Slovenska trgovina lansirala menstrualne hlačke za moške – promovira jo tudi Golobova spremljevalka

Foto: Facebook

Spletna trgovina s spodnjim perilom Modibodi verjame, da imajo menstruacijo lahko tudi moški. Na Facebooku so namreč zapisali, da “verjamejo, da je to, da imajo le ženske menstruacijo, eden večjih mitov”, zato so lansirali novo linijo menstrualnih hlačk tudi njim. Vsak komentar je odveč. 

Trgovina s spodnjim perilom Modibodi je predstavilo novo kolekcijo spodnjega perila, namenjeno prav posebej skupini LGBTQ. Njihova nova linija spodnjega perila vključuje tudi menstrualne hlačke za moške, saj menijo, da imajo tudi moški lahko menstruacijo. Da se razumemo, moški kot “trans” moški, ki je v osnovi še vedno ženska.

Menstrualne hlačke so namenjene vsem tistim, ki so seveda ženske, vendar se “počutijo” enega izmed nešteto spolov, ki si jih je izmislila ideologija spolov. Dejstvo, da predstavljajo menstrualne hlačke za “moške”, je samo prikimavanje ideologiji, ki zanika temelje biologije in znanosti zaradi lastne samopromocije.

Foto: FB

Sicer pa lastnik in upravljalec spletne trgovine Modibodi upravlja podjetje Eminoria d.o.o. s sedežem na Zaloški 47 v Ljubljani. Na Ajpesu sta kot ustanovitelja navedena Maša Černač Stražišar in Matej Huš, pri promoviranju njihovega spodnjega perila pa je sodelovala tudi, nihče drug kot Tina Gaber, spremljevalka premierja Roberta Goloba.

Od leve proti desni: Maruša Bračun (IG: mamisezabava), Teja Jugovic (IG: coolmamacitaa), Maša Černič (vodja Modibodi Slovenija) in Tina Gaber (Foto: družbena omrežja, zajem zaslona)

Med promotorkami podjetja pa je očitno tudi znana spletna vplivnica Teja Jugović oz. “coolmamacitaa” kot se naziva na spletnem omrežju Instagram. Slednja se je v poletnih mesecih preteklega leta znašla pod udarom hudih kritik “sanjskega moškega”, Gregorja Čeglaja, ki jo je obtožil kupovanja sledilcev na socialnem omrežju IG. To jo je tako razjezilo, da naj bi zadevo predal v pravne roke.

Tanja Brkić