Levica vedno poskrbi za svoje: Alma Maruška Sedlar iz KPK prek srbske premierke Brnabićeve do dobro plačane službe v Beogradu?

Foto: STA. Levo Alma Maruška Sedlar.

Pred dnevi smo poročali, da je zdaj že nekdanja namestnica predsednika Komisije za preprečevanje korupcije Alma Maruška Sedlar s 1. oktobrom prekinila delovno razmerje v komisiji. Zdaj pa Reporter poroča, da naj bi že dobila novo službo v Beogradu. Če gre verjeti pisanju omenjenega medija, naj bi se v glavnem srbskem mestu po novem ukvarjala z evropskimi projekti na Balkanu, iz Beograda pa naj bi se vsak konec tedna vozila domov v Slovenijo. Reporter Sedlarjevo, ki je znana v slovenskih LGBT-krogih, povezuje s predsednico srbske vlade Ano Brnabić, ki javno priznava, da je istospolno usmerjena. Sicer Reporter navaja, da ni znano, kakšen vpliv je dejansko imela srbska premierka pri podpisu pogodbe Sedlarjeve v novi službi, saj gre za projekte, ki jih plačuje Evropska unija.

Spomnimo. Alma Maruška Sedlar bi se morala 25. septembra letos zglasiti na delovnem sodišču v primeru tožbe zaradi neupravičeno prejetih dnevnic in potnih stroškov, a je bil poravnalni in prvi narok na njeno željo preložen. Obravnava naj bi bila 21. novembra, državno pravobranilstvo pa od nje zahteva vračilo 1130 evrov, ki jih je prejela oktobra 2014 za udeležbo na seminarju OECD v Parizu in bi jih morala vrniti komisiji, ker je od nje že prejela dnevnice in potne stroške za ta dogodek. Sedlarjeva sicer trdi, da je denar v celoti vrnila, a vsaj za zdaj za to ni predložila nobenih dokazov.

Dva meseca po dogodku je napisala pisno izjavo o predaji gotovine, vendar to ni dokaz, da je tudi dejansko izročila denar.

Foto: Nova24TV. Komisija za preprečevanje korupcije: Alma Maruška Sedlar, Boris Štefanec, Igor Lamberger.

Primanjkljaj odkrila šele revizijska služba sekretariata vlade
Dejstvo, da manjka denar, je odkrila revizijska služba generalnega sekretariata vlade, ki je od Sedlarjeve nemudoma zahtevala vračilo denarja. Kot poroča Reporter, so revizorji med drugim ugotovili, da je Sedlarjeva v potnem nalogu celo neresnično navajala, da ni imela zagotovljenih obrokov, zaradi česar ji je bila obračunana polna dnevnica. Rečeno je bilo celo, da je pritiskala na revizorje in jih obtoževala pristranskosti ter celo zlorabe uradnega položaja. Prav ta afera je navedena kot glavni razlog, da je Sedlarjeva potem tudi zapustila Komisijo za preprečevanje korupcije (KPK).

Na KPK pa sicer še vedno vre. V četrtek bo namreč mandatno-volilna komisija državnega zbora vnovič razpravljala o razrešitvi vseh treh funkcionarjev KPK, tako predsednika kot obeh njegovih namestnikov. Zaposlena ostajata predsednik Boris Štefanec in njegov namestnik Igor Lamberger, ki pa ju po zakoniti poti ni mogoče razrešiti, saj nista pravnomočno obsojena.

Reporter še navaja, da se v državnem zboru že porajajo novi predlogi, da bi KPK v celoti ukinili, namesto obstoječe komisije pa bi vzpostavili nek drugi organ, saj bi se le tako lahko znebili zdajšnjega vodstva. Vseeno pa je predsednik republike Borut Pahor skladno z zakonodajo objavil javni razpis za novega namestnika predsednika KPK.

T. F.

 • Valter BraniSlav

  …”Levica vedno poskrbi za svoje: Valter Branislav prek izobrazevalnega sisema do izredno dobro plačane službe v Londonu!!!”…

  Tudi vi bralci Nove ste imeli – tako kot jaz – priloznost da se v SFRJ dodobra izobrazite in nato odidete v svet ki ga vi tako nekriticno opevate …

  ZAKAJ NISTE ODSLI TAKO KOT JAZ IN SE UVELJAVILI SAMI – TAKO KOT JAZ?

