Kradejo kot srake: Ilegalni migranti pri Kočevju ukradli avtomobil in se zapeljali do Ljubljane!

Fotografija je simbolična. (Foto: epa)

Ilegalni migranti, ki prečkajo slovensko-hrvaško mejo, ne povzročajo težav le domačinom tik ob meji, ampak tudi drugod po Sloveniji. Po poročanju enega izmed naših bralcev so ilegalni migranti včeraj, 5. maja 2019, ukradli avtomobil na območju Kočevja. Vaščanka je njihove nahrbtnike in reči iz avtomobila našla približno 600 metrov od hiše, kjer je bilo vozilo ukradeno. O dogodku so bili obveščeni tudi policisti.

Pritisk ilegalnih migrantov ne popušča. Po podatkih Generalne policijske uprave je bilo na območju Slovenije do konca aprila obravnavanih že 1.226 ilegalnih prehodov državne meje. Število se je glede na prve štiri mesece preteklega leta povečalo kar za 280 odstotkov. Najbolj izrazito se je število ilegalnih prehodov povečalo v mesecu aprilu, predvsem zaradi izboljšanja vremenskih razmer, uveljavitve nove poti nedovoljenih migracij čez Bosno in Hercegovino ter zaradi velikega števila ilegalnih migrantov, ki se so se znašli na območju Zahodnega Balkana. Pri ilegalnih prehodih meje so bili najpogosteje obravnavani državljani Alžirije, Pakistana in Maroka.

Veliko prepustnost slovensko-hrvaške meje jasno dokazuje dejstvo, da ilegalni migranti mnogokrat hodijo po slovenskem ozemlju povsem neovirano. Na škodo, ki jo naredijo na svoji poti, pogosto opozarjajo zlasti obmejni domačini ter lovci. Slednji poročajo o vlomih v lovske koče, povzročeni škodi na različnih objektih ter opuščenih taborih, v katerih migranti za seboj puščajo pravo razdejanje. Zgodilo se je tudi že, da so migrante pri prečkanju slovenskega ozemlja ujele lovske kamere.

Slika je simbolična (Foto: STA)

Kradli so v vasi Polom pri Kočevju
Ilegalni migranti slovensko-hrvaško mejo množično prečkajo tudi na območju Policijske uprave Ljubljana, kjer so policisti samo v zadnjih 24 urah obravnavali sedemnajst ilegalnih migrantov. Ob tem na težave, ki jih na območju omenjene policijske uprave povzročajo ilegalni migranti, opozarja tudi eden izmed naših bralcev. Ta navaja, da so ilegalni migranti v nedeljo, 5. maja 2019, ukradli osebno vozilo Renault 5 v vasi Polom pri Kočevju. Vaščanka je njihove nahrbtnike in reči iz avtomobila našla približno 600 metrov od hiše, kjer je bilo vozilo ukradeno. O dogodku so bili obveščeni tudi policisti.

Polom pri Kočevju (Foto: Wikipedia)

Za podrobnejša pojasnila v povezavi z omenjenim dogodkom smo se obrnili na Policijsko upravo Ljubljana. S slednje smo dobili odgovor: ˝5. maja 2019 v popoldanskih urah so bili policisti Policijske postaje Kočevje obveščeni o tatvini osebnega avtomobila znamke Renault 5 v okolici Kočevja. Z zbranimi obvestili in po opravljenem ogledu kraja je bilo ugotovljeno, da so za zdaj še neznani storilci odtujili parkirano osebno vozilo. Slednje je bilo odklenjeno, v njem pa so bili tudi ključi vozila. Vozilo je bilo danes zjutraj najdeno v Ljubljani. Opravljen je bil ogled vozila, zavarovani sledovi, nakar pa je bilo vozilo vrnjeno lastniku. Preiskava kaznivega dejanja se nadaljuje, saj storilci še niso izsledeni

M. D.

 • antimur

  Uredništvo Nove24, prosim vas, da vse to pošljete prascem in prasicam kot je vlada, komplet Levica z najbolj butasto in grdo Tomićko na čelu, SD, ki mrcvarijo Slovenijo pod različnimi imeni že od 45. leta dalje, da se ta kučanistična banda na dan osvoboditve slovenskega naroda izpod terorja kučanistične golazni, ne bo mogla izgovarjati na nevednost.

