Razkrivamo rdečega pisuna z vrhovnega sodišča, ki povezuje zloglasnega Branka Maslešo in afero “Baričevič in bulmastifi”, danes pa iz ozadja ruši celo nekatere sodnike!

Foto: twitter, sta

Zgodba na videz nepomembnega novinarja Dnevnika, ki mu je takratni predsednik vrhovnega sodišča Branko Masleša ponudil službo piarovca na “svojem” sodišču, razkriva, kako prepletena je slovenska rdeča scena – vse od Masleše pa do Andreje Katič, zloglasnega sodnika Miodraga Džordževića in njegove partnerice Tine Brecelj, Bojana Petana in Martina Odlazka ter celo do sprevrženih primerov, kot je bila afera “Baričevič in bulmastifi”. Novinar, ki je postal piarovec na sodišču, omenjen na začetku – Sven Berdon je namreč storil vse in še več, da bi onemogočil Dragico Kotnik, ki si je upala raziskovati, kaj se je dogajalo v garaži na Oražnovi, za kar je bil, kot namigujejo nekateri, bogato poplačan z novim delovnim mestom. Ob tem je “štafetno palico” na Dnevniku predal Petru Lovšinu, ki gre očitno po njegovih stopinjah … 

Vrhovni sodnik Jan Zobec je razkril dvojno igro sodstva in medijev, razpisal pa se je tudi o tem, kako “osrednji (uradni, dominantni, mainstream) mediji bolj kot kritičen nadzor nad delom tistih, ki imajo v sodstvu stvarno moč in oblast, igrajo vlogo propagande te iste oblasti in teh istih oblastnikov, kjer njihovih zlorab ne razkrivajo, ampak jih, nasprotno, prikrivajo in opravičujejo, ali kjer prihaja celo do personalnega (novinarskega) prelivanja nekega politično strogo profiliranega dominantnega medija, vladajoče strankarske politike in PR službe najvišjega sodišča v državi, tam se v takem nezdravo preletenem domačijskem kontekstu kaj hitro zgodijo anomalije in izkrivljanja, kakršnim smo priča”. Dodal je, da je bil tarča hudih osebnih diskvalifikacij in brezprizivnega zanikanja kakršnihkoli nepravilnosti ter zlorab – navkljub listinskim dokazom in pisnim ter ustnim izjavam nekaterih prizadetih sodnikov pristojnim uradom predsednikov sodišč. “Šlo je za po mojem mnenju skupno akcijo vrhovnega sodišča, pri čemer se ne ve, kdo to sploh je (predsednik, vodje oddelkov, najvplivnejši med njimi, PR služba ali kar celoten sodni zbor minus moja malenkost?), in tistega politično visoko profiliranega časnika, s katerega si je vrhovno sodišče v času mandata predsednika, ki med drugim lahko in ki tudi je ‘s telefonskim klicem’ zrihtal kazenski pregon nedolžnega, kot svojega četrtega piarovca pripeljalo prav novinarja, ki se je pred tem izkazal z blatenjem ustavnega sodišča in nekaterih ustavnih sodnikov ter si s tem prislužil dobro in zanesljivo javno-uslužbensko plačo za nič (koristnega) dela.”

Glede na to, da so na vrhovnem sodišču le štiri osebe zaposlene v službi za odnose z javnostmi, ni bilo težko uganiti, da ima Zobec najverjetneje v mislih Svena Berdona, novinarja, ki si je nekoč dajal duška na Dnevniku, sedaj pa je kot piarovec zaposlen na omenjenem sodišču, kjer mu je šefica Tina Brecelj, partnerka zloglasnega podpredsednika vrhovnega sodišča Miodraga Džordževića. Tudi v tem primeru se dobro kaže prepletenost ljudi, ki sestavljajo rdečo navezo in tako še utrjujejo svoje položaje. Nobena skrivnost naj ne bi bila, da je Svena Berdona na vrhovno sodišče “zvlekel” še en, ki ima pridevnik zloglasen – Branko Masleša. Berdon je bil namreč že kot novinar Dnevnika znan kot “neuradni piarovec Masleše”, o čemer se je v preteklosti razpisal Reporter.