  Ste svoje otroke naucili delavnih navad? Samostojnega razmisljanja? Ste jim vbili v glavo da so samo oni – vasi otroci in ne nekdo tretji – edini ki odgovarjajo sami zase?

  Ali pa ste otrokom vbijali v glave da se pri nas ne da uspeti ker za vsem stojijo mrtvi komunisti, upokojeni Kucan in zelo zelo zelo zelo mocan gejevski lobi?

  Otroci so izredno sugestibilni pa tudi leni… ce ste jim sporocali da se v Sloveniji ne da narediti nic, so vas otroci poslusali in so sedaj prav taki luzerji kot ste vi….

  • Majda

   Levak se ne more uveljaviti z znanjem, ker ga nima! Nima sposobnosti ucenja, ker je navajen brezdelja in ziveti na zuljih drugega. Strici iz ozadja (tudi tete, da ne bo pomote), poskrbijo za svoje mladice, predvsem pa za tranzicijo in nikoli koncano zgodbo o laznivosti NOB. Zakaj “pases” levakom? Zato, ker si butast in jih zagovarjas? Ce bi imel mozgane, ti lipe tisocerih nickov, ne bi tako strastno zagovarjal amoralo, laz in vso bedo komunizma!

   • MEFISTO

    Majda, prekinila si monolog enega samega moža, ki sam postavlja teze in antiteze.

   • Valter BraniSlav

    Majda… ce bi jaz bil tvoj otrok iz mene ne bi bilo nic… verjetno si tudi svoje otroke vzgojila v take luzerje kot si ti sama…

    • Korenjak

     Pa saj tudi ni iz tebe nič, razen nostalgičnega obujanja zlaganih spominov in hvalnice komunističnim klavcem. Če je tvoj edini dosežek v življenju ceneno “šank” agitiranje, potem so tvoji starši res slabo opravili starševsko nalogo. Te pa je namesto njih očitno dobro vzgojila in zdresirala JNA in kumrovška fakulteta za indoktrinacijo rdečih blejajočih ovac… :-)

     • Valter BraniSlav

      Moji najvecji dobrini sta precej velika druzina in denar. Vsega tega ne bi bilo ce ne bi imel privilegija da sem se rodil v SFRJ in tam dobil izobrazbo. Starsi niso bili premozni in moj IQ je poprecen.
      Ce bi bil rojen v ZDA ne bi mogel doseci vsega tega. Imel pa sem sreco da sem odrasel v SFRJ.
      IN ZAKAJ VI IZ TEGA SRECNEGA NAKLJUCJA (DA STE SE RODILI V DEZELI KJER STE LAHKO STUDIRALI NA RACUN SLOVENSKIH DAVKOPLACEVALCEV) NISTE POTEGNILI PRAV NIC ZA SEBE?

      STE BILI PRELENI ALI VAS JE BILO STRAH NOVIH IZZIVOV?

      VSEKAKOR VAS NISO PRI TEM OVIRALI KOMUNISTI.

   • Mojca pokraculja

    Jaz imam zablokiranega, ker sem prepric ana, da je vse kar navaja o sebi ena sama laz, izmisljotins, provokacija. Tip ima ” bujno” domisljijo, najbrz bi vse to rad bil kar govori, v resnici pa je eno ubogo revse. Bi rekla da ima lajf enega klosarja. Naj objavi svoje prave podatke, he he.

  • učko

   Ti si v Londonu, ne v Zloveniji. Ne mor’mo vsi bežat ven iz lastne domovine tako kot si to ti naredu !!! Pa tut tam se bojo razmere spremenile, ne skrbi. Mal musliči, mal recesija zaradi izstopa iz EU, še tanko boš piskal, boš videl. No pa se boš menda tut takrat kej oglasu in pobahal, da cepaš dober penzion, k’ ti ga je zrihtal komunistični režim, k’ ti je tut službo svoje cajte zrihtal v tujini !!!

