, pedofilija je tudi pri drugih, nasilni so tudi heterosi….ljubezen je ljubezen (govorijo zdaj oni, ki je še nikdar niso doživeli, le mislijo si, da vedo kaj je to!).

      Pomeni pa akcija v smilu odpravljanja spolov pravzaprav akcijo po ukinitvi odgovornosti, še tisto malo, kar je je sploh še ostalo! Ukinjuanje Svobodne Volje!

      S tem pa zagotavljanje prikritega maščevanja, in zagotavljanje obrambe lastne bolečine, ki služi kot temelj vsem oblikam nasilja. Edina evolucija v diktaturah je evolucija nasilja! Razvije se lahko samo tehnologija ubijanja, drugo se ne more. In to je vsa evolucija, ki nas v primeru evolucije diktature čaka!

      S tem zacementiramopo pot v poggubo celotni družbi, zato ker je bolčečina posametnika brez upanja, da izgine. S tem ni več poti k razvoju v srečnejšo družbo.

      Geji naj se lotijo lastne terapije in rešujejo krivice, ki so se jim godile, drugače. Pri sebi. Naj se raje skoncentrirajo na svoje občutke krivde, ki jo zdaj pozunanjajo namesto, da bi jo ponotranjili, kjer se v resnici nahaja, in se ji uprli. Zvračanje vsega na celoptno družbo je infantilno, neodraslo. Preprosto je otročje!

      Heterosekualnost, da ne rečem normalnost, pa je zelooooo daleč od tiste normalnosti, ki jo sam imam za Normalnost! Normalnosti pravzaprav nihče ne išče, ker se je vsi bojijo. Navadnosti se bojijo. V Sloveniji bi bili vsi posebni, Navadnosti jih je groza!

      Bojijo se je, ker sta Navadnost in Normalnost odgovorni! Najprej zase in do sebe, nato pa še za svoje in tuje otroke. Posledilčno takšni ljudje izažajo skrb za vso družbo. In iz tega bazena odgovornih ljudi, si nek naord potem z volitvami izbere ljudi, ki jim je kaj mar za deruge!

      Ki niso egositične barabe, takšne kot so tile, ki nas zdaj vodijo v propad in so tam le zato, da maščujejo določene skupine ljudi, ki združujejo svojo bolečino v stranke, ki se morajo maščevati nekomu, komurkoli že. Dokler jim kučan s prstom ne pokaže komu.

      Takšne volivci VSAKOKRAT izberejo v vlado! Izberejo pa izmuzljivce in prevrante, ki so jim podobni. V družinskem krogu so sami takšni: lažnivi, skrito nasilni, podli, maščevalni!

      Ne vem zakaj bi mislil, da so lezbijke-feministke in geji kaj drugačni od vseh drugih, saj smo razli v hetero družinah, vsi po vrsti. Dobro, nekateri pri samohranilkah, ki so komunistični proizvod, z namenom večjega usegliharjenja in miniranaja družine.
      Torej – maščevanja!

      Imam prijatelje geje, ki so mi všeč, ker so mi všeč kot ljudje. Ker so dobri ljudje, ne zato, ker so geji. Imajo svoje poglede, jaz pa svoje. Glasoval bom pa PROTI iz preprostega razlioga: Otrok si ne zasluži zmanjšanje možnosti zrasti v srečnega človeka (geja ali heteroseksualno usmerjenega, po njegovi želji in potrebi), kot pa se mu zdaj pripravlja skozi politični obračun med demokracijo in diktaturo. Ta se nadaljuje, Slovenija si je izbrala diktatzuro in nadaljevanje komunizma v kučanizem. Diktatura se poslužuje vseh govoric, samo da nič ne pove! Zdaj pač uporablja govorico gejev in lezbijk, ker se je ponudila.
      kučanizem jemlje v bran njih nezadovoljstvo in nesrečo homoseksualno usmerjenih, da vzdržuje svoj položaj v družbi. Različne maščevalnosti, ki se združujejo interesno in po skupinah kučanizem samo sešteva. Nič drugega. Ne odpravlja njihovih vzrokov. Nasprotno! Povečuje njihovo nastajanje skozi bedasto zakonodajo in neznosno število zakonov, ki so nepregledni, zakomplicirani, škodljivi, merjeni na sovražnika, kaznovalni… in ne veš kaj povzročajo. Dokler ni prepozno. Potem veš, ampak nič ne moreš.

