fbpx

Ko leva “intelektualna” elita nižje ne gre in jim je pomembna oblast za vsako ceno: Borka za pravice žensk podprla spolnega izkoriščevalca žensk Jankovića!

Barbara Rajgelj in Zoran Janković. (Foto: Demokracija)

Rajgljeva, ki se v javnosti predstavlja kot feministka, je pred lokalnimi volitvami dodobra razburila javnost s svojo podporo korupcije obtoženemu Jankoviću, ki je med drugim izkoristil stisko mlade mamice za potešitev svoje spolne sle. Razkrivamo tudi, kaj je za Rajgljevo resnično pomembno: Mestna občina Ljubljana pod Jankovićem namreč z denarjem davkoplačevalcev izdatno sofinancira njene “podjetniške” aktivnosti, ki so usmerjene predvsem v promocijo in spodbujanje homoseksualnega življenjskega sloga.

Uporabnike družbenih omrežij je presenetila podpora radikalne levičarke in samooklicane feministke Barbare Rajgelj ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću na prihajajočih lokalnih volitvah. Kakšen odnos do žensk ima Janković, nazorno dokazuje afera farmacevtka, v okviru katere je bilo razkrito, kako je za potešitev svoje spolne sle izkoristil mamico dveh otrok v stiski. Farmacevtka je bila namreč brez službe, v času, ko se je ločevala od partnerja, pa ji je prav tako grozilo, da bo skupaj z otrokoma ostala brez strehe nad glavo. A Janković je to hitro izkoristil, ponudil ji je službo v podjetju Lekarna Ljubljana, v zameno pa zahteval spolne odnose. Policijska ovadba je takrat razkrila, kako je v telefonskem pogovoru Janković zahteval spolni odnos, in sicer je farmacevtki v telefonskem klicu dejal: “Sej sem ti reku. Tist kar sem oblubu takrat a.. sem nardiv, zdej pač si ti na potezi.” To je le izpostavljeni primer, tako da lahko le ugibamo, koliko žensk je Janković izkoristil v svoji karieri in javnost zanje ni izvedela, ponovno pa bo v kratkem sedel na zatožno klop v zadevi Stožice, zaradi katere so mnogi podizvajalci ostali neplačani, Jankovićevo aroganco pa nazorno prikazuje njegova brezbrižnost ob primerih samomorov obupanih podjetnikov.

“Feministka” Rajgljeva je tako podprla spolnega predatorja, namesto da bi proti njemu protestirala!
Rajgljeva se gotovo dobro zaveda, da je na volitvah podprla spolnega predatorja, čigar dejanja so vredna vsake obsodbe. V svoji izjavi, s katero je radikalna aktivistka Rajgljeva podprla koruptivnega župana Jankovića, je zapisala sledeče:

“V času, ko z vseh strani pritiskajo sovraštvo, grobost in nasilje, je za prebivalce Ljubljana mesto, v katerem smo kdaj nezadovoljni in kritični, a v osnovi lahko svobodno dihamo, živimo in delamo. Je mesto brez strahu, ker Zoran Janković ne grozi in se ne utemeljuje na sovraštvu. Glasove trenirkarjev, harmonikašev, delavcev, vrtičkarjev, podjetnikov, brezposelnih, gejev, duhovnikov, študentov in ljudi z drugačnimi političnimi prepričanji skuša usklajevati in preoblikovati v politike, ki ljudem olajšujejo življenje. Zato sem prepričana, da bo v prihodnjem mandatu slišal tudi glasove mladih pred vrati predragih stanovanj, družin v socialnih stiskah in zahteve po uravnoteženem mestnem razvoju. Na področju oskrbe starostnikov, izobraževanja in kulture mesto že zdaj kakovostno opravlja številne funkcije slabo delujoče države.”

Rajgljevo pri tem na spletni strani opišejo kot docentko in raziskovalko na FDV, kjer poučuje temelje prava ter delovno, socialno in gospodarsko pravo. Je aktivistka za pravice ljudi, članica Sveta za odziv na sovražni in diskriminatorni govor ter sooblikovalka ljubljanskega lokala in kulturnega centra Pritličje.

