Stranka Tanje Fajon se je znašla sredi resnih obtožb o korupciji, ona pa raje preganja fašizem in svobodo govora po spletu!

Tanja Fajon (vir: twitter)

Te dni v Ljubljani poteka zborovanje evropske parlamentarne skupine S&D, ki je v sklopu kampanje za “Evropo skupaj” organizirala več dogodkov. Med njimi tudi pogovor na temo “Za Evropo brez fašizma”, v katerem je sodelovala tudi Tanja Fajon.

“Hitro širjenje laži & propagande, ki ga omogočajo internet & družbena omrežja, je velika nevarnost za demokracijo,” je na Twitterju zapisala evroposlanka Socialnih demokratov Tanja Fajon in dodala, da moramo zagotoviti “pogoje za kakovostno življenje in s tem zmanjšati dovzetnost ljudi za desničarsko pol. sovraštva, ki nikakor ne ponuja rešitev, zgolj dodatne težave”.

Njen tvit je navdihnilo srečanje “progresivnih voditeljev v Ljubljani” v sklopu iniciative Europe Together, ker so organizirali dogodek “Za Evropo brez fašizma”, znotraj katerega naj bi potekal pogovor z mladimi o vedno večji širitvi “politike strahu“. “Zelo sem ponosna, da lahko gostim dogodek (Europe) Together z naslovom ‘Potrebe Evrope’ v moji Ljubljani,” je za S&D povedala Fajonova. “Z državljani želimo odprt dialog o njihovih mislih za našo skupno evropsko prihodnost, in pripravljeni smo prisluhniti odkritim in konstruktivnim komentarjem,” je dodala.

Pravi, da je odprta za kritiko, a ko jo ta doleti, se skrije
Očitno je pozabila, kako je sama na Twitterju blokirala določene posameznike, ki so ji postavljali mučna vprašanja po terorističnem napadu v Strasbourgu in objavi nazornega videoposnetka, ki prikazuje usmrtitev dveh skandinavskih deklet blizu Marakeša. Pri Fajonovi se hitro izkaže, da je pripravljena prisluhniti zgolj tistim, ki jo hvalijo, medtem ko se s kritikami ni pripravljena soočiti. Tako tudi deluje kot predsednica delovne skupine za ekstremizem, populizem, nacionalizem in ksenofobijo.

Ponaša se s preganjanjem ideoloških nasprotnikov, ki jih hitro označi za skrajne desničarje. Tako piše v pamfletu “Evropa in grožnja populistične radikalne desnice: Odziv naprednih sil”, ki ga je izdala njena delovna skupina znotraj S&D, kako je v Evropi prišlo do normalizacije populistične skrajne desnice.

Umorjeni Skandinavki. (Foto: Twitter)

Hvali se, kako je njihov posvet “Musliman v Evropi: Neznane zgodbe o uspehu” Univerza v Leedsu razglasila za primer dobre prakse v boju proti islamofobiji. Lahko se samo vprašamo, primer katere dobre prakse je bil za to isto univerzo posnetek obglavljanja 24-letne Louise Jespersen in 28-letne Norvežanke Maren Ueland. Fajonova se skupaj z S&D raje bori proti fantazmam, ki jih vidijo v evropski parlamentarni skupini Evropa narodov in svobode (ENF). Ta je po pisanju Fajonove kriva skrajnega desničarstva v Evropskem parlamentu. Kaj je tako skrajnega in desnega? Namesto za EU se zavzemajo za svoje lastne narode. Namesto cenzure zagovarjajo svobodo govora. To je skrajnost, ki ni všeč Fajonovi.

Evropske volitve se bližajo
Fajonova pripoveduje pravljice o finančnih nepravilnostih v “skrajno desnih” strankah, a izgleda je pozabila, da se je ravno te dni izkazalo, da so bili njeni lastni Socialni demokrati, tako kot SMC, nadvse “izvirni” pri pridobivanju sredstev za financiranje stranke. A Fajonova te korupcije ne bo osvetlila, raje se posveča “skrajni desnici”. “Strah hodi po Evropi – strah nacionalizma,” če si drznemo parafrazirati samega očeta komunizma Karla Marxa. Kmalu bodo tudi evropske volitve, potem pa bomo lahko primerjali, kako velika je katera skupina v Evropskem parlamentu. Iz nekega razloga si upamo trditi, da bo ENF v naslednji sestavi Evropskega parlamenta še močnejši, S&D po drugi strani pa občutno šibkejši.

“Desničarska politika sovraštva”, kakor priljubljenost strank, ki svoje državljane postavljajo na prvo mesto, imenuje Fajonova, je pričakovan, normalen odziv volivcev. Tu ni nikakršnega sovraštva. Gre za prioritete. Nekaterim je več do lastnih državljanov, drugim je glavna prioriteta enoumje bruseljske elite. Katera skupina je večja in katera bo posledično prevladala, je jasno. Jasno je tudi, zakaj Fajonovo motijo socialna omrežja in informacije, ki se hitro širijo preko spleta. Namreč, internet se je izkazal za najboljše orodje za zagotavljanje transparentnosti vladajočih elit. V demokraciji je tako nepogrešljiv. In napad na splet je napad na demokracijo.

Ivan Šokić

 • Stric iz ozadja

  A za njo je treba oznacevat da je levo? Pa Nova24TV jo je edina prisla poslusat (vsaj mikrofon je samo eden) kaksna cast

 • karpelec

  Fajonka izumlja toplo vodo s tem, ko brodi po močvirju vrelcev.

 • šmentanamuha

  Kera patetična baba, tale Fajon, prazna, brezvsebinska, ko neki biorobot, ki ima ustavljen program z določenim številom besed in kombinacij. Kdo to voli?

