Kot v Severni Koreji: Preberite si ta servilen in aboten intervju z Mirom Cerarjem v reviji Obrazi

Foto: STA

Premier Miro Cerar kljub popolnemu polomu te vlade še vedno daje intervjuje za javnost. A izključno v medijih, ki mu zastavljajo servilna vprašanja in ne silijo vanj z neprijetnimi temami. Cerar tako daje intervjuje za STA, RTV in zdaj tudi Večer, natančneje, za revijo Obrazi. Ob stanju v državi bi od novinarja pričakovali, da bo Cerarja vprašal kaj o stanju v zdravstvu, šolstvu, vojski ali o aferi NLB. 

Nič od tega se ni zgodilo. Režimski intervju se je začel v stilu negovanja dobrih odnosov z “ljubljenim” vodjo. “Gospod premier, ste zdravi? Dobro spite,” se je glasilo prvo vprašanje. Cerar, ki se malce bolj znajde odkar ima drage tuje svetovalce, je takoj iz sebe naredil žrtev, kar je tipična taktika ameriških in globalnih levičarjev (‘playing a victim card’). Naš ubogi premier je sicer zdrav in se dobro počuti, a pravi: “Res pa je, da spim nekoliko slabše, odkar sem v politiki.” Vidite, kaj smo naredili volivci ‘ubogemu’ Miru. On je šel v politiko “za narodov blagor”, zdaj pa revež ne more spati – zagotovo je kriva opozicija, ki ga ‘ovira’.

Nasmejani premier Miro Cerar. Foto: STA

Cerar je tako dober, da še v spanju rešuje probleme
Nato se je Cerar pohvalil, da službo veš čas nosi domov, saj je biti premier način življenja. Cerar je torej priznal, da je premierstvo njegov stil, življenjski slog in očitno ne najbolj odgovorna služba v državi. A ker naš premier ne jamra in išče rešitve, se mu kdaj pa kdaj zgodi, da jih rešuje tudi v snu. Služba, kot pravi Cerar, se mu večkrat “prikrade tudi v sanje. In tako še med spanjem premlevam kakšen problem.” Neverjetno. Običajni ljudje probleme običajno premlevamo pred spanjem ali po spanju, naš premier pa kar v trdnem spancu. Najbrž je tako edini, ki lahko v fazi spanca racionalno in zavestno usmerja svoje misli. V reševanje problemov, kakopak.

Naslednje vprašanje je bilo prav tako zelo pomembno za državo: “So vas kakšno jutro čakali na Gregorčičevi, ker ste zaspali?” Sledil je smeh. Premier je povedal, da ni nikoli zaspal, nato pa je šel spet v osebno propagando. Državljani smo lahko izvedeli, da premier dela do poznih ur in da ga budilka zanesljivo prebuja med šesto in sedmo zjutraj. Kljub temu, da ni še nikoli zaspal, pa je že večkrat zamudil, ker mora prevzeti nujne telefonske klice ali zadeve, ki ne morejo čakati. “Veste, moje delo je nepredvidljivo,” je za Obraze dejal Cerar. Nepredvidljivi dogodki, pravi premier, terjajo hitre odzive. Najbrž je zato potreboval dva tedna, da je reagiral po požaru v Kemisu! Zato je najbrž potreboval dve leti, da NI upošteval odločbe Ustavnega sodišča RS o financiranju zasebnih osnovnih šol. Zato je najbrž potreboval tri leta, da NI uredil zdravstvenega resorja. Cerar se odziva hitro, verjamejo pa mu očitno le člani vlade.

Naslednje vprašanje dvornega medija je bilo še bolj sugestivno in servilno. Cerarju so kar postregli s tem, kako je ves čas pod pritiski. A nadaljevanje vas bo “ganilo”. Novinar ga je vprašal, kako vzdržuje psihofizično kondicijo. Potem je Cerar, kot da nas to zanima, povedal, da se sprehaja, telovadi in teče. V zadnjem času je celo nekajkrat s sinom igral košarko in namizni tenis. Seveda pa ne pozabi dodati, da se rad sprosti ob dobri knjigi, filmu ali predstavi, predvsem pa v družbi svoje Mojce, otrok, sorodnikov in prijateljev.

Cerar doživlja toliko udarcev, celo z leve
Intervju se nadaljuje v klasični maniri polaganja besed v usta. Novinarka ga ne vpraša, ali prejema udarce, ampak kar postavi trditev, da udarce prejema in to tako z leve kot z desne. Odgovore Cerarja je treba v nadaljevanju razdelati vsakega posebej. Najprej je dejal, da ga udarci bolijo in celo jezijo. Težave pa ima z lažmi, ki jih po njegovem izrekajo tisti, ki so sami neetični. Na tej točki bi se bilo treba resno vprašati, če je Cerar še pri sebi. Minister Mramor je lagal o dodatkih za stalno pripravljenost, ministrica Maja Makovec Brenčič prav tako. Minister Klemenčič je izdal nezakonito poročilo KPK, kjer je navajal neresnice o vodji opozicije. Ministrica Milojka Kolar Celarc že dve leti laže o zdravstveni reformi. Minister Erjavec je lagal o izidu arbitraže, minister Židan o teranu, ministrica Katičeva o pritiskih na vojsko, minister Gašperšič je lagal o ceni drugega tira – nekajkrat. Cerar je lagal o dvojnem zaračunavanju potnih stroškov. O kom torej govori Cerar? O svoji vladi?

Miro Cerar. Foto: STA

Cerar v nadaljevanju pravi, da je šel v politiko zato, da bi spremenil politično mentaliteto. “Da bomo bolj kultivirani. Manj primitivni. Da bo manj kraje in laži, manj prepiranja in več sodelovanja,” pravi premier. Pa pojdimo kar po vrsti. SMC je ena najbolj izključujočih strank v zgodovini slovenskega parlamentarizma. Poslanci vladajoče stranke, ko ostanejo brez argumentov, primitivno napadajo opozicijske in koalicijske poslance. Nivo primitivizma še nikoli prej ni bil tako nizko. Za to dobro skrbi tudi veliki “inkvizitor” iz SMC, Milan Brglez, ki dopušča žaljive izpade svojih poslancev in blokira mnenja opozicije. Tisto o lažeh smo obdelali že v zgornjem odstavku, kar se pa tiče kraje, pa ta vlada prednjači. Več milijonske izgube javnih zdravstvenih zavodov, preplačila pri naročanju zdravstvenega materiala, izjemen posluh za lobistične mreže, zakrivanje pranja denarja v NLB s preiskovalno komisijo, ki jo vodi Jani Möderndorfer (?!), izdatno financiranje nevladnih organizacij, neracionalna poraba javnih sredstev pri projektu 2. tir, posebne davčne olajšave za podjetje Magna Steyr itd. Očitno bo kar držalo, da ko levičarji govorijo o drugih, opisujejo sebe.

Cerar je nato soočen s podporo vladi, ki je katastrofalno nizka. V povsem PR-ovskem odgovoru premier pove, da bodo ljudje na koncu prepričani z dosežki te vlade. No, če bo to držalo, ne boste dobili niti enega glasu, toliko dosežkov namreč imate. Cerar pravi, da morajo ljudje začutiti, kako iskreno se trudijo zanje. Podlo. Zelo podlo. Ob vsem zgoraj naštetem Cerar ponavlja mantro iskrenost, etika, morala – in počne ravno obratno – korupcija, klientelizem, enoumje. “Bomo videli, kaj bodo državljani rekli ob koncu mandata,” misel pozitivno zaključi Cerar. Če prevedemo ta stavek v jezik volivcev se glasi nekako takole: “Bomo videli, kako bomo ob koncu mandata s pomočjo medijev spet uspešno ‘nategnili’ slovenski narod.”

Foto: Uradna spletna stran predsednika vlade.

Farsa se kar ne konča – Cerar se bori za malega človeka
Intervju v Obrazih je res podoben političnemu manifestu Severne Koreje – vse, samo tisto ne, kar je res. Cerar je povedal, da v središče svoje politike postavlja človeka. Pravi, da so postopno izboljšali položaj mladih in upokojencev. Res? Večina upokojencev, kljub “trdemu” delu Karla Erjavca, živi pod pragom revščine. Nekateri upokojenci za 40 let delovne dobe dobijo manj kot nekateri socialni podpiranci, ki niso prispevali niti evra v državno blagajno. Še vedno se izplačujejo enormne privilegirane pokojnine raznim “herojem” in njihovim potomcem. Ta vlada pa na tem področju, razen zvišanja za par evrov, ni naredila ničesar. Kar se tiče mladih pa je stanje še bolj skrb vzbujajoče. Vsako leto se iz države odseli na tisoče mladih, ki v Sloveniji nimajo možnosti za zaposlitev ali pa njihovi talenti v močvirju “povprečnežev” niso prepoznani. Mladi, ki živijo dobro so ali tisti, ki delajo kot nori ali pa tisti v raznih NVO-jih, ki tako ali tako živijo od proračuna. Ostali životarijo.

Cerar nas je potegnil iz krize, če še ne veste!
“Ker je naša vlada potegnila državo iz krize, smo sedaj seveda tudi mi tisti, od katerih bi vsi želeli dobiti kar vse naenkrat,” potarna Cerar. Kaj je že v začetku intervjuja govoril o lažeh? No, tu je lagal, kot pes teče. Krizo so preprečili ZUJF, zlato fiskalno pravilo in omejitev porabe v času Janševe vlade in milijardne dokapitalizacije bank v času Alenke Bratušek. Cerarjeva vlada ni naredila popolnoma ničesar za trenutno gospodarsko rast. Imeli so več sreče kot pameti in predhodnike, ki so stabilizirali državne finance. Nadaljevanje intervjuja je še slabše in hujše. Cerar vse težave zvali na druge vlade, sebe in svojo ‘ekipo’ pa predstavlja kot žarek upanja za prihodnost. Če želite doživeti enega najbolj ‘brutalnih’ refluksov vam priporočam, da si intervju v celoti preberete. Lahko pa vam zagotovim, da vas po branju tega intervjuja še nekaj mesecev ne bo prijelo, da bi pojedli kaj sladkega.

A. R.

 • VERZIFIKATOR

  Pubec Večernjak

  VEČERNI ZVON

  Tam, kjer so zvoniki toti sami,
  kjer večerno čuje se zvonjenje,
  dravskih čuje se valov šumenje,
  zvon pobreške še mrliče drami.

  Glasen je kot artilerij tristo,
  da še mrtvih svet se tam prevrača,
  ta večerni zvon, netilec trača,
  bije plat zvona, zdaj v polno čisto.

  To večerna je zvonov izdaja,
  drami mrtvoudne oblastnike,
  je trobilo tiste znane klike,
  ki glasove na pomoč oddaja.

  Pod večer se strnejo vse sile,
  tistemu, ki v Dravi se utaplja,
  se kot spužva z vodo večno staplja,
  se namenjajo besede mile.

  Miroljubnega možak se dela,
  pravi, da domuje tam v Ljubljani,
  ves večer stojijo mu ob strani,
  da zvonjava bi bila vesela.

  Na večer bodrijo ga glasovi,
  naj vzdrži, naj v Dravi ne potone,
  oblastniške naj drži se krone,
  kaj potem, če so okrog tatovi.

  Ta večer bo moral še zdržati
  in večerov še za dobro leto,
  sicer bo, med nami, strogo vzeto,
  vse po vodi šlo z večerom hkrati.

  Toti se večerni zvon oglaša,
  da bi preglasil obupne krike,
  ob podpori lopovske bi klike
  rešil kaj, saj vse hudič odnaša.

  • Nejc Ornik

   Bravo Verzifikator :)!

   • VERZIFIKATOR

    Sem vesel pohvale kajpak zmerom,
    Nejc predragi, za spodbudo hvala,
    toda misel ta bo obveljala,
    naj se Dan ne hvali pred Večerom.

 • Novakec1

  A so ga tud vprašal kera reka teče pod savskim mostom?

  • AlojzZ

   Da. In njegov odgovor: “Krka!”

   • Novakec1

    To je prehiter odgovor za njega.

  • KIKI

   On je vendar ustavni pravnik in zemljepis ni bil na njegovem urniku;
   ima pa moč v preglasovalnem vladnem stroju in lahko tok reke Save
   obrne v drugo, napačno smer! Ga bo že kdo v to prepričal (njegov
   pokorni “brat” Medendorfer n.pr,)

   • ćiromiro

    Kdo ga je povišal v ustavnega pravnika? V wikipediji piše (podatek 2014):

    “Miro Cerar je redni profesor na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer predava teorijo in filozofijo prava, primerjalno pravo in etiko pravniških poklicev.[1]”.

  • tohuvabohu

   So, vendar vprašanje še preučuje.

 • pajot

  Tipičen mamin sinko. Prededipalec.

 • vsemojebabe

  Cerar bi moral spati veliko, veliko slabše odkar je v politiki, če bi se le zavedal koliko škode je naredil in koliko jo še vedno dela, a je prebutast za to.

