fbpx

Levičarji se počutijo tako ogrožene s strani miroljubnih zagovornikov slovenskih vrednot in tradicije, da so ukinili Facebook stran

Foto: STA

‘Slovenija zavaruj meje’ je bila stran na Facebooku, ki je opozarjala Slovence pred prihajajočimi migranti in prikazovala posledice pretiranih muslimanskih migracij v Evropo. Slovenke in Slovence je soočala z dejanskimi problemi, ki jih prinašajo migranti s seboj in prikazovala slike terorističnih napadov iz Evrope in ZDA kot svarilo, kaj nas čaka, če bomo še naprej tako tolerantni do migrantov, kot od nas to pričakuje slovenska vlada. Kot kaže, pa je resnica, ki jo je ta stran širila, motila levičarje – stran so prijavljali kot sovražno in dosegli, da jo je Facebook ukinil.
Stran na Facebooku ‘Slovenija zavaruj meje’ je ves čas opozarjala na islamizacijo in nevarnost, ki jo ta predstavlja za Slovenijo in Evropo. Prav tako je prikazovala posledice islamizacije ter svarila, da migranti s seboj ne prinašajo nič drugega, kot le težave, terorizem in grožnje našim državljanom. Poleg nasilnih migrantov, ki ne spoštujejo naše vere, tradicije, še najmanj pa žensk, kar se kaže s številnimi posilstvi in z umori, pa je opozarjala tudi, kam vodi pot, če bomo tolerantni do nezakonitih migrantov. Očitno pa to ni bilo po volji levičarjem, zato so stran prijavljali zaradi domnevnega sovražnega govora – Facebook je pred približno tednom dni to stran tudi ukinil.
Stran ‘Slovenija zavaruj meje’ je bila odlično obiskana, saj je imela več kot 32 tisoč članov.
Ne pustimo, da nas, Slovence, izrinejo iz naših naselij
Levičarji več ali manj vsako govorjenje in pisanje čez migrante razumejo kot sovražni govor. V tem nikakor nočejo prepoznati borbe za Slovenijo in slovenstvo, čeprav so nekatere evropske države, kot so Nemčija, Španija in Francija, dober primer, kako izginja njihova kultura, ker vodijo tolerantno politiko do migrantov. Zadnji tak primer je, ko je španski nogometni prvoligaš Real Madrid umaknil križ iz svojega grba v šestih muslimanskih državah na Bližnjem vzhodu, saj naj bi bilo to preveč občutljivo za njihove muslimanske kupce. Podoben primer so tudi nekateri predeli Velike Britanije, kjer so še pred nekaj leti živeli le Britanci, a so jih migranti s svojimi številnimi družinami, nemogočim obnašanjem in neprestanim razmnoževanjem popolnoma izrinili, v ulice in naselja, kjer so številčno močnejši, pa uvedli svoja pravila. Učimo se ob tujih primerih in nikakor ne dopustimo, da bi se podobno zgodilo v Sloveniji.
Da je Facebook ukinil stran ‘Slovenija zavaruj meje’, so nas opozorili naši bralci, ki v nas prepoznavajo medij, ki širi resnico. Pravijo, da se jim zdi žalostno, da so nekateri omenjeno stran na Facebooku označevali za neonacistično in fašistično le zato, ker ni širila novic, ki jih zagovarjajo levičarji, ki želijo islamizirati Evropo in ZDA. “Ljudje, ki so to stran označevali za fašistično, pa sledijo stranem, kot so Socialistična partija Slovenije, ki poveličuje totalitarne voditelje in njihove poboje, ki pa še vedno ni bila izbrisana,” je zapisal eden izmed njih.
Del levice glasoval za zakon o tujcih, ostali so le kameleoni
V Državnem zboru pa so končno sprejeli novelo zakona o tujcih, ki predvideva aktivacijo posebnega ukrepa, s katerim bi zaostrili pogoje za vstop nezakonitih migrantov v državo. Rezultat je pokazal, da je bil predlog sprejet, kar pomeni, da so zanj glasovali tudi poslanci SMC. Toda ne vsi. Med bolj znanimi poslanci so zakonu aktivno nasprotovali trije doktorji znanosti Milan Brglez, Mitja Horvat, Dragan Matić in Janko Veber, nekdanja in bodoča sodnica Jasna Murgel pa ni glasovala, pa ne zato, ker bi bila odsotna, ampak zato, ker je glasovalno kartico preprosto potegnila iz glasovalne naprave. In kaj nam to pove? Vso to dogajanje nam pove to, da je SMC hudo razdeljena in skregana, da sta nastala dva tabora, Cerarjev in Brglezov in da za sedaj zmaguje Cerarjev tabor. Po današnjem govoru Milana Brgleza, v katerem je povedal, da nasprotuje zakonu svojega šefa Mira Cerarja, je še toliko bolj jasno, da Milan Brglez po svojem političnem prepričanju ne sodi v SMC, ampak v ZL, je na svoji spletni strani zapisal dr. Vinko Gorenak in dodal: “Še nekaj takih kameleonov je v sedanji sestavi Državnega zbora. To so Mitja Horvat, Dragan Matić, Jan Škoberne, Kamal Izidor Shaker, Matjaž Nemec, Marinka Levičar, Marija Bačar, Julijana Bizjak Mlakar, Janko Veber  in še kdo. Ti posamezniki očitno začasno nosijo politično izkaznico SMC, SD ali DESUS, njihovo srce pa bije za vrednote preteklosti, ki jih pooseblja ZL.”

Levičarji organizirano in sistematično Facebooku prijavljajo nesporne vsebine
Sicer pa se je med levičarji ustvarila prava skupina ljudi, ki so organizirani, da sistematično rušijo vse vrednote in tradicijo, v kateri prepoznajo desne temelje. Tako družno prijavljajo Facebooku strani, ki opozarjajo pred migranti, pred nevarnostjo islamizacije in šeriatizacije ter tiste spletne povezave, ki dajejo jasno vedeti, da so vrata v Slovenijo za vse migrante zaprta. Hkrati se družno spravljajo nad politike in ostale posameznike, ki zagovarjajo slovenstvo in Slovenijo ter načrtno brskajo po njihovi preteklosti, da bi jih sistematično očrnili in tako ustvarili dvom v njihovo verodostojnost.

Marjanca Scheicher