Kljub tožbi uslužbenec globoke države Anton Peinkiher ne preneha blatiti osamosvojiteljev z lažmi: Globoka država ga je nagradila z mestom svetovalca za varnost v Mercatorju

Foto: Matic Štojs; montaža, Urban Cerjak; Demokracija

Nekdanji obveščevalec in orodje globoke države še kar nadaljuje z blatenjem in laganjem o osamosvojiteljih Slovenije prek družbenih omrežij. Tokrat laže o Janezu Janši, Lojzetu Peterletu in BgGen Tonetu Krkoviču, in to kljub temu, da mora slednji zaradi Peinkiherjevega obrekovanja pravico iskati na sodišču. O obtožbah, ki jih po Twitterju širi Peinkiher, smo povprašali Krkoviča, ki pa je za naš spletni portal razkril tudi podrobnosti o tem, kako je globoka država nekdanjim nasprotnikom osamosvojitve priskrbela dobro plačane službe v nekaterih tajkunskih podjetjih.

Kljub temu, da mora BgGen Tone Krkovič zaradi laži, ki jih je Anton Peinkiher že izrekel na njegov račun, iskati pravico na sodišču, se ta ne ustavi. Že v preteklosti je lagal, da naj bi imel Krkovič končano zgolj poklicno šolo, govoril je tudi o tem, kako na bi bil kriv za “neumnosti”, kot je bila sestrelitev helikopterja nad Ljubljano. Prav tako naj bi skupaj z Janezom Janšo zlorabljal Slovensko vojsko tudi v okviru afer Depala vas in mariborsko orožje, poleg tega pa naj ne bi bil zmožen častne drže. Peinkiher, čigar strokovnost po poročanju Demokracije temelji na diplomi vojaške akademije JNA, pa kljub tožbi nadaljuje z lažmi in žalitvami. Tokrat je poleg Krkoviča napadel nekdanjega predsednika vlade Lojzeta Peterleta in Janšo, ki je bil v tistem obdobju minister za obrambo. Očitno je Peinkiherja ob živce spravilo javno pismo Lojzeta Peterleta predsedniku Republike Slovenije Borutu Pahorju, v katerem ga poziva, naj ob 50. obletnici ustanovitve Teritorialne obrambe Socialistične republike Slovenije jasno razlikuje med TO SRS in tisto teritorialno obrambo, ki ni bila poslušna Beogradu ter se je postrojila 17. decembra 1990 v Kočevski Reki. Peterle je v pismu še poudaril, da je “TO SRS kot podsistem Jugoslovanske ljudske armade služila totalitarni oblasti komunistične Jugoslavije”.

Krkovič o obtožbah, da je maja 1990 predal orožje Kočevja
Krkovič pravi, da so te obtožbe zoper njega norosti, in se sprašuje, kakšen smisel bi bil v tem, da bi on predajal orožje, saj je ravno on ugotovil, da se orožje predaja. Dodal je, da “slovenska javnost dobro pozna to zgodbo, kot je bila prikazana že v filmu Operacija 2-1-13-62, kjer je bila tudi jasno opredeljena”. Ob nekem dogodku pa mu je lokalni poveljnik, ki je sodeloval pri samorazorožitvi, na vprašanje o tem, kaj pomenijo prazna skladišča, odgovoril: “Bolje, da to vzame JLA, kot da to vzame Janša.”

BgGen Tone Krkovič (Foto: STA)

Peinkiher je še danes orodje v službi globoke države, za kar pa je bil tudi nagrajen
Smešne pa so tudi vse obtožbe zoper Janšo, pravi Krkovič in dodaja: “Če bo kdaj jasno, bo od zdaj naprej jasno, tudi s predsednikovim govorom je bilo jasno razmejeno, kdo je napadalec in kdo branilec.” Peinkiher je po Krkovičevih besedah človek, ki pripada napadalski strani ter JLA, ki naj bi jo kasneje fizično zapustil, vendar je očitno ni nikoli v resnici zapustil, danes pa igra njenega advokata. Takrat je bil v kontraobveščevalni službi te armade, ki je najbolj skrajno spodkopavala temelje slovenske osamosvojitve. Tudi danes naj bi bil zakrinkan kontraobveščevalec in udbovec. Kot dodaja Krkovič, se Peinkiher loteva na vseh delih slovenske osamosvojitve in ljudi, ki so bili na čelu tega projekta.