      Čimvečja je maščevalnost, tem večje je nazdovoljstvo in s tem želja po povračilu. To ma kučan rad!
      V resnici kučanizem, ki je sistem, jemlje tujo bolečino kot ščit za svoje lastne podle in nečloveške interese! Z njo lahko manipulira. S srečnim človekom ne more.

      Navadnost in Normalnost povzročita obilje in presežke v vseh oblikah človeškega delovanja in čustvovanj! Abnormalnost pa povzroča pomanjkanje, nesrečo in maščevanje.
      Nihče me ne bo prepričal, da je Cerkev pri tem povsem čista in brez krivde (odgopvornosti) pri delanju človeka za nesrečnega!
      kučanizem je pa samo dopolnilo k splošni norosti, jo sama sproti proizvaja iz maščevalnosti, in četudi pelje svojo špuro, je njena norost kompatibilna nesreči, kimizhaja iz vsake indoktirnacije, verske ali ideološke. Norost ubija človeka in njegovo željo po tem, da bi bil svoboden.

      Kar mene prizadeva je, da si nihče niti ne prizadeva kaj dosti, da bi Človek sebe osvobodil. Kot da se nikomur ne mudi.

     • Rene

      Torej boš glasoval proti, ker se bojiš, da se bo slučajno kdaj zgodilo, da bo en gej tepel otroka ( tako kot se zdaj dogaja v mnogih heteroseskualnih družinah) in jim zato omejil vse ostale pravice, ki jim nudi zakon?

     • dob

      Ah ne, ne bojim se, popolnoma mi je vseeno za rezulta na referendumu, ker ne v eno ne v drugo smer ničesar ne spreminja. Več Svetlobe bo prodrlo v Zavest le zaradi konfikta, ki je nastal, in bodo drugi še nastali. Skozi vsako razpoko bo vdrlo več zavesti
      Slovenij aje v umetni komu, ki jo povzroča izogibanje konfliktom.
      Stvarstvo bo naredilo po svoje. Temu se ne ti ne jaz ne bova mogla upirati, in tudi Bog ne! V Materialnem svetu je gospodar Zavest tega Planeta! In nihče drug. Jaz se tej zavesti priklanjam.
      Stvarstvo namreč vedno deluje pravilno, ne glede na to, kaj si mi o njem v nekem trenutku mislimo in kaj mislimo, da bi Stvarstvo morali biti. Po navadi si mislimo, da je brez možganov, torej brez inteligence, ki je primerljiva z našo. No, upam da je res neprimerljiva z našo, ker naša ni prav pametna, dokler se izogiba znanju Telesa, iz katerega smo in se zanaša le na tisto, ki je v glavi, napumpana, kontrolirana, umetno povzročena, privzgojena,. polna predsodkov, nasilna, maščevalna, vzvišena, arogantna in še vse drugo, kar preprečuje stik z znanjem lastnega Telesa v vsakem človeku!
      Človek je “izumil” možgane, ki so spiritualno polarizirani in takšno Stvarstvo ustvarja okrog sebe. To ga je pripeljalo do točke, ko se lahko samo z glavo v zid zaletava in išče Boga zunaj sebe, pa s tem ne bo nikamor prišel. V Telo je zrinil vse nerešene stvari, in isto je storilo Vesolje!
      Človeško telo je konzularno predstavništvo Planeta v nas! V kakšnih odnosih pa smo mi (naši možgani) s tem predstavništvom, kako z njim (s Planetom) komuniciramo in prenašamo njegove želje v naše življenje. pa je od nas odvisno. Izgovor: nism vedu! Noben mi ni povedu! je kulan reku…. je Cerku rekla…. ne veljajo več. Telo ima vsak in stik z zavestjo Telesa, ter njegovim znanjem, ima lahko prav vsak, ki se poglobi vase in razišče, česa si pravzaprav želi.
      Če ima človek prekinjene telefonske linije s konzularnim predstavništvom Planeta v sebi, kar je njegovo telo, torej materialni del, ki ga oživlja, potem naj linije popravi, da bodo delovale!
      Materija tega sranja ne bo več prenašala. Neumnost ni človekova pravica, vsaj ne več. Obstoj Življenja na Planetu je ogrožen.
      Stvarstvo je živo in pametno! Ni neumno. Tudi Bog ni (več) neumen, To da je bil, oddaljen od naših problemov, da ga ni bilo blizu, ni znak starševske skrbi. Znak starševske skrbi je razumeti, zakaj smo takšni, kakršni smo. Poslušati in razumeti.
      Niti s prstom ne bo zganil, vse bo prepustil Stvarstvu, ker je to bilo z nami od Začetka in je zgradilo Zavest, ki je zdaj božja, od Boga. JE Bog! Nihče nas ne pozna bolje od tega, kar je naš Dom po lastni izbiri in lastni želji! Mi ga pa nočemo, Hočemo ga razstreliti. Po domače: radi bi se Bogu maščevali, da nas je pustil same. In ker ne moremo uničiti Spiritusa, hočemo razstreliti Materialni (Materin) del Boga. Njemu se lahko maščujemo in s tem se Bogu maščujemo.
      Vse odločitve bo Bog prepustil Stvarstvu.
      Zato se ne bojim. Če mu On zaupa, mu jaz še toliko bolj.
      Zato je vseeno, kaj bo na referendumu. Glasoval bom proti na enak način, kot vi usegliharji pravite da so itak “usi glih”, pol pa vsakokrat greste na volitve in volite za kučana. Če bi bili usi glih, bi se kdaj pa kdaj zmotili, pa se niste nikoli! Zdaj se pa jaz ne bom.
      Na referendumu glasujem proti usegliharstvu in usegliharjenju, ker ni use glih. Za to glasujem.