  • Prle

   Tebe bo Ivan postavil za ministra za kmetijstvo, da boš rešil vsaj eno panogo, ko boš uspešen tu boš prevzel še ostale resorje in Slovenija bo rešena. Sporoči nam ime in naslov, da bomo vedeli kje se skriva največji genij v Sloveniji.

   • Steiermark

    vam, pripadnikom plačancev udbovske smeri, pa res ni potrebno pošiljati naslovov, koga morate odstraniti, jih sami ugotavljate – saj zato ste tudi plačani!

    • Prle

     Končno morate tudi sami vedeti,koliko imate skritih genijev med sabo.

 • Priden kot SDS ovčka

  Z zlatim fiskalnim pravilom se jaz nebi hvalil. To še pride na vrsto kakšen eu nateg je janševa vlada podpisala.

 • Franjo Trojner

  Naslednje parlamentarne volitve bodo dale odgovor na vprašanje ali bodo naši taleri po volitvah bolj prazni ali polni. Nemška avtomobilska industrija je pred velikimi odločitvami in te lahko močno negativno vplivajo na naše na nemško avtomobilsko industrijo vezano gospodarstvo. To pa pomeni, da bodo morale naše prihodnje vlade prekleto dobro domisliti strategijo razvoja Slovenije za naslednjih 100 let, da ne bo naše gospodarstvo takoj vrag vzel, ko bodo Nemci kihnili. Negotovi časi, ki gotovo prihajajo terjajo od Slovenskega volilnega telesa modre odločitve, zato se nam tokrat ne sme pripetiti, da nasedemo raznoraznim levim populustom in njihovim medijem, kot jim je to uspelo z tako imenovanimi novimi obrazi.

  • Priden kot SDS ovčka

   Mogoče bi pomagal če bi enkrat nehal razmišljat kot hlapci, kot narod surovin in polizdelkov, vrgli znanje na kup, pobarali našo vlado in ustanovil novo firmo in začel izdelovat svoje avtomobile?

   • Franjo Trojner

    Težko bo, se levičarji na vse pretege trudijo tiste mlade in malo manj mlade, ki znanje imajo pregnati v tujino ! Če bo šlo tako naprej bo celotna Slovenija kmalu en velik dom upokojencev, upokojenci pa ja ne bodo proizvajali el. avtomobilov in še vsi tri nano inžinerji v množici prispelih iz bližnjega vzhoda so se peš odpravili v Nemčijo in glede na stanje naših cest avtomobilov v kratkem tudi potebovali več ne bomo. Mogoče traktorje, ups pa saj je tudi ob uspešni politiki samooskrbe SD ministra Židana tudi kmetov vsak dan manj, torej tudi traktorjev ne! Torej ostanejo še samo bicikli in to električni, za katere še sicer nimamo tehnologije, pa tudi domačih kupcev ne, ker so za naše razmere kr dragi. Zgleda, da so naša usoda lakirnice in smetišča.

    • KIKI

     …In mafijske banke in podkupljive agencije in nesposobni javni uslužbenci !
     Bodočnosti ni na obzorju, pa tudi na koncu tunela ne!

     • Franjo Trojner

      ŽAL, RES JE!

 • totex39

  Seveda režimski mediji morajo delati v to smer, da se volivcem prikaže v čim boljši luči, zato za slabe strani, ki so v državi on ne odgovarja, ampak so krivi posamezniki, ki o tem nimajo nič.

 • Snorri Sturluson
  • KIKI

   ,,Zdaj vem vse! Z lahkoto diagnosticiram Cerarjevo prirojeno in privzgojeno
   stanje duha! Vse ostalo je farsa!

 • antimur

  Človeku gre na bruhanje ob takšnem driskastem intervjuju. Sicer mi pa postane že slabo, ko samo slišim za Cerarja. Neverjetno, kako nesposoben je ta mevžasti pokvarjenec, tako, da ni uspel najti niti enega ministra, ki bi bil boljši od njega. Ustavni pravnik, njegovi ministri in poslanci pa cefrajo Ustavo RS z njim na čelu, kot da je sekret papir. Groza!!!!

  • Prle

   To je pač, tvoje driskasto mnenje. dejstvo je, da bo ta vlada svoj mandat izpeljala do konca, medtem ko tvojemu gobčnemu pastirju to ni ratalo.

   • Steiermark

    Vsi diktatorji, kot npr. maduro, severno korejski kim, kot je tudi tito, so svoje “mandate” diktatorjev, odločeni pripeljati do konca, neglede na žrtve – prelito kri, zatiranje ljudi, medtem ko se sami, tako kot zgoraj navedeni diktatorski psihopati, sami, bogatijo, na račun sestradanih množic! Fuj golazen, označena z krvavo rdečo zvezdo

    • Prle

     V času Tita ljudje niso brskali po kantah za smeti.

     • KIKI

      Kdo te je pa spet nategnil? Ti pa nisi živel v Yugovini,
      ko so delavci s svojo “plačko” hodili še na popoldansko
      tlako in “fuše”, da so lahko skromno preživeli!?
      Ni bilo ne za živet, ne za umret! To je dejstvo! Potem so
      začeli odhajati za dolga leta v “kapitalistično-fašistično”
      Nemčijo s trebuhom za kruhom in za boljše življenje!!!!
      Še pomnite tovariši???

     • Prle

      Včasih so si delavci postavili hiše, prišil do stanovnj, kaj pa danes, službe so bile za vse, zdravstvo je bilo urejeno itd…..

     • rrrrr

      Tako je. Če pa bi imeli še kavo, prašek in toaletni papir ,bi živeli kot v Ameriki. Bravo prle, pa dopovej to kretenom desnakom.

     • rubec

      Desnakom za našteto ni bilo mar, njim je bilo važno le da je bilo v jugoslaviji v dovolj keramičnih ploščic in to take kakršne si hotel, tudi samoleplive so ble če shotu. Desnaki so se ker se večina ni uspela prebiti do šestega razreda v glavnem odločali za zidarja ali pečarja.

     • rrrrr

      Pred našim štetjem so bili desnaki prepovedani, ploščic pa ni bilo. Lahko pa je bilo ravno obratno.
      Šesti razred pa je itak ostanek meščanske buržoazije, ki ga je elektifikacija&industrializacija povsem izpodrinila…

     • Jefferson Vendski

      V bistvu so bile takrat na voljo samo samolepljive ploščice – take ki si jih moral zalepit sam, če si hotu da je bajta še v istem desetletju fertik.

     • rubec

      hehehe

     • tohuvabohu

      Seveda, saj ni bilo v njih nič uporabnega. Pa tudi klošarjev ni bilo, so vse odstranili.

     • Prle

      A danes pa je kaj uporabnega?

     • tohuvabohu

      Ti boš že vedel, saj si klošar.

  • rrrrr

   Antimur, odlična ugotovitev, ko praviš: ,,Ustavni pravnik, njegovi ministri in poslanci pa cefrajo Ustavo RS z njim na čelu, kot da je sekret papir. Groza!!!!
   Prejšnji teden je US zavrnilo s 6:1 dr. Noviču izpustitev iz pripora. Spomnimo se: slednjega je oblastni tranzicijski mamilarski kartel obsodil na 25 let zapora samo zato, da prikrije prave naročnike in resnične morilce dr. Jamnika. Lakajskim ustavnikom se je uprl le ddr. Jaklič z ločenim mnenjem. Kako velik pomen daje kamarila temu prikritju, da tvega ne samo omajani ugled policije, sodišča, varuha člov. pravic, tudi zadnje branike pravne države- US, se lahko samo vprašamo.
   Ker svoje ,,kolege” ustavnike hudo razkrinka ddr. Jakliče v svojem ločenem mnenju, je bil v režimskih dominantnih medijih odziv n ata sklep skop in medel. Jasno!
   Takoj in primerno je reagirala Demokracija (prilagam), Vili Kovačič (prilagam), danes tudi/celo (Odlazkov !) Reporter. Na poročanje Nove 24TV še čakamo, saj vse bolj dobiva Cerarjev vzorec, da je treba še malo razmisliti, predvsem pa odložiti. ZAKAJ TAKO NOVA24TV?

   Ljudje božji, da Slovenija sploh še preživi, je treba v prvi vrsti sesuti Bavconovo krivosodje ( razkrizje ozadja tega sodnega konstrukta predstavlja idealno priložnost, ZLASTI za opozicijski medij), prapočelo vsega zla in orodje za množično iztrebljanje Slovencev!!. Ne pa zdolgočasen in do obisti prismojen intervju v nekih obskurnih, AFŽ/LGBTQ Obrazih, kjer kvazi novinarska Šimpanzka po jajcih gladi sesljajočega kvazi premijeja Babuna v odhajanju?
   http://www.demokracija.si/fokus/ustavni-sodniki-zavrnili-pritozbo-dr-milka-novica-ki-ostaja-v-priporu-jaklic-gre-za-nepopravljiv-poseg-v-clovekovo-svobodo.html
   http://www.publishwall.si/vili.kovacic/post/309485/pravni-nihilizem-in-opravilna-nesposobnost-ustavnega-sodisca-

   • Antonius

    Ustavno sodišče ima neparno število ustavnih sodnikov.
    Proti odločitvi Ustavnega sodišča sta bila ustavna sodnika ddr. Jaklič in Marko Šorli. V ločenih mnenjih sta pojasnila pravne razloge zakaj sta presodila drugače od ostalih ustavnih sodnikov.
    Ostali sodniki so po Pahorjevem predlogu izbrani tako, kot je javno napovedala bivša sodnica, danes pa poslanka, Jasna Murgl.
    Ustavno sodišče si je s pomočjo Pahorja podredila kontinuiteta preimenovanih komunistov.

    • rrrrr

     Majhno dopolnilo: g. Šorli je bil pri tem glasovanju izločen, ker je enkrat že glasoval za to, da mora dr. Novič ostati v priporu. Žal je tako. Torej resnično, 6:1.
     Upam pa, da bom dobil to odločbo US, kjer je ddr. Jaklič nabrenkal nekaj močnih okrog ušes svojim ,,kolegom in kolegicam”, posledično tudi sistemu. Vsekakor bom odločbo v tem primeru prilepil na ta portal.

 • VERZIFIKATOR

  Priloga Obrazi = Tote face

  Toto Korenjak

  PJONGJANŠKI TOTI LIST

  Pod večer v Pjongjangu list izhaja,
  Toti se že dolgo imenuje,
  nebuloze po korejsko snuje,
  vsak večer reklamni spam oddaja.

  Nov obraz se v Totega prilogi
  prejšnji je večer že spet zasvetil,
  je iz iskre se požar zanetil,
  Kim Jong Miro bil je v novi vlogi.

  V vlogi skromnega pomirjevalca,
  ki se vsak večer ti prilizuje,
  kot obraz nov bralce podkupuje,
  farsa vredna ponarejevalca.

  Toti namreč intervjuje krade
  od pjongjanške propagande vladne,
  v uniforme tlači jih paradne,
  saj obeta si zvečer nagrade.

  Je klišejsko Toti neizrazen,
  vidi po korejsko vse poševno,
  po vsebini pa pjongjanško revno,
  vsak večer je vse bolj brezobrazen.

  Komaj čakam zopet nov večer,
  saj sledi mu noč, in to brez branja,
  noč ko patološkega ni stanja,
  za večerom pride blažen mir.

  • VERZIFIKATOR

   Kim Jong Miro

   POPRAVEK O TOTEM LISTU

   Repliciram, to pa je žalitev
   za večerne čisto vse izdaje,
   da se Toti obtožuje kraje,
   dostojanstva to je res skrunitev.

   Ne razume pisec žal poante,
   ko brez zveze svoje rime seka,
   zdaj ko čas prehitro se izteka,
   on večerne tukaj trosi kvante.

   Bil sem v Totem čisto nerazumljen,
   pa čeprav v večerni sem obleki
   svetil pod lučjo se na pripeki,
   ves večer se zdel sem poneumljen.

   Resna v Totem je bila zadeva,
   ko razlagal vladna sem stališča,
   se dotaknil tudi zdravilišča,
   bralec pa ob branju le zardeva.

   Naj na rob večerni tej aboti
   vam povem dokončno vso resnico,
   delali ste skrajno mi krivico,
   saj je list humorni ta naš Toti.

 • Borut Stari

  Med servilnim in abotnim intervjuvom z Mirom Cerarjem v reviji Obrazi in slovensko zvezdnico resničnostnega primitivizma Mirelo tako rekoč ni bistvene razlike. Vse, kar se zgodi in pove, se zgodi le za potrebe šova. Potreba vsakega šova pa je rating. Če je era homo politicusa sploh kdaj obstajala, je s takimi in podobnimi zgodbami polnimi primitivizma definitivno končana. Dobrodošli v epohi najžlahtnejšega populizma.

 • tarantela

  Ko pa svojega vodjo predstavite, ste pa še bolj pocukrani!

 • pajot

  Skromen nasvet za Cerarja: manj sanjaj.

  • KIKI

   Misliš: manj serji!

   • pajot

    tudi tako bi se lahko reklo.

  • karpelec

   …ko pa v njih tako uživam.