“Je orodje globoke države, prvič se je v tej vlogi vidno pokazal v zadevi Depala vas, ko je šel zadnji šef partije s podobnimi orodji, kot je Peinkiher, in se je s temi metodami spravil na obrambnega ministra Janeza Janšo. Ravno Peinkiher je Radojkiča, sicer organa kontraobveščevalne službe hrvaškega rodu in specialista za subverzivno delovanje, takrat angažiral ter ga prisilil v sodelovanje z njimi in so skupaj pripravljali elemente tega, kar je danes znano kot Depala vas,” je Krkovič razložil vpletenost Peinkiherja v nasprotovanje slovenski osamosvojitvi.

Po Krkovičevih besedah pa je bilo dobro in udobno poskrbljeno za nasprotnike slovenske osamosvojitve s strani globoke države tudi po dogodkih, ključnih za osamosvojitev. Anton Peinkiher se je tako v času Zorana Jankovića na mestu predsednika uprave družbe Mercator tam zaposlil kot svetovalec za varnost, zanimiv pa je tudi primer Vinka Beznika, ki se je zaposlil kot svetovalec za varnost pri tajkunu Pavčku v družbi Viator.

Peterletu so prikrivali resnico o agresiji na Slovenijo (Foto: Twitter)

Peterletu začetek agresije nad Slovenijo prikrivali tisti, ki bi ga o tem morali obvestiti!
O obtožbah zoper Peterleta je Krkovič povedal, da Peterle sploh ni vedel za razoroževanje, saj naj bi mu to prikrili ravno tisti, ki bi ga o tem morali obvestiti po uradni dolžnosti, na primer takratni vrhovni poveljnik Slovenske vojske Milan Kučan. O tem naj ga ne bi obvestila niti takratni poveljnik TO Ivan Hočevar niti sekretar za obrambo. “Namesto obvestitve pa so tajno dali ukaz za razorožitev. Jasno je, da je šlo za državni udar. Za prvi korak izvršitve agresije s privolitvijo ljudi, ki so danes del globoke države,” je Krkovič pozabil ozadje razlogov, zakaj Peterleta o tem niso obvestili. Ukaz pa je bil izdan 15. maja 1990, 16. maja pa je bila šele izvolitev vlade, in sicer pod pogoji izvršene agresije. “Razorožitev vojske, ki bi morala braniti plebiscitarno odločitev Slovencev in ki sta jo potem imela Demos ter njegova vlada v programu – samostojno in demokratično Slovenijo –, so seveda napadli, prvi korak agresije pa je bila ravno razorožitev vojske, ki bi morala braniti odločitev Slovencev na plebiscitu. Namesto tega so se razpustili in samorazorožili. Peterle sploh ni vedel, da prisega pod vojnimi pogoji,” je zaključil Krkovič.

J. Ž.

 • samotoje

  A zdaj bo pa lažnivi kljukec vodil vardo mercatori? Bravo. Strašna funkcija. Celo na Papui Novi Gvineji bi že sedel zaradi lažnivega obrekovanja in rušenja ustavne ureditve države.
  Takole za zraven- se mi zdi, da ima tip tudi kratke noge.

 • Frank Novak
 • večni srb

  Ne razumem več, teritorialci smo bili torej okupator, in sicer samo zato, ker smo morali služiti obvezni vojaški rok, potem pa smo vsake par let skupaj popivali po rovtah. Z Janšo na čelu. TO je bila pač pod JNA, so what, če je bila pa JNA tudi naša vojska. Potem so nas nekega dne poklicali v obrambo samostojne domovine, v roke so nam porinili puške in nas poslali stražiti lastna mesta. Nobene prekomande ni bilo, so nam pa res rekli, da lahko mirno skurimo vojaške knjižice, ker jih ne bomo več rabili. Novih knjižic pa nismo dobili, podpisati smo morali le poziv v vojsko, po svobodi pa nič. Na občinah so nas vnesli v nek register in nam izdali nek košček kartona, na katerem piše, da smo veterani. Ampak nam popolnoma nič ne pomaga, ker moraš biti starejši od 50 let ali nekaj takega, preden lahko začneš koristiti razne veteranske popuste, kjer so pač na voljo. Pa penzijo menda dobimo, socialno z veteranskim dodatkom, če nimaš dovolj delovne dobe, ampak nekako še ni zagotovljeno, če prav razumem. Drugo so razna lokalna društva, ki si delijo nek denar in hodijo na neke čudne proslave, kjer nihče ne razume točno kaj se je dogajalo in raje ne govorijo o določenih dejstvih.

