Maljevac je za vaš denar izdal publikacijo za mlade o lizanju anusa in spolnosti pod vplivom drog

Minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac je bil predsednik nevladne organizacije za homoseksualce Legebitra. (Foto: FB)

Civilnodružbena organizacija LGBT DIC Legebitra je skupaj z Ministrstvom za zdravje, Študentsko organizacijo in Mestno občino Ljubljana leta 2017 izdalo publikacijo za mlade, v katerem med drugim pojasnjuje in “uči” o spolnih igračah, “kemseks” (seks pod vplivom drog), “fisting” in celo “lizanje ritke”. Prav ste slišali. O tem Golobova vlada uči vaše otroke, pod odgovorno osebo za izdaje te ogabne publikacije pa je podpisan nihče drug kot nekdanji LGBTQ, propadli člen z Metelkove, ki mu je minister Luka Mesec najprej priskrbel delo na ministrstvu, nedavno pa je ta postal minister za solidarno prihodnost, Simon Maljevac. 

Na Twitterju je organizacija Pohod za življenje objavila izsek publikacije, izdane s strani organizacije Legebitra, ki je marsikoga pustila brez besed. Vsak lahko presodi sam, a vendar ne pretiravamo, ko rečemo, da je sprevržena taktika, ki se je je lotila levica z namenom uničevanja slovenske družbe. Odraslih o tem ne morejo “podučiti”, zato je njihova pozornost usmerjena na mlade. Njim želijo oprati možgane, saj se držijo principa, “operi možgane mladim in dobiš novo kulturo”. Kulturo, ki je uničujoča na vseh ravneh. In če ste se kdaj spraševali, kako nastanejo izprijenci, kot so Dušan Smodej in ostali spolni sprevrženci in predatorji – imate odgovor na dlani. Največ pa o tem ve Simon Maljevac.

Mladi so veliko bolj dovzetni za zadeve, sploh v obdobju odraščanja. Res je, da se vsak spopada s krizo identitete, ne glede na leta, vendar je to človeško in čudno bi bilo, če bi obstajal kdo, ki se s krizo identitete ne spopada. Dejstvo je, da otroci niso seksualna bitja, dokler ne pridejo v za to primerno obdobje, pa še takrat bi morali spolnost jemati s spoštovanjem in ceniti svoje telo. To je spoštovanje do samega sebe in logično je, da starši pričakujejo od učiteljev, da jih bodo o tem tudi podučili. Učitelji so tam namreč, da poučujejo o predmetih, za katere so zadolženi, in zato, da otroke učijo o spolu.

To, kar počne Golobova vlada, je sprevrženo
Levica počne nasprotno, kar je diabolično. Da bi lahko slednje tudi pojasnili, bomo uporabili razlago izjemno znanega nadškofa Fultona J. Sheena, ki je razložil, da so znaki “diaboličnosti” (hudičevega, zlobnega) trije, in videli boste, da se izpolnjujejo prav vsako točko načrta Golobove vlade, levičarjev in osebno Maljevca. Prva je ljubezen do golote v smislu, da Golobova vlada želi “seksualizirati družbo”, sploh s temi zmedenimi idejmi o izmišljeni ideologoiji spolov, ki otroke samo zmede. Druga stvar je nasilje, in sicer v smislu, da prevali krivde na druge, kot so to počeli v času Janševe vlade, ko so njega krivili za vse, in tretja stvar je razdvojenost – otroke že od mladih nog želijo zmesti, v konkretnem primeru s spolom.

Postavi se lahko nevaren precendens
To pa ni najhuje. Če Golobova vlada trdi, da je seksualizacija otrok “normalna” in to že od mladih nog, potem nismo daleč od tega, kar se v tem trenutku dogaja v ZDA in ostalih zahodnih državah. Ko se mladoletni otroci odločajo o fizični spremembi spola in hormonskih terapijah in jim država ne le dovoli, da to storijo, to lahko storijo celo brez konsenza staršev. Se Golobova vlada sploh zaveda, kakšen precedens lahko tako ravnanje postavi v prihodnosti? Da se lahko mladoletni otrok odloča o dolgoročnih odločitvah, ki lahko vplivajo na zdravje in tudi plodnosti. Da so za to dovolj zreli (čeprav vemo, da niso). In če lahko odločajo o svojem telesu, čeprav mentalno niso dovolj zreli, to privede do tega, da bodo na koncu vladajoči morali sprejeti tudi dejstvo, da se otroci lahko samovoljno odločajo tudi o svojem spolnem odnosu. Tako je, pedofilija potem ne obstaja več in vaš otrok v tej situaciji ne bo več žrtev ampak sodelujoč partner.

Foto: Freepik

Absolutno bolno je tudi za trenutek pomisliti, da je nekaj na tej “izmišljeni teoriji spolov”, sploh če dodamo, da je njen “stvarnik” John William Money, ki je svoje teorije skušal pojasniti na grozovit način s “poskusi” na otrocih, sam pa je bil zagovornik pedofilije. Money je večkrat sodeloval v debatah o pedofiliji, sam pa je izjavil, da gre pri “pedofiliji za ljubezen in ne za seks” in da bi pristal na spolni odnos s trinajstletnikom, če bi ta na to pristal, češ da je “obojestransko”. Tako je.

Kar počne Golobova vlada, je absolutno nesprejemljivo, nedopustno in popolnoma ogabno, državni šolski sistem, ustanovljen za zagotavljanje varne učne klime za vse učence, je postal levičarski družbeni laboratorij, kjer poteka demoralna indoktrinacija otrok. Starši bi morali Maljevca in celotno organizacijo tožiti.

Tanja Brkić