Znana LGBT aktivistka seksualizirala svojega otroka; pravi, da ima fetiš lizanja nožnih prstov

LGBTQ+ aktivistka Katka Bogataj je bila kazensko ovadena zaradi seksualizacije otroka. (Foto: Youtube, posnetek zaslona)

Začelo se je dogajati prav to, pred čemer že leta svari Aleš Primc — seksualizacija otrok s strani članov LGBTQ+ skupnosti. Podana je bila kazenska ovadba proti Katki Bogataj, znani aktivistki, ki je v javnosti vzbudila veliko pozornosti z mavrično poroko in pridobitvijo otroka s pomočjo umetne oploditve. Na družbenih omrežjih je namreč delila zgodbo, v kateri malčico izpostavlja spolni perverziji. Brutalne spolne zlorabe otrok s strani homoseksualnih parov že poznamo iz tujine, sedaj pa trend zaznavamo tudi v Sloveniji. Več tukaj. Zase Katka pravi, da je “zlata lezbijka”, ker nikdar ni bila z moškim, za kar ima menda celo medaljo. Otrok seveda ne krade, kot med vrsticami pravi, jih pa očitno zlorablja.

Začenja se dogajati prav to, pred čemer smo že ves čas svarili. Kljub temu si velik del slovenske javnosti še vedno zatiska oči. Govora je o seksualizaciji otrok s strani pripadnikov skupnosti LGBTQ+. Urban Purgar z Nacionalne tiskovne agencije je podal prijavo Katke Bogataj, ki si je privoščila bolno seksualno perverzijo na račun otroka in zgodbo, ki je že izbrisana, delila na družbenih omrežjih. “Fetiš pa po mamici,” je ob tem zapisala in delila fotografijo, na kateri malčica, ki jo je dobila z umetno oploditvijo skupaj s partnerko Katjo Bogataj sesa prste na njeni nogi. Zadeva je še toliko bolj šokantna, saj gre za enega prvih homoseksualnih parov, ki je sklenil mavrično poroko (leta 2019), pozneje pa z umetno oploditvijo dobil tudi otroka. Več tukaj.

Purgar: “Na zdaj že izbrisanem “storyju” verjetno najbolj znane slovenske LGBTQ+ osebe, katere partnerica je zanosila s pomočjo umetne oploditve, Katke Bogataj, smo danes lahko zasledili bolano prakso seksualiziranja otrok. Gre za očitno zlorabo otroka, zato smo se v Društvu za promocijo tradicionalnih vrednot odločili, da starša 1 in starša 2 prijavimo pristojnemu Centru za socialno delo. Po posvetovanju z odvetniško družbo ni dvoma, da sta osebi prekršili najmanj 3. člen 4 alineja Zakona o preprečevanju nasilja v družini (ZPND), najverjetneje pa še kakšen člen KZ-1. Na potezi je sedaj pristojni CSD, policija in državno tožilstvo. Spola sta samo dva. Stop degeneraciji!”

Podana je bila kazenska ovadba proti Katki Bogataj zaradi seksualizacije otroka. (Foto: Twitter)

Še posebej zaskrbljujoče pa je dejstvo, da ideje LGBTQ+ skupnosti, zlasti možnost deformacije spola pri otrocih, vse bolj odobravajo nekateri zdravniki, učitelji in vzgojitelji in kot takšni vodijo vzgojno-izobraževalni proces v šolah in vrtcih. Kot je v oddaji Tema dneva poudarila vplivnica Zala Klopčič, se na žalost vse bolj pomikamo v smeri, ko se bo deformiralo spole mladoletnih in starši pri tem ne bodo imeli nikakršne besede več. In če bo starš nasprotoval, bo sodno obravnavan. Primere že poznamo iz Kanade. Običajno je, da imajo odraščajoči otroci osebne krize, izprijeno pa, da se jim kot rešitev ponudi degeneracijo spola. Agenda v ozadju gibanja LGBTQ+ ni več zaščita istospolnih, marveč degradacija temeljev civilizacije, kot so spol, družina, zgodovina, tradicija in kultura, cilj tega pa ustvariti lahko vodljivega potrošnika. Več tukaj.

 

Domen Mezeg