  • FRANC3

   Komunisti VEDNO LAŽEJO. Začel je Marx, naši samo ”nadgrajujejo”.

  • KAPIBARA

   Svoji si izvolijo našo..

 • samotoje

  Zdaj me je pa Fajon dokončno prepričala- zgubila je stik z realnostjo-če ga je kdaj imela. Meni deluje nezrelo, infantilno. In tako čemi med sebi podobnimi in si razlagajo podobo sveta, ki je samo v njihovih glavah. Smešno in žalostno obenem.

  • Darth Vader

   to je ta zadeva……kritična odrasla misel v teh infantilnih cmericah ni prosisotna….ampak takšen vedno izpade človek, ki zaradi svojih sposobnosti in osebnostnih lastnosti NIKOLI nebi sedel recimo na njenem mestu (torej njeno mesto je dežurna zniževalka beljakovinskega tlaka v jajcih vsakokratnega politika, ki jo je pripravljen “pod(p)reti”)

  • VERZIFIKATOR

   Sanja Fejkon

   ŠIRIJO PO TWITTERJU LAŽI

   »Širijo po Twitterju laži,
   so zavzeli družbena omrežja,
   laž iz dneva v dan postaja težja,
   kaj še, vedno več je tudi dni.«

   Takšno pesem Sanja je zapela,
   predstavitve ki ne potrebuje,
   znana je po tem, da se huduje,
   tudi tokrat jezno je začela.

   »Širijo po Twitterju laži
   vsepovsod fašisti, ti fakini,
   glavni je lažnivec Mussolini,
   laž je snov, ki zlahka zagori.

   Prepovedati to propagando
   treba bo kot v Severni Koreji,
   tam fašizma ni, so le releji,
   sproti twittersko zatrejo bando.

   Po Evropi se fašizem širi,
   kmalu vsem za vrat trdo nam stopi,«
   Sanja brambne mehanizme vklopi,
   dvigne se, opre na vse se štiri.

   »Našo stranko blatijo fašisti,
   vedno več jih je že v vrstah lastnih,
   pokvarljivih in nadvse oblastnih,
   njih računi skrajno so nečisti.«

   Ogrožena je demokracija,
   krog njen je nedavno prav preklinjal,
   s tem bi s Sanjo se v celoti strinjal,
   naj ustanovi se komisija.

   Huda se godi jim zdaj krivica,
   ljudsko ruši se demokracijo,
   s tem ko spravi se nad mimikrijo,
   kdo drug kakor žlahtna le resnica.

 • Antonius

  Početje *Faraonke je najboljše priporočilo slovenskim volivcem, da naj se predstavikov koalicijskih strank za evropske volitve na daleč izognejo.
  Kdor se vsaj malo zaveda terorističnega nasilja in posledic zaradi vsiljenih šerijatarjev v Slovenijo in Evropo, bo zagotovo dobro premislil, zakaj je volilni glas pametno nameniti tisti stranki, ki je pred državnozborskimi volitvami edina zagovarjala zaprte meje.
  Kakorkoli človek obrača je edina stranka, ki zagovarja zavedanje slovenskih korenin, samo SDS.
  —– Fajonkin prevarantski matr in njeno zmerjanje z islamofobi in fašisti je namenjen izključno volitvam v evropski parlament.
  Jaz sem Sorosovo lažnivko že s Kotnikove od=bal.

 • Jan Kovalski

  “Za Evropo brez fašizma”
  Raje:
  Za Slovenijo brez našizma!

  SD je stranka našizma, ki je slovenski ekvivalent fašizmu.

  • Fosa Stefan

   za EVROPO brez fafajonke, presickov ali prasicev, pahorja, kucana, brgleza, cmerarja, serpetinseka, mesecnika, mojskre,….SLOVENCI; CE VERJAMETE V BOGA IN RESNICO; VOLITE SLOVENCE ne slovencke. kucanove zlate izjave
   najprej DISKREDITACIJA; POTEM PA LIKVIDACIJA tudi fiziöna, ce je potrebna (patria,….????)
   lagali smo in kradli,…splacalo seje je izjavil kucan,…

 • Jan Kovalski

  https://pbs.twimg.com/media/D0gQh4TXQAEoQc8.jpg

  Pred vsakimi volitvami se vozijo z bicikli.
  Po volitvah pa z avtomobili. Našisti.

 • Igor Kavalar

  Ta globalistična elita se boji za svoje stolčke, ker se ideja o njihovem tisočletnem parazitskem rajhu miselnega enoumja, kontrole oblasti nad svobodnimi ljudmi krha.

  • Frank Novak

   Tanja je gnoj… Tale bi jo spravil v red: https://www.youtube.com/watch?v=oggdG4t9Wp0

   • Anton

    misliš reči poseksal, oploditi jo pač nebi mogel je pač jalova, sicer pa pri Titu je vse mogoče?

    sarkazem press

   • montyamp

    Bunker Konjica 4,6 miljard dolarjev
    Bihač podzemno letališče 8,5 miljard dolarjev
    Split podzemna luka 5 miljard dolarjev .
    Preračunano v stanovanja po 50 000 dolarjev , bi z zneski porabljenimi za idiotske gradbeniške manevre , lahko zgradili 362 000 stanovanj .
    Avtomobilov za 10 000 dolarjev bi lahko kupili miljon osemstodesettisoč ( 1 810 000 ) .

    • Frank Novak

     In vendar so med leti 1970-80 v SFRJ zgradili najvec stanovanj za delavski razred. Stari je bil genij.