 • Stajerka

  epp……celo brezplačni izvod vsiljujejo na spletu…….

  • KIKI

   Benti!, pa je preveč trd papir in prefin, da si z njim rit obrišeš, ko te
   pritisne po branju strašnega intervjuja! Kakšen lažnivi polizanec tale
   Cerar!!..

  • KIKI

   …ga bojo vse omike pograbile! Penzije so nizke in vse prav pride, tudi bedaste “cajtnge”
   sam da je zastonj!

 • TOML

  Bravo socialisti, dobri ste!
  Tako, kot ste obljubili –> cedita se med in mleko,
  vendar le Cerarjevim in Kučanovim socialističnim mafijozom.
  Slovenci ne volte socialistov!

  • andreas82

   Sacjalizem je top hehehe

 • luckyss

  Takšni intervjuji so itak bedasti in nepotrebni…odziv v “članku” zgoraj pa je še bolj bedast in pritlehen….Tako, da ne eni ne drugi pri normalnih ljudeh niste dobili političnih točk..

  • Viktorh

   .Tik – tak, še 36 dni, pa…

 • rubec

  Novinar časopisa Rubec News mu je poslal vprašanje: Gospod premier ali ste vi kreten ali idiot. Odgovora še ni kar pomeni da je oboje.

  • pajot

   he,he,he…

  • centurion

   On to še proučuje in ustanavlja parlamentarno komisijo…

  • althar

   Lahko pa, da se po stari navadi le ne more odločiti.

  • rrrrr

   Ni oboje, pa je hkrati oboje: pred volitvami kreten,po njih idiot.

  • PRIČEVALCI

   Odgovor je, da pametni molčijo. Samo kreteni in idioti si gor ne pridejo …

  • antimur

   Po mojem bo ustanovil komisijo za enake možnosti, da bo preučila to težko dilemo, če jo že imajo pedri, kaj je bi imel še Cerar.

 • Stajerka

  je pa nekaj dejstvo…….to je prva vlada, v kateri je Karel v svoji neumnosti in norčevanju iz naroda, dobil resnega konkurenta…….

 • Miro Jereb

  Cerar je pezde…

 • piko8

  Ata je biv na konju z ročaji “car”: sinko je pa plitična pokveka botrov. Zelo škodliv za Slovenijo in Slovenski narod. Slovenci se ga bomo spominjali, kot n “NAJSLABŠEGA premjeja” do sedaj!!!!

  • KIKI

   Kriv je njegov ata! Od jahanja olimpijskega konja je imel jajca vsa zmečkana!
   Posledice pa nosimo mi!

   • Prle

    Kiko ne seri, zmečkana jajca je imel tvoj fotr, ko ga je prvič vtaknil in prva njegova napaka si ti.

    • L. Martin

     Kako pa veš, da je bilo to prvič ?

     • Prle

      Sklepam po tem, da je človek zafrustriran, gotovo ni bil zaželjen otrok, če so ga naredili po nesreči.

     • L. Martin

      Ni dokazano, da pravilno sklepaš.

     • Prle

      Samo predvidevam, če je pošten bo sam priznal, da imam prav.

     • L. Martin

      Eh, moj dragi, poštenja pa danes ni več.

     • Prle

      Tukaj ti dam pa prav, četudi imam prav ne bo priznal. Končno je sds ovčka.

     • tohuvabohu

      Kakšna ovca si pa ti? Tako si zarukan, da še ne veš ne, kdo te striže.

     • Prle

      Zarukan si ti, končno si osel, ha,ha.

     • tohuvabohu

      Mene nihče ne striže, ti si pa ostrižena garjava ovca.

     • Prle

      Tebe jaha, kdor ima 5 minut časa, torej si kurba od osla,ha,ha.

     • tohuvabohu

      Jahali so tvojo tastaro, ki so jo partizani imeli za mulo.

     • Prle

      Tvojo tastaro so pa ta beli dajali v najem za kilo fižola.

     • KIKI

      Ti to o Cerarju? Imaš prav!

     • Prle

      Nimaš prav, govora je o tebi, samo slediti moraš prav, kar je pa zate preveč, kajti rabiš nekoga, da te vodi.

    • KIKI

     Kaj drugega si izmisli in ne ponavljaj tako kot v OŠ!

   • pajot

    Bogve,če ga ni kar na konju naredu.

   • Anton

    kaj pa veš če je ta sinek njegov produkt, če ni od kakega “pismonoša”

    sarkazem press

 • Mamas & Papas

  Nova24, vi ste resno prizadeti ….

  • sumljivislon

   no milk today.. ;)

  • Viktorh

   Tik – tak, še 36 dni, pa…

  • učko

   O, sem že mislu, da si se stegnu, odkar te ni več na kurah. Dej kej povej, še kej muziciraš al sam lenar’š?

   • Prle

    Učko podstavi pručko,
    potem pa dvigni roko,
    da te mahnem, čez oko.

    he,he,he.

    • L. Martin

     he, he, he,

  • dob

   Fafas & Samsebis

 • Antonius

  Pronicljivim je Cerar javno vse povedal o sebi s tem, da ne bo vrnil tistega, kar je neupravičeno šolarjem dvakrat zaračunal.
  Cerar javnosti prodaja zaigrano skrb, ponarejen nasmeh ter moralo prevaranta in lažnivca.
  Če bi Cerar moral na trgu živeti od svojih pravniških znanj, bi bil klošar med pravniki.

 • Steiermark

  Zmene verjetno trpi zaradi kronične “nočne more”, saj je vendar znano, da ne samo podnevi, v “budnem” stanju, tudi ponoči sanja človeka, JJ, kateremu je bilo onemogočeno nastopiti mandat, ki smo mu ga podali mi pošteni Slovenci, ker ga je rdeča slinasta kuga, ne samo onemogočala in z načinom volitev po “tržiško”, z širjenjem laži o njem, enostavno eliminirala oz.. po titovo zaprla! Verjetno se mu oglaša , tam nekje iz globokih temaččnih koncev, njegovega telesa, kanček slabe vesti, ki mu prispeva k slabemu spanju!

  • KIKI

   Upam! -.če ima teslo sploh kakšno vest!?

 • Morala

  Haha…za malega človeka…malemu človeku pobrati še tisto, kar ima, ponos!

 • centurion

  A temu tipu žensko, zvečer, ko mu jo plačajo, tudi zavežejo
  in prav nastavijo v posteljo ali kaj?
  Men se zdi, da ima berglo tudi na kurcu….

  • Prle

   Tako kot Ivan, ki se mu dvigne samo še na mlajše ženske, kar meji skoraj na pedofiljio.

   • L. Martin

    A, ti pa pikiraš samo na stare babe, ki imajo velke penzije. Si pa falot, ja.

    • Prle

     Pozabil si navesti, da Ivan pikira na mlajše od sebe cca.30 let. Urška bi bila lahko njegova hči.Preverzno, kajne.

     • L. Martin

      Ja pa si mu res fouš, no.
      Probaj še ti, če ti uspe !
      Morda pa boš imel tudi ti srečo, če si dovolj šarmanten, he, he

     • Prle

      Ivan je šarmanten v denarnici in položaju, če bi bi bil kmet v kakšnem zakotnem kraju, bi sedaj iskal ženo po tv, Ljubezen na seniku,ha,ha,ha.

     • L. Martin

      Ti pa si dobro informiran, kako gre to. Imaš mogoče ti takšne probleme ?

     • Prle

      To so dejstva, katera bi ga pa marala s to faco.

     • L. Martin

      Meni pa je všeč. Če bi bil ženska, bi ga toliko časa zalezoval, da bi klonil. he, he

     • centurion

      Tebi so tako sam koze zanimive,
      ti pa kozam.

     • Prle

      Tako kot tebi ovce, ti pa ovcam.

     • andreas82

      Samo južnim ni jasno, kako lahko pri 50ih nekdo ima tako fajno mlado ženo hehehehe

     • Prle

      Verjetno si hotel napisati pri 60ih, baje bo drugo leto za okrogli rojstni dan dobil žlahtno devico.

    • slosin

     …on je gerontofil, njihove penzije ga ne zanimajo…

 • Gru

  Ker poden od clanka , tok pljuvanja po enem cloveku pa niti na NOVI nism pricakoval. Seveda se novinar ni upal podpisat z celim imenom pod tako slabo spisanim clankom ;)

  • resnicaboli

   Zakaj je slabo da se razumemo še nisem prebral si kdaj protestiral ko so pljuvali po Janši??

   • Gru

    Sm ja ;)

  • pajot

   Ni res,da nisi pričakoval. Ne laži. Pričakoval si in zato si tukaj. da ti pride.

 • resnicaboli

  Je ta človek sposoben dojeti da mora oditi ali nima prijateljev ki bi mu to povedali.

  • Prle

   Ivan je hitro dojel, da mora oditi, po maj kot letu. Zdaj bi pa luzerja radi spet nazaj, ja kaj vam pa je.

 • dob

  Prebral z užitkom.

 • Najplemenitejši

  Cerar ni dober politik, je pa vsekakor boljši od Janše in Slovenci ga še vedno močno podpiramo.

  • komar marko

   dokler se FDV stroka ne bo spoznala na to kako se zasluži denar, potem je vaše mnenje brez teže. Škoda je edino, da imate volilno pravico. Povprečen volilec mesečnikov so praviloma vsi LENUHI!

  • centurion

   Najplemenitejši, ne sicer najbolj pameten.
   Ko že imaš tak avatar, bi bilo dobro, da bi (s)poznal, koga častiš.
   Ne vem, kaj si bodo o tebi in Cheju mislili dobrega na primer homoseksualci,
   črnci in njih zavezniki levosučni.
   To so teze compagna Che Guevare, ki jim zavida tudi pokojni Hitler.
   V razmislek.

   1. Mladi morajo prenehati spoštovati vladne ukaze. Namesto tega se morajo osredotočiti na študij, delo in vojno delovanje.

   2. Mladi ljudje se morajo naučiti misliti in delati kot kolektiv. Narobe je razmišljati kot posameznik.

   3. Zmaga socializma je vredna milijone žrtev.

   4. Ukiniti moramo vse časopise. Revolucija ni mogoča pri svobodi tiska.

   5. Da postaviš ljudi pred strelski vod, ne potrebuješ nobenih dokazov za sojenje. Ti sodni procesi so arhaična buržujska dediščina. To je revolucija. In revolucija mora postati ledeni ubijalski stroj s čistim sovraštvom.

   6. Sovraštvo je središčni element naše borbe. Tako divje sovraštvo človeško bitje sili preko njegovih naravnih meja ter iz njega naredi hladnokrvni stroj za ubijanje. Takšni morajo biti naši vojaki;

   7. Črnci, ta veličastni primerek afriške rase, ki je obdržal rasno čistočo s pomanjkanjem umivanja, danes zavračajo čiščenje teritorija s strani druge sorte sužnjev: Portugalcev.

   8. Črnec je len in zaspan, svoj denar zapravlja za neumnosti in pijačo. Evropejec izvira iz tradicije dela in varčevanja, ki sta ga pripeljala v ta del Amerike in ga žene še naprej;

   9. V desno hemisfero njegovih možganov sem ustrelil kroglo kalibra 0,32, ki je izstopila na levi senčni strani. Nekaj trenutkov je stokal, zatem pa je umrl.

   10. Priznam, oče, da sem v tem trenutku odkril, da mi je ubijanje všeč.

   • Priden kot SDS ovčka

    A se nova24tv pod točko 4 kaj vidi? Komentarji se že brišejo….

    • Snorri Sturluson

     Nije ti to fop TV i ostala crvena stampa.Ovđe je sloboda govora

    • tohuvabohu

     A ti svojim zmazkom rečeš komentar? Hohohohoho.

  • centurion

   Nekaj o prvih “campih za gaye” (koncentracijskih taboriščih) na Kubi.
   Je v IT jeziku pogooglaj malo.

   http://www.qelsi.it/2014/che-guevara-organizzo-il-primo-campo-di-concentramento-per-gay/

  • Viktorh

   Tik – tak, še 36 dni, pa

   • Kosobrin

    … se narod zbidi.

  • pajot

   Super si. da se slučajno ne pišeš Modorndorfor?

  • pajot

   he,he,he,he,he…ha,ha,ha,ha,ha,hu,hu,hu,hu….

  • xtc

   SDi mogoče mislilSlovenaci?

 • Osti jarej

  ..šokantno…..na nova24tv pa predvajajo po par mescev stare oddaje….

 • Osti jarej

  …aja…vsak normalen državljan ve,kaj je resnica

 • Osti jarej

  ..politikantje so nam odžrli državo spod riti

 • Osti jarej

  …vse pokradli, in poskrbeli za lastne guze

 • Osti jarej

  ….in tako jovo na novo….dokler ne bo prodana še zadnja kapljica vode,drevo in kamen….ljudje bomo pa za rezervne dele…kar bo še zdravih ostalo

 • Osti jarej

  …z vsako kakor novo vlado ,smo se bolj bližali “kot v s. koreji”…

 • baubau

  Totalna poletna razprodaja pač…

 • komar marko

  dokler bodo mediji na strani RDEČUHOV toliko časa nam ni pomoči.Rdečuhi pa poskrbijo, da so pisunčki ustrezno nagrajeni in krog je zaključen. DOPUSTNE SO TUDI LAŽI!