  Pomembno je vedeti, da smo orožje očitno imeli, ne vem kako in zakaj, ampak golorok in bos ni bil nihče. Še bolj pomembno se mi osebno zdi, da ga nismo rabili, res ne bi rad streljal na ljudi, če me razumete, dokler ni enostavno treba. nm pa ni bilo treba in to se mi zdi najlepše od vsega, ne glede na morebitni izhod vojne, ne bi se dobro počutil, če bi koga ubil za tak kup lažnjivega, fašističnega sranja kot je spremljalo tiste zgodovinske čase.

  Še na kratko, mi smo tista izdajalska JNA, tista ničvredna TO SRS in neka iluzivna TO Slovenije, ki je končno obranila domovino, razpadla, namesto nje pa je par let kasneje nastala slovenska vojska. Prosim popravite me, če sem napisal kaj narobe, ker me res zanima kaj vam ne gre v glavo.

  • Osti jarej

   …skratka; slovenska osvobodilna osamosvojitvena vojska so bili štirje dedci+otrok….naštelej si že tist fršendkosten in si TO enkrat za vselej vbij vanj

 • večni srb

  Represivni aparat Jugoslavije sta dejansko nadzirali dve državni službi, nad javnimi uslužbenci je bdela Udba, ki je bila tajna služba miličnikov, isto kot je danes Sova, nad njimi pa je bdel KOS, ki je spadal pod JNA in pazil, da ne pride do kakšnega fašizma.
  Pa ni, v tem je problem, KOS je seveda vedel, da bodo miličniki potegnili skupaj s teritorialci oziroma ubogali demokratično izvoljeno predsedstvo samostojne Slovenije, niso pa vedeli zakaj oziroma kako se je odločila Zveza komunistov.
  Torej je obstajala še ena služba nekje čisto pod vrhom, ki jo je upravljal vrh komunistov in so nadzirali KOS, pa se o tem nič ne govori. Tudi jaz nič ne vem o kakšnih posebnih komunističnih agentih, ampak zdi se mi logično, da partijski vrh ni obveščal ne miličnikov in ne svoje vojske, sicer ne bi bilo takih zmešnjav, da ne rečem razgradnje cele komunistične federacije.

  Zgodovina se je premalo ukvarjala z odhodom slovenske delegacije komunistov iz zadnjega sestanka, nekaj so se spričkali, Kučan je rekel, a ja, vstal in odšel proti vratom njegove race pa za njim, vsi z mrkimi izrazi na licih. Ne verjamem, da je tako razpadla Titova partija, to se mi zdi enostavno preveč otročje, verjetno so bili še kakšni bolj resni strici zraven, ki so videli stvari po svoje in upravljali marionete.

 • Krtača 20

  Naj se tale bggen degen krko nauči pravilne čine, lažnivc zakompleksan: http://www.slovenskavojska.si/o-slovenski-vojski/cini-in-razredi/

 • hribovc

  milanček pa nima posluha !!!

  • SIMON ROZIC

   Kučan se je v rani mladosti naučil “Hej Slovani” in še kar vztraja….
   “kar se Janezek nauči, to Janezek zna !”

   • rrrrr

    V družini Kučan so vedno s petjem slavili izdajalce svojih.

    Danes Milan Kučan, navdušen nad Jugoslavijo, še vedno poje ,,Hej Slovani”.

    Njegov oče, Koloman Kučan, navdušen nad madžarsko okupacijo Prekmurja l. 1941, je pel ,,Hej Madžari”.

    Zato je le še vprašanje časa je, da bo MIlan, navdušena tudi nad muslimani, na valovih Al Jazeera- Hanzi zapel še,, ,,Hej Vahabiti..”
    Vsi enaki, vsi izdajalsko enakopravni

 • anzek

  Kako pritlehen, hinavski, je ta Taxist, si lahko pogledate pogovor preko twitterja z Alojzom Kovšco, predsednikom DS: https://twitter.com/AlojzKovsca

  Čestitke iz moje strani veljajo g. Alojzu Kovšci. Res je zaveden Slovenec, kapo dol.