Jan Zobec (Foto: Demokracija)

Ko je Zobec zagledal ime Sven Berdon v telefonskem imeniku najvišjega sodišča v državi, je ostrmel
Tudi na Nova24TV smo že pisali o tem, kako je bil Zobec presenečen, ko je med četico Maslešovih piarovcev vrhovnega sodišča zagledal ime pisuna Dnevnika. “Sven Berdon se je še kot urednik kronike na Dnevniku večkrat postavil za zaščitnika sodnikov in v tem imenu obračunal z določenimi mediji, znan je predvsem primer Reporterja. Berdon je bil takrat ogorčen, ker so si pri Reporterju drznili kritizirati delo okrožnega sodnika v Ljubljani, Gorazda Fabjančiča, ki je oprostil Dragana Tošića in druge v zadevi Balkanski bojevnik, višje sodišče pa mu je sodbo sesulo. Berdon je bil celo prepričan, da sodnike sploh ni dovoljeno fotografirati, niti na ulici ne, čeprav so javni funkcionarji, ki izvršujejo sodno oblast. Že takrat se je govorilo, da Berdon pravzaprav deluje kot neformalni piarovec sodišča,” smo zapisali ter dodali, kako je Zobec opisal svoj povratek z ustavnega na vrhovno sodišče, ko ga je šokiralo, da je med piarovci dejansko našel tudi ime Sven Berdon: “Takrat mi je prišel v roke telefonski imenik najvišjega sodišča v državi in sem ostrmel. V množici vse-sodno-upravnega, projektno-strukturalnega in v-očeh–ljudstva-lepo-podobo-sodstva-ustvarjajočega personala, ki je v devetih letih in pol proliferiral kot huda oblika raka, sem med kar štirimi piarovci (mimogrede, ustavno sodišče nima niti enega – uredništvo nekega političnega tednika pa zgolj enega novinarja več) na plačilni listi najvišjega sodišča v državi uzrl ime starega znanca – koga drugega, kot prej omenjenega gangovskega intimidatorja neposlušnih sodnikov.”

O nekdanjem Dnevnikovem pisunu se je razpisal tudi nekdanji novinar Mitja Lomovšek, ki o Berdonu ni skoparil: “Seveda ste s to osebo piarovec mislili Svena Berdona – posiljevalca svojih psov: dog in bulmastifov ali vzornika Saše Baričeviča, ki leta 2011 ni zamudil priložnosti, da ne bi napadal Dragico Kotnik, ki si je upala raziskovati, kaj se je dogajalo v garaži na Oražnovi. 30. septembra 2014 je namreč v Dnevniku že objavil vsebino zmazka obtožnega predloga.” Očitno je bilo to dovolj, da je Berdon postal piarovec na vrhovnem sodišču.

Kako je v to zgodbo vpleten tajkun Odlazek?
Zanimivo, o tem, da je Berdon “še formalno postal piarovec na vrhovnem sodišču”, je pisal tudi Svet24, katerega lastnik je tajkun Martin Odlazek, vendar so članek kasneje umaknili, ob kliku na članek nas namreč pričaka obvestilo, da “stran ne obstaja“. Sprašujemo se tudi, kako uspešen je Berdon sploh kot piarovec – sam ni prisoten niti na Twitterju niti na Facebooku, uporaba družbenih omrežij pa je za vsakega piarovca v 21. stoletju nepogrešljiv delovni pripomoček. Razen, seveda, če drži tisto, kar je zapisal Zobec – da si je “prislužil dobro in zanesljivo javno-uslužbensko plačo za nič (koristnega) dela”.