 • joza joza13

  Fajonovi bi svetoval, če bi bil njen prijatelj, da naj bo raje tiho.
  Naj raje poskusi vnovčiti karto, da je bila nekoč “mačka”…. nekoč. To je tudi edini kapital, ki ga premore, ker brihtna “glih” ni – no. Vrednot tudi ne pozna. Sam jo doživljam kot … priviligirano dete, ki je uspela prilezti na položaj evroposlanke s širjenjem nog Borutu Pahorju.
  Kje ima otroke, družino, dom…? Mene ne bo zastopal noben alternativec!

  • Frank Novak

   Jaz sem izraziti levak, ki sluzi denar v ZDA ze 40 let… Sprobal vse sisteme.
   Edino kar lahko recem o Tanji je da je popolen gnoj… verjetno ji manjka mozgan da bi svet dojemala realno… Vendar to ne opravicuje njejega izdajalstva.
   Ce so ji musliji tako vsec naj se izseli v kako musli drzavo in naj tam tudi ostane.

   • joza joza13

    V katerem mestu / zvezni državi si?

    • Frank Novak

     Miami, FL, si tudi ti v ZDA?

     • joza joza13

      Ne

     • Frank Novak

      Kje pa si?

     • joza joza13

      JAR

     • Frank Novak

      Johannesburg? Cape Town ?

   • joza joza13

    Ne moti me toliko levica in leva prepričanja, kot Slo mafija, ki se ima za levico.

 • Frank Novak

  Tanja je izmecek Slovenskega naroda, vsakega naroda.
  Tale bi jo ze dal v red: https://www.youtube.com/watch?v=oggdG4t9Wp0

 • Fosa Stefan

  smrt jansizmu, ubij janso,…… to ni sovrazni govor
  ODSLUZENE PROSTITUTKE; to je pa fasizem, za 30 ali 50 €, jansa se je zmotil
  ti dve prostituke bi morale placati (torej one) vsakemu, da jih pogleda 500 €, jaz bi moral biti pijan in bi od carove ali paskove zelel 5000 €, da jo naskocim (a ovbezno pijan, da ne bi tocno vedel kaj delam)

  • stane

   Komu se na take grdobe dvigne,me pa res zanima?

 • Joško

  Kdo pa Tanjo še resno jemlje? Ona lahko hodi po forumih in nekaj naklada, vendar je njeno nakladanje brez učinka.

  • stane

   Slaboumne in neinfo.se gobcanje Fajonke prime.
   Eni so doma,ker se ne zavedajo svoje moci kot volivke/ca,drugim se zvizga in obozujejo komun.ker jim gre v tej anarhiji se predobro. Narod je apaticen in razdeljen.

  • Andrej

   Komunisti so se s Hitlerjem povezali. Imajo tudi skupno propagando. Laž ponavljaj toliko časa, da postane resnica. In Fajonka ima na svoji strani vse medije, da ljudi dan na dan pumpajo z lažmi, ki počasi postajajo resnica.

  • janezxy

   Mislim,da je ta rdeča krastača porabila vso municijo in zdaj samo še z maneverskimi.

  • šmentanamuha

   Bomo videli, koliko glasov ji bodo namenili volivci.

 • janko

  SPOMNIMO SE GROZODEJSTEV KOMUNIZMA PRI NAS.
  SPOMNIMO SE TERORJA KOMUNIZMA PRI NAS – DO 1991.!
  POGLEJMO REZULTATE NEPRESTANIH LEVIH VLAD DO DANES.

  NIHČE PRI ZDRAVI PAMETI NE BO DAL VEČ GLASU LEVIČARJEM!!

  • piko8

   Problem v Sloveniji je ravno “ZDRAVA KMEČKA PAMET”!!

  • DEATH TO COMMUNISM

   Problem je, da je očitno večina Slovencev brez zdrave pameti… ostalo so pa tako ali tako čefurji.

 • VERZIFIKATOR

  O mastnih laseh

  Kaj bi, Joza, še dodatno spiral,
  saj je spodaj čisto vse izprano,
  kar pa ni, docela je prodano,
  mastno Soros takšno bo podpiral.

 • sloustava

  Ko pa so tvoji migranti, ali po tvoje, begunci, napadli v Bruslju, si bila pa v kleti! Welcome, Willkommen, Bienvenuti, bi morala rjoveti po napadenih ulicah Bruslja. Ampak ne, ti raje gobcas v kleti, iz kleti in zalis. Zalis Slovence, zalis drzavljane, zalis zrtve. Poglej stranko tovarisev, kjer ima Kucan zamrznjeni partijsko knjzico, poglej njegovega odlikovanca Sorosa, preberi zgodovino, tisto pravo, potem pa dvigni roko in prosi, ce gres lahko na stranisce. Toliko tvojih zalitev smo slisali, da ti niti na stranisce ne bi dovolili iti! Infanrilno bitje si! Bljak!

 • resnicaboli

  Ta nima kaj iskati v demokraciji ker ni demokratična za njo je prostor v Severni Koreji ali v podobnih ureditvah.

 • macon

  Fajonka je tako moralno vzvišena in na liniji, da lahko desnici kar lepi fašistoidnost, potem pa pričakuje do sebe in njej podobnih spoštljiv odnos in konstruktivno komunikacijo. Od kje ji ta moralna pozicija, kdo ji je podelil pravico do javnega zaničevanja?

  Meni se njej podobni ljudje gnusijo in nimam nobenega namena komunicirati z njimi.

 • piko8

  fajonka in sd potomci MORIVCEV SLOVENSKEGA NARODA!!

 • janezxy

  Tisti,ki je hotel,je to bando že lahko spregledal.Polni gobci sociale in pravičnosti,drugače pa kradejo ko srake.Ministri,kod bi jih zbirali na Dobu ali Igu.

