Levičarska indoktrinacija LGBTQ že pušča posledice na slovenskih osnovnih šolah

Datum:

Tisto, česar smo se bali in na kar smo stalno opozarjali, se danes dogaja na slovenski osnovni šoli. Le vprašanje časa je, kdaj se bo razširilo tudi po ostalih. Prejeti dopis enega od staršev dokazuje, da šolske učilnice postajajo levičarski laboratorij za indoktrinacijo slovenskih otrok. Starši so mladoletnemu otroku spremenili spol, mu uradno spremenili ime, ravnateljica pa skladno s tem poziva vse učitelje, da pri tem uporabljajo spolno nevtralne stavke. 

Uničujoča levičarska ideologija LGBTQ, ki jo aktualna vlada subtilno vsiljuje v šolski sistem, že kaže svoje škodljive posledice. Iz dopisa sicer ni možno določiti otrokovih let, glede na to, da gre za osnovnošolca, pa je jasno, da je ta nezmožen o takih odločitvah odločati sam, zato je odgovornost na njegovih starših in vodstvu šole, ki v tem primeru ne deluje skladno z etičnim kodeksom niti dolžnostmi pedagoških delavcev, ki jih navaja SVIZ.

“Pred začetkom šolskega leta smo bili obveščeni, da se je sošolec vašega otroka svojim staršem razkril kot transspolna oseba, ki se ne more poistovetiti s svojim biološkim spolom. Obveščeni smo, da so starši otroku tudi že uradno spremenili ime. Uporaba novega imena je za zaposlene v šoli zavezujoča.  Ker v slovenskem šolskem prostoru ni izkušenj s transspolnostjo v tako zgodnjem obdobju in strokovni delavci nimamo ustreznega znanja in izkušenj, smo se za strokovno pomoč obrnili na naše ministrstvo in zunanje strokovne institucije. Kljub temu, da je otrok spremenil ime iz moškega v žensko, je po uradnih evidencah še vedno moški. Skupaj z otrokovimi starši smo se dogovorili, da ne bo uporabljal ženskih garderob (preoblekel se bo v razredu), žensko stranišče pa bo uporabljal v času pouka. Učitelji imajo navodilo, da pri nagovarjanju uporabljajo nevtralne povedi (npr: Povej!, Pridi sem!, Kako se počutiš?), raba ženskega zaimka pa je stvar osebne presoje,” je med drugim zapisano v dopisu s strani ravnateljice omenjene OŠ, ki je po naših vprašanjih potrdila resničnost zadeve.

Foto: Freepik

Ali ne bi morala biti šola glas razuma?
Na spletni strani SVIZ je jasno zapisano, da je “dolžnost učiteljic in učiteljev odzivati se in zastopati glas razuma in kritičnega mišljenja”, vendar ob strinjanju šole s tem, da potrjuje zmedenost otroka, ne gre za “delovanje po zdravem razumu”, prej za laganje, kar zopet ni skladno z enim od osnovnih vodil pri delu učiteljev tudi prizadevanje za uresničevanje in ohranjanje temeljnih vrednot, med katere spada tudi iskrenost in resnicoljubnost. Ravnateljica šole nam je na naša vprašanja odgovorila, da zadeva drži in da “sodelujejo z našim ministrstvom in centrom za socialno delo, ki sta že od samega začetka aktivno vključena v obravnavo in spremljanje”. Dejstvo, da v zvezi s to zadevo sodelujejo z ministrstvom, pa ne pomirja – spomnimo samo na primer publikacije, katere urednik je Simon Maljevac, minister za solidarno prihodnost. LGBT DIC Legebitra je skupaj z Ministrstvom za zdravje, Študentsko organizacijo in Mestno občino Ljubljana leta 2017 izdalo publikacijo za mlade, v katerem med drugim pojasnjuje in “uči” o spolnih igračah, “kemseks” (seks pod vplivom drog), “fisting” in celo “lizanje ritke”. Maljevac je bil in ostal aktivist LGBTQ, ki je bil skupaj z Miho Lobnikom, zagovornikom načela enakosti, eden od ustanoviteljev društva Legebitra, ki vidno promovira to norijo.

Dober mesec po uveljavitvi spornih sprememb Družinskega zakonika se je že začela sporna indoktrinacija LGBTQIA+ otrok v šolah. Prav Lobnik je dne 3. 3. 2023 na šole razposlal priročnik z naslovom »Enake pravice in enake možnosti za vse«. Skriti namen priročnika je prefinjeno in manipulativno odpiranje vprašanj o spolnih identitetah (menjavanju spola) in spolnih usmerjenostih med otroki v osnovnih šolah. V priročniku med drugim subtilno manipulativno razlaga pojme kot npr. “spolna usmerjenost” (“privlači nas oseba različnega ali istega spola”), “spolna identiteta” (“kako občutiš lasten spol”), ena od opredelitev: “Lahko pa se počutiš, da nisi ne moški ne ženska”), spol (ena od opredelitev: “Nekateri se ne počutijo ne moške ne ženske”). In ravno zaradi sporne vsebine so iz koalicije Za otroke gre starše že takrat pozvali, naj pišejo na osnovne šole in zahtevajo zaščito pred na otroke prežečimi aktivisti LGBTQ.