Lovšin od Berdona prejel štafetno palico, ki jo “ponosno” nosi: laži, manipulacije in dobrikanje novemu predsedniku vrhovnega sodišča
Seveda se za prihodnost pristranskega poročanja s sodišč v mainstream medijih ni za bati. Berdon je svojo “štafetno palico” na Dnevniku podal Petru Lovšinu, ta pa Berdonu sledi tudi v hvalospevih predsedniku vrhovnega sodišča – Damijanu Florjančiču, ki je nasledil Maslešo. Seveda pa se Lovšin Berdonu ni izneveril niti pri zavajanju, lažeh in pristranskem poročanju. Medtem ko je Berdon pokazal svoje prave politične barve tudi med poročanjem o aferi Patria, je Lovšin te razkril že večkrat, med drugim tudi, ko je v Dnevniku v začetku letošnjega zapisal: “Kaznivo dejanje posilstva: ‘Ne pomeni ne’ je za SDS le populizem,” s čimer se je, očitno v želji ugajati predsedniku uprave Dnevnika Bojanu Petanu, gladko zlagal. V SDS so po lažnivem članku, s katerim so manipulirali s Slovenci, zahtevali popravek, a ga Dnevnik ni objavil. V SDS so namreč opozorili, da največji problem v konkretnem primeru (posilstvo v Kopru, več o tem TUKAJ), ki se je zgodil, vidijo “v našem pravosodju, ki ni sposobno soditi v skladu s pravnim redom in načeli (predvsem pravičnosti), ki naj bi veljala v njem. Ob tem pa smo dodali, da je to, kar počne Levica, pa ne samo v tem primeru, navaden populizem”. Vodja službe za odnose z javnostjo v SDS Miro Petek je v zahtevi za popravek še zapisal: “Dobro se zavedam, da v tiskani izdaji Dnevnika in na spletnem portalu Dnevnik.si teh manipulacij najbrž ne boste popravili in odpravili ter na ta način sledili novinarski poštenosti. Če pa se bo to zgodilo, potem bom zelo presenečen.” Kot rečeno, popravka urednik Miran Lesjak ni objavil.

J. G.

 • luka globus

  pederastija sodomija židanija samo da se pase svija :)

 • totex39

  Poglejte samo njegov srhljivi ksiht in imate lahko vse na dlani kakšen človek je.

  • VERZIFIKATOR

   Strašni Sven

   SAJ NI TAK

   V šoli se nedavno je godilo,
   dvignil se predstavnik je razreda,
   češ da ni v učilnici nereda,
   našel je za vse opravičilo.

   Brankec miselno ni impotenten,
   najprej je predstavnik vsem povedal,
   le da včasih pač se ni zavedal,
   da je zmanjšano inteligenten.

   Brankec za naš razred ni tegoba,
   zdaj v nadaljevanju je sledilo,
   res pa se mu kdaj je zalomilo,
   ker po duši strašna je lenoba.

   Brankec ni kot drugi, veste, fanti,
   ne pretepa se in se ne suva,
   čevlje prevelike le obuva
   pa potem nemočno pač robanti.

   Brankec pravzaprav sploh ni baraba,
   prilike tako so naredile,
   fanta previsoko povzdignile,
   da izpadla stvar je kot ogaba.

  • SIMON ROZIC

   To je tip, ki mu je zloba in krutost zaznamovala tudi zunanjost, izraz na
   obrazu , zloben sij iz oči, smrad iz ust….

 • janez

  Kako je ta država zavožena in gnila,skupek rdečih banditov,kateri so vsi godni za ODSTREL.

 • Andrej

  Me prav zanima, kdaj se bo narod zavedel te grozljive prepletenosti komunizma na vseh nivojih. Tam, kjer politike ne bi smelo biti. Ravno tam je s komunizmom vse prepleteno. Pa tudi drugod. Kamor pogledaš, povsod hobotnica steguje svoje lovke in obvladuje vse.

  • janez

   Vse to svinjarijo je zakuhal udbovec Bučar,ker je prepovedal lustracijo,ker je vedel,da sam spada zraven.Kako že,samo preko mojega trupla.

   • Andrej

    Bučar je osebno sodeloval pri “preiskavah” in pravijo, da je bil zelo krut.

   • pupa

    Direkt in inderek nam še vedno vlada UDBA, ki ne gre nikoli v penzion.