 • montyamp

  ZGODOVINA CENTRALNOG KOMITETA SAVEZA KOMUNISTIČKE PARTIJE YUGOJEBISLAVIJE

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE V “”””” SLOVENIJI “””””:

  1. Predno so si spremenili ime v

  ———————————————————————–SD———————————————————-

  , so se imenovali ZLSD – Združena lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
  V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS so začeli v murglskosrbskem jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe
  o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji – ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku: SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije – Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  SD
  je naslednica ZLSD, prej so bili ZL , združili so se SSS , SZDL , DESUS , ZKS-SPD .
  Predsednik DESUS – a SKOJ-evac LDS pralni stroj .
  SSRNJ – SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA YUGOSLAVIJE
  ZL — SDP STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE
  ZKS — SDP .. ZKJ — ZVEZA KOMUNISTOV YU

  ZKJ —— KOMUNISTIČNA PARTIJA YUGOSLAVIJE
  je mati SD .

  • Ivo

   Celotna 30 letna zgodovina SDS
   Najprej je bila SDZ
   nato SDSS
   in zdaj SDS
   Se pravi, je iz socialistične stranke tranzicirala v ekstremno desno stranko. In to vse samo zaradi oportunizma.
   Ivan Janez Janša je najprej bil zagrizen ortodoksni komunist
   nato je postal socialist
   nato se je povezal s domobranci v Argentini
   kasneje s RKC v Sloveniji
   in zdaj na koncu hvali italijanske fašiste.
   To je neverjetna tranzicija, ki mu je uspela – samo njemu
   Je pravi komunajzar in zato so ga zapustili mnogi. Med njimi tudi t.i. ”mama SDS” gospa Vera Ban.

   • montyamp

    Zapustili so nas tudi :
    K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K ………………….
    in to po nalogih UDBOVSKE DECE .
    Oglasi se spet , ko boste zmontirali proces , ki ne bo sijal do lune in bodo imeli koristi od nesposobnosti tudi navadni pametni smrtniki .

   • Kapodistrias

    Tudi hudobni Savel je postal apostol Pavel, ko je dojel svojo zmoto. Celo krvoločni komunist Djilas je dojel svojo zmoto in postal demokrat. O domobrancih v Argentini pa samo najboljše: cvet slovenstva! In še to si vbij enkrat za vselej v glavo: vsi trije sodobni satanizmi – komunizem, fašizem in nacizem – so levičarskega izvora, ko toliko nakladaš o desnici.

 • antimur

  Grozljivo je že samo dejstvo, da moramo to Soros-Kučanovo podrepnico prenašati in poslušati njeno antislovensko gobcanje, potem ti jo pa levaške ankete še prilimajo na sam vrh političnega barometra, v nameri, da bi še en mandat vlačila v Slovenijo migrantsko drhal. To mora sodu izbiti dno, vsem domoljubom morajo zasvetiti vsi alarmi.

  • janezxy

   Grozljivo je to,da moramo obvezno plačevati rdeečo greznico RTV inrediti bando 571,kjer rdeče prestitutke in prestituti vsak dan lažejo in zavajajo narod. Druge rešitve ni kot grški scenarij Do zadnjega 2500 gnojev lenih nagnat na trg in zaposlit tristo objektivnih novinarjev. Prej ne bo miru.Katero koli oddajo gledaš,tam rdečuh laže,pa makar šport.

   • janezxy

    V nedeljo bo ona rdeča KUČANOVA kuzla zopet imela intervju z neko zamejsko komisarko o pogubnosti fašizma.O tem že vrabci čivkajo,zanima pa me ,kdaj bo ista ta kuzla intervjujala objektivnega zgodovinarja o pogubnosti komunizma za slovenski narod.Bomo dočakali.

    • janezxy

     Ker že moramo obvezno plačevati ta rdeči gnoj,bi človek pričakoval vsaj malo uravnoteženosti.

 • montyamp

  V slovenski politiki rotira 2 000 do 3 000 kriminalcev in idiotov , uravnovešenih je za kakšno promilo .
  Fajonka ni med promilo , da ne bo kakšnega nesporazuma .
  Ko bodo pametni imeli želodce ki bodo prenašali stike s koruptivno udbovsko gverilo , bo prišlo upanje za normalizacijo države , ker ljudje zaradi komunističnega smradu bojkotirajo volitve .
  Strpnost med podganami === samomor .

  • DEATH TO COMMUNISM

   Bojim se, da drugače kot z nasiljem ne bo šlo.

 • montyamp

  UDBOVSKA DECA so rak rana države Slovenije .
  Ravnovesje med normalnimi ljudmi in idioti , je bilo 1945 porušeno , seveda v korist idiotov .

 • DEATH TO COMMUNISM

  Ta pička je polna levuharskih floskul. Brez osnove in brez obrazložitve, zakaj je desnilčarstvo nevarno. Desničarstvo je nevarno edino zanjo in njeno blagostanje. In levuharji so tisti, ki kar naprej gobcajo o desničarskem razdvajanju naroda?!?!?!?!?!? Mrš!!!