  Na Novi, kjer je pogost anonimni komentator, ga boste prepoznali po tem, da JJ omenja povsod kjer le lahko, seveda v žaljivem tonu. Po mojem čuti, da prihajajo dnevi, ko bo moral odgovarjati za vsa svoja izdajstva (Depala vas, predaja orožja,..), saj je bil dolga leta, verjetno je še, zvest operativec največjega sovražnika samostojne Slovenije, Milana Kučana.

  • rrrrr

   Drži. Podgane na ladji prve začutijo havarijo

  • Soave

   Tudi ostali twitti so dobri. Upam, da se bo onemu Safetu razjasnilo, kaj je to linč !!

 • VERRZIFIKATOR

  Tone P. Izdajalec

  OBVEŠČEVALSKA ALI PANJ, KI KIHA

  Tole je obveščevalec javil,
  nekaj v štorovju da se premika,
  bojda gre za štor, za panj, ki kiha,
  takšne je prav resno širil, pravil.

  Panj, ki kiha, saj ste ponoreli,
  kdo še slišal takšno je neumnost,
  res izkazal ovaduh pogumnost
  s to je oslarijo, razumeli?

  Panj, ki kiha, sam o tem obvešča,
  sam je vrli ta obveščevalec,
  bojda le globoki izvajalec,
  ki o nebulozah svet osvešča.

  Kratkoviden je, to je na dlani,
  ni pa zagotovo slaboumen,
  je nastop namenoma dvoumen,
  da se zdi ti na pogled postrani.

  Vse postrani da pri njem izgleda,
  to je taktika prav dobro znana,
  panj, ki kiha, duša je prodana,
  sam se tega še kako zaveda.

  Kaj je treba, doktor, postoriti,
  da prenehal s takšnim bo početjem?
  Ubraniti pred nadaljnjim vnetjem,
  kihanja ga trajno ozdraviti.

 • Miro

  Mercator je v hrvaški lasti…. kaj ima tu “globoka” država

  • učko

   Alenka Bratušek je prodala Mercator, ki je bil v lasti Šrotove Pivovarne Laško, Hrvatom! Ja, kaj ima tukaj globoka država? Udbo mafija, Miro, Udbo-mafija !

  • montyamp

   LJUBLJANA — ZAGREB — BEOGRAD ——-UDBA–ATENTAT–HAUS

   TRANZICIJSKA PREVARA , UDBA IMA V LASTI ŠE FIRME .

   MERCATOR NAJVEČJA UDBOVSKA PRALNICA DENARJA .

   • Miro

    dej si mal pregledat podstrešje, kreten

 • montyamp

  Hrvaški kontraobveščevalec JNA Radenko Radojčič , je v Zagrebu na sodišču vse priznal .
  Kućan in Pajnkiher sta imela Radojčiča zaprtega v Ljubljani , kjer so ga slovenski izdajalci izsiljevali , da jim je specialist za subverzivno delovanje JNA , naredil načrt za rušenje takratnega obrambnega ministra Janeza Janše .
  To se je zgodilo v DEPALI VASI .

 • montyamp

  Žvepleni pritlikavec je vpleten pri vsaki anomaliji , ki je škodovala Sloveniji .

  • antimur

   To malo antislovensko zamrznjeno prase Kučan bo moral najmanj živeti par življenj, da bo odplačal za vse svoje izdajalske in zločinske grehe.

 • totex39

  Sedaj je znano bolj si blatil osamosvojitev Slovenije po Kućanovem nareku, več možnosti imaš, da dobiš dobro delovno mesto, kar je čisto po Titovem sistemu.

 • montyamp

  Nakon ovakih govorenja o Janši , u niz razgovora TONE PEINKIHAR je negdje sredinom rujna 1993 g. zatražio , da sačinim skicu plana za psihološko – propagandno djelovanje, kojim bi se srušio JANŠA , najprvo kao ministar obrane, onda totalno kompromitirao .
  PAINKIHAR KAŽE DA PODRŽAVA KUČANA i KUČAN ima utjrcaj u svim strukturama starih nomenklatura i starim kadrovima u novi nomenklaturi vlasti u Sloveniji , s osloncem na stare kadrove državne sigurnosti, na direktore velikih banaka , velikih privrednih organizacija Slovenije , te u ukupnim finansijskim strukturama .
  Drnovšek je tehnokrata vlasti sa osloncem na stranke lijevog centra , ali je pod utjecajem stranih centara moči , sa dobrim pozicijama u strukturama bivših jugoslovenskih vlasti .