   • Valter BraniSlav

    Saj ti ni treba nikamor bezati.. vlagaj v delnice vsega sveta…. letna rast 5 do 10 % iznad inflacije ce jih drzih vsaj 20 let…
    Ne sanjari… komunisticen rezim ti je lahko zrihtal sluzbo na Zahodu samo na ambasadah SFRJ… teh pa ze zdavnaj ni vec….

  • bednick

   “Ali pa ste otrokom vbijali v glave da se pri nas ne da uspeti …..”
   ___________________
   Se pravi, da so tebi tudi vbijali v glavo prav to in si šel v London!
   Zakaj si šel v London, če si pri nas lahko uspel?

   • Valter BraniSlav

    Meni sta oba starsa vbijala v glavo da sem samo jaz odgovoren za svojo usodo, ni prav nihce drug. ce to kot otrok slisis velikokrat zacnes v to verjeti… otroci so sugestibilni.

    SFRJ PA MI JE DALA IZOBRAZBO IN ODPRTA VRATA V SIRNI SVET KAR SEM IZKORISTIL IN PRI 23 LETIH ODSEL V NEW YORK… kjer sem spoznal svojo zeno s katero sva skupaj ze 40 let….
    TAKO KOT DRAGIC SPOSTUJE SLOVENIJO JAZ SPOSTUJEM SFRJ…

    • bednick

     Zakaj nisi raje uspel v SFRJ ?
     A zato ker ni bilo kave za dobit, si pa spi.dil v NY?

     • Franc Šink

      To se vprašam tudi jaz.

     • Valter BraniSlav

      To se vedno sprasujejo luzerji… in ne verjamejo da je komurkoli uspelo…

     • Valter BraniSlav

      Saj sem uspel v SFRJ… Pri 23 letih sem bil diplomiran ekonomist, in to brez centa dolga za studij… Ce si hotel studirat je bila SFRJ idealna drzava.
      IN ZAKAJ NISI TUDI TI STORIL PRAV TO?

    • MEFISTO

     Ti si čuden tič.

     Spoštuješ le tisto, kar ne obstoja.

     • bednick

      Naklada hitrejš kot pes teče.

     • Valter BraniSlav

      Obstojajo ja, obstojajo uspesni ljudje. Ne samo Dragi in jaz, kar veliko nas je. Niso vsi luzerji ki za svoje neuspehe iscejo in najdejo izgovore…

    • Korenjak

     “Valter” (izmišljeni lik): res je shizofreno, kar blebetaš. Če bi res bil kjerkoli v tujini, bi razumel. Po moje pa v nedeljo zjutraj sediš ob prvem pelinkovcu in se igraš “šank politika”.
     Sicer pa: nihče ti ne brani, da spoštuješ “ječo narodov”, rajnko SFRJ. Rdečo zvezdo si lahko tudi vtetoviraš na čelo, če ti tako paše in svoje bivališče okrancljaš z relikti iz zgodovine.
     Da pa pričakuješ od nas, da bomo sledili tvojim nelogičnim nebulozam, pa je malo preveč.
     Če ti ni odveč, kratko vprašanje: ali morda v NY ponosno voziš Yugota? Ne? Le zakaj ne? :-) Morda zato, ker “visoko tehnološka inteligenca” in “delovni narodi SRFJ” niso bili sposobni ustvariti niti mopeda, kaj šele avtomobila.

     • Valter BraniSlav

      Delavni narodi SFRJ so ustvarili mene… v SFRJ sem studiral na EF v Ljubljani in za studij porabil 0 dolarjev. Tudi to je uspeh…

  • MEFISTO

   Če je bil Valter BraniSlav kdaj uspešem borznik v Londonu, potem sem bil tudi jaz papež v Rimu.

   V resnici pa čaka na unverzalni temeljni državljanski dohodek, ker s pokojnino ne more ne živeti in ne umreti.

 • učko

  Jah, se mi je zdelo, da so ji moral nekaj zrihtat, drugače ne bi dala odpovedi. Svoj’ga S.P. ja že neb’ odprla in šla na trg z njim.

 • ljubinica

  Zato so levaki za oblast pripravljeni tudi ubijati. Da si delijo sluzbe ….
  Za denar gre ….