Foto: zajem zaslona
Foto: zajem zaslona
Foto: zajem zaslona

Seveda so po tem nastale še ostale organizacije z enakim namenom, še nedavno pa smo bili priča primeru podobne organizacije, in sicer Inštitut za preučevanje enakosti spolov (IPES), ki ga vodi Kaja Primorac, prijateljica danes nekdanje ministrice za javno upravo Sanje Ajanovič Hovnik.

Že leta poslušamo o ideologiji LGBTQ, ki je v zahodnih državah stalno na udaru zaradi škodljivih posledic, ki jih prinaša. Aktivizem LGBTQ promovirajo nevladne organizacije, ki jih financirajo levičarske elite. Njihov namen je popolnoma razvrednotiti nuklearno družino in uničiti človekovo identiteto. Tako bi mati in oče postala starš 1 in starš 2, otroku pa bi zaradi zmedenosti uničili življenje na dolgi rok. Začne se s spremembo imena, potem hormonsko terapijo in v najslabšem primeru s kirurškim posegom na spolnih organih, kar povzroči trajno in nepredstavljivo škodo za otroka, poleg tega pa neplodnost in depresijo. Tokrat ne govorimo o ostalih državah, ampak o konkretnem primeru na slovenski osnovni šoli, ki je za to dobila zagon in podporo pri aktualni vladi.

Minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac in zagovornik načela enakosti Miha Lobnik (Foto: Zagovornik načela enakosti)

Vključevanje transspolnosti in normaliziranje več spolnih identitet je postalo tako popularno, da je številne spodbudilo k temu, da se razglasijo za trans. Fluidnost spola je postal trend in glede na različne ankete, med katerimi je tudi ta, ki jo navaja Time, gre za vidno “socialno okužbo”. Otroci postajajo transspolni, ker je to postalo popularno, vendar imajo zato svoje starše, od katerih se pričakuje, da bodo zanje glas razuma in ne njihov rabelj.  “V anketi iz leta 2019 sta dve tretjini mladih odraslih v ZDA povedali, da v zadnjih petih letih vedno bolj podpirajo pravice transspolnih. Današnji najstniki ne le podpirajo pravice transspolnih oseb, ampak pridejo domov iz šole navdušeni, ko eden od njihovih prijateljev pokaže, da je trans,” navaja Time.

Podatki, zbrani med 21. julijem 2021 in 17. oktobrom 2022. Na podlagi 1.050.222 anketirancev. Graf nazorno kaže porast števila ljudi, ki se identificirajo kot trans, nebinarne, predvsem gre za mlajše generacije. (Foto: zajem zaslona)

Slovenski LGBTQ načrtno in namerno spregledajo dejstvo, da je celotna teorija spolov “izmišljena”, njen stvarnik John William Money, pa je bil pedofil, ki je povzročil nepopraviljivo škodo takrat še dečku, Davidu Reimerju, ki se s posledicami nikoli ni mogel sprijazniti, zato je pri 38-letih storil samomor. In to je bil le prvi primer, danes imamo številne primere povratnikov, ki obžalujejo jemanje hormonov ali celo operacij.

Levičarji na vsak način želijo seksualizirati otroke
Golobova vlada trdi, da je seksualizacija otrok “normalna” in to že od mladih nog, zato situacija na ljubljanski osnovni šoli ne čudi. In nismo daleč od tega, kar se v tem trenutku dogaja v ZDA in drugih zahodnih državah. Ko se namreč mladoletni otroci odločajo o fizični spremembi spola in hormonskih terapijah in jim država ne le dovoli, da to storijo, ampak lahko to storijo celo brez soglasja staršev. Se Golobova vlada sploh zaveda, kakšen precedens lahko tako ravnanje postavi v prihodnosti? Da se lahko mladoletni otrok odloča o dolgoročnih odločitvah, ki lahko vplivajo na zdravje in tudi plodnosti. Da so za to dovolj zreli (čeprav vemo, da niso). In če lahko odločajo o svojem telesu, čeprav mentalno niso dovolj zreli, to privede do tega, da bodo na koncu vladajoči morali sprejeti tudi dejstvo, da se otroci lahko samovoljno odločajo tudi o svojem spolnem odnosu. Tako je, pedofilija potem ne obstaja več in vaš otrok v tej situaciji ne bo več žrtev, ampak sodelujoč partner.

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...