 • montyamp

  YUGOSLAVIJO , YUGOSLAVIJO , YUGOSLAVIJO .
  BANKROT , BANKROT , BANKROT , BANKROT …
  YUGOSLAVIJO , YUGOSLAVIJO , YUGOSLAVIJO .
  BANKROT , BANKROT , BANKROT , BANKROT …
  YUGOSLAVIJO , YUGOSLAVIJO , YUGOSLAVIJO .
  BANKROT , BANKROT , BANKROT , BANKROT …
  YUGOSLAVIJO , YUGOSLAVIJO , YUGOSLAVIJO .
  BANKROT , BANKROT , BANKROT , BANKROT …
  YUGOSLAVIJO , YUGOSLAVIJO , YUGOSLAVIJO .
  BANKROT , BANKROT , BANKROT , BANKROT …
  YUGOSLAVIJO , YUGOSLAVIJO , YUGOSLAVIJO .
  BANKROT , BANKROT , BANKROT , BANKROT …

  • montyamp

   Cerbralni bankrotiranci tipa Pajnkiher , so rakasti plodovi tvorbe ultraidiotov in Stalinovih lakajev , YUGOSLAVIJE .
   JUGOMURGLOSRBIJE , velike države , sa najjačom vojskom između lovačkih društava Europe .

 • Kučko pod pručko

  Če čebula ne bi ČE imela, bi bila Bula

  Nekaj naj nam bo jasno. Če bi imela Slovenija v času osamosvajanja predsednika, kateremu bi bila samostojna država najintimnejša opcija, bi bilo v naši domovini vse od devetdesetih let povsem drugače. V tem primeru mala potuhnjena baraba ne bi na večer, ko se je na trgu pred parlamentom dvigovala nova slovenska zastava, govorila, da so “danes dovoljene sanje, jutri bo nov dan”. Že takrat je namreč največji nasprotnik Slovenije natančno vedel, kaj bo sledilo osamosvojitvi in kako bo do svojega zadnjega diha deloval proti dobrobitu naše domovine. In po njegovi podli zaslugi je bil naslednji dan res “nov”.

  V tem primeru bi tudi nikoli ne bilo debat o tem, kdo so osamosvojitelji in kdo je bil proti samostojni Sloveniji. Vsi bi dihali v isto smer, vsem bi bila domovina svetinja kot tudi naš jezik, zastava, ki bi ponosno ves čas visela na ljubljanskem gradu in drugi državni simboli bi bili čislani. Nikakršnih poveličevanj rdeče krvave zvezde ne bi bilo, o paradiranjih jugonostalgikov, ki se jih ob vihranju komunitstičnih zastav praviloma udeležuje tudi veleizdajalec slovenskega naroda.

  Če bi bia torej Kučanova najintimnejša opcija Slovenija, tudi raznih Mladininih pisanj in na koncu dolge vrste tistih, ki blatijo domovino, ne bi bilo. Tudi Peinkiherjevih pisanj ne. Toda tu ima ČE največji pomen!!!

  • rrrrr

   ..pa tudi če bi slovensko ljudstvo prav na zadnji dan v nedemokratični Jugoslaviji, po romunskem zgledu, pred zid postavilo pet ključnih izdajalcev naše domovine in šele naslednji dan sprejelo demokratične, civilizacijske in pravne normative v novo nastali samostojni državi, potem bi danes živeli povsem drugače. Strah bi naredil svoje, brez lustracije. Tujerodne rdeče podgane bi se vrnile v izvorrne brloge, domače bi prestajale kazen družbeno koristnega dela..
   Ampak, če….

 • montyamp

  TITO BANDITO je s svojo bando imel UDBOVSKO BANKO tudi v Libiji .
  Kje je UDBA rabila banke ?????????????
  Pariz – Frankfurt – London – Dunaj – izpostave UDBOVSKIH BANK
  https://www.youtube.com/watch?v=TSFfq2J7xVg
  YUGOSLAVIJO – YUGOSLAVIJO………………………………………

 • montyamp

  ———————— D-E-P-A-L-A ———— V-A-S———————-

  Pajnkiher ni bil sposoben narediti načrta za rušenje Janše .
  Kućan je itak preveč zabit .
  Zato so murglosrbi izsiljevali HRVATA RADOJČIČA , da je slednji naredil načrt za KUĆANOVE kriminalce , ki so se po navodilih lotili OBRAMBNEGA MINISTRA JANEZA JANŠE .