 • Franc Šink

  Včasih je veljalo:Barabe se lovijo z barabami. To očitno ne velja več. Vsaj pri nas na Balkanu ne.

 • Franjo Trojner

  Nenaravni in gnusni so!

 • MEFISTO

  V Beogradu se bo lahko spoprijateljila s tamkajšnjo predsednico vlade.

 • Catwoman

  Veze, omogočajo neomejeno napredovanje.

 • RATATA

  KPKja sploh ne bi smeli nikdar ustanoviti,
  kot se pedrulja in slinasti ps štefanečec ne bi smela roditi.

 • joza joza13

  Zares mi ni bilo nikoli jasno kako se je v tej ekipi znaše Igor Lamberger. Poznam ga kot kredibilnega človeka, ki veliko dela… Pokvarjena politika se mu gnusi…
  Korenine ima iz Prekmurja. Je to to?

 • Mojca pokraculja

  To je sedaj dobesedno MODEL za zlorabljanje novinarskega poklica v politične namene. Najprej se “izkažejo” pri časopisu, potem “napredujejo” v državno službo, na nek organ, ni važno ali izobrazba ustreza ali ne. Tam naredijo štalo po naročilu, ker imajo že vnaprej obljubljeno “prekomando” na dobro plačano službico, najraje v tujini.
  Kaj imajo novinarji za delat na področju preprečevanja korupcije, lepo prosim ? Kaj ima praprotnik za delat v NLB ?
  Bo kdo to vprašal pahorčka zdaj v kampanji ? Da vsaj slišmo kako bo leporečil.

  • indijanka

   Ti pa maš nos Mojca :). V bistvu je humanistka. Profesorica, ki je na Alma Mater Europaea opravljala doktorat. Ne vem pa, če je zgodbo pripeljala do konca. Saj veš to je tista humanistična zasebna podiplomska zgodba, ki jo je sprva financiral Soros. Sem pa včasih pokukala na njen blog, ker mi ji v oči padel podatek, da je vodnica reševalnega psa.

   • Mojca pokraculja

    Si me nasmejala, hvala bogu me vonj še ni izdal. Vedno boljše “voham” saj svinjarije zmeraj bolj zaudarjajo. Sem jo mal pogooglala, ej, sej nimam komentarja. Naj pove kaj konkretnega je naredila na KPK . Jaz nisem slišala nič pametnega, sploh v zvezi z zaščito žvičgačev ne. Itak, kje pa je kakšen žvižgač ? Morda se pa skriva v vili v Rožni dolini, tam kjer je bila ustanovljena OF, pa mi ne vemo ?

    • indijanka

     :) drži.

     • Mojca pokraculja

      Hvala, danes potrebujem veliko:)) kljub sončku. Saj razumeš.

 • indijanka

  Skrbeti bi nas moralo 35. mesto na lestvici korupcije po državah ne pa neka Alma, še bolj bi nas morala skrbeti ocena 60. Gre za oceno, ki jo pripišejo korupciji javnega sektorja. Evropska komisija ocenjuje, da gospodarstvo EU izgublja 120 miljard EUR zaradi korupcije. Kakšen znesek je pa ocenjen za mojo deželo? Prihodnja leta bodo pokazala, zakaj je bilo nuja, da se KPK ukvarja sama s seboj in ne z goljufanjem. Mogoče bo nekoč celo jasno, kako je politika organ, ki bi moral biti neodvisen, nadzorovala.

 • Valter BraniSlav

  Sprasujete se: ”Če se OF bori za osvoboditev izpod Nemcev, zakaj vendar pobijajo domače ljudi?”
  Odgovor je: ”Če se OF bori za osvoboditev izpod Nemcev, zakaj vendar pobijajo domače IZDAJALCE?”

