Ideologija spola in LGBT indoktrinacija v slovenskih risankah

Risanka Sonic

LGBT ideologija, feministična ideologija, ideologija spola se vse bolj zažirajo v vsa področja naše družbe. Na protestih ne govorijo zaman “prihajamo po vaše otroke”, saj res prihajajo, tudi v šole, vrtce in risanke. Nedavno so namreč na televizijskem kanalu za otroke OTO predvajali priljubljeno risanko Ježek Sonic, ki je sinhronizirana v slovenščino, v njenih epizodah pa otrokom predstavljajo ideologijo spola in feminizem. 

“Ali lahko mlada ženska prebije stekleni strop in enkrat za vselej dokaže, da je ženska lahko tako dobra športnica kot moški?” je vprašala risana junakinja Amy Rose, ko je stala pred golom. “Veš, Amy,” se je oglasil lik Knuckles, “Kadarkoli kdo pozove k opustitvi spolnih vlog spodkopava samo koncept spolne enakosti ter predpostavlja, da je slednja izjema in ne status quo.” Ob pogledu na začudene prijatelje doda: “Če sem neumen, ne pomeni, da nisem feminist.”

Po besedah izvršnega producenta igre Sonic Boom Billa Freibergerja je epizodo napisala Marie Beardmore.

Agresivna skupnost LGBT+, teorije spola, ekstremni feminizem itd. spadajo pod levi politični blok in na žalost pridobivajo vedno večjo podporo, tudi ko gre za indoktrinacijo otrok. V risankah zdaj učijo, da spol ni biološko, ampak družbeno določen. Da si spol lahko izbereš in da obstaja veliko več spolov kot samo moški in ženski. To se ne dogaja le v drugih državah, to prihaja tudi k nam, tovrstne risanke s takšnimi sporočili tudi sinhronizirajo in predvajajo na kanalih, ki so izključno za otroke.

Ne le v risankah, vsiljevanje prebujenskih ideologij (kot v Sonic risanki) uvajajo tudi v slovenske šole. Še ne dober mesec po uveljavitvi spornih sprememb Družinskega zakonika v Sloveniji je Miha Lobnik, vodilni LGBTQIA+ aktivist in t. i. zagovornik načela enakosti na šole razposlal priročnik z naslovom “Enake pravice in enake možnosti za vse”. Skriti namen priročnika je prefinjeno in manipulativno odpiranje vprašanj o spolnih identitetah (menjavanju spola) in spolnih usmerjenostih med otroki v osnovnih šolah. V priročniku med drugim subtilno manipulativno razlaga pojme, kot npr. “spolna usmerjenost” (“privlači nas oseba različnega ali istega spola”), “spolna identiteta” (“kako občutiš lasten spol”, ena od opredelitev: “Lahko pa se počutiš, da nisi ne moški ne ženska”), spol (ena od opredelitev: “Nekateri se ne počutijo ne moške ne ženske”).

V risanki Pujsa Pepa predstavili prvi istospolni par
Tudi risanka Pujsa Pepa je ena najbolj priljubljenih risank v Sloveniji. Pred kratkim pa so prvič  predstavili istospolni par. Med epizodo z naslovom Družine so predstavili Pepino prijateljico, polarno medvedko Penny, ki ima dve mami. Med risanjem portreta svoje družine je Penny pujsi Pepi pojasnila, da ima dve mami: “Ena mama je zdravnica, druga pa kuha špagete.” Novost so uvedli po peticiji, ki so jo prebujenci ustvarili na spletu in zahtevali “istospolno starševsko družino v Pujsi Pepi”.

Avtorji peticije so navedli, da si otroci, ki gledajo Pujso Pepo, zapomnijo marsikaj: “Izključitev istospolnih družin jih bo naučila, da so normalne le družine z enim staršem ali dvema staršema različnih spolov, kar zanje ni dobro.” Starši, pazite kakšne risanke gledajo vaši otroci, LGBT indoktrinacija je na pohodu.

Anita Gužvič