 • Hribouc

  Kako je videla Pekel mlada Korejka :

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=295&v=2SSWCsGmfbU

  Vicka iz Medžugorja ima še bolj grozljivo zgodbo od filma. Naj se kar smejijo, nič zato.

 • rubec

  Atos, Atlas in Joy, počivajte v miru. Mi še ne moremo, ker nas še kar fukajo.

  • samsara

   Bom izjemoma uporabil en balkansko sočen rek.
   “Posle jebanja, nema kajanja.”
   Kar se začne se tudi neha.

 • Viktorh

  Da, da, politika JE ku…

 • Claudio Moro

  A RES NE RAZUMEJO,DA SLOVENCI HOCEMO JANSO NA OBLASTI??

 • Common Sense

  Cut the funding. Pipico je treba zapreti. To naj si zapomnijo tisti, ki bodo te reči čistili.

 • xtc

  SLO levo greznico,ki je prepletena na levem skupnem imenovalcu,od sodnije,policije,politike,podzemlja in medijev Slovenci niso zmožni razmontirati,razmontirali jih bodo edino tujci,ko bodo pokupilui vse ali ko bodo intervenirale ZDA kot so v Venezueli-tega pa se SLO komunisti vedno bolj zavedajo,da se stvari nevarno zapletajo in ,da je konec Madura in socialističnih zločincev v Venezueli konec in da je to nek nov začetek in tudi Kuba se vse bolj maje.

  • Common Sense

   Še bo trajalo. Preveč ljudi ima preveč privilegijev od sedanjega stanja in bojijo se kaj bo, če se to spremeni. Čez palec bi rekel okoli 250.000 ljudi. V primerjavi z 2 milijona se to ne sliši veliko. A je očitno zadosti, da se nič ne premakne. Tudi 9% od Levice ni veliko, pa je izgleda zadosti, da drži celo koalicijo v šahu. Slovenci smo sadomazohisti na kvadrat. Ustvarili smo si tak volilni sistem, da nas lahko manjšina je*e v glavo do onemoglosti. Morda zanalašč?

 • Vera

  Nekateri ga na veliko biksajo, kriva je pa desnica oziroma Janša . Le koga bi si vzeli za tarčo, če njega ne bi bilo ?

 • Janez

  “PENZIONISTI”
  ZDI SE,
  DA BOMO MORALI SPET
  – MI

  slovenski pošteni penzionisti

  – REŠEVATI
  PROBLEME, KI SI JIH USTVARJAJO SAMI – LJUDJE ZNOTRAJ INSTITUCIJ PRAVA V R. SLOVENIJI.
  LETA
  2014 SMO T.I. “VZTRAJNIKI” CIVILNO-DRUŽBENEGA “ODBORA 2014”
  ODLOČILNO PRIPOMOGLI
  K NEKAKO ŠE KAR “NORMALNEMU” RAZPLETU (=RAZVELJAVITVI)
  – SE ZDI EX KP, ZK MONTIRANEGA
  PROCESA T.I. “PATRIA”.
  Kako bo pa tokrat ?
  Tisti primer s tistimi nevarnimi psi dr. B. je. se zdi – tako “NORO BOLAN” primer,
  da se kaj takega še v romanih – težko najde.
  Jaz,
  penzionist Janez Kepic-Kernn – sem za “NEPOMETANJE POD PREPROGO”
  Praksa
  zelo OK DELOVANJA PARLAMENTARNE PREISK. KOMISIJE DR. A. LOGARJA
  je pokazala,
  da so take, korektno delujoče Parlament “PREISKOVALKE” verjetno
  NAJBOLJŠI PRIMER – ZA KOREKTNO RAZREŠEVANJE – CELO TAKO BIZARNIH PRIMEROV
  KOT
  JE BIL PRIMER
  TISTIH PSOV, KI SO BAJE – UMORILI BIZARNEGA – DR. B.
  ŽE
  MI V ODBORU 2014 – SMO DOKUMENTIRANO UGOTAVLJALI,
  DA SE ZDI, DA LJUDJE V INSTITUCIJAH PRAVA – INTERNO, SAMOSTOJNO, V SAMIH INSTITUCIJAH
  SE ZDI – NE ZMOREJO SAMI
  KOREKTNO RAZREŠITI SITUACIJ, V KATERE SO SE ZAPLETLI
  ZDI SE, DAA PODOBNO
  KOT NE ZMORE NPR. ” NEK ALKOHOLIK SAM RAZREŠITI SVOJIH TEŽAV Z ALKOHOLOM”
  RABI – PAČČ
  ZUNANJO STROKOVNO POMOČ. A ne?
  Ponudimo torej INSTITUCIJAM PRAVA V R. SLOVENIJ –
  TAKO
  EXTERNO, ZUNANJO – KOREKTNO STROKOVNO POMOČ. Mar ne?
  Zdi se, da jo res potrebujejo, mar ne?
  Tako se vsaj meni osebno zdi. Še drugi povejte. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • piko8