 • komar marko

  ALI JE V TEM INTERVJUJU TUDI VPRAŠANJE, KLIKOKRAT NA DAN SEKSA, PREPRIČAN SEM, DA GA JE DELALAL NOVINARJA IN JE IMELA TRESOČA KOLENA, VERJETNO TUDI RAZMAKNJENA. lE ZAKAJ????????????????

 • Snorri Sturluson

  Za Požareport pa ne bi podal kakšne zgodbe?

 • Anton

  zamudili smo ugodno obdobje konjukture, bojim se da v naslednjem mandatu konjukture več ne bo

 • FORT WORTH

  Sedanja vlada s cmerovcem je polom na cisto vseh podrocjih.
  Razen v :
  V prisvajanju – kraji druzbenega premozenja,
  v zadolzevanju prihodnjih rodov, in kupovanju trenutnega socialnega miru,
  hobotnicah,
  ustvarjanju vseh mogocih financnih lukenj (2TDK)
  v razkroju moralnih vrednot,
  z vstopom vseh mogocih primitivcev v slovenski parlament,
  razvrednotenju slovenske zastave,(na vseh drzavnih proslavah so komunisticne rdece z zvezdo),
  Slovenska zastava je postala simbol desne opozicije.

 • jan

  Gospodarstvo si je do neke mere opomoglo,kar je skoraj čudež glede na siceršnjo mafijsko dogovorno ekonomijo, ki je še vedno privilegirana v Slovenistanu. Mafijski klani cvetijo pod Cerarjem. Je pa treba priznati, da brez njihovega soglasja v Sloveniji ni moč vladati. To je občutil Janša ob svojem drugem premierskem mandatu. Največja, trajna in nepovratna škoda, ki jo dela Cerarjeva vlada, pa je uvažanje ilegalnih migrantov, pri čemer jim država nudi većje ugodnosti kot domačinom. S tem se je ta vlada uvrstila med izdajalce slovenskega naroda. In tega ji ni moč oprostiti. Alternativa bruseljski načrtni raznarodovalni politiki je obstajala. Pokazale so jo višegrajske države.

  • Lustrator

   “Gospodarstvo si je do neke mere opomoglo,kar je skoraj čudež…”
   Boš videl ta čudež, ko poči mehurček zastonjskih kreditov, ki trenutno vlada na svetovnem trgu denarja. Povsem možno je, da bo kriza, ki je svet prizadela leta 2008 mačji kašelj proti temu kar bo prišlo. A nastavljeni kljukci Cmerarjevega tipa in ekonomski analfabeti mencingerjevega kova se s tem pač danes ne ukvarjajo – bodo že drugi reševali, ko bo potrebno. Po možnosti spet nekdo z desne, ki se mu bo potem po opravljeni rešitvi namestilo še kakšno afero in jovo na novo ovce na striženje.

 • Osti jarej

  …luknje krije narod,profit gre pa hitro na varno…

 • Franjo Trojner

  Režimski dobro plačani za stalno zaposleni novinarji pač nočejo hcat proti vetru, zato pišejo oblasti in lastnikom všečno. Za svojih dobrih dva, tisoč evrov plače pač povozijo večino načel, etike, morale in pozabijo na profesionalnost v zameno za lagodno živlenje in drobne ugodnosti, ki jim jih oblast vrača. Ko malo premislim, mi kr hitro postane jasno zakaj je v tem poslu prisotno toliko alkohola, svoja načela prodati za prgišče cekinov pač ni častno dejanje.

  • Anton

   alkohol postaja drugorazredna tema med kvazi novinarji in kvazi kulturniki, sedaj v ospredje prihaja koka

   sarkazem press

   • Franjo Trojner

    Da gotovo imaš prav, glede koliko neresnic, izmišljotin se dnevno vedno znova objavi in kakšne abstrakne skrajnosti se gredo kvazi kulturniki je alkohol gotovo premalo močan, da bi jih tako močno zadel, da so svojih aktivnosti sposobni.

 • Olga

  Šef lažnjivih kljukcev, tudi sam kljukec in marioneta! Spi lahko, ker mu “probleme” rešuje sosed Milan! Če bi imel kaj integritete, bi že zdavnaj odstopil in odpeljal svojo kramarijo!

 • Artur

  Tale zblojena zatežena pederčina bi bil njegov “idealen” svetovalec https://www.youtube.com/watch?v=awLnTjW3dQk

 • Tanja Larsson

  Če mu je bilo lepše na faksu, bi bilo mogoče bolje, da se vrne nazaj poučevat. Zakaj bi se trudil, če je še kup drugih, ki bi lahko vodili državo in nimajo možnosti poučevati na faksu?
  Kriza bo prišla pa nova, ker je normalno, da gre gospodarstvo gor in dol. To je normalno in kar je šlo dol, mora tudi iti gor.

  • bogi študenti

  • Lustrator

   Saj pravzaprav človek ne ve kaj je bolj pogubno – da do konca roka trajanja odigra svojo lutkasto vlogo ali da se vrne na faks in tam uniči na tisoče bodočih pravnikov – kolikor jih seveda ni uničil ostali nelustriran bavconski kader na tej katedrali nepravice?

 • Štalmajster

  Strokovnjak A.R. s svojo matro je spet stručnjak za razmere v S. Koreji. Namig: mogoče bi tak članek pisal tam …… že s krtove dežele. ;-)) Mogoče……ne vem ? ker nisem bil tam in mi na kraj pameti ne pade, da bi se praskal po njihovi r*ti. Baje so pa enega “nedolžnega” študenta nekaj obdelovali, ker jim je prišel neke plakate odstranjevat, pa …….. NI IMEL KONCESIJE …. za tovrstno početje. ;-))) pa so ga potem spustili? Kdo bi vedel zakaj je umrl v “demokratičnem” svetu??

  Zavedajte se da imamo …………. dobro demokracijo ;-))
  “…ausplündern zu lassen? Und wenn eine Demokratie dumm genug ist, dabei still zuhalten, dann ist sie gut. ”
  Če Janez rešitelj ne bo pokazal, da je dovolj dober,…… potem bodo našli……. boljšega!

  • pajot

   kaj ko bi se ti ukvarjal s štalami? Ustrezno tvojemu poklicu.

   • Štalmajster

    Svet je štala …… ki je ofce ne razumejo !

 • lokec

  Cerar enostavno ni zrel za predsednika vlade.

  • pajot

   Izjava leta.

   • Kosobrin

    … za Bodečo Nežo.

  • tohuvabohu

   Je pa zrel za odstavitev.

  • Kosobrin

   Mi lahko poveš, kdo pa je?

 • princeska

  Še ena ogaba na politični sceni, ni čudno, da se premikamo samo še navzdol.
  Pazite, s tako vodstveno strukturo kot jo Slovenija trenutno ima, dno ni dno temveč živo blato.

 • Pa ta čvovk je tut pravnik, pa dober ignorira in blefira zakonodaje, ki vemo da so pisane za bando lopovsko, da lahko naprej krade. On je tisti, ki bi lahko marsikaj spremenil na dobro. Sram vas je lahko, pa pravnik, pa tako obnašanje do državljanov.
  V glavnem, naslednje volitve ne sme bit pravnik, ker niso vredni zaupanja, vzbujajo ga pa.

 • xtc

  Če komu še ni jasno iz intervjujev in cerarjevih izjav ter obnašanja človek je na nivoju 6 letnega otroka,vsi nazivi pa posledica pravega pedigreja.
  Če bi moral kaj zaslužiti od lasnega znanja brez pomoči botrov in pedigreja,bi verjetno stradal.

 • VRHOVNI SODNIK

  To je tipični intervju nedoraslega in vase zagledanega otroka, v bistvu kopija Barbike 2

  • Kosobrin

   Domnevam, da govoriš o novinarju, kajne?

 • Kosobrin

  Vseeno bi raje videl pet Cerarjev na Vladi kot enega Janšo. Sedaj pa pljuvajte po meni!

  In verjemite, vsak, ki dela odgovorno kakršnokoli delo, mu ni vseeno, kako to poteka, in velikokrat ponoči ne more spati in razglablja, kako bi kakšno stvar rešil! Kaj šele predsednik Vlade RS Slovenije! Hudobni ste, ni kaj!

  • pajot

   Jaz ne bom pljuval nate. To bojo počeli tvoji otroci in vnuki.

   • Kosobrin

    Glej, da ne bo ravno obratno! Moji otroci so lepo vzgojeni!

  • Lustrator

   “In verjemite, vsak, ki dela odgovorno kakršnokoli delo, mu ni vseeno,
   kako to poteka, in velikokrat ponoči ne more spati in razglablja, kako
   bi kakšno stvar rešil! Kaj šele predsednik Vlade RS Slovenije!”

   Res? In kako potem razlagaš dejstvo, da smo med najpočasnejše rastočimi gospodarstvi v EU po krizi, da smo na samem njenem repu z vidika dveh najosnovnejših temeljev demokracije – pravne države in prostotržnega gospodarstva, ki pri nas izgleda še vedno nekako tako kot v 80ih v totalitarni Jugi? Kako torej razlagaš afere te vlade, ki jih Nova praktično na dnevni ravni razkriva, pa čeprav ima zaposlenih več kot 100x manj novinarjevod naše severnokorejske nacionalne televizije? O ČIGAVI hudobi torej pišeš? Če je vse našteto plod nesposobnosti, je potem nova HUDOBNA, ker napiše resnico in jo podkrepi z dokazi? Če pa je vse našteto plod hudobnosti, je zdaj Nova24 kriva, da ti razbija mit o sposobnosti in odgovornosti te daleč najbolj neodgovorne vlade RS kar smo jih imeli – imeli pa smo res že marsikaj?

   • Kosobrin

    Dokažite, da je vse, kar je tukaj napisano, resnica! Vedno je en velik halo, samo neke domneve, natolcevanja, žaljenja, – naj bi bilo – “potem pa vse tiho je bilo”. Pa naj dajo že enkrat mir in naj ne drezajo v že tako skregan narod! Ja, ena velika ŽLEHNOBA je tu gor in nič drugega!

    • Lustrator

     Dokaži, da NI resnica! Fantastično logiko imate komiji res, se ne čudim da Amerike ne marate – tam bi vas pošteno sunili v rit, ko bi prišli na dan z idejami, da je obdolženi tisti ki nosi breme dokazov in ne tisti, ki je sploh vložil obtožbo. Meni niti an misel ne pride, da bi te obtožil nečesa, potem pa od tebe ZAHTEVAL, da predložiš dokaze, da temu ni tako.

     Izvoli, citiraj članek ali del članka, ki je zate NERESNIČEN in dokaži da je. Z veseljem ti odgovorim.

     • Kosobrin

      Adijo, ne da se mi več! Toda, to ne pomeni, da imaš ti prav!

    • Lustrator

     Zbogom – no, vsaj do naslednjega nicka!

  • traktor

   Mirko,kalimero,a si ti?

   • Kosobrin

    Ja, si uganil. Jaz sem, Mirko Nemirko.

 • PRIČEVALCI

  Pred volitvami se morate janšisti vedno znova truditi, da popljuvate novega Jajotovega nasprotnika. Pa naj si bo to Virant, Jankovič, Pahor, Bratuškova ali Cerar.

  Levi se sploh ne trudijo več, da pljuvajo po Jajotu ker že večina Slovencev (85%) ve, da je lopov. Samo njegova čreda ga še podpira. Bovške ovce.

  • Lustrator

   To niso nikakršni nasprotniki, to so lutke za katere je popolnoma nepomembna njihova kredibilnost, izobrazba, CV, karizma, pravzaprav jim ni potrebno niti znati Slovensko. Oni morajo samo BITI, vse ostalo se zgodi samo. Kako? Ker pač večina Slovencev (85%) ve, da je lopov Zaradi tega silnega “vedenja”, je bil mandat 2004-2008 daleč najboljši v zgodovini RS in eden uspešnejših v celotni EU, medtem ko v času mandata naslednikov KPS praktično vsak dan pride na dan nova afera v ozadju katerih so bodisi milijoni, milijarde, droge ali uboji. A ker “večina Slovencev (85%) ve, da je lopov” vas to pač ne zanima, saj vendar nočete, da vam kadarkoli spet zavlada “lopov”.

   Kdo je torej ovca?

   • PRIČEVALCI

    Ti.

 • Kosobrin

  Revija Obrazi je časopis, ki ne piše o politiki in ga ne zanima politika. Spraševali so ga kot človeka, ne politika, o njegovih bolj osebnih zadevah. Vi to dobro veste, samo nagajate in hudoba veje iz vašega pisanja! Sram vas je lahko, če veste, kaj je sram! A.R., ki nima niti toliko poguma, da bi se podpisal s polnim imenom in priimkom!