S “sovražnim govorom”, s katerim naj bi se profesionalno ukvarjala, močno obremenjena tudi Rajgljeva
Rajgljeva, članica Sveta za odziv na sovražni in diskriminatorni govor, je s takšno vrsto govora tudi sama močno obremenjena. Pred skoraj enim letom je namreč kar na nacionalni TV Slovenija v okviru oddaje Tednik doživela rasistični izpad, v katerem je dejala, da če spadate v skupino “belih, zdravih, dobro situiranih starejših moških, ki imajo vse, a mislijo, da jim pripada več”, ste največja grožnja Sloveniji. Prav tako v zadnjem času javno po družbenih omrežjih podpira in spodbuja skrajneža Domna Saviča v njegovi vojni proti Nova24TV, pred letom in pol pa je spodbujala tudi k prepovedi koncerta najbolj priljubljenega hrvaškega glasbenika Marka Perkovića Thompsona v Mariboru, kjer je s somišljeniki uspela – koncert je bil na zgražanje mnogih prepovedan. Sporna se ji je zdela tudi razprava o izumiranju slovenskega naroda, ki se je pred pol leta odvijala v državnem svetu, kot članica abortivnega lobija pa se javno zavzema proti svobodi govora, ostro je namreč napadla tudi preganjanega patra dr. Tadeja Strehovca. Zanjo pa ni relativna samo svoboda govora, pač pa še ena izmed osnovnih pravic – pravica do zasebne lastnine. Prek družbenih omrežij namreč javno zagovarja “relativnost” te pravice. Z naslednjim odstavkom je tudi jasno, zakaj – brez davkov, ki so po mnenju mnogih sami po sebi kraja, država in predvsem MOL ne bi mogli izdatno financirati njenih “podjetniških” aktivnosti ter njenih radikalnih somišljenikov!

Kot za vse levičarje je tudi za Rajgljevo denar odločujoč faktor
Za Rajgljevo je odločujoči dejavnik pri podpori Jankoviću prav denar davkoplačevalcem, s katerim Mestna občina Ljubljana pod vodstvom Jankovića izdatno financira promocijske aktivnosti, namenjene homoseksualnemu življenjskemu slogu, ki ji je tako ljub. Društvo Informacijski center Legebitra, s katerim pogosto sodeluje Rajgljeva, je tako po podatkih Erarja od MOL prejelo že za 472.710,44 evra sredstev. MOL je veliko večino denarja v to društvo zmetala po prvi izvolitvi Jankovića na mesto župana. Pred tem so bili zneski, kot je prikazano na grafu, zanemarljivi, po Jankovićevi izvolitvi pa so v posameznem letu mnogokrat presegli 30 tisoč evrov.

Nakazila MOL društvu Legebitra (Vir: Erar)

Izdatno MOL pomaga tudi Mirovnemu inštitutu, katerega sodelavka je Rajgljeva. Organizaciji, ki jo med drugim sofinancira zlobni židovski milijarder George Soros, poleg tega pa je za več milijonov davkoplačevalskega denarja prejela od države, je MOL po podatkih Erarja skupno nakazala za 108.766,20 evra sredstev, od tega ponovno večino v času po tem, ko je Janković zasedel mesto župana.

Nakazila MOL Mirovnemu inštitutu (Vir: Erar)

Rajgljeva pa je poleg številnih aktivnosti tudi “podjetnica”, njene “podjetniške” aktivnosti v okviru Zavoda za kulturo raznolikosti Open je MOL z davkoplačevalskim denarjem financirala v višini 35.550,73 evra, poleg stavbe mestne občine pa Rajgljeva svoje nenormalne aktivnosti izvaja preko podjetja Normala d.o.o., preko katerega obratuje njen dekadentno opremljen lokal Pritličje, ki se nahaja na Mestnem trgu 2, zraven sedeža MOL torej.

Nakazila MOL zavodu Open (Vir: Erar)

J. Ž.