  Hudič je v tem, da nam vladajo in sodijo PANKRTI povojnh MORIVCEV!!!

 • tramal

  Polovica lopovov je srbov polovica pa komunističnih pankrtov.Lepa združba drhali.

  • Common Sense

   Srbi sami po sebi nimajo s tem nič. Komunisti pač.

   • tramal

    Preberi še enkrat članek pa boš videl da je polovica srbinov ,od masleše do baričeviča in ostalih.

 • Osti jarej

  ..ah,če bi bili pa kakor desni bivši komunisti na oblasti,bi bilo pa kakor neodvisno mafijastansko sodstvo kakor desno……#državavdržavi

  • Anton

   jap, poudarek je da so desni bivši, dočim levaki še naprej furajo isto mentaliteto

   sarkazem press

 • Bogdan Kranjec

  kdaj bo minister en tak, ki bo počistil ta sodišča? najbrž šele, ko bodo levaki odleteli z oblasti

 • Janez

  Hja !
  KAJ PA NAŠI “LJUBI, PONAVADI GLASNI” ŠTAJERSKI PROVOKATORJI
  REČEJO
  NA TE “SODNE IN INSTITUCIJE PRAVA – NJIH INTERNE ZBRKE”
  A V TAKIH PRIMERIH
  SE PA KAR – V MOLK – “MODRO” ZAVIJEJO?!
  Kaj pacenjeni “naš” portalni gospod detektiv? G. P?
  A tudi ne bo nič rekel?
  Pa saj g. P. vse ve: celo o prikritih ljubicah in ljubčkih, pa čigavi zares – so otroci – znanih?
  Kako – pa da o teh – sodnih zbrkah – “nič ne ve”?!
  Torej!
  Kaj ve že – najbrž?!
  Samo
  NE SME OBELODANITI, ČE JE “RAZISKOVAL BREZ URADNIH PAPIRJEV O URADNO VELJAAVNEM NAROČILU – DETEKTIVSKIH PREISKAV”. Se zdi.
  Se strinjam – red mora biti. Ne more kar vsaka gospodinja
  na svojo roko zbirati ” javno pomembnih in kočljivih podatkov”
  Ampak?!
  Izstavljena ali neizstavljena naročila za preiskavo
  – SO TUDI – “TOČKA BLOKADE RESNICE” To vemo vsi.
  Zdi se, da bo treba preko PARLAMENTA OZ. DZ – izposovati – VEČ NALOGOV ZA PREISKAVE.
  Sicer bodo res – gospodinje in mi penzionisti
  “BOLJŠI IN BOLJE INFORMIRANI PREISKOVALCI” – kot so to dobro plačani
  URADNI PREISKOVALCI V URADNIH R. SLOVENSKIH
  INSTITUCIJAH PRAVA. Se zdi.Še drugi povejte. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Janez