  YUGOSLAVIJO , YUGOSLAVIJO ……………………………………….

  • učko

   No, Depala vas je blo samo nadaljevanje obračuna med JaJotom in Kučanom iz afere “orožje na Mariborskem letališču”, ki je blo seveda Kučanovo. Kučan je z Jajotom zmagovito obračunal v Depali vasi, ko so ga iz Drnovškove vlade odfukal kot abrambnega ministra.

  • večni srb

   Tudi če je nedvomno kriv in se je z dejanji močno koristil, je bil hrvat v najslabšem primeru v to prisiljen, to je pač naš monty.

   • Svele

    Če bi poznal in spoznal Kunstlja preden se je zadrogiral.bi ti vedel da je vse res to kar piše na blogu. Tudi mafijasi 90 ko so se pobijali na ulicah Mišo veso šakan . Djordjević ali od Dejana nose izbranka zorica.kaj je Darko njavro delal v hotelu ko so mišota ubili.itd.

 • montyamp

  LJUBLJANA — ZAGREB — BEOGRAD ——-UDBA–ATENTAT–HAUS

  K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K

 • montyamp
 • montyamp

  Kućan si je v mislih pel ,

  YUGOSLAVIJO , YUGOSLAVIJO ……………………………………….

 • FORT WORTH

  Tunek spet nabija…
  Hehehe

  • večni srb

   A to je Tunek?

   Jaz sem pa mislil, da se zajebava s tisto Julko in šmarnico…

   • tohuvabohu

    Julika je umrla. Zadavljena.

 • centurion

  Kučan na fotki smrtno resen.
  Bolje bi bilo resnično mrtev.

 • centurion

  Za boljše razumevanje modela ANTONA PEINKIHERJA
  preberite od strani 190 dalje…..

  https://hrcak.srce.hr/file/119825

  • večni srb

   Verjamem hrvatom!

 • sloustava

  Kaj hocemo, tak je Kucanov kader. A je nagrajen, ker ima krit hrbet s pomocjo presstitucije! A se Policija, NPU, tozilstvo, sodstvo, se ni zbudilo! Halooo, smo v letu 2018! In smo samostojni, ne sicer se osvobojeni, a vendar samostojni. Po zaslugi pomladnega DEMOSA, nas , ljudi in voditeljev dr. Pucnika, Janse, Krkovica.

  • večni srb

   Kučan je edino izstopil iz zveze komunistov Jugoslavije, kaj je pa to kaj takega, saj nas je bilo takrat samo 24 milijonov.

   • Slovenec

    Volk menja dlako, navad nikoli.

   • šrauf

    Normalno ,da je izstopil ,ker je bila to edino logična poteza v smislu njegovega in partijskega političnega preživetja! Malo vzemi v obzir širši politični kontekst v tedanji Vzhodni Evropi( usmrtitev romunskega diktatorja ,razsulo v NDR in posledično padec berlinskega zidu, samo ukinitev Varšavskega pakta, razpad ZSSR….)

 • totex39

  Človek se res lahko sprašuje kako je lahko imel Kućan tako moč v Sloveniji, da ni bilo človeka, ki bi ga zaustavil in ga popolnoma onemogočil v svojih izdajalskih dejanjih, ki si je že do danes pridobil neverjetno veliko pristašev.
  Škoda, res je bilo vse dobro zamišljeno, vendar potuhnjenec nas je izdal in zato smo tam kot smo, na repu evropskih držav, kjer se še vedno slavijo komunistični simboli.
  Žal taka je resnica in se ne moremo sprenevedati, kajti iz tega se ne bomo rešili.

 • Gr Enze

  ŠLEVA BLESAVA ZADROGIRANA PIJANA RDEČA ČE BI MORAL TALE TUNĆE ŽIVETI OD SVOJIH ŽULJEV , BI ŽE ZDAVNAJ POGINIL ALI CRKNIL !

 • BlackOpsSystem

  A mini kučan pa ni pel himne samostojne države? Po sliki sodečeNI!!! Ko slika pove več kot 1000 besed!!!