 • stajerc5

  Avto v mocvirju, eids-specialisti in indzinerji in sploh 40-letni tinejdzerji pa v ROG-u!!!! AZZZZIL!
  Ata-salatjek je reku: Ce en sam od 10-tih ostane, sam pobedijo, nje, de-de.

 • RATATA

  A je bil tanov model renolta 5ke?

  • cosmosjasnovidec

   Verjetno kaka stara kanta,ker imajo vsi novi avtomobili zaščito proti krajam razen,če je res pustila ključe v njem kar pa že dvomim,da bi nekdo parkiral avto skoraj kilometer od svojega doma in šel domov peš.
   Tako,da tukaj vse ne štima.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

   • RATATA

    Kupili so ga.

    • cosmosjasnovidec

     Mislim,da imaš celo prav,da jim je tale lastnica avto prodala in naročila naj ga pustijo potem nekje v Ljubljani,ko bodo prispeli tja.
     Ta zadeva namreč na veliko smrdi in ne vidim nikakršne logike.Enako kot,da bi jaz ali ti puščal avtomobil parkiran nekje več kot pol kilometra od hiše namesto,da bi ga imel na dvorišču ali garaži potem pa peš hodil tako daleč domov in potem nazaj k avtomobilu.Pa še ključe puščal v njem.
     Pa tudi nisem zasledil,da bi prijavila krajo pravi čas ampak verjetno takrat,ko so kamelotrajbarji bili že v Ljubljani saj,če bi krajo prijavila takoj bi muslimansko golazen ujeli že na poti.
     Tako je pa skasirala musliče in dobila avtomobil nazaj policija pa ne bo ukrepala tudi,če vedo,ker muslimansko nesnago ščitijo.
     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

   • Rok Božič

    Ključi so bili v vozilu… po vsej verjetnosti cigo avto.

  • alojz

   Če nebi pri nas imeli levih bi bil Audi A8.

 • Artur

  Katarina Bervar Sternad iz nevladne organizacije PIC zagreto zagovarja marakeški sporazum, ki se bo kaj hitro izrodil že toliko, da bo celo to, da bo migrantska drhal še naprej vse bolj kradla kot srake in še kaj hujšega njihova človekova pravica. Narodni izdajalci ne izbirajo sredstev a vsi imajo svoje naslove pa tudi kandelabri že imajo njihova “imena”, vse ob svojem času, ko bo narodu slej kot prej dvignilo pokrovko.

 • cosmosjasnovidec

  Na mestu kjer je bil ukraden avto so našli nahrbtnike od kamelotrajbarske muslimanske golazni policija pa navaja,da so tatovi avtomobila neznanci.
  Da so lahko neznanci na tak način,da jih do sedaj niso polovili in jih tudi ne bodo,ker jim ni v interesu še razumem ampak,da prikrivajo,da so muslimanski kamelotrajbarji je pa navadna policijska zahojenost.
  Prav tako ne razumem kako je lahko lastnica avtomobila pustila ključe v njem,če je avtomobil bil oddaljen 600 metrov od njenega doma.
  Kakšen butel mora biti nekdo,da avto parkira na oddaljenem mestu več kot pol kilometra od svojega doma in še ključe v njem pa nikakor ne razumem.
  Če je pa tako morebiti res si je pa lastnica sama kriva za krajo saj bi avto lahko odpeljal bilo kdo ne ravno kamelotrajbarska golazen.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Van Der Waals

  cigane muslimane in črnuhe potrebno prerešetat!!!

  • samotoje

   Dobro bi bilo. če bi se ob omembi nezakonitih vsiljivcev izognil žaljivim oznakam in nasilju, ki v ničemer ne pripomorejo k reševanju problema. Če dobro premisliš- na koncu ostanejo volitve, če imaš volilno pravico. S čim bi sicer “rešetal” ljudi?

   • Volitve niso in nikoli ne bodo rešitev za probleme o katerih govori @wqxhtr:disqus

    BTW: Odgovor na tvoje vprašanje pa se že skriva v besedi ‘prerešetati’ ki jo je on uporabil, da bi pojasnil njegovo rešitev problema. Uporabi možgane!

    • samotoje

     Z mojimi možgani je vse v redu in tudi v rabi so kar naprej. Še vedno pa zavračam pobijanje ljudi ( kar izraz prerešetati pomeni) zato, ker so, kar so. In imam vso pravico to tudi povedati.

     • Zgornji

      Vsi Štirje imate Deloma prav … vsak po svoje ima deloma prav, Ampak prava Rešitev Bo Drugačna … lp do tedaj.