   • Rene

    Nevem kdo je tukaj primitiven hahah

  • pajot

   Ne laži rene,to soočenje ni spremenilo tvojega prepričanja. Nikakor ne. he,he,he…

  • karlina

   Tudi prav, že veš, kdo ti brani.

  • Nata

   Jaz sem tudi pričakovala resno debato……….in sem bila zelo razočarana – saj je bilo s strani . ZA – slišati samo o njihovi pravici do poroke!
   Velik minus pa televizijcem , ki so kar naprej kazali Normo in njene odzive na ” dokazovanje ” tistih ZA ………
   Ja kaj tako groznega je pa naredila ? Meni je bilo pa všeč………pokazala je svoje nasprotovanje. Bravo

   • Rene

    se strinjam s vami, ne zanima me njeno osebno mnenje. ampak kot tv osebnost si nesme drzniti storiti kaj takega, ne za eno in ne za drugo stran.

  • dob

   matervola maš argument za.

 • Anton

  Norma bravooo, spoštujem ljudi ki se znajo postaviti za svoja stališča ter razmišljati s svojo glavo. Dovolj imamo ljudi ki živijo po nareku črednega vzgiba, marsikateri od njih tudi zato, ker se noče izpostavljati družbenim normam. Še enkrat Norma čestitke za tvojo hrabro držo in glavo pokonci!
  Tvoj kolega Anton!