  • Slovenec

   On ni bi pel, ker ni bil nikoli za samostojno Slovenijo.

 • šmentanamuha

  Kučanistična gnida, tale Peinkiher. Ob ttakih izdajalcih zunanji sovražnik sploh ni potreben.

  • Mojca pokraculja

   Zunanji sovraznik nikoli ni bil potreben. Ga realno sploh ni bilo od 45 dalje, tudi sedaj 2018 ga ni. Najboljsi je notranji sovraznik. To partija in kucan odlicno obvladata.

 • antimur

  Kako je lahko takšen teleban in pokvarjenec, ki vedno in povsod širi sovražni govor, dovolj, če prebereš njegove komentarje, za katerimi se pa skriva pod različnimi avatarji, svetovalec za varnost. Očitno Kučanu sledijo še samo takšne barabe in največje izgube. V Mercatorju pa me ne vidijo več.

 • Slovenec

  Kako morejo biti taki antiSlovenci na položajih v Sloveniji? Pošteno bi bilo,
  da zapustijo Slovenijo in odidejo v
  tujino.

  • Svele

   Ja Krkovič in šiptar Janša Marš ven iz Slovenije

   • Marjan Šarac

    tudi tebe bom izgnali…, postopek že teče.

 • Štajerc

  Kaj pomeni – BgGen Tonetu Krkoviču???

  • komar marko

   no ja, ti pomagam. Nmareč njegov položaj v vojski, saj veš kako to gre. Razvodnik,desetar, vodnik in tako naprej lepo do VRHA!

  • Marjan Šarac

   brigadni general ali brigadir, po JNA general major…

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Izmišljen naziv, katerega si je nadel samooklicani BgGen Krković(v SLO vojski takšen naziv ne obstaja). :)

   PS: Veste, da je on “zrihtal” borčevsko pokojnino svojemu 12-letnemu sinu? :)

 • Mojca pokraculja

  Pogresam tweetya, fogla, haloskega tuneka . Danes ima enkratno priloznost da komentira clanek o sebi. Bomo iz prve roke izvedeli kako je vse laž?

  • komar marko

   nima časa-danes je dežurni.In po svoji profesiji svira FRULICE.Pa še plačo dobi za sviranje!

   • Mojca pokraculja

    Nic bat, on je skoz in povsod dežuren. Tezka je sluzba udbovska.

  • šrauf

   SAMO RES ,kaj je ta transformer pedofilski počel v Clevelandu?

   • Svele

    Pedofil je Janša in Urša

    • Marjan Šarac

     Po naših evidencah si tudi si tudi ti roza, vse bo še napisano

   • Svele

    Kaj bosta retardirana otroka Janeza Janše črt in Jakob ko in če odrasteta hahahhahhaha posiljevalca sadista psojebca ali pedofila v hozentregerjih hajhahha Bog pobij vse venčke hlapci sorodniki hahhaha

   • Mojca pokraculja

    Prvič slišim ,daj kakšen link prosim.

  • Osti jarej

   …..le kje je mefisto

   • Mojca pokraculja

    kaj hočeš povedati, se mu je kaj zgodilo?

   • Mojca pokraculja

    Čakam tvoj odgovor ? Ne smeš povedat, ti udbovec ali kaj? ustrahuješ?

 • Marjan Šarac

  Razrešili ga bomo.

 • komar marko

  lepo je BORČI povedal tisto kar gre LAŽNIVCEM. Samo vrag je v tem, da mediji o tem ne POROČAJO,ni kake TARČEo resnici. Žal,siše vedno privoščijo MONTIRANE procese. Koloradski hrošči so neuničljivi!

 • Warrior princess

  Firma Meerkator je do svojih uslužbencev nasilna, preobremenjuje jih z delom in jim krade ure. Takšni izmečki, kot je zgoraj omenjeni naravnost pašejo v to parazitsko, komunistično pralnico denarja.

 • skorpijon93

  obesti peinkihra !

  • Osti jarej

   ..tebi za vrat?

 • Osti jarej
  • Svele

   Delal sem .kunstljem

   • Osti jarej

    …potem veš

    • Svele

     Preden se je začel drogirati je bil možakar ves kako so se ga bali morisovci.sposoben fant samo ni imel zlobe v očeh kakor drugi Janševi morilci.94 mi je razkazoval tudi bugs.saj ves.so nastavljali prisluškovali in uporabljali informacije kot izsiljevanje

     • Osti jarej

      ….saj se ne drogira več…..se mi zdi,da je še kar možakar……no,gledano z moje,ženske plati :-)

     • Svele

      No se opravičujem.vedno je bil in bo možakar. hočem reči da ma no saj veš.

