[Video] Bernard Brščič o levičarski prevari: “Ko imate horde potencialnih klavcev, potencialnih posiljevalcev, ki preplavljajo Evropo, ki so funkcionalno nepismeni in nezdružljivi z evropsko civilizacijo, v takem primeru seveda o kakršnih koli dobrobitih migracij ne morete govoriti.”

Datum:

Voditelj oddaje Kdo vam laže? Boris Tomašič je v studio povabil Bernarda Brščiča, s katerim sta pokomentirala izredno sejo, ki je v DZ potekala na temo sporazuma oz. globalnem dogovoru o varnih, zakonitih, urejenih migracijah. Kot opozarjamo na Nova24tv že več mesecev, gre za nevaren sporazum, ki ogroža osnove naše evropske kulture. “S tem sporazumom je narobe pravzaprav vse,” je prepričan Brščič, ki pravi: “V izhodišču filozofija, da so migracije same po sebi dobre, da nimajo slabih posledic, da so izboljšljive, da smo vsi na boljšem, ko odpremo vrata stotinam milijonov aspirantov iz Afrike, iz Arabije. To preprosto ni res. Se pravi, da se briše razlika med zakonitimi migracijami in nezakonitimi.”

V DZ je potekala izredna seja na temo ureditve globalnih migracij, a kaj, ko je dejansko že vse urejeno. Bernard Brščič je prepričan: “Nobene potrebe po globalnem sporazumu o migracijah ni, pravica do azila je imenovana kot človekova pravica, vendar v tem primeru ne gre za pravico do azila, ne gre za regulacijo zakonitih migracij, to je vse praktično urejeno. Gre na stranska vrata za legalizacijo nezakonitih migracij.” Sprašuje pa se tudi, zakaj je v ozadju organizacija Združenih narodov: “Organizacija ZN je klika multikulti globalistov, ki uresničujejo načrt novega svetovnega reda globalne vlade.”

Opozarja, da so ZN zavezani k uresničitvi te distopije. “Ne želim si živet pod vlado neke finančne oligarhije, bodisi iz Bruslja ali New Yorka. Živimo v sistemu nacionalnih držav in ravno rušenje nacionalnih držav, rušenje hkrati evropske civilizacije, ki je utemeljena na pluralizmu narodov, se pravi, naj cveti sto cvetov, želijo v bistvu multikulti globalisti instrumentalizirati te nezakonite migracije za vzpostavitev najprej združenih držav Evrope, drugi korak pa je vzpostavitev globalne vlade.” V zvezi s tem dodaja: “Moti jih spol, družina, narod, rasa, krščanska vera in moti jih evropska civilizacija. In treba je zrušiti spol s teorijo spola, zrušiti družino, s tem da definirate poljubno, kaj je družina, zrušiti narod, zrušiti raso, češ saj to so vse vendar socialni konstrukti, saj smo vsi vendar ljudje. Ta univerzalizem je ena največjih pojmovnih napak, zagrešenih v 20. stoletju. Ljudje nismo enaki, ne govorimo istega jezika, nimamo istih navad.”

O dobrobitih migracij ob hordah potencialnih klavcev in posiljevalcev ni možno govoriti
“V razmerah, ko imate horde potencialnih klavcev, potencialnih posiljevalcev, ki preplavljajo Evropo, z ničelnim človeškim kapitalom, ki so funkcionalno nepismeni, z negativnim socialnim kapitalom, ki so nezdružljivi z evropsko civilizacijo, v takem primeru seveda o kakršnih koli dobrobitih migracij ne morete govoriti,” je kritičen Brščič. Ta je v oddaji Borisa Tomašiča še dejal, da “kar je za obsodit pri tem globalnem sporazumu o migracijah, je filozofija enačenja nezakonitih in zakonitih migracij. In to je pravzaprav tudi cilj, se pravi izenačit vse migrante, jih vreči v isti koš in potem seveda preprečit državam, da vodijo svojo demografsko politiko, svojo migracijsko politiko in lepo rečejo, da tisti, ki prinašajo človeški, finančni in socialni kapital v državo, so vsled demografskega kapitala lahko dobrodošli. Tisti, ki pa prihajajo sem z namenom socialnega turizma, de facto parazitizma, pa seveda ne morejo biti dobrodošli.” Ob tem je navedel podatke za Nemčijo, ki je na stežaj odprla vrata leta 2015, ki so grozljivi. “Ugotavljajo, da je 50 odstotkov te migrantske populacije, teh nezakonitih migrantov, ki so vstopili v Nemčijo, nepismenih, nefunkcionalno nepismenih, da jih 97 odstotkov tudi po treh letih bivanja živi na socialni podpori. Se pravi, so socialni turisti oz. paraziti.”

Brščič se sprašuje: “Če so to res taki potujoči kirurgi, programerji in inženirji, zakaj teh svojih vedenj niso uporabili za povečevanje blaginje v svojih domiciljnih državah? Zakaj? Zaradi tega, ker gre za levičarsko prevaro! To niso nobeni kirurgi, programerji in inženirji, ampak so to socialni turisti oz. so prišli izvajat ‘dolce faninente’ na račun evropskih davkoplačevalcev, žalibog tudi na slovenskih.”

Vedno odličnega Bernarda Brščiča v oddaji Kdo vam laže poglejte tukaj:

M. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...