  NIKAKOR NI slo za pomor domacih ljudi, slo je za likvidacijo narodnih izdajalcev. Seveda je slo za izdajo, narodne izdajalce so izdali Anglezi in jih vseh 130 tisoc vrnili v Jugoslavijo. Titova Jugoslavija ni hotela da se vrnejo, vendar so Anglezi vrnili svoje “prijatelje”, niso si hoteli mazati rok z izdajalci. Vedeli so da gre za ljudi brez principov ki bi tako kot so izdali svoj narod nekega dne izdali njih. Ljudje danes pozabljajo na ocitno resnico: ko je Hitler hotel pokuriti vse Zide, Slovane, cigane, homoseksualce in prizadete so mu zal nekateri Slovani skusali pomagati. Vec jim je bilo do morilskega Hitlerja kot do lastnega naroda. Mislili so da bo Hitler zmagal in da bodo oni kot “ponemceni Slovani” v novem sistemu dobro ziveli. Usteli so so in placali zasluzeno kazen. Priznam pa da je bilo med likvidiranimi tudi nekaj nedolznih, pac imeli smo malo casa da bi prav za vsakega preverili kako in kaj. Ce bi jih Anglezi vrnili par tisoc, bi bila situacija drugacna. Vendar je bila nasa vlada mlada in ni imela dovolj izkusenj in casa da bi sojenje bilo izpeljano bolj profesionalno.

  • rrrrr

   Našemu londonskemu prijatelju Valterju je danes uspelu zgrešiti pravzaprav vse: temo članka, polpreteklo zgodovino, celo skladnost časa s prostorom….
   Še BraniSlava bo stežka spet kdaj našel.

 • Valter BraniSlav

  ..”Levica vedno poskrbi za svoje: Valter Branislav prek izobrazevalnega sisema Titove SFRJ do izredno dobro plačane službe v Londonu!!!”…

  Tudi vi bralci Nove ste imeli – tako kot jaz – priloznost da se v SFRJ dodobra izobrazite in nato odidete v svet ki ga vi tako nekriticno opevate …

  ZAKAJ NISTE ODSLI TAKO KOT JAZ IN SE UVELJAVILI SAMI – TAKO KOT JAZ?

  Ste svoje otroke naucili delavnih navad? Samostojnega razmisljanja? Ste jim vbili v glavo da so samo oni – vasi otroci in ne nekdo tretji – edini ki odgovarjajo sami zase?

  Ali pa ste otrokom vbijali v glave da se pri nas ne da uspeti ker za vsem stojijo mrtvi komunisti, upokojeni Kucan in zelo zelo zelo zelo mocan gejevski lobi?

  Otroci so izredno sugestibilni pa tudi leni… ce ste jim sporocali da se v Sloveniji ne da narediti nic, so vas otroci poslusali in so sedaj prav taki luzerji kot ste vi !!!

 • ljubinica

  Ze takrat, ko je “nepreklicno odstopila” , sem si mislila, da so ji levaki za nagrado za rovarjenje na KPK
  gotovo ze zrihtali kako dobro sluzbo ….

  Lezbijka Sedlarjeva je pri levakih dobro zapisana.
  Ze za njen gnusen clanek o prejsnjem papezu na gejevskem portalu Narobe si je pri levakih zasluzila ful plusov …..

 • Valter BraniSlav

  nikoli nisem razumel zakaj nekateri ljudje zapravljajo cas za stvari brez vrednosti… Npr ta par ki se je porocil nad kanjonom. Ce bi ta dva mladca cas ki sta ga zapravila za trening posvetila preucevanju ekonomskih zakonitosti, bi jim to kasneje zelo koristilo… Kaj pa bosta imela od teh afnarij?
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=236&v=Lw6EhqSQb1U

 • Valter BraniSlav
 • Valter BraniSlav

  Je tudi za tega poskrbela udba, da je uspel v ZDA?
  http://www.cleslo.com/News/north-america/Egon-Zakrajsek.shtml

 • Commie Disposer

  Pravi naslov : LGBT mafija poskrbi za svoje!