     • Tvoj odgovor je kot bi poslušal sebe še ne 5 let nazaj.
      Potem sem pa spoznal, da ‘eno pravilo za vse in vedno’ ne velja, ker to vodi v katastrofo, ampak jih je potrebno aplicirati situacijsko. Skratka: civilizirano postopaš s civiliziranimi ljudmi, barbarsko pa z barbarskimi. Demokracijo se greš z demokratičnimi ljudmi, diktaturo pa z nedemokrati. Z močjo argumenta debatiraš z razumnimi ljudmi, za bedake pa moraš uporabiti argument moči. Strpen si do strpnih ljudi, z nesrpneži pa z ničelno toleranco, …
      In še primer, ko ta situacijski princip ževseskozi prakticiramo: recimo kljub deklariranemu spoštovanju človekovih pravic (nedotaklivost lastnine, svobode, življenja) kršimo takoj, ko imamo opravka z nekom, ki jih ne spoštuje. Tako brez težav (po končanem sodnem postopku, če je spoznan za krivega) takemu človeku odvzamemo del njegove lastnine (denarna kazen) svobodo (ga damo v zapor za xx časa) ali celo življenje (tam kjer poznajo smrtno kazen). Jaz sem le ta princip razširil še na ostala ravnanja: civiliziranost, demokratičnost, rauznost, zakonitost, strpnost, pravičnost, …

     • samotoje

      Tole je “mimohodna” debata in v tem ne vidim smisla. Ti razmišljaš tako, jaz pa (že dolgo vrsto let) tako. Komentar, na katerega sem se v prvi vrsti odzval, je bil, tako kot je bil napisan, izrazito rasističen. Po svetu imam kar nekaj takih prijateljev in znancev, ki bi jih bilo treba po tej logiki prerešetati. Na to pa ne pristajam. In moj prijatelj Cigan Feri tudi ne.

   • cosmosjasnovidec

    Če kaj ne pripomore k reševanju problema so to ravno volitve od katerih ni popolnoma nikakršne koristi.
    Bile so volitve zmagal je SDS in kakšen je nazadnje rezultat?
    V vladi so levaški komunajzerji.Torej,če vsi slovenci volijo primer SDS in ta ne dobi v vladi od ostalih podpore situacija ostane enaka in spet bodo na vladi tovariši “šaraci”.
    Tukaj je prva napaka dodeljenega zakona kateri nima nikakršne logike.Če je SDS na volitvah zmagal bi po zakonu moral nastopiti opravljanje funkcije v vladi.
    Van Der Waals ima popolnoma prav z takim načelom kot ga pa omenjaš ti pa ni nikakršnega upanja za Slovenijo kar je do sedaj tudi že dokazano.
    Ljudstvo si mora samo izboriti pravico drugače bo pa ostalo v dreku kot že je.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • Rok Božič

     Kakšnim žaljivim oznakam?? So posiljevalci, tatovi, morilci… ljudje naslabše možne vrste, katero razumejo le in samo TRDO roko. Tisti, ki misli drugače naj jih gre besedno prevzgajat na mejo… Me zanima, koliko časa bo mel cel obraz. To je realnost. Pa isto svetujem tudi vsem njihovim pomagačem… vzemiti jih k sebi domov na mehko prevzgojo… tako kot nemka, ki je skrivala migranta, na koncu jo je pa umoril in posilil. Taki so… FACE IT! Normalnih je zelo zelo malo…

  • karlina

   No, cigani so proti tem zverem-NIČ !!!!!

  • Felikss_AH

   Najprej Levičarje!

 • Olga101

  Poglejte vlogo papeža pri ustvarjanju EUrabije – tviter uporabnik CSM sporoča naslednje:

  WikiLeaksrelease of Hillary Clinton’s and John Podesta’s emails, and documents from George Soros’ own Open Society Foundation corroborate that Soros’ private intelligence operatives” secretly met with top Vatican cardinals, according to Conservative Base’s editor Jim Kouri.!

 • Valter BraniSlav

  .DANES VSI ZAVEDNI SLOVENCI PRAZNUJEMO 127. ROJSTNI DAN NASEGA NAJVECJEGA SINU, MARSALA SFRJ TOVARISA TITA.
  VECNA SLAVA NJEGOVEMU SPOMINU.

  • Matija Mataja

   S Titom tele migranti prav gotovo ne bi kradli po slovenskih vaseh in strašili ljudi.

