LGBT prijazne šole in vrtci – ideologija spola sedaj že pri najmlajših

FB/Slovensko veleposlaništvo v Berlinu

V Mestni hiši Ljubljana so v četrtek podelili certifikate LGBT prijazno, katerih cilj je ozaveščati ljudi in ustvariti pozitivno klimo za vse, tako znotraj delovnega okolja kot tudi navzven, so objavili na spletni stran Mestne občine Ljubljana. V resnici pa gre za prisilno uvajanje teorije spola v institucije kamor hodijo otroci, ki so najranljivejši del družbe.

Certifikat LGBT prijazno so doslej podelili že 14 organizacijam, tokrat pa ga so prejeli še Mednarodni grafični likovni center, Osnovna šola Maksa Pečarja, Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Ljubljana, RRC Računalniške storitve, Vrtec H. C. Andersena in Vrtec Pod Gradom.

LGBT prijazni vrtci – resno?
To je še en dokaz tega, da “progresivna” občina Ljubljana popolnoma jasno daje prednost homoseksualcem in drugim spolnim delinkventom (pod LGBT namreč spadajo tudi nespolniki, queer seksualci, itd.). Najbolj zaskrbljujoče pa je, da želijo to ideologijo vsiliti našim najmlajšim. Otrok v vrtcu, ki ni niti začel odkrivati svoje spolnosti, bo v najmlajših letih izpostavljen izobraževanju o LGBT ideologiji in kako ni nič narobe, če imaš drugačen spolni izraz kot drugi. To je, preprosto rečeno, zloraba otrok.

Prejemniki certifikata se zavežejo, da bodo v svoji organizaciji zagotovili boljše razumevanje temeljnih človekovih pravic LGBT-oseb, vključujoče okolje za LGBT-sodelavce in sodelavke, dvig osveščenosti zaposlenih pri zagotavljanju ponudbe in storitev za LGBT- uporabnice in uporabnike ter povečanje občutljivosti za zaznavanje kršitev pravic LGBT-oseb v delovnem in uporabniškem okolju, so še navedli v sporočilu.

Preberite si še enkrat besedilo v bravastem okvirčku. Kdaj se je kdo tako brigal za vaše pravice? Najbolj zanimiva pa je dikcija. Zagotovili bodo boljše razumevanje temeljnih človekovih pravic LGBT oseb. Mar LGBT-jevci niso ljudje? Zakaj potrebujejo posebne pravice, poseben status in celo posebno ponudbo in storitve? Naslednja stopnja so uniseks in aseks stranišča v vrtcih, da bodo lahko fantki in punčke urinirali skupaj, ker je spol družbeni konstrukt.

Spol ni družbeni konstrukt, poimenovanje spolov je
V resnici pa je družbeni konstrukt teorija spola oziroma po domače LGBT ideologija. Ta ideologija predvideva, da je moški in ženski spol družbeni konstrukt. V resnici pa je družbeno pogojeno samo poimenovanje spolov (moški/ženska, lahko bi bila tudi boo/moo), sama biološka danost pa je težko konstrukt, kar lepo kažejo naši spolni organi. Večjega idiotizma kot je teorija spola v svetu res ne najdeš.

In sedaj ko so LGBT ideologi preplavili ljubljanske gimnazije in fakultete, bi radi svoj vpliv razširili še na osnovne šole in vrtce. Da bodo fantki že od mladih nog vedeli, da je penis družbeni konstrukt in dekleta, da je vagina prav tako družbeni konstrukt. Če misliš, da si deklica s penisom, si pač deklica. Absurdi se ne končajo. Recimo bobu bob. Obremenjevanje otrok, ki obiskujejo vrtec, s teorijo spola je zloraba otrok. To zlorabo pa spodbuja ministrica Anja Kopač Mrak in njen novonastavljeni zagovornik načela enakosti in član Legebitre (združenja LGBT) Miha Lobnik.

A. R.