Društvo Parada ponosa vabi učitelje in vzgojitelje v projekt “LGBTIQ+ mladi v šoli”

Društvo Parada Ponosa

Po sprejetju spornega družinskega zakonika sledi nova faza v smeri indoktrinacije naših otrok. Tokrat Društvo Parada ponosa vabi na “strokovni posvet LGBTIQ+ mladi v šoli”, ki je namenjen uslužbencem izobraževalnih ustanov, kot so učitelji, profesorji in celo vzgojitelji v vrtcih!! 

V Mreži vključujočih šol so prepričani, da “mlade LGBTIQ+ osebe predstavljajo velik del šolske populacije”. Več tukaj. Da bi v to uspešno prepričali tudi naše otroke, njihove učitelje, profesorje in vzgojitelje v vrtcih, vabijo na indoktrinacijo, ki jo imenujejo “strokovni posvet”.

Dogodek je meseca junija organiziran v sklopu Festivala parade ponosa in Mreže vključujočih šol Slovenije. Gre za LGBTQ+ propagando/agitacijo/urjenje s področja šolskih vsebin. Prva tovrstna konferenca je namenjena zaposlenim v osnovnih šolah, vrtcih, srednji šolah in fakultetah ter odločevalcem na dotičnem področju.

 

 

Kot navdušeno ugotavljajo organizatorji, je bil na dotičnem področju narejen velik napredek. Vendar pa jih čaka še veliko dela. Miting se bo odvijal v torek, 13. 6., od 13.00 do 17.00 v prostorih +MSUM, Muzeju sodobne umetnosti Metelkova.

Andrej Žitnik