  • Minovak

   Kosobrinček – to je izjavil, ne glede, kakšen časopis je to in, kar je izjavil je bila do pike vse laž in samohvala, tako , da se tukaj ne pogovarjamo o hudobiji, temveč čisti resnici. Samo ti in Pričevalci nočeta vedeti, da je ta “vlada” nekaj, kar ne bi smeli imenovati niti otroški vrtec. In ne nazadnje, tudi, če jih še tako hvališ, je tanjša tudi tvoja denarnica, če že vest ne.

   • Kosobrin

    Tanjša je od takrat, ko je Janša vpil: “Zategnite pasove!” Večina vas je na to kar pozabila. Zakaj že?

    • tohuvabohu

     Pozabil si, da je takrat bila kriza. Če verjameš Cmerotu, pa sedaj Slovenija cveti. Kljub temu so skoraj vsi ukrepi Janševe vlade še vedno v veljavi. Kako gre to skupaj, bistra buča?

    • Minovak

     Imel je prav, “nova” vlada, ki je sledila po prevratu je ljudem slekla tudi hlače, pasovi jih pa gor držijo, a ne…pa je zmanjkalo časa, ker je narod (samo delček) oslov hotel mafijce…in jih imate!

     • Kosobrin

      Vaš ima vedno prav – tudi če ljudi zmerja s trenirkarji, zombiji; prišlo je tudi do tega, ko je izjavil, da bo tožil lastni narod. In tiste “male” laži, ko ni našel pošte v svojem nabiralniku – ravno takrat izgine ali jo odnese veter, ko pride kakšna važna pošta … ko se pokvari avto, ko mora na sodišče ….dajte no, kdo si želi takšnega predsednika? Jaz že ne.

     • Minovak

      Veš, ta narod (ne ves) se mu je zlagal, mu podtaknil dokazane laži in ga zato tudi zaprl, ga žalil, grozil in še kaj. Kaj porečeš takšnemu narodu, ki ga je pomagal osamosvojiti, mu prvič v zgodovini priboriti svojo državo in, ko je hotel, da gre politika iz gospodarstva, to ni ustrezalo levakom, ki se napajajo iz skupnega korita z dvema levima rokama in bi bili tako ob nezaslužene privilegije. In kako bi se počutil, da se to zgodi tebi…mislim, da bi bilo tvoje pisanje povsem drugačno!

     • Kosobrin

      Ne pišite pravljic! Takoj, ko se Vlada zamenja, gre druga politika v gospodarstvo. Ljudje na vodilnih mestih se menjavajo na ukaz – ko pride leva oblast, morajo oditi desni, ko pride dena oblast, morajo oditi levi. Menjajo se ministri po barvi, menjajo se direktorji, bankirji, šolniki itd. itd. Narod se je osvobodil sam! To je bila volja ljudstva in ne pripisovati zaslug posameznikom. Ker narod si sodbo piše še vedno sam in si jo bo še naprej! In v malih stvareh, dobrih ali slabih, ki jih nekdo počne, spoznaš človeka!

     • Lustrator

      Kakšen narod neki? Tisti isti narod, ki je že na prvih predsedniških volitvah
      (in vse nadaljnje) volil zadnjega šefa komunistične partije, ki je naredil vse
      kar je bilo v njegovi moči, da do osmosvojitve ne bi prišlo? Tisti narod, ki že
      25 let množično voli stranke in njihove naslednice, ki še naprej brezsramno
      častijo simbol države in režima, ki nas je leta 91 napadel? Komu prodajaš te
      zgodbice?

     • Kosobrin

      Veš kaj, Lustrator, to so velike obtožbe, ki jih pišete samo na Nova24! To bo potrebno pa dokazati! Jaz se bockanja z vami ne grem več, ker me lahko še infarkt. Ti mene ne boš prepričal s svojimi izjavami, jaz tebe ne. Ostajava na različnih bregovih, razdeljena, kot je razdeljena tale naše uboga državica. Žal, tako kot leta 1941 niso znali stopiti skupaj, braniti vsi svoje ozemlje pred osvajalci, sva tudi midva kot pes in mačka na tem portalu. Nikoli dokončana zgodba. Jaz bom prenehal, ker pametni odnehajo, pravijo!

     • Kosobrin

      “Plebiscit o samostojnosti Slovenije je potekal 23. decembra 1990, na njem so se slovenski volivci odločali o vprašanju »Ali naj Republika Slovenija postane samostojna in neodvisna država?«

      Po Zakonu o plebiscitu o samostojnosti in neodvisnosti Republike Slovenije, ki ga je 6. decembra 1990 sprejela Skupščina Republike Slovenije, se je morala za uspeh plebiscita o vprašanju pozitivno opredeliti več kot polovica vseh volivnih upravičencev.

      Rezultati so bili razglašeni 26. decembra. Na plebiscitu se je 88,5 odstotkov vseh volivcev in 95 odstotkov udeleženih odločilo za samostojno in neodvisno Slovenijo. 25. junija 1991 je slovenski parlament sprejel ustavni zakon za uresničitev Temeljne ustavne listine o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije, Deklaracijo o neodvisnosti in več zakonov, s katerimi je Slovenija prevzela prejšnje pristojnosti federacije na svojem ozemlju.”

     • Lustrator

      Tak rezultat referenduma oziroma že sploh njegova izvedba je bil POSLEDICA in ne VZROK vseh prizadevanj osamosvojiteljev po samostojni republiki. To, da takrat velika večina udeležencev referenduma odločitve ni zares razumela, ampak le sledila toku razmišljanja (najverjetneje pa zgolj lastne denarnice), se je pokazalo že takoj ob prvih predsedniških in parlamentarnih volitvah. Ljudi, ki so leta 90 s figo v žepu podpisovali osamosvojitev Slovenije, prepoznaš po tem, da danes, 26 let po dogodkih, volijo stranke, ki izhajajo neposredno iz struktur, ki so bile že takrat javno (da o intimnem niti ne govorimo) PROTI osamosvojitvi, proti demokraciji, proti prostotržnemu gospodarstvu in proti lustraciji, hkrati pa podpirajo zapiranje vseh ključnih osamosvojiteljev, ki so ta tvoj “narod” sploh pripeljali do točke, ko so namesto ničvrednih dinarjev pričeli plače dobivati v tolarjih.

     • macon

      A narod se je osvobodil sam? Veje je narezal v gozdu in dobil avtomate in rakete, enote pa so se sestavile kar spontano same? V tebi sem spoznal butlja in režimskega cucka.

     • Kosobrin

      V tebi sem spoznal zahrbtnega mačkona, ki nima svojega lastnega mnenja in piše in dela tako, kot veter piha.

     • Kosobrin

      “Plebiscit o samostojnosti Slovenije je potekal 23. decembra 1990, na njem so se slovenski volivci odločali o vprašanju »Ali naj Republika Slovenija postane samostojna in neodvisna država?«

      Po Zakonu o plebiscitu o samostojnosti in neodvisnosti Republike Slovenije, ki ga je 6. decembra 1990 sprejela Skupščina Republike Slovenije, se je morala za uspeh plebiscita o vprašanju pozitivno opredeliti več kot polovica vseh volivnih upravičencev.

      Rezultati so bili razglašeni 26. decembra. Na plebiscitu se je 88,5 odstotkov vseh volivcev in 95 odstotkov udeleženih odločilo za samostojno in neodvisno Slovenijo. 25. junija 1991 je slovenski parlament sprejel ustavni zakon za uresničitev Temeljne ustavne listine o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije, Deklaracijo o neodvisnosti in več zakonov, s katerimi je Slovenija prevzela prejšnje pristojnosti federacije na svojem ozemlju.” KDO JE ODLOČAL NA PLEBISCITU? SLOVENSKI NAROD, ALI VESOLJCI? DOKAZAL SI, DA SI BUTELJ TI SAM!

     • macon

      S plebiscitom bi si lahko rit obrisali, butelj, če ne bi bilo orožja za ustaviti JNA. kučan nas je pa pred tem razorožil.

      Mater, kako si zabit.

     • Lustrator

      Prav nič kar si napisal v svopjem komentarju ne drži. Si plačan na besede ali na laž? No, saj pravzaprav niti ni važno – je nekje tam-tam.

     • Kosobrin

      Ja, na tem portalu držijo samo besede večine komentatorjev. Jaz in še dva sva v manjšini. Pa ne zato, ker ne bi imeli prav, temveč zato, ker je to portal za neko drugo “resnico”, ki poveličuje neke druge, drugačne ideale. Žalostno je, da smo Slovenci tako razdeljeni. Samo dva milijona nas je, ze eno večje mesto. Grozno, kaj je naredila 2. sv. vojna, ki se na naših tleh še ni končala!

     • Lustrator

      Žalostno?? Vsak normalen demokrat bi jokal nad tem kako NERAZDELJENI smo Slovenci – razmerje 80% proti 20% v prid komunistom velja praktično v vseh sferah družbe, obstajajo pa celo sistemi z 99 proti 1 (pravosodje, mainstream mediji, sindikati). Toliko enoumja kolikor ga imamo v tej naši državi ni bilo niti v času najhujše totalitarne komunistične represije – vsakemu, ki pozna razliko med demokracijo in vikikremo, pa je jasno, da brez pluralne družbe ni ne demokracije, ne napredka. In to je razlog, da Slovenija že 70 let (odkar je pluralnost ukinjena in ima partija vse niti države v svojih rokah, celo takrat, ko premier ni iz njenih vrst – a obvladuje večino parlamenta in ostalih podsistemov) stopiclja na mestu, medtem ko vsi okrog nas rastejo.

      Zapomni si: tam kjer vsi mislijo enako, dejansko ne misli nobeden.

      Se pa strinjam s tvojim zadnjim stavkom: pravzrok današnje situacije je epilog, ki ga je imel krvav državni udar (ma kakšna svetovna vojna ?!) s strani komunistov v času, ko so Slovenijo okupirale tuje sile. Čisto vse države, ki so uspele jasno priznati in za vse večne čase obsoditi zločin in zločince, so danes simboli uspešne družbe – države, kjer se to ni zgodilo (bivša Juga) pa ravno nasprotno. Ne, tu ni nikakršnega naključja.

     • tohuvabohu

      Grozno je to, kar so naredili rdeči tolovaji, ki so v trenutku največje agonije slovenskega naroda napadli lasten narod, zagnali teror in revolucijo ter zanetili državljansko vojno. To je edini vzrok za razprtije zadnjih 75 let.

    • Lustrator

     Če bi nas Janša v svojem mandatu zadolževal s POL MANJŠO vnemo od rdečih škodljivcev, bi bil danes zunanji dolg Slovenije že viški od 50 milijard €, samo toliko v vednost. Sicer pa vam levakom številke navadno delajo hude preglavice, zato te ne bom mučil s tem, da si skušak predstavljati koliko je to, lahko pa mi verjameš na besedo – OGROMNO. Ko bo prišel čas za poračun in bo Slovenija morala dolg tudi vračati (glede na BDP kaže, da bodo kmalu problem že same obresti) se ne preveč čuditi, če se bodo našli davkoplačevalci, ki bodo tebi podobnim volivcem želeli zategniti še kaj drugega.

     • Kosobrin

      O, to pa verjamem, da bi zategnili še kaj drugega!

  • Morala

   Kosobrin je majhen, dobrosrčen in zelo strahopeten možiček ter v vsaki stvari vidi dobro, četudi dobro ve, da Cerar ni za politika.

   • Kosobrin

    Izkazalo se je, da ni tako slabo. 37 % ljudi podpira Vlado, pred leti, ko je bil na vladi Janša, je bilo eno obdobje samo 12 %. Toliko v vednost.

    • Minovak

     Odvisno, koga so vprašali ali, če sploh so…po raznih anketah levih trobil je bilo povsem jasno kam pes taco moli. Sicer je pa veliki um nekoč izjavil v celoti resničen citat:
     Narod, ki izvoli skorumpirance, sleparje, lopove in izdajalce, ni žrtev, temveč sokrivec.
     George Orwell

     • Kosobrin

      Bilo je desno trobilo!

     • Kosobrin

      Na nek način smo sami krivi, ker so na voljo voliti samo skorumpiranci, sleparji, lopovi in izdajalci. Težko najdeš kakšno nedolžno ovčko – če pa že so, se takoj pokvarijo.

     • Lustrator

      “Na nek način smo sami krivi, ker so na voljo voliti samo skorumpiranci, sleparji, lopovi in izdajalci.”

      Ste ja. Vas je kdo prisilil, da venomer izbirate le na rdečem barvnem spektru?

     • Kosobrin

      Dobro veš, da ni bilo vedno na rdečem barvnem spektru. Dobro veš. Pa menda te ni malo sram?

     • Lustrator

      V Sloveniji nismo vse od osamosvojitve imeli niti ene same sestave parlamenta v kateri komunisti ne bi imeli večine. Pika.

      To je dejstvo in zaradi njega me je kot domoljubnega Slovenca in demokrata izredno sram vsakič, ko s kakšnemu tujcu pojasnjujem politično situacijo v Sloveniji in razloge zakaj gre Avstrijcem tako, nam pa tako.

     • Kosobrin

      Komunistov ni več.