 • Get Smart

  SMC=LDS=ZSMS=SKOJ=KPJ
  LDS in ZARES nista propadla, pač pa ju je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA postavila na stranski tir.
  Sta le tako imenovana “nova obraza”, čeprav je LDS “de iure” in “de facto”
  formalno pravna naslednica SKOJ-a, torej PODMLADKA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji
  (Savez komunističke omladine Jugoslavije),
  ZARES pa je le izrastek LDS-a. Tovariš Bišćak ni padel z Marsa, ampak je le LDS-ovćek,
  ki je bil delegiran v ZARES, saj je bil in bo vedno ostal GGOLUBIćEV kahlonosec.
  Po ZARESU so ustanovili PS, Bratjoške, Tomićke … po PS-ju pa SMC.
  Vsi člani SMC-ja so LDS-ovce in SD-ovce, torej kao mladi SKOJ-evčki in stari MURGL JUGOKOMUNISTIČNI prdci.
  (SKOJ Savez komunističke omladine Jugoslavije > USAOJ > USAOJ + SKOJ > USAOJ > NOJ > SKOJ + USAOJ (NOJ) > NOJ > SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije) > ZSMS (Zveza socialistične mladine Srbije, 1990) > LDS (Liberalno demokratska stranka, 1992) > LDS (Liberalna demokracija Slovenije), potem so tu še njeni novi izrastki (obrazi): zares, mladi, zeleni, rjavi, jelinčići, unije, Šoltesi, Bratuške, IDS-ji, TRS-i, Violete Tomić … = SKOJ
  IDS smrkavca in TRS Kučanovega zeta, ki je kao postal “Levica”,
  je ustanovil kar KUĆAN na FORUMU21 v Hotelu Union.

  KPJ:
  KPJ > ZKJ > ZKS-SDP > SDP > SDP Slovenije > Združena lista > ZLSD > SD (Socialni demokrati).

  Kljub vseprisotnosti tovariša Milana Kućana, predsednika predsedstva Centralnega komiteja KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki je mimogrede tudi predsednik FORUMA 21, tukajšnjega jugokomunističnega prihvatizacijskega oddelka,
  v primeru “organizacije” KPJ ne gre za “one man bando”, ampak za KOMINTERNISTIČNO izpostavo, ki na tem prostoru sliši na ime KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE, ki se je v času 70-letne totalne TOTALITARISTIČNE diktature zaredila v vse pore telesa.
  Kominternacionalizem oz. tukaj njegova različica MURGLSRBSKORVACKI JUGOKOMUNIZEM, seveda skupaj z vsemi svojimi metastazami širom telesa (umori, pokoli, ropi, laži, pedrolezbofilstvo, pedofilstvo, muslićkulstvo …) pač PATOGEN, je zajedalski parazit v telesu, ni kakšna levanka rukić ali desanka šakić, ampak je kužna klica, je SMRTNI virusni patogen.
  nenazadnje se celo sami tako predstavljajo:
  “Mi (torej MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA)
  SMRTNI NEPRIJATELJI SVAKOG BLAGOSTANJA, REDA i MIRA …”
  Je OKUŽBA ne le levanke rukić in desanke šakić, VIRUS “smrtnega neprijateljstva do ljudi” je razpašen po celotnem telesu, obe nogi, glava in vsi ostali organi so okuženi.
  Brez zdravljenja, torej brez odprave vzroka, torej brez odprave kominternistično MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA patogena, bo telo podleglo.
  Prvi korak na poti okrevanja je zavedanje bolezni.
  Če ne vemo, da smo bolani, se tudi ne zdravimo, kajne.
  Kominternistični in tukaj predvsem MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop (jugokomunistična agitatorska propaganda) želi prepričati ljudi, torej v naši prispodobi prepričuje telo,
  – da ni bolano,
  – da je pač takšno, da je VIRUS sestavni del telesa,
  – da je takorekoč vaša levanka rukić, ki da se v ničemer ne razlikuje od desanke šakić, ki da sta “isti” nje
  – in da je VIRUS takorekuč NUJEN sestavni del organizma.
  Je res?
  Ni.
  Vsaj ne zdravega telesa.
  Je pa nujni sestavni del bolanega telesa, okuženega telesa, telesa, ki se ni zmožno ubraniti zajedalcev.
  Prvi korak v procesu ozdravitve je torej RESNICA o bolezni.
  Ozaveščanje o bolezenskem stanju.
  Sledi odkrivanje VZROKA — ta je za obravnavano bolezen že znan in sliši na ime KOMINTERNACIONALIZEM Komunistične internacionale
  oziroma njegove lokalne različice
  MURGL SRBO RVACKE itd. = KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.
  Sledi terapija.
  En obisk pri zdravniku in odstranitev enega majhnega dela okužbe (vrnitev JUGOSLOVANSKE ARMIJE u otađbinu nje) pač ni dovolj,
  nujno je okrepati pri centrih razrasta — “žariščih”,
  ta pa so takorekoč vse “javne službe”, kamor je PARTIJA zasejala seme zla (vse UDBAške poturice po vseh sort izumljenih uradih, sekretih, sekretariatih …
  – društvih za prodajanje megle
  – društvih za hvatanje krivina
  – društvih za sviranje kurcu
  – uradih varuhov MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH pravic
  in ostalih uradih za neprestano črpanje denarja iz državne blajne,
  pa vsi amnestiji in ostale kaviar komunistične international pridobitve,