 • Janez Kepic-Kern

  SD T. FAJON – SE ZDI
  SE IZ TAKE NEŠKODLJIVE TITOISTIČNO VZGOJENE POKOMUNISTKE
  OČITNO RES
  SPREMINJA V VSE BOLJ – NAM SLOVENCEM IN NAŠI EDINI DOMOVINI SLOVENIJI
  ŠKODLJIVO
  OSEBO,
  KI JE ZAPOVRH – NA ČISTO PRIVATNI RAVNI – ŽAL -OBIČAJNA “NESREČNICA”
  BREZ
  LASTNE DRUŽINE
  IN KOT TAKA – “NESREČNICA” PAČ
  NE MORE BITI — NIKOMUR — ZA VZGLED !
  Najprej naj uredi svoje osebno življenje in pusti druge – PRI MIRU. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • DEATH TO COMMUNISM

  Nikjer še nisem zasledil Fajonkinega komentarja na obglavljeni skandinavski najstnici! Gobca o fašizmu, o takih stvareh je pa tiho kot rit. Pokvarjenka hinavska!

 • Van Der Waals

  PA SO LETELE GLAVE LIBERALNO VZGOJENIMA HČERKAMA!!!!

  • DEATH TO COMMUNISM

   Liberalizem je kretenizem, komunizem pa kriminal!

   • šmentanamuha

    Tudi komunizem je v osnovi FAŠIZEM.

 • Ivo

  Ta Nova24TV je res NORA. Po bombastičnem naslovu (korupcija) v članku skoraj nič ne piše o korupciji, ampak terorizmu muslimanov. Bolno. Če pa govorimo o odrezanih glavah, bi lahko Nora24TV napisala članek o odrezanih glavah , ki so jih odrezali Slovenci. Lahko bi pisala o tem, koliko žrtev nasilja je dnevno v Sloveniji kjer letno posilijo preko 380 žensk in imamo premo 200 spolnih napadov na otroke. Imamo detomore, imamo primer ko so malo deklico mlatili več mesecev če ne let dokler je na koncu niso premlatili do smrti . Imamo primere ko preko FB v živo gledamo kako premlatijo mladega fanta do smrti. Imamo zabodene zenske do smrti. Umorjene s sekiro in njeno odsekano glavo najdejo na mizi. Zensko ki so jo mučili do smrti in ubili da bi zvedeli kje je plen od ropa. Imamo umor direktorja kemijskega instituta. Vsaka 5 zenska je pretepena ali je žrtev nasilja. Mafija izsiljuje lastnike lokalov. Ampak to je vse OK. Ce bi nekdo od mas pobil 10p ljudi bi bilo OK. Ampak za desnico je to vse OK. Problem so islamski skrajneži ki napadajo z noži. To bo to. Problem so spolni napadi beguncev in migrantov čeprav se v Sloveniji ni zgodil še nobeden. Ta teden so posilili 9 žensk in spolno so napadli vsaj 4 otroke pretepli pa vsaj 4.800 žensk. Ampak Nora (NovaTV) to me vidi. Ko jebe 4.800 pretepenih žensk in 9 posiljenih žensk in tiste 4 otroke če pa lahko sovražimo islamiste ki nas bodo nekoč mogoče napadli če jim bomo le dovolj časa srali po glavi. To je strategija desnice. BRAVO.

  • montyamp

   K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K , tele si pa pozabu .
   “”” Problem so spolni napadi beguncev in migrantov čeprav se v Sloveniji ni zgodil še nobeden.”””
   Tudi na Švedskem se verjetno ni zgodil nobeden , v Franciji pa imajo izredno stanje zaradi pijanih traktoristov .
   Ajde majmune , pameti nimaš , imaš pa daleč domov .

  • rubec

   O vsem tem boš več izvedel na nacionalnih medijih. Še več. Tam boš izvedel tudi stvari, o katerih pa Nova24 in BBC ne poročata in sicer katero naravno zdravilo jemlje Rebeka Dremelj, da ima tako čudovit sopran.

  • Janez Kepic-Kern

   Hja!
   O drugih primerih
   pa še ti lak napiši, a ne!
   Ne more
   vsega obdelati ta – OK – NOVA24TV.
   LAHKO
   KAJ NAPIŠEŠ
   TUDI O TVOJEM VERJETNO BOLJ NEZAVIDLJIVEM – PRIVATNEM ŽIVLJENJJU !
   ALI
   O
   NASILJU
   V
   STALINISTIČNO-KOMUNISTIČNIH
   IN v SD, LEVICA, DESUS, SMC, LMŠ ITD. – familijah. A ne? L.R.JANEZ K. KERN KOMENDA

  • šmentanamuha

   In ob vsem tem bi si ti privlekel v državo še islamiste in zato podpiraš trgovino z migranti, ki jo Forsira plačanka NWO Fajon. Kot da nimamo dovolj svojih kriminalcev … Nova24 samo odlično opravlja svoje delo, ker pove to, kar drugi prikrivajo. In ti se zdaj nekaj sprenevedaš.

  • samotoje

   Veš kaj, ti svojo statistiko pošlji na uredništvo Nove in zahtevaj, da vse objavijo, medtem pa si v kakšnem besednjaku dobro oglej termin “islamizacija Evrope”, preuči govor iraškega imama iz leta 2003, Erdoganove govore, delovanje turških tajnih služb v Evropi, delovanje Soroseve Open society itd. itd. Vse je dokumentirano in zelo jasno. Imaš dovolj dela za najmanj leto in ne boš utegnil tu utrujati.

 • montyamp

  Odslužene rdeče politkomisarske kurbe so tudi rak rana države Slovenije .

 • montyamp
  • Janez Kepic-Kern

   +++++++++++++++, BRAVO
   – B. POŽAR IN TI – MONTYAMP, HVALA ZA INFO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • šmentanamuha

   Jao jao, nič ne bo z nadaljnjim sodelovanjem med Šarcem in Lebenom, morda pod mizo ali skrivaj kje v kakšnem temnem kotu.

 • montyamp

  MURGLOSRBSKI FAŠIZEM je produkt gverile UDBOVSKE DECE .