     • Lustrator

      Seveda. Na tisoče njihovih spomenikov in ulic 25 let po formalnem padcu režima varuje na svojih položajih nevidna vesoljska sila, ki je prav tako v parlamentu trikrat preprečila sprejetje evropske resolucije o obsodbi totalitarizmov, ista vesoljska sila skrbi, da imajo revolucionarji in njihovi potomci še danes najvišje penzije v državi, njihovi v ljudi preoblečeni agentje pa v javnosti hodijo s Titovimi, Che Guevarinimi in Jugo majčkah in vpijejo komunistične parole na zborovanjih svojih partij, hočem reči strank.

      Tudi oni so najbrž odgovorni za tole:
      https://www.youtube.com/watch?v=ifydoT0v3J8
      http://www.delo.si/novice/politika/anketa-dela-titove-ulice-in-trgi-naj-ostanejo.html

     • macon

      Kako ne, a ni Janša edini živeči komunist. medtem ko je kučan postal demokrat tisti trenutek, ko je zamrznil partijsko knjižico.

     • Kosobrin

      To pa drži, macon, ja!

     • traktor

      Ne postali so velika družina organiziranega kriminala.

     • Kosobrin

      Se pravi, da tudi anketam desnih trobil ni verjeti? Bi rekel, ja … in tudi pokazalo se je že tako.

     • Minovak

      Kdaj, kje…?

    • pajot

     Niti enkrat ni bila Janševa vlada na 12%.Eklatantna laž,tovariš kosobrin

     • Kosobrin

      Eklatantno si si vse izmislil!

     • pajot

      Najprej poglej,majmun,kaj pomeni beseda eklatantno. Šele potem jo uporabljaj,darvinova opica.

     • Kosobrin

      (eklatanten eklatánten -tna -o prid. (ȃ) očiten, jasen, prepričljiv: eklatanten dokaz, primer / položaj v kolonialnih področjih je eklatanten izraz preživelega sistema)
      TAKO TI SEDAJ ŠE ENKRAT NAPIŠEM: EKLATANTNO – TOREJ OČITNO, JASNO, PREPRIČLJIVO, SI SI VSE IZMISLIL! Lepo pozdravljeni!

     • pajot

      ne bom se prerekal s tabo,kosobrinček. Samo še enkrat in dokončno. Izmislil si si ti,da je bila Janševa vlada na 12%.Eklatantno. In prosim te,ne podtikaj laži meni,Majmun severnoafriški.

     • Kosobrin

      Si še verjetno premlad, se ne spomniš. Tudi Darvin ne znaš napisati z veliko. Povem ti, da zate ne bom uporabil grdih besed, ker bi žalil opice. So velikokrat pametnejše od kakšnega človeka.

  • Lustrator

   Ko bo ista revija objavila enak intervju z Janezom Janšo, bodo tvoje besede obravnavane drugače kot driska na avtobusu. Do takrat pa…

   • Kosobrin

    Smo že brali veliko njegovih intervjujev v Jani, Zarji, Oni, tako da o njem že veliko vemo … si pa malo jezen name, ker veš, da imam prav, pa je nekaj potrebno napisati, kajne?

    • Lustrator

     Napisal sem ENAK intervju = enako pocukrano PR servilen.

     • Kosobrin

      Vse je enako pocukrano v vseh takih intervjujih.

   • Kosobrin

    … si driska ti.

 • PRIČEVALCI

  Edina nagrada, ki jo novinarji Nove24 premorete, je Zlati Stojan …. za vaše porno prispevke.

  • tohuvabohu

   Edina nagrada, ki jo ti dobiš za svoje lomastenje po internetu, je nekaj piškotkov in pohval botra Milana.

  • antimur

   Tebi pa res seka, kot da imaš zgornji štuk popolnoma v kurcšlusu.

  • Priden kot SDS ovčka

   Pa še za tistga so verjetn ugotovil da so se zajebal. Bo mogla nova to nest nazaj.

   • Alois Kuhelj

    Zahvalita se portalu,da vama dovoli kozlati na tem mestu,mi,ki nismo postrihani rudece,so nas iz delo.si ze zdavnaj sklenslali!

    • Priden kot SDS ovčka

     Zakaj bi se zahvaljeval? Miro Petek tukaj veselo briše komentarje. Predvsem take, ki ne hvalijo Janše. Ves ostali zdrizast nabor opazk, opolzkosti, zmerljivk in groženj se pa ne dotakne. Tako da glede tega ni ta portal v nobeni prednosti.

     • Lustrator

      Hočeš reči, da tule naklobasaš še več provokacij in primitivizmov, kot jih uspemo videti objavljenih? Težko verjamem, da si tak “džek”.

    • šmentanamuha

     Ta dva debila tega seveda ne bosta dojela, raje hvalita severnokorejske cenzurirane portale, ki služijo levemu režimu, ki vlada v Sloveniji. Ni bolj bednih ljudi, kot so slovenski levičarji. Sploh ne morem dojet, da so res tolk bedni in trdi u glavi..

 • Priden kot SDS ovčka

  Playing a victim card -heh vaš druže janša skoz špila kalimerota.

  • dob

   Seveda, po tvoje mora človek, ki ga režim preganja in potem nedolžnega obsodi na zapor, ponosno in v zavedanju, da služi režimu ki ga preganja, stopiti skozi vrata samice in tam ostati tako dolgo, dokler se to zdi režimu potrebno. To pa je natanko toliko, da mu prepreči sodelovanje na “svobodnih” volitvah.
   Če pa kdo opozori na to, da se mu dogaja krivica, mu gnusobe kot si ti prec očitajo kalimerovstvo.
   Seveda obstaja tudi druga plat! Recimo, zmaga opozicije na volitvah. Potem pa vsi na cesto in uaaaaaaa, krivica se nam dogaja!

   Kalimero trend levice se bliža. Upam, da ga boste fasali pokončno in ponosno.

   • Priden kot SDS ovčka

    Bil je obsojen in kot tak v parlamentu nima več kaj iskat in nikdar več ne bo izvoljen. Tako da ga za brez veze zagovarjaš.

    • Lustrator

     1. Obsodilo ga je “sodišče”, ki eno redkih izmed bivših držav komunističnega režima NI bilo deležno nikakršne lustracije in sistem, ki je v EU prvi po odstotku kršenih človekovih pravic v sodnih postopkih.
     2. V demokratičnih deželah (kar naj bi bila po ustavi tudi Slovenija), mandat poslancu lahko zagotovi ali odvzame edino ljudstvo na volitvah in prav nihče drug – nezaslišano, kajne tovariš? To je moralo na koncu (ko je bilo seveda delo že opravljeno) priznati tudi ustavno sodišče, a žal je ostalo pri tem, čeprav je 2/3 državnega zbora takrat javno prekršilo člen ustave – za kar bi morali biti kmalu za tem sami pričeti s služenjem zaporniškega staža. A kot sem rekel – v demokratičnih deželah, kjer državni dožilci niso bivši udbovci niti se niso šolali na univerzah, kjer le ti poučujejo in podeljujejo licence.

    • dob

     Usrane. Obsodila ga je Revolucija, komunistična diktatura. Nasledniki tistih sodnikov in pravnikov , ki so na smrt obsojali partizane soborce na montiranih dahavskih procesih. res, nekaj s čimer se vsak komunits lahko pohvali pred svetom! Pa Bavcon, ta gnida od človeka, tudi.

     Pozneje je režim “ugotovil”, da nima dokazov, pri tem da ima v rokah sodatvo, tožilstvo, zakonodajo… in vse tajne službe. Ups!
     To je tisto isto pravo, ki tudi redno založi vse zadeve proti Jankoviću, da zastarajo!

     Janković je, če se morda ne spomniš, kriminalec, ki še nikdar ni bil obsojen in zato gre lahko v parlament.
     kučan je pa veleizdajalec, ki je predal naše orožje sovražniku tik pred napadom, preden je ta napadel Slovenijo. Če se ne spomniš, je ta tisti, ki, pere denar v državni banki, zato da s šticungo od kriminalcev in mednarodnih teroristov, ki jo spravi sebi v žepo, kupi volitve. Tudi on še ni bil v zaporu, pa tudi do tega ne pride, glej no glej, da bi mu kdo izgubil tožbe na sodišču.

     O tem pa, ali bo Janša izvoljen ali ne, pa k sreči ne odločaš ti usrane.
     Tudi o tem ne, koliko časa bo kučan v zaporu, ko bomo imeli (ko si ga bomo izborili!) normalen pravni sistem. In izborili si ga bomo, v to ne dvomi, ker je to zate ta boljša varianta.

 • PRIČEVALCI

  Kdaj se bo pa kakšen vaš novinar lotil raziskovalnega novinarstva in poiskal starše Ivana Janše? Vsaj za imena bi lahko izvedel, če že ne od kod prihajata. Kaj bo pa nekoč pisalo v vaših zgodovinskih knjigah?

  “Ivan Janez Janša, sin neznanega očeta in matere je bil ustanovitelj in Veliki vodja slovenske desnice, ki se je že od začetka zavzemala za slovenstvo in bila negativno nastrojena do vseh tujcev živečih v Sloveniji.”

  Kajti če se v Ivanu pretaka manj slovenske krvi kot v Elki Strojan potem imate nacionalistično usmerjeni janšisti resen problem.

  • Olga

   Spet komunistične laži, podtikanja…. kraje… zločini… To je vaš domet! Vas je poslal Murgleone ali njegov kljukec?

   • PRIČEVALCI

    Kakšna laž? Navadno vprašanje; ime očeta in matere Ivana Janeza Janše. Bo šlo?

    • Olga

     Ukvarjajte se raje s komunajzerji! Začnite pa pri svojih starših, ki vas niso naučili niti morale niti poštenja!

     • PRIČEVALCI

      Kdo je pa Janšo učil morale in poštenja? Starši? Kateri starši?

    • tarantela

     A nis mal preveč zahtevn?
     Oduzun vročina,
     u glavah praznina…

 • Franjo Trojner

  V severni Koreji po TV jočejo do oblasti sočutni novinarji, pred TV ekrani pa zaradi obojih že čisto zmozgani in obupani ljudje. Pri nas je resnici na ljubo sicer malce drugače, pri nas zarad servilnega poročanja medijev o oblasti in nesposobnih politikov preklinjamo pred TV ekrani samo jezni navadni ljudje, politiki in njim servilni mediji pa se imajo fajn in se zaenkrat za naše preklinjanje in jezo še ne zmenijo. Hm, dolgo to nenaravno stanje ne mora trajati.

  • Lustrator

   Niti ne. Tisti, ki so volili Cmerarja in se zdaj že 3 leta delajo francoze, ko nanese tema na “delo” aktualne vlade, v takih prispevkih neizmerno uživajo, saj vendarle dobivajo “uradno” potrditev (za slovenclja je pač vse kar je “po TV” (s tem so seveda mišljeni izključno mainstream mediji – nacionalka in proplus) edina resnica), da le niso taki kreteni za kakršne jih imamo vsi, ki smo ta LDS 3.0 prebrali že odkar so objavili kandidaturo.

   • Franjo Trojner

    Res se delajo francoze, toda ankete nazorno kažejo, da je SMC in Cerarja zapustilo 70% njihovega zavedenega, naplahtanega volilnega telesa. Žal je v Sloveniji zadnje čase volilno telo čisto zmedeno, zavedeno in to do take mere, da je 35 % volilnega telesa venomer razočaranih nad izidom parlametarnih volitev in pol štiri leta jezno zaradi diletantnih odločitev levih koalicij samo nerga, preklinja, drugih 35 % volilnega telesa se veselo porazdeli med široko paleto levih strank , preostalih 30 % volilnega telesa pa je odločilna skupina volilcev, katerih naivni del levi mediji prepričajo, da jim bo desni politični pol vse pobral in zato volijo leve pa, če tudi ti nimajo nobenega volilnega programa programa, preostalih 20% volilnega telesa pa se parlamentarnih volitev nima namena iz teh in onih razlogov nikoli udeležiti in kolo se po natanko isti krožnici vedno znova zavrti. Izgleda, da naše volilno telo predrami samo močan nacionalni naboj, morda bo to razočaranje nad izgubo suvetenosti na delu našega morja, morda kak šok z zaleti med našimi in hrvaškimi ribiči in hrvaško policijo, morda strznitev ob spoznanju, da pomorska država več nismo, morda kak škandal v zdravstvu, morda kakšen škandal sladostrastnikov tipa bulmastifi itd.??? Vedno je tako, da mora maso nekaj iritirati, da se pol zavrti in pravilno, zrelo reagira in nekaj se tokrat čuti v zraku!