     • Osti jarej

      …jp

     • Zdfs

      Saj ta hudodelska zdruzba je baje se vedno dejavna, najbolj zlobne oci ima pa organizator hudodelske zdruzbe jj

     • Zdfs

      Zadnjic nekaj casa nazaj vidim ene zares zlobne tipe za mizo skupaj z novinarko spelo predan, mi je bilo takoj jasno, koliko je ura, cela miza takih tipov

 • Svele

  Odkar kažem z prstom na pedofile na tej laznivi novi.se je dosti vzdevkov spremenilo ajpijev,aparatov eni pa so se potuhnil in spet čez nekaj časa pojavili.policija upam da sledite hvala vam

 • Osti jarej

  …amen

 • Osti jarej
 • črnaovca

  Glede da o tem nikjer ne poročajo razen tule je morda v vsem tudi zrno resnice sicer bi bili tiho

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  “Krkovič,oblečen v črn SS usnjen plašč” In potem ste vi Domo-brani. :)

  PS: Prokleti izdajalci. :)

 • Osti jarej

  …..demokratični mafijastan,kjer ene in iste persone pasejo ovce že 30 let +

 • Slehernik

  Mene samo zanima, če take vrste ljudje nimajo sosedov?

 • Nocoment20.04

  Krkovic najlepse oblecn pedrski brigadir

  • MižekFiga

   Ti pa stokrat preoblečen pasjejebni rdeči fašist!

 • MižekFiga

  Samo dvajset (20) let je minilo, da zvemo osamosvojitveno resnico z imeni in priimki! Tov. ddr. Kučan se je zelo čudil ko je bil drugič izvoljen za predsednika in je javno snel kapo pred SLO presstitucijo. Spomnite se kako so oblatili Jeklenega Janeza z njegovim predsedovanjem v EU. Živimo v zelo temnem obdobju demokracije. Nimamo nobenega zapisnika Vlade o katerikoli odločitvi ali zakonih. Velja murglska mafija: “Saj veste kaj mislim”.

 • garfi

  spodaj cel kup njegovih udbomafijskih pajdašev

 • Osti jarej
 • tohuvabohu

  Sodim, da izraz “globoka država” ni ustrezen za naše razmere. S tem izrazom v uveljavljenih demokracijah opišejo strukture, ki delujejo pod površjem, vplivajo na politiko in ostajajo nedotaknjene tudi ob menjavah oblasti. Mislim, da ga je pri nas prvi uporabil Dimitrij Rupel. Te strukture niso (nujno) povezane z ostanki preteklosti in tudi niso politično opredeljene, temveč le branijo svoje interese.
  Pri nas je hudo drugače. Vse vzvode oblasti, javnost, medije, šolstvo, sodstvo itd. obvladujejo “stare sile”, ki držijo položaje, ki so jih pridobile v času totalitarne vladavine boljševiške partije in ki zlepa ali zgrda (s pomočjo orkestrirane propagande in mafijskih prijemov) poskušajo ohraniti “priborjene” privilegije. Za te pojave je še najbolj prav uporabiti izraz udbomafija, ki pove vse. Pri nas za globoko državo sploh ni prostora, ker dve podtalni strukturi težko bivata skupaj.

 • Janko Pirnat

  Zmenite se na sodišču. Ampak morate pa priznati, da je na svojem področju strokovnjak za zagotavljanje varnosti. Kar je res je res.

 • xtc

  Painkiher= Haloški Tunnnek alias Fogglov Tunnek alias Tweety bird.

  • joza joza13

   Dobro si to povedal, torej dokaj dobro poznaš zadeve. Toneta so res kot mladeniča klicali “farovški”. Vendar menim, da ga Micka ni v farovžu pokasirala, čeprav so živeli v neposredni bližini cerkve…
   Zanimivo pa je, da je dal Anton Peinkiher cerkveno pokopati svojo mater.

   • slosin

    Painkiher je torej ‘fant od fare’, če je bil spočet v farovžu….kaj praviš ĐĐ st….?

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje
   kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«