 • Peter

  Je že prav. Če bo prepovedana svoboda govora tudi o svinjarijah strank ne bo govora.
  Samo o eni, po tisti bo še naprej dovoljeno srati, no.

 • xtc

  Se strinjam ,da je treba fašizme iz Evrope najprej vse LEVEFAŠIZME z njih nosilci,anarholiberalne socialiste in multikulti fašiste,ki bi iztrebljali cele narode.
  Skratka danes so največji fašisti anarkolsocialisti,socialisti,anarhosocialistični liberali in multikultarji,in LGTBQ prenapeteži,ti so resna nevarnost da v Evropi zakuhajo vojno.
  Nerstrpneže kot je Fajonova bi morali že davno opomniti,da je že nevano na strani fašističnih metod in želja po njih ukrepih.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Ne jetra ji gresta “deničarska nestrpnost” in fašizem, popolnoma sprejemljiva sta ji pa levuharska nestrpnost in komunajzarija!?!? Res pravična klotilda, tale grdavša!

 • Stajerka

  …Židan se je zadnje dni potuhnil, Nemec panično išče maturitetno spričevalo…..vsi skupaj pa gledajo kako Dorfer zabija žeblje v krsto koalicije…..vse slabo je za nekaj dobro – v tej situaciji je dobro, da je njihov glavni zagovornik Jani……ki je strokovno in retorično pod podnom….
  pa še nekaj…..po vsem tem obstaja velika verjetnost, da Cerar NI odstopil zaradi sodbe sodišča glede 2.tira, ampak je to bil taktični umik, da zakrije svinjarije in kraje v zvezi z projektom…..prva je maketa, druga je verjetno TDK, tam je štala še večja!
  in vse navedeno sodi v kontekst komunizma, ki ga “levičarji” branijo z vsemi 4-imi in zobmi……KDAJ bo Slovenija URADNO obsodila VSE totalitarne režime?

  Čas je za novo pobudo v DZ!!

 • Osti jarej

  …sam čez fašizem nobene ne reci,pa bo vse OK

 • učko

  Fajonka-kujonka ima isti stil kot tat, ki vpije “primite tatu” in kaže na druge. Pametna strategija, ki pali !!!!

 • Osti jarej

  …kompletna slovenska politika je kakor crknjena krava,ki jo še naprej futramo

  • Kapodistrias

   Ne, ni – samo levičarski del, ki vlada z vsemi oblastnimi vzvodi. Zato pa smo, kjer smo.

 • Kapodistrias

  Vedno bom za Evropo brez komunizma, fašizma in nacizma!

  • Osti jarej

   …stara,zjahana ,uboga združba,ki se še do danes ni otresla grdih pack ….zlasti nemčija…nacizma …in fašizma….posebej španija in italija….in balkanski mafijastan,kjer okrog polnih korit plešejo podtaknjenci najhujših komijev……ti pa le sanjaj

 • Janez Kepic-Kern

  TI SD IN OSTALI
  – POSTAJAJO VSE BOLJ – PROTISLOVENSKI.
  JA?!
  PA ŠE TISTEGA
  EU – F. TIMMERMANSA,
  KI
  MU OČITNO NI KAJ DOSTI ZA KULTURO IN ZA OBSTOJ
  NAS
  EU NARODOV – SO TI “SDJEVCI” VLAČILI PO LJUBLJANI, VČERAJ.
  BOGVE
  KAJ ZA EN ČLOVEK – JE TISTI F. TIMMERMANS?
  Ne vem nič o njem.
  Ti
  glavni EU POLITIKI SE MENI ZDIJO VEČIDEL “ČUDAKI”
  BREZ ZASEBNEGA ŽIVLJENJA, NIČ OTROK kot A. Merkel,
  tisti Juncker ima videz STAREGA pijančka.
  Pa še
  SOROŠEV IN ARABSKI , KITAJSKE-BANKE DENAR
  BAJE TEČE NA RAČUNE
  EU VRH FUNKCIONARJEV IN ŠEFOV DRŽAV.
  ČE
  KDO VEČ VE O TEM – NAJ KAR NAPIŠE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • skorpijon93

  fajonova naj se čimprej pogrezne v zemljo ali pa naj jo zemlja vzame ! srečni hrvati, čehi,slovaki da nimajo tovrstnih parazitov

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  …kaj pa obtožbe,da so stranko esdžees financirali iz tujine

  • skorpijon93

   financiranje je bilo zakonito in brez nepravilnosti je bilo ugotovljeno, kaj bi rad napravil iz tega ?

   • Osti jarej

    …..financiranje iz tujine je prepovedano z zakonom….in ,kot pravi modeldolfe,preiskave še potekajo…zato ne laži

    • Antonius

     Financiranje in kredit nista eno in isto. Če vas nekdo financira, bo vsak pametni vedel, da imate sponzorja. Sponzoriranje in najem kredita je eno in isto samo tistim in takim, ki zagovarjajo stranko, ki ima v lasti ukradeno vilo.
     SDS je pred volitvami povsem legalno najela kredit, ki ji ga je kreditor nakazal na, davkariji poznani, strankin bančni račun.

     • Osti jarej

      …jah,no…..komisija,ki jo vodi zagnani modeldolfe,bo sigurno ugotovila,kaj je res in kaj ni….

  • Peter

   Nimate kaj drugega na dan privleči?
   Eno leto že žvečite to štorijo, pojasnjeno je bilo vse, denar je bil vrnjen, pa še kar cvilite.
   V tem letu se je na levi strani zgodili na tone sranja, na desni pa očitno nič, ker morate pogrevati stare zgodbice….