    • Lustrator

     Bomo videli, kaj bo na koncu tisto kar bo vžgalo – mogoče vse od naštetega, mogoče nič. Sam sem že pred 10 leti bil prepričan, da smo s komunizmom v Sloveniji več ali manj opravili – da bo do lustracije sicer še potrebno počakati, a da je tudi ta na vidiku. Potem se je pojavila Patrija in z njo ves “blišč” na eni strani orkestriranih udbovskih izpostav v vseh paralelnih (para)državnih sistemih, na drugi strani pa nekritične naivne raje, ki je temu skropucalu nasedla kolikor je dolga in široka, čeprav je bil za nami daleč najuspešnejši mandat v zgodovini Slovenije in tisti hip morda celo Evrope. Od takrat dalje, sem pri tovrstnih uibanjih malo bolj previden – izučilo me je namreč, da obstaja na tem svetu ena sama entiteta, ki je enostvano ne moreš podcenit – zdravo pamet slovenclja. Ko že misliš, da te ne more bolj razočarati, ne bo minil en sam in že se boš znova tolkel po čelu, jadikujoč nad usodo, ker si se rodil kot domoljub v tej čudoviti a hkrati totalitarno deformirani deželi.

     • Franjo Trojner

      Se strinjam! Če res nič prej, bodo pa zagotovo volilno telo predramili, streznili prazni taleri in ti bodo pri delu prebivalstva zaradi te in podobne vlade prazni kmalu. Vem, da je to najslabši možen scenarij, zato si ga sam ne želim. V zgodovini je propado tudi razvratni imperij Rim, pado je tudi Stalin in z njim kumunizem v stari Evropi in v svetu, tudi Kitajska menja režim na nek svoj način, Venezuela gori in zagotovo bo padel tudi oni nori Kim Un in ni teorije, da se kmalu v lastnem dreku v kratkem ne zadušijo še ostanki kumunizma na naših tleh.

     • Lustrator

      Problem je v tem, ker je naš drek za razliko od zgoraj omenjenih precej bolje zakamufliran. Kar seveda ne pomeni, da ga je manj ali da manj smrdi, ampak da ga je že toliko v vseh sferah družbe, da se kontrast sploh več ne opazi. V zgoraj omenjenih trdnjavah komunizma je namreč precej jasna razlika med partijo (izkoriščevalci) in rajo (izkoriščanimi), pri nas pa so izkoriščevalci svoje piškotke tako široko in strateško porazdelili, da jim je uspelo kontrast ublažiti do te mere, da več kot polovica prebivalstva sploh ne ve, da je izkoriščana – oni DEJANSKO verjamejo, da je kvaliteta življenja v Sloveniji višja od tiste v kapitalističnih državah – ker pač delajo bodisi v javnem sektorju, državnih firmicah ali privatnih firmah, ki poslujejo z državo/državnimi firmami in se jim ne sanja kako izgleda zunaj tega mehurčka in koliko milijonov nas DNEVNO stane vzdrževanje tega “nacionalnointeresnega” mehurčka. Navadno so ob podatku koliko Slovencev letno odide z možgani v tujino celo presenečeni – kar ni prav nič čudnega glede na to, da se o tem v mainstream medijih ne poroča, kakor se seveda ni pod Titom o masovnih migracijah v “pokvarjen kapitalizem” zaradi česar je bila brezposelnost in pritok deviz še “nekako” znosen.

    • traktor

     Desnica bo zmagala,ko bo znala kampanjo vodit,kot v ZDA.Drek ne morš šlatat s čistimi rokami.Užgat je treba z vsemi topovi.

 • Priden kot SDS ovčka

  Ker debil je že vpil da štruce kruha iz kant ven gledajo. Hmmmm, pa ja ni to z desne prletel. Kako je že ime temu trotu?

  • Lustrator

   Namesto, da vse življenje prebiješ V kanti, poskusi iti kdaj za hec mimo njih in videl jih boš tudi sam. In še marsikaj drugega, če boš le zapustil svojo omejeno škatlo.

   • Priden kot SDS ovčka

    Če je to tko, pol pa desni nehite jamrat. Saj potem se mamo pa super. Zakaj potem pritlehno pljuvanje? Konec koncev je itak iz desne od enega silnega vodje priletel ta stavek.

    • Lustrator

     Super se imamo, če imamo sloj ljudstva, ki meče hrano po smeteh, hkrati pa večina prebivalstva živi recimo pod ZDA pragom revščine, desetina delovno aktivnega prebivalstva je brezposelnega, letno pa izgubimo 5000 perspektivnih mladih, ki odhajajo v tujino?

     Bolj super kot se imate komiji, bolj ubogi je narod – empirično preverljivo dejstvo ne glede na državo.

     • Priden kot SDS ovčka

      Ja pa z desne (ko ste bli na oblasti in ne boste več) je priletel stavek da kruh gleda iz kant. Takrat ni blo dost drugače kot dons, razen da je bil oblastnik drug. Kako to?

     • Lustrator

      “Takrat ni blo dost drugače kot dons, razen da je bil oblastnik drug. Kako to?”

      Ne vem, si preveril pri optiku ali psihiatru? Dejstva namreč niso ravno tvoj zaveznik, če se zelo milo izrazim.

     • tohuvabohu

      Ja, je drugače. Takrat je rdeči Dule za vsak drek na ulico zbobnal 80.000 ovac. Kljub temu, da Slovencem v celotni zgodovini ni šlo tako dobro kot takrat.

  • dob

   Zmotil se je. V resnici kremšnite tebi iz riti lezejo.

 • slaipowi

  Eh. Rantovanje. Ni vredno branja 3 minut.

 • Esim Todor

  Men se cmerar smili ker ga že ta četrta ženska šraufa.Babe so hujše kot vse reforme..

  • xtc

   Jep,oni pa so že trije pobegnal.

 • Olga

  Šarca ponuja Kucan, zato je kukavičje jajce!

  • Vera

   Šarec je iz ZL .

 • Priden kot SDS ovčka

  Drgač pa še zmer ne razumem zakaj bi šaltal iz konja z ročaji na osla z dolgimi ušesi ki vsak dan bolj riga – TO JE KRIVICA!

  • Olga

   Ta osel z dolgimi ušesi in kratko pametjo, predvidevam, da ste vi, saj s svojimi komentarji to nesporno dokazujete!

 • Sredina

  Kater primitivc je ta A. R.?

  • janez55

   A.R. je bivši predsednik Janšajugenda Aleksander Rant. S pridnim mahanje z repkom ljublenemu vodji si je prislužil službico na TV v službi desnice.

 • Margu501

  No tole se mu je gotovo sanjalo, ker realnosti v njegovih odgovorih ni niti kanček.

 • Priden kot SDS ovčka

  Neverjetno kakšne vatle imate desni. Cerar ni bil obsojen in imate cel kup pripomb. Janša je pa bil obsojen, bi ga imel pa na oblasti. Kaj če še “levi” predlagamo kakega bivšega kaznjenca v politiko? Boste tudi toliko tolerantni in mu spregledali greh?

  • vita

   Kaj pa govoriš ? Ah, najbrž je kriv nov vročinski val, kajne ?
   Res si pridna krtačka .

  • marker

   Priden. Dobiš piškotek v Zvezdi.

   • Kosobrin

    To ni tista zvezda, ki jo ti ne maraš! To je ZVEZDICA ZASPANKA!

  • Lustrator

   “Kaj če še “levi” predlagamo kakega bivšega kaznjenca v politiko?”

   Kako vam bo pa to uspelo, ko pa že 70 let obvladujete pravosodje in policijo, torej bivših kaznjencev zploh nimate – zgolj na stotine nekaznovanih tranzicijskih milijonarjev, na desettisoče nekaznovanih množičnih morilcev, posiljevalcev, požigalcev, tatov in državnih prevratnikov.

  • Franjo Trojner

   A si ti tud med prejemniki dodatka za stalno pripravljenost, da tako vneto Cerarjevim štango držiš? Morda pa so ti dodatek samo obljubili, če boš dovolj vneto v njihovo polno rit lezo? In čuj, saj ti je dobro znano, da levih kaznjencev ni, levih zločincev in kriminalcev, tudi nova baje demokratična leva oblast/pravna država ne preganja.

  • Olga

   To, da je nekdo v Sloveniji obsojen, je potrdilo, da je pošten in trn v peti levičarjem! Slovenija je komunistična kloaka in krivosodje deluje po partijskem principu! Samo, da je “naš” – Janković – je že “nedolžen”! Zapore pri nas bi bilo treba izprazniti in zapret komuniste!

  • macon

   Janković niti obtožen ni bil, torej je zate sigurno čist kot solza.

   Dvojne vatle imate levi, ker ste zdaj kar naenkrat legalisti, ko pa je ustavno sodišče zavrnilo Patria skrpucalo, je bilo pa Janševo in nelegalno.

  • mginko

   Samo klobasanje od skisanih možganov. Res je imaš pravico da napišeš ali poveš. S tem pa tudi dokažaeš na začetku stavka opisano tvoje stanje.

  • Viktorh

   Tik – tak, še 36 dni, pa…

   • Vera

    ????????????????????????????????????????????????????

  • Mico Mitic

   Cerar ni bil obsojen :)) Seveda ne, če ima podporo mafije na sodiščih.

  • šmentanamuha

   Morda pa še bo…

  • traktor

   A Mandela tud ni bil obsojen?

 • Marjan

  Ful dober intervju, sploh ga ne bi videl, ker ne berem Obrazov, ampak vi ste naredili ful dobro obnovo.
  Go Cerar.

 • Božo

  Pa ne mi primerjat bivšega kaznjenca, utajevalca davkov in švercerja z orožjem Janšo z našim Cerarjem, ki nima po moje še prometnega prekrška.

  • macon

   Nezakoniti dodatki za pripravljenost bi vsepovsod po EU pomenili padec vlade in konec javne kariere vseh vpletenih, zagovarjali pa bi se tudi pred sodniki.

   • Božo

    Še v Pakistanu je predsednik odstopil, ko ni znal pojasniti svojega premoženja. Pri nas pa Janša vse kupuje avtomobile in hiše samo z gotovino, za katero ni znal pojasniti od kje jo je dobil. Pravi da se ne spomni hahahaha. Aja pa ni hotel odstopiti kriminalec.

    • Mico Mitic

     Torej izogibanje plačila davkov s strani tega sina konja z ročaji ni kaznivo dejanje ?

     • traktor

      Ne,on lahko,on ima plavo kri.Pa premal je ukradu.Tako,mal ljudski.Pa ne,da ne bi hotu več.Ni mogu,zdaj bo lahko,,zdaj je na položaju.

    • traktor

     Jebi ga,usaj eden k ma dnar.Vsem ostalim ga kup banka,a ne?

    • macon

     Laži poročila KPK smo že večkrat pojasnili in sicer z vseh strani. Poišči si sam.

     Levičarji se oklepate slamic in samo lažete in še bolj lažete. Sramota ste.

    • xtc

     Cepec niti to ne veš ,da JJ ni predsednik vlade.Patrija pa propala po vsejEU.

 • VRHOVNI SODNIK

  V bistvu je to plačani intervju z vprašanji, ki so jih sestavli v cmerotovem kabinetu, majke mi, bi rekel Rožle.

  • SDS je v mojem srcu

   ITAQ, 367%

  • Jezus Kristus

   Potrjujem napisano.

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   Ne more bit drugač, čista + 10

 • macon

  Kalimiro je očitno zmes pokvarjenca in duševnega bolnika kot večina levičarjev, da take klati.

 • Donat Goricar

  Gledam zemljevid. Pa vidim, da je SLO točno tam, kjer je bila. Nikamor je ni nihče potegnil, le Krobatistan je malo bliže Avstrijski meji, kot je bil pred arbitražo.

  • borujad

   To ni tak velik problem. Težje je Srbom s Hrvati, aa ?

 • Janez

  V SMC IMAJO TUDI
  NEKAJ TRDOROKCEV !
  Sicer trdijo – se zdi – da so tile – naredili samomor. Ampak? So le neinformirani ! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  NISO SE ŠE ODREKLI KOMUNIZMU.
  NI KAKA ANGOLA TOLE – ŠKOFJA LOKA JE.
  https://www.google.si/search?q=knoj+morisca&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjjgJCEoLPVAhVBthoKHWw1AYAQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=2nnzS5I45xhdEM:

 • tarantela
 • PRIČEVALCI

  Preberite si ta servilen in aboten prispevek novinarja A.R.

  • Mico Mitic

   Zeeeh. Tvoja razjebana danka, ki jo uporabljaš kot razpoznavni znak levih kurcosesalcev, je dokaz, da vi, spočeti v garaži z bulmastifi, obstajate le kot nova generacija picajzlov.

  • šmentanamuha

   Argentinec? Malo spominjaš nanj.

 • MižekFiga

  Ne pozabite, da je Cerar prvo leto iz Parlamenta in vlade izganjal (po naročilu ddr. Kučana) Jeklenega Janeza iz parlamenta v zapor. Imel je obilno pomoč različni političnih zmazkov iz različnih murglskih strank! Ste slišali, po neuspeli akciji, kakršnokoli Cerarjevo opravičilo. NE ni ga bilo in na vse to hočejo izsiliti še Spravo? Pa na naslednji mandat naj kar pozabijo!

 • Pezde

  Kar ta premier potrebuje, je ena flocka po licu in ena poštena brca čez prag parlamenta.

