Kako se otroke v OŠ indoktrinira v aktiviste LGBTQ

Minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac in zagovornik načela enakosti Miha Lobnik (Foto: Zagovornik načela enakosti)

Levičarska kabala pod vodstvom Golobove vlade vedno bolj pritiska na otroke in jih želi vzgojiti v aktiviste LGBTQ. Kako drugače bi sicer lahko pojasnili norijo, ki jo je danes na Twitterju med drugim izpostavil tudi podpredsednik SDM Nejc Brence, ki je zapisal: “Kulturni marksizem nima mej, ne ustavi se niti pred zlorabami otrok. Dolžnost države je, da otroke pred zlorabami zaščiti, ne pa da jih izvaja.”

“To Miha Lobnik, “zagovornik načela enakosti”, pošilja v osnovne šole. Za potrebe indoktrinacije otrok in spodbujanje #LGBT propagande. Kulturni marksizem nima mej, ne ustavi se niti pred zlorabami otrok. Dolžnost države je, da otroke pred zlorabami zaščiti, ne pa da jih izvaja,” je bil zapis podpredsednika SDM Nejca Brence pod fotografijo ene strani iz šolskih knjig, s katerimi Golobova levičarska kabala indoktrinira otroke. Namen šole je poučevati in izobraževati, kar pa se dogaja, je indoktrinacija v najhujši obliki, katere rezultat je lahko le en – devastacija.

Še ne tako dolgo nazaj je spolna vzgoja v javnih šolah vključevala nekaj neprijetnih ur gledanja preprostih črtnih risb, ki prikazujejo človeško rast in razvoj ter poslušanja nasvetov, kako biti previden, spoštovati druge in prihraniti seks za zakon. Danes so stvari zelo drugačne. “Življenjska dejstva” se niso spremenila, toda “inkluzivnost”, “spolna pozitivnost” in drugi popularni koncepti so spremenili spolno vzgojo. Starši imajo danes dve glavni skrbi glede spolne vzgoje v slovenskih šolah: da seksualizira otroke in da je polna indoktrinacije LGBTQ. In to s polno paro podpira in izvaja Miha Lobnik, radikalni homoseksualni aktivist.

Če smo še nedavno videli neobvezno gradivo, ki uči o “lizanju ritke”, smo zdaj priča uvajanju obveznega gradiva, ki vključuje poučevanje radikalne teorije LGBTQ v šolah. Spomnimo, da je civilnodružbena organizacija LGBT DIC Legebitra skupaj z Ministrstvom za zdravje, Študentsko organizacijo in Mestno občino Ljubljana leta 2017 izdalo publikacijo za mlade, v katerem med drugim pojasnjuje in “uči” o spolnih igračah, “kemseks” (seks pod vplivom drog), “fisting” in celo “lizanje ritke”. Prav ste slišali in pod odgovorno osebo za izdaje te ogabne publikacije je podpisan nihče drug kot nekdanji LGBTQ, propadli člen z Metelkove, ki mu je minister Luka Mesec najprej priskrbel delo na ministrstvu, Simon Maljevac.

Tokrat je za to odgovoren še en homoseksualni radikalni aktivist Miha Lobnik, ki je prav tako “zagovornik načela enakosti”. Kulturni marksizem je resničen in s prikrivanjem svojih ciljev pod pretvezo socialne pravičnosti želijo ti kulturni marksisti izkriviti vse slovenske vrednote in razstaviti same njene temelje. Kar se gre Golobova vlada, je postopni proces uničenja tradicije, krščanstva, družine, morale, zakona in reda, spolne omejitve, konservativne oblike vlade, individualnosti in jezika. In ravno ohranjanje slovenskega jezika je še ena stvar (poleg vrednot in morale), na katero se Lobnik požvižga. Še nedavno je namreč ta ob pregledu novele zakona o tujcih sklenil, da bi bilo dobro pri zahtevah za ohranitev pravice tujcev do združitve z družino opustiti pogoj znanja slovenskega jezika na vstopni ravni.

Izobraževanje se je umaknilo indoktrinaciji in način, kako so otroci že od zgodnjega otroštva indoktrinirani v idejo, da bi lahko bili drugega spola od tistega, ob katerem so se rodili, je kritičen del indoktrinacijske kampanje, usmerjene proti slovenskim otrokom. Potem ko od predstavnikov aktualne vlade venomer in od vsega začetka poslušamo o “solidarnosti, vključenosti in enakosti vseh” ne glede na to, ali gre za migrantsko politiko ali obešanje mavričnih zastav, zdaj s to absurdno transideologijo prežijo tudi na otroke.

Kot smo že opozorili, se lahko postavi nevaren precendens
To pa ni najhuje. Če Golobova vlada trdi, da je seksualizacija otrok “normalna” in to že od mladih nog, potem nismo daleč od tega, kar se v tem trenutku dogaja v ZDA in ostalih zahodnih državah. Ko se mladoletni otroci odločajo o fizični spremembi spola in hormonskih terapijah in jim država ne le dovoli, da to storijo, to lahko storijo celo brez konsenza staršev. Se Golobova vlada sploh zaveda, kakšen precedens lahko tako ravnanje postavi v prihodnosti? Da se lahko mladoletni otrok odloča o dolgoročnih odločitvah, ki lahko vplivajo na zdravje in tudi plodnost. Da so za to dovolj zreli (čeprav vemo, da niso). In če lahko odločajo o svojem telesu, čeprav mentalno niso dovolj zreli, to privede do tega, da bodo na koncu vladajoči morali sprejeti tudi dejstvo, da se otroci lahko samovoljno odločajo tudi o svojem spolnem odnosu. Tako je, pedofilija potem ne obstaja več in vaš otrok v tej situaciji ne bo več žrtev, ampak sodelujoč partner.

Tanja Brkić