  Jaz
  Janez Kepic-Kern KOMENDA – zdaj 4 leta penzionist
  SEM DELAL 40 LET KOT PRIZNANO OK KNJIŽNIČARSKI – INFORMATOR,
  kar pomeni, izposojevalec branja, tudi “iskalec” gradiv z informacijami itd.
  NE BOM
  NIČ SKRIVNOSTEN.
  PRAVA RESNICA, ŠE TAKO PRIKRIVANA – VEDNO PRIDE NA DAN.
  Če ne pride – resnica – na dan – PO URADNIH,, GLAVNIH POTEH,
  pride pa po stranskih poteh in skozi razne
  razpoke I
  IZ KATERIH “RESNICA” – ponavadi – CURLJA.
  KONKRETEN PRIMER
  NPR.
  ČUDEN NAČIN OBLIKOVANJA
  NEKATERIH RAZSODB SODIŠČ NA NPR. VRH SODIŠČU V LJ.
  IZ
  RAZPOKE, se pravi – neuradno, preko visoke sodne uslužbenke-ca,
  JE DO NAS
  T.I. “VZTRAJNIKOV” Odbora 2014
  – OZ. PROTESTNIKOV ZOPER VPRAŠLJIVO DELO SODIŠČ – pricurljala
  verjetno točna informacija o načinu
  O NAČINU OBLIKOVANJA KONKRETNE RAZSODBE V PRIMERU “PATRIA”.
  Takole je bila tista “razsodba” oblikovana
  po pričevanju tiste zelo visike sodne osebe, ki nikoli ne – laže.
  Baje
  JE BIL NEKAJ DNI PRED – “OBSODBO” OBTOŽENCEV V ZADEVI “PATRIA”
  EN ČISTO “NEFORMALEN SESTANEK”
  V OŽJEM KROGU
  S PRIMEROM “PATRIA” POVEZANIH SODNIH OSEB Z VRHA. VRH. SODIŠČA V LJ.
  In
  po besedah tega neformalnega in ponavadi zelo verodostojnega ” vira ” oz.
  VISOKE SODNE OSEBE,
  KI RADA POVE KAKE INTERNE SODNE NEKOREKTNOSTI
  – TUDI JAVNOSTI, DRUGIM –
  SE JE KONČNA RAZSODBA OBTOŽENIH V ZADEVI “PATRIA”
  iz ust sodnice, ki je “razsodbo” prebrala – GLASILA TOČNO TAKO
  KOT SO SE
  NA TISTEM NEFORMALNEM SESTANKU – ZMENILI
  O
  TEM: koliko let zapora, koliko denarne “kazni”
  DA
  Si po “SODNI PRAVICI – ZASLUŽIJO OBTOŽENCI”
  V primeru”PATRIA” so bili ti obtoženci in obsojenci – kot vemo vsi: J. Janša, T. Krkovič, R. Crnkovič itd.
  Torej?
  Ta tema je za javnost in za v Parlament R. Slovenije.
  Tamkajšnje Preiskovalne komisije najj ugotovijo – točno resnico .
  O teh domnevnih ” sodnih zbrkah in čudnih dogajanjih”.
  Seveda bi bilo “”lepo in spodobilo bi se”,
  KO
  BI KAK NETANGIRAN URADNI ORGAN UGOTOVIL,
  KAKO JE “USPELO” znanemu novinarju – izvesti
  “SAMOMOR” Z DVEMA STRELOMA VASE. Ponavadi
  se samomorilci ustrelijo – Z ENIM STRELOM. Mar ne? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Rotar Jakob

  pasjeglavi kurćan tudi pride na vrsto!

  • Beličič

   Kučan je Oče!Brez njega nas ni!

 • Miro Jereb

  Bravo komentarji so se vrnili…upam da se nekateri, ki jih pišejo ne vrnejo. Pišite o temi oz. o članku ne se pa je.at med sabo. To da je sodišče klavrno sem izkusil sam skozi svojo kalvarijo a so me morali na koncu oprostiti. k.u.c jih gleda.

 • Miro Jereb

  Še to…ali veste, kaj so levičarji uporabljali pred svečo ? Elektriko.

 • Beličič

  Pesi so v službi Države!Vi ostali ste malo nižje!

 • Beličič

  Čestitam!Zakaj niste prej rekli!