 • Mico Mitic

  Sin konja z ročaji ima tako nizko ceno, da si jo mora dvigovati s pomočjo toplovodarskega frizerja. Mu danko brije ali dlake uničuje s pogostim sprehajanjem kurca med ritnicami?

  • šmentanamuha

   Uf, tale je pa kr sočna.

   • Priden kot SDS ovčka

    Predvsem desnim zgubam primerna.

 • Mico Mitic

  Zamolčali so eno resnico o tovarišu Cerarju. Ki je potrjena s strani večih očividcev iz kampa Mareda kamor tovariš Miro rad zahaja. Ima res majhnega. Mu zato babe bežijo, pa čeprav so dobro plačane ?

 • Janez

  SMC “kardelj”dr. Cerar !
  TRI LETA GA JE BILO DOSTI.
  SEM MISLIL,
  DA BO – KONČNO – PRAVNO – UREDIL – KP STALINSKE NESODNE POMORE. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  PA NIČ OD TEGA – ODIDE NAJ ŽE ENKRAT ! A ne ?!
  https://www.google.si/search?q=knoj+morisca&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjjgJCEoLPVAhVBthoKHWw1AYAQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=2nnzS5I45xhdEM:

 • Tetka iz ozadja

  Kaj je golazen desničarska ste fauš, ker ne bo nikoli vaš predstavnik NIKOLI predsednik države ne predsednik vlade. Kako se počutite gnide deseničarske, ker vse to veste ampak sprijaznit se ne morete s tem

  • šmentanamuha

   O, veliki brat, včeraj smo te pogrešali. najprej si najavu kanonado, pol si pa mrknu ko pička. In zdej se ponavljaš ko stara plošča.

   • Tetka iz ozadja

    Ne ne . Potoval sem okoli 19 ur in sem bil preutrujen.

    • traktor

     A si šou kurbe ganjat?

     • Tetka iz ozadja

      O, ne ne . Čeprav sem bil tudi v Amsterdamu. (pristalo letalo)

     • sprehajalec

      Xtc ima prav slovenski levičar ima razloge, da se izogiba red light district tam.

     • xtc

      Jep!
      xtc allways on the right direction,unmechifull.

     • macon

      Pa kaj delaš pri grdih kapitalistih, letaj v svoj pravični raj Kubo, Venezuelo in Severno Korejo vendar.

     • xtc

      S tako majhnim?saj bi se mu še režale.

    • sprehajalec

     Iz Zambratije do Ljubljane? Vsaj gumiradl si nabavi, da bo prej…

    • xtc

     In to od šanka do doma pa še cesta je šla vse bolj navhrib,dokler ni bila prtavokotna na nos in so težavo odpravili on z urgence.

    • šmentanamuha

     Ja. Argentina je daleč.

  • Janez

   TALE !
   SE BO KOT ZOMBI
   PONOČI PRIPLAZIL DO TEBE IN TE ZAČEL GRIZLJATI. GLODATI. L.R. J. KOMENDA
   P.S.
   ZOMBI IŠČE TUNNKA

   http://arhiv.gorenjskiglas.si/article/20140316/C/140319856/May

   • Tetka iz ozadja

    Saj si že ugotovil, da se te familja sramuje in komaj čakajo, da stegneš papke. Saj nekje globoko to veš, kaj ne?

    • Janez

     NAPAKA !
     VSI MOJI SO BILI ZELO RAZOČARANI IN JEZNI ZARADI KOMUNIZMA.
     VESELI
     SMO BILI, KO SO “STEGNILI PAPKA” BROZ, KARDELJ, MAČEK ITD.L.R. J. KOMENDA

    • sprehajalec

     Če je za janeza pri njegovih letih morda razumljivo to s familijo, se pa zamisli nad svojo familijo….

     Konec koncev bedak rojeva bedake, gena ne moreš ukaniti…

  • Waltter

   Daj mi reči kaj te je najbolj prizadelo to da laže ali pa da ne ve o čem govori. No pa poglejmo lepo po vrsti:
   – upokojenci živijo bolje ? NE
   – zmanjšal je davčno obremenitev delavcev? NE – samo nekaterim priviligiranim
   – mogoče je ukinil Davek na motorna vozila, ki podražuje za več tisoč evrov vozila nasproti bolj finančno močnim državam,
   – se je sodstvo prevetrilo in postavlo na svoje mesto? NE še naprej tera revolucijo
   – se je v zdravstvu zmanjšalo število napak zdravnikov, na osnovi analize ki so jo naredili tuji strokovnjaki ki jih je naročila predhodna zdravstvena misnitrica ? ne še vedno je razmerje 1:10 in se nagiba na 2:10 torej dobrega 1 pospravijo od 10-ih,
   – so se zmanjšale čakalne dobe v zdravstvu ? NE se niso
   – bolnišnice poslujejo pozitivno? NE še v večjem potonu so
   – smo manj zadolženi? NE še vedno nabija po 1 miljardo na mesec

   In da ne bom samo negativen je pa nekaj uspel:
   – zvišati plače javnim uslužbencem
   – utišati zgodbe o dodatkih
   – navlečt 3500 novih državljanov iz bližnjega vzhoda in afrike
   – povečati represijo policije in dvigniti prihodke s strani kazni za 25%
   – vse male ostarele branjevke je kaznoval in preganjal

   In ne nazadnje je pa lep a ne? Tak ko pahor? To pa tudi nekaj šteje? Vsaj Mojca tak pravi?

   Zdaj pa hitro vzami milo pa si usta umit pa z oljčno vejico se naklesti, kajti to kar je zletelo iz tvojih ust je katastrofa. Res pa je da so doma na tebe ponosni, te majo radi, verjetno te tudi spoštujejo pa vendar je malo tudi za premislit glede izražanja.

  • Janez

   “FAŠISTI” ?!
   KATERI FAŠISTI SO TAKLE POMORILI MNOŽICO LJUDI ? Daj povej! L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   KOMUNISTI=FAŠISTI ?Leto 1945 Mb.

   https://www.google.si/search?q=tezno+morisce&client=tablet-android-samsung&prmd=mivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiQ4pv4hLTVAhXB7hoKHWRpCHsQ_AUICigC&biw=1280&bih=800#imgrc=lSCMWbMOSDTjQM:

   • Olga

    Tetka iz ozadja je CEPEC!

    • xtc

     Z majhim.Janeza Sv,pa so že dal na umirjenje.

  • xtc

   Bo.Nič bat.
   Takoj ,ko se boSlovencem iz glave skadila leva bebavost.Kako bo izgledalo nato boš lahko live,videl vVenezueli.

  • sprehajalec

   Tit tak, kolo kamata se okreče. Vedno hitreje in hitreje. javnofinančni primanjkljaj je vse večji, javni sektor in penzionerji si izplačujejo dodatke za nazaj, ker kao ni več krize. Tik Tak, Tik Tak….

   Že videno v jugi…

   • Tetka iz ozadja

    Ti lenuh, ali sam sebi lažeš, ko dobro veš, da vam bomo vladali še naslednjih sedemdeset let. Boli to ob tem spoznanju, a ne ?

    • tarantela

     Imaš pa zares frišne moči, se pozna dopust! Bo še koga kap, ko jih takole v živ mozeg, pa še prav imaš.

    • sprehajalec

     teška bo z javnofinančnim primanjkljajem, kot ga ustvarjate in 2 milijardami novega pufa na leto ter obresti na stare pufe. kot bi sestavljal lego kocke…

    • xtc

     Kje pa bo to?
     V Venezueli in drugod vam slaba kaže.

    • šmentanamuha

     Pa ne no, pa ne da ti je fajn tale močvara z živim blatom, si res tolk mazohist? Morda partijska desna roka ali noga?

 • tarantela

  Na svetu je toliko lepih stvari!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=6QER37hafbU

 • sunday

  po tem kar sem prebral si ne morem preklicati oz. izbrisati misli, da se mi “smili”, kot se mi “smili” sam “ubogi” korejski kim džong un!!!

 • Janez

  TUNNEK !
  SE – ZDI VSAK VEČER SPAT SKUP S SLIKO ZANJ NAJLEPŠEGA SLOVENCA.
  NIČ
  GA NE MOTI, DA JE IMEL SAMO 4 LETA LJUDSKE ŠOLE. A NE TUNNEK ?
  P.s.
  P.s.
  Pojdi no v krstne knjige v Zadobrovo preveriti starše tega “velikega Slovenca” L.r. J. KOMENDA

  https://www.google.si/search?q=tezno+morisca&client=tablet-android-samsung&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwitiszch7TVAhUBWRoKHfNpAXcQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=gg8zxoA8xIT0cM:

  ZDI SE, DA JE TO REALNA PSIHO-SLIKA ” NAŠEGA ” TUNNKA.

  https://www.google.si/search?q=tezno+morisca&client=tablet-android-samsung&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwitiszch7TVAhUBWRoKHfNpAXcQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=LekLXeqvMKz9tM:

 • Artur

  Ok Nov24Tv večina državljanov imamo tega Cmerkota v zobeh povsem upravičeno nas opozarjate na njegove rabote ne zdi se vam pa vredno osveščati naroda o tej problematiki,ki bi morala biti veliko bolj odmevna navsezadnje se gre za vztrajno zastrupljanje vsega živega iz zraka s strani NWO zločinske oligarhije ! Zakaj ignorirate to problematiko ?
  https://www.youtube.com/watch?v=p-UJ5-J9_TI

  • šmentanamuha

   Ja, res bi lahko kaj tudi na to temo.

   • Artur

    Hvala na podpori : )

    • šmentanamuha

     Ni za kaj:)

 • Duhec

  Lahkotno poletno branje… to je max Cmere.

  • sprehajalec

   Skrbiš za Taščo? Da se poslovi, pa da boš končno na “svojem” svoj gospodar?

   • Duhec

    Wtf??? A si pijan???

    • sprehajalec

     Nova je Prva v službi resnice…

  • komar marko

   in ti de hraniš s pravljicami, trači in basnimi?????????????

 • Janez

  “Kardelj dr. CERAR ” !
  SPADA MED TEŽKE POLETNE TEME IN MISLI.
  VSE
  V ZVEZI Z DR. CERARJEM – JE ? Čista K A T A S T R O F A !
  Kar
  Niti – N I – ČUDNO !
  Priimek dr. Cerarja namreč pride iz nemške besede – VER – ZEHRER !
  Kar pomeni: ZAPRAVLJIVEC, POGUBLJIVEC .
  MORDA?
  Je kaj povezave med pomenom priimka in med človekom, ki ga nosi ? L.r. J. KOMENDA
  P.s.
  KDO, KI BOLJE ZNA NEMŠKO KOT JAZ – NAM LAHKO RAZLOŽI, ČE NIMA MORDA BESEDA
  – VER – ZEHRER,
  – VER- ZEHREN in izvedenke – tudi pomen? Groza – POGUBLJENJA ?!

 • Iva

  Cerarjev največji dosežek:
  Slovenska produktivnost pada, naše vzhodnoevropske konkurentke jo presegajo kar za dvakrat.

  https://www.domovina.je/gospodarski-izzivi-slovenije-kaj-storiti-z-ocitnim-zaostankom-v-produktivnosti/

  • tohuvabohu

   Problematična je tehnološka ustreznost in kadrovska usposobljenost v naših podjetjih.
   Kako smo zaostali, nazorno kaže dejstvo, da naši “resni” ekonomisti, kot so Mencinger, Tajnikar, Arhar (da politikov ne omenjam) še vedno ne vedo, kaj pomeni BDP. Reveži mislijo, da je to bruto družbeni produkt, kljub temu da je socializem krepnil že pred četrt stoletja.

 • sunday

  dejansko živimo v tihi diktaturi oz. zahrbtni diktaturi levistov, ki to državo vodijo v zanesljiv propad, saj vse skupaj spominja na norčevanje in demokratičnost severne koreje!!!

 • MEFISTO

  Ta semintjametalni intervju je celo Indijanko spravil do solz.

  Svetovne agencije še ne poročajo, ali zaradi joka ali zaradi smeha.-

 • MEFISTO

  Kot v Severni Koreji!?

  Je bil Cerar tudi že pri treh letih olimpijski zmagovalec?

  • vita

   Ha, ha, MEFISTO, kaj piješ ?

 • Janko Gedlička

  Dober članek gospod A.R. V nasprotju z vami pa jaz rad verjamem Cerarju, da se mu služba večkrat prikrade tudi v sanje, in da tako še v sanjah rešuje kakšen “problem”. Ti “problemi”, s katerih ste vi odgrnili kopreno zamegljevanja, da jih je realno spoznati kot fijaske oblasti in njene zlorabe, ga pač morijo v sanjah kot hude grozote, razen če ni popoln brezčuten psihopat.

 • Ana Premuž

  EJ JAPONSKA FIRMA PRIDE V SLOVENIJO NAJ VILI ZAČNE ZBIRATI PODPISE

 • mapu

  Kako se že reče, lažnivo p……..

 • Billy Catch

  Cerar je pussy ..sam tudi JJ ni neka resna alternativa..20 let eno in isto ponavlja..murgle..škrat..murgle..škrat.. fuck off..JJ..tvoj čas je minil

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!