 • dob

  Kje vse so tiste prave lezbijke in geji?
  Ni jih. To je majhen procent prebivalstva, ki hoče nekaj, kar bi v svobodni družbi itak imeli. Imel bi vsak človek – svobodo!
  Vprašanje o tem, kje so, se skriva v energiji zamere, ki ni nič bistveno drugačna od zamere vsega ostalega prebivalstva, le z razliko, da z obljubo boljšega, kučanizem z njo manipulira. S tem manipulira z določenim segmentom prebivalstva. Ni važno število gejev in lezbijk, pomembna je energija spora, in ta je dovolj velika, da se z njo da lepo manipulirati. Komunizem potrebuje nesrečne ljudi. Potem jim ponudi popravo krivic (kje so pa tiste poprave, ki so že bila dane z obljubo leta 1945?), in ko se to ne zgodi, obljubo porineš v lepšo prihodnost. Mi živimo v porehodnih obdobjih! Še nikdar nismo nikamor dospeli, vedno nam je kučan sporočil, kdaj se je prehodno obdobje nehalo. To smo vedeli po tem, da se je naslednje prehodno obdobje začelo. In tudi zdaj bo tako.
  Kje da so pravi geji in lezbijke? Ni jih! Številčno jih je tako zanemarljivo malo, da ne predstavljajo glasu med ostalim prebivalstvom. So pa dobro orodje za izsiljevanje, ki ga kučan veselo uporabi. Njihov glas na referendumu se bo povečal za glas kučanistov,, potem bo pa nekaj pomenil.
  Dokler se kučanu ne ukaže kaka druga priložnostna prilođnost, potem se bo poslužil še drugega. Kombinacija raznoraznih človeških nesreč pa je tisto, kar je kučanizmu po volji! Z njimi upravlja. Izdelava nesrečnih ljudi, brez odgovornosti zanjo, je osnovno opravilo komunizma. Iskanje sovražnikov režima je zapovedano. Odkrivanje in uničenje.
  Komunizem producira pomanjkanja in za pomanjkanje potem okrivi opozicijo. Je pa sicer komunizem ves čas sam na oblasti, drugim ne pusti vladati. Demokracije ne upošteva, kajti v demokraciji najprej vlada eden, potem pa drugi. Pri nas drugi ne vlada nikoli! Torej nimamo demokracije.
  Še takrat, ko je Janša imel vlado, so z državo upravljale Murgle.

  • pajot

   Ponudil si zanimivo izhodišče za debato o domobranski Evropi. Dejstvo je,da je Evropa sprejela resolucijo o izenačitvi vseh treh totalitarizmov. Nacističnega,fašističnega in kar je najpomembnejše,tudi komunističnega. Evropa je to sprejela,kućanova slovenija pa ne.Ker kućanova slovenija živi še vedno v preteklosti,še vedno živi v letu 45 in se še vedno šteje med zaveznike,ki so položili nacizem in fašizem na kolena. In si lasti zasluge in nikakor ne more sprejeti ,da je bila in je totalitarna združba faliranih študentov,delomrznežev,zapitih lenuhov in piromanov(marinko). Ta združba noče priznati,da je bila tako imeovana NOB v bistvu laž in da so se pravzaprav tile faliranci in pijanci šli revolucijo,v kateri so padale glave. Predvsem nedolžnih. Zato je v njihovih glavah še zmeraj tisti,ki je proti njim in njihovemu načinu mišljenja in življenja,domobranec.( Za njih je tisti,ki brani dom,zločinec.) In tako smo še danes vsi tisti,ki se ne strinjamo s komunisti,z njihovim modusom vivendi,seveda domobranci. Torej je Evropa domobranska,da bolj ne more biti. Jaz pa sem del te Evrope in ponosen,da sem domobranec.In zdaj sledi zaključek. Kako to,da se falanga komunistov izvrstno počuti v domobranskem evropskem parlamentu,kako to,da je kućan sprejel častni doktorat iz rok domobranskega profesorja na ameriški univerzi(kateri se ta trenutek ne spomnim naslova),kako to,da je prva komunistična želja in skrb,da se prerine v domobranski evropski parlament in v ostale evropske domobranske institucije?
   Kar sem še hotel povedati,je to,da bom glasoval proti nenaravnemu zakonu. Pika.

   • dr Janez Sveti

    Zakaj se nihče ne vpraša, zakaj v Prekmurju in na Štajerskem ni bilo domobrancev? Mogoče zato, ker ni bilo komunističnih morilcev?
    Dr Janez Sveti

    • pajot

     Natančno zato. Ker je bilo komunističnih morilcev premalo,da bi sprožili državljansko vojno.

  • karlina

   Moj VELIK PODPIS.