 • Beličič

  Mi smo najjača banda na svetu!In,od tu naprej ne moreš Nič!

 • Beličič

  Naj vam povem,tega kar ne smem!

 • Beličič

  Nimaš za burek!Grem na Demokratijo!

 • Beličič

  Bandsa teška.Besplatno!

  • Beličič

   Tako globoko zakopal,da Svet išće!

 • Beličič

  Če kateri misli da bo spizdil ve da vem ni možno1

  • Beličič

   Hitrost je norost!

 • Beličič

  Od nekje naprej si mrtev.ZA TO MI POSKRBIMO1

  • Beličič

   Meni spizdil ni nihče1

   • Beličič

    Jaz sem ti spizdil!

    • Beličič

     Vse pobili?Tuto kompleto!

     • Beličič

      Ni hec,za prestrašene je!

     • Beličič

      Nikomu nikoli nič ne bo.Je pa strašljivo!

     • Beličič

      S tem se pa jaz ne strinjam!Tega ne morete naret!

 • Beličič

  Mi smo Svet in Svet ni en!

  • rubec

   Majmun, a ti pa še kar ješ poljsko meso? Daj spizdi teslo kam drugam.

   • Beličič

    Mali mi te fukamo brezplatno!

    • Beličič

     Si opičji učitelj?

   • Beličič

    Rubec moj ti si debil!Nešteto postov si napisal,da te nekam pritisne!!

 • Beličič

  Ajmo plakalice prvi red!

  • Beličič

   Niti kašljat ne smeš ko pridejo veliki,ne da bi govoril!

   • Beličič

    Oni so prišli da nas pojedo!

    • Beličič

     Stara Banda Svet čuva!

 • Beličič

  Vse vemo.Nerodno ne?

  • Beličič

   Spizdo ne bo noben!Implicitno zapisano!

 • Janez

  ŠALA.
  Brez zamere Beličič.
  Najbrž si lačen in te doma brez kurjave zebe.
  PA BI RAD S TEM TVOJIM PISANJEM RAD PRIŠEL NA TOPLO
  IN DO POLNEGA KROŽNIKA V KAKEM AZILU ZA NEGO DUŠ?
  Kaj pa tvoji domači rečejo na to tvoje pisanje?
  A si morda čisto sam na svetu.
  POVEJ, A NE. SAj smo razumevajoči. Bodi priden. L.r. Janez K. Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

  • Janez

   TVOJI E-POSTI
   BELIČIČ
   SO DOKUMENT “KULTURE” “LEVICA,
   SD, DESUS, SMC, SAB, ? LMŠ ” ITD POKOMUNISTOV.
   Kopije tvojih e-postov bomo poslali tem strankam. l.r. Janez K. Kern KOMENDA

   • janko

    Ja, kultura komunizma!
    KULTURA KOMUNIZMA!
    V letih do nekje 1975 in še ne vem koliko čez – so nam v šoli povedali, da ima naš režim namen likvidirati vsakogar, ki ni naklonjen naši stvari! In to z njegovimi koreninami vred. Vsem se nam je to zdelo nečloveško ampak nihče si ni drznil besede komentarja. Bilo nas je do leta 1991. nekaj deset tisoč na seznamu – degradiranih na raven strupene rastline! Ob zasajeni lopati, ki čaka ugodnega trenutka, da rastlino izruva, vključno z vsemi sosednimi rastlinami. Ni upanja na spremembo, ostajaš smet. Vsega tega mladi ne vedo! Prav pa je, da se ve. Prav je, da se IZVE, DA SE VE!

    • Nata

     + + + + + Drži !! DA SE VE ! Zato je potrebno pisati ! Veliko ljudi, veliko ve.

 • Rožle

  NovaTV … cosmos jasovidcu brišete komentar ,,,
  tukaj pa nek belčič smeti s celo verigo neuravnovešenih komentarjev ..

 • Fw-190

  Lustracija,kastracija…. To bi mi morali naredit po osamosvojitvi… Lahko pa tudi sedaj,malo z zamudo. …

 • baubau

  sven berdon je psevdonim