  začenši pri t. i. 3 (treh) “vejah oblasti”, ki si jih MURGLSKA KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA po “kakor štetju” (kakor volitev) določi:

  — Državni zbor – zakonodajna oblast
  — Vlada RS – izvršna oblast
  — sodna oblast.

  Vse to je trenutno pod totalno kontrolo TOTALITARISTIČNEGA MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA kužnega PATOGENA.

  Za odpravo te kuge obstajata 2 svetovno znana načina:

  1. organizacija POŠTENIH VOLITEV in predvsem POŠTENEGA ŠTETJA
  (kar ob totalni splošni in še posebno medijski okupaciji ni tako enostavno, kot se sliši),

  2. če ne gre zlepa, gre z grda.

  Kuga totalno kontrolira tudi t. i. 4. vejo — MEDIJE,
  vendar pa moramo te ločevati:

  RTV SLO in STA (srboslavska tiskovna agencija) sta OKUŽENA — sta sestavni del okuženega telesa in pomembno žarišče, vendar pa sta ozdravljiva,
  POOP Kanalizacija je v lasti JUGOKOMUNISTIČNEGA nabiralnika v oazi,
  Planet je uradno kao kominternistični hibrid, ki pa parazitira samo in le na blagajni, na ljudeh,

  Skoraj vsi radiji in pa Delo, Dnevnik, NEDELJSKI, Večer itd. in vse njihove revialne izdaje, pa Mladine itd. od gorenskih do dolenskih, od primorskih do prekmurskih glasil … ki pa so V LASTI KUŽNE JUGOSLAVIJE, v lasti, v lasti (sledi toku denarja), sledimo? v lasti KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE,
  ti niso ozdravljivi, jih bo pa zdravo telo izločilo kot vse ostale sekrecije oziroma bodo v zdravem telesu pocrkali, saj bo vsako od teh zarejališč watchdogićev v PRAVNI DRŽAVI crknilo že po pri objavi LAŽI, za katero bodo morali odgovarjati.

  Z besedami Človeka:

  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Janez

   Hvala !
   Zelo infor ativno !
   Vse to z enim samim namenom – se zdi ?
   Da
   EX ” ŽAL” PREDS. SIVI=”PLAVI” PREDS. IN NJDGOVI EX KP, ZK “SISTEMČKI”
   UŽIVAJO
   – KAR NAJVIŠJE PENZIJE. “PLAVI” NAD 3.000 €, OSTALI CCA 2.000 €. Se zdi. L.r. J. KOMENDA

 • Olga

  Nova vlada naj odstrani vse pijavke doma in v tujini!

 • šmentanamuha

  Lazbaška sekta torej, fak. Zdaj resno razmišljam, da je bil isti njen “upor” zrežiran. Kdo je njo sploh predlagal in zakaj? Kakšne so njene strokovne reference, razen da je nekaj pisarila za eno žensko revijo?

 • Janez

  HJA ?
  ZADNJE SPOROČILO KPK,
  GLEDE
  PREDAJE OZ.. NEPREDAJE MAG. KLEMENČIČEVEGA “OBVVESTILA” ORGANOM MNZ
  O
  UGOTOVLJENEM PRANJU PRANJA IRANSKEGA DENARJA V NLB – SE ZDI ? Korekt.
  Pa?
  KPK. NAJ ZAČNE POLNO DELATI TO – ZARADI ČESAR – OBSTOJI !? A ne ? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  TO JE – JAVNO ODKRIVATI – NA UČINKOVIT NAČIN – KORUPCIJO. Saj zato jih plačujemo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!