   • SIMON ROZIC

    Seveda ne, ker potem za Titovo bando ne bi nič ostalo!

   • Valter BraniSlav

    Tocno tako.
    Merkla, Juncker in papez bi mu vsi lizali noge.

    • cosmosjasnovidec

     To je sicer res,ker bi se drugače znašli pod zemljo ali na Golem otoku sicer pa si ti zahojenci tudi drugega ne zaslužijo.
     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

    • Iztok Kresnik

     Ne laži ti ZDA se videl nisi

     • Valter BraniSlav

      Ce bi bili Americani zakompleksani tako kot ti bi ti rekl:
      “Ne laži ti Slovenije se videl nisi”
      Ocitno sklepas da je biti Slovenec in ziveti s SLO nekaj inferiornega.
      Sramujes se tega da si “samo” Slovenec in ne kaj “bolj imenitnega”.
      Jaz sem uspesen v ZDA IN PONOSEN NA SLOVENSKO POREKLO. TI SI LUZER V SLOVENIJI IN JEZEN NA VES SVET. TUDI CE BI TI ZIVEL V ZDA BI BIL LUZER…

  • SIMON ROZIC

   Moja spoštovana mati je umrla od muke komunistične
   isto leto kot tvoj ljubljeni diktator, pa ne delam nobenega
   javnega cirkusa, samo spomin nanjo je velik, spomin nanjo
   je neizbrisen! Ona je bila pravi heroj in ne tvoj sprijen Ti!o !

   • Valter BraniSlav

    Od Tita sem jaz imel korist, of tvoje katere pa ne.

    • SIMON ROZIC

     Ravno od moje matere si imel korist in od ljudi, ki o
     morali zaradi njega umreti! Bebec, saj vse kar
     ti je tvoj “titek” nudil, je nam ukradel ! Tudi življenje!
     Zdaj pa utihni, ti egoistična rdeča plazma !

     • Valter BraniSlav

      Egoisticna rdeca plazma?
      Od kdaj sem jaz rdec?
      Jaz imam rad denar ne glede na izvor.
      Zato zivim v ZDA in ne v severni koreji.

     • SIMON ROZIC

      …plazma je snov brez vonja in okusa
      in ponazarja točno to, kar si : NIČE!

     • Valter BraniSlav

      Jah mogoce za tebe, but who cares what u think of me
      Vprasaj raje moje starse, zeno s katero sem 41 let, 4. otroke in 15. vnukov pa ti bodo dali drugacno definicijo mene.
      Vsi ti ljudje namrec zelo dobro zivijo na racun mojega dela v kapitalizmu in znanja pridobljenega v Titovi SFRJ.
      OD PRINCIPOV SE PAC NE DA ZIVETI, SE ZLASTI NE V ZDA.
      Ce ne verjames vprasaj svojo zeno….

     • SIMON ROZIC

      Bojim se, da je ista tepka kot ti!- “gliha vkup štriha” pravijo
      pri nas!

     • Valter BraniSlav

      Kdo je ta tepka, moja zena, moja druzina ali ZDA?
      ZDA so sestavljene prav iz takih ljudi kot jaz. Bazirajo na protestantski pragmaticnosti, ne na Slovanski “principielnosti”.
      ZARADI TE PRAGMATICNOSTI SO ZDA DANES NAJMOCNEJSA DRZAVA SVETA .
      In to je dobro.

     • Iztok Kresnik

      Ne laži ti Usa se videl Nišu budala

     • Valter BraniSlav

      Miami ZDA

     • Valter BraniSlav

      Pridi za menoj v ZDA.
      Oditi mlad v ZDA je bila moja najboljsa odlocitev.
      Seveda sem odsel sele po koncani ekonomiji, sicer bi bil danes ameriski revez.

     • SIMON ROZIC

      Povej to rusofiskemu Kučanu&F21 !
      Ti so pravi komunistični kapitalisti !

     • Valter BraniSlav

      Jaz nisem nic od nastetega.
      Z ideologijo se obremenjujete vi ki stalno zivite v SLO.
      V ZDA ideologija steje skoraj nic in denar skoraj vse.

 • Friderik Peršič

  Verjetno so bili strojanovi na obisku pri kočevskih sorodnikih …

 • samsara

  Plemenitenje in bogatitev Evrope kar lepo in vztrajno napreduje.
  Naši in tuji državni voditelji pa res znajo, če le hočejo.