   • Osti jarej

    …zakaj je pa stranka denar vrnila,če je bilo vse bp IN ZAKONITO??…..#srpskaposla

    • Peter

     Eno leto že gonite to. Niste našli v zadnjem letu čisto nič drugega?
     vsi osrednji mediji niso našli toliko nepravilnosti kot Požar pri financiranju levih.

  • tohuvabohu

   Larifari. Tudi če bi bilo res, SDS ni ničesar ukradla in ničesar pogoljufala.

 • skorpijon93

  slovaki, čehi nimajo šiptarjev

 • Osti jarej
 • Franjo Trojner

  “Obstajajo sumi, da je stranka SD nezakonito financirala volitve leta 2014 in 2018″. Če to kar piše v zgornem tekstu res drži, se Fajonca še predobro zaveda, da je umazan denar prispeval tudi k njeni izvolitvi v EU parlament. Ta dvojna merila, ki jih imajo v stranki SD in jih venomer zastopa tudi Fajonca, so naravnost škandalozna, nenačelna in nemoralna! Kaj bo zdaj rekel Han? Grešili so drugi in grešili smo tudi mi v stranki SD? Kaj bo rekel Židan? Tiste, ki so to počeli je treba po prstih, jaz o tem nisem obveščen, stranka SD je enotna in dela dobro???????
  Popolno se je odpr dekl politične greznice in popolnoma razgalil vso umazanijo naše politične scene. Tisti, ki se venomer delajo največje čistune in s prstom vedno kažejo na demokratično stranko SDS ter se na ves glas derejo: ” ujemite tatu”, so sami največji tatovi!
  Nekoč mogočni strici in tete bivšega totalitarnega režima, njihovi potomci in klani, še danes iz položaja moči krojijo usodo naše države in s tem vseh državljanov. Ni slučaj, da dominatni, politični levici ( beri tetam in stricem iz ozadja) servilni mediji, medijsko vedno zelo fanatično in usklajeno podprejo prav vse predloge in obraze, ki jih na površje potisnejo ravno ti isti strici in tete! Zato ni slučaj, da je po razpadu stranke LDS, stranke ZARES in vedno bolj ugasujoči stranki SD v dominatnih politični levici servilnih medijih fanatično favorizirana že razpadla Jankovičeva PS in nato še etična, sestopljena in prav tako že ugasujoča stranka SMC. Ker pospešeno ugaša Cmerarova SMC, je vsa fanatična podpora politični levici servilnih medijev takoj usmerjena v Serpentinškovo stranko LMŠ, ta fanatična podpira je danes na samem višku. Ko se v bližnji prihodnosti izpoje še podtaknjena Serpentinškova vlada in stranka LMŠ, pa bo vsa fanatična podpora politični levici servilnih dominatnih medijev usmerjena v ekstremno levo stranko ZL. Tako gre to v baje demokratični Sloveniji. Kako je mogoče, da prav vsi dominatni mediji z nacionalnim vred, non stop vzagnjajo histerijo in se gredo pravo gonjo/vojno proti politikom in strankam tako imemovane politične desnice??? V zadnjih 25 letih naše samostojne države, nisem v dominatnih medijih z nacionalnim medijem na čelu zasledil niti enega samcatega pozitivnega članka, poročanja na temo osamosvojitve, osamosvojiteljev, vojne za Slovenijo 1991, DEMOSA, pomladnih strank, pomladnih politikiv in strank politične desnice! Ko so levičarski mediji in politiki tudi sami spoznali, da je medijski prostor v Sloveniji izključno ideološko levi, so zaradi čudnih pogledov iz EU, da bi zamaskirali, prikrili stanje levičarskega mefijskega enoumja v SLO, so tu in tam začeli pozitivno pisati in poročati o miceni desni stranki Nsi z Ljudmilo Novak na čelu, ker so vedeli, da jih stranka z miceno 4 do 5% podpiro volilnega telesa v ničemer ne ogroža. Ne stranka Nsi, ne naivna presednica stranke Nsi ni dojela, da jo politična levica izrablja za napad na desni političen blok. Prav žalostno je bilo videti Ljudmilo Novak, ko je v levičarskih medijih pljuvala po ostalih desnih strankah, še posebno rada po mogočni stranki SDS, ker je zmotno mislila, da bo s tem pridobila volilce in postala lider desnega političnega bloka. Rezultat njenega nerazumnega početja danes je izguba mesta predsednice stranke Nsi, oslabljena politična desnica in leva vlada/koalicija neznanega komika Serpentinška na oblasti.
  Sedaj sami vidite in bi vsakemu bebcu moralo biti jasno, da v Sloveniji demokracija nikoli ni imela prave možnosti za uspeh, za kar si vse zasluge mirno lahko pripišejo vsi NELUSTRIRANCI in vsi tisti na politični desnici, ki so z njimi paktirali za pet minut lastne slave.

 • Osti jarej

  Lom Buchela pravi
  Nepomembenega in nenadarjenega prekupčevalca z računalniki iz Mikroade je omrežje izbralo za osrednjega junaka osamosvojitve. V tem je svojevrsten cinizem, saj so mu prilepili naklonjenost do domobranstva, čeprav je bil njegov oče Slobodan Penezić Krcun osrednji mesar povojnih pokolov domobrancev, ki v zločinu prekaša vse druge vpletene, tudi polsestro Miljo.
  Koncem osemdesetih ga je omrežje najprej oblikovalo kot pisca besedil o JNA v Mladini, kasneje pa so uprizorili burko “Roška”, kjer smo videli prizore, ki jih zdaj ponavljajo pred sodiščem.
  Zdajšnje dogajanje mojo trditev seveda samo podkrepi. Če bi ga oprostili, bi onemogočili, da gre spor na ustavno in evropsko sodišče. Ker pa hoče omrežje z burko pred sodiščem Ivanu utrditi položaj svetnika, mora mučenik prehoditi še nekaj postaj Kalvarije, preden ga bo omrežje naposled “ponovno rodilo”. Janezu tudi ne bo uspelo “splezati nazaj”, ampak ga bodo “nazaj postavili” tisti, ki vodijo igro. Tudi pri Weissu ste v zmoti, saj on svojega očeta najbrž nikoli niti videl ni. Oče Otto Habsburg je škripnil zaradi sifilisa, ko je bilo Walterju 24 let in še ni imel večje vloge. Walter je odraščal ob očimu, židovskem bankirju na Dunaju.