  • Nata

   + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

 • Nada

  Sem gledala četrtkovo Tarčo na TV SLO1. Po takšni oddaji, kjer da voditeljica vsakemu govorcu triminutažo, da nekaj pove in ga sredi stavka prekine, ko mu minutaža poteče, pa res ni nato težko pripraviti videa, ki v bistvu nič ne pove in so se nad njim tako naslajali samo ptički iste baže, enaki tistim,ki so ga skupaj zmontirali.
  Glede teh parad ponosa, te so pač slikovni, likovni prikazi njihovih agend, to kar LGBT dejansko so in ne vem, koga še lahko potem zavajajo z besedami. Slika pove več kot tisoč besed, kot pravijo.

 • #ZA

  dob tebi se vidi, kako si zaprt v konzervo in ne vidiš ljudi okoli sebe takih kot so… “Kje vse so tiste prave lezbijke in geji?” povsod okoli nas, nobenemu nočejo nič slabega, so v parlamentu, sodiščih, vseh državnih ustanovah, policiji, zdravstvu, občinah,… skratka povsod okoli tebe in upam trditi da se jih nekaj najde tudi v Janševi stranki, mogoče pa celo kakšen od tvojih sorodnikov, pa tega sploh ne veš. Vse kar taki kot si ti vidijo, je parada ponosa, ki pa je kot neka maškarada in se jo jemlje, kot da so vsi geji in lezbijke taki, kar pa je daleč od resnice. Preprost dokaz za to pa si napisal s svojim vprašanjem “Kje vse so tiste prave lezbijke in geji?” Ne opaziš jih, ker si preveč ozkogleden in ker ne izstopajo, ampak so čisto navadni ljudje, s katerimi se srečuješ vsakodnevno! Poskusi se osredotočiti na članek in komentiraj le-tega, ne pa govorit kako ti Kučan podtika peščico ljudi, o Kučanu in komunizmu piši, pod kako drugo temo, saj tukaj nima nobene veze.

  Tukaj gre za enakopravne pravice ne glede na spol partnerja, kar se tičejo vsakega para. Večina vas, ki ste proti, vidite samo pravico do posvojitve otrok, katero tudi spretno izrabljate, kot propagando PROTI na referendumu, ki se bliža. Naj samo omenim, da med istospolnimi pari je mogoče 10-15% takih, ki si želijo imeti otroka, ko pa bodo vložili vlogo za posvojitev pa sem prepričan v to, da bodo heteroseksualni pari še vedno imeli prednost!

  Pa če misliš da si geji in lezbijke sami izbirajo da to postanejo, naj te vprašam tole: Kdo misliš, da si sam izbere, da se bo celo življenje skrival, ker se bo bal družbe ki ga bo izločala, se mu posmehovala, ga zatirala in mu odvzemala pravice??

  Za razmislek ti ponudim še retorično vprašanje: Misliš da si otrok v maternici izbere barvo kože, ki je v mnogi družbi obravnava skoraj enako kot geji in lezbijke?

  • xtc

   Čudaki sodijo na družbeni rob in ne morejo biti enota za merjenje normalne družbe.

   • #ZA

    edini čudak tuki si ti…

    • xtc

     He,he,če skušaš dokazati ,da so deviantne spolne prakse normalne potem si čudak in ne ponujaj svoje zablode drugim in ne etiketiraj tistih,ki jih odpiranje odtokov ne zanima.

     • #ZA

      ne razumem kaj hočeš povedat… a sem koga “novaču” da postane gej/lezbijka?

    • dob

     O, ne! Jaz sem tudi čudak.

  • dob

   toghto v glavo!

 • Elena Pečarič

  Nismo mogli, da se ne bi odzvali na poziv škofa Stanislava Zoreta kako naj ob prihajajočem referendumu glede Zakona o zakonski zvezi, po njegovem, glasujejo kristjani. Sprašujemo se, kdo ste Vi spoštovani škof, da si upate soditi? In nam pamet soliti o tem, kaj je prav in kaj ni? Zato za Vas, tale moj šibek glas. Za vse druge pa pojdite na volišča in sami presodite o tem ali je že ta pravi čas, da ljubezen in ne revanšizem prevzame nas.