 • Foglof Tunek

  Ilegalni migranti kradejo kot srake? A vi to resno? Kdo pa je ukradel na tone orožja, ga prodal in denar pobasal v svoj žep?… Kdo je sprejel provizijo za Patrio pod mizo?… Kdo je kupil Volvota z gotovino neznanega izvora?… Jaz vem…pa vi tudi !!!

  • Foglof Tunek

   Kučan, prodal ga je Izetbegoviću, za keš na roko.

   • Foglof Tunek

    Fake Tunek…ku ku…

   • Zgornji

    AMENNN !!!

 • Foglof Tunek

  Spat se spravite voluharji…jutri pa delat…Kapish? LAHKO NOČ !!!

  • Zgornji

   VOLUHARJI SE NAJBOLJE RIMAJO NA LENUHARJI , LENUHARJI PA NAJBOLJE NA LEVAKARJI , KAR PA POKAŽE NA LEVUHARJE !!! ! !!!

 • Valter BraniSlav

  Vrni se Josip Broz in naredi red

  • Foglof Tunek

   In ponovno odpri Goli otok… za SDS drhal…

   • Foglof Tunek

    Drhal si sam in tvoji lewaki

    • Foglof Tunek

     Fake Tunek…ku ku ku…

     • Zgornji

      fovš, fovš, fovš , si, si, si … :-P

    • Zgornji

     The Real + Good Tunek, welcome !!! ! !!! :-)

   • Valter BraniSlav

    Ne za levicarsko drhal ki k nam vabi muslije.

   • mona lisa

    Taki ljubitelji leve drhali kot si ti so uničili našo domovino. Izdajalec.

 • karlina

  O, ljubi Jezus, mi pa zivimo v občini Videm dobrepolje, od nas do Poloma je samo 30 minut z avtom, vse naokrog nas pa sami hribi, same poti, po gozdovih, no, hvala lepa, sedaj se še sprehajati ne bom mogla več, še posebej s psom. Ni čudno, da sem ze dvakrat videla policijski avto, ki se je peljal skozi vas, sigurno ni naključje, v to sem trdno prepričana. Prekleta levičarska banda, uničevalka in izdajalka SLOVENSKEGA NARODA !!!!! Čim so podpisali Marakeško deklaracijo so začeli neomejeno v drzavo spuščati vsak dan več deset, oz. Bog si vedi, koliko nad 100 in več teh zveri. Barabe barabinske varno čičkajo v svojih domovih v Ljubljani, zavarovani iz vseh strani, mislim, v centru in sami Ljubljani. Vsi SLOVENCI, ki smo doma na vasi, še posebno ob gozdovih, smo njihova tarča.

  • AndrejTauer

   Pa kdo vam kaj hoce? Saj lepo pise, da so se tile namenili v lj. Zgleda, da je v lj bolj nevarno.

   V zivo niso tako grozni. So temnejse polti, govorijo polomljeno slovenscino ali anglescino in castijo isto nadnaravno bitje kot nekateri lokalni prebivalci, le da ga/jo drugace imenujejo.

 • Zgornji

  ŠAROOO, A BOŠ TI TO PLAČOOO ??? !!! ??? A BO RAJŠI CMEROOO TO PLAČOOO ??? ? ??? A BO RAJŠI BRONTUŠKOVA TO PLAČALAAA ??? ? ???

 • Felikss_AH

  KRADEJO kot srake, policija pa še vedno uporablja komični artefakt iz YU – ODTUJILI. Kako bi pa policija ukrepala če bi ih slučajno prestregli v “odtujenem” vozilu… kot kriminalce ali samo kot uboge Legalno-Ilegalne “azilante” z Marakesh imuniteto.

  Sicer pa ali se ni Slovenistanka vlada z UN Kompaktom zavezala da jo nič ne zavezuje pri motenju Marakeshkih “turistov”. Pogodba pravi da imajo pravico do gibanja kamor koli si zaželijo… in da imajo pravico do privilegiranega sprejema. Evropusi pa imamo pravico da se ne razburjamo.

 • mona lisa

  Ubogi migranti kajne Cmero, Šarec , Fajonka in ostali izdajalci.

 • Morala

  Ko bodo začeli krasti politikom, potem bi ukrepali!!

 • Get Smart

  Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zaznamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
  Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke. Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
  1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
  2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
  3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA – ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
   Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

   • Get Smart

    En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ. Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:
    – USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo presegla);
    – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in si prisvojijo njegovo imetje.
    FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI – KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!