fbpx

Sovražna propaganda KUL in nevladnikov dosegla višek

Foto: Demokracija

Bralci Demokracije so opazili, a se gverilska kampanja nasprotnikov trenutne vlade nadaljuje. Prišli so do točke kjer svoje lažnive propagandne plakate kritične do premierja Janeza Janše in gospodarskega ministra Zdravka Počivalška lepijo po stavbah v prestolnici.

“Gotof je Janez Janša”, so neznani vandali napisali na plakatu s sliko slovenskega premierja, ki so ga prilepili na steber Plave lagune v Ljubljani. Na plakatu so zapisali: “Večkrat obsojeni kriminalec”, “Na jahtah in otokih se druži z lobisti”, “Afera Patria, Trenta, žaljenje novinarke”, “financiranje prek Bosne in Madžarske …”, “že 30 let širi sovraštvo in prepire”. Za konec so anonimni Janševi nasprotniki zapisali “lopove v zapor ne v politiko”.

Enako sporočilo je doletelo tudi gospodarskega ministra in predsednika stranke Konkretno Zdravka Počivalška. “Dokazana korupcija pri nabavi zaščitne opreme”, “milijoni za maske iz prtičkov”, “jedel …. ko smo bili vsi ostali zaprti”. Zadnji del besedila je težko razbrati, k temu pa ne pripomore dejstvo, da je plakat delo ideološko spranih posameznikov, ki živijo v svojem svetu.

Kar naštete obtožbe neznanih vandalov kažejo je, da od naštetega ne poznajo niti ene plati zgodbe, temveč ponavljajo samo naslove. Za njih resnica niti ni pomembna saj že naslovi potrjujejo njihova lastna prepričanja. Gre za izraz čistega konformizma levih revolucionarjev brez razloga.

Janja Strah