  Ker smo že vstopili v sveto leto, bomo škof Zore, tokrat do Vas prizanesljivi, odpustljivi in Vam usmiljenja naklonili.

  • Feriss.H

   “Sprašujemo se, kdo ste Vi spoštovani škof, da si upate soditi”

   S podobnim “vprašanjem” je mljackal oni macho-Feder andrej ki je poprdeval po tem forumu kot stekli. Kdo pa si ti Elena da se ti drzneš laprdati tu da kdo je kdo da si kaj upa. Hvala bogu ali čemer koli že da so ljudje, ki ne da si samo upajo, ampak da so tudi voljni kaj spregovoriti, še bolje pa kaj narediti, kot je to naredil Aleš Primc. Pol se pa piz*e kot ti in tebi podobni najdete proseravati z “kdo je da si upa”

   Ko se skoti prekomerno število takih ki nastopajo z “kdo je da si upa”, je signal Materi Naravi da sproži neke svoje mistične mehanizme ki prispevajo spremembam stanja duha spečih množic. Ob tem se spomnim nečesa kar mi je pokojna mati nekoč povedala ob neki priložnosti – Rekla je da so opazovali nenavaden pojav (tu v Ljubljani) kako je skoraj nekaj dni zapovrstjo nebo bilo krvavo rdeče pred začetkom WWII. Pozabil sem a je pri tem mislila leto 1939 ali 1941. Upam da se bo podoben pojav prikazal kmalu, ker kot kaže spet je napočil čas za velike čistke, preveč smeti se je nabralo, “imigra-begunstvo”, Homomanija, parazitsko-Levakarstvo, Multi-kulti svinjarija, da omenim najbolj problematične.

 • xtc

  Treba je vedeti,da je realno istospolne populacije zelo malo,prenapeteži pa so preje čudaki in neka moda,ki žal ne prinaša nič dobrega.
  Bilo pa bi zanimivo videti,koliko geyev in lezbijk bi realno bilo,če bi npr na oblast prišel nekdo kot Adi.
  Verjetno zelo malo in še to bi bili tisti,ki so sedaj povsem mirni(s svojim ponosom) in nič ne izsiljujejo in spoštujejo,to da se jih ne preganja in napada,med tem ,ko bi aktivisti in”modni” isospolni poniknili ,kot da jih ni.
  Kaj hočem povedati “modni istospolni” in čudaki ter podivjani čudaki ,delajo zmernim istospolnim slabe usluge oz. jih bolj kot ne ogrožajo.

 • Rožle

  ╔═══╦╗──╔═══╦═══╦╗─╔╗─╔╗──╔═══╦═══╦═══╦════╦══╗─╔╗
  ║╔═╗║║──║╔═╗║╔═╗║║─║║─║║──║╔═╗║╔═╗║╔═╗║╔╗╔╗╠╣╠╝─║║
  ║║─╚╣║──║║─║║╚══╣║─║║─║║──║╚═╝║╚═╝║║─║╠╝║║╚╝║║──║║
  ║║╔═╣║─╔╣╚═╝╠══╗║║─║╠╗║║──║╔══╣╔╗╔╣║─║║─║║──║║──╚╝
  ║╚╩═║╚═╝║╔═╗║╚═╝║╚═╝║╚╝╠╦╦╣║──║║║╚╣╚═╝║─║║─╔╣╠╦╦╦╗
  ╚═══╩═══╩╝─╚╩═══╩═══╩══╩╩╩╩╝──╚╝╚═╩═══╝─╚╝─╚══╩╩╩╝

 • razerznak

  Zakaj na svetu obstajajo homoseksualci?
  Nacrtno zmanjsanje populacije
  Moskizenska = 2-3 otroci
  Moskimoski/zenskazenska = 0 otrok

  Kak so vas pa tle zmanipuliral hahah, prav na smeh mi , bogi potomci homoseksualcec

 • razerznak

  Skrivajo se v omarah

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!