  02. oktober 2014 10:12

  • Janez Kepic-Kern

   TA
   “BUCELA” pa prekaša mojo “SLOVENIANO”?
   KDO
   PA IMA TI “BUČELO” L. R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   MOJ E-PORTAL
   “SLOVENIANA”
   TA MOJ E-PORTAL PA NI OD NIKOGAR “REŽIRAN”
   LE JAZ – Janez Kepic-Kern ga polnim.
   https://sloveniana.si/

  • šmentanamuha

   O čem ti to?

 • Osti jarej

  Lom Buchela pravi
  Po mojem mnenju je načrt tak, da bodo SDS povsem razkrojili. To ni načrt “proti” Janši, ampak Janša pri tem tvorno sodeluje. To, da SDS ni imel nobene kampanje na volitvah, ampak so pred sodnijo prižigali sveče, je povzročilo velik upad glasov volilcev. Zdajšnji dogodki “Roška 2” so uprizorjeni zato, da bi podporniki SDS ne opazili, kako vodstvo SDS stranko ugaša.
  Lani pozimi se je JJ umaknil z oblasti zato, da bi ne bilo treba izpolniti obljub o slabi banki in državnem holdingu. Nekaj časa so sicer lahko mencali, potem pa so oblast raje prepustili v roke malomarnici.
  To kar SDS govori ni v nikakršni zvezi s tistim, kar dela!
  Z SDSom omrežje pač kroti tisti del volilnega telesa, ki mu je samostojnost sveta in povojni pokoli strahoten zločin. Dokaj dobro nas vlečejo za nos.
  Cilj omrežja rimske okupacijske oblasti je precej jasen. Zaostriti morajo napetosti med Slovenci, da bi nas mogli ropati naprej. Ko bomo povsem na dnu, nas bodo najbrž hoteli priključiti Zahodnemu balkanu. Možno pa je tudi, da so zaostrovanja potrebna za predpripravo na svetovno vojno. V tem primeru bodo spet klali Slovence.

  Če bodo postavili Janšo nazaj, ga bodo skrbno razorožili z močno opozicijo v parlamentu, da bi mu ne bilo treba česa spremeniti.

  03. oktober 2014 14:33

 • Osti jarej

  …tale bučelca…bi bila krasna raziskovalna naloga za požarja….itak je edini raziskovalni novinar v slovendžiji

  • Janez Kepic-Kern

   “SLOVENIANA”
   Z mojo “SLOVENIANO”
   se obdobje domnevnih mahinacij, kakršne omenja “OSTI JAREJ”
   v naši domovini Sloveniji – ZA VEDNO – KONČUJE.
   Resno
   VABIM RESNE, REALNO INFORMIRANE SLOVENCE
   Jaz Janez Kepic-Kern – NISEM BLEFER, LE EN OK EX KNJIŽNIČAR SEM.
   K
   SODELOVANJU PRIMOJI “SLOVENIANI”
   – mesečna revija “SLOVENIANA”,
   – E- PORTAL “SLOVENIANA” L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
   P.S..
   VSE PODATKE NAJDETE
   NA “SLOVENIANI”, NA: sloveniana.si
   https://sloveniana.si/

 • NezaKogovsekSalamon

  kupimo ji metlo in naj za vedno odcopra iz Slovenije, soroševa coprnica hudičeva.

 • Olga101

  Merklo, Macrona, Fajonko, Vajgla…in vse ostale sorosove plačance je treba postaviti pred sodišče zaradi trgovanja z ljudmi in ogrožanja Evropejcev! Krivi so smrti nedolžnih ljudi – tudi mladega slovenskega policista, ki ga nismo pozabili! Morilci!

 • Peter

  Hitro širjenje laži & propagande,ki ga omogočajo internet & družbena omrežja, je velika nevarnost za demokracijo.Zagotoviti moramo pogoje za kakovostno življenje in s tem zmanjšati dovzetnost ljudi za levičarsko pol. sovraštva, ki nikakor ne ponuja rešitev, zgolj dodatne težave.

  …. “desn” sem zamenjal z “lev”, pa vseeno povsem drži vodo, no.

 • Janez Kepic-Kern

  TOVARIŠICA – SD
  – “PROLETARKA” – Tanja F.
  ima
  NA ZGORNJEM POSNETKU – DEBELO LAKIRANE NOHTE !
  Čudne so navade sodobnih “PROLETARK”.
  Moja
  mama, niti moja sestra – SI NIKOLI
  NISTA LAKIRALI NOHTOV, NITI BARVALI LAS. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  • Ivo

   A si kdaj pogledal Evo Irgl?

   • Janez Kepic-Kern

    Ja, sem.
    A gospa Eva IRGL- NI TOVARIŠICA !
    Ena
    TAKA
    LUŠTNA. NAČELNA GOSPA – JE.
    ZELO POGUMNA,
    ZELO NAČELNA GOSPA – NI TOVARIŠICA. L.R. Janez K, Kern KOMENDA